ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Τρίτη 17 Σεπτεμβρίου 2013

Σοκαριστικό βίντεο: Φίδι... αυτοκτονεί τρώγοντας τον εαυτό του! (βίντεο)

Tο γύρο του κόσμου μέσω του Διαδικτύου κάνει τις τελευταίες ώρες ένα σοκαριστικό βίντεο το οποίο δείχνει ένα φίδι να τρώει τον εαυτό του.

Κατά καιρούς πολλά βίντεο στα οποία φίδια παρουσιάζονται να τρώνε διάφορα άλλα ζώα έχουν δει το φως της δημοσιότητας, ωστόσο, σε αυτό που παρουσιάζεται παρακάτω καταγράφεται το σπάνιο περιστατικό το φίδι να τρώει τον ίδιο του τον εαυτό.

Αποκλειστικό: Στο βαθύ κόκκινο η Ελλάδα στους νέους χάρτες 50 επιστημόνων με τη σεισμογένεια της Ευρώπης-Θα γίνει μεγαλύτερος σεισμός στην Ελλάδα;

Το άρθρο που διάβασα στην Le Monde  με οδηγούσε σαφώς στο συμπέρασμα ότι δεν αποκλείονται μεγαλύτεροι σεισμοί στην Ευρώπη και ειδικότερα στις σεισμογενείς περιοχές του Νότου, όπου η Ελλάδα εμφανίζεται με βαθύ κόκκινο. Τίτλος του άρθρου; DES SEISMES SANS PRECEDENT HISTORIQUE SONT POSSIBLES EN EUROPE: Σεισμοί χωρίς ιστορικό προηγούμενο είναι πιθανοί στην Ευρώπη.



Με αφορμή λοιπόν το άρθρο αυτό, απόσπασμα του οποίου μετέφρασα και μπορείτε να διαβάσετε παρακάτω, ζήτησα από τον Πρόεδρο του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου Αθηνών, καθηγητή Κωνσταντίνο Μακρόπουλο και τον σεισμολόγο Βασίλη Καραστάθη να σχολιάσουν τις δηλώσεις του Γάλλου συναδέλφου τους που εμφανίζεται να ισχυρίζεται ότι : εφόσον στην Ιαπωνία έγινε πρόσφατα σεισμός 9 ρίχτερ, εκεί που συνήθως η περιοχή έδινε το πολύ 7.2 ρίχτερ δεν αποκλείετε να συμβεί το ίδιο και στις σεισμογενείς περιοχές της Ευρώπης.


Ο κ.Κωνσταντίνος Μακρόπουλος                                                          Ο κ. Βασίλης Καραστάθης


Παραθέτω πρώτα απόσπασμα άρθρου της Le Monde και στο δεύτερο μέρος αυτού του post θα διαβάσετε τις αποκλειστικές δηλώσεις του κου Μακρόπουλου και του κου Καραστάθη στο eirinika.gr

Το άρθρο στην εφημερίδα Le Monde:

50 επιστήμονες δημιούργησαν τους πρώτους χάρτες με τις σεισμογενείς περιοχές όλης της Ευρώπης στο πλαίσιο του προγράμματος SHARE (Seismic Hazard Harmonization in Europe). Όπως γράφει ο Pierre Le Hir στο ρεπορτάζ της έγκυρης Γαλλικής εφημερίδας Le Monde, τον πιο μεγάλο κίνδυνο διατρέχουν η Τουρκία και η Ελλάδα μερικές περιοχές τις χερσονήσου των Βαλκανίων αλλά και η Ιταλία.

www.eirinika.g

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ


Το Τμήμα Φαρμάκων και Φαρμακείων της Διεύθυνσης Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΠΙΕΡΙΑΣ
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΥΓΕΙΑΣ &
ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΜΕΡΙΜΝΑΣ



ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΙ

            Σύμφωνα με την αρ. πρωτ. Δ.Υ.1δ/Γ.Π.οικ.34209/3-4-12 απόφαση του Υπουργείου Υγείας που αφορά τις εξετάσεις φαρμακοποιών, που διεξάγονται από το ΚΕ.Σ.Υ. για την χορήγηση βεβαίωσης άσκησης επαγγέλματος Φαρμακοποιού στην Ε.Ε., περιόδου ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2013, οι εξετάσεις θα διεξαχθούν στην Αθήνα ως εξής:

Τρίτη 29/10/2013
09:00-10:00
Πρακτικές Ασκήσεις
Στην Αίθουσα Δ7-Πανεπιστημιούπολη
Τρίτη 29/10/2013
12:00-13:00
Φαρμακοποιΐα-Φαρμακοτεχνία
Στην Αίθουσα Δ7-Πανεπιστημιούπολη
Τετάρτη 30/10/2013
9:00
Νομοθεσία-Ιστορία-Εμπορευματολογία
Στην Αίθουσα Δ7-ΠΑνεπιστημιούπολη
Πέμπτη 31/10/2013
16:00
Φαρμακολογία
Στο Αμφιθέατρο Φαρμακολογίας, Ιατρική Σχολή Γουδή
Παρασκευή 01/11/2013
10:00
Τοξικολογία
Στην αίθουσα ασκήσεων του Εργαστηρίου Ιατροδικαστικής και Τοξικολογίας, Ιατρική Σχολή-Γουδή
                                                                                                                                                                                                                       
·           Οι υποψήφιοι θα δηλώσουν συμμετοχή την Τρίτη 29/10/2013 και ώρα 09:00πμ, στην Αίθουσα Δ7 του Εργαστηρίου Φαρμακευτικής Τεχνολογίας- Πανεπιστημιούπολη.
·           Οι υποψήφιοι πρέπει να καταθέσουν τα δικαιολογητικά τους στην Διεύθυνση Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας  (Τμήμα Φαρμάκων και Φαρμακείων),  μέχρι και την Δευτέρα 15/10/2013 .
·           Πληροφορίες για τα δικαιολογητικά δίνονται στο αρμόδιο τμήμα Διεύθυνση Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας (Μαρίνα Κώστα τηλ.2351351294)
·           Πληροφορίες για τα παραπεμπτικά δίνονται στη Διεύθυνση Γραμματείας ΚΕ.Σ.Υ. (Ζ. Παπαδοπούλου τηλ.210-8229805)



Μ.Ε.Π.
Η ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ



ΜΥΡΟΦΟΡΑ ΤΣΑΡΟΥΧΑ

Ανησυχία για τους σεισμούς σε Αττική και Φθιώτιδα

Ανησυχία για τους σεισμούς σε Αττική και Φθιώτιδα
Ανησυχία επικρατεί στο νομό Αττικής και Φθιώτιδας μετά από τη διπλή σεισμική δόνηση 4,6 και 5,1 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ που σημειώθηκε την Δευτέρα κοντά στην περιοχή Ελάτεια της Φθιώτιδας στις 17:42 και ο δεύτερος λίγα λεπτά μετά, ο οποίος έγινε αισθητός μέχρι και την Αθήνα.
Πανικό και νέες ζημιές άφησε πίσω του το διπλό χτύπημα του εγκέλαδου με επίκεντρο την περιοχή της Αμφίκλειας. 
Οι κάτοικοι των δήμων Αμφίκλειας-Ελάτειας και Καμένων Βούρλων αναστατώθηκαν και πανικοβλήθηκαν καθώς σχεδόν καθημερινά, από τις 7 Αυγούστου χορεύουν στους ρυθμούς των ρίχτερ.
12826_9ee7167b205eeb7bcac7ad4eddfeb15e_m.jpg
Οι δήμαρχοι των δύο περιοχών μετέφεραν τον προβληματισμό των κατοίκων για την εξέλιξη της σεισμικής ακολουθίας και εξέφρασαν την δυσαρέσκεια τους για τους αργούς ρυθμούς με τους οποίους προχωρά η καταγραφή των ζημιών και η αποκατάσταση των σεισμοπλήκτων.
drimaia666.jpg
Η λίστα με τα ακατάλληλα σπίτια μεγάλωσε και άλλο από το απόγευμα της Δευτέρας.

