ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Σάββατο, 19 Δεκεμβρίου 2015

Aπό Δευτέρα... βάζουμε χέρι στη διαπλοκή!

550.000€ από το υπ. Υγείας για την ηθοποιό Ζ. Δούκα και την (πρώην σύζυγο Χρυσοχοΐδη [τη διαφημιστική της εταιρία "επικοινωνίας" -sic- την έκλεισε ή την μεταβίβασε για να βγάζουν μεροκάματα ορισμένοι άνθρωποι;]) νυν αντιπρόεδρο του ΕΟΤ και Διευθύντρια της Ελ. Κουντουρά... Tι πάρτυ "αριστερό", με πολιτικές παρτούζες είναι τούτο; Ξεπέρασε αυτό της δεξιάς & του "εκσυγχρονισμένου" πασοκ! ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΤΟ ΚΕΕΛΠΝΟ κ. Πολάκη!


Από το "PRESS-GR"
Μεγάλη αναταραχή δημιουργήθηκε τις προάλλες στο διαδίκτυο από την αποκάλυψη ότι η αναπληρωτής υπουργός Τουρισμού Έλενα Κουντουρά έχει τοποθετήσει διευθύντρια του Πολιτικού Γραφείου της, αν και έχει πτυχίο Λυκείου και όχι ΑΕΙ, την (πρώην σύζυγο του Μιχ. ΧρυσοχοΐδηΑγγελική Χονδροματίδου.
Με αφορμή αυτό, μια αναζήτηση στο...
διαδίκτυο, την οποία έκανε το YgeiaPress.gr οδηγεί και σε άλλα ενδιαφέροντα ευρήματα.
Κατ' αρχάς, βρίσκουμε ότι...

ΥΠ. ΕΞΩ(Φ)ΡΕΝΙΚΩΝ! Διαγωνισμό για ...οδηγό προκήρυξε το Προξενείο στο Σικάγο!

Από το "PRESS-GR"
Φτύστε το,  μην το ''ματιάσουν'': Το υπουργείο Εξωφρενικών (γνωστό και ως Εξωτερικών) Ελλάδας, ''σκίζει'' στις ΗΠΑ
- «'Ολα τα είχε η μαριωρή, ο οδηγός της έλλειπε»: Η νέα γενική πρόξενος της Ελλάδας στο Σικάγο, προκήρυξε διαγωνισμό γιά οδηγό της. Σύμφωνα με την ανάρτηση-προκήρυξη, ο οδηγός θα έχει και... ''πρόσβαση σε ένα ανταγωνιστικό διεθνές περιβάλλον'' (!!!!). Αναμένεται σύντομα προκήρυξη διαγωνισμού γιά... υπηρέτρια και μάγειρα, αφού ''λεφτά υπάρχουν''.
- Στην Τάμπα, το γεν. Προξενείο έχει καινούργιο αυτοκίνητο, αλλά είναι... μόνιμα ''αραγμένο'' και η επικεφαλής του γεν. Προξενείου χρησιμοποιεί πάντα... ταξί γιά τις μετακινήσεις της, επειδή δεν έμαθε να οδηγεί.

Έλεγα να εφαρμόσω το παράλληλο πρόγραμμα...

Η "αριστερά" του "παράλληλου προγράμματος"...


Το πενάκι του Ζάχαρη
Απο το Twitter του @GiorgosSahinis

Νάτα μας από τον υποστηρικτή του Τσίπρα... τον διορισμένο από τις στοές ως "τραπεζίτη" Draghi: Μειώστε μισθούς για να σωθεί το ευρώ! Να γαμηθείτε κι εσείς και το κωλοευρώ σας!


Draghi: abbassare gli stipendi per salvare l’euro (Μειώστε μισθούς για να σωθεί το ευρώ! )
"stopeuro"

ΞΕΚΙΝΟΥΝ ΟΙ ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΙΣ!! ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΗΚΕ ΤΟ ΦΕΚ ΤΗΣ «ΚΗΡΥΞΗΣ ΤΟΥ ΠΛΙΑΤΣΙΚΟΥ»

