ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Παρασκευή 5 Ιανουαρίου 2024

ο κλοουν με υφος αρπακτικου..

 


Κυρίες και Κύριοι, η Δόμνα Μιχαηλίδου. Για όσους απορούν, γιατί την προτιμάει η Οικογένεια ΑΕ

 


Έκανε το deal κι έφυγε!

 


Πάνω από 60 οικογένειες μηνύουν το Snapchat για τους θανάτους παιδιών από υπερβολική δόση ναρκωτικών

Μία νομική μάχη έχει ξεκινήσει τον τελευταίο καιρό η οποία αφορά την πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης Snapchat και τη συνδέει με το εμπόριο ναρκωτικών.

Συγκεκριμένα, ένας δικαστής της Καλιφόρνια επέτρεψε να προχωρήσει η αγωγή κατά του Snap Inc. που ασκήθηκε από τους συγγενείς των παιδιών που έπαθαν υπερβολική δόση από φάρμακα που φέρεται να αγοράστηκαν με τη χρήση της εφαρμογής.

Οι συγγενείς περισσότερων από 60 νέων ανθρώπων που πέθαναν από υπερβολική δόση φαιντανύλης μήνυσαν τη Snap Inc. τον Οκτώβριο του 2022, απαιτώντας αλλαγές που αφορούν την προστασία των παιδιών στην συγκεκριμένη πλατφόρμα.

Η αγωγή

Η ΔΙΑΣ κράταγε τσίλιες σε ληστές

Απότακτος δεσμοφύλακας και δύο Αλβανοί έκλεψαν μετρητά και 132 χρυσές λίρες, αξίας 60.000 ευρώ, παρουσία του ιδιοκτήτη και αστυνομικών!

Εγινε και αυτό! Ενας 53χρονος απότακτος δεσμοφύλακας με συνεργούς δύο Αλβανούς άρπαξε από οικία στην Κηφισιά -παρουσία του έκπληκτου ιδιοκτήτη- μετρητά και 132 χρυσές λίρες, συνολικής αξίας 60.000 ευρώ, με ένστολους αστυνομικούς της ΔΙΑΣ να τους κρατάνε… τσίλιες.

Και οι τρεις δράστες εμφανίστηκαν στη μονοκατοικία του ηλικιωμένου άντρα, προφασιζόμενοι ότι είναι αστυνομικοί της Οικονομικής Αστυνομίας και αναζητούν για να συλλάβουν τον γιο του, που είναι ιδιοκτήτης μεγάλης διαφημιστικής εταιρίας. Στην εξέλιξη της έρευνας όμως ο πατέρας πρόλαβε και επικοινώνησε τηλεφωνικά με τον «καταζητούμενο» γιο του, ο οποίος ψυλλιάστηκε την παγίδα και κάλεσε το «100» για να συνδράμει…

Η ΓΑΔΑ έδωσε σήμα και στο σημείο έσπευσαν αμέσως αστυνομικοί της ΔΙΑΣ για να διαπιστώσουν τι ακριβώς συνέβη. Κι όμως, οι έμπειροι αστυνομικοί όχι μόνο πείστηκαν από τις «διαβεβαιώσεις» του απότακτου δεσμοφύλακα, αλλά κατόπιν προτροπής του κάθισαν «διακριτικά» κάτω από το σπίτι για να κρατάνε τσίλιες μέχρι το πέρας της κατ’ οίκον έρευνας.

Μετρητά και λίρες

Γεωργιάδης για εμβόλια κατά κορωνοϊού: «Να εντείνουμε την προσπάθεια για να εμβολιάσουμε ακόμα περισσότερους»

 


Με το που παρέλαβε το χαρτοφυλάκιο του υπουργείου Υγείας ο Άδωνις Γεωργιάδης έδωσε το στίγμα του για το τι θέλει πρώτα από όλα να κάνει και αυτό είναι η εντατικοποίηση των εμβολιασμών.

Ο κ. Γεωργιάδης κατά τη διάρκεια της παράδοσης – παραλαβής έστειλε ένα ισχυρό μήνυμα, υπέρ του εμβολιασμού. «Να εντείνουμε την προσπάθειά μας για τον εμβολιασμό, η πανδημία είναι παρούσα», τόνισε.

 «Με τη χθεσινή απόφαση του πρωθυπουργού η υγεία περνά σε πολύ καλά χέρια, στα χέρια ενός άξιου και ικανού πολιτικού», δήλωσε με τη σειρά του ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης κατά τη διάρκεια της παράδοσης – παραλαβής του Υπουργείου Υγείας ο οποίος προφανώς δεν ήθελε να βρεθεί απέναντι στην κοινωνία στο ζήτημα των εμβολιασμών.

Ο Α.Γεωργιάδης όμως δείχνει να μην έχει κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα καθώς όπως και στην εποχή των μνημονίων διαλαλούσε ότι τα μέτρα ήταν δικά του και όχι της Τρόικας.

H πολιτική μαφία ξεπουλάει και την Παιδεία

 

Για να μην έχουμε αυταπάτες, ας παραδεχτούμε εξαρχής ότι η δημόσια δωρεάν παιδεία στη χώρα έχει γίνει εδώ και χρόνια μια πολύ ακριβή υπόθεση. Το γνωρίζει αυτό όποιος έχει στείλει τουλάχιστον ένα παιδί στα φροντιστήρια, όπου οι υποψήφιοι εθίζονται στην αποστήθιση περιττών εν πολλοίς γνώσεων που θα τους εξασφαλίσουν όμως την είσοδο στη σχολή της επιλογής τους.

Και επίσης το βιώνουν στο αργασμένο πετσί τους όσοι γονείς αγκομαχούν κατακαλόκαιρο κάθε χρόνο να βρουν μια στέγη της προκοπής για τα καμάρια τους. Η αγορά γης στη χώρα είναι πανάκριβη και ληστρική. Αιμορραγούν τα νοικοκυριά για ένα νοίκι στα Γιάννινα, στη Θεσσαλονίκη, στην Ξάνθη, στο Ηράκλειο. Δεν έχουμε όλοι τις οικονομικές δυνατότητες του ολιγάρχη πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη.