ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Σάββατο 4 Ιανουαρίου 2014

ΞΕΣΗΚΏΝΕΙ ΤΟΝ ΑΝΤΡΙΚΌ ΠΛΗΘΥΣΜΌ ΤΟ ΝΈΟ... ΚΑΥΤΌ ΒΊΝΤΕΟ ΚΛΙΠ ΤΗΣ ΜΠΙΓΙΟΝΣΈ ΠΆΡΕΑ ΜΕ ΤΡΕΙΣ ΆΓΓΕΛΟΥΣ ΤΗΣ VICTORIA SECRET! (ΒΊΝΤΕΟ)

Ηδη μετά το αισθησιακό «Drunk in Love» και τις χαρούλες με τον Jay Z η Beyonce στο νέο της βίντεο με τίτλο «Yonce» κάνει μάλλον την πιο σέξι εμφάνιση της καριέρας της.

Το βίντεο έχει ήδη χαρακτηριστεί από τα διεθνή μέσα ως το πιο προκλητικό, σέξι και kinky κλιπ που έχει κυκλοφορήσει ποτέ η δημοφιλής τραγουδίστρια.
Και για να «δέσει το γλυκό» η Beyonce έχει σαν συμπρωταγωνίστριες τρεις αγγέλους της Victoria's Secret, τις Σανέλ Ιμάν, Τζόαν Σμολς και Τζόρνταν Ντουν.



http://kostasliourtas.blogspot.gr/

ΚΛΕΙΣΤΟΝ ΛΟΓΩ ΑΤΙΜΙΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ…!

Από "ΜπαρμπαΝίκος Αρβανίτης"

ΝΕΑ ΠΑΣΟΚΟΚΡΑΤΙΑ 

— ΝΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΟΥΝ «ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ» ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΤΕΙ Η ΔΡΑΣΗ ΤΟΥΣ….

  — ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ, ΠΟΥ ΠΑΡΕΔΩΣΑΝ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΗΤΤΗΘΕΙ ΣΕ ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΣΥΡΡΑΞΗ.

  — ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ, ΠΟΥ ΥΠΟΓΡΑΨΑΝ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ, ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΠΟΙΚΙΟΚΡΑΤΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ, ΔΑΝΕΙΑΚΕΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ.

  — ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ, ΠΟΥ... ΛΥΜΑΙΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ 1974 ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟΣΙΟ ΠΛΟΥΤΟ,ΣΕ ΑΓΑΣΤΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΝΤΟΠΙΟΥΣ ΚΑΙ ΞΕΝΟΥΣ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ.

  — ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ, ΠΟΥ ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ ΕΠΑΙΡΝΑΝ ΜΙΖΕΣ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΟΥΝ ΒΛΑΒΗ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ, ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΣΧΕΘΕΙ ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΤΩΝ ΥΠΕΥΘΥΝΩΝ ΣΤΕΛΕΧΩΝ ΤΟΥΣ.

  — ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΗΘΙΚΟΙ ΑΥΤΟΥΡΓΟΙ ΣΤΙΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΑΘΩΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.

  — ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ, ΠΟΥ ΥΠΟΘΗΚΕΥΣΑΝ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ.

  — Να αναρτηθεί δε φωτεινή επιγραφή στα κεντρικά τους γραφεία με το εξής, μοναδικό περιεχόμενο:

<< ΚΛΕΙΣΤΟΝ ΛΟΓΩ ΑΤΙΜΙΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ >>


Μαύρες χήρες σε θερμαινόμενες πισίνες

* Οι μαύρες χήρες της Ρωσίας είναι γυναίκες που ζητούν εκδίκηση για τον θάνατο των ανδρών τους από τις δυνάμεις κατοχής. Πρόκειται για γυναίκες από την Τσετσενία και θεωρούνται υπεύθυνες για δεκάδες τρομοκρατικά χτυπήματα.

Οι δηλώσεις του υπουργού των Οικονομικών σε σχέση με τον φόρο κατανάλωσης στα καύσιμα,και πώς αυτός συνδέεται με τις θερμαινόμενες πισίνες των πλουσίων, νομίζουμε ότι θα έχει απρόσμενες συνέπειες.

Διότι σε συνδυασμό με την ύπαρξη τεσσάρων με πέντε χιλιάδων αυτοκτονιών (οιονεί κυβερνητικών δολοφονιών) στην χώρα μας, που έχει δημιουργήσει την εμφάνιση του αντίστοιχου αριθμού μαύρων χηρών, με την συνεπικουρία αρκετών μαύρων μανάδων που έχασαν τα παιδιά τους από μαγκάλια, καθιστά τις θερμαινόμενες πισίνες στόχο τρομοκρατικών ενεργειών πρώτης γραμμής!

Πολύ φοβούμαστε ότι θα υπάρξει κύμα χηρών οι οποίες με μία βουτιά σε θερμαινόμενη πισίνα καιζωσμένες εκρηκτικά θα βάζουν τέλος στις υπεύθυνες για τον θάνατο απ' το κρύο τόσων ανθρώπων, αυτές κατασκευές!

Το κακό είναι ότι επειδή μαζί με τα ξερά καίγονται και τα χλωρά, κι επειδή η διάκριση μεταξύθερμαινόμενης ή μη πισίνας είναι δύσκολή δια γυμνού οφθαλμού, την "νύφη" θα την πληρώσουν και οι απλές μη θερμαινόμενες πισίνες του απλού κοσμάκη!

Το καλό απ' την άλλη είναι ότι θα ανοίξουν οι δουλειές των εταιρειών κατασκευής και επιδιόρθωσης πισίνων, με αποτέλεσμα την κάμψη της ανεργίας σε εισαγόμενους αλλοδαπούςεργάτεςπου θα έχει σαν αποτέλεσμα την αύξηση του βιοτικού τους επιπέδου, και άρα θα σταματήσουν να ψάχνουν για τρόφιμα στα σκουπίδια, αφήνοντας έτσι την πολύτιμη αυτή πηγή τροφής στους ντόπιους ιθαγενείς, που θα ωφεληθούν κι αυτοί με την σειρά τους, έμμεσα αλλά καίρια από την ΕΜΠΝΕΥΣΜΕΝΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ του συγκεκριμένου υπουργού!

Μήπως τελικά ο υπουργός των Οικονομικών δεν είναι τόσο ηλίθιος και τόσο εγκληματίας όσο από μιά πρώτη, επιπόλαιη ματιά, φαίνεται;..

Πηγή Ουδέν Σχόλιον  

ΔΥΟ ΣΟΒΑΡΑ ΤΡΟΧΑΙΑ ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ ΜΕΣ ΤΙΣ ΓΙΟΡΤΕΣ ΜΕ ΤΡΑΥΜΑΤΙΕΣ ΜΟΤΟΣΙΚΛΕΤΙΣΤΕΣ

ΚΑΤΕΡΙΝΗ : 



Δύο σοβαρά τροχαία ατυχήματα είχαμε μέσα στις γιορτές στην Κατερίνη με τραυματίες και στις δύο περιπτώσεις μοτοσικλετιστές, μία με τον 16χρονο στο Μυλαύλακο προχθές το βράδυ και μία με έναν σαραντάχρονο την παραμονή της πρωτοχρονιάς. 

Ακόμη ένας συμπολίτης μας που επέβαινε σε μηχανή  τραυματίσθηκε σοβαρά σε τροχαίο ατύχημα την παραμονή της πρωτοχρονιάς στην Κατερίνη. Σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται για αστυνομικό, ο οποίος νοσηλεύεται στο νοσοκομείο.

Γ2 ΕΠΣ Πιερίας: Αποτελέσματα 13ης-Βαθμολογία-Επόμενη 14η αγωνιστική


ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
Α΄ ΕΠΣ ΠΙΕΡΙΑΣ: ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 2013-14 
ΣΑΡΙΣΣΑ - Α.Ο. ΠΑΡΑΛΙΑΣ 4-2

Π. ΜΕΛΑΣ ΚΟΝΤΑΡΙΩΤΙΣΣΑΣ - Α.Ο. ΣΚΟΤΙΝΑΣ  1-0

ΟΡΦΕΑΣ ΦΩΤΕΙΝΩΝ - ΜΑΚΕ∆ΟΝΕΣ ΠΙΕΡΙΩΝ 2-1

∆ΟΞΑ ΛΙΤΟΧΩΡΟΥ - ΑΕΤΟΣ ΚΑΡΥΩΝ  0-0


Α.Ε. ΠΟΣΕΙ∆ΩΝ ΝΕΩΝ ΠΟΡΩΝ - ΕΝΩΣΗ ΝΕΩΝ ΚΟΝΤ/ΣΑΣ  4-0

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
1 Α.Ε. ΠΟΣΕΙ∆ΩΝ ΝΕΩΝ ΠΟΡΩΝ  30
2 Π. ΜΕΛΑΣ ΚΟΝΤΑΡΙΩΤΙΣΣΑΣ  29
3 Α.Ο. ΣΚΟΤΙΝΑΣ 23
4 ΜΑΚΕ∆ΟΝΕΣ ΠΙΕΡΙΩΝ 20
5 ΣΑΡΙΣΣΑ 22
6 ΟΡΦΕΑΣ ΦΩΤΕΙΝΩΝ 22
7 Α.Ο. ΠΑΡΑΛΙΑΣ 13
8 ΑΕΤΟΣ ΚΑΡΥΩΝ 9
9 ∆ΟΞΑ ΛΙΤΟΧΩΡΟΥ -8  4
10 ΕΝΩΣΗ ΝΕΩΝ ΚΟΝΤΑΡΙΩΤΙΣΣΑΣ -5  -1

ΕΠΟΜΕΝΗ 14Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
 ΟΡΦΕΑΣ ΦΩΤΕΙΝΩΝ - Α.Ε. ΠΟΣΕΙ∆ΩΝ ΝΕΩΝ ΠΟΡΩΝ  
 Α.Ο. ΣΚΟΤΙΝΑΣ - ΑΕΤΟΣ ΚΑΡΥΩΝ  
 ΕΝΩΣΗ ΝΕΩΝ ΚΟΝΤΑΡΙΩΤΙΣΣΑΣ - ΣΑΡΙΣΣΑ  
 ΜΑΚΕ∆ΟΝΕΣ ΠΙΕΡΙΩΝ - ∆ΟΞΑ ΛΙΤΟΧΩΡΟΥ  

 Α.Ο. ΠΑΡΑΛΙΑΣ - Π. ΜΕΛΑΣ ΚΟΝΤΑΡΙΩΤΙΣΣΑΣ 

Αιγιναικός-Εθνικός Γαζώρου 1-1: Από ένα ημίχρονο οι δυο ομάδες

Αναρτήθηκε από 

Ισόπαλο 1-1 ολοκληρώθηκε το παιχνίδι του Αιγινιακού με τον Εθνικό Γαζώρου που άνοιξε την αυλαία της 14ης αγωνιστικής στον Βόρειο όμιλο.Από ένα ημίχρονο Αιγινιακός και Εθνικός Γαζώρου | onsports.gr
Οι δύο ομάδες είχαν από ένα ημίχρονο, όπου σκόραραν και η ισοπαλία λογίζεται ως… φυσικό επακόλουθο. Οι Σερραίοι έχασαν… έδαφος στην διεκδίκηση της κορυφής, ενώ ο Αιγνιακός ανέβηκε στους 19 βαθμούς, δέκα μακριά από την παραμονή και δύο από τα play offs.

