ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου 2023

Αδιευκρίνιστα ....... ακατάσχετα..... ακαταδίωκτο



Ο,τι κοπελομαθεις στη NOVARTIS δεν γεροντοξεχνάς στη HWAWEI.

 


ΒΑΛΤΕ ΤΟΥΣ ΣΤΟ Mute! Μας κοροιδευουν μερα-νυχτα!#Βολος #Κακοκαιρια_Elias

 


Yoga ή pilates; Διάβασε αυτό αν δε ξέρεις τι να διαλέξεις

 Γιόγκα ή Πιλάτες; Αν θέλεις να ξεκινήσεις γυμναστική και δεν έχεις ξανακάνει τίποτα από τα δύο, είναι πολύ πιθανό να αναρωτιέσαι τι από τα δύο είναι καλύτερο να διαλέξεις. Αυτό που πρέπει σίγουρα να ξέρεις, είναι πως το Pilates και η yoga έχουν διαφορετική αναπνοή: Στο Pilates είναι οπίσθια πλευρική, γιατί έχει ως σκοπό την σταθεροποίηση και ενδυνάμωση του κορμού (powerhouse) κατά τη διάρκεια των ασκήσεων, ενώ στη γιόγκα είναι διαφραγματική, δηλαδή εισπνέουμε και εκπνέουμε από τη μύτη.

Διάβασε παρακάτω ποιο από τα δύο πρέπει να διαλέξεις, σύμφωνα με τους fitness στόχους σου.

Διάλεξε pilates αν….

Θέλεις να δεις γρήγορα αποτελέσματα

Η μελέτη της Moderna δείχνει δεκάδες εμβολιασμένα παιδιά νοσηλευόμενα. Τα εμβολιασμένα παιδιά δεν μπόρεσαν να αναπτύξουν αποτελεσματική ανοσολογική απόκριση σε συνηθισμένα παθογόνα που μας περιβάλλουν και κατέληξαν να νοσηλευτούν. Οι αλλαγές του ανοσοποιητικού που μέτρησαν οι Αυστραλοί επιστήμονες είναι πραγματικές και επηρεάζουν εκατομμύρια παιδιά που έχουν εμβολιαστεί για την COVID-19.

 Το VAIDS είναι ένας συνηθισμένος όρος που χρησιμοποιείται για να περιγράψει τις μειώσεις της ανοσίας μετά τον εμβολιασμό κατά της COVID. Δεν έχει, προς το παρόν, έναν αποδεκτό επιστημονικό ορισμό. Ωστόσο, με αυτές τις νέες μελέτες, πλησιάζουμε στο να έχουμε δεδομένα που μας επιτρέπουν να μετράμε τις αλλαγές που περιγράφονται με αυτόν τον όρο.

 Άρθρο του Igor Chudov

Απόδοση: Ελλήνων Αφύπνιση

 Πριν από μερικές εβδομάδες, ανέφερα μια αυστραλιανή μελέτη που έδειχνε μια αξιοσημείωτη μείωση των έμφυτων ανοσολογικών αποκρίσεων σε παιδιά ηλικίας 5-11 ετών μετά τους εμβολιασμούς τους για την COVID.

Το άρθρο προκάλεσε μεγάλη αντίδραση στα social media. Δημοσιεύτηκαν δύο έλεγχοι δεδομένων.

Οι επιστήμονες μιλούν

Αφιερωμένο σε όσους θα τρέξουν να παραλάβουν πρώτοι τη νέα ψηφιακή ταυτότητα. Στη Κίνα αν, για οποιοδήποτε λόγο, δεν γίνεται η επαλήθευση αναγνώρισης προσώπου οι πολίτες δεν μπορούν να αγοράσουν ούτε φαγητό (Video)

 «Σε αυτή τη δυστοπική κοινωνία που έχει μετατραπεί τώρα ολόκληρη η Κίνα, για ακόμα μια φορά δεν μπορώ να αγοράσω τρόφιμα»

Όσοι πρόκειται να τρέξετε να παραλάβετε τις νέες ψηφιακές ταυτότητες χωρίς δισταγμό, δείτε τα video's και διαβάστε την ανάρτηση, πριν το πράξετε...!

 Γράφει ο Αιγιστέας

Συνεργάτης του Ελλήνων Αφύπνιση

 Στο κεντρικό video Που ακολουθεί θα δείτε την απέλπιδα προσπάθεια μιας γυναίκας από την Κίνα να αγοράσει τρόφιμα από το super market, καθώς το σύστημα ψηφιακής ταυτοτποίησης που έχει στο κινητό της και είναι συνδεδεμένο με τη πιστωτική της κάρτα αδυνατεί να προχωρήσει στη ταυτοποίηση της...κάτι που την οδηγεί για πολλοστή φορά να μην μνπορεί να αγοράσει απολύτως τίποτα, όπως η ίδια λέει στο video…!

Κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης στην εκπομπή «This Week» του ABC, ο Δρ Άντονι Φάουτσι παραδέχτηκε ότι τα εμβόλια mRNA του Covid-19 μπορο...

 Κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης στην εκπομπή «This Week» του ABC, ο Δρ Άντονι Φάουτσι παραδέχτηκε ότι τα εμβόλια mRNA του Covid-19 μπορούν να προκαλέσουν μυοκαρδίτιδα...

Μετά από μήνες απόρριψης ή υποβάθμισης των ανησυχιών σχετικά με τις πιθανές παρενέργειες των πειραματικών «εμβόλια», ο πρώην τσάρος του προέδρου Μπάιντεν λέει τώρα ότι υπάρχει κίνδυνος μυοκαρδίτιδας, ιδιαίτερα στους νεαρούς άνδρες.

 Πηγή: Gateway Pundit

 Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης, ο Fauci κλήθηκε να συζητήσει την πρόσφατη αύξηση των κρουσμάτων COVID-19 και τη συνεχιζόμενη προσπάθεια εμβολιασμού.

Έρευνα σοκ για τον σχολικό εκφοβισμό, ανησυχητικά τα αποτελέσματα

 

Το 32,4% (ένα στα τρία παιδιά) των παιδιών πανελλαδικά έχει δεχτεί σχολικό εκφοβισμό, όπως καταγράφεται σε έρευνα του «Χαμόγελου του Παιδιού». «Όταν πεθάνει ένα παιδί, θα είναι αργά», τονίζει ο Οργανισμός παρουσιάζοντας την σχετική έρευνα.