ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Παρασκευή 18 Μαΐου 2012

Ανέκδοτο: Ο Τοτός κάνει ποδήλατο!

Μία μέρα ο Τοτός αγοράζει το καινούργιο του ποδήλατο. Το παίρνει λοιπόν και πάει στον κήπο του να κάνει βόλτα. Η μητέρα του ήταν στην κουζίνα και έπλενε τα πιάτα καθώς... έβλεπε και τον Τοτό να κάνει ποδήλατο. Ξαφνικά ο Τοτός έχει γκαζώσει και τρέχει γύρω γύρω από το σπίτι.

Έχει πιάσει τρελή ταχύτητα και λέει στην μάνα του......

-Κοίτα κοίτα μαμά πως πάω με το ποδήλατό μου!

Φάρμακα χωρίς συμμετοχή για λίγους! Ποιοι είναι οι τυχεροί...

Δωρεάν θα παίρνουν τα φάρμακά τους πολλοί Έλληνες πολίτες μετά από σχετική απόφαση του υπουργείου Υγείας και του ΕΟΦ, απόφαση που τίθεται άμεσα σε εφαρμογή. Ποιοι είναι οι τυχεροί; 
 
Μηδενική είναι πλέον η συμμετοχή στην αγορά φαρμάκων για όσους συνταξιούχους λαμβάνουν το ΕΚΑΣ, για όσους έχουν υποστεί εργατικό ατύχημα και για όσες γυναίκες είναι έγκυες ή σε λοχεία.

Κατ' οίκον εξετάσεις για AIDS με 47 ευρώ

Πολύ κοντά σε ένα νέο τεστ για το AIDS, που ο κάθε ενδιαφερόμενος θα μπορεί να το αγοράζει μόνος του και να το κάνει στο σπίτι του, είναι έτοιμοι να διοχετεύσουν στην αγορά Αμερικάνοι επιστήμονες. Το ατομικό τεστ θα δείχνει με ακρίβεια αν κάποιος είναι θετικός ή αρνητικός στον ιό HIV.

Ένας εμβρυολόγος στο τιμόνι του υπουργείου Υγείας! Ποιος είναι ο νέος υπουργός

Το υπουργείο Υγείας ως υπηρεσιακός υπουργός αναλαμβάνει ο πρώην πρύτανης του Πανεπιστημίου Αθηνών Χρήστος Κίττας. Ποιος είναι  νέος υπουργός που θα παραμείνει στην καρέκλα της οδού Αριστοτέλους για έναν μήνα;

 

Πετροβόλησαν το ελληνικό μπάσκετ

 Περπέρογλου και Σμιθ οδηγήθηκαν στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο της Νίκαιας μετά τον τραυματισμό τους από τον πετροβολισμό του πούλμαν (φωτογραφία: INTIMEsports)

Πετροβόλησαν το ελληνικό μπάσκετ   Περπέρογλου και Σμιθ οδηγήθηκαν στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο της Νίκαιας μετά τον τραυματισμό τους από τον πετροβολισμό του πούλμαν (φωτογραφία: INTIMEsports)
Οι παίχτες του Ολυμπιακού βγήκαν στο παρκέ του ΣΕΦ και χαιρέτησαν τους οπαδούς τους που είχαν πάρει θέση στις εξέδρες (φωτογραφία: INTIMEsports)
Οι παίχτες του Ολυμπιακού βγήκαν στο παρκέ του ΣΕΦ και χαιρέτησαν τους οπαδούς τους που είχαν πάρει θέση στις εξέδρες (φωτογραφία: INTIMEsports)
Η περηφάνια που χάρισε στην Ελλάδα την περασµένη Κυριακή ο Ολυµπιακός έδωσε τη σκυτάλη στην «ντροπή» και την απέχθεια για τον ελληνικό αθλητισµό!
Μια οµάδα 10 ατόµων (!), αγνώστων λοιπών στοιχείων, οδήγησε στην αναβολή του πρώτου τελικού ανάµεσα στον Ολυµπιακό και τον Παναθηναϊκό, εξαπολύοντας επίθεση µε πέτρες στο πούλµαν των «πράσινων», την ώρα που αυτοί κατευθύνονταν στο ΣΕΦ!

Ζευγάρι δικαστών κακοποίησε το 7χρονο παιδί του

Ζευγάρι δικαστών κακοποίησε το 7χρονο παιδί του

Σοκ έχει προκαλέσει στην Θεσσαλονίκη η υπόθεση ενός ζευγαριού δικαστών, οι οποίοι ξυλοκόπησαν τον επτάχρονο γιο τους και στην συνέχεια τον έδιωξαν από το σπίτι.

Οι γονείς του μικρού κάλεσαν την αστυνομία, δηλώνοντας την εξαφάνιση του παιδιού τους, το οποίο εντόπισαν οι αστυνομικοί λίγη ώρα αργότερα.
Ο ανήλικος έφερε σημάδια κακοποίησης στο σώμα του και όταν οι αστυνομικοί ρώτησαν το παιδί τι του είχε συμβεί, τους είπε, πως τον χτύπησαν οι γονείς του και στη συνέχεια ο πατέρας του τον έδιωξε από το σπίτι.
Οι δύο δικαστές συνελήφθησαν και η υπόθεση παίρνει πλέον το δρόμο της Δικαιοσύνης.

Τα μαύρα μαντάτα της «Χρυσής Αυγής»


Άρχισαν τα όργανα από τους βουλευτές της Χρυσής Αυγής, οι οποίοι από την πρώτη κιόλας μέρα πήγαν να «καταλάβουν» τα γραφεία τους στον δεύτερο όροφο, εκεί όπου μέχρι χθες ήταν ο χώρος του Λαϊκού Ορθόδοξου Συναγερμού.

Έλα, όμως, που μέσα στα γραφεία υπήρχαν υπάλληλοι και στελέχη του κόμματος του Γιώργου Καρατζαφέρη, με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί εκνευρισμός.

Τα «παιδιά» του Νίκου Μιχαλολιάκου επέμειναν εδώ και τώρα να εκκενωθεί ο χώρος και, μπροστά στο αδιέξοδο και τα χειρότερα που απειλήθηκαν να έρθουν, παρενέβη ο γενικός γραμματέας του προέδρου της Βουλής.

Πάτρα: Έχασε τη μάχη ο μικρός ποδηλάτης

Θρήνος στην Πάτρα για τον θάνατο του 14χρονου Πάνου Τζαβάρα που νοσηλευόταν από τις 2 Μαΐου στην Εντατική του νοσοκομείου του Ρίου, μετά τον σοβαρό τραυματισμό του από διερχόμενο τζιπ.

Ο 14χρονος, που εξέπνευσε σήμερα το πρωί στις 10.50, ήταν γιoς του Κώστα Τζαβάρα και της Φαίδρας Δούρου και εγγονός του βιομηχάνου και δημοτικού συμβούλου της Πάτρας, Ανδρέα Δούρου.

Το μοιραίο δυστύχημα είχε σημειωθεί στις 2 Μαΐου, όταν το άτυχο αγοράκι επέστρεφε από το σχολείο με τον μικρότερο αδελφό του με τα ποδήλατά τους.

Σε ετοιμότητα οι Γερμανοί για ενδεχόμενη έξοδο της Ελλάδας

  Σε ετοιμότητα βρίσκονται οι Γερμανοί, προκειμένου να αντιμετωπίσουν τις επιπτώσεις ενδεχόμενης εξόδου της Ελλάδας από το ευρώ.

«Οι πολίτες περιμένουν από εμάς να είμαστε έτοιμοι για κάθε ενδεχόμενο» δήλωσε η εκπρόσωπος του γερμανικού Υπουργείου Οικονομικών, Σίλκε Μπρουνς, απαντώντας σε ερώτηση του ΑΜΠΕ κατά τη διάρκεια της τακτικής ενημέρωσης των συντακτών, σχετικά με το εάν η γερμανική κυβέρνηση επεξεργάζεται σχέδιο εξόδου της Ελλάδας από την Ευρωζώνη.

Συνάντηση Πικραμμένου – Παπαδήμου στις 16.00

primeminister.gov.grΟ Πρωθυπουργός Παναγιώτης Πικραμμένος θα συναντηθεί στις 16:00 με τον τέως Πρωθυπουργό Λουκά Παπαδήμο, τον Υπουργό Διοικητικής Μεταρρύθμισης Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης Παύλο Αποστολίδη και τον Διπλωματικό Σύμβουλο Δημήτρη Παρασκευόπουλο.
Στη συνάντηση θα συνεχιστεί η ενημέρωση για τρέχοντα ζητήματα και θα συζητηθεί η προετοιμασία ενόψει της Συνόδου Κορυφής της ΕΕ.

Βουλευτές για μια ημέρα.

pimageshop.comΗ νέα Βουλή που ορκίστηκε χθες και διαλύεται σήμερα ή το αργότερο αύριο έχει πολλά παράδοξα.Οι συνθήκες της οικονομικής κρίσης οδήγησαν όχι μόνο στην ανατροπή των αποτελεσμάτων όσον αφορά τα κόμματα αλλά και στα πρόσωπα.
Έτσι πολλοί βουλευτές που μέχρι τώρα εξελέγονταν…περίπατο,έμειναν εκτός Βουλής και πολλά νέα πρόσωπα μπήκαν στη Βουλή.Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα στην αίθουσα της ολομέλειας στην χθεσινή ορκωμοσία και την σημερινή εκλογή προεδρείου να βρίσκονται άγνωστοι μεταξύ αγνώστων.
Οι παλιοί έλεγαν ότι δεν ξέρουν κανέναν και σχεδόν δεν έχουν με ποιον να μιλήσουν.Οι νέοι κοιτούσαν αμήχανα και προσπαθούσαν να μπουν στο κλίμα.

H εντυπωσιακή τελετή παράδοσης της Ολυμπιακής Φλόγας

Σε μια σεμνή, αλλά και επιβλητική τελετή στο Παναθηναϊκό Στάδιο, με βασικό χαρακτηριστικό τις... βρετανικές καιρικές συνθήκες, παραδόθηκε από την ΕΟΕ η Ιερή Φλόγα στην οργανωτική Επιτροπή «Λονδίνο 2012».

Παρόντες στο Καλλιμάρμαρο ήταν επίσης ο δήμαρχος του Λονδίνου, Μπόρις Τζόνσον, ο υπουργός Αθλητισμού και Ολυμπιακών Αγώνων της Βρετανίας, Χιού Ρόμπερτσον, ο σούπερ σταρ του βρετανικού και του παγκοσμίου ποδοσφαίρου, Ντέιβιντ Μπέκαμ, καθώς επίσης και πολλά αθλητικά στελέχη από τη χώρα μας, όπως και εκατοντάδες εθελοντές.
 

Η Βουλή εκλέγει Προεδρείο και διαλύεται

Η Ολομέλεια της Βουλής θα συγκληθεί ξανά σήμερα σε σώμα για να εκλέξει τυπικά το προεδρείο της, προτού διαλυθεί ή απόψε ή το Σάββατο.

Το πρωί θα γίνει η εκλογή του προέδρου της Βουλής και το απόγευμα η εκλογή των αντιπροέδρων, των γραμματέων και των κοσμητόρων. Η ΝΔ έχει προτείνει τον Βύρωνα Πολύδωρα, ενώ για τις θέσεις των τριών πρώτων αντιπροέδρων προτείνει αντίστοιχα τους Γιάννη Τραγάκη, Σπύρο Ταλιαδούρο και Θανάση Νάκο.

Η προεκλογική περίοδος θα διαρκέσει έναν μήνα και οι επόμενες εκλογές θα διεξαχθούν με λίστα, με βάση τα όσα προβλέπει το Σύνταγμα.

Ο αρχηγός κάθε κόμματος έχει τη δυνατότητα να αλλάξει τη σειρά των ονομάτων που συγκροτούν τα ψηφοδέλτια.

«Κλειδωμένη» η συμφωνία επιστροφής της Ντόρας Μπακογιάννη στη ΝΔ

Λεπτομέρειες απομένουν να ρυθμιστούν προκειμένου να οριστικοποιηθεί η συμφωνία επιστροφής της Ντόρας Μπακογιάννη στη ΝΔ, ενώ δεν αποκλείεται οι ανακοινώσεις να γίνουν ακόμη και εντός της ημέρας, όπως διαβεβαιώνουν επιτελικά στελέχη της Συγγρού. Πάντως, το άνοιγμα προς τον πρόεδρο του ΛΑΟΣ Γ.Καρατζαφέρη και τον πρόεδρο της Δράσης Στέφανο Μάνο δεν φαίνεται να έχει την ίδια ανταπόκριση εκ μέρους τους.


Σύμφωνα με Τα Νέα, η τελική συμφωνία θα συνοδεύεται από «κείμενο αρχών» που θα ασπάζονται οι δύο πλευρές, ενώ η Δημοκρατική Συμμαχία δεν θα συμμετάσχει μεν στις προσεχείς εκλογές, αλλά δεν θα αναστείλει τη λειτουργία της.

Η πρώτη συνάντηση του "Χαρίζω μια μέρα στο δάσος 2012"

Image 
Ήδη ξεκίνησε η ενημέρωση σε δημοτικά σχολεία του νομού Πιερίας
Πραγματοποιήθηκαν ομιλίες στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Κατερίνης, στο Δημοτικό Σχολείο και στο Νηπιαγωγείο Δίου. Μέλη της Εθελοντικής Ομάδας Δράσης Ν. Πιερίας παρουσίασαν στα παιδιά και τους εκπαιδευτικούς τη δημοφιλή δράση «Χαρίζω μια μέρα από το καλοκαίρι μου στο δάσος 2012» και διένειμαν έντυπο υλικό.
Του Θέμη Κωτούλα

Η σύνθεση της υπηρεσιακής κυβέρνησης

Τις πρώτες πρωινές ώρες της Πέμπτη, ανακοινώθηκε από το γραφείο του πρωθυπουργού,  η σύνθεση της υπηρεσιακής κυβέρνησης με πρωθυπουργό τον Παναγιώτη Πικραμμένο, που αναλαμβάνει να οδηγήσει τη χώρα σε νέες εκλογές, που θα γίνουν στις 17 Ιουνίου.
 
Τα βασικά υπουργεία αναλαμβάνουν ο Γ. Ζαννιάς το Υπουργείο Οικονομικών, ο Αντώνης Μανιτάκης το Υπουργείο Εσωτερικών, ο Πέτρος Μολυβιάτης το Υπουργείο Εξωτερικών. ο Φρ. Φραγκούλης το Υπουργείου Εθνικής Άμυνας και ο Λ. Οικονόμου το Υπουργείου Δημόσιας Τάξης.

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΠΙΕΡΙΑ!!!!