ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Τετάρτη 8 Μαΐου 2019

Γ. Νταντάμης: «Προσκάλεσα τους ανθυποψηφίους μου σε debate και περιμένω απάντηση. Ήρθε η ώρα να ανοίξει ο διάλογος για τα πραγματικά προβλήματα του Δήμου Κατερίνης»

Αίτημα για την πραγματοποίηση ανοιχτού διαλόγου (debate) μεταξύ των επικεφαλής των Δημοτικών Συνδυασμών που κατέρχονται στον στίβο των δημοτικών εκλογών της 26ης Μαΐου κατέθεσε ο υποψήφιος Δήμαρχος Κατερίνης Γιώργος Νταντάμης. Ο επικεφαλής του ανεξάρτητου συνδυασμού «Ανανέωση Τώρα», κατέθεσε αίτημα στην διακομματική επιτροπή που συνεδρίασε στις 22 Απριλίου όπου ζητούσε τη διεξαγωγή debate μεταξύ των υποψηφίων δημάρχων όλων των δημοτικών συνδυασμών σε τοπικά Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης.
«Ήρθε η ώρα να μιλήσουμε για τα πραγματικά προβλήματα του Δήμου, για όλα αυτά που ενδιαφέρουν και έχουν σημασία για τους δημότες μας. Αυτές οι εκλογές έχουν αναλωθεί σε ανούσιες κουβέντες και εντυπώσεις ανύπαρκτων θεμάτων που ούτε ενδιαφέρουν ούτε αλλάζουν την καθημερινότητα του δημότη. Επί της ουσίας, προσκάλεσα από τον Απρίλιο τους ανθυποψηφίους μου διεκδικητές του δημαρχιακού θώκου σε έναν ανοιχτό και έντιμο διάλογο για τα προβλήματα, το παρόν και το μέλλον του Δήμου. Τα τοπικά Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης προτίθενται να διοργανώσουν debate και δηλώνω παρών. Να δώσουμε επιτέλους πραγματική και ουσιαστική ενημέρωση στους δημότες μας ώστε με σωστή κρίση να επιλέξουν αυτόν που θεωρούν ικανότερο να τους εκπροσωπήσει στην επόμενη θητεία του Δήμου Κατερίνης. Περιμένω την απάντησή τους και ευελπιστώ να είναι θετική και να συμμετέχουν όλοι τους. Όλα ανοιχτά, όλα ξεκάθαρα», δήλωσε ο κ. Νταντάμης.

Αιγινιακος FC 2018 / 2019


Η Δημοτική Βιβλιοθήκη Κατερίνης στο Βιωματικό Πάρκο Λειβήθρων για τη Διεθνή Ημέρα Μουσείων


Εκπαιδευτικό πρόγραμμα με τίτλο “Η πολιτισμική διαχρονία του Μακεδονικού Ολύμπου” στο Βιωματικό Πάρκο Λειβήθρων, στο πλαίσιο της Διεθνούς Ημέρας Μουσείων, υλοποιεί το Σάββατο 11-05-2019, η Εφορεία Αρχαιοτήτων Πιερίας, σε συνεργασία με τη Δημοτική Βιβλιοθήκη Κατερίνης.
Το πρόγραμμα περιλαμβάνει α) εισαγωγική περιήγηση στο Πάρκο Λειβήθρων β) ανάγνωση του παιδικού βιβλίου «Θέλω να γυρίσω σπίτι μου» της συγγραφέως Γεωργίας Βασιλειάδου με θέμα την αρχαιοκαπηλία και γ) εργαστήριο κοροπλαστικής - φυσικής δόμησης, με αναφορά στις αρχαιολογικές θέσεις και τους παραδοσιακούς οικισμούς του Μακεδονικού Ολύμπου.
Διάρκεια προγράμματος: 09.00-12.00
Αναχώρηση: 08:00 (μπροστά από τη βιβλιοθήκη)
Επιστροφή: 14:00
Δηλώσεις συμμετοχής:  Δημοτική Βιβλιοθήκη Κατερίνης: 23510-24594.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΠΙΣΚΕΨΕΩΝ: «ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΩΣΤΑ»







Ολύμπια Συμμαχία

Συνεχίζουμε…. να αλλάζουμε τον Δήμο!

Ο Δήμαρχος Κώστας Δημόπουλος, επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης «ΟΛΥΜΠΙΑ ΣΥΜΜΑΧΙΑ», παρουσιάζει τις ημερομηνίες, τις ώρες και τα σημεία επίσκεψης στις Κοινότητες του Δήμου.

  1. 09/05/2019 και ώρα 19:00 στο Λιτόχωρο (καφέ Πάνθεον),
  2. 10/05/2019 και ώρα 19:00 στη Λεπτοκαρυά (καφενές ο Σταθμός),
  3. 13/05/2019 και ώρα 20:00 στη Ν. Έφεσο (καφέ Μέλλιος),
  4. 13/05/2019 και ώρα 21:30 στην Καρίτσα (καφέ πίτσα Φόλιος),
  5. 14/05/2019 και ώρα 20:00 στην Κονταριώτισσα,
  6. 14/05/2019 και ώρα 21:30 στο Δίον,
  7. 15/05/2019 και ώρα 19:00 στους Ν. Πόρους,
  8. 15/05/2019 και ώρα 20:30 στον Πλαταμώνα,
  9. 17/05/2019 και ώρα 20:00 στη Βροντού,
  10. 17/05/2019 και ώρα 21:30 στον Άγιο Σπυρίδωνα,
  11. 23/05/2019 και ώρα 19:00 στον Παντελεήμονα,
  12. 23/05/2019 και ώρα 20:30 στη Σκοτίνα,

Η «κουβέντα» θα περιλαμβάνει απολογισμό έργου, πολιτικής που ακολουθήθηκε από την τωρινή Δημοτική Αρχή, τον προγραμματισμό και τις προτάσεις για την επόμενη θητεία.

Η πρώτη εκδήλωση θα διεξαχθεί την Πέμπτη 9 Μαΐου στο καφέ Πάνθεον στην Πλατεία Λιτοχώρου στις 19:00.

