ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Παρασκευή, 1 Ιανουαρίου 2016

Σ΅εβασμό στην περιουσία των τραπεζών...

Αριστεροί και ΣΥΡΙΖΑ

ΤΙ ΓΡΑΦΕΙ ΤΩΡΑ η κυρία που χοροπήδαγε στις πλατείες...

Από το "PRESS=GR"
Μιχαήλ Σερασκέρης
(Rena Dourou) 
"Στα χέρια μου κρατώ ένα περιοδικό το οποίο τυπώθηκε εξ' ολοκλήρου αναμιγνύοντας το μελάνι εκτύπωσής του με το αίμα που δώρισαν 3 άνθρωποι που έχουν προσβληθεί από τον ιό HIV."
Έτσι γράφει η κυρία που χοροπήδαγε στις πλατείες να εκλεγεί ο ΣΥΡΙΖΑ και αντί για... φάρμακα στους οροθετικούς να δίνονται λεφτά για την ΕΡΤ, 2 εκλογικές αναμετρήσεις επειδή δεν της άρεσαν τα μούτρα του Σταύρου Δήμα και ένα δημοψήφισμα.
ΣΑΝΟ ΜΠΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
Ματωμένο ΣΑΝΟ όμως, αυτό είναι το πρόστυχο, να ματώνουμε εμείς να μας τη λένε κι από πάνω.Οι "ευαίσθητοι". Οι "νεο-σοσιαλισταί" (έτσι νομίζουν).

Aυτά μας έλεγε το τσογλάνι, ο γερμανοτσολιάς Πάνος Σκουρλέτης και... μας έπιασε μαλάκες!


Αν έρθουν για τα κάλαντα... μην ανοίξετε!


Είδατε τελικά τα βρήκαν τα ισοδύναμα έκοψαν από τις επικουρικές και από τις κύριες συντάξεις του λαού και αύξησαν τις δικές τους οι βουλευτές...


Από το  Απελευθερωτικό Κίνημα Ελλήνων
Είδατε τελικά τα βρήκαν τα ισοδύναμα έκοψαν από τις επικουρικές και από τις κύριες συντάξεις του λαού και αύξησαν τις δικές τους οι βουλευτές.. και μάλιστα άμεσα εκτελεστή είναι η απόφαση του Ελεγκτικού Συνεδρίου και βάζει στις τσέπες των συνταξιούχων βουλευτών δεκάδες χιλιάδες ευρώ!
- Δεν επιτρέπεται η δυνατότητα αναίρεσής τους ή καθυστέρησής τους από το Δημόσιο!
- Το ποσό θα καταβληθεί στους συνταξιούχους βουλευτές από τον Προϋπολογισμό, δηλαδή από τις τσέπες μας! Αξίζουν ένα... δωράκι όπως της φωτογραφίας να μας θυμούνται!

Οκτώ απευθείας αναθέσεις για συμβούλους σε έργα... Γιορτές έχουμε, να μην κάνουν ρεβεγιόν οι φίλοι του "αριστερού" Σπίρτζη;

Σε οκτώ ιδιώτες ή εταιρείες ανέθεσε χωρίς διαγωνισμό ο υπουργός Υποδομών Χρήστος Σπίρτζης διάφορες πτυχές της παρακολούθησης των οδικών παραχωρήσεων. 
Σε σειρά απευθείας αναθέσεων προχώρησε λίγες ημέρες πριν από τα Χριστούγεννα ο υπουργός Υποδομών Χρήστος Σπίρτζης. Ο υπουργός ανέθεσε χωρίς διαγωνισμό σε οκτώ ιδιώτες ή εταιρείες διάφορες πτυχές της παρακολούθησης των...
οδικών παραχωρήσεων και την υποστήριξη μιας υπηρεσίας του υπουργείου. Εν τω μεταξύ, συνεχίστηκαν οι αποσπάσεις ή προσλήψεις διοικητικών υπαλλήλων και συμβούλων στο γραφείο του υπουργού, που αριθμεί πλέον 21 άτομα, όταν η απόφαση σύστασής του προέβλεπε 7.