Ξεκινούν οι κατασχέσεις εξπρές για τους οφειλέτες του ΔημοσίουΔημοσιεύτηκε το ΦΕΚ για τις κατασχέσεις όσων χρωστούν.
Με τον κίνδυνο να κατασχεθούν οι τραπεζικές τους καταθέσεις είναι -πλέον και επίσημα- αντιμέτωποι όσοι χρωστούν μεγάλα ποσά στην Εφορία. Οι τραπεζικέςκατασχέσεις ξεκινούν άμεσα και ηλεκτρονικά. Παράλληλα,  δημιουργείται ηλεκτρονική λίστα με όλους όσους έχουν ληξιπρόθεσμες οφειλές άνω των 70.000 ευρώ.
Με απόφαση του αναπληρωτή ΓΓΔΕ Γ. Μπάκα, περιγράφεται η διαδικασία με την……
οποία το υπουργείο Οικονομικών θα βάζει χέρι στις τραπεζικές καταθέσεις όσων χρωστούν πολλά λεφτά στην εφορία,
Σύμφωνα με το ΦΕΚ, η διαδικασία είναι η εξής:
Το υπουργείο Οικονομικών θα αποστέλλει μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στις τράπεζες όλης της χώρας τα στοιχεία των ληξιπρόθεσμων με χρέη άνω των 70.000 ευρώ και θα ζητάει σχετική ενημέρωση. Στον κατάλογο δεν περιλαμβάνονται οφειλές οι οποίες έχουν τακτοποιηθεί κατά νόμιμο τρόπο με αναστολή πληρωμής ή διευκόλυνση ή ρύθμιση τμηματικής καταβολής βάσει νόμου ή δικαστικής απόφασης ή πράξης διοικητικού οργάνου.
Κάθε τράπεζα που παραλαμβάνει τη λίστα, οφείλει εντός 2 ημερολογιακών ημερών να ελέγχει και να αποστέλλει στη Δ.ΗΛΕ.Δ. (Διεύθυνση Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης της Γενικής Γραμματείας Δημοσίων Εσόδων) απαντητικό αρχείο μόνο με τους οφειλέτες για τους οποίους έχει γίνει η δέσμευση χρηματικών απαιτήσεων και το ύψος αυτών.
Το μέτρο της δέσμευσης, παρέχει το δικαίωμα στη Φορολογική Διοίκηση να ικανοποιεί κατά προτεραιότητα έναντι μεταγενέστερων της δέσμευσης αποκτηθέντων δικαιωμάτων τρίτων, τις απαιτήσεις της από τις δεσμευθείσες χρηματικές απαιτήσεις, με επίσπευση των προβλεπόμενων διαδικασιών αναγκαστικής εκτέλεσης.
Η δέσμευση δεν εφαρμόζεται:
α) για χρηματικά ποσά που εμπίπτουν στα ακατάσχετα σύμφωνα με τις κείμενες διατάξεις,
β) για ποσά που καταβάλλονται με χρέωση των τηρούμενων, από τον οφειλέτη, λογαριασμών σε αντίστοιχη πίστωση λογαριασμών του Δημοσίου για την εκπλήρωση φορολογικών ή άλλων υποχρεώσεών του προς αυτό,
γ) για ποσά που προορίζονται για την έκδοση τραπεζικών επιταγών σε διαταγή Ελληνικού Δημοσίου.
Η ΓΓΔΕ «ανεβάζει» την ίδια μέρα, τα στοιχεία των φορολογουμένων οι οποίοι έχουν ταυτόχρονα μεγάλες οφειλές και καταθέσεις με βάση τις απαντήσεις των τραπεζών, στο Ολοκληρωμένο Πληροφοριακό Σύστημα Τaxis στο οποίο έχουν πρόσβαση τα τμήματα δικαστικού κάθε μηχανισμού της ΓΓΔΕ με αρμοδιότητα είσπραξης ώστε να εκδοθεί το κατασχετήριο.
Η Γενική Γραμματεία Δημοσίων Εσόδων εντός 5 ημερών θα κατάσχει το σχετικό ποσό. Σε διαφορετική περίπτωση η τράπεζα θα αποδεσμεύει το ποσό.

sofokleousin

Νέα κατοχή..