Ο Κώστας Δημόπουλος σας προσκαλεί σε ανταλλαγή απόψεων και συζήτηση εφ’ όλης της ύλης.
Θα υπάρξει νεότερη ενημέρωση σχετικά με τα υπόλοιπα σημεία επίσκεψης στις Κοινότητες του Δήμου.
Το γραφείο Τύπου και Ενημέρωσης

Γιώργος Κοκαβίδης - Αγωνίζομαι για τον αθλητισμό της Πιερίας

Η δραστηριοποίησή μου στον Αθλητισμό μέσω του ποδοσφαίρου, για περισσότερα από 25 χρόνια -έως τώρα- μου έδωσε την δυνατότητα να γνωρίσω την Πιερία, από την μία άκρη της ως την άλλη.
Περισσότερο μου έδωσε την δυνατότητα μα γνωρίσω και να έρθω κοντά με τους ανθρώπους της, τους Πιεριείς, από κάθε ξεχωριστό "μελέτι" και καταγωγή, κάθε επάγγελμα και μόρφωση. Ξεχωριστούς ανθρώπους, φίλους καλούς για μένα σε κάθε μου βήμα.
Μου στάθηκαν φιλότιμα και με συνέπεια, ακόμη και στη δύσκολη περίοδο του Πιερικού μας, όταν ως Πρόεδρος του Δ.Σ. την περίοδο 2017-2018, ανέλαβα και έφερα εις πέρας τη σωτηρία της ομάδας μας.
Οι προκλήσεις για τη βελτίωση των συνθηκών άθλησης, την επέκταση της αθλητικής υποδομής και την αποκατάσταση των αθλητικών "μύθων" του τόπου μας παραμένουν διαχρονικές και κύριες πρωτοβουλίες για εμένα!
Αγωνίζομαι για την Πιερία!

Γιώργος Κοκαβίδης
Υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος Πιερίας
Δυναμώνουμε την Μακεδονία | Απόστολος Τζιτζικώστας | Αλληλεγγύη

Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΧΑΛΑΤΣΟΓΙΑΝΝΗ ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΑΝ. ΟΛΥΜΠΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ «ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑ» ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΙΟΥ ΦΑΡΜΑΚΗ


Αστ. Φαρμάκης: «Ευχόμαστε καλή επιτυχία στην φίλη κα Κατερίνα Χαλατσογιάννη που είναι υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος από την Δημοτική Ενότητα Ανατολικού Ολύμπου, με την «ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑ». Ικανή, άξια, με πραγματική αγάπη για τον τόπο της συμπορεύεται σ’ αυτόν τον αγώνα για έναν Δήμο Δίου – Ολύμπου Ισχυρό για ΟΛΟΥΣ».
Η κα Χαλατσογιάννη
Γεννήθηκα και μεγάλωσα στον Πλαταμώνα. Είμαι κόρη του Αστέριου Χαλατσογιάννη και της Ελένης Μπούρου. Είμαι παντρεμένη με το Μιχωλό Δημήτρη και έχουμε μια κόρη 4,5 ετών. Σπούδασα στα ΤΕΙ Λάρισας Λογιστική. Εργάστηκα ως υπάλληλος λογιστικού γραφείου για 10 περίπου χρόνια, τώρα είμαι ελεύθερος επαγγελματίας (διατηρώ μια επιχείρηση ενοικιαζομένων δωματίων)
«Η απόφαση μου να συμμετέχω στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές πηγάζει από την αγάπη για τον τόπο μου. Ο εθελοντισμός, η προσφορά και η εντιμότητα είναι οι τρεις βασικές αρχές που με χαρακτηρίζουν».




Ο ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ (ΣΟΥΛΗΣ) ΤΣΙΜΗΤΡΗΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ Δ.Ε. ΔΙΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ «ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑ» ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΙΟΥ ΦΑΡΜΑΚΗ


Αστ. Φαρμάκης: «Ευχόμαστε καλή επιτυχία στον αγαπητό φίλο Σάκη Τσιμήτρη που συμπορεύεται με τη ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑ ως υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος από την Δημοτική Ενότητα Δίου. Μια δυναμική προσωπικότητα που θα δώσει τον καλύτερο εαυτό του για έναν Δήμο Δίου – Ολύμπου Ισχυρό για ΟΛΟΥΣ».
Ο Αθανάσιος (Σάκης) Τσιμήτρης γεννήθηκε στην Βροντού Πιερίας Δήμου Δίου-Ολύμπου, είναι παντρεμένος με την Μαρία Περδίκη και είναι πατέρας τριών τέκνων. Έχει ενεργή συμμετοχή στα κοινά καθώς δραστηριοποιείται σε συλλόγους και εθελοντικές δράσεις. Υπήρξε αγρότης και υπάλληλος στην Καπνική Μιχαηλίδης ως  τεχνικός-αγοραστής καπνών. Εργάζεται ως επαγγελματίας οδηγός φορτηγών αυτοκινήτων. Υπήρξε μέλος του Δ.Σ της ΕΑΣ Πιερίας.



Aνακοίνωση διακοπής νερού»



"H Δ.Ε.Υ.Α Κατερίνης σας ανακοινώνει, ότι σήμερα ημέρα Τετάρτη 8  Μαΐου βρίσκεται σε εξέλιξη διακοπή νερού και θα συνεχιστεί η διακοπή νερού για τις επόμενες δυο ώρες, σε όλη την Τοπική Κοινότητα Παραλίας, λόγω έκτακτης βλάβης στο κεντρικό δίκτυο της ύδρευσης".

O Σάββας, ο Μπιρσίμ, τα κάγκελα, ο Φώτης Δρούγκας και το Ελατοχώρι


 



Πριν από 30 χρόνια οι παλιότεροι θυμούνται τον περίφημο σκηνοθέτη Τάσο Μπιρσίμ. Το ΠΑΣΟΚ έχασε με διαφορά τις εκλογές του 1989, όμως στις προεκλογικές συγκεντρώσεις του Ανδρέα Παπανδρέου ο δαιμόνιος σκηνοθέτης χρησιμοποιούσε κάθε πιθανό και απίθανο τρικ για να δείξει ότι είχαν περισσότερο κόσμο από τις αντίστοιχες συγκεντρώσεις της ΝΔ. Χθες στην Κατερίνη διαπιστώσαμε πως ο Μπιρσίμ έχει δημιουργήσει σχολή με άξιους μαθητές, τα «θαύματα» των οποίων είδαμε με τα μάτια μας στη συγκέντρωση του Σάββα Χιονίδη.
 
Κάγκελα παντού
Για όσους ψαρώνουν από τις παραπλανητικές φωτογραφίες, ας επισκεφθούν την Πλατεία Ευκαρπίδη και ας δουν μόνοι τους τον χώρο, λαμβάνοντας υπόψη πως όταν μιλούσε ο Σάββας:
- Η οδός 25ης Μαρτίου ήταν ανοικτή και περνούσαν αυτοκίνητα
- Η οδός Διονυσίου Αεροπαγίτου (μπροστά από το εκλογικό κέντρο του Σάββα) ήταν ανοικτή
- Η εξέδρα του είχε πλάτη τα δέντρα και τα εκδοτήρια εισιτηρίων
- Όλοι οι χώροι πρασίνου ήταν προστατευμένοι με κάγκελα, για να μην περνάει ο κόσμος (βέβαια με φωτογραφίες από χαμηλά, αυτό καλύπτεται). Προς τιμή των πολιτών, κανείς τους δεν πάτησε το πράσινο
- Ο χώρος πίσω από το πράσινο ήταν επίσης άδειος
- Επισυνάπτω 3 φωτογραφίες από σήμερα το πρωί, για να δείτε τον μικρό περιφραγμενο χώρο με τα κάγκελα και το μεγάλο δέντρο στη μέση. Εκεί ήταν το σημείο της ομιλίας. 
 
Απορούσαμε όλοι γιατί ο Σάββας επέλεξε να μιλήσει σε έναν χώρο 350 – 450 τετραγωνικών μέτρων. Ήξερε αυτός, είχε τον «Μπιρσίμ» έτοιμο.
 
Απλή αριθμητική
Για τον λόγο του Σάββα δεν έχω κάτι να πω. Οι δημότες θα ψηφίσουν σε 18 μέρες και θα αποφανθούν. Ας μετρήσουμε όμως για λίγο:
·        Παρουσίασε 280 υποψηφίους δημοτικούς και τοπικούς συμβούλους
·        Αυτοί ήρθαν με τις οικογένειες και τους φίλους τους
·        Επίσης το παρών έδωσαν πολλοί, πάρα πολλοί συμβασιούχοι του Δήμου, από τους οποίους ζητήθηκε ξεκάθαρα να είναι εκεί, μαζί με δικούς τους ανθρώπους.
·        Οι υποψήφιοι και οι οικογένειές τους ήταν περίπου 700+, οι συμβασιούχοι άλλοι 200+, στο σύνολό τους οι πολίτες που ήταν χθες σε ένα μικρό τμήμα της Πλατείας Ευκαρπίδη για την ομιλία πρέπει να έφτασαν τα 1.100 – 1.200 άτομα, αν η πυκνότητα ήταν πάρα πολύ μεγάλη.
 
Βροντερό παρών από τα χωριά – σύσσωμο το Ελατοχώρι
Όταν παρουσιάστηκαν τα ονόματα των υποψηφίων, τα περισσότερα χειροκροτήματα είχε ο Σάββας Καρυπίδης, από τους Κατερινιώτες. Οι μόνοι που τον συναγωνίστηκαν ήταν ο Φώτης Δρούγκας και ο Δημήτρης Βαϊνάς. Τυχαίο; Δεν το νομίζω. Το Ελατοχώρι ήταν... σύσσωμο εκεί. Κάποιοι λένε ότι χρησιμοποιήθηκε και λεωφορείο για να έρθει κόσμος, δεν ξέρω αν ισχύει. Ναι, συμφωνώ και εγώ πως στο χωριό αυτό ο Σάββας θα βγει πρώτος.
 
Πολλοί ήταν και αυτοί από τα χωριά του Κορινού που χειροκρότησαν τον Χρυσόστομο Κυραηλίδη, καθώς και τον Δημήτρη Ελευθεριάδη από τον Τρίλοφο, επίσης όχι τυχαίο. Η αλήθεια είναι πως τα χωριά του Δήμου μας έδωσαν το παρών.
 
Συμπεράσματα
1.      Έλλειψε ο πολύς κόσμος (μη υποψήφιος, μη συμβασιούχος) από την Κατερίνη. Ο Κώστας Κουκοδήμος με περίπου 700 – 800 άτομα, είχε επίσης πολύ λίγους Κατερινιώτες. Ο Γιώργος Νταντάμης, με περίπου τον μισό αριθμό ατόμων (500 – 600 άτομα, σε 300 τετραγωνικά μέτρα), είχε περισσότερους Κατερινιώτες από τον Σάββα.
 
2.      «Το Ελατοχώρι είναι εδώ, ενωμένο, δυνατό» (και ψηφίζει Δρούγκα – Βαϊνά δαγκωτό)!
 
3.      Στις φωτογραφίες και το βίντεο είδα κουρασμένα πρόσωπα. Χωρίς όρεξη, χωρίς ζωντάνια και παλμό. Λογικό ως ένα σημείο, αν κινδυνεύει η δουλειά σου από την παρουσία σου κάπου... πηγαίνεις αλλά δεν είσαι και τρισευτυχισμένος. Γιατί όμως έδειχναν έτσι και πολλοί υποψήφιοι; (Νομίζω πως είναι ξεκάθαρο πως ο Σάββας κούρασε και κουράστηκε).
,
4.      Ο Σάββας φυσικά και είναι υπολογίσιμος παίκτης και θα διεκδικήσει με αξιώσεις τον Δήμο και πάλι, για 5η φορά. Αν αυτός είναι ευχαριστημένος με 1.100 – 1.200 άτομα, στημένα σε 350 – 450 τετραγωνικά μέτρα, εκ των οποίων 700+ υποψήφιοι και συγγενείς τους + συμβασιούχοι κλπ, τότε σε εμάς τους υπόλοιπους δεν πέφτει λόγος.
 
 
«Εντάξει, Ηλία. Τους έκρινες και ανέλυσες όλους. Ο δικός σου, ο Θανάσης Λιακόπουλος, θα τα πάει καλύτερα;»
Ο Θανάσης Λιακόπουλος θα πραγματοποιήσει την κεντρική πολιτική του ομιλία την Πέμπτη 23 Μαΐου, 3 μέρες πριν τις εκλογές. Ούτε στην Εκάβη θα πάει στις 400 καρέκλες, ούτε στο στενάκι της Γεωργάκη Ολυμπίου, ούτε θα στήσει κάγκελα για να στριμώξει κόσμο σε ένα μικρό τμήμα μιας πλατείας. Θα το κάνει στον πεζόδρομο της Μεγάλου Αλεξάνδρου, σε ανοικτό χώρο που δεν θα μπορεί να κρυφτεί, σε 1.000 τετραγωνικά μέτρα περίπου.
 
Αφού τον δούμε και αυτόν, τότε θα ξέρουμε ποιοι θα περάσουν στον δεύτερο γύρο των εκλογών...
 
 
ΥΓ. Συγχαρητήρια στον Σάββα που «κατέθεσε πλήρη συνδυασμό». Αν έχει τόσον κόσμο μαζί του, γιατί έβαλε (μεταξύ άλλων) στις λίστες το παιδί της γραμματέας του και παιδιά άλλων συνεργατών του; Και γιατί 3 μέρες πριν την κατάθεση συνδυασμών έπεισε μία ανακοινωμένη υποψήφια τοπική σύμβουλο του Λιακόπουλου να αποσυρθεί από τον Θανάση και να κατέβει μαζί του; Μήπως τελικά δεν είναι όσο ισχυρός προσπαθεί να παρουσιάζει ότι είναι;

Το βιογραφικό του Θανάση Λιακόπουλου σε ένα πρωτότυπο βίντεο!


Μια μίνι τύπου συνέντευξη εφ' όλης της ύλης για την χρόνια που πέρασε στον Αιγινιακό ( Μυστακιδης Ιωάννης )


Για μένα ήταν μια παρά πολύ καλή εμπειρία σε ότι έχει να κάνει με το επαγγελματικό ποδόσφαιρο..
Δούλεψα στο πλευρό δυο αξιόλογων προπονητών του  Mirsad Jonuz  και  Cem Karaca σαν Assistant Football Coach , performance analyst  και τους ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη στην δουλεία μου .
Στόχος της ομάδος ήταν η παραμονή στην κατηγορία  η όποια δεν  πραγματοποιήθηκε, κάνοντας λοιπόν από τους υπευθύνους έναν απολογισμό στο τι δεν πήγε σωστά.
Μέσα από αυτήν την διαδικασία όμως μας δόθηκε η δυνατότατα να δουλεύουμε με παιδιά κάτω των 21 χρονών.
Αυτό νομίζω ότι είναι το ποιο σημαντικό γιατί πολλά από  αυτά τα παιδιά έχουν την δυνατότητα να πάνε ακόμα ψηλότερα  δουλεύοντας σκληρά φέτος  και περνώντας αρκετά παιχνίδια που σε κάποιο άλλο team ίσως δεν είχαν την ευκαιρία.
Θα τολμήσω να αναφέρω μερικά ονόματα όπως ο τερματοφύλακας της ομάδος  Αναστάσιος Καραγκιόζης   , Πολύζος Στέφανος , Ζήσης  Γιώργος , Παπαδόπουλος Μάκης , Τοπαλίδης   Σάββας , Βλαχομήτρος Ανδρέας  χωρίς να θέλω να μην αναφέρω και την προσπάθεια  των άλλων παιδιών που αξίζουν όλα.....ας με συγχωρήσουν αν ξεχνώ κάποιων τώρα...  
Εύχομαι στη ομάδα να βρει τον δρόμο της  και γρήγορα να επιστρέψει  εκεί που πρέπει και σε όλους  του ποδοσφαιριστές τής καλή τύχη 

Πραγματικά θα ήταν αμέλεια  μου να μην ευχαριστήσω τoν    Technical director  της ομάδος  Niki Marinov για την εμπιστοσύνη του στο πρόσωπο μου  και την μεγάλη πρόσφορα του στη ομάδα  τον προπονητή τερματοφυλάκων τον Στέλιο  Ζαρογιάννη για την άψογη συνεργασία και τον φίλο μου Βίλα 

Στόχος για την καινούργια χρόνια μια θέση σαν βοηθός και αναλυτής σε επαγγελματική κατηγορία , έχοντας   προτάσεις και συζητήσεις  με προπονητές   B’ και Α’ εθνικής. 
  
Ακλουθεί ένα μικρό βιογραφικό με την δουλεία του Μυστακίδη Ιωάννη.
   

Τροφές που ανακουφίζουν από την κατακράτηση υγρών

Κατακράτηση υγρών ονομάζουμε εκείνη την κατάσταση κατά την οποία τα νεφρά κατακρατούν περισσότερο νερό από αυτό που χρειάζονται εξαιτίας παθολογικών παραγόντων. Η κατάσταση αυτή συχνά χαρακτηρίζεται ως ανεπιθύμητη και προκαλεί αύξηση βάρους και δυσάρεστο αίσθημα πρηξίματος.
Σε ποιες περιπτώσεις εμφανίζεται κατακράτηση υγρών;
Λίγες ημέρες πριν από την έμμηνη ρύση των γυναικών.
Κατά την εγκυμοσύνη, η οποία οφείλεται στην αύξηση της παραγωγής της ορμόνης αλδοστερόνης και στην υπέρμετρη αύξηση των οιστρογόνων.
Η λήψη ορισμένων φαρμάκων όπως αντισυλληπτικά, κορτιζόνη, αγχολυτικά, και οπιούχα σκευάσματα μπορεί να επηρεάσει το ισοζύγιο του νερού και των μεταλλικών αλάτων στον οργανισμό.

Λίβερπουλ – Μπαρτσελόνα 4-0: ΕΠΟΣ!

Λίβερπουλ – Μπαρτσελόνα 4-0: ΕΠΟΣ! (vid)Μόνο η Λίβερπουλ γύρισε έτσι έναν τελικό, μόνο η Λίβερπουλ έναν ημιτελικό στο Champions League. Στο πιο μυθικό βράδυ του «Ανφιλντ», οι Reds διέλυσαν 4-0 την Μπάρτσα και ξαναέγραψαν ιστορία.
Ελειπε ο Σαλάχ, έλειπε ο Φιρμίνο, αλλά δεν είχε σημασία. Εκεί μέσα η Λίβερπουλ ποτέ δεν... βαδίζει μόνη. Η πινακίδα στο τούνελ με το «This is Anfield», ο ύμνος του «You never walk alone». Ολα ήταν μαζί με τα παιδιά του Γιούργκεν Κλοπ στο πιο τρελό βράδυ της ζωής τους. Ποιος να περίμενε ότι θα το έκανε; Οτι θα μπορούσε με τόσες απουσίες να γυρίσει το 3-0 που της είχε κάνει η Μπαρτσελόνα του Μέσι; Κι όμως συνέβη. Οπως έγινε εκείνο το βράδυ στην Πόλη. Οπως έγινε αυτό στο Λιμάνι. Η Λίβερπουλ διέλυσε τους Μπλαουγκράνα με 4-0, έστειλε ξανά στον ψυχίατρο φίλους και εχθρούς και ξαναέγραψε την ιστορία του παιχνιδιού.

Χρυσή Αυγή: Τα κότερα της αριστεράς θα βυθιστούν στον πάτο της πολιτικής ζωής Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/deltiatypou/view/chrush-augh-ta-kotera-ths-aristeras-tha-buthistoun-ston-pato-ths-politikhs#ixzz5nInaiXhy




Ο εκπρόσωπος Τύπου της Χρυσής Αυγής, Ηλίας Κασιδιάρης δήλωσε από το περιστύλιο της Βουλής για το σκάνδαλο με τις διακοπές του Τσίπρα σε κότερο:
"Τα κότερα της αριστεράς από τον Λαζόπουλο μέχρι και τον Τσίπρα θα βυθιστούν στον πάτο της πολιτικής ζωής, γιατί ο Λαός χάνει το σπίτι του κι αυτοί ζουν μία ζωή μέσα στην πολυτέλεια και την χλιδή, οι υποκριτές του ΣΥΡΙΖΑ".

Α. Τζιτζικώστας: «Είμαστε και θα συνεχίσουμε να είμαστε δίπλα στους αστυνομικούς, τους πυροσβέστες και τους διασώστες» - Το νέο βίντεο της «Αλληλεγγύης» για την ενίσχυση της Αστυνομίας, της Πυροσβεστικής και του ΕΚΑΒ




«Είμαστε δίπλα στις γυναίκες και τους άνδρες αστυνομικούς, στους πυροσβέστες και στους διασώστες του ΕΚΑΒ για να μπορούν να κάνουν καλύτερα τη δουλειά τους προστατεύοντας τη ζωή και την περιουσία των πολιτών και να νιώθουν πιο ασφαλείς όλοι οι συμπολίτες μας», είναι το μήνυμα του επικεφαλής της περιφερειακής παράταξης «Αλληλεγγύη», Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολου Τζιτζικώστα, στο νέο βίντεο που δημοσιοποίησε η «Αλληλεγγύη» στα social media.

Το βίντεο περιλαμβάνει στιγμιότυπα από τις επισκέψεις του κ. Τζιτζικώστα σε Αστυνομικά Τμήματα, Πυροσβεστικά Κλιμάκια και Κλιμάκια του ΕΚΑΒ, σε όλη την Κεντρική Μακεδονία, αλλά και στα συντονιστικά κέντρα των υπηρεσιών.

Ο κ. Τζιτζικώστας επισημαίνει τη συνεισφορά της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας όλα αυτά τα χρόνια στην Αστυνομία με 24 νέα οχήματα, στην Πυροσβεστική με 19 νέα οχήματα και στο ΕΚΑΒ με 15 ασθενοφόρα, αλλά και με εξοπλισμό και μέσα προστασίας αστυνομικών, πυροσβεστών και διασωστών.

Βίντεο – Αποκλειστικά για χρήση από ιστοσελίδες:

Απόστολος Τζιτζικώστας | Το νέο βίντεο της «Αλληλεγγύης» για Αστυνομία, Πυροσβεστική και ΕΚΑΒ: https://www.youtube.com/watch?v=DVwdW6mq5PI

Πρόγραμμα αυριανής επίσκεψης του επικεφαλής της περιφερειακής παράταξης «Αλληλεγγύη», Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολου Τζιτζικώστα σε Αξιούπολη, Πολύκαστρο και Νάουσα




Επίσκεψη στην Αξιούπολη και το Πολύκαστρο το πρωί και στη Νάουσα το απόγευμα θα πραγματοποιήσει αύριο Τετάρτη 8 Μαΐου 2019 ο επικεφαλής της περιφερειακής παράταξης «Αλληλεγγύη», Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας.

Το αναλυτικό πρόγραμμα της αυριανής επίσκεψης του κ. Τζιτζικώστα είναι το εξής:

-10.30’: Επίσκεψη στην αγορά και το κέντρο της Αξιούπολης

-12.30’: Επίσκεψη στο Πολύκαστρο

-13.45’: Επίσκεψη στην Ιερά Μονή Οσίου Νικόδημου

-18.30’: Συνάντηση με μέλη συνεταιρισμών και ΤΟΕΒ στον Κοπανό Νάουσας

-19.30’: Περιφορά της εικόνας του Αγίου Χριστοφόρου, εκδηλώσεις στον Πολυπλάτανο

-20.45’: Επίσκεψη στην πόλη της Νάουσας

9 Μάη : Μέρα της Μεγάλης Αντιφασιστικής Νίκης των Λαών

Αποτέλεσμα εικόνας για ΠΕΑΕΑ-ΔΣΕ παράρτημα Κατερίνης
Τιμάμε την Τετάρτη 9 Μάη τη Μέρα της Μεγάλης Αντιφασιστικής Νίκης των Λαών. Τη μεγάλη νίκη κατά του φασιστικού ιμπεριαλιστικού «Άξονα» Γερμανίας – Ιαπωνίας – Ιταλίας και των συμμάχων τους, που τέλειωσε πριν από 74  χρόνια.
Καθοριστικός για τη νίκη ήταν ο ρόλος της Σοβιετικής Ένωσης, ενώ τη δική τους σημαντική συμβολή στον 6χρονο πόλεμο (1939-1945) είχαν τα εθνικοαπελευθερωτικά και αντιφασιστικά κινήματα των καπιταλιστικών χωρών. Και σε αυτά ψυχή, οργανωτής και κύριος αιμοδότης ήταν τα Κομμουνιστικά Κόμματα.
Στην Ελλάδα, τιμάμε το ΕΑΜ, τον ΕΛΑΣ, την ΕΠΟΝ και τις άλλες ΕΑΜικές οργανώσεις, που καθοδηγητική τους δύναμη, οργανωτής και κύριος αιμοδότης στην πάλη τους υπήρξε το ΚΚΕ. Τότε που παλάτι και αστοί πολιτικοί απολάμβαναν την ασφάλεια του Καΐρου και του Λονδίνου, βυσσοδομώντας κατά του λαού που αγωνιζόταν ενάντια στον τριπλό κατακτητή.
Η καπιταλιστική κρίση και η υποτονική φάση ανάκαμψης που θ’ ακολουθήσει, η ανάδειξη καινούριων ιμπεριαλιστικών δυνάμεων στη διεθνή σκακιέρα του ανταγωνισμού, οι αυξημένες ανάγκες τους για κερδοφορία μέσα από τον έλεγχο των πλουτοπαραγωγικών πηγών και των δρόμων μεταφοράς, μέσα από την αλλαγή συνόρων, μέσα από την πτώχευση των λαών, θρέφουν το φασισμό, τον εθνικισμό, το ρατσισμό και γεννούν νέους πολέμους.
Μέσα σε αυτό το ματωμένο πλαίσιο εντάσσονται οι επιδιώξεις και οι ανταγωνισμοί της ελληνικής και της τουρκικής αστικής τάξης(χώρες δορυφόροι). Όταν αυτοί οξυνθούν στο έπακρο, αυτές θα καλέσουν τους δυο λαούς να θυσιαστούν για το χατίρι τους.
Ο διεθνής καπιταλισμός δεν μπόρεσε ποτέ να ανεχτεί την ανωτερότητα του Σοσιαλισμού και το ρόλο της Σοβιετικής Ένωσης στην Αντιφασιστική Νίκη και ό,τι αυτό σήμαινε έκτοτε για την εργατική τάξη όλου του κόσμου.
Οι δυνάμεις του Ευρωενωσιακού κεφαλαίου και των κυβερνήσεών του δεν μπορούσαν να πράξουν διαφορετικά. Ξεκίνησε και μαίνεται -ιδιαίτερα μετά τη νίκη της αντεπανάστασης στις πρώην σοσιαλιστικές χώρες- η προσπάθεια να ξαναγραφτεί η ιστορία του Β’ Παγκόσμιου Πολέμου κατά πώς συμφέρει τους καπιταλιστές. Έχει πάρει διαστάσεις συντονισμένης και ξέφρενης αντικομμουνιστικής εκστρατείας. Ποταμός «ευρωπαϊκών» κονδυλίων διατίθεται γι’ αυτό. Επιχειρούν να «αποχρωματίσουν» την 9η Μάη και από μέρα της Αντιφασιστικής Νίκης τη βάφτισαν «Ημέρα της Ευρώπης», της Ευρωπαϊκής Ένωσης δηλαδή.

ΠΕΑΕΑ-ΔΣΕ παράρτημα Κατερίνης 

Ολοκληρώθηκε το 7ο Συνέδριο για την Άμυνα και την Ασφάλεια




Αθήνα, 07.05.19 - Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι εργασίες του 7ου ΕΤΗΣΙΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ EXPOSEC-DEFENSEWORLD το οποίο συνδιοργάνωσαν η Συμεών Γ. Τσομώκος Α.Ε. και το Ελληνο-Αμερικανικό Εμπορικό Επιμελητήριο στη Λέσχη Αξιωματικών Ενόπλων Δυνάμεων (ΛΑΕΔ).
 

Το συνέδριο το οποίο πραγματοποιήθηκε υπό την αιγίδα του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας, φέτος είχε τίτλο:"Καθορίζοντας μια σύγχρονη στρατηγική άμυνας και ασφάλειας". To 7ο συνέδριο Exposec-DefenseWorld στο οποίο συμμετείχαν πλήθος πολιτικών και ειδικών των κλάδων άμυνας και ασφάλειας αποτέλεσε για ακόμη μια φορά σημαντικό φόρουμ διαλόγου που είχε ως σκοπό τη δημιουργία προτάσεων για την επίλυση σημαντικών ζητημάτων άμυνας και ασφάλειας.

Τις εργασίες του συνεδρίου άνοιξε με το χαιρετισμό του ο κ. Συμεών Τσομώκος, Πρόεδρος, SGT SA.

Κατά τη διάρκεια της ομιλίας του ο Πρόεδρος του Ελληνο-Αμερικανικού Εμπορικού Επιμελητηρίου Σίμος Αναστασόπουλος ανάφερε οτι: «Σε μια περίοδο που η Ελλάδα εμφανίζεται αναβαθμισμένη, τόσο γεωπολιτικά όσο και γεωοικονομικά, η ανάγκη για τον καθορισμό μιας σύγχρονης στρατηγικής Άμυνας και Ασφάλειας αποτελεί αναμφισβήτητη προτεραιότητα. Η αμφισβήτηση του status quo στο Αιγαίο, η διαχείριση της ενεργειακής ασφάλειας και των κοιτασμάτων της Ανατολικής Μεσογείου και οι πρόσφατες τριμερείς συνεργασίες που προωθεί η χώρα μας αποτελούν προκλήσεις και δημιουργούν προσδοκίες για βαθύτερες συμμαχίες  και αμυντική θωράκιση της Ελλάδας. Η αναβάθμιση του αμυντικού εξοπλισμού κρίνεται υψηλής προτεραιότητας και απολύτως αναγκαία, έναντι της αυξανόμενης απειλής, ώστε η χώρα από θέση ισχύος να μπορεί να διατηρεί την φιλειρηνική διαπραγματευτική της θέση και την υποστήριξη των διεθνών οργανισμών». Και επεσήμανε: «Η Ελλάδα μπορεί να στηριχθεί στις ΗΠΑ που παραμένουν ο ισχυρότερος και σταθερότερος σύμμαχος μας, και πέραν της ευνοϊκής για μας συγκυρίας που δημιουργεί η απομάκρυνση της Τουρκίας από τη Δύση, η διατήρηση αυτής της σχέσης χωρίς να διαταραχθεί η σχέση μας με την Ευρώπη είναι κομβικής σημασίας για της ασφάλεια μας».

Στην ομιλία του ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας Ευάγγελος Αποστολάκης : «Η Ελλάδα είναι θεμέλιο ειρήνης και πόλος σταθερότητας. Οικοδομεί γέφυρες συνεργασίας και διαλόγου με τις χώρες της ευρύτερης περιοχής, συμβάλλοντας παράλληλα στην ανάπτυξη σχέσεων καλής γειτονίας, αμοιβαίας εμπιστοσύνης και εποικοδομητικής διάδρασης. Η συνεισφορά των Ενόπλων Δυνάμεων στην εν λόγω εθνική προσπάθεια, υλοποιείται μέσω της άσκησης ενεργούς, πολυδιάστατης αμυντικής διπλωματίας, η οποία εξυπηρετεί και έχει άμεσες προεκτάσεις στο πολιτικό σκέλος».

Ο πρέσβης των ΗΠΑ στην Ελλάδα Geoffrey Pyatt κατά τη διάρκεια της ομιλίας του τόνισε ότι οι σχέσεις της Ελλάδας και των ΗΠΑ στην άμυνα, την ασφάλεια και την αντιμετώπιση της τρομοκρατίας είναι πιο στενές από ποτέ και ευχαρίστησε την ηγεσία του υπουργείου Εθνικής Άμυνας για την αγαστή συνεργασία που έχουν. Στη συνέχεια της ομιλίας του ο κ. Pyatt ανέφερε ότι η γεωστρατηγική θέση της Ελλάδας είναι πολύ σημαντική για τη σταθερότητα της Νοτιοανατολικής Μεσογείου.
Ο κ. Pyatt αναφέρθηκε επίσης και στις ολοένα και πιο συχνές κοινές στρατιωτικές ασκήσεις των δύο χωρών, τονίζοντας πως βελτιώνουν την ετοιμότητα και την συνεργασία των δύο στρατευμάτων.