Το παιχνίδι άρχισε με τους καλύτερους οιωνούς για τους γηπεδούχους, καθώς στο 17’ ο Πέντα άνοιξε το σκορ, με απ’ ευθείας χτύπημα φάουλ, μη αφήνοντας περιθώρια αντίδρασης στον Μέλκα. Οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να αντιδράσουν, αλλά στο 25’ η προσπάθεια του Σρντινς σταμάτησε στο δεξί δοκάρι του Τόλιου.
Στο δεύτερο ημίχρονο, το «συγκρότημα» του Μάκη Κατσαβάκη ανέβασε την πίεσή της για να φτάσει στην ισοφάριση, όταν στο 66’ ο Γαϊδαρτζής βγήκε απέναντι στον Τόλιο, αλλά ο τελευταίος τον σταμάτησε. Οι προσπάθειες των παικτών του Εθνικού έφεραν… καρπούς στο 74’ με το τέρμα του Γαϊδαρτζή.
Συγκεκριμένα, στο 73’ ο Κωνσταντινίδης κέρδισε πέναλτι από μαρκάρισμα του Σαμαρά, ο αμυντικός του Αιγινιακού αντέδρασε έντονα, αλλά ο διαιτητής υπέδειξε την εσχάτη των ποινών. Ο Γαϊδαρτζής ανέλαβε την εκτέλεση, ο Τόλιος απέκρουσε, αλλά ο Έλληνας άσος πήρε το… ριμπάουντ και με κοντινό σουτ διαμόρφωσε το τελικό 1-1. Πάντως, ο Αιγινιακός ολοκλήρωσε τον αγώνα με παίκτη λιγότερο μια και ο Καρακατσάνης αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα.
Αιγινιακός (Κώστας Νικολαΐδης): Τόλιος, Λαζαρίδης (77’ Πετκάκης), Σαμαράς, Δήμου, Γιαζιτζόγλου, Χατζής, Φαμπίνιο, Δεμηρτζόγλου, Πέντα (72’ Γεωργίου), Καρακατσάνης, Γκέσιος (57’ Κουτσοσπύρος).
Εθνικός Γαζώρου (Μάκης Κατσαβάκης): Μέλκα, Τζούριτς, Μερεσιώτης, Νύρλος (62’ Παπαβασιλείου), Τσουβαλτσίδης, Δέντσας, Χατζηδημητρίου, Σρντιτς (28’ Παπαδόπυολος), Κωνσταντινίδης (85’ Παναγιωτίδης), Γαϊδαρτζής, Νατσέφσκι.

Β΄ ΕΠΣ Πιερίας: Αποτελέσματα 17ης-Βαθμολογία-Επόμενη 18η αγωνιστική


Α΄ ΕΠΣ ΠΙΕΡΙΑΣ: ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 2013-14ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
∆ΙΑΣ ΑΓΙΟΥ ∆ΗΜΗΤΡΙΟΥ - ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΣΒΟΡΩΝΟΥ  0-2

Π.Α.Ε. ΠΟΝΤΙΩΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ 2012 - ΠΥ∆ΝΑ ΚΙΤΡΟΥΣ  1-2

ΑΚΑ∆ΗΜΙΑ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ 2006 - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ  1-7

∆ΙΑΣ ∆ΙΟΥ - ΟΛΥΜΠΟΣ ΒΡΟΝΤΟΥΣ  1-2


∆ΙΟΣΚΟΥΡΟΙ - ΜΑΚΕ∆ΟΝΙΚΟΣ Ν.ΕΦΕΣΣΟΥ  3-0 (Α.Α.)

∆ΟΞΑ 10 ΜΟΣΧΟΧΩΡΙΟΥ - Γ.ΟΛΥΜΠΙΟΣ ΛΟΦΟΥ  1-2

∆ΙΑΓΟΡΑΣ ΣΕΒΑΣΤΗΣ - ΟΛΥΜΠΟΣ ΑΓΙΟΥ ΣΠΥΡΙ∆ΩΝΑ  5-1

ΤΑΥΡΟΣ ΕΛΑΦΟΥ - ΕΘΝΙΚΟΣ Ν. ΚΕΡΑΜΙ∆ΙΟΥ  5-1


ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
1 ΠΥ∆ΝΑ ΚΙΤΡΟΥΣ  45
2 ∆ΙΑΓΟΡΑΣ ΣΕΒΑΣΤΗΣ  41
3 ∆ΙΟΣΚΟΥΡΟΙ  41
4 ΤΑΥΡΟΣ ΕΛΑΦΟΥ  37
5 Γ.ΟΛΥΜΠΙΟΣ ΛΟΦΟΥ  33
6 ∆ΟΞΑ 10 ΜΟΣΧΟΧΩΡΙΟΥ  32
7 Π.Α.Ε. ΠΟΝΤΙΩΝ 2012    28
8 ΟΛΥΜΠΟΣ ΒΡΟΝΤΟΥΣ  25
9. ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ  22
10 ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΣΒΟΡΩΝΟΥ  22
11 ΕΘΝΙΚΟΣ Ν. ΚΕΡΑΜΙ∆ΙΟΥ  21
12 ∆ΙΑΣ ∆ΙΟΥ  13
13 ΟΛΥΜΠΟΣ ΑΓΙΟΥ ΣΠΥΡΙ∆ΩΝΑ  11
14 ΑΚΑ∆ΗΜΙΑ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ 2006   6
15 ΜΑΚΕ∆ΟΝΙΚΟΣ Ν.ΕΦΕΣΣΟΥ  6
16 ∆ΙΑΣ ΑΓΙΟΥ ∆ΗΜΗΤΡΙΟΥ  5   
*Ο Μακεδονικός Ν. Εφέσσου, έχει αποσυρθεί από το πρωτάθλημα. Συνεπώς κάθε ομάδα που βάση προγράμματος αγωνίζεται μαζί του, παίρνει άνευ αγώνα τους βαθμούς.

ΕΠΟΜΕΝΗ 18Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
ΜΑΚΕ∆ΟΝΙΚΟΣ Ν.ΕΦΕΣΣΟΥ - ∆ΙΑΣ ΑΓΙΟΥ ∆ΗΜΗΤΡΙΟΥ
ΠΥ∆ΝΑ ΚΙΤΡΟΥΣ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ  
ΟΛΥΜΠΟΣ ΒΡΟΝΤΟΥΣ - Π.Α.Ε. ΠΟΝΤΙΩΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ 2012  
ΕΘΝΙΚΟΣ Ν. ΚΕΡΑΜΙ∆ΙΟΥ - ∆ΙΑΣ ∆ΙΟΥ
ΟΛΥΜΠΟΣ ΑΓΙΟΥ ΣΠΥΡΙ∆ΩΝΑ - ΤΑΥΡΟΣ ΕΛΑΦΟΥ  
Γ.ΟΛΥΜΠΙΟΣ ΛΟΦΟΥ - ∆ΙΟΣΚΟΥΡΟΙ  
∆ΙΑΓΟΡΑΣ ΣΕΒΑΣΤΗΣ - ∆ΟΞΑ 10 ΜΟΣΧΟΧΩΡΙΟΥ

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΣΒΟΡΩΝΟΥ - ΑΚΑ∆ΗΜΙΑ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ 2006

Ετοιμάζουν κάλπες;

“ Tο ζήτημα του ευρωπαϊκού χρέους, όχι δηλαδή μονάχα του ελληνικού, αναμένεται να συζητηθεί το καλοκαίρι και οι αποφάσεις να ληφθούν προς τα τέλη Αυγούστου. Είναι προφανές ότι η κυβέρνηση Σαμαρά δεν μπορεί να αντέξει πολιτικά μέχρι τότε, ειδικά αν έχει υποστεί συντριβή στις περιφερειακές και ευρωπαϊκές κάλπες. ”
Του Κώστα Καπνίση
Είναι πλέον ξεκάθαρο, με βάση πάντα τα υπάρχοντα δεδομένα ότι η θλιβερή συγκυβέρνηση Σαμαρά – Βενιζέλου, βρίσκεται σε ετοιμασία προεκλογικού σκηνικού. Οι υπουργοί, οι οποίοι τόσο καιρό κρύβονταν, αφήνοντας τους γνωστούς γραφικούς «τηλεπαραθυράτους» να υπερασπίζονται μόνοι τους την κυβερνητική «πολιτική», σιγά – σιγά ξεμυτίζουν και κάνουν μια καρμπόν δήλωση, η οποία θυμίζει αυστηρό non paper, αλλά και μια ασφαλή επιλογή, καθώς αν πουν οτιδήποτε άλλο, σχετικά με την κοινωνία κινδυνεύουν να εκτεθούν ανεπανόρθωτα. ...
Άλλωστε η κυβέρνηση Σαμαρά καταρρέει διότι η κοινωνική πολιτική είναι άγνωστη έννοια για τα κυβερνητικά στελέχη. Τι λένε λοιπόν σαν τα καλικαντζαράκια λίγο πριν τα Φώτα; «Χρονιά ανάκαμψης και ανάπτυξης το 2014». Στην ερώτηση βέβαια για την πηγή άντλησης αυτής της αισιοδοξίας, δεν μπαίνουν καν στον κόπο να απαντήσουν ή ακριβέστερα θα πουν αυτό που τους έχουν τονίσει να πουν. Δύο μόλις λέξεις. Πρωτογενές πλεόνασμα.