ΣΧΕΤΙΚΟ: Η Κομισιόν διαμελίζει την εθνική κυριαρχία
Ήδη τα σύνορά μας απαιτούν να τα »φυλάσσουν» ξένες δυνάμεις.
Ήδη οι »Ευρωπαίοι εταίροι» ζητούν τα κλειδιά του Αιγαίου μ΄ ένα σχέδιο κειμένου 110 σελίδων το οποίο προβλέπει ότι η »ευρωπαϊκή ακτοφυλακή και συνοριοφυλακή» θα μπορεί να κάνει επιχειρήσειςοπουδήποτε χωρίς να δίνει λογαριασμό σε καμία χώρα.
Ήδη ξεπουλήθηκαν σε ξένη εταιρεία 14 αεροδρόμια, που η διαχείρισή τους μπορεί άνετα να καταστεί μοιραία στο μέλλον για την εθνική ασφάλεια.
Σταδιακά και ανεπαίσθητα κατρακυλήσαμε στο επίπεδο κατεχόμενης χώρας.
Ούτε καν αποικία. Χώρα χωρίς εθνική κυριαρχία. Κατεχόμενη χώρα!
Και δεν έχει καμία σημασία αν ο κατακτητής είναι ένας,……..
ή συνεταιρισμός » εταίρων».
Άλλωστε και ο Άξονας συνασπισμός φασισμού με ναζισμό ήταν.
Και ο πολίτης;
Ο πολίτης παραζαλισμένος μέσα στον ίλιγγο της οικτρής καθημερινότητας, όπως του την έχουν ετοιμάσει οι προδοτικές μνημονιακές κυβερνήσεις, αγωνιά και αγωνίζεται να επιβιώσει, να πληρώσει πλαστούς φόρους, αυθαίρετα χαράτσια, πρόστιμα επί προστίμων σκόπιμα εξοντωτικών ώστε να μην μπορεί να ανταπεξέλθει, βουρλίζεται να σώσει το σπίτι του, να κρατήσει όποια αξιοπρέπεια ακόμη φαντάζεται ότι μπορεί, πασχίζει να διασώσει τα κουρέλια της ζωής του απ’ τους αριστερούς και δεξιούς απατεώνες.
Δεν έχει καθαρό πιά βλέμμα, ούτε δύναμη ψυχής περίσσευμα, για να στήσει τους προδότες στο εκτελεστικό απόσπασμα, και μετά να βγεί ξανά στο αντάρτικο της νέας Κατοχήςεναντίον των νεο-ναζιστών της Ευρωπαϊκής » Ένωσης».
ΝΑΙ! Η ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΝΩΣΗ ΕΙΝΑΙ ΠΙΑ ΈΝΑΣ ΞΕΚΑΘΑΡΟΣ ΝΑΖΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΣ.
Εναντίον των λαών που την αποτελούν, εναντίον της δημοκρατίας, εναντίον του πραγματικού πολιτισμού, εναντίον των ανθρώπινων δικαιωμάτων και του ουμανισμού.
Και ΕΝ ΚΑΙΡΩ ΕΙΡΗΝΗΣ μία ευρωπαϊκή χώρα βρέθηκε κατεχόμενη, χωρίς εθνική κυριαρχία ΜΕ ΠΡΟΣΧΗΜΑ ΤΟ ΧΡΕΟΣ.
Ένα χρέος που ο ταβερνιάρης-Πρόεδρος της Βουλής δεν επιτρέπει στους έλληνες να μάθουν αν είναι πραγματικό, και κατά πόσον, αν είναι τοκογλυφικό, αν εμπεριέχει ρήτρες καταχρηστικές και απαγορευμένες απ’ το διεθνές δίκαιο, εφ ‘όσονκατήργησε με το έτσι θέλω την Επιτροπή της Βουλής που διενεργούσε έρευνα για το θέμα αυτό,θέμα ζωής και θανάτου για τους έλληνες και για την χώρα.
Εφ’ όσον δεν έχουμε Εθνική κυριαρχία βρισκόμαστε υπό κατοχή.
Εφ’ όσον η κυβέρνηση δεν μπορεί να νομοθετήσει χωρίς την σύμφωνη γνώμη τρίτων χωρών, είμαστε υπό κατοχή.
Εφ’ όσον οι πολίτες βρίσκονται στην δικαιοδοσία ξένου δικαίου, βρίσκονται υπό κατοχή.
Και στην Κατοχή οι νόμοι που ψηφίζονται είναι άδικοι και καταχρηστικοί, δεν έχουν στην ουσία καμία ισχύ, και είναι άκυροι.
Στην Κατοχή η υποχρέωση του πολίτη είναι μία και μοναδική: η ανυπακοή στην κυβέρνηση κατοχής και η πάση θυσία απελευθέρωση.
Χριστούγεννα 2015.
Πολίτες βυθισμένοι στον ζόφο.
Μιά χώρα κατεστραμμένη, υπό νέα Κατοχή…

ΔΙΑΣΥΡΜΟΣ! ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΠΑΡΩΔΙΑ.Der Spiegel: Συλλήψεις καστανάδων αντί εκατομμυριούχων στην Ελλάδα