Ο Βασίλης Κικιλίας, Βουλευτής, Τομεάρχης Εθνικής Άμυνας της Νέας Δημοκρατίας, κατά τη διάρκεια της ομιλίας του ανέφερε ότι: «Δε χωρούν ημίμετρα και μισά βήματα στις κρίσιμες και δύσκολες αποφάσεις τις οποίες πρέπει να πάρει η χώρα που έχουν να κάνουν με το κομμάτι της άμυνας και της ασφαλείας. Είναι αδήριτη ανάγκη πρώτα απ’ όλα να ενοποιηθεί ,ομογενοποιηθεί και να εκσυγχρονιστεί το σύστημα εσωτερικής, εξωτερικής ασφαλείας το οποίο έχουμε».

Την πρώτη Ενότητα του συνεδρίου με τίτλο: «Οι γεωπολιτικές ανακατατάξεις στην Ανατολική Μεσόγειο και ο ρόλος της Ελλάδας στην προώθηση της σταθερότητας και της ασφάλειας στην ευρύτερη περιοχή» συντόνισε  η κα. Αλεξία Τασούλη, ∆ηµοσιογράφος, Open TV. Στην ενότητα συμμετείχαν οι: Γεώργιος Μαρκοπουλιώτης, Επικεφαλής, Αντιπροσωπεία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Ελλάδα, Θάνος Ντόκος, Γενικός ∆ιευθυντής, Ελληνικό Ίδρυµα Ευρωπαϊκής & Εξωτερικής Πολιτικής, Ειρήνη Χειλά, Καθηγήτρια ∆ιεθνούς Πολιτικής, Πρόεδρος, Τµήµα ∆ιεθνών Ευρωπαϊκών και Περιφερειακών Σπουδών, Πάντειο Πανεπιστήµιο, ∆ρ. Αριστοτέλης Τζιαµπίρης, Καθηγητής ∆ιεθνών Σχέσεων και Πρόεδρος του Τµήµατος ∆ιεθνών και Ευρωπαϊκών Σπουδών, Πανεπιστήµιο Πειραιώς και Κώστας Γρίβας, Kαθηγητής Γεωπολιτικής, Σχολή Ευελπίδων.

Στην ομιλία του ο Αναπληρωτής Υπουργός Εθνικής Άμυνας Παναγιώτης Ρήγας ανέφερε ότι: «Η εξωστρέφεια είναι το νέο στοίχημα που καλείται να κερδίσει η Ελληνική Αμυντική Βιομηχανία. Διευκολύνουμε τη δημιουργία κοινοπραξιών ελληνικών εταιρειών, συμμετέχουμε σε διεθνείς διαγωνισμούς, στηρίζουμε μεμονωμένες αλλά και συλλογικές προσπάθειες με πολλαπλούς τρόπους, στηρίζουμε τους Έλληνες επιχειρηματίες που δραστηριοποιούνται στον χώρο. Από κοινού δημιουργούμε και προωθούμε ένα νέο εθνικό προϊόν». Και συμπλήρωσε για τη σπουδαιότητα του Συνεδρίου: «Σήμερα η Ελλάδα βρίσκεται στη διεθνή σκηνή ως πρωταγωνιστής, ως ο αξιόπιστος εταίρος, ως ο σύμμαχος που κάποιος μπορεί να εμπιστευτεί, διότι, μεταξύ άλλων, έχει αποδείξει πως είναι ικανός. Η επιστροφή, το comeback της χώρας είναι γεγονός. Σε αυτό ακριβώς το πλαίσιο, το περιεχόμενο της σημερινής συνδιάσκεψης, υπό το γενικό τίτλο «Καθορίζοντας μια Σύγχρονη Στρατηγική Άμυνας και Ασφαλείας», αποκτά ακόμα μεγαλύτερο ενδιαφέρον».

Η δεύτερη ενότητα του Συνεδρίου είχε τίτλο: «Επενδύσεις υψηλής αξίας µέσω παραγωγικών συνεργειών» και συντονιστής ήταν ο κ.  Κώστας Σαρικάς, ∆ηµοσιογράφος, Alphatv. Στην ενότητα συμμετείχαν ως ομιλητές οι: Κυριάκος Κυριακίδης, Αντιναύαρχος ΠΝ εα., Γενικός ∆ιευθυντής, Γενική ∆ιεύθυνση Αµυντικών Εξοπλισµών και Επενδύσεων ( Γ∆ΑΕΕ), Ντένης Πλέσσας, Αντιπρόεδρος Επιχειρηµατικών Αναπτυξιακών Πρωτοβουλιών, Lockheed Martin  Aeronautics/International, Marc-Olivier Sabourin, VP & General Manager Europe & Africa, CAE Europe Defence and Security, Χαράλαµπος Παπασπύρος, Αντιπρόεδρος, Ελληνική Αεροπορική Βιοµηχανία (ΕΑΒ), Ευάγγελος Βερονικιάτης, Πρόεδρος, ΕΕΛΕΑΑ, Τάσος Ροζολής, Πρόεδρος, ΣΕΚΠΥ και Αθανάσιος Πότσης, Πρόεδρος, Ένωση Ελληνικών Βιοµηχανιών ∆ιαστηµικής Τεχνολογίας & Εφαρµογών (ΕΒΙ∆ΙΤΕ).

Στην «Εκπαίδευση Νέας Γενιάς για τις Αεροπορικές ∆υνάµεις Νέας Γενιάς» επικεντρώθηκε κατά τη διάρκεια της ομιλίας του ο David Waddington CBE, Ταξίαρχος ε.α., Director of Business Development, CAE Europe Defence and Security.

Την τρίτη ενότητα του Συνεδρίου με θέμα «Στρατηγική εσωτερικής ασφάλειας στην πράξη» συντόνισε η κα. Μίνα Καραµήτρου, Αστυνοµική Συντάκτρια, OpenTV & CNN Greece και  άνοιξε με την ομιλίας του ο κ. Andres Munoz Mosquera, ∆ιευθυντής Nοµικός Σύµβουλος της ACO/SHAPE, Ανώτατης ∆ιοίκησης Συµµαχικών ∆υνάµεων του ΝΑΤΟ στην Ευρώπη ο οποίος ανέφερε μεταξύ άλλων ότι «πρέπει να αρχίσουμε να πιστεύουμε στα αμυντικά μας συστήματά και να δημιουργήσουμε προβλεπτικά συνθήματα τα οποία θα μοιραστούμε με τους συμμάχους μας».