Τα πράγματα είναι απλά για την συγκυβέρνηση Σαμαρά – Βενιζέλου και για τα απομεινάρια του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ. Οι κοινοβουλευτικές τους ομάδες άλλωστε έχουν εκτεθεί ανεπανόρθωτα στις εκλογικές τους περιφέρειες και το μόνο πια τους απασχολεί σε αυτή την ανθρωπιστική καταστροφή είναι η πιθανότητα επανεκλογής τους όταν προκηρυχθούν οι εθνικές εκλογές. Αυτό βέβαια είναι ένα σημαντικό δεδομένο για τους ευρισκόμενους σε απόλυτο πολιτικό αδιέξοδο, Αντώνη Σαμαρά και Ευάγγελο Βενιζέλο. Άλλωστε η πίεση από αρκετούς βουλευτές των δύο κομμάτων είναι πια αρκετά μεγάλη και δεν μπορούν να την αγνοήσουν για έναν πολύ απλό λόγο. Κινδυνεύουν πια και οι δύο πολιτικοί αρχηγοί από την δημόσια αμφισβήτηση και αυτό δεν θα ήθελαν να το δουν να εκδηλώνεται επισήμως σε καμιά περίπτωση.

Το δεύτερο σημαντικό δεδομένο είναι ότι την αναμέτρηση με την ελληνική κοινωνία δεν θα μπορέσουν τα κόμματα της συγκυβέρνησης να την αποφύγουν, καθώς στο τέλος της Άνοιξης οι διπλές κάλπες θα είναι γεγονός, όσο και να θα ήθελαν να το αποφύγουν. Αυτό το γνωρίζουν πολύ καλά και τρέμουν και μόνο στην ιδέα των αποτελεσμάτων για τις ελληνικές περιφερειακές, αλλά και για τις ευρωπαϊκές εκλογές. Στο μεσοδιάστημα, η κυβέρνηση Σαμαρά θα προσπαθήσει να πείσει τους εταίρους – δανειστές ότι η κατάρρευσή της είναι δεδομένη αν δεν πάρει και κάτι άλλο, πέρα από την «πιστοποίηση» του πρωτογενούς πλεονάσματος. Δύσκολα όμως μπορεί να πάρει κάτι παραπάνω η συγκυβέρνηση, πέρα από μια γενικόλογη υπόσχεση για διευθέτηση του ελληνικού χρέους, αν και η Άνγκελα Μέρκελ και ο Βόλφγκακνγκ Σόιμπλε, έχουν ξεκαθαρίσει την θέση τους ως προς αυτό το ζήτημα, ότι δηλαδή δεν πρόκειται να γίνει «κούρεμα» χρέους, δήλωση που επαναλαμβάνει διαρκώς και επίμονα και ο υπουργός Οικονομικών, Γιάννης Στουρνάρας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η συγκυβέρνηση είχε «ποντάρει» όλες τις ελπίδες της στις γερμανικές εκλογές του φθινοπώρου. Τα πράγματα όμως στην πολιτική είναι ρευστά και η Γερμανία είδε να σχηματίζεται κυβέρνηση τρεις (!) μήνες σχεδόν μετά τις εκλογές, καθώς τα ακραία νεοφιλελεύθερα σταγονίδια του Φίλιπ Ρέσλερ δεν κατάφεραν να εισέλθουν στην Μπούντεσταγκ και οι Χριστιανοδημοκράτες της Μέρκελ αναγκάστηκαν να κάνουν την κυβέρνηση του Μεγάλου Συνασπισμού με τους Σοσιαλδημοκράτες του Ζίγκμαρ Γκάμπριελ. Με λίγα λόγια, η Γερμανία, έχοντας ήδη αποκομίσει τεράστια κέρδη από την ευρωπαϊκή «κρίση», δεν θα τα «έβαφε μαύρα» αν η τεχνητή αυτή «κρίση» χρέους σε ευρωπαϊκό επίπεδο λάμβανε τέλος. Συνεπώς, «ο κάθε κατεργάρης στον πάγκο του» ή αλλιώς «Ο σώζων εαυτόν σωθήτω», ενόψει μάλιστα Ευρωεκλογών. Άλλωστε το ζήτημα του ευρωπαϊκού χρέους, όχι δηλαδή μονάχα του ελληνικού, αναμένεται να συζητηθεί το καλοκαίρι και οι αποφάσεις να ληφθούν προς τα τέλη Αυγούστου. Είναι προφανές ότι η κυβέρνηση Σαμαρά δεν μπορεί να αντέξει πολιτικά μέχρι τότε, ειδικά αν έχει υποστεί συντριβή στις περιφερειακές και ευρωπαϊκές κάλπες.

Συμπερασματικά, οι δύο πολιτικοί αρχηγοί, Αντώνης Σαμαράς και Ευάγγελος Βενιζέλος, καταστρώνουν τα δικά τους σχέδια, με το πλεονέκτημα του αιφνιδιασμού να το διατηρεί ο πρωθυπουργός όπως άλλωστε είναι και φυσιολογικό. Άλλωστε το ΠΑΣΟΚ είναι ήδη διαλυμένο ως προς την δομή, την συνοχή, την ιδεολογικοπολιτική του κατεύθυνση, αλλά και την εκλογική του επιρροή. Τα ίδια κινδυνεύει να πάθει και η ΝΔ, κάτι που διαμηνύουν σε αυστηρούς τόνους οι λεγόμενοι «καραμανλικοί» στον Αντώνη Σαμαρά και όπως εύκολα μπορεί να γίνει αντιληπτό, αυτή η προειδοποίηση δεν μπορεί να αγνοηθεί.

Τα σενάρια, τα οποία προσπαθεί απεγνωσμένα να κινήσει η πτωχευμένη μιντιοκρατία, μέσω τηλεόρασης και αρθρογραφίας, ότι δηλαδή η κυβέρνηση πηγαίνει καλά και σε λίγο θα «φανεί φως στο τούνελ» ή «οι θυσίες τελειώνουν και είναι κρίμα τώρα στο τέλος να χαλάσει η προσπάθεια» και άλλα τέτοια χαριτωμένα, είναι απλώς απόδειξη ότι το «σύστημα» βρίσκεται σε πανικό. Οι συναντήσεις άλλωστε και οι ιδιωτικές συζητήσεις τον τελευταίο καιρό έχουν πάρει «φωτιά» και αρκετοί είναι εκείνοι, όσοι τουλάχιστον γνωρίζουν πράγματα και καταστάσεις, οι οποίοι δεν πήγαν ως ανέμελοι σε πολυτελή χειμερινά θέρετρα για τις διακοπές τους. Κάτι παραπάνω γνωρίζουν και δεν πρόκειται να το αποκαλύψουν, δημοσίως τουλάχιστον, μέχρι την ημέρα προκήρυξης των εθνικών εκλογών. Από εκείνο το σημείο και μετά θα αρχίσουν να εξηγούν τους λόγους, για τους οποίους πρέπει να γίνουν οι εκλογές, βάζοντας εκ νέου τα γνωστά διλήμματα. Το αν θα τους πιστέψει και πάλι ο ελληνικός λαός, είναι στο χέρι του. Προσεχώς κάλπες λοιπόν. Οι επίσημες ανακοινώσεις μένουν…
periodista.gr 

ΙΩΑΝΝΑ ΔΕΜΕΝΤΗ: H ΞΑΝΘΙΑ EΘΕΛΟΝΤΡΙΑ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΑΔΩΝΙ (φωτο)

Την ξανθιά, εθελόντρια, Ιωάννα Δεμεντή σύμβουλο του Αδώνιδος Γεωργιάδη με το… μεγάλο ...
στόμα, αποκαλύπτει Το ΧΩΝΙ  Με αισθησιακές φωτογραφίσεις και προϋπηρεσία πανελίστριας με τον Μίστερ Μπούτια, έπεισε τον Αδωνι να την πάρει στο γραφείο Τύπου του για να εμπλουτίσει το βιογραφικό της…
 


http://i1.wp.com/4.bp.blogspot.com/-Ij4tqAhmNPc/Ur7IQYgPzPI/AAAAAAAH0bs/yl6-NiP_vz0/s1600/cover91.jpg?resize=533%2C641

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ  ΤΗΣ ΣΤΗΝ ESPRESSO:
Αυτή η κοπέλα όχι μόνο δεν κουράζεται ποτέ, αλλά δεν… κολλάει να πει τη γνώμη της χωρίς φόβο και πάθος. Για την Ιωάννα Δεμεντή οι είκοσι τέσσερις ώρες της ημέρας είναι λίγες. «Εχω αποφοιτήσει από το Τμήμα Βιβλιοθηκονομίας και Συστημάτων Πληροφορικής στα ΤΕΙ Αθήνας, είμαι πτυχιούχος σχολής aerobic-fitness και παραδίδω μαθήματα. Κάνω μαθήματα φωνητικής και εμφανίζομαι στο πάνελ της εκπομπής του Φίλιππου Καμπούρη». Δηλώνει δυναμική και πολυπράγμων. «Μου αρέσει να ασχολούμαι με πολλά πράγματα ταυτόχρονα. Είμαι ανήσυχη φύση». Παρά το νεαρό της ηλικίας της, διαθέτει αρκετή επαγγελματική εμπειρία. «Στο παρελθόν έχω υπάρξει προπονήτρια μπάσκετ. Εχω ασχοληθεί με το μόντελινγκ και τις δημόσιες σχέσεις. Αυτό το διάστημα παραδίδω μαθήματα aerobic, γιόγκα, pilates και body sculpting σε γυμναστήρια. Επίσης, εμφανίζομαι και στην τηλεόραση. Ομολογώ πως το πρόγραμμά μου είναι κάπως φορτωμένο, αλλά μου αρέσει!»

Τι είδες αόμματε γιε μου; Μάνα είδα...


Τι είδες αόμματε γιε μου;

Μάνα είδα πολλά όλα αυτά τα χρόνια. Μάνα πάντα ακομμάτιστα και πάντα δημοκρατικά, θα σου πω αμέσως τι είδα.

Είδα τους 500 πιο πλούσιους της χώρας να γίνονται κατά 20% πλουσιότεροι και πέταξα απ’ τη χαρά μου. Είδα τη φούσκα της “ευμάρειας” να σκάει στις φτωχογειτονιές και γυάλισε το μάτι μου. Δεν γίνεται μάνα η βλαχάρα να κυκλοφορεί με αυτοκίνητο και πιστωτική. Γρήγορα στο χωριό της να βοσκήσει τα πρόβατα.

Είδα κάτι πιθήκους με ξυρισμένα κεφάλια να περιφέρονται από το ένα κανάλι στο άλλο και να δηλητηριάζουν ελεύθερα χωρίς αντίλογο. Είδα ανθρώπους των “γραμμάτων” να δικαιολογούν τον ναζισμό, είδα ναζιστικά πρωτοσέλιδα και lifestyle αφιερώματα στη σβάστικα. Είδα τον πρωθυπουργό...
της ελπίδας μας να χρησιμοποιεί φασιστική γλωσσά στα διαγγέλματά του, είδα να τον πλαισιώνουν φασίστες ως σύμβουλοι.

Είδα τα σώματα ασφάλειας να βασανίζουν στα κρατητήρια, είδα το πρώτο στρατόπεδο συγκέντρωσης στην αμυγδαλέζα, είδα τις πρώτες ψυχές να εκλιπαρούν το κράτος δικαίου μέσα από τα συρματοπλέγματα για λίγη ανθρωπιά, είδα πογκρόμ και ναζιστικές δολοφονίες στους δρόμους, είδα κυβερνητικά στελέχη και δημοσιογράφους έτοιμους για συνεργασία με την ακροδεξιά, είδα την αστυνομία πλάι πλάι με τους ναζί και δεν έκανα απολύτως τίποτα. Εγώ μάνα είμαι της δημοκρατίας.

Είδα τα χιλιάδες χημικά που έπεσαν τον Ιούνη του 11, είδα χωρίς την παραμικρή τιμωρία μια άνευ προηγουμένου αστυνομική βαρβαρότητα. Είδα χιλιάδες προληπτικές προσαγωγές, είδα 15χρονα να οδηγούνται στην ασφάλεια ως αιχμάλωτοι πολέμου. Είδα ανθρώπους με ανοιγμένα κεφάλια, είδα ένα φωτογράφο να χάνει την ακοή του και κάποιον άλλο την όρασή του από ευθεία βολή δακρυγόνου.

Είδα τη δικαιοσύνη να αθωώνει ζαρντινιέρες, να βγάζει έξω νονούς της νύχτας και επιχειρηματίες βουτηγμένους μέχρι το κεφάλι στη διαφθορά. Είδα μαλλιάδες με τσάντες στην πλάτη να ταλαιπωρούνται δικαστικά και άλλους χωρίς καμιά κατηγορία ή αποδεικτικά, να σαπίζουν στη φυλακή.

Είδα οροθετικές γυναίκες να εξευτελίζονται δημόσια και αισθάνθηκα επιτέλους Ευρώπη.

Ευτυχώς μάνα που δεν έπιασαν τους εμπρηστές της ΜΑΡΦΙΝ και μπορώ ακόμα να αναπαράγω ελεύθερα  τις θεωρίες των άκρων.

Είδα όλο αυτό το κατεστημένο πολιτικό σύστημα της μίζας να αναβαπτίζεται στην δημοσιογραφική κολυμπήθρα της κάθαρσης και χάρηκα.

Είδα την κυβέρνηση να δίνει εντολές κατά το δοκούν στις ανεξάρτητες αρχές. Επιτέλους κάτι αλλάζει σ’ αυτό τον τόπο: Η κυβέρνηση αποφασίζει και διατάζει. Για να διαλογίζεται χρησιμοποιεί τα ΜΑΤ.

Είδα μάνα επιτέλους να αποδίδεται δικαιοσύνη στο σκάνδαλο του χρηματιστηρίου. Ένας Τσοχατζόπουλος φτάνει και περισσεύει.

Είδα το περιβάλλον να καταστρέφεται και τις περιβαλλοντολογικές μελέτες να καταργούνται σ ένα βράδυ. Επιτέλους ταχεία ανάπτυξη άνευ εμποδίων.

Είδα να χαρίζεται φοροδιαφυγή δισεκατομμυρίων και να κυνηγιέται με μανία χρέος λίγων ευρώ.

Είδα τα γαλαζοπράσινα ρουσφέτια να συνεχίζονται στο δημόσιο ακάθεκτα. Είδα επιτέλους απολύσεις από την εκπαίδευση και την υγεία. Στον αντίποδα, είδα προσλήψεις στον κατασταλτικό μηχανισμό. Μάνα επιτέλους αισθάνομαι ασφαλής.

Είδα κάτι περίεργες εταιρίες με κάτι στελέχη βγαλμένα απ’ τον δικομματικό βόθρο, να τσεπώνουν εκατομμύρια από την πώληση κρατικής περιουσίας.

Είδα τα χρέη των μεγάρων να σβήνονται και των καναλιών να κουρεύονται. Ειδα χρεοκοπημένα κανάλια να συνεχίζουν κανονικά την λειτουργία τους χάρη στον “έξω απ’ εδώ” τραπεζικό δανεισμό. Είδα ομόλογα επενδυτικών οργανισμών να πληρώνονται στο ακέραιο και ομόλογα ασφαλιστικών ταμείων και μικροομολογιούχων να κουρεύονται. Καλά να πάθει η γριούλα συνταξιούχος της Σουηδίας. Την άλλη φορά να είναι πιο προσεκτική.

Είδα ανθρώπους άστεγους να ξεπαγιάζουν δίπλα σε στολισμένες βιτρίνες, ναρκομανείς να περιφέρονται σαν φαντάσματα παντελώς ξεχασμένοι απ’ το κράτος, είδα καρκινοπαθείς να πεθαίνουν γιατί η θεραπεία τους δεν συμφέρει οικονομικά το κράτος. Είδα και συσσίτια, πολλά συσσίτια, πάρα πολλά συσσίτια.

Είδα την ανάπτυξη και το φως στο τούνελ, να έρχονται με ιλιγγιώδη ταχύτητα το 09, το 10, το 11, το 12,το 13, και προσεχώς το 14.

Είδα τον λαουτζίκο να κατεβαίνει κατά χιλιάδες στους δρόμους αντί να κλειστεί στα σπίτια του να πανηγυρίσει  που έχασε τη δουλειά του.

Είδα τους κυβερνώντες να κοροϊδεύουν και να εξαπατούν τους πολίτες σε ένα απίστευτο γαϊτανάκι κυβερνητικής προπαγάνδας, μέτρο σύγκρισης από εδώ και στο εξής για κάθε φρικτό καθεστώς που σέβεται τον εαυτό του.

Είδα πράξεις νομοθετικού περιεχομένου, είδα την καταιγίδα από κάθε λογής νομοσχέδια και μνημόνια. Είδα νόμο με αναδρομική ισχύ από το 1997 για τα μάτια τραπεζίτη και είδα  άδεια βουλευτικά έδρανα να ψηφίζουν νόμους.Τύφλα νά χουν οι χούντες.

Μάνα είδα  κόσμο να ματώνει με τα χαράτσια, να στερείται τα βασικά και να κρυώνει ΠΑΡΑ ΤΗ ΘΕΛΗΣΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΕΣ ΔΕΣΜΕΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΝΤΙΘΕΤΟ και αγαλλίασε η ψυχή μου.

Είδα κάθε δημοκρατικό δικαίωμα των αδυνάτων να τσαλαπατιέται για να γεμίσει ακόμη περισσότερο η τσέπη των ισχυρών.

Είδα τις ξινές υπαλλήλους των καταστημάτων να λιώνουν στη δουλειά για ένα κομμάτι ψωμί και είπα από μέσα μου: ωπ, εδώ κάποιοι σήκωσαν τα μανίκια και δουλεύουν.

Μάνα κοίταξα στον καθρέφτη και είδα ένα κτήνος διψασμένο για το  αίμα του λαουτζίκου που καιρός ήταν να αρχίσει να “σέρνει τους αραμπάδες του στη λάσπη”, αλλά εγώ δεν είμαι φασίστας. Όχι ρε μάνα δε θα γίνουμε  ΕΜΕΙΣ Αργεντινή.

Από noumero11888

Οι κομματικοί στρατοί ζουν και βασιλεύουν… Ο πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Αιτωλοακαρνανίας, διοικητής νοσοκομείου…


Κάποιοι στο Μέγαρο Μαξίμου δεν λένε να βάλουν μυαλό και συνεχίζουν με την ίδια απερισκεψία τους κομματικούς διορισμούς σε κρίσιμες θέσεις της δημόσιας διοίκησης.

Μόλις είδα το νέο διορισμό σε επαρχιακό νοσοκομείο μελαγχόλησα, διότι άκουσα τον Πρωθυπουργό στο πρωτοχρονιάτικο μήνυμά του να αναφέρεται στην αξιοκρατία και στους νέους.

Μόλις έμαθα όμως ποιον τοποθετήσανε νέο διοικητή στο...
νοσοκομείο Άργους, απογοητεύτηκα… 
*** 
Ο νέος διοικητής, του νοσοκομείου ονόματι Λάμπρος Δημητρογιάννης, είναι μόλις 30 ετών (!), είναι πτυχιούχος ψυχολογίας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

Ποιες οι περγαμηνές του; Από ότι διάβασα είχε κεντρικές θέσεις στην ΔΑΠ όταν σπούδαζε και μετά διετέλεσε πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Αιτωλοακαρνανίας, της ιδιαίτερης πατρίδας του.

Αυτή είναι η μια περίπτωση, γιατί υπάρχουν και άλλες πολλές, για τις οποίες σκέφτομαι να ασχοληθώ και να τις αναδείξω τις επόμενες ημέρες. 

Ο Μίκης Θεοδωράκης κάνει ρόμπα, ξεφτιλίζει στην κυριολεξία τον Βενιζέλο!


ΔΗΛΩΣΗ-ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΜΙΚΗ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗ  ΣΤΗΝ «ΠΡΟΤΑΣΗ» (να τεθεί ως υποψήφιος για την Προεδρία της Δημοκρατίας) ΤΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ
Στο επίκεντρο της εθνικής μας κρίσης βρίσκεται και η διαρκώς οξυνόμενη κρίση του προσωπικού της υποτέλειας λόγω της φθοράς που υφίστανται τα μέλη του, καθώς είναι υποχρεωμένα να εφαρμόζουν τα αντιλαϊκά μέτρα των ξένων Καγκελαριών που από το 2011 κατέχουν τη χώρα, μεταξύ των οποίων μέτρων ήταν και το να καταδικάσουν σε σιγή όσους και όποιους συνεχίζουν να σκέφτονται και να μάχονται αντιμνημονιακά και αντισυστημικά. Ένας απ’ αυτούς υπήρξα και είμαι κι εγώ, γεγονός που το γνωρίζουν όλοι.

Πώς είναι λοιπόν δυνατόν να με εμπλέκουν στα παιχνίδια τους οι παντός είδους εκπρόσωποι του προσωπικού της υποτέλειας και μάλιστα ως...
παράγοντα λύσης στο πρόβλημά τους; Άλλωστε μόλις προχθές ανέπτυξα στην Ακαδημία Αθηνών την άποψή μου υπογραμμίζοντας ότι η «Μόνη Λύση» είναι η κατάκτηση της Εθνικής μας Ανεξαρτησίας.

Μπροστά σ’ αυτό τον Στόχο, ας μου επιτραπεί να θεωρώ τα πολιτικά παιχνίδια που απασχολούν το υπάρχον πολιτικό δυναμικό σαν ένα τμήμα της βαθειάς κρίσης ενός πολιτικού χώρου ο οποίος εγκατέλειψε προ πολλού τον ελληνικό λαό τυφλωμένος από πολιτικές φιλοδοξίες και απέναντι στον οποίο η δική μου θέση είναι η κάθετη αντίθεση και η ανθρώπινη θλίψη.
Αθήνα, 31.12.2013
Μίκης Θεοδωράκης

Μετά απο επίσκεψη του ποδοσφαιριστή του Πιερικού Τόλη Δαλαμήτρα στο γραφείο του Προέδρου Κώστα Παπαδόπουλου, ο ποδοσφιαριστής συμφώνησε να παραμείνει στην ομάδα και να αγωνιστεί με τα χρώματα του Πιερικού και τέθηκε στη διάθεση του προπονητή του.

Ετσι....
λύθηκε όποια παρεξήγηση του παρελθόντος και μετά απο αυτή την εξέλιξη σήμερα υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο συνεργασίας τριών ετών.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΠΑΕ ΠΙΕΡΙΚΟΣ

Πούλησε 28 ακίνητα το δημόσιο για 281 εκατ. ευρώ και θα τα νοικιάσει για 20 χρόνια με 600.000 ευρώ

Με περιέργεια αναμένουμε τι κατάληξη θα έχει η μηνυτήρια αναφορά που κατέθεσαν σε βάρος των υπευθύνων του Ταμείου ξεπουλήματος περιουσίας του δημοσίου (ΤΑΙΠΕΔ) πέντε καθηγήτριες Πανεπιστημίου, μέλη της «Ανοικτής Πόλης». (Ελένη Πορτάλιου, Λήδα Καζαντζάκη, Τόνια Κατερίνη, Κωνσταντίνα Βαϊου και Μαρία Καραμεσίνη).

Σύμφωνα με την μηνυτήριο αναφορά χαρακτηρίζουν, παράνομο, αντισυνταγματικό και επιβλαβή για την εθνική οικονομία το γεγονός ότι το ΤΑΙΠΕΔ πούλησε σε εταιρείες (Εθνική Πανγαία και Eurobank) 28 δημόσια ιδιόχρηστα κτίρια τα οποία θα αποδώσουν στο...
δημόσιο ταμείο 261.310.000 ευρώ, Με την ίδια σύμβαση όμως στην συνέχεια το δημόσιο θα τα νοικιάσει για 20 χρόνια καταβάλλοντας 600.000.000 ευρώ.

Όπως επισημαίνουν στο εξώδικο του, οι πέντε καθηγήτριες αυτό ξεπερνάει ακόμα και τον χαρακτηρισμό του σκανδάλου.

Το τι μίζες θα έπεσαν και σ’ αυτή την περίπτωση …

Να σημειώσουμε επίσης ότι μέσα στις επόμενες μέρες ετοιμάζονται να χαρίσουν στους κεφαλαιοκράτες τον ΑΔΜΗΕ, τα δίκτυα της ΔΕΗ, που είναι πραγματικό χρυσοχοείο και οι εργατοπατέρες της ΓΕΝΟΠ σφάζονται μεταξύ τους για το ποιος άρπαξε τα περισσότερα. (Θα κάνουμε μια ανάρτηση για τα όσα αποκαλύπτει σήμερα η εφημερίδα Realnws  της ΓΕΝΟΠ Ρίζο Ρίζου)

Εντολή «θανάτου» (;) του μικρομεσαίου

Γράφει ο Γιώργος Τσακίρης 

Την πιθανή «θανατική καταδίκη» κάθε μικρομεσαίου επαγγελματία και κάθε αυτοαπασχολούμενου έχει υπογράψει η παρούσα κυβέρνηση, με τα ΝΕΑ μέτρα που θα εφαρμόσει η εφορία για να εισπράξει ΕΠΙΠΛΕΟΝ έσοδα ύψους 1,33 δις €.

Το πιο άψυχο οικονομικό επιτελείο που πέρασε ποτέ από αυτή τη χώρα, υπό το πρόσχημα της πάταξης της φοροδιαφυγής και στο όνομα ενός πρωτογενούς πλεονάσματος που μόνο στα όνειρα των πιο ευφάνταστων λογιστάκων μπορεί να υπάρξει, «στήνει στον τοίχο» το σύνολο των αυτοαπασχολούμενων και μικρομεσαίων επαγγελματιών. 
Μέσα στους αθώους, θα πετύχουν κι «ενόχους»!

Κατήργησαν για τους ΜΗ μισθωτούς φορολογούμενους, όλες τις εκπτώσεις φόρου εισοδήματος. Ενοίκια, δίδακτρα φροντιστηρίων, ασφάλιστρα ζωής, τόκοι στεγαστικών δανείων πρώτης κατοικίας, ιατρικές επισκέψεις και εξετάσεις, νοσήλια, δωρεές κλπ, πλέον δε θα υπολογίζονται.

Περίπου 750.000 αυτοαπασχολούμενοι, φορολογούμενοι δηλαδή που ασκούν ατομικά εμπορικές επιχειρήσεις, επιχειρήσεις παροχής υπηρεσιών και ελευθέρια επαγγέλματα, θα καταβάλουν εξοντωτικούς φόρους για τα εισοδήματά τους το 2013. Υπολογιζόμενα από το πρώτο ευρώ των καθαρών φορολογητέων εισοδημάτων τους, θα φορολογηθούν με ποσοστό 26%. Εάν δε το εισόδημα αυτό υπερβαίνει τις 50.000 €, το υπερβάλλον ποσό θα φορολογηθεί με συντελεστή 33%.

Κι αν προλάβατε να σκεφθείτε «ποιος αυτοαπασχολούμενος δηλώνει σήμερα κέρδη από το επάγγελμά του, για να φορολογηθεί γι’ αυτά ;», οι φωστήρες του οικονομικού μας επιτελείου, τα έχουν σκεφθεί όλα. Ακόμη και όσοι αυτοαπασχολούμενοι δηλώσουν ΖΗΜΙΕΣ λόγω της κρίσης, ΘΑ ΥΠΟΧΡΕΩΘΟΥΝ να εμφανίσουν ΤΕΚΜΑΡΤΑ καθαρά κέρδη με βάση (τι άλλο;) τις αντικειμενικές δαπάνες διαβίωσης για τα σπίτια τα οποία μένουν και τα ΙΧ τα οποία χρησιμοποιούν!

Επί των ΑΝΥΠΑΡΚΤΩΝ αυτών εισοδημάτων, θα φορολογηθούν με τον προαναφερόμενο συντελεστή του 26% (και 33% για πάνω από 50.000 €!

Και δεν σταματάμε εδώ. Εάν οι συγκεκριμένοι φορολογούμενοι ΔΕΝ πλήρωσαν καθόλου φόρο το 2013 (για τα εισοδήματα του 2012), θα επιβαρυνθούν ΚΑΙ ΜΕ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΗ ΦΟΡΟΥ υπολογιζόμενη με συντελεστή 55%, έναντι του επόμενου οικονομικού έτους. Τελική συνολική επιβάρυνση; 40,3%!

Από το, γεμάτο μόνο με αριθμούς και λογιστικές πράξεις μυαλό των, ανίδεων για το τι συμβαίνει σήμερα στην Ελληνική κοινωνία, ανθρώπων του υπουργείου Οικονομικών, δεν ξεφεύγουν φυσικά ούτε οι ομόρρυθμες και ετερόρρυθμες εταιρείες.

Με συντελεστή 26% (από 20% που ήταν) στα καθαρά τους κέρδη, θα φορολογηθούν όσες κρατούν απλογραφικά και διπλογραφικά βιβλία (πρώην β’ και γ’ κατηγορίας) μέχρι το ποσό των 50.000 €. Μόνο όσες τηρούν απλογραφικά βιβλία και δηλώσουν κέρδη άνω των 50.000 €, θα φορολογηθούν με επιπλέον συντελεστή 33% (από επίσης 20% που ήταν) για το υπερβάλλον ποσό.

Ο φορολογικός Γολγοθάς του αυτοαπασχολούμενου και μικρομεσαίου επιχειρηματία (αλλά και κάθε Έλληνα πολίτη), δε σταματά εδώ.
Σε δεύτερο στάδιο, ακολουθούν τα πρόστιμα και οι τόκοι!