KASTANAS-MEGALH1Η προ ημερών σύλληψη ενός καστανά στη Θεσσαλονίκη, η στάση της Ελλάδας στο προσφυγικό αλλά και η επιβολή των θέσεων του Βερολίνου σχετικά με τη Frontex είναι τα θέματα της σημερινής επισκόπησης τύπου που δημοσιεύει η ελληνική υπηρεσία της Ντόιτσε Βέλλε.
«Η Ελλάδα συλλαμβάνει καστανάδες αντί…εκατομμυριούχων» είναι ο τίτλος του ρεπορτάζ στην ηλεκτρονική σελίδα του Spiegel. Το άρθρο αναφέρεται στη …….
σύλληψη 62χρονου καστανά προ ημερών στη Θεσσαλονίκη.
«Κανείς πλέον δεν μπορεί να ισχυριστεί ότι η Ελλάδα δεν παίρνει στα σοβαρά τον αγώνα κατά της φοροδιαφυγής. Πρόσφατα η αστυνομία με μια μεγάλη επιχείρηση συνέλαβε τον Γιώργο Δήμου. Έναν 62χρονο καστανά, ο οποίος έχει ένα βουνό από χρέη και σύμφωνα με δηλώσεις του πρέπει να θρέψει οχτώ αδέλφια. Δώδεκα αστυνομικοί, ένα περιπολικό και ένα αυτοκίνητο ρυμουλκό συμμετείχαν στη σύλληψη του καστανά και στην κατάσχεση του καροτσιού του. Το αδίκημά του: έψηνε και πουλούσε κάστανα χωρίς άδεια. Η ιστορία του Δήμου μεταδόθηκε αστραπιαία στην Ελλάδα και προκάλεσε οργή. Ο λόγος είναι λιγότερο το παράλογο αυτής της αστυνομικής επιχείρησης. Κυρίως επιβεβαιώνει το αίσθημα του κόσμου ότι οι ελληνικές αρχές αντιδρούν με σκληρότητα εναντίον μικροαδικημάτων και αφήνουν τα μεγάλα ψάρια».
Η Welt σε δημοσίευμα της αναφέρει πως δεν λείπουν τα σχέδια για τη διάσωση της Ελλάδας, αλλά η θέληση να δει και η ίδια η χώρα ότι έχει ευθύνη για την κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει. Ανάμεσα σε άλλα σημειώνει: «Αυτές τις μέρες δεν χρειάζεται να αναφέρει κανείς τα ίδια και τα ίδια παραδείγματα, όπως φοροαπάτες, διαφθορά, άθλια οικονομική κατάσταση, για να διαφανεί η αποτυχία της ελληνικής πολιτικής. Η προσφυγική κρίση, η οποία είναι το κυρίαρχο ευρωπαϊκό θέμα τους τελευταίους μήνες, δείχνει το πρόβλημα της χώρας. Η ελληνική κυβέρνηση δεν μπορεί να διαφυλάξει τα σύνορά της. Ίσως και να μην θέλει. (…) Η κατάσταση στο μεταξύ είναι τόσο άσχημη που Γερμανία και Γαλλία σκέπτονται να διαφυλάξουν τα σύνορα αναγκαστικά μέσω μιας ευρωπαϊκής αποστολή, παρόλο που η Ελλάδα για το μέγεθος της διαθέτει έναν τεράστιο στρατό».
Η Ευρώπη χρειάζεται την Ελλάδα στο προσφυγικό
Και η εφημερίδα καταλήγει σχετικά με το προσφυγικό: «Όποιος θέλει να μειώσει τον αριθμό των προσφύγων προς την Ευρώπη και να βάλει σε τάξη τη διαδικασία εισόδου δεν χρειάζεται μόνο την Τουρκία για την επίλυση του θέματος. Χρειάζεται την Ελλάδα και κυρίως τον Αλέξη Τσίπρα. Μπορεί να μην είναι ένας ισχυρός αρχηγός κυβέρνησης, ωστόσο προς το παρόν δεν υπάρχει εναλλακτική».
Τέλος, η αριστερή Neues Deutschland σχολιάζει για το ίδιο θέμα και την πολιτική της Άνγκελα Μέρκελ: «O αριθμός των προσφύγων που πνίγονται καταδεικνύει πως η Ευρώπη είναι ήδη περιχαρακωμένη. Η Ελλάδα είναι το τελευταίο μεγάλο κενό. Τα σχέδια να σταλεί η Frontex για να περιφρουρήσει τα σύνορα όταν ένα κράτος δεν είναι σε θέση ή δεν θέλει να λάβει τα κατάλληλα μέτρα, θα πρέπει να το εκλάβει κανείς στο εξής ως Lex Syriza. Αυτό που θεωρείται “μη ικανό και μη πρόθυμο” αποτελεί επίσης και ζήτημα πολιτικής θεώρησης σχετικά με το ποια είναι μέτρα που πρέπει να θεωρούνται “απαραίτητα’».
Και η εφημερίδα καταλήγει: «Το να πιέσεις την Αθήνα να κλείσει τα σύνορά της μπορεί να σημάνει τον θάνατο για πολλούς ανθρώπους που θα ακολουθήσουν ακόμα πιο επισφαλείς διαδρομές φυγής. Ο ΣΥΡΙΖΑ για καιρό διαφωνούσε με αυτή την περιχαράκωση. Στην ΕΕ όμως γίνεται ό,τι θέλει το Βερολίνο. Στην ανάγκη και χωρίς την σύμφωνη γνώμη μιας δημοκρατικά εκλεγμένης κυβέρνησης. Η απειλή του Grexit απέκτησε μια άσχημη αδελφή που λέγεται απειλή Frontex».

ΓΙ’ ΑΥΤΟ ΕΔΙΩΞΑΝ ΚΑΚΗΝ-ΚΑΚΩΣ ΤΟΝ ΒΑΡΟΥΦΑΚΗ | ΔΕΙΤΕ τι είχε ΕΤΟΙΜΑΣΕΙ για τους δανειστές-«βιαστές»

Σε καταγγελία χιλίων Ρίχτερ προέβη Γιάννης Βαρουφάκης στην επίμαχη δήλωσή του στο Φόρουμ Επίσημων Νομισματικών και Οικονομικών Θεσμών (OMFIF), αποκαλύπτοντας πως η Τρόικα ελέγχει το οικονομικό Λογισμικό του Ελληνικού Κράτους!

Αυτή τη συγκλονιστική διαπίστωση έκανε ειδικός, Καθηγητής Πληροφορικής του Πανεπιστημίου Κολούμπια, στενός και έμπιστος φίλος του Γιάννη, ο οποίος αφού διορίστηκε στο ΥΠΟΙΚ, έψαξε με εντολή Βαρουφάκη το Σύστημα του Υπουργείου Οικονομικών, ανακαλύπτοντας ότι το Λογισμικό το ελέγχει η Τρόικα!

Η ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΓΚΕΣΤΑΠΟ:…..

Γι΄ αυτό ακριβώς ο Γιάννης επιχείρησε να χακάρει το Λογισμικό-Γκεστάπο, να αντιγράψει τα ΑΦΜ μας και με το πάτημα ενός κουμπιού να μπορούμε να λειτουργήσουμε σε Ελεύθερο Τραπεζικό Σύστημα, έτοιμο και για παράλληλο Νόμισμα, απελευθερωμένοι από την ηλεκτρονική παρακολούθηση και την παρεμπόδιση των ξένων δυναστών, που με το Λογισμικό-Ράιχ μας κρατούν παράλυτους και αλυσοδεμένους στα κρατητήρια του Μνημονίου!

ΤΟ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟ – ΑΡΑΧΝΗ

Ο διωγμένος από τον αχάριστο και υποχωρητικό Τσίπρα πρώην Υπουργός Οικονομικών, δεν προσπάθησε μόνο γλιτώσει τη χώρα από το δυσβάσταχτο Χρέος απαιτώντας διαγραφή ενός μέρους του, σημείο στο οποίο κολλούσαν οι διαπραγματεύσεις επειδή η Τρόικα μας πάει για «σφάξιμο» θέλοντας να μας παχύνει και λιγουλάκι, αλλά προσπάθησε στην πράξη να ελευθερώσει κυριολεκτικά την Ελλάδα από το Λογισμικό-Αράχνη με το οποίο μας ελέγχει και μας εξουσιάζει η Τρόικα! Ελέγχοντας απευθείας Έσοδα, καταθέσεις, λογαριασμούς, ΑΦΜ, τον καθένα μας και όλο το Κράτος ταυτόχρονα! Κατά παραβίαση του Συντάγματος, της Εθνικής Ανεξαρτησίας και της Ελευθερίας των πολιτών!

Και το ανέχεται ο Πρωθυπουργός «Τσε Γκε Βάρα» και ο έτερος Μνημονιοκτόνος CDSοκυνηγός; Το ανέχεται η Βουλή των Ελλήνων, καταπατώντας το Σύνταγμα και τη Δημοκρατία; Το ανέχονται οι Βουλευτές; Τα κόμματα; Οι θεσμοί; Το κράτος;
Η ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ – ΣΕΙΣΜΟΣ ΒΑΡΟΥΦΑΚΗ – ΤΟ «PLAN B»
«Η Γενική Γραμματεία Δημοσίων Εσόδων ελέγχεται από την Τρόικα! Φανταστείτε η Εφορία του Ηνωμένου Βασιλείου να ελέγχεται από τις Βρυξέλλες» λέει χαρακτηριστικά ο Γιάννης Βαρουφάκης στο OMFIF!

«Όμως – συνεχίζει –  η Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων ελέγχεται από εμένα… Διόρισα έναν καλό παιδικό μου φίλο, που είχε γίνει Καθηγητής Πληροφορικής στο Πανεπιστήμιο Κολούμπια… …Μια εβδομάδα αφού πήγαμε στο Υπουργείο, με κάλεσε και μου είπε πως αυτός ελέγχει τα μηχανήματα, αλλά το Λογισμικό ελέγχεται από την Τρόικα! Και θα καταλάβαιναν αμέσως αν δοκιμάζαμε να φτιάξουμε ένα  (Τραπεζικό)  Σύστημα Παράλληλων Πληρωμών».

Δηλαδή η Ελλάδα κρατιέται απολύτως αιχμάλωτη, με κομμένες τις δυνατότητες οποιασδήποτε αυτόνομης κίνησης ή πορείας, λόγω του Λογισμικού-Γκεστάπο! Με το οποίο μπορούν να μας παραλύσουν! Όμως ο Βαρουφάκης και ο Καθηγητής είχαν βρει την αχίλλειο πτέρνα του: 

«Αποφασίσαμε να χακάρει το Υπουργείο μου ώστε να αντιγράψει το Φορολογικό Σύστημα και να μπορέσει να δουλέψει για τον σχεδιασμό και την εφαρμογή του Παράλληλου (Τραπεζικού) Συστήματος» αποκαλύπτει ο Γιάννης στο OMFIF και διευκρινίζει πιο αναλυτικά:

«Σχεδιάζαμε να δημιουργήσουμε αποθεματικούς λογαριασμούς που θα συνδέονταν με κάθε φορολογικό αρχείο». Μια κίνηση που «θα μας επέτρεπε να δίνουμε αριθμούς PIN» (ώστε να δημιουργηθεί ένα Παράλληλο μη ελεγχόμενο από την Τρόικα Τραπεζικό Σύστημα, για να γίνονται πληρωμές μισθών και όλα τα σχετικά)! 

Όπως είπε ο Γιάνης Βαρουφάκης, ήδη από τον Δεκέμβριο του 2014 και πριν καν ο Τσίπρας γίνει πρωθυπουργός, του είχε δώσει Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ το «πράσινο φως»για ένα plan B.

ΠΑΡΑΛΛΗΛΟ ΝΟΜΙΣΜΑ ΕΝΤΟΣ ΤΟΥ ΕΥΡΩ

«Αυτοί οι λογαριασμοί θα ήταν σε ευρώ, αλλά με το πάτημα ενός κουμπιού θα μπορούσαν να μετατραπούν σε μια νέα δραχμή» επεξηγεί ο Βαρουφάκης, που δεν είναι υπέρ της εξόδου από το ευρώ, αλλά υπέρ ενός νομίσματος εσωτερικού, παράλληλου με το ευρώ, θέση την οποία διαλαλεί το ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ από το 2011, ως τη μόνη πραγματικά γρήγορη και επωφελή θεαματικά λύση, που θα μας απογείωνε οικονομικά, μένοντας εντός ευρώ, αλλά με τις πληρωμές των Υπαλλήλων και Συντάξεων σε νέα Δραχμή, με σταθερή ισοτιμία προς το ευρώ!

Γιατί; Για να επιτύχουμε «εσωτερική υποτίμηση» – διόρθωση, χωρίς να πρέπει να μειώνονται μισθοί και συντάξεις ή να γίνονται περικοπές, εξακοντίζοντας εξαγωγές και τουρισμό, κάνοντας λίγο ακριβότερα τα εισαγόμενα προϊόντα, ώστε να ξαναδημιουργηθεί εσωτερική παραγωγή!

Παράλληλα η χώρα θα αποδεχόταν κάθε πληρωμή με ευρώ, όπως π.χ. από τους Τουρίστες, ενώ στις Τράπεζες θα μπορούσαν με μικρή διαφορά να αλλάζονται τα νομίσματα, που θα ήταν σε σταθερά οριζόμενη κάθε φορά ισοτιμία.

Αυτό θα μας επέτρεπε να κόψουμε στην ουσία δικό μας νόμισμα, να αποκαταστήσουμε αδικίες, να αυξήσουμε το ΑΕΠ και να κάνουμε εξαιρετικά ανταγωνιστική την Οικονομία μας!
Σε ορισμένες περιοχές της Βαυαρίας, ενός από τα βασικότερα ομόσπονδα κρατίδια της ίδιας της Γερμανίας, κυκλοφορεί εδώ και μερικά χρόνια εσωτερικό παράλληλο Νόμισμα με το Ευρώ! Και καμμία καταστροφή δεν έγινε! Κανένας δεν μπόρεσε να τους σταματήσει. Κανείς δεν το μετάνιωσε! Κανείς πια που το χρησιμοποιεί δεν θέλει να το αλλάξει!

Το Chiemgauer κυκλοφορεί σε χαρτονομίσματα ασφαλείας, με σταθερή ισοτιμία 1:1 με το ευρώ, και εάν κανείς θελήσει να το μετατρέψει σε ευρώ, πληρώνει μια μικρή διαφορά, όπως θα συνέβαινε και με την εσωτερική μας Δραχμή! Πού όταν την είχαμε, ευτυχούσαμε… Και ορίζαμε τη ζωή μας σαν καπετάνιοι… 

Με τα Μνημόνια και την αδυναμία Εθνικής Νομισματικής Πολιτικής, γίναμε ΤΕΛΙΚΑ σκλάβοι και αυτή ΔΥΣΤΥΧΩΣ είναι η ΔΙΚΑΙΩΣΗ του Γιάνη Βαρουφάκη…

Ο Βαρουφάκης προσπάθησε να μας Ελευθερώσει! Δεν τον άφησαν! Έφτασε ως την δημιουργία του Παράλληλου Ελεύθερου Κρατικού Τραπεζικού – Φορολογικού Συστήματος, χωρίς να καταλάβει τίποτα το Βερολίνο! Κέρδισε ακόμη και το Δημοψήφισμα με 61,31% και σαν ανταμοιβή τον απέλυσαν κατά υπόδειξει και απαίτηση των Δυναστών μας!

ΤΕΛΙΚΑ ΠΟΣΟ ΑΝΑΞΙΟΠΙΣΤΟΣ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕ ΑΥΤΟΣ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ;;;

Γι΄ αυτά και μόνο που βγήκαν στο φως – χώρια όλα τα άλλα τρομερά και μεγάλα που βλέπουμε καθημερινά- ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, που θα έσκιζε τα …Μνημόνια…Ναι βρε, αυτός που θα ΧΤΥΠΟΥΣΕ το μεγαλοφοροφυγάδες…Το λιγότερο που έχει να κάνει, είναι να ντρέπεται…κι ΟΧΙ να το παίζει ηγέτης με το να ξεπουλάει κάθε μέρα κομμάτι-κομμάτι την Ελλάδα και να σπρώχνει τον λαό όλο και πιο βαθία στα τάρταρα!!!

ΛΑΖΟΠΟΥΛΟΣ: Η «σάτιρα» της ακραίας και χυδαίας εμπορευματοποίησης


Τα σώου της «μονομαχίας» Λαζόπουλου-Άδωνι («μονομαχία» μέσα σε μια σκάφη νερό για το ποιος υπηρετεί καλύτερα τους νέους αποικιοκράτες) έθεσε πάλι το ζήτημα της σάτιρας…
Ο Λαζόπουλος προπαγανδίζει τα ιδεολογήματα του 4ου Ράιχ και των μαφιόζων του χρήματος στο όνομα της σάτιρας…
Ο Άδωνις …έμαθε ότι η σάτιρα καρατομεί την εξουσία 

και αυτό το παπαγαλίζει εναντίον του Λαζόπουλου, ξεχνώντας ο κουτοπόνηρος ότι και ο ίδιος είναι από τις πλέον μακάβριες γκριμάτσες της εξουσίας των νέων αποικιοκρατών…
Αναδημοσιεύουμε, λοιπόν, το παρακάτω κείμενο, το οποίο θέτει και αναλύει το ζήτημα της σάτιρας…

Το άρθρο είναι γραμμένο το Φεβρουάριο του 2008 και έχει δημοσιευτεί στο ΡΕΣΑΛΤΟ, τεύχος-25.

Παραδοχή Γ.Γ. Υπουργείου: «Τα μαζεύουμε και τα δίνουμε στους δανειστές»

Η απάντηση και επισήμως στο ερώτημα «πού πάνε τα λεφτά από φόρους, εισφορές, ΕΝΦΙΑ κτλ.» είναι μία: στους δανειστές. Στην κυνική αυτή ομολογία προχώρησε ο γενικός γραμματέας Υγείας Πέτρος Γιαννουλάτος.
Στη συνάντηση που είχε χθες με τους εργαζομένους στο «Αττικόν», στο πλαίσιο………
κινητοποίησής τους για την απαξίωση του νοσοκομείου, όταν τον ρώτησαν «γιατί δεν κάνετε προσλήψεις, δεν ενισχύεται την Υγεία, αφού μαζεύετε λεφτά από τη φορολογία και άλλες πηγές», ο γενικός γραμματέας απάντησε ωμά: «Εμείς τα μαζεύομε και τα δίνουμε στην τρόικα».


Τα σχόλια περιττά και χωρίς πλέον ερωτηματικά (σ.σ.: όχι ότι υπήρχαν).

ergasianet.gr

«ΣΤΑ ΟΠΛΑ» ΟΙ ΚΡΗΤΙΚΟΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΥΣ

πλειστηρα
Συνολικά εννέα πλειστηριασμούς απέτρεψαν τα μέλη του Συλλόγου Αλληλοβοήθειας Οφειλετών Ρεθύμνου (ΣΑΟΡ).
Εστησαν «ανθρώπινη ασπίδα», μπροστά στην είσοδο των δικαστηρίων, αποτρέποντας τους συμβολαιογράφους να ξεκινήσουν διαδικασίες πλειστηριασμών. 
Παρά την ένταση που επικρατούσε για ώρες η κινητοποίηση των πολιτών δεν είχε παρεκτροπές, ενώ οι αστυνομικοί προχώρησαν στη σύλληψη ενός ατόμου με την κατηγορία της παρακώλυσης πλειστηριασμού…
………….

«Είμαστε αποφασισμένοι να μην επιτρέψουμε να χαθεί ελληνική γη ελληνικό σπίτι» δήλωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ το ιδρυτικό μέλος του ΣΑΟΡ Ζαχαρίας Κλάδος, ο οποίος επεσήμανε ότι η συγκεκριμένη αντίδραση δεν αφορά στο να χαριστεί τίποτε, αλλά να δοθεί η ευκαιρία στους πολίτες και επιχειρηματίες που οφείλουν να εργαστούν και να μπορέσουν να ξεπληρώσουν μέσα σε πλαίσια λογικής τις οφειλές τους. 
Πρόκειται σύμφωνα με τον Ζαχαρία Κλάδο για νόμιμες ενέργειες αντίστασης οι οποίες αποσκοπούν μεταξύ άλλων στο να κερδηθεί χρόνος και για όσους πολίτες έχουν καταφύγει στη δικαιοσύνη εναντίον κάποιων τραπεζών.

Τα σπίτια που σύμφωνα με τα στοιχεία μπορεί να βγουν σε πλειστηριασμό στο Ρέθυμνο, ανέρχονται σε πάνω από 8.000 με ότι αυτό συνεπάγεται σε επίπεδο ανθρωπιστικής και κοινωνικής κρίσης. 
Μάλιστα, κατά το ιδρυτικό μέλος του ΣΑΟΡ, όπως επεσήμανε: 
Σύμφωνα με στοιχεία, το 70% περίπου της Ρεθυμνιώτικης γης είναι υποθηκευμένο σε τράπεζες, διάφορα ταμεία και σε εφορίες». 
Ο ίδιος, μάλιστα, δηλώνει έτοιμος να υπερασπισθεί μαζί με άλλους πολίτες με κάθε τίμημα, όπως ανέφερε, το δικαίωμα του κάθε πολίτη στην ελπίδα, στη δικαιοσύνη και στην ευκαιρία:  
«Σε καμία περίπτωση δεν θα επιτρέψουμε να χαθεί Ελληνική, Ρεθυμνιώτικη και Κρητική γη, αν πρώτα δεν λειτουργήσει επί ίσους όρους η νομιμότητα προς όλα τα ενδιαφερόμενα μέρη κατά το δανεισμό».
Τα μέλη του ΣΑΟΡ ζητούν από τους πολίτες να ενεργοποιηθούν και να συμπαρασταθούν στον αγώνα τους κατά των πλειστηριασμών, ενώ επιμένουν πως αν μία υπόθεση δεν τελεσιδικίσει στα ελληνικά δικαστήρια, κυρίαρχα στις περιπτώσεις αγωγής από πλευράς των πολιτών κατά τραπεζικών ιδρυμάτων, δεν θα πρέπει να γίνεται κανένας πλειστηριασμός.
Να σημειωθεί ότι τα μέλη του συλλόγου τα τελευταία τρία χρόνια έχουν γλιτώσει από τον πλειστηριασμό 800 ακίνητα.