H ιδανική διαφορά ηλικίας για να έχετε την τέλεια σχέση είναι..

H ιδανική διαφορά ηλικίας για να έχετε την τέλεια σχέση είναι..Η έρευνα έγινε σε δείγμα 2.000 ατόμων.
Tέσσερα χρόνια και τέσσερις μήνες είναι η ιδανική ηλικιακή διαφορά για να μακροημερεύσει ένα ζευγάρι.
Σύμφωνα με έρευνα που δημοσιεύει η Daily Mail και διενήργησε ο ιστότοπος "confused.com" σε δείγμα 2 χιλιάδων ατόμων, οι ερωτηθέντες δήλωσαν ξεκάθαρα πως για την τέλεια σχέση, το ζευγάρι θα πρέπει να έχει διαφορά ηλικίας και μάλιστα ο άνδρας θα πρέπει να είναι μεγαλύτερος από την γυναίκα σχεδόν κατά τεσσεράμισι χρόνια.
Το 1% των γυναικών δηλώνει πως η τέλεια σχέση γι' αυτές είναι να έχουν δεσμό με έναν μικρότερο άντρα. Μάλιστα, μία στις τρεις γυναίκες υποστηρίζουν ότι δεν θα είχαν κανένα πρόβλημα να βγουν ραντεβού μ' έναν άντρα κατά επτά χρόνια μικρότερο τους.
To 40% θεωρεί ότι ο άντρας θα πρέπει να είναι μεγαλύτερος από την γυναίκα τρία με τέσσερα χρόνια ενώ το 30% πιστεύει πως η διαφορά μεταξύ τους θα πρέπει να είναι πέντε με έξι χρόνια. Το 14% όταν βλέπει μία γυναίκα με μεγαλύτερο άντρα θεωρεί ότι είναι μαζί του για τα.... λεφτά

Φρένο... στους βιαστικούς του σeξ! Βρέθηκε η θεραπεία

Χαράς ευαγγέλια για τα ζευγάρια που αντιμετωπίζουν προβλήματα πρόωρης εκσπeρμάτισης η οποία... μπορεί να χαρακτηρίζεται ανδρικό πρόβλημα αλλά στην πραγματικότητα επηρεάζει και τους δύο συντρόφους. Τα κακά νέα είναι ότι πολλοί διστάζουν να το συζητήσουν με κάποιο ειδικό τα καλά νέα είναι ότι πλέον η πρόωρη εκσπeρμάτωση βρίσκει...το φάρμακο της.

Για πρώτη φορά στα παγκόσμια ιατρικά χρονικά οι επιστήμονες μετά από πολυετείς έρευνες ανακάλυψαν το φάρμακο το οποίο φρενάρει τους βιαστικούς του σeξ. Πρόκειται για μια επαναστατική θεραπεία η οποία αντιμετωπίζει χωρίς να επιβαρύνει τον πάσχοντα την πρόωρη εκσπeρμάτωση. Μέχρι πρότινος η πρόωρη εκσπeρμάτιση αντιμετωπίστηκε ως ψυχολογικό πρόβλημα και για δεκαετίες θεραπευόταν ακόμη και με ψυχολογικά φάρμακα. Στη συνέχεια κυκλοφόρησαν κρέμες και σπρέι τοπικής εφαρμογής αλλά κρίθηκαν ιδιαίτερα δύσκολα στην εφαρμογή τους .Με αποτέλεσμα να προκαλούν μούδιασμα του πeους, ενω αν υπήρχε υπέρβαση δοσολογίας τότε σημειώνονταν ...κάθετη πτώση ή και αδυναμία εκσπeρμάτισης. Επίσης είναι πολύ πιθανό το αναισθητικό συστατικό να μεταφερθεί στον/στη σύντροφο προκαλώντας μειωμένη απόλαυση και αδυναμία κορύφωσης/οργaσμού.

Λοιπές μέθοδοι
Κάποιες άλλες τεχνικές αυτοβοήθειας, όπως χρήση διπλού προφυλακτικoύ ή προφυλακτικoύ που περιέχει αναισθητική ουσία (προφυλακτικά επιβράδυνσης), τα οποία δημιουργούν ελαφριά αίσθηση μουδιάσματος, μπορεί να είναι εν μέρει αποτελεσματικά και για σύντομο χρονικό διάστημα, στην ουσία όμως ενδέχεται να επιδεινώσουν αντί να εξαλείψουν το πρόβλημα επειδή μειώνουν ή καταργούν τις σeξουαλικές αισθήσεις που πρέπει να τεθούν σε έλεγχο για να βελτιωθεί η πάθηση.

Νέα θεραπεία

Το επόμενο διάστημα σύμφωνα με το iatropedia, αναμένεται να είναι στα ράφια των φαρμακείων τα χάπια με τη δραστική ουσία την δαποξετίνη που καταπολεμούν την πάθηση αυτή. ¨Ηδη πήρε την σχετική έγκριση από τον Εθνικό Οργανισμό Φαρμάκων και αναμένεται μόνο η τιμολόγηση του. Όσοι πιστοί προσέλθετε ...το σκεύασμα θα χορηγείται χωρίς ιατρική συνταγή ενώ δεν θα περιλαμβάνεται στην λίστα φαρμάκων.

Άστεγος βρήκε 41.900 δολάρια

Ένας άστεγος άντρας από τη Βοστόνη των ΗΠΑ, τα στοιχεία του οποίου δεν έχουν δει το φως της δημοσιότητας, βρήκε και παρέδωσε στις αρχές...
μία τσάντα η οποία περιείχε συνολικά 41.900 δολάρια!

Μέσα στην τσάντα υπήρχαν, όπως αναφέρει η Boston Herald, 2.400 δολάρια σε μετρητά και άλλες 39.500 δολάρια σε ταξιδιωτικές επιταγές American Express, καθώς επίσης διαβατήρια και άλλα προσωπικά έγγραφα.

Οι αξιωματικοί της αστυνομίας ανέφεραν ότι ο άντρας έδωσε το όνομά του και τη διεύθυνση ενός κέντρου αστέγων, στο οποίο φιλοξενείται προσωρινά.

Ο ιδιοκτήτης της τσάντας βρέθηκε και οι αστυνομικοί τού την παρέδωσαν, αφού επιβεβαίωσαν ότι του ανήκε.

Δείτε τι έκανε ΤΡΕΛΟΣ πατέρας για να πείσει την κόρη του να ντύνεται πιο σεμνά

Κανένας πατέρας δεν χαίρεται όταν βλέπει την έφηβη κόρη του να κυκλοφορεί ημίγυμνη, με προκλητικά σορτσάκια.
Κάποια στιγμή όμως ο Σκοτ Μάκιντος έκρινε πως το βλαστάρι του το είχε παρακάνει. Ο Αμερικανός αποδείχθηκε λοιπόν ο πιο εφευρετικός μπαμπάς του κόσμου, καθώς δεν δίστασε να ρεζιλευτεί, κυκλοφορώντας ο ίδιος με ένα γελοίο προκλητικό σορτσάκι, προκειμένου να της βάλει μυαλό.
Η ιδέα του ήρθε όταν ένα βράδυ η οικογένεια αποφάσισε να βγει για φαγητό. Οταν η σύζυγός του ζήτησε από την κόρη τους να φορέσει ένα πιο σεμνό σορτσάκι και εκείνη αρνήθηκε, ο Μάκιντος ανέλαβε δράση. Επιασε ένα τζιν παντελόνι του, το έκοψε όσο πιο κοντό μπορούσε και ήταν έτοιμος.
Εννοείται πως όλοι τους κοίταζαν αποσβολωμένοι όπου πήγαν εκείνο το βράδυ. «Δεν μου είπε »ευχαριστώ μπαμπά, το κατάλαβα, υπέροχο μαθημα». Δεν νομίζω αν έλαβε το μήνυμα ότι το πιο σεμνό είναι πιο όμορφο. Αλλά η κόρη μου θα ξέρει πάντα ότι ο μπαμπάς της την αγαπά τόσο πολύ, που δεν διστάζει να ρεζιλευτεί για χάρη της», είπε ο Μάκιντος.
Η κόρη του πάντως δημοσίευσε τη φωτογραφία του στο Tumblr και από τότε έχει κάνει το γύρο του κόσμου. Οσο για το μάθημα; «Δεν την έχω ξαναδεί με σορτσάκι από τότε. Νομίζω πως πλέον ντύνεται λίγο καλύτερα», είπε ο πατέρας της.

Η ΑΝΤΩΝΙΑ ΚΟΜΑΝΕΝΤΣΙ ΣΕ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΕΞΑΠΑΤΗΣΗ !! ΑΛΗΤΑΡΑ ΣΑΜΑΡΑ ΕΣΥ ΕΙΔΙΚΑ ΘΑ ΚΡΕΜΑΣΤΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΛΩΣΣΑ




Read more: http://tolimeri.blogspot.com/#ixzz2f7jMgYG

Ουσιαστική απαγόρευση των απεργιών ζητά η τρόικα


Ουσιαστική απαγόρευση των απεργιών ζητά η τρόικα
Θύελλα αντιδράσεων αναμένεται να προκαλέσει η νέα απαίτηση της τρόικας, που θα προκαλέσει τεράστια προβλήματα στην κυβέρνηση αφού η ψήφισή της είναι ιδιαίτερα επισφαλής από τους βουλευτές της κυβερνητικής πλειοψηφίας.
Οι τροϊκανοί και ιδιαίτερα ο επικεφαλής της Task Force κ. Ράιχενμπαχ έχουν επισημάνει τον ισχυρό ρόλο που διαδραματίζουν οι συνδικαλιστές στην Ελλάδα αλλά κυρίως έχουν τονίσει την ανάγκη να υπάρχει εργασιακή ειρήνη και να περιοριστεί ο αριθμός των απεργιών.
Σε αυτή την κατεύθυνση έχουν ζητήσει από την κυβέρνηση και τα αρμόδια υπουργεία να προχωρήσουν στην ψήφιση ενός νέου νόμου, σε δύο κατευθύνσεις:
-Στον περιορισμό του ρόλου και της δύναμης των συνδικαλιστών αλλά και των κομμάτων της αντιπολίτευσης στο συνδικαλιστικό κίνημα.
-Στον περιορισμό του αριθμού των απεργιών με διάταξη που θα προβλέπει ότι απεργία θα προκηρύσσεται μόνο αν συμφωνεί το 51% του συνόλου των εργαζομένων.
Η ελληνική κυβέρνηση αιφνιδιάστηκε πλήρως από τις απαιτήσεις αυτές και αντέτεινε ότι είναι σχεδόν αδύνατον να περάσουν από τη Βουλή, ιδιαίτερα αυτή η διάταξη που θέτει το συγκεκριμένο περιορισμό του 51% για την κήρυξη απεργίας.
Είναι γεγονός όμως ότι η απαξίωση του συνδικαλιστικού κινήματος έχει δώσει την ευκαιρία στην κυβέρνηση να επεξεργαστεί μία θεσμική παρέμβαση στο θέμα των εκλογών στους εργασιακούς χώρους και στις συνδικαλιστικές ενώσεις.
Η θεσμική αυτή παρέμβαση είναι ανάλογη με αυτήν που θα επιχειρηθεί με το νέο εκλογικό νόμο για τις δημοτικές εκλογές.
Η κυβέρνηση επιδιώκει να μειώσει την επιρροή του ΣΥΡΙΖΑ αλλά και του ΚΚΕ στο συνδικαλιστικό κίνημα και θέλει να καταργήσει ουσιαστικά τη συμμετοχή συνδικαλιστικών παρατάξεων στις εκλογές. Οι εργαζόμενοι θα επιλέγουν αυτούς που θα τους εκπροσωπήσουν μέσα από ένα ενιαίο ψηφοδέλτιο.
Με αυτό τον τρόπο, στο Μαξίμου, θεωρούν ότι όχι μόνο θα ”σπάσουν” οι κομματικές γραμμές και ο έλεγχος των συνδικαλιστικών ενώσεων από την Αριστερά αλλά και ότι η κυβέρνηση θα πιστωθεί μια μεγάλη μεταρρύθμιση, που θα συνδέεται με την κομματική απεξάρτηση του συνδικαλιστικού κινήματος.
Σε κάθε περίπτωση όμως είναι δύσκολο να ικανοποιηθεί η δεύτερη απαίτηση της τρόικας, για τις απεργίες.
Δικηγορικά γραφεία που συνεργάζονται με την τρόικα (…και όχι μόνο) σε νομοπαρασκευστικό επίπεδο, έχουν επεξεργαστεί διάταξη που προβλέπει ότι μία απεργία θα είναι νόμιμη, μόνο αν συγκεντρώνει τη θετική ψήφο του 51% του συνόλου, και όχι των παρόντων εργαζομένων σε γενική συνέλευση ή των συνδικαλιστικών τους εκπροσώπων.
Με αυτή τη διάταξη είναι δεδομένο ότι καμία απεργία δεν θα μπορεί να γίνει στο δημόσιο ή στον ευρύτερο δημόσιο τομέα αφού στις γενικές συνελεύσεις δεν συμμετέχει ποτέ η μεγάλη πλειοψηφία των εργαζομένων.
Στην κυβέρνηση πιστεύουν ότι οι τροϊκανοί δεν θα επιμείνουν και ότι θέτουν αυτή την απαίτηση για να διασφαλίσουν άλλα πράγματα.
Είναι όμως φανερό ότι υπάρχει μία εντεινόμενη πίεση που είναι πολύ δύσκολο να αφήσει ανεπηρέαστη την κυβερνητική συνοχή αλλά και την κοινοβουλευτική πλειοψηφία.
newsbomb


Το να κατασκοτώνεις τον κοσμάκη δεν είναι φασισμός αλλά …Δημοκρατία .Άντε να γαμηθείτε ρε ΑΡΧΙΚΛΕΦΤΑΡΆΔΕΣ



«Η απαράδεκτη φασίζουσα προτροπή του Προέδρου των Ανεξάρτητων Ελλήνων για λιντσάρισμα του εκλεγμένου Δημάρχου κ. Πάχτα, έρχεται μετά τις ενέργειες ωμής βίας των χρυσαυγιτών βουλευτών", αναφέρουν από το γραφείο Τύπου του ΠΑΣΟΚ, σχετικά με την προτροπή του Προέδρου των ΑΝΕΛ, Πάνου Καμμένου, για λιντσάρισμα του Δημάρχου Χρήστου Πάχτα.
Και συνεχίζουν, λέγοντας: "Ο κ. Καμμένος συζητά με τον κ. Τσίπρα για πολιτικές συνεργασίες και την ίδια ώρα χρησιμοποιεί φρασεολογία και μεθόδους της Χρυσής Αυγής.

Καλούμε όλα τα κόμματα να καταδικάσουν αυτές τις συμπεριφορές.»


 Δημοσιογράφος βρέθηκε στο νοσοκομείο, ύστερα από ξύλο! Φωτογραφίες

 

 

ιχνος



ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΣΤΑ ΑΚΡΑ! ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΠΑΧΤΑΣ, ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΚΑΙ ΠΑΠΑΝΤΩΝΙΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ, Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΠΑΡΕΜΒΑΙΝΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΜΜΕΝΟ!


Παρέμβαση εισαγγελέα για την πολιτική τοποθέτηση Καμμένου περί “λιντσαρίσματος” του Πάχτα.

…όχι, ο Πάχτας είναι ελεύθερος. Μην ανησυχείτε, όπως άλλωστε ο Παπαντωνίου και ο Παπακωνσταντίνου.

Μην απορούμε έπειτα για την “αύξηση των άκρων”. Μία δημοκρατία που θα είχε αποδώσει δικαιοσύνη στις υποθέσεις Πάχτα, Παπαντωνίου, Παπακωνσταντίνου, Μαντέλη, Τσουκάτου κλπ κλπ, θα είχε την επικοινωνιακή μαρτυρία να παρέμβει και για τον Καμμένο. Τώρα, αυτή η κίνηση είναι γροθιά στο στομάχι κάθε δημοκρατικού πολίτη.

Για να θυμηθούμε:

Χ. Πάχτας: 0 υπουργός που «ξέθαψε» και δώρισε τον χρυσό της Χαλκιδικής



Read more: http://tolimeri.blogspot.com/#ixzz2f7dUGFIg

Ο φασισμός επελαύνει και τον ξεπλένουμε με τα «κλούβια αυγά»…


 
Του Θύμιου Παπανικολάου           
Η στρατηγική του σύγχρονου φασισμού που ζούμε, αυτού του 4ου Ράιχ, λειτουργεί αποτελεσματικότατα, με πρωταγωνιστές τα  δεκανίκια του: Την κατοχική «αριστερά» σε όλες τις εκδοχές της (και τις «αριστερίστικες»).
Η Χρυσή Αυγή ανυψώνεται, για άλλη μια φορά, σε ύψιστη και δαιμονοποιημένη φασιστική απειλή!!!
Το επεισόδιο στο Πέραμα έδωσε το νέο έναυσμα για  νέα κατακλυσμιαία παραληρήματα εναντίον τηςναζιστικής απειλής.
Ένα «κλούβιο αυγό» επικαλύπτει, εξαφανίζει και υποκαθιστά το σύγχρονο, γιγάντιο αυγό του φιδιού που ζούμε: Το ΦΑΣΙΣΜΟ της Νέας Τάξης, καθώς και τους ιδεολογικούς, πνευματικούς και πολιτικούς του μηχανισμούς και «μπράβους» (Κράτος, κοινοβούλιο, κυβερνητικό οικοδόμημα, κόμματα, ΜΜΕ και τα ποικίλα ιερατεία…).
Μια συμμορία του σύγχρονου φασισμού, ένα παρακρατικό γρανάζι του, ανυψώνεται σε φασιστική απειλεί, ξεπλένοντας έτσι το πλανητικό σύστημα του φασισμού που κυριαρχεί,  τα εγχώρια ανδρείκελά του, καθώς και τα άλλα ΚΕΝΤΡΙΚΑ και κινητήρια γρανάζια του και «δημοκρατικά» ή «αριστερά» του άλλοθί: Κράτος, Βουλή, κυβέρνηση, κόμματα, ΜΜΕ, «αριστερά»  κ.λπ…
Αυτός ο θόρυβος και τα παραληρήματα για την επίθεση των χρυσαυγιτών σε στελέχη και μέλη του ΚΚΕ είναι ύποπτος και υποκριτικός, κυρίως, όμως είναι παραπλανητικός: Μοιάζει σαν μια στημένη θεατρική παράσταση με χορηγούς και σκηνοθέτες τα μεγάλα αφεντικά του κατοχικού καθεστώτος και ηθοποιούς και κομπάρσους τα όργανά τους…
Βολεύει μια χαρά το καθεστώς και το νεοταξικό φασισμό να μετατοπίζονται τα ουσιώδη πολιτικά ζητήματα στους σκυλογαυγάδες ανάμεσα στους «μπαμπούλες» που έχει κατασκευάσει και στα κομματικά, «αριστερά» του γρανάζια.
Βολεύει το σύστημα να δίνει τροφή στους «αριστερούς» ιπποκόμους του να χαλάνε τον κόσμο για την «φασιστική απειλή» των συμμοριών του…
Βολεύει το κατοχικό καθεστώς να ασχολούμαστε υστερικά με τη Χρυσή Αυγή  και να τη δαιμονοποιούμε, αλλά και να δίνει τερέν στην «αριστερά» να παίζει με το «φασιστικό κίνδυνο» της Χρυσής Αυγής: Έτσι τη διατηρεί (την «αριστερά»), σαν «αντιφασιστική» δύναμη κρούσης, την ξεπλένει την ίδια και την αξιοποιεί σαν τον άλλο πόλο των «άκρων»…
Αυτή είναι η «ευφυής συνταγή» του νέου φασισμού που ζούμε: Να συγκρούονται τα δεκανίκια του μεταξύ τους, να δίνουν άλλοθι το ένα στο άλλο, να αναγάγει το ένα σε «σκιάχτρο» το άλλο, να συντηρούνται και να ξεπλένουν τον ΥΠΑΡΚΤΟ φασισμό των αφεντικών τους και του καθεστώτος.
Το ΚΚΕ, νεκρό πλέον στη συνείδηση του λαού, θέλουν να το διατηρήσουν στη ζωή σαν τον «κομμουνιστικό μπαμπούλα», διότι αποτελεί τον εγγυητή της νεοταξικής και κατοχικής «νομιμότητας» με αντικαπιταλιστική και «κομμουνιστική» ρητορεία.
Είναι αφελείς όσοι πιστεύουν ότι θέλουν να εξαφανίσουν από τον πολιτικό χάρτη το ΚΚΕ.
Το αντίθετο: Επειδή το ίδιο πεθαίνει και εξαφανίζεται, το καθεστώς επιδιώκει τη διάσωσή του, σαν το «άλλοθί» του και «σκιάχτρο»…
Αν, συνεπώς, υπήρξε πραγματική επίθεση της Χρυσής Αυγής εναντίον στελεχών και μελών του ΚΚΕ αυτή ήταν διατεταγμένη για τη …σωτηρία του ΚΚΕ και για να παιχτεί το θορυβώδες σήριαλ που βλέπουμε και που τους βολεύει ΟΛΟΥΣ.
Η Χρυσή Αυγή, σαν παρακρατική συμμορία ενεργεί, κατά κανόνα, κατόπιν εντολών από τα αφεντικά της…
Το πιθανότερο, λοιπόν, είναι το κτύπημα να ήταν σκηνοθετημένο για όλους τους παραπάνω λόγους που περιγράψαμε…
Εμείς φυσικά είμαστε και πολύ επιφυλακτικοί για το  ίδιο το γεγονός όπως το εμφάνισε το ΚΚΕ και αναπαράχθηκε από τα «παπαγαλάκια» του καθεστώτος.
Η ηγεσία και η συνδικαλιστική γραφειοκρατία του ΚΚΕ είναι μανούλες στις προβοκάτσιες: Ο σταλινισμός έχει αναγάγει την προβοκάτσια σε επιστήμη.
Όποιος γνωρίζει, έστω και ελάχιστα, την ιστορία και τις πρακτικές του ΚΚΕ είναι σε θέση να αντιληφτεί, ότι οι γραφειοκράτες του ΚΚΕ είναι αδίσταχτοι σε προβοκατόρικα παιχνίδια: Συχνά λειτουργούν σαν «μαφία».
Στο Πέραμα και στη ζώνη της ναυπηγοεπισκευαστικής το ΚΚΕ είναι κράτος εν κράτει και η συνδικαλιστική του γραφειοκρατία λειτουργεί σαν «μαφία», στενά συνδεδεμένη με την εργοδοσία, πουλώντας νταβατζηλίκι …
Εκεί μια μεγάλη μάζα εργατών έχει προπηλακιστεί, για χάρη των αλλοδαπών δούλων, από τους εργατοπατέρες του ΚΚΕ. Το μίσος αυτών των  εργατών είναι μεγάλο…
Το τι έγινε ακριβώς δεν μπορεί να γνωρίζουμε. Εξάλλου και οι εκδοχές που δίνονται από τους ίδιος τους κουκουέδες είναι αντιφατικές και αλληλο- αναιρούμενες…
Όπως και ν’ έχει αυτός ο θόρυβος είναι θεατρινίστικος με στόχο την παραπλάνηση και το ξέπλυμα: Του πραγματικού φασισμού που ζούμε, αλλά και του καθεστωτικού ρόλου  του ΚΚΕ.
Η ηγεσία του ΚΚΕ βρήκε (της δόθηκε σαν δώρο) ή κατασκεύασε μια «αφορμή» για «αντιφασιστική» κατανάλωση και για την εκλογική της επιβίωση…
Ο ΣΥΡΙΖΑ και οι άλλες «προοδευτικές» και «αριστερές» δυνάμεις, βρήκαν και αυτές την ευκαιρία να επιστρατευθούν ενάντια στη «φασιστική απειλή», καλύπτοντας έτσι τις δικές τους ακαθαρσίες: Ότι αποτελούν τα προνομιούχα και λειτουργικά γρανάζια του νεοταξικού φασισμού και της κατοχικής «νομιμότητας»…
Η Χρυσή Αυγή τούς είναι απαραίτητη (γι αυτό την κατασκεύασαν   τα μεγάλα αφεντικά και την πριμοδότησαν και πριμοδοτούν πολιτικά τα «αριστερά» δεκανίκια), διότι παρέχει το άλλοθι σ’ αυτήν την «αριστερά»: Είναι ο «χρυσός» προβοκάτορας του καθεστώτος συνολικά, αλλά και της «αριστεράς» ειδικά…
Θα συνεχίσουμε και με άλλους τέτοιους χρήσιμους προβοκάτορες του νεοταξικού φασισμού (τύπου Ρεπούση και CIA) οι οποίοι παρέχουν το άλλοθι στη νεοταξική «αριστερά» και τους «αρθρογράφους» της (όπως ο Νίκος Μπογιόπουλος)  να μεταθέσουν το σύγχρονο σκοταδισμό της Νέας Τάξης στα «κλούβια αυγά» του «εθνικισμού» και του «σκοταδισμού» της Εκκλησίας: Σε γραφικότητες της ακροδεξιάς και της Εκκλησίας (τύπου Άνθιμου).
Θα επανέλθουμε αύριο, αν βρούμε χρόνο…
resaltomag.gr


Ηττα από την Κροατία και αντίο Eurobasket για την Εθνική

Η εθνική ηττήθηκε μετά από συγκλονιστική μάχη που κρίθηκε σε δύο παρατάσεις 92-88 από την Κροατία, στην 3η και τελευταία ημέρα της β΄ φάσης του Ευρωμπάσκετ της Σλοβενίας, και πλέον επιστρέφει στην Ελλάδα, καθώς αποκλείστηκε από τους «8» της διοργάνωσης.


Η εθνική ηττήθηκε μετά από συγκλονιστική μάχη που κρίθηκε σε δύο παρατάσεις 92-88 από την Κροατία, στην 3η και τελευταία ημέρα της β΄ φάσης του Ευρωμπάσκετ της Σλοβενίας, και πλέον επιστρέφει στην Ελλάδα, καθώς αποκλείστηκε από τους «8» της διοργάνωσης. 

Οι παίκτες του Τρινκιέρι κατέλαβαν την 6η και τελευταία θέση του 6ου ομίλου, ενώ οι Κροάτες τερμάτισαν πρώτοι και θα αντιμετωπίσουν σε νοκ άουτ χιαστί προημιτελικό την 4η του 5ου ομίλου, Ουκρανία. Αυτή ήταν η πρώτη ήττα, μετά από 9 διαδοχικές νίκες της εθνικής ανδρών από την Κροατία, καθώς τελευταία φορά που είχαν ηττηθεί οι Έλληνες ήταν στον «μικρό τελικό» του Ευρωμπάσκετ το 1995. «Δήμιος» της Ελλάδας ο Μπόγιαν Μπογκντάνοβιτς που σημείωσε 22 πόντους, εκ των οποίων τους 8 στη 2η παράταση αν και αγωνιζόταν με 4 φάουλ. Ντρέιπερ και Ρούντεζ σημείωσαν τους πόντους που έκριναν το νικητή στο τέλος, κι ενώ οι διαιτητές δεν άκουσαν τον Τρινκιέρι πως έπρεπε να μετρήσει το λέι απ του Ζήση στα 19΄΄ με το σκορ 88-86 υπέρ της Κροατίας, γιατί είχαν κόψει αντικανονικά κροατικά χέρια. Σε μεγάλη ημέρα ο Γιάννης Μπουρούσης με 21 πόντους, ο Σπανούλης πρόσθεσε 18 και έλλειψε από την «επίσημη αγαπημένη», όταν βγήκε με 5ο φάουλ στις αρχές της 2ης παράτασης. Από 14 πόντους πρόσθεσαν οι Καϊμακόγλου, Ζήσης, με τον πρώτο να κρατά στις πλάτες του την εθνική στην 1η παράταση και το Ζήση να πετυχαίνει ένα συγκλονιστικό τρίποντο με την εκπνοή της κανονικής διάρκειας, χάρη στο οποίο ο αγώνας πήγε σε έξτρα πεντάλεπτο.

Τα δεκάλεπτα: 16-17, 36-34, 51-50, 70-70 (κ.α.), 77-77 (1η παρ.), 92-88 (2η παρ.)



Δύο πρωταγωνιστές είχε η εθνική στην 1η περίοδο: Αρχικά τον Γιάννη Μπουρούση που σημείωσε τους πρώτους 5 πόντους και εν συνεχεία τον Μάικ Μπράμος που πέτυχε 7 (με 1 τρίποντο). Η Κροατία είχε προηγηθεί με 3-0 χάρη σε εύστοχο σουτ τριών πόντων του Σίμον, ενώ ο Άντε Τόμιτς είχε ισοφαρίσει σε 5-5. Ο γκαρντ του Παναθηναϊκού, Ρόκο Λένι Ούκιτς, ήταν αυτός που το πήρε... προσωπικά αμέσως μετά πετυχαίνοντας επτά πόντους για την Κροατία, 14-12. Όπως και απέναντι στους Σλοβένους, η εθνική έχανε τις μάχες των αιθέρων (14/7 τα ριμπάουντ στην 1η περίοδο). Ο Μπράμος με τρίποντο έδωσε ξανά το προβάδισμα στην Ελλάδα, 14-15, που προσπέρασε για πρώτη φορά με +3, 14-17, με σκόρερ τον Καββαδά. Το σκορ του πρώτου δεκαλέπτου, 16-17, διαμόρφωσε ο Ντρέιπερ. 

Ο τελευταίος συνέχισε να σκοράρει κατά βούληση για την Κροατία (με δικό του τρίποντο άρχισε η 2η περίοδος), σε μία προσωπική μονομαχία με τον Καββαδά που σήκωσε την εθνική στους ώμους του στα πρώτα λεπτά, μετά την ανάπαυλα. Μέχρι το 23-21, η υπόθεση... καλάθι αποδείχτηκε υπόθεση των δυο τους. Κι όταν ο Άντριτς διαμόρφωσε το 25-21, ακολούθησε επιμέρους σκορ 2-11 υπέρ των παικτών του Αντρέα Τρινκιέρι -με πρωταγωνιστές Σπανούλη και Καϊμακόγλου- χάρη στο οποίο, η Ελλάδα ξέφυγε με +5, 27-32. Η ομάδα του Γιάσμιν Ρέπεσα κατάφερε να πάρει και πάλι τα ηνία στο προβάδισμα, 34-33, μετά από 5 διαδοχικούς πόντους του Μπογντάνοβιτς και πήγε στο +2 στ' αποδυτήρια, 36-34, παρά τα 11 λάθη (2 η Ελλάδα) και τη 1/1 βολή (12/15 η Ελλάδα), αφού υπερείχε στα ριμπάουντ (23/12) και στα δίποντα (13/24 η Κροατία, 8/17 οι Έλληνες διεθνείς).

Αν και προηγήθηκε εκ νέου με 36-39 η εθνική και με 38-41 με διαδοχικούς πόντους του Σπανούλη, οι Κροάτες απάντησαν με σερί 10-0, 46-41, εκ των οποίων τους 8 πόντους σκόραρε ο σέντερ της Ρεάλ Μαδρίτης, Άντε Τόμιτς. Σε αργό ρυθμό ο αγώνας, με τις δύο ομάδες να κάνουν αρκετά λάθη και να αποδεικνύονται άστοχες στη συνέχεια. Σιγά σιγά, οι παίκτες του Τρινκιέρι ροκάνισαν τη διαφορά των πέντε πόντων, ισοφάρισαν 49-49, με 2/2 βολές του Σπανούλη και λέι απ του Μπουρούση, αλλά βρέθηκαν στο -1 με τη λήξη της 3ης περιόδου, 51-50, αφού μετά την τεχνική ποινή με την οποία τιμωρήθηκε ο Μπόγιαν Μπογκντάνοβιτς (έφτασε τα 3 φάουλ), ο Ζήσης με 1/2 βολές έκανε το 49-50 και εν συνεχεία ο Ούκιτς στον αιφνιδιασμό πέτυχε ένα εντυπωσιακό καλάθι. Με "double team" προσπάθησε να σταματήσει τον Μπουρούση ο Ρέπεσα στο 4ο δεκάλεπτο, αλλά ο διεθνής σέντερ δεν έδειχνε να πτοείται ευστοχώντας έξω από τα 6.75, 53-53. Ένα μακρινό σουτ του Σλούκα, μετά από καλάθι του Ντρέιπερ, έδωσε προβάδισμα με βραχεία κεφαλή και πάλι στην εθνική, 55-57, αλλά ο Ρούντεζ με τρίποντο δεν άφησε τους Έλληνες να χαρούν για πολύ, 58-57. Διαρκείς εναλλαγές στα ηνία, σετ παιχνίδι και αργός ρυθμός και από τις δύο ομάδες, με τους κορυφαίους της Ελλάδας απόψε, να ισοφαρίζουν σε 65-65, μετά το 65-61 υπέρ των Κροατών. 

Ούκιτς και Μπογκντάνοβιτς, όμως έδωσαν αέρα τεσσάρων πόντων, 69-65 στην ομάδα τους με εναπομείναντα χρόνο, 1.37. Εκπληκτική άμυνα από τον Μπουρούση στο Ζόριτς και ο ίδιος μείωσε σε 69-67. Στις βολές ο Άντε Τόμιτς στη συνέχεια, ευστόχησε στη μία βολή, 70-67, με εναπομείναντα χρόνο 21,1''. Ο Νίκος Ζήσης με «κρύο αίμα» στα 9,8΄΄ ευστόχησε σε τρίποντο, 70-70, αφού ο Ρέπεσα δε ζήτησε από τους παίκτες του να κάνουν φάουλ. Πολύ καλή άμυνα ο Φώτσης στην επόμενη επίθεση των Κροατών πάνω στον Ούκιτς και ο αγώνας θα κρινόταν στην παράταση.

Μετά το 72-70 δια χειρός Μπογκντάνοβιτς, ο Καϊμακόγλου με εξαιρετική προσπάθεια (ανάποδο λέι απ) ισοφάρισε 72-72. Όμως, ο Τόμιτς πήρε το 5ο φάουλ του Σπανούλη και πέτυχε και το επόμενο καλάθι της Κροατίας, 74-72. Ο Καϊμακόγλου ξαναμίλησε: Το δικό του τρίποντο έβαλε την Ελλάδα μπροστά, 74-75. Οι Έλληνες διεθνείς έπαιρναν το ένα ριμπάουντ μετά το άλλο, στην άμυνα έλεγαν "stop" στους Κροάτες και ο Ζήσης «έγραψε» το 74-77 με μακρινό σουτ από την κορυφή, στα 36΄΄. Στα 25΄΄ ο Μπογκντάντοβιτς με τον Μπράμος κολλημένο επάνω του στην άμυνα απάντησε με τρίποντο, 77-77 και όλα άρχιζαν απ' την αρχή, αφού ο Ζήσης έχασε τεράστια ευκαιρία με λέι απ να δώσει τη νίκη στην Ελλάδα. Στη 2η παράταση και παρά το γεγονός πως οι Μπογκντάνοβιτς, Ούκιτς ήταν φορτωμένοι με 4 φάουλ, οι Έλληνες διεθνείς επέτρεψαν στον πρώτο να σημειώσει 4 διαδοχικούς πόντους, 81-77 (ενδιάμεσα αστόχησε σε τρίποντο ο Καϊμακόγλου).


 Το 81-79 διαμόρφωσε ο Καϊμακόγλου με 2/2 βολές και ο Μπογκντάνοβιτς και πάλι βρήκε τρόπο να «τρυπήσει» την ελληνική άμυνα, 83-79. Ο Ρούντεζ με τρίποντο για το 86-79, αλλά ο Ζήσης απάντησε έξω από τα 6.75, 86-82. Απέμεναν 2 λεπτά και 13΄΄! Ο Ζήσης στη γραμμή των βολών από φάουλ του Ζόριτς, 86-84 και εν συνεχεία ο Μπουρούσης διαμόρφωσε το 86-86, 1 λεπτό πριν το τέλος της 2ης παράτασης, μετά από εξαιρετική πάσα του Ζήση. Άστοχος σε τρίποντο ο Ντρέιπερ, αλλά πήραν το ριμπάουντ και ο Ντρέιπερ διαμόρφωσε το 88-86. Η μπάλα από λέι απ του Ζήση δεν βρήκε στόχο στη συνέχεια, με τους Έλληνες να διαμαρτύρονται πως μετράει, αφού η μπάλα κατέληξε έξω από κροατικά χέρια. Ο Μπογκντάνοβιτς για το 90-86 (2/2), ο Καϊμακόγλου το 90-88 στο 1΄΄ και ο Ρούντεζ διαμόρφωσε το τελικό, 92-88, από τη γραμμή του φάουλ.

ΚΡΟΑΤΙΑ (Γιάσμιν Ρέπεσα): Τόμιτς 15 (12 ριμπάουντ), Άντριτς 6, Ντρέιπερ 13, Μπογκντάνοβιτς 22, Σάριτς 3, Ρούντεζ 8, Ούκιτς 14, Σίμον 5 (6 ριμπάουντ), Μάρκοτα, Μ. Ντέλας, Ζόριτς 6, Α. Ντέλας

ΕΛΛΑΔΑ (Αντρέα Τρινκιέρι): Σλούκας 5, Μπουρούσης 21 (9 ριμπάουντ), Ζήσης 14, Σπανούλης 18, Περπέρογλου 1, Φώτσης, Καββαδάς 8, Καϊμακόγλου 14, Μπράμος 7, Πρίντεζης



Η έκθεση του ΟΗΕ καταδεικνύει την ενοχή της Δαμασκού, λένε ΗΠΑ, Βρετανία και Γαλλία


Στην αντίπερα όχθη βρέθηκε όμως η Ρωσία, με τον πρεσβευτή της Μόσχας στον ΟΗΕ να αντιτείνει πως «δεν χρειάζεται να πηδάμε σε συμπεράσματα». Σημειώνεται πως η έκθεση δεν αποδίδει ευθύνη στο καθεστώς Άσαντ για την επίθεση.
Την ερμηνεία τους ότι η έκθεση των επιθεωρητών του ΟΗΕ καταδεικνύει πως το καθεστώς του σύρου προέδρου Μπασάρ αλ-Άσαντ είναι υπεύθυνο για τη χημική επίθεση που έλαβε χώρα στις 21 Αυγούστου στα προάστια της Δαμασκού εξέφρασαν την Δευτέρα οι Ηνωμένες Πολιτείες η Βρετανία και η Γαλλία, με τη Ρωσία από την πλευρά της να σημειώνει πως δεν υπάρχουν επιστημονικές αποδείξεις για την ενοχή της Δαμασκού.

Σημειώνεται πως η έκθεση δεν αποδίδει ευθύνη στο καθεστώς Άσαντ για την επίθεση.

«Οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται σε αυτήν την έκθεση, που αναφέρουν ότι εκτοξεύτηκε [νευροτοξικό] αέριο σαρίν με πυραύλους εδάφους-εδάφους, που μόνο το καθεστώς διαθέτει, καταδεικνύουν με σαφήνεια ποιος ευθύνεται», δήλωσε χαρακτηριστικά ο εκπρόσωπος του Λευκού Οίκου Τζέι Κάρνεϊ.

Η έκθεση, που παραδόθηκε τη Δευτέρα στον γενικό γραμματέα του ΟΗΕ, Μπαν Κι-μουν, περιέχει στοιχεία που αποδεικνύουν τη χρήση του νευροπαραλυτικού αερίου σαρίν, αλλά και τη χρήση πυραύλων εδάφους-εδάφους για την παράδοσή του στους στόχους.

Στο ίδιο μήκος κύματος με τον κ. Κάρνεϊ κινήθηκε και η πρέσβειρα των ΗΠΑ στα Ηνωμένα Έθνη, Σαμάνθα Πάουερ, επισημαίνοντας ότι η έκθεση των επιθεωρητών καθιστά σαφές ότι μόνο η συριακή κυβέρνηση θα μπορούσε να κρύβεται πίσω από την επίθεση της 21ης Αυγούστου.

Προσέθεσε μάλιστα πως, τη στιγμή που είναι γνωστό ότι οι καθεστωτικές δυνάμεις διαθέτουν σαρίν, δεν υπάρχουν ενδείξεις ότι οι αντάρτες έχουν στην κατοχή τους το συγκεκριμένο χημικό όπλο.

Υπενθυμίζεται πως η Ρωσία και η Δαμασκός έχουν κατηγορήσει τους αντικαθεστωτικούς αντάρτες ως υπαίτιους τους επίθεσης, με τον ρώσο πρόεδρο Βλαντιμίρ Πούτιν να κάνει λόγο για απόπειρα της συριακής αντιπολίτευσης να προκαλέσει την εμπλοκή των ΗΠΑ στη συριακή εμφύλια σύρραξη.

Από την πλευρά του, ο πρεσβευτής της Βρετανίας στον ΟΗΕ, Μαρκ Λάιαλ Γκραντ, δήλωσε σε δημοσιογράφους ότι «δεν υπάρχει καμία αμφιβολία» πως το συριακό καθεστώς ευθύνεται για την επίθεση που στοίχισε τη ζωή σε εκατοντάδες ανθρώπους.

Εν τω μεταξύ, την πεποίθησή του ότι τα τεχνικά ευρήματα που παρουσιάζονται στην έκθεση «δεν αφήνουν απολύτως καμία ευθύνη για την προέλευση της επίθεσης» αλλά «ενισχύει τη θέση αυτών που έχουν πει πως το καθεστώς [Άσαντ] είναι ένοχο», εξέφρασε ο γάλλος υπουργός Εξωτερικών, Λοράν Φαμπιούς.

Στην αντίπερα όχθη βρέθηκε όμως η Ρωσία, με τον πρεσβευτή της Μόσχας στον ΟΗΕ να αντιτείνει πως «δεν χρειάζεται να πηδάμε σε συμπεράσματα».

Νωρίτερα, ο Μπαν Κι-μουν καταδίκασε την επίθεση στη Δαμασκό ως «έγκλημα πολέμου».