Αν οποιοδήποτε ποσό φόρου (που με όσα ισχύουν είναι σχεδόν σίγουρο ότι θα επιβληθεί), δεν πληρωθεί το αργότερο εντός δύο μηνών από την παρέλευση της προθεσμίας καταβολής, ΑΥΤΟΜΑΤΑ θα καταλογίζεται στον οφειλέτη ΠΡΟΣΤΙΜΟ με συντελεστή 10% του φόρου που δεν καταβλήθηκε εμπρόθεσμα ! Με την πάροδο ενός έτους, το ΠΡΟΣΤΙΜΟ θα ανεβαίνει στο 20% του φόρου, ενώ στα δύο χρόνια το ΠΡΟΣΤΙΜΟ θα ανέρχεται στο 30% επί του φόρου. Για όλο αυτό το διάστημα φυσικά, ο οφειλέτης θα επιβαρύνεται ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΚΟΥΣ οι οποίοι θα υπολογίζονται επί του αρχικού ποσού του φόρου και για όλο το διάστημα μέχρι την ημερομηνία καταβολής του φόρου. Σύμφωνα με πληροφορίες, το ετήσιο επιτόκιο θα καθορισθεί στο 8,5%. 

Συνολικά δηλαδή, με τόκους και πρόστιμα, κάθε φορολογούμενος που ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ να πληρώσει τους φόρους του γιατί απλά ΔΕΝ ΕΧΕΙ τα χρήματα για να πληρώσει, θα επιβαρύνεται με 11,4% της αρχικής οφειλής του στους δύο πρώτους μόλις μήνες, και θα φτάνει στο 28,5% μόλις κλείσει ένας χρόνος!

Αν δε ο αυτοαπασχολούμενος, ο μικρομεσαίος επιχειρηματίας, ο κάθε επιχειρηματίας, δεν αποδώσει εμπρόθεσμα παρακρατούμενο φόρο (πχ τον ΦΠΑ), θα επιβαρυνθεί με ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΙΣΟ ΜΕ ΤΟ ΦΟΡΟ. Δηλαδή πρόστιμο… 100%!
Υπενθυμίζεται εδώ ότι η πρώτη και κύρια κατοικία όλων μας, ΔΕΝ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΤΑΙ για χρέη προς το Δημόσιο.

Και το καλύτερο για το τέλος.

Εάν μετά από όλα τα παραπάνω, η εφορία θεωρήσει ότι υπάρχει ο φόβος να μην… εισπράξει, και ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ, μπορεί να προχωρήσει σε… ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΙΣ (κάτι σαν τον… προληπτικό πόλεμο δηλαδή!) περιουσιακών στοιχείων, κινητών και ακινήτων, ακόμη και σε χέρια τρίτων, εισοδημάτων και καταθέσεων των φορολογουμένων, για οφειλές μάλιστα που ακόμη ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΣΤΕΙ ΛΗΞΙΠΡΟΘΕΜΕΣ!

Κι ας μην τολμήσει κανείς να σκεφθεί πως δε θα συνεργασθεί με την εφορία. Έχουν και σε αυτή την περίπτωση προβλεφθεί ΠΡΟΣΤΙΜΑ από 100 μέχρι… 2.500 €.

Ας μην απελπίζονται όμως όσοι έχουν αντέξει μέχρι σήμερα να κρατούν ανοιχτά τα καταστήματά τους.

Το «φιλεύσπλαχνο» επιτελείο του υπουργείου Οικονομικών, έχει προνοήσει ώστε όσοι δεν έχουν τα χρήματα για να πληρώσουν τα χρέη τους προς το Δημόσιο, να μπορούν, μετά από αίτησή τους, να μεταβιβάζουν σε τρίτο την πλήρη κυριότητα των ακινήτων τους (αν δεν τους τα έχουν ήδη κατάσχει),με ταυτόχρονη εκχώρηση της οφειλής καταβολής του τιμήματος (ή μέρος αυτού) στο… Δημόσιο, ώστε να εξοφλήσουν το σύνολο ή μέρος των οφειλών τους (μα όλα τα σκέφθηκαν πια;!)

Όσο για τις … επιστροφές φόρου (;), η εφορία θα μπορεί πλέον να μην τις αποδίδει (λες και μέχρι σήμερα το έκανε!), αλλά να τις συμψηφίζει με ΜΗ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΕΣ οφειλές του επιχειρηματία σε ασφαλιστικά ταμεία, τους δήμους και άλλους φορείς του στενού και ευρύτερου δημόσιου τομέα, τη στιγμή μάλιστα που σήμερα οι εισφορές των επαγγελματιών στον ΟΑΕΕ υπολείπονται κατά 60% και προς το ΙΚΑ κατά 40%, διατηρώντας παράλληλα το δικαίωμα να μην εκδίδει πιστοποιητικό φορολογικής ενημερότητας, ακόμη και για χρέη προς τους ανωτέρω οργανισμούς.

Και αν σε κάποιους δημιουργήθηκε η απορία «πώς είναι δυνατόν σε ένα τέτοιο φορολογικό περιβάλλον να γίνουν επενδύσεις που θα φέρουν τη δημιουργία θέσεων εργασίας και –κατ’ επέκταση- την ανάπτυξη ;», η απάντηση δεν μπορεί παρά να είναι μία και μόνη: Δεν πρόκειται να γίνει ΚΑΜΙΑ επένδυση, δεν πρόκειται να δημιουργηθεί ΚΑΜΙΑ θέση εργασίας από μικρομεσαίους επιχειρηματίες.

Σκοπός της παρούσας κυβέρνησης, όπως άλλωστε και των δύο προηγουμένων πριν από αυτή, είναι η ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ του αυτοαπασχολούμενου και μικρομεσαίου επιχειρηματία, ώστε η Ελλάδα να μετατραπεί σε ένα «απέραντο νεκροταφείο». Ώστε κάθε πρώην επαγγελματίας, με σκυμμένο το κεφάλι, εάν πριν δεν έχει δώσει τέλος στη ζωή του λόγω χρεών, να οδηγηθεί στα σύγχρονα σκλαβοπάζαρα της μερικής απασχόλησης των 500 ευρώ, στο όνομα μιας «ανάπτυξης» που θα έρθει απ’ έξω, όταν όλα πλέον θα έχουν τελειώσει.
Μόνο με ένα τρόπο μπορεί να αποφευχθεί το εφιαλτικό αυτό σενάριο.

Την μαζική, ταυτόχρονη, καθημερινή και ειρηνική αντίδραση όλων μας. Η λαϊκή κατακραυγή, το λαϊκό αίσθημα απόγνωσης και θυμού, μπορεί να ανατρέψει κάθε σχεδιασμό, κάθε σενάριο που έχει εξυφανθεί στα υπόγεια στρατηγεία των Ευρωπαίων (και όχι μόνο) «εταίρων» μας και των ντόπιων συνεργατών τους.

Λύσεις υπάρχουν και είναι ακόμη εφικτές. Αρκεί να το πιστέψουμε όλοι.

Σκύλος-προστάτης δεν το κουνάει ρούπι από το νεογέννητο μωρό [εικόνες]

skulos-prostateuei-mwro4-570
Ο Ζέρο είναι ένας σκύλος που στέκεται στο πλευρό του μωρού από τότε που γεννήθηκε και δεν φεύγει ούτε λεπτό.Ο σκύλος είναι ο καλύτερος φίλος του ανθρώπου και ο Ζέρο εκπροσωπεί επάξια το είδος του καθώς δεν φεύγει λεπτό από το πλευρό του νεογέννητου μωρού. Ο σκύλος δεν αφήνει ούτε λεπτό την μικρή καθώς στέκεται δίπλα της όταν αυτή κοιμάται ακόμα και όταν βρίσκεται στην αγκαλιά των γονιών της.

Συγκλονιστική ιστορία: Οι γονείς της την έβλεπαν μέσω κάμερας να πεθαίνει στο νοσοκομείο

oi-goneis-ths-parakolouthousan-tis-teleutaies-wres-ths-mesw-kameras-570
Η οικογένεια μιας 27χρονης κοπέλας που ήταν κλινικά νεκρή παρακολουθούσε τις τελευταίες ώρες της μέσω ίντερνετ ενώ βρίσκονταν 10.000 χιλιόμετρα μακριά. Ζήτησε από τη νοσοκόμα να φιλήσει το προσκεφάλι της και η κοπέλα λίγο μετά πέθανε. Η Σανάζ Νεζάμι ήταν μία φιλόδοξη 27χρονη που μιλούσε τρεις γλώσσες και ήθελε να πάρει το πτυχίο της στην μηχανολογία από το πανεπιστήμιο του Μίσιγκαν. Λίγες εβδομάδες πριν αποφοιτήσει ο εγκέφαλος της είχε καταστραφεί ολοσχερώς από τα χτυπήματα που δέχτηκε από τον σύζυγο της, σύμφωνα με την αστυνομία.
Η τεχνολογία επέτρεψε στην οικογένεια της που βρισκόταν στο Ιράν να παρακολουθήσει τις τελευταίες ώρες της στο νοσοκομείο. Όταν η Νεζάμι πέθανε, η οικογένεια δώρισε την καρδιά, τους πνεύμονες και άλλα όργανα της που έδωσαν ζωή σε επτά ανθρώπους από τις ΗΠΑ.
«Θέλαμε ο Θεός να κάνει ένα θαύμα και να αναστήσει την Σανάζ» είπε η αδερφή της Σάρα Νεζάμι κατά τη διάρκεια συνέντευξης που έδωσε στην εφημερίδα Herald Sun και συνέχισε: «αλλά αυτό ήταν μόνο ένα θαύμα. Η Σανάζ πρόσφερε τη ζωή της για να δώσει ζωή».
Η νοσοκόμα που φρόντιζε την Σανάζ είπε ότι το προσωπικό του νοσοκομείου βίωσε μία συγκλονιστική εμπειρία: «Η οικογένεια της μας εμπιστεύτηκε ενώ ήξερε ότι δεν θα γυρίσει πίσω» δήλωσε η Κιμ Γκράτ.
Τον Αύγουστο η Νεζάμι παντρεύτηκε τον Νίμα Νασίρι στην Τουρκία και το νιόπαντρο ζευγάρι μετακόμισε προσωρινά στο Λος Άντζελες όπου είχε γεννηθεί και μεγαλώσει ο Νίμα. Η αδερφή της Σανάζ ανέφερε ότι οι δυο τους είχαν γνωριστεί μέσω διαδικτύου.
Η Νεζάμι καταγόταν από την Τεχεράνη και είχε πτυχίο Μπάτσελορ στην μηχανολογία και Μαστερ στη μετάφραση της γαλλικής γλώσσας. Ήθελε να κάνει μεταπτυχιακό στην Ενεργειακή Μηχανολογία.
Οι νιόπαντροι μετακόμισαν από το Λος Άντζελες στο Μίσιγκαν τον Νοέμβριο όπου βρίσκονταν το πανεπιστήμιο της άτυχης κοπέλας. Η Νεζάμι κράτησε επαφή με την οικογένεια της μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και διαδικτυακών συνομιλιών μέσω κάμερας.
Στις 7 Δεκεμβρίου, η αδερφή της ζήτησε από την Σανάζ να μεταφράσει κάτι έγραφα από τα αγγλικά στα πέρσικα. «Σοκαρίστικα» είπε η Σάρα: «η Σανάζ ήταν πολύ ακριβής πάντα σε αυτό που έκανε και διαπίστωσα ότι δεν είχε μεταφράσει κάποιες γραμμές. Τότε την ρώτησα “είσαι καλά;” και μου απάντησε ότι δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα».
Την επόμενη μέρα η Σανάζ μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με πολλαπλά τραύματα στο κεφάλι και οι αστυνομικοί πιστεύουν ότι ευθύνεται ο σύζυγος της που κατηγορείται για φόνο. Ο δικηγόρος του, Ντέιβιντ Γκέμιγκνανι αρνήθηκε να κάνει κάποια δήλωση για το περιστατικό.
«Ο εγκέφαλος της κοπέλας ήταν τόσο κατεστραμμένος και χτυπημένος που δεν έρεε το αίμα» εξήγησε η προϊσταμένη των νοσοκόμων που είχε δει την Σανάζ.
Κανένας από εμάς δεν ήξερε ποια είναι η μυστηριώδης κοπέλα που δεν μπορούσε να μιλήσει και έτσι αποφασίσαμε να βάλουμε το όνομα της στη μηχανή αναζήτησης Google. Ξαφνικά εμφανίστηκαν οι πληροφορίες και η Νεζάμι ήταν αυθεντία στα γαλλικά, τα αγγλικά και τα πέρσικα. Μαγείρευε εθελοντικά για τους άπορους και σαν έφηβη έγραφε σε περιοδικά και εφημερίδες. Επίσης είχε κερδίσει το πρώτο βραβείο σε διαγωνισμό το 2011 για μία εργασία της με τίτλο «Οι φιλίες και οι διαφορές μεταξύ μας». Μετά από 24 ώρες το προσωπικό του νοσοκομείου επικοινώνησε με την οικογένεια της κοπέλας στο Ιράν.
Οι συγγενείς της Σανάζ δεν μπορούσαν να πάνε στις ΗΠΑ λόγω Βίζας και τελικά χρησιμοποίησαν το λάπτοπ προκειμένου να βλέπουν την κοπέλα και να επικοινωνούν με τους γιατρούς και το νοσηλευτικό προσωπικό.
«Είναι κάτι το οποίο δεν έχουμε ξανακάνει στο παρελθόν. Μιλούσαμε καθημερινά με την οικογένεια της κοπέλας» είπε ο διευθυντής του νοσοκομείου Ντέιβ Έντουαρντς.
Η οικογένεια της κοπέλας ζήτησε από την νοσοκόμα Κιμ Γκράτ να χαϊδέψει το κεφάλι της Νεζάμι και να δώσει ένα φιλί το μέτωπο της.
«Θέλανε από εμάς να κάνουμε στην Σανάζ αυτά που δεν μπορούσαν να κάνουν αυτοί» είπε η Κιμ. «Μου είπαν “Πέστε της ότι την αγαπάμε. Ότι είμαστε εδώ” Ένιωσα πολύ άνετα» ανέφερε η νοσοκόμα.
Τελικά η Σανάζ πέθανε στις 9 Δεκεμβρίου και τα όργανα της – καρδιά, πνεύμονες, συκώτι, νεφρά, πάγκρεας και ιστός – δόθηκαν σε άλλους. Με την συγκατάθεση της οικογένειας αφαιρέθηκαν και μεταμοσχεύτηκαν σε επτά ανθρώπους.
«Η οικογένεια ήταν ξεκάθαρη. Ήθελαν οι Αμερικάνοι να γνωρίζουν ότι η Σανάζ αγαπάει την Αμερική» είπε η Γουέντι Μάρντακ, υπεύθυνη ενός γραφείου για τη δωρεά οργάνων.
Η Νεζάμι θάφτηκε στις 18 Δεκεμβρίου στο τοπικό νεκροταφείο. Στην κηδεία της παραβρέθηκε το προσωπικό του νοσοκομείου και κάποιοι Μουσουλμάνοι για να προσευχηθούν. Συνολικά ήταν γύρω στα 20 άτομα.
Ο Ρεβ Τζάρβις, ένα ιερέας είπε στον πατέρα της Νεζάμι: «Όσο υπάρχει πνοή και ζωή σε αυτή την πόλη, η κόρη σου δεν θα είναι ποτέ μόνη της».
«Δεν έχω δει ποτέ μου κάποιον άνθρωπο να αγαπιέται από τόσο πολύ κόσμο σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα» είπε ο Τζάρβις και συνέχισε: «Για εποχή που ζούμε, το δώρο της Σανάζ ήταν απίστευτο και ανταποδόθηκε το δώρο σε αυτήν μέσω της αγάπης της κοινότητας. Είναι ωραίο το να συνειδητοποιούμε την καλοσύνη της ανθρωπότητας και το τι πραγματικά μπορούν να κάνουν οι άνθρωποι σε στιγμές κρίσης».

Γνωστό μοντέλο κάνει τη στάση του πελεκάνου φορώντας ένα καυτό σορτσάκι

jessica-michibata-570
Όταν έχεις μια τόσο ωραία γυναίκα, τόσο προκλητικά ντυμένη και σε τέτοια στάση, πάει περίπατο κάθε αγάπη για τα ωραία τοπία, η φυσιολατρία, τα πάντα όλα. 
Η Τζέσικα Μιτσιμπάτα, πρώην μοντέλο και σύντροφος του οδηγού της Formula 1, Τζένσον Μπάτον, βρέθηκε στη Χαβάη και θέλησε να μας δείξει την ευκαμψία και ευλυγισία της και γι΄αυτό έσκυψε μπροστά, σήκωσε το ένα πόδι τεντωμένο και έκανε μια μπαλαρινίστικη φιγούρα, σαν τη στάση του πελεκάνου.
jessica-michibata1-570
Το θέμα όμως είναι στο τι φορούσε: ένα κοντό τοπάκι που άφηνε ακάλυπτη τη μέση της και ένα σορτσάκι απίστευτα κοντό, που ανέβηκε επικίνδυνα καθώς έσκυψε.

Ζητείται ντροπή...

«Αλήθεια αγαπητέ κ. Γεωργιάδη αφού έχουμε το πρωτογενές του Σαμαρά τι τα  θέλουμε τα 25 ευρώ (8.000 χιλιάδες δραχνμές) το άτομο;»

Κύριοι Βουλευτές

Εικοσιπέντε  ευρώ δεν είναι 25 δραχμές.
Εικοσιπέντε  ευρώ είναι πάνω από 8.000 δραχμές αγαπητέ κ. Γεωργιάδη. Όσον επί δραχμής στοίχιζε μία εγχείριση. Και οι μισθοί τότε ήταν υψηλότεροι από σήμερα.

Σωστό το ερώτημα για το που θα βρεθούν τα λεφτά για να δίδονται για χρέος που διπλασιάστηκε περίπου από τότε που άρχισε η σωτηρία μας.  Με παράλληλη εξόντωση των Ελλήνων.

Αν  δεν τακτοποιηθεί το θέμα του χρέους με κούρεμα κ.τ.λ. και αν δεν επιστρέψουμε στο Εθνικό μας νόμισμα καταγγέλλοντας τα μνημόνια που υποθήκευσαν και κατακλέβουν τον Εθνικό και ιδιωτικό μας πλούτο (αναδιαρθρώσεις λένε τα ξεπουλήματα), δεν υπάρχει σωτηρία.
Όσα 25 ευρώ και αν μπουν παντού...

Με τον Σαμαρά να αυταπατάται ή να μας παραμυθιάζει για επενδύσεις για ανάπτυξη, για τη Nokia του, για το Wi Fi και ιδίως για το πρωτογενές του.

Αλήθεια αγαπητέ κ. Γεωργιάδη αφού έχουμε το πρωτογενές του Σαμαρά τι τα θέλουμε τα 25 ευρώ (8.000 χιλιάδες δραχμές) το άτομο;

Θυμίζω κατωτέρω το επαναλαμβανόμενο κάθε χρόνο παραμύθι τους της ανάπτυξης!!!΄

Ο Σαμαράς όχι μόνον γιατί υποδούλωσε την Ελλάδα, όχι μόνον γιατί μας εξαπάτησε επανειλημμένα, όχι μόνον γιατί κατέστρεψε την Ελλάδα αλλά το κυριότερο γιατί είναι χωρίς να ντρέπεται μια μαριονέτα, χειρότερο από κουίσκλιγκ,  πρωθυπουργός, πρέπει να πάει στο σπίτι του ή στο Χάρβαντ να διδάσκει μαζί με τον άλλον σωτήρα.

Όσον αφορά το Βενιζέλο  λέγεται ότι λόγω των υπηρεσιών του θα βολευτεί, πλην απροόπτου με τόσες ανακρίσεις που γίνονται,  κατάλληλα στην ΕΕ. Θα ταιριάξουν τότε με τη Δαμανάκη μας μια χαρά.

Ευριπίδης Μπίλλης
Τ. Επίκουρος Καθηγητής ΕΜΠ
  

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου

Θρήνος στην Αμάρυνθο για την 24χρονη Μαρία: Βρήκε τραγικό θάνατο

Τραγικό παιχνίδι έπαιξε η μοίρα σε μια 24χρονη κοπέλα από την Αθήνα η οποία τα τελευταία χρόνια εργαζόταν ως σερβιτόρα στην Αμάρυνθο.

