ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Παρασκευή 15 Δεκεμβρίου 2023

Μάλαμα Κυριακή Κάποτε αποκαλούσατε τον ΣΥΡΙZΑ κόμμα των φόρων. Τώρα που τελειώσατε με τα προεκλογικά σας ψέμματα αποκαλύπτεται το πραγματικό σας πρόσωπο. 3,1 δισεκατομμύρια περισσότεροι φόροι

 


΄΄Κυριακο μονο εσενα αγαπαω ρε΄

 


Μικρά καθημερινά θρίλερ στις φοιτητικές εστίες

 Φοιτητικές εστίες: Ανεβοκατεβαίνοντας τους έξι ορόφους του Α’ κτιρίου των Φοιτητικών Εστιών του Πανεπιστημίου Αθηνών δυσκολεύεται κανείς να πιστέψει πως πίσω από τις κλειστές πόρτες των δωματίων κατοικούν εκατοντάδες φοιτητές. Είναι 12:00 το μεσημέρι και η ησυχία που επικρατεί παραπέμπει σε δύο ενδεχόμενα: είναι στις σχολές τους ή κοιμούνται.

Ένα εγκαταλελειμμένο περιβάλλον, που ούτε οι φιλότιμες προσπάθειες των καθαριστών του κτιρίου καταφέρνουν να το καμουφλάρουν. Τα συνθήματα και τα tags στους τοίχους έρχονται απλά να υπογραμμίσουν τις φθορές και τις ξηλωμένες οροφές, δημιουργώντας εύλογα την απορία: πώς να είναι άραγε η ζωή των φοιτητών στα δίκλινα και μονόκλινα δωμάτια τους;

ΠΟΥ: Ζητά αυστηρές απαγορεύσεις στην χρήση του ηλεκτρονικού τσιγάρου – «Καμπανάκι» για καρκίνους

 Τον κώδωνα του κινδύνου κρούει ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας (ΠΟΥ) για την χρήση του ηλεκτρονικού τσιγάρου επισημαίνοντας την επικινδυνότητα για την υγεία των πολιτών. Ο Οργανισμός ζήτησε την Πέμπτη επιτακτικά από τις κυβερνήσεις ανά τον κόσμο να αντιμετωπίσουν τα e-cigarettes όπως ακριβώς τα τσιγάρα με καπνό και να απαγορεύσουν τις διάφορες γεύσεις ως επιβλαβείς.

Ο ΠΟΥ επικαλείται επιστημονικές μελέτες και επισημαίνει πως τα στοιχεία που δείχνουν τους ατμοποιητές (vapes) να έχουν βοηθήσει ανθρώπους να κόψουν το κάπνισμα είναι ανεπαρκείς. Αντίθετα, είναι επικίνδυνοι για την υγεία και θα μπορούσαν να προκαλέσουν εθισμό στην νικοτίνη σε μη καπνιστές, ιδιαίτερα σε παιδιά και νέους.

«Παιδιά στρατολογούνται και παγιδεύονται σε νεαρή ηλικία για να χρησιμοποιούν

Τέμπη: Καταγγελία – σοκ από την Πρόεδρο του Συλλόγου Πληγέντων – «Στον Άρειο Πάγο μας ρωτούσαν γιατί επιμένουμε και δεν προχωράμε τη ζωή μας»!

 Ανεξήγητες καθυστερήσεις στις έρευνες, «ακαταδίωκτο» των μελών της επιτροπής των εμπειρογνωμόνων, πραγματογνωμοσύνες 2 ταχυτήτων, πενιχρά αποτελέσματα στο να δοθούν ουσιαστικές απαντήσεις, και τώρα ψυχολογικό… «μασάζ» στους γονείς να συμβιβαστούν με όλη αυτή την αλλοπρόσαλλη διαχείριση της υπόθεσης!

Τέμπη: Απίστευτα πράγματα καταγγέλλονται από την πλευρά των συγγενών των θυμάτων, που φανερώνουν ότι δέχονται ακόμα και ψυχολογικό «πόλεμο» για να εγκαταλείψουν τον αγώνα για δικαίωση των νεκρών. Η Μαρία Καρυστιανού, πρόεδρος του Συλλόγου Πληγέντων Δυστυχήματος «Τέμπη 2023», έχασε την 20χρονη κόρη της, Μάρθη, στο έγκλημα των Τεμπών.

Υπό τον έλεγχο των Νεοταξιτών πλέον το διαδίκτυο

Διαδίκτυο: Τον Νοέμβριο του 2021, ο διευθύνων σύμβουλος της Pfizer, Albert Bourla, μιλώντας στην Ουάσινγκτον, στο Atlantic Council (δεξαμενή σκέψης), αποκάλεσε «εγκληματίες» τους ανθρώπους που διαδίδουν παραπληροφόρηση για το εμβόλιο Covid-19, ζητώντας να επιβληθεί λογοκρισία στην ακατάσχετη «διαδικτυακή παραπληροφόρηση». 

Ο CEO της Pfizer δήλωσε με απόλυτο κυνισμό συγκεκριμένα τα εξής: «Αυτοί οι άνθρωποι είναι εγκληματίες. Δεν είναι απλώς κακοί άνθρωποι. Είναι εγκληματίες γιατί ευθύνονται στην κυριολεξία για την απώλεια εκατομμυρίων ζωών», αφήνοντας άναυδους όσους πολίτες εναντιώθηκαν στην εμβολιαστική προπαγάνδα και υστερία των φαρμακευτικών εταιριών.

Με τον νόμο 5067/2023 (ΦΕΚ/Α/189/20-11-2023) εισάγεται στην εθνική έννομη τάξη η θέσπιση μέτρων εσωτερικού δικαίου με σκοπό αφενός μεν την πλήρη και αποτελεσματική εφαρμογή του κανονισμού (Ε.Ε.) 2021/784 του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίουκαι του Συμβουλίου της 29ης Απριλίου 2021 σχετικά με την πρόληψη της διάδοσης υλικού τρομοκρατικού περιεχομένου στο διαδίκτυο και αφετέρου την αντιμετώπιση της παράνομης χρήσης των υπηρεσιών φιλοξενίας για τη διακίνηση ειδήσεων και πληροφοριών ανάλογου περιεχομένου στο διαδίκτυο, προκειμένου να διασφαλιστεί η ομαλή λειτουργία της ευρωπαϊκής εσωτερικής αγοράς.