ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Τρίτη 23 Φεβρουαρίου 2016

Τα νιάτα του ΠΑΟΚ έλαμψαν και έστειλαν μήνυμα ότι υπάρχει βάση για να χτιστεί κάτι μεγάλο στην Τούμπα.

Γιάννης Μυστακίδης (22 ετών): Γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη και μετά τα πρώτα του βήματα στις Ακαδημίες του Σβορώνου και του Βατανιακού στην Πιερία βρέθηκε σε ηλικία 16 ετών στη Γερμανία όπου εντάχθηκε στα τμήματα υποδομής της Χόφενχαϊμ.  Στη συνέχεια αγωνίστηκε στην Κ19 της Μάνχαϊμ και της Φράιμπουργκ. Είχε σοβαρό τραυματισμό και γύρισε στην Ελλάδα, όπου καλοκαίρι του 2014 δοκιμάστηκε στην προετοιμασία του ΠΑΟΚ και υπέγραψε συμβόλαιο. Ως δανεικός στον Πιερικό είχε 27 συμμετοχές και 4 γκολ. Τη φετινή σεζόν έχει 6 ασίστ και 3 γκολ σε 24 εμφανίσεις, δείχνοντας συνεχώς θετικά στοιχεία στο παιχνίδι του και έχοντας χρησιμοποιηθεί σε διάφορες θέσεις (ακόμη και αριστερό μπακ με Ντόρτμουντ). Στο ντέρμπι έδωσε μία υπέροχη ασίστ στον Πέλκα για το 2-2 και ήταν ίσως ο κορυφαίος του ΠΑΟΚ. Ο πιο κινητικός επιθετικά και ο πιο ουσιαστικός στο γήπεδο.
Αξίζει να σημειωθεί ότι και οι τρεις αλλαγές του Τούντορ στο ματς με τον Παναθηναϊκό ήταν νεαροί ποδοσφαιριστές (Κοροβέσης, Άντονις, Σάμπο) και ειδικά οι δύο πρώτοι έχουν δείξει πολύ καλά στοιχεία όσες φορές αγωνίστηκαν.
Γκόικο Τσίμιροτ (23 ετών):  Μία από τις μεταγραφές για τις οποίες επέμεινε ο Άρνεσεν και δαπάνησε αρκετά χρήματα το ΠΑΟΚ. Ο Βόσνιος θεωρείται μεγάλο ταλέντο στην πατρίδα του και σιγά σιγά αποδεικνύει όλο και περισσότερο το γιατί, με την ανοδική πορεία στον ΠΑΟΚ. Είχε κι αυτός σοβαρό τραυματισμό που τον κράτησε εκτός δράσης για αρκετό καιρό μετά το ντεμπούτο του στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος. Ωστόσο έχει από τότε που επέστρεψε δείχνει συνεχώς πως πράγματα μπορεί να «χτίσει» κάτι καλό ο ΠΑΟΚ βασιζόμενος στην ποιότητα που βγάζει ως αμυντικό χαφ. Μάλιστα, κόντρα στον Παναθηναϊκό πέτυχε και ένα καταπληκτικό γκολ, δείχνοντας ότι διαθέτει και καλό πόδι για μακρινά σουτ.

ΒΟΜΒΑ !!!! ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΠΗΓΑΝ ΝΑ ΤΟΝ ΞΗΛΩΣΟΥΝ !!! «ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΕΣ» ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΣΤΟΝ ΣΚΛΗΡΟ ΔΙΣΚΟ



«Παρακάλια» στον Πρωθυπουργό από βουλευτές όλων των κομμάτων για να κρατήσει στην θέση
του τον επικεφαλής του Σώματος Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος

Εφημερίδα; «ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ»: ΒΟΜΒΑ…  «Παρακάλια» στον Πρωθυπουργό από βουλευτές όλων των κομμάτων για να κρατήσει στην θέση του τον επικεφαλής του Σώματος Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος. Σχόλιο: Η θέση μας είναι ΞΕΚΑΘΑΡΗ και με δεκάδες αναρτήσεις μας ΥΠΕΡ του ΑΞΙΟΥ αστυνομικού κ.Σφακιανάκη επαινούμε την τιτάνια συμβολή του στην πάταξη της παιδεραστίας, και την «κακή» χρήση του ίντεντερ. Όμως…
όταν διαβάζουμε, ακούμε και μαθαίνουμε ότι ο Στρατηγός έχει στα χέρια του σκληρούς δίσκους που ενοχοποιούν κάποιους, πολιτικούς ή μη εγκληματίες και θα τους αποκαλύψει ΑΝ τον ξηλώσουν, πέφτουμε απ σύννεφα και δεν μπορούμε να αποδεχθούμε τα όσα ακούμε. Εμείς ζητάμε απο τον ΙΔΙΟ να βγεί και να ξεκαθαρίσει το θέμα. ΕXEI, NAI ; ή ΟΧΙ στη διάθεσή του αυτά τα αποτρόπαια στοιχεία; Και αν ΝΑΙ τι θα πράξει, ανεξάρτητα με την έκβαση των προσωπικών του γεγονότων; Η ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ
Πηγή: newsnea.gr, skeftomasteellhnika

Επίσημο το ενδιαφέρον των Γερμανών για Πανσερραικο - Ποιοι είναι οι εκπρόσωποι τους! (Αρένα press )




Η «Αρενα Press » ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΕΛΛΗΝΕΣ

ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΩΝ


Παναγιωτίδης- Μυστακίδης

στο «fund» για Πανσερραϊκό

Στο… φως έφερε  η «Αρενα Press», με «διευθύνσεις και ονόματα», την ταυτότητα των Ελλήνων εκπροσώπων της γερμανικής κίνησης για τη διοικητική εμπλοκή στον Πανσερραϊκό. Αυτοί είναι ο Κιλκισιώτης Γρηγόρης Παναγιωτίδης (μόνιμος κάτοικος Βερολίνου), ατζέντης παικτών και πρώην προπονητής ακαδημιών και ο Κατερινιώτης Γιάννης Μυστακίδης (θείος του… συνονόματού του μεσοεπιθετικού του ΠΑΟΚ).

Πέφτουν οι… μάσκες για την ταυτότητα του γερμανικού «fund», του χρηματοοικονομικού οργανισμού «Hanseatisches Fussball Kontor», που επενδύει σε ευρωπαϊκές ομάδες, με επικεφαλής τον Kai Volker Langhirichs. Ο τελευταίος βρέθηκε τρεις φορές στις Σέρρες, για δια ζώσης επαφές με τον Παναγιώτη Χαλκίδη (όπως επιβεβαίωσε στην «Α» ο πρόεδρος του Πανσερραϊκού), αλλά πρόσωπα-κλειδιά στην ιστορία δείχνουν οι Γρηγόρης Παναγιωτίδης και Γιάννης Μυστακίδης, οι οποίοι μέσα στην άνοιξη και αν «περπατήσει» το «deal» είναι αρκετά πιθανό να πάρουν και σημαντικά πόστα στα «λιοντάρια» (οργανωτικά, ως τιμ μάνατζερ). Ο Παναγιωτίδης διαμένει τα τελευταία 35 χρόνια στο Βερολίνο, κατάγεται από τη Γουμένισσα Κιλκίς και έχει διατελέσει προπονητής στις ακαδημίες Παίονες Αξιούπολης, ενώ είναι ατζέντης ποδοσφαιριστών (στην εταιρεία «sportseleven»). Από την πλευρά του, ο Μυστακίδης (θείος του νεαρού μεσοεπιθετικού Γιάννη, του ΠΑΟΚ), Chief Scout Greece για λογαριασμό γερμανικών εταιριών , έχει διατελέσει προπονητής στις μεικτές Πιερίας, την Κ20 του Αιγινιακού και για αρκετα χρόνια ήταν τεχνικός διευθυντής στην ακαδημία του Ολυμπιακού στην Πιερία. Ως παίκτης, αγωνίστηκε σε ΕΑΡ, Εορδαϊκό, Αιγινιακό, ενώ είναι καθηγητής και διδάσκει στο τμήμα προπονητικής στα ΙΕΚ Σίνδου.
«ΠΑΓΩΜΕΝΟ, ΓΙΑΤΙ…»
Με δηλώσεις στην «Α», ο Γρηγόρης Παναγιωτίδης τονίζει: «Το θέμα είναι προχωρημένο, μάλιστα στην τρίτη συνάντηση οι δυο πλευρές έδωσαν τα χέρια. Ωστόσο, εδώ και ένα μήνα περίπου «παγώνει» το ζήτημα, αφού περιμένουμε την εκκαθάριση. Δεν μπορούμε να πληρώνουμε… αμαρτίες παλιών διοικήσεων. Κλειδί φυσικά είναι και η κατηγορία συμμετοχής, πρέπει να σωθεί η ομάδα. Γι’ αυτό το λόγο για παράδειγμα δεν είχαμε ανάμειξη στην Σαμπαντέλ, έπεσε από τη Β΄ στη Γ΄ Ισπανίας. Υπάρχει μια προσωρινή διστακτικότητα, είναι μεγάλη επένδυση, λογικά σύντομα θα υπάρξει η τελική… αναθέρμανση, με ραντεβού τον Μάρτιο. Σκοπός δεν είναι να φύγει η υπάρχουσα διοίκηση, αλλά να βρεθεί ψηλότερα αυτή η ομάδα».
ΘΕΛΕΙ ΤΟ 75%
Το συγκεκριμένο γερμανικό «fund», με έδρα κοντά στο Ροστόκ, επιθυμεί την αγορά του 75% του μετοχικού πακέτου του Πανσερραϊκού, δηλαδή να γίνουν νέοι μεγαλομέτοχοι και γενικό «κουμάντο». Πάντως, είναι πολύ πιθανό, αν υπάρξει συμφωνία, να παραμείνουν στη διοίκηση στελέχη όπως οι Παναγιώτης Χαλκίδης και Γιώργος Κουρτίδης. Αυτός ο οργανισμός ήθελε το προηγούμενο διάστημα και πριν την έλευση Κάμπος, να «φέρει» στον Πανσερραϊκό τον Γιώτη Σταματόπουλο (Γερμανοαναθρεμμένος και πρώην βοηθός στον ΠΑΟΚ) και γενικά να κάνει τις επιλογές παικτών, ενώ είναι πιθανό να προστεθεί ένας Γερμανός στο νέο διοικητικό σχήμα. 
 «Δίχτυα» σε Τρίπολη
και όλη την Ευρώπη
Η γερμανική εταιρεία που επιδιώκει να επενδύσει στον Πανσερραϊκό, με εκπροσώπους τους Γρηγόρη Παναγιωτίδη και Γιάννη Μυστακίδη, συνεργάζεται μεταξύ άλλων με τον Αστέρα Τρίπολης, αλλά και ομάδες σε όλα τα μήκη και πλάτη της Ευρώπης, όπως η λετονική Σπάρτακ Ζούρνελα, η σλοβένικη Ντομζάλε, οι τσέχικες, Τέπλιτσε και Σλόβαν Λίμπερετς και η αυστριακή, Αούστρια Κλάγκενφουρτ. Όπως εξηγούν οι δυο Έλληνες εκπρόσωποι, σε άλλες ομάδες είναι «αφεντικά» και σε άλλες (όπως οι Αρκάδες) διατηρούν απλώς δικαιώματα παικτών του ρόστερ. Το… δίκτυο θα επεκταθεί σε Βέλγιο, Ισπανία, Πορτογαλία, Ελβετία, Ρωσία, Σουηδία, Δανία και Κύπρο, ενώ στο πρόσφατο παρελθόν στελέχη του «fund» χτύπησαν την πόρτα και άλλων ελληνικών ομάδων, όπως Λάρισα, Βέροια, ΠΑΣ Γιάννινα, Αγροτικός Αστέρας και Λαμία!
ΚΑΙ «PLAN B»!
Αξίζει να σημειωθεί ότι αν δεν προχωρήσει η συνεργασία με την εταιρεία «Hanseatisches Fussball Kontor», οι Παναγιωτίδης- Μυστακίδης έχουν έτοιμη εναλλακτική πρόταση, από άλλο οργανισμό, κινούμενο σε παρόμοιο μοτίβο!