Βίοι παράλυτοι..

Πού είναι το»παράλληλο πρόγραμμα» οέο;
Ξέρετε, εκείνη η προεκλογική απατεωνιά που ο Τσιπράκογλου είχε κάνει σημαία,
..πως »ναί μεν μπορεί να φηφίσουμε το μνημόνιο και τα προαπαιτούμενα, αλλά επειδή εμείς είμαστε ξύπνιοι κι οι φράγκοι κουτόφραγκοι,
..θα περάσουμε κι ένα »παράλληλο» πρόγραμμα που στην πράξη θα εξουδετερώνει(!) τα μέτρα που θα ψηφίσουμε για τα μάτια των δανειστών!» 
     Είναι επίσης το ίδιο »προγραμμα» με το οποίο ο έπαρχος-πρωθυπουργός …………
εκβίαζε ψυχολογικά τους βουλευτές του κάθε φορά που κάποιος απ’ αυτούς είχε και καμία δυσκολία στην ψήφιση των προαπαιτούμενων.

     Τούτο λοιπόν το σωτήριο προγραμματάκι κατατέθηκε στη Βουλή με τη μορφή του κατεπείγοντος και με τον τίτλο »Μέτρα για την επιτάχυνση του κυβερνητικού έργου και άλλες διατάξεις» (πςςςς!) και περιλάμβανε μέτρα για την »ανακούφιση» των πολιτών.
Η συζήτηση του αναμενόταν να ολοκληρωθεί χθες, Πέμπτη 17 Δεκεμβρίου. Βάσει του κυβερνητικού προγραμματισμού, θα πήγαινε στην ολομέλεια του Κοινοβουλίου για συζήτηση σήμερα Παρασκευή και τη Δευτέρα, και στη συνέχεια θα το έθεταν σε ψηφοφορία.
Η έντονη αντίδραση όμως των τοκογλύφων, που σύμφωνα με πληροφορίες απείλησαν ακόμη και με πάγωμα της εκταμίευσης της υποδόσης του 1 δισ. ευρώ, έκανε την  κυβέρνηση να αποσύρει το νομοσχέδιο, τάχα για να κοστολογηθεί και να το παραπέμψει στις ελληνικές καλένδες.
( Καλά και σείς ρε κόκκινοι λεβέντες, από πριν τις εκλογές μας το κουνάγατε στην μούρη, χάθηκε ο κόσμος να το είχατε κοστολογήσειΛέμε τώρα. Γιατί βέβαια αυτή ήταν η δικαιολογία. Η πραγματικότητα είναι πως είσαστε χειρότεροι τζουτζέδες των τοκογλύφων κι από τους προηγούμενους.)
     Όχι πως το »παράλληλο πρόγραμμα» ήταν κάτι σημαντικό
     Σταγόνα στον ωκεανό θα ήταν, και το κόστος του είχε αξιολογηθεί από συνεργάτες του έπαρχου, συγγνώμη, του πρωθυπουργού, σε μερικές δεκάδες εκατομμύρια ευρώ,
     ..αλλά να! Αποτελούσε το άλλοθι για τους βουλευτές να ψηφίζουν τα κακουργήματα που ψηφίζουν, και έλπιζαν κιόλας ότι θα μπορούσε να ανορθώσει και λίγο το κοινωνικό προφίλτης»δεύτερης φοράς προς τα ‘κει», που έχει εξαφανιστεί και αναζητείται μέσω του AMBER Alert.
Πού είναι λοιπόν το »παραλληλάκι», οέο;
     Πού είναι τα παντελόνια του έπαρχου; 
     Πού είναι η εθνική μας ανεξαρτησία
     Πού είναι ο λαός να τους στήσει στον τοίχο;..
     Υ.Γ.  Είχαν και το θράσος οι κυβερναλήτες να ρίξουν το βάρος στην αντιπολίτευση, ότι τάχα επειδή αποσύρθηκε απ’ την προκαταρκτική συζήτηση δεν μπόρεσε το νομοσχέδιο να προχωρήσει!
     Για να σας δούμε σήμερα, ω απατεώνες, με τα δύο ακόμη »προαπαιτούμενα», πουτηλεφωνικά σας έδωσαν εντολή οι τοκογλύφοι να τα περάσετε μέχρι την Παρασκευή το μεσημέρι,
     ..τί θα κάνετε.
     Και πάλι η αντιπολίτευση δεν θα συμφωνεί. Δεν θα τα περάσετε αυτά (τα προαπαιτούμενα)μεταξύ σας; Η αντιπολίτευση τώρα δεν θάναι εμπόδιο;
     Ου να χαθείτε, αλητοαλήτες!..