ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Τρίτη 12 Μαρτίου 2024

Πριν 2 χρόνια άπλυτοι & βρωμιάρες φεμινίστριες επιτέθηκαν σε έναν άνδρα, μόνο και μόνο επειδή είχε μαζί του μια εικόνα της Παναγίας, την οποία κατέστρεψαν χλευάζοντας και φωνάζοντας αντεθνικά συνθήματα. Δεν κουνήθηκε φύλλο τότε.

 


Αυτός τώρα αύριο μεθαύριο θα θέλει να είναι μαμά…

 


Ποιος έχει προτεραιότητα;

 


Πουλάμε λιγνητη στα Σκόπια για να παράγουν φτηνό ρεύμα και μας το πουλάνε πισω ακριβο!

 


Αν γράψω αυτά που σκέφτομαι θα με πουν ομοφοβικό φασίστα. Το αφήνω ως εχει λοιπόν!

 


Η νεανική εγκληματικότητα σε απροχώρητα επίπεδα

 


Νεανική εγκληματικότητα: Αρκετά συχνά διαπράττονται ανθρωποκτονίες από ανηλίκους και νεαρούς ενήλικες. Κάποιες γίνονται σε βάρος πολύ στενών συγγενικών προσώπων, που σαφώς προκλήθηκαν από ψυχολογικά αίτια, τα οποία θα εξετάσει το δικαστήριο ή από τοξικομανείς, που ζητούν λεφτά ως και η δολοφονία του αστυνομικού, που δεν μπόρεσε να επιβιώσει από τον 18χρονό χούλιγκαν με ρίψη ναυτικής φωτοβολίδας έξω από το γήπεδο του Ρέντη.

Επιπλέον, συμβαίνουν καθημερινά αδικήματα από συμμορίες ανηλίκων, κυρίως ληστείες όχι μόνο σε βάρος άλλων ανηλίκων, αλλά και σε βάρος ενηλίκων. Εξάλλου και συμμορίες ενηλίκων χρησιμοποιούν ανηλίκους για ειδικές αποστολές, όπως κατοπτεύσεις, “τσίλιες” ή αναρριχήσεις. Η ραγδαία αύξηση της νεανικής εγκληματικότητας δημιουργεί σε όλους την απορία, πώς είναι δυνατόν να υπάρχει στη χώρα μας τόσο συσσωρευμένο μίσος και βία σε ανήλικους ημεδαπούς ή αλλοδαπούς και σε νεαρούς παραβατικούς, πώς η εγκληματικότητα αυτή εξαπλώθηκε ανεπαίσθητα και κυρίως ποιοι ευθύνονται.

Αόρατα τα μέτρα της κυβέρνησης κατά της ακρίβειας, μόνο αυτή τα βλέπει…

 Μέτρα: Περισσότερα από 5.000 προϊόντα βρίσκονται στα ράφια των σούπερ μάρκετ με μειωμένες τιμές έως 20% σύμφωνα με όσα υποστηρίζουν το υπουργείο Ανάπτυξης και η κυβέρνηση.

Την ίδια ώρα η ΕΛΣΤΑΤ δεν… τα εντοπίζει αφού και τον Φεβρουάριο ο πληθωρισμός δείχνει τα «δόντια» του, με τον κλάδο της διατροφής να σημειώνει αύξηση κατά 6,7% σε σύγκριση με τον Φεβρουάριο του 2023 (σε ετήσια βάση).

Η συμμετοχή του κλάδου αυτού και των μη αλκοολούχων ποτών έχει στάθμιση 219,19% στο δείκτη του πληθωρισμού, ακολουθεί ο κλάδος των μεταφορών με στάθμιση 134,67% και η στέγαση με 123,21%. Ο κλάδος των ειδών διατροφής τον Φεβρουάριο σε σχέση με τον Ιανουάριο του 2024 είχε άνοδο μόλις 0,1%. Περιλαμβάνει πλήθος προϊόντων συσκευασίας με σταθερή μειωμένη τιμή κατά -5% από τον Νοέμβριο του 2023 ενώ οι τιμές αναμένεται να παραμείνουν μειωμένες έως τα τέλη Μαΐου.

Τον Μάιο θα κριθούν τα μέτρα από την ΕΛΣΤΑΤ