ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Δευτέρα 14 Απριλίου 2014

ΤΡΟΪΚΑ: «Συλλάβετε τους οφειλέτες, κατασχέστε περιουσίες, πλειστηριάστε ακίνητα»

ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΓΕΝΙΚΗ ΔΟΥΛΟΠΡΕΠΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΚΟΜΜΑΤΙΔΙΩΝ, ΔΗΜΟΣΙΟΚΑΦΡΩΝ ΚΑΙ ΛΟΙΠΩΝ ΣΚΥΛΙΩΝ ΤΗΣ ΣΤΥΓΝΗΣ ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΗΣ ΚΟΜΜΑΤΟΚΡΑΤΙΑΣ ΤΩΝ ΚΑΤΑΚΤΗΤΩΝ… ΞΥΠΝΑ ΕΛΛΗΝΑ, ΕΝΩΣΟΥ ΚΑΙ ΠΑΡ” ΤΟΥΣ ΦΑΛΑΓΓΙ!!! ΠΩΣ;… ΔΙΑΒΑΣΕ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ…
………………………………………………………………………….
thomsen555Μέχρι στιγμής ξέραμε για τους ράμπο του ΣΔΟΕ
Τα πράγματα όμως δείχνουν ότι δεν είναι οι μοναδικοί, οι οποίοι φροντίζουν για τη φορολογική μας… συμμόρφωση…

Κι αυτό γιατί τα κορίτσια του Πολ Τόμσεν είναι αμείλικτα.
Πρόκειται για μια ομάδα αυστηρά επιλεγμένη από το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο, η οποία έχει αναλάβει ένα ρόλο όχι ιδιαίτερα ευχάριστο.
Οι εντολές είναι σαφείς άλλωστε: «Συλλάβετε τους οφειλέτες, κατασχέστε περιουσίες, πλειστηριάστε ακίνητα», όπως αναφέρει το «Πρώτο Θέμα» σε δημοσίευμά του.
Στη σύνθεση της ομάδας συμμετέχουν δύο κυρίες. Πρόκειται για την Αμερικανοκινέζα ΧούΤζιν και τη Γαλλίδα Μόργκαν Γκιλού. Επικεφαλής της ομάδας είναι ο Τόμας Στρόρι, ενώ μετέχουν οι εμπειρογνώμονες, Γουίλιαμ Κραντάλ, Κάρι Χουτάλα, Σβέιν Κρίστενσεν κα Μπάρι Ρουσέλ.
Επίσης οι Τζάνετ Μπάσινκ και Πιερ Βάντενμπεργκ από τη Γενική Διεύθυνση Φορολογικής και Τελωνειακής Ένωσης και οι Φρανκ Βαν Ντρίεσε, Σεμπάστιαν Βάινζιερ και Κλοντ Γουέντλινγκ της Ομάδας Δράσης της Κομισιόν.
Χαρακτηριστικό είναι ότι από τη συγκεκριμένη ομάδα και ειδικά από την Κινέζα, Χούι Τζιν προήλθε η…ιδέα ότι πρέπει να φορολογηθούν με ένα εφάπαξ ποσό τα αυτοκίνητα των οποίων οι ιδιοκτήτες έχουν παραδώσει τις πινακίδες.
Η ιδέα είναι χαρακτηριστική του τρόπου με τον οποίο σκέφτονται οι κυρίες της συγκεκριμένης ομάδας.
Η ομάδα που τυπικά ονομάζεται Αποστολή Τεχνικής Βοήθειας στη Φορολογική Διοίκηση, Διεύθυνση Δημοσιονομικών Υποθέσεων έχει εγκατασταθεί μόνιμα σε ειδικά γραφεία του κτιρίου στην Καραγιώργη Σερβίας, στον 4ο και 5ο όροφο. 
Οι εντεταλμένοι της τρόικας μάλιστα έχουν καθημερινές συναντήσεις και συσκέψεις με διευθυντές και υψηλόβαθμα στελέχη του υπουργείου Οικονομικών, ζητώντας λεπτομερή ενημέρωση για όλα τα θέματα που θεωρούν ότι έχουν ενδιαφέρον.
………………………………………………………………
Ενημερωτικό φυλλάδιο
1376332_443891559065617_1989203910_n
ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΕΥΘΕΙΑ, ΧΩΡΙΣ ΑΝΑΣΑ, ΑΚΑΘΕΚΤΟΙ, ΣΑΡΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ 
ΕΚΤΥΠΩΝΟΥΜΕ ΤΟ ΕΝΤΥΠΟ ΤΟ ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΣΤΕΛΝΟΥΜΕ ΣΤΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΟΥ ΑΝΑΓΡΑΦΕΙ ΜΕ ΠΑΡΑΛΗΠΤΗ ΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ
Αίτηση αποδοχής

Σκάψτε το λάκκο σας αν ψηφιστούν ξανά τα λαμόγια… Ξυπνήστε από το λήθαργο. Μετά τις κάλπες δείτε τι σας περιμένει…

Ξυπνήστε από το λήθαργο. Μετά τις κάλπες δείτε τι σας περιμένει

Λογιστές – φοροτεχνικοί έφτιαξαν σελίδα στο facebook και αναρτούν παραδείγματα φορολογικών δηλώσεων. Δείτε πως θα προκύψει το πρωτογενές πλεόνασμα του 2014…
Επειδή οι δηλώσεις θα γίνουν από τους περισσότερους τον Ιούνιο και οι λυπητερές θα έρθουν μετά τις εκλογές δείτε από τώρα τι σας περιμένει:
σύμφωνα με χαρακτηριστικά παραδείγματα που αναρτά η Παρέμβαση Διαδικτυακής ομάδας λογιστών-φοροτεχνικών. στη σελίδα Φορολογικές ανισορροπίες στην Ελλάδα της κρίσης!!
Παραδείγματα:

1.Κάτοικος εξωτερικού έχει στην ιδιοκτησία του ένα αυτοκίνητο 1400 κ.ε. για να μετακινείται όταν έρχεται στην Ελλάδα και ένα τραπεζικό λογαριασμό για να μεταφέρει τα λεφτά του. Ο τραπεζικός λογαριασμός του δίνει το ελάχιστο ένα λεπτό εισόδημα από τόκους. Στην Ελλάδα δεν έχει εισόδημα. ΦΟΡΟΣ; 2.264,24€

forologiki-dilosi-1

2.Νεαρή δικηγόρος καθαρά το έτος 9.854,41 μείον ενοίκιο 3850 μείον φόρος συν παρακράτηση 3212,15 της μένουν για να ζήσει 2792,26,   δηλ. 232,69 το μήνα!!!

forologiki-dilosi-2

3.Ανεργος με 100 ευρω εισοδημα απο επιδοτουμενο προγραμμα , μενει σε ενα σπιτι 110 τμ με την μητερα του ( εχοντας μονο το 50% ) , και ενα αυτοκινητο 1149 κυβικα 17ετιας. :   3,550 ευρω φορο !!!

forologiki-dilosi-3

4.Παράδειγμα επαγγελματία, με μόνη ιδιοκτησία ένα αυτ/το 599 cc, φιλοξενούμενος στον πατέρα του, με υποκατάστημα που διέκοψε το 2013 με ζημιές , θα πληρώσει φόρο 3.587,40 (!!!)

forologiki-dilosi-4

5. Ατομική επιχείρηση με κέρδη (και μετά την αφαίρεση ασφαλιστικών εισφορών) της τάξεως των 2.498,33, φιλοξενούμενος στους γονείς, με μόνο του λάθος την κατοχή  Ι.Χ. 1800 κ.ε .    Φόρος ….. 4.000 και κάτι ψιλά ….. !!!!!!

forologiki-dilosi-5

6. Μισθωτος με αποδοχές 15000 vs Ατομική επιχείρηση με κέρδη 15000

Εισόδημα, τεράστια ΑΝΙΣΟΤΗΤΑ ως προς το πoσό που θα κληθούν να πληρώσουν οι δυο φορολογούμενοι.
Ο πόλεμος εξόντωσης του ιδιωτικού τομέα από τη δήθεν φιλελεύθερη κυβέρνηση Σαμαρά σε φώτο:
Α. μισθωτός (φόρος 1.350 ευρώ) !!!!

forologiki-dilosi-6

Β. Ήρωας φορολογούμενος  που επιμένει να ασκεί επαγγελματική δραστηριότητα:    (φόρος 6.845 ευρώ)

forologiki-dilosi-7

ΓΙ’ ΑΥΤΟ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ:   ΣΤΙΣ 

ΚΑΛΠΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΤΕ ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΜΗΝΑ 

OΠΛΙΣΤΕ ΜΕ ΤΟ ΧΕΡΙ ΣΑΣ ΚΑΙ 

ΕΛΕΥΘΕΡΩΘΕΙΤΕ

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΛΙΓΓΟΠΟΥΛΟΣ .Vfb stuttgart. Πρώτη προπόνηση. Καλή επιτυχία

Επιβραβεύει τον «υπονομευτή» της υγείας ο Σαμαράς...Πόσο πιο κάτω πια


Επιβραβεύει τον «υπονομευτή» της υγείας ο Σαμαράς...Πόσο πιο κάτω πια;

Μόνο ως κακόγουστο αστείο μπορεί να γίνει αποδεκτή, ακόμα και εντός της Νέας Δημοκρατίας, η πρόθεση του Πρωθυπουργού να επαναφέρει στην κυβέρνηση τον Ανδρέα Λοβέρδο, που διέλυσε τους τομείς υγείας και εργασίας, βάζοντας «ταφόπλακα» στην επιβίωση των Ελλήνων!

Μετά την πανηγυρική έξοδο στις αγορές που αύξησε κατά δύο και πλέον δις το χρέος της Ελλάδας, αλλά και την εθιμοτυπική επίσκεψη της Μέρκελ, που ήρθε στη χώρα που ελέγχει, πιστεύοντας ότι είναι κάτι σαν την... ανατολική Γερμανία, ο Πρωθυπουργός, φέρεται να προχωρά ακάθεκτος και στην υλοποίηση του επόμενου βήματος, στην προσπάθειά του να πείσει και τον τελευταίο Ελληνα πολίτη, ότι όλα αυτά που βιώνει εδώ και χρόνια, γίνονται -αποκλειστικά και μόνο- για το καλό του...

Γι' αυτό και πληθαίνουν οι πληροφορίες που θέλουν τον κ. Σαμαρά αποφασισμένο να παίξει, αμέσως μετά τις επερχόμενες εκλογές για δήμους, περιφέρειες και ευρωβουλή, το χαρτί του ανασχηματισμού. Ενός ανασχηματισμού που δεν αποκλείεται να είναι σαρωτικός και που θα δρομολογηθεί με βεβαιότητα, σε περίπτωση που το αποτέλεσμα των εκλογών είναι τέτοιο που θα προσφέρει στην κυβέρνηση παράταση ζωής, αφού κανένας δεν μπορεί να αποκλείσει το ενδεχόμενο, ακόμα και... πολιτικού ατυχήματος, αν η Νέα Δημοκρατία ηττηθεί με μεγάλη διαφορά από τον ΣΥΡΙΖΑ.

Και ενώ  τα σενάρια γύρω από τα πρόσωπα που θα παίξουν το δικό τους ρόλο στο κεφάλαιο ανασχηματισμός δίνουν και παίρνουν, προκαλεί τεράστια αίσθηση, αλλά ταυτόχρονα και εξαιρετικά αλγεινή εντύπωση, η επιμονή με την οποία ο κ. Αντώνης Σαμαράς, εμφανίζεται -ακόμα και από στενούς του συνεργάτες- έτοιμος να προσφέρει ξανά υπουργικό θώκο, στον Ανδρέα Λοβέρδο.

Η παραφιλολογία που έχει αναπτυχθεί εδώ και καιρό, θέλει τον Πρωθυπουργό να επιθυμεί και μάλιστα με θέρμη, να εισέλθει ξανά στην κυβέρνηση ο άνθρωπος που με την παρουσία του στο Υπουργείο Εργασίας και το Υπουργείο Υγείας, έβαλε φαρδιές πλατιές τις υπογραφές του, στην διάλυση του δημοσίου συστήματος υγείας, αλλά και των εργασιακών σχέσεων, καταπατώντας κάθε ίχνος ευαισθησίας και πάνω απ' όλα κοινωνικής ευθύνης, έναντι των Ελλήνων πολιτών.

Γι' αυτό και γεννώνται ουκ ολίγα ερωτήματα, αναφορικά με το σκοπό που εξυπηρετεί μια τέτοια κίνηση από την πλευρά του κ. Σαμαρά, καθώς εκφράζονται φόβοι και εντονότατες ανησυχίες, ακόμα και μέσα από τη Νέα Δημοκρατία και τα ηγετικά στελέχη τους, μήπως αυτή η φημολογούμενη επιμονή του Πρωθυπουργού να αποκαταστήσει (;) τον Ανδρέα Λοβέρδο, κρύβει κάτι περισσότερο από ένα απλό... άνοιγμα προς την πλευρά του πρώην υπουργού, που με τις ενέργειές του όταν βρισκόταν στις θέσεις κλειδιά, κατόρθωσε σήμερα να έχει  σχεδόν μηδενική απήχηση στον ελληνικό λαό.

Αναρωτιούνται στους κόλπους της Νέας Δημοκρατίας και μάλιστα οι βουλευτές που περιμένουν τη σειρά τους για να τους δοθεί μια ευκαιρία να αναλάβουν κάποιο χαρτοφυλάκιο, πόσο πιο κάτω θα πέσει ο κ. Σαμαράς, επιθυμώντας την επιστροφή στην κυβέρνηση, ενός πολιτικού που για το μόνο που θα μείνει στην ιστορία, είναι η συνεισφορά του στη μείωση του μέσου όρου ζωής των Ελλήνων, αφού με όσα επέβαλλε εκτελώντας εντολές της τρόικας και των ξένων συμφερόντων, οδηγούν καθημερινά τους πολίτες αυτής της χώρας στο μονόδρο της φτωχοποίησης και της εξαθλίωσης...

Από την πλευρά του, βέβαια, ο Α. Λοβέρδος επιθυμεί διακαώς την επιστροφή του στις... οθόνες της κυβερνητικής παράστασης. Και πως να μην το επιθυμεί, λένε στη Νέα Δημοκρατία, αφού στο πρόσωπο του Αντώνη Σαμαρά βρίσκει τον πλέον ένθερμο πολιτικό - φίλο, που δεν μπορεί να βρει πουθενά αλλού. Ούτε στο ΠΑΣΟΚ, ούτε στην Ελιά... Ακόμα και ο Ευάγγελος Βενιζέλος, αν και τυπικά εμφανίζεται για λόγους ισσοροπίας να είναι θετικός, στην πραγματικότητα δεν θέλει ούτε να βλέπει τον Ανδρέα Λοβέρδο, πολύ περισσότερο να αποκτήσει ξανά μαζί του -ως αντιπρόεδρος της κυβέρνησης- και... δημιουργική συνεργασία.

Στην πιθανή υπουργοποίηση Λοβέρδου αντιδρά σθεναρά τόσο η κοινοβουλευτική ομάδα της Νέας Δημοκρατίας, όσο και η βάση του κόμματος και αυτός είναι -ίσως- ο μόνος λόγος που θα υποχρεώσει τελικά τον Αντώνη Σαμαρά να κάνει πίσω, αν τελικά κάνει πίσω, καθώς τα... κουκιά είναι πλέον εξαιρετικά μετρημένα.

Και φυσικά, τον τελευταίο λόγο θα τον έχουν, όπως πάντα οι Ελληνες ψηφοφόροι...

Αυτοί που στην πλειοψηφία τους, σήμερα, δεν έχουν γιατρούς, φάρμακα, παροχές, ασφάλιση και βέβαια εργασία, εξαιτίας των... ριζοσπαστικών μεταρρυθμίσεων του εκσυγχρονιστή, μα πάνω απ' όλα πιστού εκτελεστή (κυριολεκτικά και μεταφορικά) των μνημονιακών εντολών της κ. Μέρκελ.
Διαβάστε επίσης: 


Read more: http://www.newsbomb.gr/politikh/story/431721/epivraveyei-ton-yponomeyti-tis-ygeias-o-samarasposo-pio-kato-pia#ixzz2yrwG6qX9

Δείτε και κολαστείτε…! Το selfie του σούπερ μόντελ που εστιάζει στο μικροσκοπικό μπικίνι της

model

Η απόλυτη καλοκαιρινή selfie ανήκει στην…

Κάντις Σουάνπολ. Το σούπερ σέξι μοντέλο εστίασε το φακό του κινητού της επάνω της.
Την ώρα που εκείνη και το μικροσκοπικό της μπικίνι βρίσκονταν στην «αγκαλιά» μιας άνετης ξαπλώστρας δίπλα στην πισίνα, αποτύπωσε το θεσπέσιο κορμί της σε μια φωτογραφία που ανάβει φωτιές.
Η 25χρονη στο πλαίσιο της παραμονής της στο Σαο Πάολο για τις ανάγκες της Εβδομάδας Μόδας, βγήκε την ευκαιρία να ξεκουράσει το κορμί της στα δροσερά νερά της πισίνας όπου βρέθηκε σε κάποιο διάλειμμα από τις επιδείξεις.

Ανοικτή πολιτική εκδήλωση για τα διόδια στην Κατερίνη

Image 
Ποια θα είναι η πολιτική μιας αυριανής, νέας κυβέρνησης, στο θέμα των διοδίων; Θα προχωρήσει στην κατάργηση των νόμων Ρέππα και Βορίδη;
Η Εθελοντική Ομάδα Δράσης Ν. Πιερίας πρωτοστάτησε στον αγώνα κατά του παράλογου καθεστώτος των διοδίων και συνεχίζει να αγωνίζεται ενάντια στην οργανωμένη οικονομική και πολιτική απάτη εις βάρος των Ελλήνων πολιτών. Η δράση «Δεν Πληρώνουμε» ξεκίνησε στις 9 Μαρτίου 2009 στο νομό Πιερίας με τη συμβολική διαμαρτυρία στα διόδια της Λεπτοκαρυάς, όταν μια αυτοκινητοπομπή 80 περίπου οχημάτων, ξεκίνησε από το Κάστρο του Πλαταμώνα και πέρασε από τα διόδια της Λεπτοκαρυάς αρνούμενη να καταθέσει το αντίτιμο των διοδίων, επιδεικνύοντας εκεί για πρώτη φορά το γνωστό πλέον σήμα του πανελλαδικού κινήματος.
Είναι γνωστή στους περισσότερους συμπολίτες μας η στάση των πολιτικών φορέων και των εκπροσώπων τους στο θέμα των διοδίων, αλλά και το κόστος αυτής της πολιτικής για την τοπική κοινωνία.
Θυμόμαστε τις αντικοινωνικές νομοθετήσεις  των μνημονιακών κυβερνήσεων. Η ποινικοποίηση του αγώνα κατά των διοδίων έχει ονοματεπώνυμο: Δημήτρης Ρέππας του ΠΑΣΟΚ, Μαυρουδής (Μάκης) Βορίδης της Ν.Δ. Θυμόμαστε την ένοχη σιωπή και τη συνενοχή άλλων (τοπικοί Δήμαρχοι κλπ). Θυμόμαστε δίπλα μας την παρουσία ορισμένων από αυτούς, όταν βρισκόμασταν στο δρόμο διαμαρτυρόμενοι για το καθεστώς των διοδίων.
Σε λίγο καιρό θα έχουμε εκλογές για το ευρωκοινοβούλιο και για τους τοπικούς Δήμους. Δεν είναι μακριά και οι εκλογές για το ελληνικό κοινοβούλιο. Οι γνωστοί μας ή και νέοι υποψήφιοι θα προσπαθούν και πάλι να πάρουν την ψήφο μας.
Φαντάζει πολύ πιθανό το ενδεχόμενο, η σημερινή κυβέρνηση να παραδώσει τα ηνία της χώρας σε μια κυβέρνηση στην οποία τον πρώτο λόγο θα έχει ο ΣΥΡΙΖΑ.
  • Οι εκπρόσωποι αυτού του χώρου, οι οποίοι τότε στάθηκαν δίπλα μας, στο πλευρό της τοπικής κοινωνίας, είναι άραγε σε θέση να μας διαβεβαιώσουν ότι εξακολουθούν να βλέπουν με τον ίδιο τρόπο το θέμα αυτό;
  • Ποια είναι σήμερα η πολιτική τους στο θέμα των διοδίων; Και κυρίως, αν το κόμμα τους βρεθεί στη διακυβέρνηση της χώρας, θα προχωρήσει μέσα σε καθορισμένο χρόνο στην κατάργηση των νόμων Ρέππα και Βορίδη;
  • Οι εκπρόσωποι των κομμάτων της συγκυβέρνησης, μπορούν να σταθούν απέναντι στους πολίτες και να μας εξηγήσουν τις δικές τους επιλογές ή και να μας πείσουν για αυτές;
Την Τετάρτη 30 Απριλίου 2014, ώρα 20:00, οργανώνουμε ανοικτή πολιτική εκδήλωση στην αυλή του Καπνικού Σταθμού Κατερίνης και προσκαλούμε τους εκπρόσωπους όλων των πολιτικών κομμάτων, για να συζητήσουν με τους πολίτες το σχέδιο του κόμματός τους στο θέμα των διοδίων.
Και επειδή είμαστε πια πολύ καχύποπτοι απέναντι στην προεκλογική γενναιοδωρία των κομμάτων, και επειδή δεν είναι λίγες οι φορές που έχουμε ακούσει από «υπεύθυνα χείλη» θέσεις που στη συνέχεια θεωρήθηκαν «προσωπικές τους απόψεις», παρακαλούμε όσους θα συμμετάσχουν σ’ αυτή την εκδήλωση, να καταθέσουν γραπτώς την επίσημη άποψη του φορέα τους.
Μοναδική προϋπόθεση για τη συμμετοχή όλων, θα είναι η ειλικρινής και έντιμη διατύπωση της γνώμης του καθενός, ως ελάχιστη ένδειξη σεβασμού της δημοκρατικής αυτής διαδικασίας και των πολιτών που θα συμμετέχουν. Χωρίς αοριστολογίες και επικοινωνιακά τεχνάσματα. Μόνο με υπεύθυνο πολιτικό λόγο.
Καλούνται τόσο οι πολιτικοί εκπρόσωποι όλων των κομμάτων, αλλά και οι πολίτες που θα προσέλθουν για να παρακολουθήσουν την εκδήλωση, να προσφέρουν τρόφιμα για το Κοινωνικό Παντοπωλείο της Εθελοντικής Ομάδας Δράσης Ν. Πιερίας.

-- 

Καθαρισμός ρέματος Δρουμπίνα στον Πλαταμώνα.





Πραγματοποιείται την τελευταία εβδομάδα απο την Αντιδημαρχία καθαριότητας του Δήμου Δίου-Ολύμπου
ο καθαρισμός του ρέματος Δρουμπίνας σε όλο του
το μήκος,ξεκινώντας απο την θάλασσα και φτάνοντας
με το τέλος των εργασιών στο ύψος της εθνικής οδού.Το αποτέλεσμα διπλό.Αισθητική αναβάθμιση της περιοχής αλλά και δημιουργία τεράστιου χώρου πάρκινκ γιά την  καλοκαιρινή περίοδο.Ταυτόχρονα με την δημιουργία της ράμπας εισόδου στο ρέμα (δίπλα στο ξενοδοχείο Μορφέας) δίνεται λύση και στο μεγάλο πρόβλημα της εξόδου των οχημάτων από το λιμάνι του Πλαταμώνα.Αυτή πλέον δεν θα γίνεται από το κέντρο του χωριού (παράπλευρα της εκλησίας) με όσα κυκλοφοριακά προβλήματα αυτό συνεπάγεται.Τα οχήματα (με ή χωρίς σκάφος) θα κινούνται πλέον ανοδικά στο ρέμα και θα βρίσκονται έτσι εύκολα και γρήγορα στους δρόμους πάνω και κάτω απο την παλιά σιδηροδρομική γραμμή.

Αντιδήμαρχος Δίου-Ολύμπου
Βασίλης Βροχαρίδης


ΥΓ.Με την ευκαιρία που μου δίνεται να ευχαριστήσω δημόσια την εταιρία ''Αφοί Μάρκου Μιχωλού'' και γιά την άριστη εκτέλεση των εργασιών αλλά κυρίως γιατί σε κάθε έκτακτη ανάγκη είναι στο πλευρό μας με μηχανήματα και προσωπική εργασία χωρίς καμία αμοιβή.

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜE ΤΟΝ ΑΙΑΝΤΑ ΕΥΟΣΜΟΥ

ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΑΡΧΕΛΑΟΣ
 Σύλλογος Φίλων Καλαθοσφαίρισης 
 Γραφείο τύπου
 Κλειστό Γυμναστήριο, Σιδηροδρομικός Σταθμός, τηλ. - fax: 23510 32153, 6978 495134
 60100 Κατερίνη




ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Στέλιος Χατζηιωάννου:

«Να τερματίσουμε όσο το δυνατόν ψηλότερα στο βαθμολογικό πίνακα»

Μετά τον αγώνα του Πιερικού Αρχελάου με τον Αίαντα Ευόσμου στην Κατερίνη, ο προπονητής του Πιερικού Αρχελάου Στέλιος Χατζηιωάννου στην ιστοσελίδα του συλλόγου  www.pierikosbc.gr έκανε την παρακάτω δήλωση:

Στέλιος Χατζηιωάννου - προπονητής Πιερικού Αρχελάου: «Δεδομένων των συνθηκών κάναμε μια από τις καλύτερες φετινές μας εμφανίσεις. Για άλλο ένα παιχνίδι υπήρχε πίεση αποτελέσματος, απέναντι μας είχαμε μια ομάδα με ισχυρό βαθμολογικό κίνητρο, υπήρξε η απώλεια του Σακελλαρίου και ο Γεωργούλας δεν ήταν απόλυτα έτοιμος. Το παιχνίδι δυσκόλεψε καθώς ο Αμπαράς χρεώθηκε με το τρίτο φάουλ νωρίς. Ανταποκριθήκαμε σε όλα αυτά, πήραμε βοήθεια από πολλούς παίκτες και μια πολύ σημαντική νίκη. Ο συνδυασμός των αποτελεσμάτων ωστόσο δεν εξασφάλισε μαθηματικά την παραμονή μας. Είναι επομένως επιτακτική η νίκη και στο επόμενο παιχνίδι, με το Άργος στην έδρα μας, όχι μόνο για την εξασφάλιση της σωτηρίας αλλά και για να τερματίσουμε όσο το δυνατόν ψηλότερα στο βαθμολογικό πίνακα».


11ο Τουρνουά Μπάσκετ στην Κοζάνη

ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΑΡΧΕΛΑΟΣ
 Σύλλογος Φίλων Καλαθοσφαίρισης 
 Γραφείο τύπου
 Κλειστό Γυμναστήριο, Σιδηροδρομικός Σταθμός, τηλ. - fax: 23510 32153, 6978 495134
 60100 Κατερίνη




ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Συμμετείχε και ο Πιερικός Αρχέλαος


Με επιτυχία έγινε στην Κοζάνη το 11ο Τουρνουά Μπάσκετ Παμπαίδων,  Μίνι και Προμίνι που διοργάνωσε η Ακαδημία Α.Ε. Κοζάνης

Στο τουρνουά συμμετείχαν ομάδες από την Κεντρική και Δυτική Μακεδονία, αλλά και από τη Θεσσαλία.

Πήραν μέρος και ομάδες της Ακαδημίας του Πιερικού Αρχελάου με τους προπονητές Βασίλη Τσερνισώφ και Δάμη Χρυσίδη.

"Αντίπαλοι στο γήπεδο, μαζί στη ζωή"

ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΑΡΧΕΛΑΟΣ
 Σύλλογος Φίλων Καλαθοσφαίρισης 
 Γραφείο τύπου
 Κλειστό Γυμναστήριο, Σιδηροδρομικός Σταθμός, τηλ. - fax: 23510 32153, 6978 495134
 60100 Κατερίνη




ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Στην εκδήλωση συμμετείχε και ο Πιερικός Αρχέλαος


Το Σάββατο πραγματοποιήθηκε στη Θεσσαλονίκη, με μεγάλη προσέλευση του κοινού, η εκδήλωση "Αντίπαλοι στο γήπεδο, μαζί στη ζωή" που διοργάνωσε με επιτυχία η ΚΑΕ ΑΡΗΣ, σε συνεργασία με τους παλαίμαχους παίκτες της ομάδας και την Ελληνική Αιματολογική Εταιρία.

Κατά τη διάρκειά της αναλύθηκε επιστημονικά ο τρόπος επιλογής των δοτών μυελού των  οστών και βλαστοκυττάρων. Παρουσιάστηκαν στατιστικά στοιχεία δοτών ευρωπαϊκών χωρών και στο τέλος, οι καλαθοσφαιριστές του ΑΡΗ, καθώς και άλλων ομάδων της Θεσσαλονίκης και της Περιφέρειας, υποβλήθηκαν σε εθελοντική εξέταση αίματος για να διαπιστωθεί η εθελοντική δυνατότητα ένταξής τους στα μητρώα δοτών μυελού οστών και βλαστοκυττάρων.

Η εκδήλωση έγινε στο Συνεδριακό Κέντρο της Τράπεζας Πειραιώς και συμμετείχε και ο Πιερικός Αρχέλαος με το γενικό αρχηγό της ομάδας Δημήτρη Πόδα  και τους καλαθοσφαιριστές Μάριο Σακελλαρίου και Γιώργο Τσαλμπούρη, οι οποίοι έγιναν και εθελοντές δότες.


Γιώργος Ελευθερίου, ένας από τους αφανείς εργάτες στην προετοιμασία σημαντικών εκδηλώσεων του Δ.Δίου-Ολύμπου




Ο επί σειρά πολλών ετών Δημοτικός Σύμβουλος του Δήμου Λιτοχώρου και του Δήμου Δίου-Ολύμπου αλλά και τ. Αντιδήμαρχος, ο Γιώργος Ελευθερίου, παρότι σήμερα διανύει τους τελευταίους μήνες της αυτοδιοικητικής του σταδιοδρομίας, δεν παύει να παραμένει ένας αφανής μεν αλλά άξιος αιρετός εργάτης στην προετοιμασία σημαντικών εκδηλώσεων του Δήμου Δίου-Ολύμπου, αλλά όχι μόνο.
Ο Σαχάνας (έτσι τον φωνάζουν οι συμπατριώτες του στο Λιτόχωρο) πρόσφατα δούλεψε επί πολλές ώρες στην προετοιμασία της ενθρονίσεως του νέου Μητροπολίτη μας Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος κ.κ. Γεωργίου, στην έδρα του Δ.Δίου-Ολύμπου, το Λιτόχωρο. Κι αν κανείς κρίνει από τα θετικά σχόλια που ακούστηκαν σχετικά με την εκδήλωση αυτή, φαίνεται πως κατόρθωσε να φέρει σε πέρας τις ευθύνες που του ανατέθηκαν.
Παρότι έχει περασμένα τα 70 χρόνια, το χαμόγελο δεν λείπει ποτέ από τα χείλη του, κινείται με τη φρεσκάδα ενός νέου αυτοδιοικητικού καθώς και με την πλούσια εμπειρία ενός βετεράνου στα κοινά. Πάνω απ’ όλα όμως τον χαρακτηρίζει η απλότητά του. Είναι εκείνη που τον κάνει, εδώ και τρεις δεκαετίες, να συμπεριφέρεται ως αθόρυβος και υπεύθυνος στρατιώτης που αγόγγυστα υπηρετεί το τοπικό συμφέρον.
Όσοι γνωρίζουν καλά τον Γιώργο Ελευθερίου, ο οποίος το ερχόμενο καλοκαίρι ολοκληρώνει οριστικά τη θητεία του στην Αυτοδιοίκηση, μπορούν να διαβεβαιώσουν γι αυτόν ότι κάνοντας το καθήκον του, δεν επιδίωξε δόξες και τιμές. Ποτέ του δεν συμπεριφέρθηκε σαν ένας σταρ… Ήταν και παραμένει ένας ακούραστος εργάτης της αυτοδιοίκησης.
Γι αυτό και είναι βέβαιο ότι τα θετικά της μέχρι σήμερα παρουσίας του μπορεί να είναι αξιομίμητα, όπως επίσης και η απουσία του από την ενεργό δράση θα είναι σίγουρα αισθητή. 

«200 χρόνια από την ίδρυση της Φιλικής Εταιρείας» Μια πορεία ειπωμένη μέσα από την μουσική παράδοση, δημιουργία και έκφραση

ΕΣΤΙΑ ΠΙΕΡΙΔΩΝ ΜΟΥΣΩΝ
ΠΛ. ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ 1
601 00 ΚΑΤΕΡΙΝΗ
Τηλ.: 6977 289170

Κατερίνη, 12 Απριλίου 2014

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


ΣΕ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΠΑΛΙΑ ΒΟΥΛΗ ΚΑΙ ΤΟ ΝΑΥΠΛΙΟ



Συμμετέχει η Εστία Πιερίδων Μουσών


Με τη συμπλήρωση φέτος 200 χρόνων από την ίδρυση της Φιλικής Εταιρείας και τα 60χρονα γενέθλια της Εστίας Πιερίδων Μουσών, η Εφορεία Χορωδίας της Εταιρείας Πιερικών Μελετών «Εστία Πιερίδων Μουσών Κατερίνης» θα παρουσιάσει ένα μουσικό - ιστορικό-λογοτεχνικό αφιέρωμα στα 200 χρόνια από την ίδρυση της. Η παραγωγή αυτή είναι μια εξιστόρηση της ιστορίας της  Εταιρείας ειπωμένη μέσα από την μουσική - λογοτεχνική παράδοση, δημιουργία και έκφραση. Ομάδα ιστορικών, εθνολόγων και φιλολόγων έχει επιμεληθεί και συνέταξε  μια περιληπτική ιστορική και διανθισμένη με  λογοτεχνικά κείμενα και εικόνες εποχής αναδρομή, στους σημαντικότερους σταθμούς της ιστορίας της εποχής.

Αντίστοιχα τραγούδια  αναφέρονται στην παράδοση, στα ιστορικά - πολιτικά γεγονότα της περιόδου, στις κοινωνικές - καθημερινές ασχολίες, ανησυχίες και ανάγκες των απλών ανθρώπων.

Το πρόγραμμα θα είναι διάρκειας περίπου 1 ώρας και 15 λεπτών και θα παρουσιαστεί στην Παλαιά Βουλή, στην Αθήνα, την Κυριακή 27 Απριλίου (Κυριακή του Θωμά) ώρα 12:00 και το Σάββατο 13 Σεπτεμβρίου, στο Βουλευτικό του Ναυπλίου (πρώτη Βουλή των Ελλήνων).

Αφηγητής παρουσιάζει το ιστορικό – κοινωνικό γίγνεσθαι της  περιόδου με παράλληλη προβολή εικόνων  εποχής και απαγγέλει ποιήματα και λογοτεχνικά -ιστορικά κείμενα εποχής.
Συμμετέχουν σε ενιαία εμφάνιση περίπου120 χορωδοί μέλη του φωνητικού συνόλου «de profundis» και της  χορωδίας της Εστίας Πιερίδων Μουσών Κατερίνης, της Δημοτικής χορωδίας Λιτοχώρου «Ιωάννης Σακελλαρίδης», της χορωδίας «fons musicalis» Αιγινίου του Δήμου Πύδνας Κολινδρού, της χορωδίας «Ολύμπιες Φωνές» Πολιτιστικού Συλλόγου Νέων Πόρων - Πλαταμώνα, σολίστ, αφηγητές και 15μελής ορχήστρα.

Την καλλιτεχνική επιμέλεια και διεύθυνση έχει ο Ευθύμιος Μαυρίδης ενώ την εκδήλωση παρουσιάζει ο Περικλής Χατζηγιάννης.

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι η εκδήλωση θα γίνει με τη συνδρομή  της Βουλής των Ελλήνων.

ΦΩΤΟ:
  1. Από τη σύμπραξη των χορωδιών που συμμετέχουν στην εκδήλωση
  2. Ο πρόεδρος της Εστίας Πιερίδων Μουσών
  3. Ο μαέστρος Ευθύμιος Μαυρίδης
  4. Ο Περικλής Χατζηγιάννης που παρουσιάζει την εκδήλωση

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Χαιρετισμοί
«Ύμνος εις την Ελευθερία» Διονύσιος Σολωμός, (απόσπασμα)
Θούριος, μουσική Χρ. Λεοντής, ποίηση Ρήγας Βελεστινλής
Ιστορικές-Κοινωνικές-Πολιτικές συνθήκες στην Ευρώπη – Ίδρυση της Εταιρείας
«Οι γυναίκες των Λαζαίων»
Χορός Ζαλόγγου, παραδοσιακό
 «Το Ελληνόπουλο» Βίκτωρ Ουγκό, απόδοση Κ. Παλαμάς, (απόσπασμα)
Σαράντα παλικάρια, παραδοσιακό
«Όλυμπος κι ο Κίσαβος»
Ανέβηκα στον Όλυμπο, παραδοσιακό
Μπελίτικος, παραδοσιακό περιοχής Λιτοχώρου
Διπλωματική - Στρατιωτική δράση της Εταιρείας
Ελεύθεροι πολιορκημένοι, μουσική Χρ. Λεοντής, ποίηση Δ. Σολωμός
«Πέντε πασάδες κίνησαν»
Άκρα του τάφου σιωπή, μουσική Γ. Μαρκόπουλος, ποίηση Δ. Σολωμός
Η λαφίνα, παραδοσιακό, επεξεργασία Δ. Κουκούδας
«Τσάιλντ Χάρολντ», Λόρδος Βύρων, (απόσπασμα)
Ξύπνα ραγιά, παραδοσιακό
Να ‘τανε το 21, μουσική Στ. Κουγιουμτζής, ποίηση Σ. Τσώτου
Δέκα παλικάρια, μουσική Μ. Λοίζος, ποίηση Λ. Παπαδόπουλος
Τσάμικος, μουσική Μ. Χατζιδάκις, ποίηση Ν. Γκάτσος
Θέλει Αρετήν και Τόλμην η Ελευθερία
«Εμπρός Ελλάδα»α Α.Σ.  Πούσκιν, απόδοση Κ. Βάρναλης
Ήρθε ο καιρός, μουσική Στ. Ξαρχάκος, ποίηση Ν. Γκάτσος
Στην Ιθάκη, μουσική Η. Ανδριόπουλος, ποίηση Μ. Ελευθερίου
Εις τον Ιερόν Λόχον, Ανδρέας Κάλβος, (απόσπασμα)
Εις Σάμον, μουσική Μ. Θεοδωράκης, ποίηση Α. Κάλβος

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ

Ευθύμιος Μαυρίδης - διεύθυνση
Χορωδία Εταιρίας Πιερικών Μελετών «Εστία Πιερίδων Μουσών Κατερίνης», διδασκαλία Ευθύμιος Μαυρίδης
Δημοτική χορωδία Λιτοχώρου «Ιωάννης Σακελλαρίδης», διδασκαλία Ευθύμιος Μαυρίδης
Χορωδία «fons musicalis»  Αιγινίου του Δήμου Πύδνας - Κολινδρού, διδασκαλία Μιχαήλ Καρυοφυλλίδης
Χορωδία «Ολύμπιες Φωνές» Πολιτιστικού Συλλόγου Νέων Πόρων – Πλαταμώνα, διδασκαλία Πάρις Παπαγιάνης,
Δημήτριος Κουκούδας - ενορχήστρωση
Μαρία Δραγασιά – τραγούδι, Γιώργος Ανδρικόπουλος - τραγούδι
Αρχιμανδρίτης Ιωακείμ Οικονομίκος - απαγγελίες
Περικλής Χατζηγιάννης - αφήγηση
Θεόδωρος Χ. Ζαπουνίδης, Ιστορικός – Εθνολόγος, ιστορικά κείμενα

ΟΡΧΗΣΤΡΑ
Χρήστος Τασχουνίδης - βιολί, Δήμητρα Παρρή-Νίκα – βιολί, Νίκος Κακαειδής -  φλάουτο, Αλέξανδρος Γιαγκούσης – φλάουτο, Γιώργος Γκουτζαμάνης – κλαρινέτο, Απόστολος Γκασδόγκας – κλαρινέτο, Γεράσιμος Σκληρός – τρομπέτα, Κωνσταντίνος Ρουμελιώτης – τρομπέτα. Απόστολος Κουτσιμανής – ευφώνιο, Ελένη Καραγιαννίδου – ευφώνιο. Μιχαήλ Καρυοφυλλίδης – ακορντεόν, Γιώργος Στοφορίδης – λαούτο, Δημήτρης Πετρακίδης -  μπουζούκι, Νικολέτα Γκούντα – πιάνο, Πάρις Παπαγιάννης – κιθάρα, Γιώργος Λαλίδης - μπάσο, Βίκη Τζημαπίτη – Ευθυμιάδου – ντραμς, Γιώργος Κουλιανόπουλος – κρουστά.

ΜΙΚΤΗ ΧΟΡΩΔΙΑ ΤΗΣ ΕΣΤΙΑΣ ΠΙΕΡΙΔΩΝ ΜΟΥΣΩΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ

ΕΣΤΙΑ ΠΙΕΡΙΔΩΝ ΜΟΥΣΩΝ
ΠΛ. ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ 1
601 00 ΚΑΤΕΡΙΝΗ
Τηλ.:  6977 289170

Κατερίνη, 12 Απριλίου 2014

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


ΕΝ ΧΟΡΔΑΙΣ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΟΙΣ

   Θεωρείται από τις αξιολογότερες χορωδίες της Πιερίας -και όχι μόνο- η μικτή χορωδία της ΕΣΤΙΑΣ ΠΙΕΡΙΔΩΝ ΜΟΥΣΩΝ Κατερίνης. Τούτες τις μέρες προετοιμάζεται για την παρουσίαση επετειακού προγράμματος με αφορμή τα 200 χρόνια από την ίδρυση της Φιλικής Εταιρείας σε πανηγυρικές εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν την Κυριακή 27 Απριλίου 2014 στην παλιά Βουλή των Αθηνών και στις 13 Σεπτεμβρίου 2014 στο Ναύπλιο στο Βουλευτικό, την πρώτη Βουλή των Ελλήνων.

     Εκδηλώσεις που τελούνται με την αιγίδα της Ελληνικής Βουλής και θα συμμετάσχουν επίσης οι χορωδίες Λιτοχώρου, Πύδνας - Κολυνδρού και Νέων Πόρων – Πλαταμώνα, καθώς επίσης σολίστ, αφηγητές και 15μελής ορχήστρα.

     Η μικτή χορωδία της Ε.Π.Μ. πραγματοποιεί τις πρόβες στην αίθουσα του συλλόγου με τις οδηγίες του καλλιτεχνικού διευθυντή Ευθύμη Μαυρίδη.


     Στυλοβάτης και υποστηρικτής του έργου και της εφορείας χορωδίας, ο πρόεδρος της Ε.Π.Μ. Κώστας Κωνσταντινίδης επισημαίνει : «Και αυτό το τμήμα της Εστίας μας εργάζεται παραγωγικά και αθόρυβα, παρουσιάζοντας σημαντικές επιτυχίες στον τομέα των μουσικών δρώμενων, απολαμβάνοντας παράλληλα την αποδοχή της κοινωνίας. Βρισκόμαστε στο τελικό στάδιο της προετοιμασίας για μια μεγάλη από κάθε πλευρά εκδήλωση, αυτή για τα 200 χρόνια της Φιλικής Εταιρείας, μαζί με άλλες τρεις αξιοθαύμαστες από το Νομό μας χορωδίες. Θεωρώ ότι θα ικανοποιήσουμε το φιλοθεάμον κοινό».

Απ. Τζιτζικώστας: «Εμείς ενώνουμε, δεν διχάζουμε» Η «Αλληλεγγύη» παρουσίασε τους υπ. Αντιπεριφερειάρχες και Περιφερειακούς Συμβούλους για την Κεντρική Μακεδονία






«Η “Αλληλεγγύη”, ο συνδυασμός μας για τα επόμενα πέντε χρόνια στην Κεντρική Μακεδονία, έχει δεσμευτεί πάνω από όλα να είναι χρήσιμη στην κοινωνία. Οι υποψήφιοι Αντιπεριφερειάρχες και Περιφερειακοί Σύμβουλοι της “Αλληλεγγύης” είναι άνθρωποι που αναδεικνύονται μέσα από την κοινωνία.  Είναι πετυχημένοι και καταξιωμένοι, στον επαγγελματικό τους χώρο. Είναι ενεργοί πολίτες πέρα και έξω από κομματικές γραμμές. Είναι άνθρωποι που γνωρίζουν καλά την αυτοδιοίκηση. Επαγγελματίες, επιστήμονες. Άνθρωποι της αγοράς και του επιχειρείν, που θα εκπροσωπήσουν και θα εκφράσουν κοινωνικές ομάδες, τον εμπορικό κόσμο, ολόκληρο το κοινωνικό σύνολο. Είναι, με απλά λόγια, άνθρωποι που προέρχονται από το χώρο του ικανού, όχι από στενά κομματικούς χώρους».  Με αυτές τις επισημάνσεις παρουσίασε σήμερα στους δημοσιογράφους τους υποψηφίους Αντιπεριφερειάρχες και Περιφερειακούς Συμβούλους για τις εκλογές της 18ης Μαΐου ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας και επικεφαλής της «Αλληλεγγύης» Απόστολος Τζιτζικώστας.
Όπως είπε, στέλνοντας το κεντρικό μήνυμα της «Αλληλεγγύης»,  «θέλουμε και μπορούμε να δουλέψουμε εντατικά για να συνεχίσουμε το έργο που ξεκινήσαμε, να φέρουμε αποτελέσματα και λύσεις για τον τόπο μας».  Και υπογράμμισε: «Είμαστε όλοι μας εδώ, για να παλέψουμε για όλους τους Μακεδόνες. Χωρίς διακρίσεις, χωρίς αποκλεισμούς. Τα προβλήματα του τόπου μας δεν είναι ούτε μπλε, ούτε πράσινα, ούτε κόκκινα. Δεν πιστεύουμε εμείς σε τέτοιους διαχωρισμούς. Εμείς θέλουμε να ενώσουμε, όχι να διχάσουμε. Θέλουμε να δώσουμε, όχι να πάρουμε».

Με αφορμή την παρουσίαση του συνδυασμού της «Αλληλεγγύης» ο Απόστολος Τζιτζικώστας  έστειλε ξεκάθαρο μήνυμα προς όλους τονίζοντας: «Θέλουμε να αποτελέσουμε την επιλογή της κοινωνίας. Δεν είμαστε κανένα πλάνο, κανενός κόμματος. Ο συνδυασμός μας, η Αλληλεγγύη,  δεν παίρνει γραμμή από κανέναν.  Δεν αποφασίζουμε πίσω από κλειστές πόρτες, γιατί δεν μας εκφράζει αυτή η λογική.  Ακούμε μόνο τους πολίτες».
O Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας και επικεφαλής της «Αλληλεγγύης»  στη  σύντομη ομιλία του είπε χαρακτηριστικά ότι «σήμερα θέλω να ξεκαθαρίσω οριστικά το εξής:  η “Αλληλεγγύη”   δεν μπήκε ποτέ και δεν θα μπει σε διαπραγματεύσεις. Δεν δεχόμαστε όρους και επιβολές από κανέναν, ούτε από πρόσωπα, ούτε από πολιτικούς σχηματισμούς. Δεν έχουμε κάνει καμία συμφωνία με κανέναν, ούτε για πρόσωπα, ούτε για καρέκλες, ούτε για πολιτικές θέσεις. Αυτό άλλωστε αποδείχτηκε για άλλη μια φορά σήμερα. Είμαστε ένας ανεξάρτητος, καθαρά αυτοδιοικητικός συνδυασμός. Οι θέσεις της Αλληλεγγύης, όπως και οι δικές μου θέσεις, είναι σταθερές και αμετάβλητες, είναι ξεκάθαρες θέσεις για όλα τα ζητήματα του τόπου μας, χωρίς αστερίσκους και ψιλά γράμματα. Όσοι επιλέγουν να μας στηρίξουν, μας στηρίζουν αποκλειστικά και μόνο επειδή αναγνωρίζουν το έργο μας και υποστηρίζουν το πρόγραμμά μας για τα επόμενα πέντε χρόνια».
Σήμερα, η «Αλληλεγγύη» παρουσίασε συνολικά 105 υποψηφίους, μεταξύ αυτών και τους 7 Αντιπεριφερειάρχες,  για τη Θεσσαλονίκη, την Ημαθία, το Κιλκίς,  την Πέλλα, την Πιερία, τις Σέρρες και τη Χαλκιδική. Υπενθυμίζεται ότι το 1/3 αυτών είναι γυναίκες.
Την παρουσίαση, η οποία πραγματοποιήθηκε σε ειδική εκδήλωση για τους εκπροσώπους των ΜΜΕ, στο PORTO PALACE HOTEL στη Θεσσαλονίκη, έκανε η δημοσιογράφος Κατερίνα Χατζηδάκη.

ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ

1 ΗΜΑΘΙΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΛΑΪΤΖΙΔΗΣ ΥΠ. ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ

2 ΗΜΑΘΙΑ ΣΤΑΥΡΟΣ ΓΙΑΝΝΑΒΑΡΤΖΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ - ΜΕΛΟΣ Δ.Σ. ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΗΜΑΘΙΑΣ τ . ΓΓ ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ -  s.giannavartzis@gmail.gr

3 ΗΜΑΘΙΑ ΝΙΚΗ ΚΑΡΑΤΖΟΥΛΑ ΦΥΣΙΟΘΕΡΑΠΕΥΤΡΙΑ ΓΝΣ ΗΜΑΘΙΑΣ ΔΙΕΤΕΛΕΣΕ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΚΑΙ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ -  karatzioula1974@hotmail.gr

4 ΗΜΑΘΙΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΜΕΣΣΑΛΑΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ - ΠΡΩΗΝ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ- ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ - messalas1965@yahoo.gr

5 ΗΜΑΘΙΑ ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΟΥΤΑΦΙΔΗΣ Εκπαιδευτικός, Διευθυντής του 4ου Δημοτικού Σχολείου Αλεξάνδρειας. Μέλος του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Ημαθίας και εκλεγμένος αντιπρόσωπος στη Διδασκαλική Ομοσπονδία Ελλάδος (Δ.Ο.Ε.)  - imoutafidis@sch.gr

6 ΗΜΑΘΙΑ ΣΥΜΕΩΝ ΠΟΥΛΑΣΟΥΧΙΔΗΣ ΦΙΛΟΛΟΓΟΣ  - sim02@hotmail.gr

7 ΗΜΑΘΙΑ ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΤΕΛΗΓΙΑΝΝΙΔΗΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ-ΠΡΩΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΥΞΗΝΟΥ ΛΕΣΧΗΣ ΠΟΝΤΙΩΝ ΝΑΟΥΣΑΣ 25 ΧΡΟΝΙΑ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΣΤΗΝ ΕΛΑΪΣ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΔΗΜ ΣΥΜΒ ΝΑΟΥΣΑΣ - Pizzadaelio@gmail.com

8 ΗΜΑΘΙΑ ΧΡΗΣΤΟΣ ΤΣΙΟΥΝΤΑΣ ΠΡΩΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ - π ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΔΗΜΟΥ ΔΟΡΒΑ - ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΒΕΡΟΙΑΣ



9 ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΠΑΤΟΥΛΙΔΟΥ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ - patoulidouvoula@yahoo.gr

10 ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΓΑΒΡΙΗΛ ΑΒΡΑΜΙΔΗΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ-ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ

11 ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΕΥΣΤΑΘΙΟΣ ΑΒΡΑΜΙΔΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ-ΠΡΩΗΝ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΗΣ ΠΟΛΑΙΟΔΟΜΙΑΣ-ΠΡΩΗΝ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ-ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ - avramidis.efst@cyta.gr

12 ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΑΘΗΝΑ ΑΗΔΟΝΑ ΕΠΙΤ. ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ-ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ-ΠΡΩΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ a.aidona0@gmail.com

13 ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΑΗΔΟΝΟΠΟΥΛΟΣ ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ-ΔΙΔΑΚΤΩΡ ΑΠΘ-ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΔΗΜ. ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΔΗΜΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ - aidonopoulosharis@gmail.com

14 ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΑΝΑΤΟΛΙΤΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ-ΜΕΛΟΣ ΔΣ ΕΠΣΜ-ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ -  vasilisanatolitis@gmail.com

15 ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΑΣΠΑΣΙΔΗΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ-ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΔΗΜΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ -  aspasidis@gmail.com

16 ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΑΥΓΟΥΣΤΙΔΗΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΣΥΛΟΓΟΥ ΠΑΡΑΠΛΗΓΙΚΩΝ -  avgoustidisgeo@gmail.com

17 ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΕΥΤΕΡΠΗ ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΟΥ ΠΤΥΧΙΟΥΧΟΣ ΤΕΙ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗΣ ΜΕ ΨΥΧΙΑΤΡΙΚΗ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΕΛΕΙΟΦΟΙΤΟΣ ΠΕ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑΣ-ΑΠΌ ΤΟ2006 ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΣΕ ΚΟΙΝΟΦΕΛΕΙΣ ΟΜΑΔΕΣ-ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ

18 ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΧΡΥΣΑΝΘΗ ΓΕΩΡΓΙΑΔΟΥ - ΓΡΑΝΟΥΖΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ-ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ Ε.Ε.Θ. xrisagranouzi@gmail.com

19 ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΑΝΝΑ-ΜΑΡΙΑ ΓΙΑΝΤΣΗ ΤΕΧΝΙΚΟΣ - ΜΕΛΕΤΗΤΡΙΑ - amgiantsi@gmail.com

20 ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΓΙΟΥΤΙΚΑΣ - ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ -  kgiout@teemail.gr

21 ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΓΚΟΥΝΤΑ - ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΕΣΤΙΑΣΗΣ -   christina@ktima-gouda.gr

22 ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΟΛΓΑ-ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΓΟΥΛΑ - ΙΑΤΡΟΣ ΒΟΗΘΟΣ ΟΓΚΟΛΟΓΟΥ-ΙΔΡΥΤΙΚΟ ΜΕΛΟΣ ΧΟΡΩΔΙΑΣ ΙΝ ΑΓΙΩΝ ΚΥΡΙΛΟΥ ΚΑΙ ΜΕΘΟΔΙΟΥ -  ch_goula@yahoo.gr

23 ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΜΑΡΙΑ-ΛΟΥΙΖΑ ΔΙΔΑΣΚΑΛΟΥ - ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ - didaskaloum@gmail.com

24 ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ - ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΟΣ-ΜΕΛΟΣ ΕΡΓΑΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ-ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΕΝΩΣΗΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΩΝ -  eleftherioutolis@yahoo.gr

25 ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΗΛΙΑΣ ΖΑΧΑΡΗΣ - ΓΕΩΛΟΓΟΣ-ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ-ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΔΗΜΟΥ ΝΕΑΠΟΛΗΣ-ΣΥΚΕΩΝ -  iliaszaxaris@gmail.com

26 ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΘΑΝΟΣ - ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ-ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ -  thanosalexandros@gmail.com

27 ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΣΥΜΕΛΑ ΚΑΡΑΠΑΝΑΓΙΩΤΙΔΟΥ -  ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ -  melinakar7@gmail.com

28 ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΚΕΛΕΣΙΔΟΥ -  ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ-ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ -  xkelesidou@gmail.com

29 ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΜΑΡΙΑ ΚΟΣΜΑΤΟΠΟΥΛΟΥ - ΝΟΜΙΚΟΣ-ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΚΑΙ MARKETING- ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ GREENPEACE -  mkosmatopoulou@gmail.com

30 ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΟΥΗΣ - ΒΕΤΕΡΑΝΟΣ ΔΙΕΘΝΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗΣ-ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ-ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ-ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ   

31 ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΣΥΜΕΩΝ ΚΟΥΠΕΛΟΓΛΟΥ - ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ-ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΥΛΟΓΟΥ ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ - s.koupeloglou@gmail.com

32 ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΚΩΝΣΤΑΣ -  ΓΕΝΙΚΟΣ ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ - ΟΓΚΟΛΟΓΟΣ - a.konstas@gmail.com

33 ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΣΒΕΤΛΑΝΑ ΛΑΒΑΣΑ - ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΟΣ-ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΑΓΩΝΑ ΟΜΟΓΕΝΩΝ ΑΠΌ ΤΗΝ ΠΡΩΗΝ ΕΣΣΔ ΚΑΙ ΑΠΌ ΤΗ ΒΟΡΕΙΑ ΗΠΕΙΡΟ -  lavasvet@gmail.com

34 ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΛΥΚΑΡΤΖΗΣ   ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΟΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ-ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΠΑΡΟΧΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΒΙΟΤΕΧΝΙΚΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ -  tasoslukartsis@hotmail.com

35 ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΣΤΥΛΙΑΝΗ-ΖΩΗ ΜΑΚΡΑΝΤΩΝΑΚΗ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ-ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΕΞΩΣΤΡΕΦΙΑΣ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑΣ & ΝΕΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΩΝ -  jelinna@gmail.com

36 ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΗΤΤΑΣ - ΑΡΧΙΤΕΚΤΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ - ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΟΑΕΔ ΕΠΑΣ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ -  mittaschr@gmail.com

37 ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΑΝΤΩΝΙΟΣ ΜΠΑΜΙΑΤΖΗΣ - ΑΝΤΙΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΕΛΑΣ ΕΑ - ΕΠΙΤΙΜΟΣ ΕΠΙΘΕΩΡΗΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΒΟΡ. ΕΛΛΑΔΑΣ-ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ - a.mpamiatzis@pkm.gov.gr

38 ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΣΩΤΗΡΙΟΣ ΜΠΑΤΟΣ - ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ Msc - batos.sotiris@gmail.com

39 ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΓΕΡΑΚΙΝΑ ΜΠΙΣΜΠΙΝΑ - ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ - bgerakina@gmail.com

40 ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΧΡΗΣΤΟΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ - ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ-ΓΕΝ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ-ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΙΣΤΟΡΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ - sepik@hotmail.gr

41 ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΣΤΑΜΟΥΛΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΔΟΥ - ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΣΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΔΗΜΟΥ ΝΕΑΠΟΛΗΣ ΣΥΚΕΩΝ - ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΥΛΟΓΟΥ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΕΚΚΛΗΣΙΣΤΙΚΟΥ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ-ΛΥΚΕΙΟΥ ΤΗΣ ΙΕΡΑΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗΣ ΝΕΑΠΟΛΕΩΣ-ΣΤΑΥΡΟΥΠΟΛΕΩΣ -  stamoulaoikon@gmail.com

42 ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΓΩΝΗΣ -  ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ-ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ-ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ -  pkaraili@gmail.com

43 ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΠΑΛΛΑΣ -  ΠΤΥΧΙΟΥΧΟΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΟΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ-ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΕΛΤΑ ΜΕ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ-ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ -  kos.pallas@gmail.com

44 ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΓΑΡΥΦΑΛΛΙΑ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ -  ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΤΡΙΤΕΚΝΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ -  garifpapadop@yahoo.gr

45 ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΠΑΠΑΪΩΑΝΝΟΥ -  ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΣ ΔΙΕΘΝΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗΣ-ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΧΟΛΩΝ ARSENAL-ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ -  papaioannoulakis@gmail.com

46 ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΑΝΝΑ ΠΑΠΑΚΩΣΤΑ  - ΒΟΗΘΟΣ ΜΙΚΡΟΒΙΟΛΟΓΟΥ-ΠΡΩΗΝ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΓΙΟΥ ΠΑΥΛΟΥ -  anna_papakosta@hotmail.com

47 ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΘΕΟΦΑΝΗΣ ΠΑΠΑΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ-ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΟΧΟΥ-ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΠΕΡΙΒΑΛΟΝΤΟΣ ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ papasf0@gmail.com

48 ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΕΛΠΙΔΑ ΠΙΤΗ-ΠΑΥΛΙΔΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ-ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΔΗΜΟΥ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ - pavlidouelpida@yahoo.gr

49 ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΜΑΡΘΑ ΣΙΝΑΝΑ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ marthasinana@gmail.com

50 ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΙΩΑΝΝΗΣ ΤΑΧΜΑΤΖΙΔΗΣ ΙΑΤΡΟΣ ΚΑΡΔΙΟΛΟΓΟΣ-ΔΙΔΑΚΤΩΡ ΑΠΘ-ΠΡΩΗΝ ΓΕΝΙΚΟΣ ΑΡΧΙΑΤΡΟΣ ΕΛ.ΑΣ-ΠΡΩΗΝ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΛΑΓΚΑΔΑ -  drtachmatzidis@gmail.com

51 ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΧΡΗΣΤΟΣ ΤΕΡΖΑΝΙΔΗΣ ΔΙΕΘΝΗΣ ΒΕΤΕΡΑΝΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗΣ-ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ

52 ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΙΩΑΝΝΑ ΤΖΑΚΗ - ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ioannatzaki@gmail.com

53 ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΙΩΑΝΝΗΣ ΤΖΗΜΙΚΑΣ - ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ-ΠΡΩΗΝ ΜΕΛΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ ΔΗΜΟΥ ΕΥΚΑΡΠΙΑΣ -  ioannistzimikas@hotmail.com

54 ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΖΟΛΛΑΣ -  ΠΤΥΧΙΟΥΧΟΣ ΤΕΦΑΑ- ΠΡΩΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ-ΠΡΩΗΝ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΗΣ-ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ - ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ -  michalistzollas@gmail.com

55 ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΑΝΔΡΕΑΣ ΤΡΕΝΤΖΙΔΗΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΣ ΠΟΛΕΜΙΚΗΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ Ε.Α. - andreastrentzidhs@gmail.com

56 ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΡΟΚΑΝΑΣ - ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΤΑΞΗΣ-ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ-ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΘΕΡΜΑΙΚΟΥ -  ptrokanas@gmail.com

57 ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΤΣΑΛΩΝΗΣ ΞΕΝΟΔΟΧΟΣ -  georgetsalonis@hotmail.com

58 ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΤΣΑΜΤΣΙΔΗΣ -  ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΟΣ -  nikosts312@gmail.com

59 ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΜΑΓΔΑΛΗΝΗ ΦΙΛΙΠΠΙΑΔΟΥ -  ΙΑΤΡΟΣ-ΑΠΟΦΟΙΤΗΣΕ ΠΡΩΤΗ ΑΠΌ ΤΗΝ ΙΑΤΡΙΚΗ ΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΑΠΘ ΚΑΙ ΕΚΦΩΝΗΣΕ ΤΟΝ ΟΡΚΟ ΤΟΥ ΙΠΠΟΚΡΑΤΗ -  filippiadoum@gmail.com

60 ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΕΛΕΝΗ ΦΥΚΑ -  ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣ ΕΦΟΡΙΑΚΟΣ ΜΕ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ - ΜΕΛΟΣ ΔΣ ΔΑΚΕ - ΕΚΟ ΕΦΟΡΙΑΚΩΝ-ΜΙΛΑΕΙ ΑΓΓΛΙΚΑ ΚΑΙ ΓΑΛΛΙΚΑ-ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ -  fyka.eleni@gmail.com

61 ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΧΑΝΤΖΑΡΙΔΗΣ -  ΕΜΠΟΡΟΣ-ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΣΥΛΟΓΟΥ ΘΕΣ & ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΚΑΙ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΟΥ ΕΠΙΜΕΛ ΘΕΣΣ -  kostisviviland@gmail.com