Τα ξημερώματα της Πέμπτης έπεσε θύμα τροχαίου με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή της. Ήταν περίπου στις 5.30 το πρωί, όταν το αυτοκίνητο της άτυχης Μαρίας που κινείτο στην Ε.Ο. Αμαρύνθου - Γυμνού, συγκρούστηκε πλαγιομετωπικά με ΙΧ που οδηγούσε 25χρονος και στο οποίο επέβαιναν ακόμη ένας 27χρονος και μία 22χρονη κοπέλα.
Από την σφοδρή σύγκρουση η Μαρία τραυματίστηκε θανάσιμα, ενώ συνελήφθη ο 25χρονος οδηγός του δεύτερου ΙΧ και θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας, αναφέρει το eviazoom.gr.
Η άτυχη κοπέλα επέστρεφε στο σπίτι της στην Αμάρυνθο, από νυχτερινό κλαμπ της Γυμνού που εργαζόταν και κανείς δεν μπορεί να πιστέψει ότι έσβησε για πάντα το χαμόγελο της.

Θρήνος στην Αμάρυνθο για την 24χρονη Μαρία: Βρήκε τραγικό θάνατο

Νίκη Ολυμπιακού και επί της Φενέρ με 95-82

O Θρύλος διατήρησε το αήττητο στην  Euroleague με Σπανούλη και Περπέρογλου σε μεγάλη βραδυά

Σε Κύπελλο και Πρωτάθλημα το αήττητο του μπορεί να έσπασε στην Euroleague και το ΣΕΦ όμως διατηρήθηκε! Ένας… αγριεμένος Ολυμπιακός, με πολύ καλή εικόνα τόσο αμυντικά όσο και επιθετικά, και τους Περπέρογλου και Σπανούλη on fire, δεν δυσκολεύτηκε στην έδρα του κόντρα στη Φενέρ του Ζοτς την οποία και νίκησε με 95-82, στην πρεμιέρα του Top 16 της διοργάνωσης. 

Οι Πειραιώτες όχι μόνο έκαναν το 11/11 στην κορυφαία διασυλλογική ευρωπαϊκή διοργάνωση, αλλά διατήρησαν αλώβητη την έδρα τους καθώς έχουν να χάσουν από τις 13 Μαρτίου του 2013, μετρώντας πλέον 10 συνεχόμενες νίκες. 

Σούπερ εμφανίσεις από Σπανούλη (28 πόντοι, 5 ριμπάουντ, 9 ασίστ), Περπέρογλου (21 πόντοι, 5 ριμπάουντ).. Ο Πρέλτζιτς κορυφαίος των φιλοξενούμενων. 

Σύσσωμη η διοίκηση της Φενέρ βρέθηκε στο ΣΕΦ και παρακολούθησε την αναμέτρηση. Το ματς παρακολούθησαν επίσης οι… μπασκετικοί Φώτης Κατσικάρης, Ευθύμης Ρεντζιάς και Γιώργος Σιγάλας αλλά και ο ποδοσφαιρικός Δημήτρης Σιόβας. 

Πρώτο φετινό sold out για τον Ολυμπιακό. Νίκη Ολυμπιακού και επί της Φενέρ με 95-82

Η κακοκαιρία έχει παραλύσει τις ΗΠΑ

Δείτε φωτογραφίες - Τουλάχιστον εννέα νεκροί - Κύμα ψύχους και χιονοθύελλες εκδηλώνονται στα βορειανατολικά της χώρας - Χιλιάδες πτήσεις έχουν ακυρωθεί

Οι σφοδρές χιονοπτώσεις στις βορειανατολικές πολιτείες της Αμερικής και οι σχεδόν πολικές θερμοκρασίες έχουν προκαλέσει σοβαρά προβλήματα στις αεροπορικές μετακινήσεις την Παρασκευή, την ώρα που η Νέα Υόρκη έχει παραλύσει από την κακοκαιρία, ενώ τα σχολεία και τα δικαστήρια παραμένουν κλειστά.

Οι θάνατοι τουλάχιστον εννέα ανθρώπων αποδίδονται στα ακραία καιρικά φαινόμενα. Μεταξύ αυτών μία γυναίκα 71 ετών που έπασχε από τη νόσο Αλτσχάιμερ πέθανε από υποθερμία αφού βγήκε από το σπίτι της.



Περισσότερες από 850 πτήσεις έχουν ακυρωθεί, εκατοντάδες άλλες έχουν καθυστερήσει από ή προς τα τρία αεροδρόμια της Νέας Υόρκης – το Νιούαρκ, το Λαγκάρντια και το JFK. Το αεροδρόμιο Κένεντι έκλεισε για τρεις ώρες λόγω της μηδενικής ορατότητας και της σφοδρής χιονόπτωσης. Ένας διάδρομος τροχοδρόμησης άνοιξε το μεσημέρι, όταν ο ήλιος βγήκε στον ουρανό της Νέας Υόρκης.



Στη Βοστόνη, περισσότερες από 170 πτήσεις ακυρώθηκαν και σχεδόν 350 από ή προς την Φιλαδέλφεια, όπου κατά τη διάρκεια της νύχτας 22 εκατοστά χιονιού κάλυψαν τμήματα του αεροδρομίου.



Συνολικά περίπου 4.500 πτήσεις έχουν ακυρωθεί από την Πέμπτη στις ΗΠΑ, εκ των οποίων οι 1500 στη Νέα Υόρκη.



Ένα παχύ στρώμα χιονιού κάλυψε την Παρασκευή τη Νέα Υόρκη με το ύψος του να ξεπερνά τα 15 εκατοστά στο Σέντραλ Παρκ. Στην Τάιμς Σκουέρ, οι ενθουσιασμένοι τουρίστες έπαιζαν χιονοπόλεμο, ενώ η θερμοκρασία έπεσε στους -10 βαθμούς Κελσίου. Τη νύχτα αναμένεται να πέσει στους -18 βαθμούς Κελσίου και ο νέος Δήμαρχος Μπιλ ντε Μπλάζιο απηύθυνε έκκληση στους κατοίκους να παραμείνουν στα σπίτια τους.



Ο Οργανισμός Ηνωμένων Εθνών ανέστειλε τις εργασίες του για την Παρασκευλη.Το μετρό της πόλης λειτουργεί, με καθυστερήσεις στα δρομολόγια, και κάποια τρένα κυκλοφορούν στους ρυθμούς του προγράμματος του Σαββατοκύριακου.



«Εάν δεν υπάρχει ανάγκη να βγείτε έξω, μείνετε στα σπίτια σας» επέμεινε ο Ντε Μπλάζιο κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου. Και εάν πρέπει να βγείτε «χρησιμοποιείστε τα μέσα μαζικής μεταφοράς. Θα υπάρχουν καθυστερήσεις, θα κυκλοφορείτε όμως με ασφάλεια» πρόσθεσε.
Υιοθετώντας ένα τελείως διαφορετικό πολιτικό προφίλ σε σχέση με τον προκάτοχό του Μάικλ Μπλούμπεργκ, ο Μπλάζιο ανήρτησε νωρίς το πρωί στο λογαριασμό του στον ιστότοπο κοινωνικής δικτύωσης Twitter ένα φωτογραφικό στιγμιότυπο στο οποίο εικονίζεται ο ίδιος να καθαρίζει από το χιόνι την είσοδο της κατοικίας του στο Μπρούκλιν και εξήγησε μπροστά στις τηλεοπτικές κάμερες πώς να φτυαρίζει κανείς το χιόνι χωρίς να τον πονά η μέση του.



Συναγερμός για την χειμερινή καταιγίδα σήμανε την Πέμπτη στο Σικάγο – όπου υπήρξαν προβλήματα στις πτήσεις στο αεροδρόμιο σήμερα, στις πολιτείες της Νέας Υόρκης, της Πενσιλβάνια, ενός τμήματος της Νέας Αγγλίας, έως και την πρωτεύουσα των ΗΠΑ, την Ουάσιγκτον.




Πολικές θερμοκρασίες:
Ρεκόρ χιονόπτωσης έχει καταγραφεί στο Μπόξφορντ, στα βόρεια της Βοστόνης, όπου έπεσε 61 εκατοστά χιονιού κατά τη διάρκεια της νύχτας κι όπου ο υδράργυρος αναμένεται να βουτήξει στους -20 βαθμούς Κελσίου απόψε το βράδυ.




Σφοδρές χιονοπτώσεις αναμένεται να πλήξουν όλες τις περιοχές στα βορειανατολικά της χώρας, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται στους -20 βαθμούς στη Βοστόνη, στους -18 στη Νέα Υόρκη και στους -16 στη Φιλαδέλφεια, όπου όλα τα σχολεία την Παρασκευή παρέμειναν κλειστά.

Η χιονοθύελλα, που οι μετεωρολόγοι έχουν ονομάσει Ηρακλή, αποτελεί την πρώτη δοκιμασία για τον Μπιλ ντε Μπλάζιο, που ανέλαβε καθήκοντα δημάρχου της Νέας Υόρκης μόλις την Τετάρτη.
Ο υπεύθυνος των οδικών υπηρεσιών της Νέας Υόρκης, Τζον Ντόχερτι, ανακοίνωσε ότι παρά την κινητοποίηση 1.700 οχημάτων καθαρισμού των δρόμων, οι Νεοϋορκέζοι θα δουν σύντομα το χιόνι να καλύπτει τους δρόμους, καθώς η ρίψη αλατιού δεν φέρνει τα επιθυμητά αποτελέσματα λόγω του παγετού.



«Αυτός δεν είναι καιρός για να βγαίνετε έξω» προειδοποίησε εξάλλου τους πολίτες ο κυβερνήτης του Νιου Τζέρσεϊ Κρις Κρίστι, ο οποίος κήρυξε την Πέμπτη την πολιτεία σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης.



Ο κυβερνήτης της Νέας Υόρκης Άντριου Κουόμο επίσης κήρυξε κατάσταση έκτακτης ανάγκης. Ζήτησε από τους πολίτες να παραμείνουν στα σπίτια τους και να χρησιμοποιούν τα μέσα μαζικής μεταφοράς εάν πρέπει να μετακινηθούν.

Στο Κονέτικατ ο κυβερνήτης Ντάνελ Μαλόι είπε ότι η θερμοκρασία θα πέσει στους -26 βαθμούς Κελσίου. Ο κυβερνήτης της Μασαχουσέτης Ντιβάλ Πάτρικ κινητοποίησε την εθνοφρουρά και ζήτησε από τις επιχειρήσεις να αναστείλουν κάθε δραστηριότητα, προκειμένου τα συνεργεία καθαρισμού των δρόμων να μπορέσουν να κάνουν ευκολότερα τη δουλειά τους.