Οι περισσότερες από τις απευθείας αναθέσεις υπηρεσιών συμβούλων υπεγράφησαν και δημοσιεύτηκαν στις 22 και 23 Δεκεμβρίου και μόνο μία από τις οκτώ μία εβδομάδα νωρίτερα. Πιο συγκεκριμένα:

• Στις 17 Δεκεμβρίου ο κ. Σπίρτζης προσέλαβε ως «σύμβουλο διαχείρισης» της Ειδικής Υπηρεσίας Δημοσίων Εργων Κατασκευής και Συντήρησης Συγκοινωνιακών Υποδομών (ΕΥΔΕ - ΚΣΣΥ) για δύο έτη τον πολιτικό μηχανικό Αρη Μαλισιόβα, έναντι 109.224 ευρώ. Από την απόφαση πρόσληψης προκύπτει και μια άσχετη, αλλά ενδιαφέρουσα πληροφορία: το υπουργείο σκοπεύει να προχωρήσει στη «σαλαμοποίηση» και της οδικής παράκαμψης Χαλκίδας (συνολικού προϋπολογισμού 165 εκατ. ευρώ), χωρίζοντάς την σε τρεις εργολαβίες. Παλαιότερα είχε ανακοινώσει την κατασκευή του αυτοκινητόδρομου Πάτρας - Πύργου σε 8 τμήματα.

• Στις 23 Δεκεμβρίου ο κ. Σπίρτζης προσέλαβε ως νομικό σύμβουλο της ίδιας υπηρεσίας (ΕΥΔΕ - ΚΣΣΥ) για δύο χρόνια τον δικηγόρο Βασίλειο Τζούλη έναντι 59.040 ευρώ.

• Στις 22 Δεκεμβρίου προσελήφθη για ενάμισι έτος ως νομικός σύμβουλος για τα θέματα που αφορούν τον αυτοκινητόδρομο Κορίνθου - Τρίπολης - Καλαμάτας και Λεύκτρου - Σπάρτης (Μορέας) ο δικηγόρος Νικόλαος Σκούτας, έναντι 54.000 ευρώ (πλέον ΦΠΑ). Για το ίδιο έργο προσελήφθη στις 23 Δεκεμβρίου ως ασφαλιστικός σύμβουλος για το επόμενο δεκάμηνο η εταιρεία Marsh ΕΠΕ, έναντι 15.000 ευρώ (πλέον ΦΠΑ).

• Στις 22 Δεκεμβρίου προσελήφθη ως ειδικός χρηματοοικονομικός σύμβουλος για τον αυτοκινητόδρομο Ελευσίνας - Κορίνθου - Πάτρας (Ολυμπία Οδός) η εταιρεία Hill International. Η σύμβαση έχει ύψος 60.000 ευρώ (πλέον ΦΠΑ) και διάρκεια ενός έτους.

• Στις 23 Δεκεμβρίου προσελήφθη ως τεχνική σύμβουλος για τον αυτοκινητόδρομο Μαλιακού - Κλειδιού (Αυτοκινητόδρομος Αιγαίου) η πολιτικός μηχανικός Ελένη Φλασκή. Η σύμβαση έχει ύψος 41.400 ευρώ (πλέον ΦΠΑ) και διάρκεια ενάμισι έτος.

• Την ίδια ημέρα προσελήφθησαν δύο «σύμβουλοι οργάνωσης»: η εταιρεία Planet A.E. για την Ιόνια Οδό (Νέα Οδός), έναντι 61.500 ευρώ για 8 μήνες, και η εταιρεία Spoton ΕΠΕ για τον Ε65 (Κεντρική Οδός), έναντι 44.280 ευρώ για ενάμισι έτος.

Σημειώνεται πως οι απευθείας αναθέσεις υπηρεσιών συμβούλου επιτρέπονται από την κοινοτική νομοθεσία για έργα προϋπολογισμού άνω των 30 εκατ. ευρώ και για αμοιβή έως 134.000 ευρώ. Υπενθυμίζεται ότι με απευθείας ανάθεση είχε προσληφθεί σύμβουλος και για το οδικό τμήμα Πάτρας - Πύργου (η εταιρεία Συστάς Α.Ε., έναντι 134.000 ευρώ προ ΦΠΑ).

Τον Δεκέμβριο, επίσης, συνεχίστηκε η στελέχωση του πολιτικού γραφείου του υπουργού Υποδομών, που αριθμεί πλέον 21 άτομα. Το γραφείο του κ. Σπίρτζη αριθμεί σήμερα 10 άτομα «ειδικό επιστημονικό προσωπικό», 4 αποσπασμένους υπαλλήλους, 3 μετακλητούς, 2 «ειδικούς συμβούλους» και 2 «ειδικούς συνεργάτες». Η απόφαση ίδρυσης του γραφείου, στις 23 Σεπτεμβρίου, προέβλεπε 4 θέσεις μετακλητών υπαλλήλων και 3 ενιαίες θέσεις ειδικών συμβούλων και ειδικών συνεργατών.

Η αφίσα εκκαθαρίζεται...


Η αφισα εκκαθαρίζεται.
Πατριωτικό πλέον καθήκον η προκαταβολή του 200% της κάθε φορολογικής οφειλής.

Τηρούμε τις παραδόσεις...

150.000 αυτοκίνητα...... @λεξη  στα @ρχιδι@ σου...θα βρεις άλλου ισοδύναμα...... 

Δηλαδή, τι περισσότερο είχαν από τον Τσίπρα, ο ΓΑΠ κι ο Σαμαράς;

ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ! Πρωτοχρονιάτικος μποναμάς στο Ιδρυμα Καραμανλή από την κυβέρνηση... Kουφάλες... ΟΛΕΣ μαζί τα τρώτε, πολιτικές πόρνες! Πλήρωνε μαλάκα Έλληνα!

Panos Leliatsos 
ΚΟΙΤΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΠΟΥ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΠΙΣΤΕΨΟΥΜΕ ΠΩΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΚΑΙ ΤΣΙΠΡΑΣ ΘΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΟΥΝΕ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΧΕΡΙ ΧΕΡΙ.
ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΟ ΛΑΧΕΙΟ ΣΤΟ ΙΔΡΥΜΑ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΜΕ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΠΑΛΤΑ ΥΨΟΥΣ 34.000 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΘΥΜΙΖΟΥΝ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΠΩΣ... ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΤΑ ΦΑΓΑΜΕ... ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΡΕΕΕ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ

«Βραβεία Παπαρίων»!...


Δεν φιλοδοξούμε να υποκαταστήσουμε τον Λαζόπουλο στην απονομή των ετήσιων «Βραβείων Παπαρίων».
Αν πάντως ετίθετο θέμα για το «ανέκδοτο» της χρονιάς, δεν υπάρχει αμφιβολία ότι θα ήταν (με διαφορά) αυτό:
 

Αν επίσης αναζητηθεί για το έτος που φεύγει η κορυφαία πολιτική στιγμή στο χώρο της «υποκριτικής», νομίζουμε ότι το βραβείο θα πρέπει να καταλήξει σε κάποιες από τις...
παρακάτω «οσκαρικές» ερμηνείες:

https://www.youtube.com/watch?v=LIsAF7dUKTg

Κατά τα λοιπά το 2015 θα μας μείνει αξέχαστο. Για πολλούς λόγους:

α) Σκίστηκαν τα Μνημόνια
β) Καταργήθηκαν οι δανειακές συμβάσεις
γ) Καταργήθηκε ο ΕΝΦΙΑ
δ) Καταργήθηκαν οι μειώσεις μισθών και συντάξεων (δόθηκε και η 13η σύνταξη)
ε) Καταργήθηκε το ΤΑΙΠΕΔ και δεν ξεπουλήθηκαν τα αεροδρόμια ούτε ο Αστέρας της Βουλιαγμένης
στ) Εκδιώχτηκε η τρόικα από την Ελλάδα
ζ) Αποκαταστάθηκε η εθνική κυριαρχία, η εθνική ανεξαρτησία και η εθνική αξιοπρέπεια
η) Έγινε δημοψήφισμα και το «όχι» παρέμεινε «όχι» κοκ.


Με δυο λόγια, μέσα στο 2015, όλα μας ήρθαν… δεξιά! Τόσο δεξιά, που μόνο μια «κυβέρνηση της Αριστεράς» θα μπορούσε να το καταφέρει!

Εντούτοις, στα προηγούμενα ας δούμε την καλή τους πλευρά. Υπάρχει; Ναι. Είναι η εμπειρία που αποκτήθηκε από την επαφή μας με την νέα κοροϊδία.

Και αυτή θα μπορούσε να μετεξελιχθεί, τελικά, σε μια θετική εμπειρία, εφόσον την λάβουμε υπόψη στην προσπάθεια όλων μας να είναι ΕΥΤΥΧΕΣ ΤΟ ΝΕΟΝ ΕΤΟΣ!

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ!


ΠΗΓΗ (Nίκος Μπογιόπουλος):  enikos

Διαβάστε και εδώ: 
http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?t=10045

H κυβέρνηση δεν ψηφίζει νέο μνημόνιο!

Καλημέρα Ευρώπη!

Ερθεν και τεσον η σειρα