Στην τρίτη ενότητα του Συνεδρίου συμμετείχαν επίσης οι: Παναγιώτης Στάθης, Αντιστράτηγος (ε.α.) της Ελληνικής Αστυνοµίας, ∆ιδάκτωρ Εγκληµατολογίας, Πάντειο Πανεπιστήµιο Βασίλειος Ρουσσάκης, Αστυνόµος Α’ ΕΛΑΣ, Ειδικός Ασφάλειας, Κέντρο Μελετών Ασφάλειας (ΚΕΜΕΑ) Αναστάσιος Γκουριώτης, ∆ιευθυντής, DNM GROUP και Andres Munoz Mosquera, Διευθυντής Nοµικός Σύµβουλος της ACO/SHAPE, Ανώτατης ∆ιοίκησης Συµµαχικών ∆υνάµεων του ΝΑΤΟ στην Ευρώπη.

Η τέταρτη ενότητα του Συνεδρίου είχε θέμα: «Πολιτική µετανάστευσης: Η αναγκαιότητα ενός ολοκληρωµένου σχεδίου δράσης µε βάση το διεθνές δίκαιο» Συντονιστής ήταν ο Ξενοφών Κοντιάδης, Καθηγητής Παντείου Πανεπιστηµίου, Πρόεδρος Κέντρου Ευρωπαϊκού Συνταγµατικού ∆ικαίου - Ιδρύµατος Θεµιστοκλή και ∆ηµήτρη Τσάτσου και ομιλητές ήταν ο κ. Δηµήτρης Βίτσας, Υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής και η Ζαχαρούλα Τσιριγώτη, Αντιστράτηγος, Γενικός Επιθεωρητής Αστυνοµίας Αλλοδαπών και Προστασίας Συνόρων, Αρχηγείο Ελληνικής Αστυνοµίας.
Στην ομιλία του ο  Δημήτρης Βίτσας, Υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής σημείωσε ότι «είναι τρεις οι άξονες στους οποίους πρέπει να στηρίζεται η ευρωπαϊκή πολιτική για τη μετανάστευση: η βελτίωση των συνθηκών διαβίωσης στις χώρες προσέλευσης, η προστασία των συνόρων με σεβασμό στις διεθνείς και ευρωπαϊκές συμβάσεις για την προστασία των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και η δίκαιη αναλογική και υποχρεωτική κατανομή των εισερχόμενων στην Ευρώπη αιτούντων Διεθνή Προστασία».

Την πέμπτη ενότητα του 7ου EXPOSEC-DEFENSEWORLD με θέμα «Κίνδυνοι, απειλές και προκλήσεις του κυβερνοχώρου» συντόνισε ο κ. Γιάννης Διονάτος, ∆ηµοσιογράφος, Εκδότης ΕΜΕΑ.gr και ομιλητές ήταν οι: Δρ. Λέανδρος Μαγλαράς, Επικεφαλής της Εθνικής Αρχής Κυβερνοασφάλειας, Γενική Γραµµατεία, Ψηφιακής Πολιτικής, Υπουργείο Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενηµέρωσης, Σπυρίδων Παπαγεωργίου, Πχος (Μ), ∆ιευθυντής, ∆ιεύθυνση Κυβερνοάµυνας (∆ΙΚΥΒ), ΓΕΕΘΑ, Yπουργείο Εθνικής Άµυνας, Αθανάσιος Θ. Κοσµόπουλος, Ταγµατάρχης ε.α, Υπεύθυνος Προστασίας ∆εδοµένων, Υπουργείο Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενηµέρωσης, Ανδρέας Λιαρόπουλος, Επίκουρος Καθηγητής, ∆ιευθυντής Εργαστηρίου Πληροφόρησης & Κυβερνοασφάλειας, Πανεπιστήµιο Πειραιώς και Άνθιµος Τσιριγώτης, Αξιωµατικός Πολεµικής Αεροπορίας.

ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ: Υπουργείο Εθνικής Άμυνας, Γενική Διεύθυνση Αμυντικών Εξοπλισμών και
Επενδύσεων


ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ: ΣΕΚΠΥ, ΕΕΛΕΑΑ, ΚΕΜΕΑ

ΧΟΡΗΓΟΙ: EFAGROUP, LOCKHEED MARTIN

ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΗΣ: ΑLTUS LSA

ΧΟΡΗΓΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: Άμυνα και Διπλωματία, Armyvoice, Defenceview.gr, Defencepoint.gr,
Ελληνική Άμυνα και Τεχνολογία, Ethnos.gr, Εφημερίδα Μακεδονία, Ηellenic Defence.gr,
Ημερησία, Makthes.gr, Militaire, News247, Πτήση και Διάστημα, Pronews, Στρατηγική

Αύριο στην Π.Ε. Πιερίας ενημερωτική εκδήλωση της Πιερικής Αναπτυξιακής για την 1η πρόσκληση έργων ιδιωτικού χαρακτήρα του Τοπικού Προγράμματος CLLD/LEADER 2014-2020


Όλα τα ονόματα των υποψηφίων δημοτικών συμβούλων του δημοτικού συνδυασμού «Όλοι Μαζί Μπορούμε Καλύτερα» είναι τα εξής:




Την Κυριακή 5 Μαΐου, ο Θανάσης Λιακόπουλος, υποψήφιος Δήμαρχος Κατερίνης, κατέθεσε τον πλήρη του συνδυασμό για τις δημοτικές εκλογές της 26ης Μαΐου, καθώς και τα τοπικά συμβούλια που θα στηρίξει ο συνδυασμός του στις τοπικές εκλογές. Αξίζει να σημειωθεί πως μαζί με τον Θανάση το παρών έδωσαν και δεκάδες υποψήφιοι δημοτικοί και τοπικοί σύμβουλοι, «μιας και μαζί κτίσαμε τον πιο δυνατό συνδυασμό στην Κατερίνη, από το εγώ περάσαμε στο εμείς», όπως χαρακτηριστικά είπε.

Όλα τα ονόματα των υποψηφίων δημοτικών συμβούλων του δημοτικού συνδυασμού «Όλοι Μαζί Μπορούμε Καλύτερα» είναι τα εξής: