ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Παρασκευή 14 Ιουνίου 2019

Ο Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων αποχαιρετάει το 1ο Δημοτικό Σχολείο Κατερίνης


Έφτασε λοιπόν το τέλος μιας ωραίας πορείας με πολλές εμπειρίες και πάρα πολλά όμορφα συναισθήματα.

Έπειτα από πέντε χρόνια στη θέση του προέδρου και επτά συνολικά στο Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου μας, έφτασε η ώρα της αποχώρησης μου από την θέση αυτή, φυσικό επακόλουθο από την στιγμή που τον ερχόμενο Σεπτέμβρη η κόρη μου θα πάει γυμνάσιο και δεν θα έχω πλέον παιδιά στην σχολική μας μονάδα.

«Έφυγε» ο Άρης Σταθάκης ο άνθρωπος που μας έμαθε την οδική ασφάλεια

Απεβίωσε σε ηλικία 71 ετών ο δημοσιογράφος και πρώην βουλευτής της Β’ Αθηνών Αρης Σταθάκης. Ο δημοσιογράφος του ειδικού Τύπου και πρώην μέλος του ΕΣΡ, μαχόταν αξιοπρεπώς, επί χρόνια, με προβλήματα υγείας αλλά τελικά νικήθηκε.

Περί Νομιμότητας... Άλλος για ανάθεση...... Τελικά όντως είναι πολλά τα λεφτά Λεύτερη μου και Χάιδω...


Οι εκλογές τελείωσαν. Σε όλη την διάρκεια του προεκλογικού αγώνα είτε σαν δημοτική παράταξη είτε σαν υποψήφιος, πολιτευτήκαμε με αιχμή του δόρατος την διαφάνεια, την χρηστή διοίκηση και την καθ'όλα ενημέρωση των δημοτών. Δεσμευτήκαμε προεκλογικά για την καθαρότητα των λόγων μας και την πλήρη ακολουθία λόγων και πράξεων. Ο... 

 
 
 
 
κόσμος της Κατερίνης μας ανάδειξε με την ψήφο του ως διοίκηση του δήμου και τον Κώστα Κουκοδήμο Δήμαρχο. Είναι η ώρα ακόμα και τώρα που επίσημα δεν έχουμε αναλάβει, να είμαστε πλήρως εναρμονισμένοι με αυτά που λέγαμε προεκλογικά και κάθε στιγμή που θα πέφτει κάτι στη αντίληψή μας, οι συνδημότες μας θα πρέπει να ενημερώνονται και αυτοί να βγάζουν τα συμπεράσματα.

Δήμος Κατερίνης – ΟΠΠΑΠ: Η αποχαιρετιστήρια εν όψει καλοκαιριού συνάντηση της χορωδίας των ΚΑΠΗ






Την τελευταία πρόβα της πολιτιστικής περιόδου 2018-2019 πραγματοποίησε στις εγκαταστάσεις της, στο ΚΑΠΗ του Δημοτικού Πάρκου, η χορωδία των ΚΑΠΗ του Οργανισμού Πολιτισμού (ΟΠΠΑΠ) Δήμου Κατερίνης.
Με κέφι, καλοκαιρινή – χαλαρή διάθεση, παρουσία του προέδρου των ΚΑΠΗ - αντιπροέδρου του ΟΠΠΑΠ Αναστάσιου Παπαζήση, τα μέλη της χορωδίας έγραψαν τον επίλογο στον κύκλο των προγραμματισμένων δημιουργικών, μουσικών συναντήσεών τους για την τρέχουσα περίοδο.
Η συνάντηση ολοκληρώθηκε με τη δέσμευση του προέδρου για μία ημερήσια εκδρομή το αμέσως προσεχές διάστημα, ανταλλαγή ευχών για καλό καλοκαίρι, ενώ όλοι ανανέωσαν το ραντεβού τους για τον Σεπτέμβριο.

ΑΠΟ ΤΟ ΠΛΑΤΑΝΟΔΑΣΟΣ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ 8ος Αγώνας Δρόμου «ΤΡΕΧΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ»





Ο Οργανισμός Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού & Πρόνοιας του Δήμου Κατερίνης και ο Αθλητικός Πολιτιστικός Σύλλογος Δρομέων Πιερίας «ΖΕΥΣ» διοργανώνουν και προκηρύσσουν τον Αγώνα Δρόμου 8 χιλιομέτρων, με την επωνυμία «ΤΡΕΧΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ».

Ο αγώνας – θεσμός εντάσσεται στο επίσημο πρόγραμμα εορτασμού των εκδηλώσεων απελευθέρωσης της πόλης, ενώ τελεί υπό την αιγίδα της Ιεράς Μητροπόλεως Κίτρους, Κατερίνης & Πλαταμώνος.

Ως ημερομηνία διεξαγωγής ορίζεται η Κυριακή 13 Οκτωβρίου 2019 & ώρα 11:00 π.μ. Αφετηρία του αγώνα θα είναι το Πλατανόδασος της Νεοκαισάρειας και τερματισμός η κεντρική πλατεία της Κατερίνης (άγαλμα ελευθερίας).

Όλες οι λεπτομέρειες της προκήρυξης του αγώνα θα γνωστοποιηθούν έγκαιρα με νεότερη ανακοίνωση.



ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΠΙΕΡΙΑΣ : ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΟΙ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΕΣ ΤΗΣ ΕΠΕΤΕΙΑΚΗΣ 10ης ΕΒΕΠ-ΚΜ 2019




Συμμετέχουμε όλοι  - Κερδίζουμε όλοι
Στο Επιμελητήριο Πιερίας ξεκίνησαν οι προετοιμασίες για την Επετειακή 10η Εμποροβιοτεχνική Εκθεσιακή Δραστηριότητα Πιερίας - Κεντρικής Μακεδονίας 2019, για μια ακόμη επιτυχημένη, διαφορετική και μεγάλη διοργάνωση, όπου στόχος είναι η καθιέρωση του θεσμού, η ανάδειξη ως μια διοργάνωση ζωτικής σημασίας για τις τοπικές επιχειρήσεις και ένα πολύτιμο εργαλείο στήριξης της ελληνικής παραγωγής και προβολής των επιχειρήσεων.

Η 10η ΕΒΕΠ-ΚΜ θα διαρκέσει από τις 27 Σεπτεμβρίου έως τις 02 Οκτωβρίου 2019 και θα πραγματοποιηθεί στον εκθεσιακό χώρο του Δήμου Κατερίνης -Οικισμός Ανδρομάχης.

Η 10η ΕΒΕΠ-ΚΜ ακολουθώντας όλα τα σύγχρονα δεδομένα διατηρεί την τιμολογιακή της πολιτική στα ίδια επίπεδα διασφαλίζοντας έτσι τη μέγιστη απόδοση με το ελάχιστο κόστος επένδυσης.

Η 10η ΕΒΕΠ-ΚΜ φιλοδοξεί να παρέχει στους συμμετέχοντες και στους επισκέπτες νέα ερεθίσματα, εκπλήξεις, οικονομικοκοινωνικές και πολιτιστικές  εκδηλώσεις καθώς και αισιόδοξα μηνύματα για την πορεία της αγοράς και της τοπικής κοινωνίας και με μια ανοδική πορεία εννέα χρόνων η Επετειακή 10η ΕΒΕΠ-ΚΜ 2019 θέτει τον πήχη ακόμα πιο ψηλά.

Η Επετειακή 10η Εμποροβιοτεχνική Εκθεσιακή Δραστηριότητα Πιερίας – Κεντρικής Μακεδονίας 2019, που διοργανώνει το Επιμελητήριο Πιερίας με συνδιοργανωτές την Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας και το Δήμο Κατερίνης, αποτελεί το κορυφαίο επιχειρηματικό γεγονός, τη μεγαλύτερη Περιφερειακή Έκθεση της Κεντρικής Μακεδονίας, με έμφαση στην προβολή της καινοτομίας, της εξωστρέφειας και της παραγωγικότητας.

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΕΙΣ ΤΟ ΠΤΥΧΙΟ.


  ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΕΙΣ ΤΟ    ΠΤΥΧΙΟ.

Ήρθε η ώρα να αποκτήσεις την Πιστοποίηση Πληροφορικής πιο γρήγορα & εύκολα από ποτέ!

  • Καταρτίζεσαι από το σπίτι σου όποια ώρα σε βολεύει!
  • Επιλέγεις που θέλεις να δώσεις εξετάσεις!
  • Ξεμπερδεύεις σε μία μέρα!
  • Πληρώνεις μόνο 150 ευρώ για ΟΛΑ!  *δίδακτρα & παράβολα εξέτασης
  • Παραλαμβάνεις την πιστοποίησή σου στο σπίτι.
Το'χουμε; Κάνε κλικ εδώ!

        ΜΗΝ ΤΟ ΑΜΕΛΕΙΣ!

Εδώ, κερδίζεις.
Είμαστε περήφανοι για την επιτυχία σου και σε επιβραβεύουμε με εκπτώσεις έως & 40 % στην επόμενη εγγραφή σου!
Εξασφάλισε εκπτώσεις έως & 40%>>
Facebookicon
Instagramicon
Facebookicon
Easy Education, Κέντρο Δια Βίου Μάθησης
τηλ. 23111 10186 (Δευ - Παρ 10.00-17.00)
Βέροια Τ.Κ. 59132
Κεντρικά γραφεία: Ελιάς 1, 1ος όροφος
Υποκατάστημα: Καπετάν Άγρα 6, ισόγειο

ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΕΠΜ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