62 ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΧΑΡΑΚΛΙΑ -  ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΟΣ - ΔΙΕΤΕΛΕ ΜΕΛΟΣ ΣΤΟ ΓΕΝΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΑΔΕΔΥ-Η 1Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΑΠΌ ΤΟ 1934 ΣΤΟ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ ΔΥ Ν. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ - ΜΕΛΟΣ ΔΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ -  evi.xaraklia@gmail.com

63 ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΧΑΤΖΗΑΘΑΝΑΣΙΟΥ -  ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ-ΣΥΓΡΑΦΕΑΣ -  gchatz@arx.gr

64 ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΧΑΤΖΗΒΡΕΤΤΑΣ -  ΕΡΓΟΛΑΒΟΣ-ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΥΟΣΜΟΥ -  d.xatzivrettas@gmail.com

65 ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΜΑΡΙΑ ΧΑΤΖΗΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ -  ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ - ΠΟΝΙΚΟΛΟΓΟΣ ΠΑΡ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΩ-ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΝΩΣΗΣ ΓΟΝΕΩΝ ΠΑΝΟΡΑΜΑΤΟΣ -  mairihatzikwn@gmail.com

66 ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΜΙΧΑΗΛ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ -  ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΣΥΛΟΓΟΥ ΛΑΪΚΩΝ ΑΓΟΡΩΝ -  xristmike@gmail.com

67 ΚΙΛΚΙΣ ΠΕΡΙΚΛΗΣ ΚΟΛΟΤΣΙΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ -   

68 ΚΙΛΚΙΣ ΑΝΔΡΕΑΣ ΒΕΡΓΙΔΗΣ  ΑΓΡΟΤΗΣ - ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΗΣ ΜΕΛΟΣ ΕΑΣ ΚΙΛΚΙΣ ΠΡΩΗΝ ΔΗΜ.
ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ-ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ -  

69 ΚΙΛΚΙΣ ΠΑΥΛΟΣ ΘΩΜΑΪΔΗΣ ΥΠΟΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΕΛ. ΑΣ ΠΡΩΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ ΔΝΤΗΣ-ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ

70 ΚΙΛΚΙΣ ΜΙΧΑΗΛΙΑ ΚΑΡΑΜΙΣΑΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ

71 ΚΙΛΚΙΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΤΖΑΒΕΛΛΑΣ ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ

72 ΚΙΛΚΙΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ-ΤΡΑΪΑΝΟΣ ΤΖΑΝΟΠΟΥΛΟΣ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΑΣ


73 ΠΕΛΛΑ ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΘΕΟΔΩΡΙΔΗΣ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ - T6944314022@gmail.com

74 ΠΕΛΛΑ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ -  ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ - ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ-ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΔΗΜΟΥ ΠΕΛΛΑΣ -  Lakis_vas@yahoo.gr

75 ΠΕΛΛΑ ΙΩΑΝΝΗΣ ΒΕΤΤΑΣ -  ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ-ΙΣΤΟΡΙΚΟΣ -  ioannisvettas@gmail.com

76 ΠΕΛΛΑ ΠΕΤΡΟΣ ΖΕΡΖΗΣ -  ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ - π. ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΡΙΔΑΙΑΣ - ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΑΛΜΩΠΙΑΣ -  petroszerzis@gmail.com

77 ΠΕΛΛΑ ΜΑΡΙΑ ΖΩΓΡΑΦΟΥ -  ΣΧΟΛΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ - ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ -  zografou.maria@gmail.com

78 ΠΕΛΛΑ ΜΙΧΑΗΛ ΚΑΡΑΜΑΝΗΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ ΟΣΕ-π. ΝΟΜΑΡΧΗΣ ΠΕΛΛΑΣ - ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΠΚΜ - karamanismix@gmail.com

79 ΠΕΛΛΑ ΜΑΡΙΑ ΚΑΡΑΜΠΕΛΑ -  ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ-ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ -  karabelamaria@yahoo.gr

80 ΠΕΛΛΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΡΑΣΑΡΛΙΔΗΣ -  ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ - π. ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΚΥΔΡΑΣ -  karasarlidisk@yahoo.gr

81 ΠΙΕΡΙΑ ΣΟΦΙΑ ΜΑΥΡΙΔΟΥ  ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ sofiamavridou08@gmail.com

82 ΠΙΕΡΙΑ ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ ΑΓΓΕΛΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ΤΕ - ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΔΗΜΟΥ ΠΥΔΝΑΣ -  aggelouaris@gmail.com

83 ΠΙΕΡΙΑ ΕΛΕΝΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΔΟΥ -  ΑΓΡΟΤΗΣ - ΓΕΩΠΟΝΟΣ -  e.elefteriadou.trilofos@gmail.com

84 ΠΙΕΡΙΑ ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΜΠΙΤΟΠΟΥΛΟΣ ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ -  stef_bitopoulos@hotmail.com

85 ΠΙΕΡΙΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΡΕΧΑΣ -  ΕΜΠΟΡΟΣ - ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ -  kostas.rechas@hotmail.com

86 ΠΙΕΡΙΑ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΤζΙΟΒΑΣ -  ΞΕΝΟΔΟΧΟΣ -  tziova_@hotmail.com

87 ΠΙΕΡΙΑ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΤΣΙΜΗΤΡΗΣ -  ΑΓΡΟΤΗΣ - ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ -  tsimitrisdimitris@yahoo.gr

88 ΠΙΕΡΙΑ ΜΙΧΑΗΛ ΤΣΙΦΟΔΗΜΟΣ -  ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ -  tsifodim@gmail.com

89 ΣΕΡΡΕΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΩΥΣΙΑΔΗΣ -  ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ -  info@moisiadis.gr

90 ΣΕΡΡΕΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΑΣΙΚΟΓΛΟΥ -  ΨΥΧΟΛΟΓΟΣ -   k_asikoglou@yahoo.com
91 ΣΕΡΡΕΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΓΑΛΛΟΣ -  ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ-ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ-ΙΔΡΥΤΗΣ ΤΗΣ ΜΑΘΗΤΕΙΑΔΑΣ ΣΕΡΡΩΝ -  ggallos@hotmail.gr

92 ΣΕΡΡΕΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΔΑΡΑΒΙΓΚΑΣ -  ΒΙΟΤΕΧΝΗΣ -  giannisdaravigkas@gmail.com

93 ΣΕΡΡΕΣ ΝΑΝΤΙΑ ΔΕΡΕΜΠΕΗ -  ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ - ΑΠΟΦΟΙΤΗ ΦΙΛΟΣΟΦΙΚΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΑΠΘ -  nantiaderempeh@gmail.com

94 ΣΕΡΡΕΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΚΑΡΥΠΙΔΗΣ -  ΦΙΛΟΛΟΓΟΣ -  dimkarip@gmail.com

95 ΣΕΡΡΕΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΜΑΣΛΑΡΙΝΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ-ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝ-ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ -  athanasios.maslarinos@gmail.com

96 ΣΕΡΡΕΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΝΥΧΤΟΠΑΤΗΣ -  ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ -  info@hotelaetopetra.gr

97 ΣΕΡΡΕΣ ΧΡΥΣΑΝΘΗ ΠΑΛΑΖΗ ΦΙΛΟΛΟΓΟΣ -  palazi@gmail.com

98 ΣΕΡΡΕΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ -  ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ -  panagiotisspyropoulos@yahoo.gr

99 ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ ΙΩΑΝΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ -  ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ -   

100 ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ ΖΩΓΡΑΦΟΥ -  ΓΕΩΠΟΝΟΣ - ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΒΙΟΛΟΓΙΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΑΣ MASTER: "ΟΙΚΟΛΟΓΙΑΣ & ΑΕΙΦΟΡΙΚΗΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ" -  zogrkate@otenet.gr

101 ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ ΑΛΕΚΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΔΗΣ -  ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΕΝΙΑΙΑΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ Δ.ΠΡΟΠΟΝΤΙΔΑΣ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ Δ.Σ. ΤΗΣ ΚΟΝΩΦΕΛΟΥΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ ΤΟΥ Δ. ΠΡΟΠΟΝΤΙΔΑΣ -  alexoikonomidis@gmail.com

102 ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΣΑΛΗΣ -  ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ ΔΕΗ - π. ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΟΥ ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ -  pasalisgb@hotmail.com

103 ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ ΜΑΓΔΑΛΗΝΗ ΣΥΡΔΑΡΗ -  ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ Τ.Ε. -  magdasyrdari@gmail.com
104 ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΤΖΗΡΙΤΗΣ -  ΕΡΓΟΛΑΒΟΣ-ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΑΡΧΟΣ & ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΟΛΥΓΥΡΟΥ-ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΗΣ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ-ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ -  d.tziritis@pkm.gov.gr

105 ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΦΩΤΗΣ  ΑΓΡΟΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΚΑΣΣΑΝΔΡΑΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΑΘΛ.ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΚΑΣΣΑΝΔΡΕΙΑΣ -  arianos@yahoo.gr
      
       --------------         
Γραφείο Τύπου
Προεκλογικό Κέντρο «Αλληλεγγύης»
Παύλου Μελά 10, Θεσσαλονίκη

2310267683