Ουάσινγκτον: Νεκροί και τραυματίες από ένοπλη επίθεση σε ναυτική βάση

Ουάσινγκτον: Νεκροί και τραυματίες από ένοπλη επίθεση σε ναυτική βάση
Τουλάχιστον 13 είναι οι νεκροί και πάνω 12 οι τραυματίες από τις βολές του ενόπλου που άνοιξε πυρ σε κτίριο του αμερικανικού Πολεμικού Ναυτικού στη συνοικία Νέιβι Γιαρντ στη νοτιοανατολική Ουάσινγκτον όπως μεταδίδει το αμερικανικό τηλεοπτικό δίκτυο NBC επικαλούμενο υψηλόβαθμο αξιωματικό του Πολεμικού Ναυτικού.

Από την πλευρά του, σε ανακοίνωσή του το Πολεμικό Ναυτικό κάνει λόγο για «πολλούς τραυματίες».
ameriki1
Ένας άλλος αξιωματικός του Ναυτικού, που μίλησε υπό τον όρο της διατήρησης της ανωνυμίας του στο πρακτορείο ειδήσεων Ρόιτερς, είπε ότι ο δράστης του περιστατικού έχει «περιοριστεί». Ο ίδιος πρόσθεσε ότι αρκετοί άνθρωποι σκοτώθηκαν και αρκετοί ακόμη είναι τραυματισμένοι, όμως ο ακριβής αριθμός των θυμάτων δεν είναι ακόμη γνωστός.
ameriki2
Σύμφωνα με τα αμερικανικά μέσα ενημέρωσης ένας από τους τραυματίες είναι αστυνομικός, ενώ πολλοί βρίσκονται σε «κρίσιμη» κατάσταση.
Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση της αστυνομίας, οι δράστες είναι τρεις και όχι ένας, όπως πιστευόταν αρχικά. Ο ένας σκοτώθηκε κατα τη διάρκεια καταδίωξής του, ενώ οι άλλοι δύο κυκλοφορούν οπλισμένοι μέσα στις εγκαταστάσεις της Βάσης.
Ο ένοπλος που κατά τις αμερικανικές αρχές ευθύνεται για τη σφαγή σε κτίριο του Πολεμικού Ναυτικού στην Ουάσινγκτον και ο οποίος σκοτώθηκε στη συνέχεια από αστυνομικούς ονομαζόταν Άαρον Αλέξις, όπως έγινε γνωστό από το FBI.
ameriki4
Σύμφωνα με αμερικανικά μέσα ενημέρωσης, ο δράστης ήταν 34 ετών, καταγόταν από το Φορτ Γουόρθ του Τέξας και είχε υπηρετήσει στο Πολεμικό Ναυτικό από το 2007 μέχρι το 2011. Παραμένει ωστόσο ασαφές εάν μετά τη λήξη της θητείας του ο Αλέξις συνέχισε να εργάζεται στο Νέιβι Γιαρντ ως πολιτικό προσωπικό.

Μία εκπρόσωπος του FBI επιβεβαίωσε την ταυτότητα του ενόπλου, διευκρινίζοντας ότι η έρευνα συνεχίζεται.
Ο δήμαρχος της Ουάσινγκτον Βίνσεντ Γκρέι ανακοίνωσε εξάλλου ότι οι νεκροί ανέρχονται συνολικά στους 13, συμπεριλαμβανομένου και του δράστη.
Σε εξέλιξη βρίσκεται μεγάλη επιχείρηση των ειδικών δυνάμεων ενώ έχουν διακοπεί οι συγκοινωνίες.


Read more: http://www.newsbomb.gr/diethnh/story/346922/oyasingkton-nekroi-kai-traymaties-apo-enopli-epithesi-se-naytiki-vasi#ixzz2f7b6xhah

ΚΩΠΗΛΑΣΙΑ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΝΕΑΡΟΥΣ ΚΩΠΗΛΑΤΕΣ ΤΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΣΤΙΣ ΣΕΡΡΕΣ




Ο δρόμος προς τις επιτυχίες είναι γνωστός πια για τους αθλητές του Ναυτικού Ομίλου Κατερίνης και τον ακολουθούν πιστά , πετυχαίνοντας πολύ καλές εμφανίσεις σε κάθε αγωνιστική και ηλικιακή κατηγορία συμμετέχουν. Έτσι στους Διασυλλογικούς αγώνες κωπηλασίας που διοργάνωσε  ο ΝΑ.ΠΕ.Σ.Πεθελινού Σερρών την Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου, παρά το γεγονός ότι  από τους έξι, νέους κυρίως αθλητές, που εκπροσώπησαν τον Ναυτικό  Όμιλος  Κατερίνης κάποιοι  για πρώτη φορά δοκίμαζαν τις δυνάμεις τους σε αγώνες , οι επιτυχίες και τα μετάλλια δεν έλειψαν και σε αυτή την διοργάνωση.
Στο πρόγραμμα των αγώνων, που διοργάνωσε για τρίτη συνεχόμενη χρονιά ο νεοσύστατος Σύλλογος του Πεθελινού Σερρών «Κερκινίτις»,  περιλαμβάνονταν 9 αγωνίσματα στα οποία πήραν μέρος πάνω από 100 αθλητές από 9 συλλόγους της Βόρειας Ελλάδος.  Οι αθλητές του Ν.Ο.Κατερίνης κάτω από την καθοδήγηση του Τεχνικού Συμβούλου Γ.Μπικογιάννη έκαναν πολύ καλή εμφάνιση κατακτώντας ένα χρυσό και ένα αργυρό μετάλλιο.
Πιο συγκεκριμένα οι δωδεκάχρονοι  Σωτήρης Νάστος  και Ζαχαρίας Τζιόμπανος   στην πρώτη τους αγωνιστική εμφάνιση κατάφεραν να κατακτήσουν το κύπελλο και το χρυσό μετάλλιο στο διπλό σκιφ παίδων 12-14 ετών αν και ήταν ίσως οι νεαρότεροι στο αγώνισμά τους, δείχνοντας δείγματα για πολύ καλή μελλοντική εξέλιξη. Στο σκιφ παίδων 12-14 ετών ο πιο έμπειρος Χατζησαββίδης Χρήστος που δεν έχει λείψει από το βάθρο των νικητών σε καμιά από τις διοργανώσεις που συμμετείχε, κατέκτησε τη δεύτερη θέση και το αργυρό μετάλλιο. Στο σκιφ κορασίδων 12-14 ετών η Χρύσα Τελμετίδου στη 2η συμμετοχή της σε αγώνες κατατάχθηκε 5η κάνοντας πολύ καλή εμφάνιση. Πολύ καλά δείγματα έδωσαν με τις εμφανίσεις τους και οι Λευτέρης Ευσταθιάδης που κατατάχθηκε 7ος στο σκιφ παίδων και Ράνια Τσιβούλα 9η στο σκιφ κορασίδων.

Ο Κώστας Φακοπουλίδης του Πιερικού Αρχελάου στον Ηλυσιακό της Α1

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ



Ο έφηβος γκαρντ του Πιερικού Αρχελάου Κώστας Φακοπουλίδης μετά την επιτυχή εισαγωγή του στο Τμήμα Μηχανικών του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου στην Αθήνα, από την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο θα αγωνίζεται στην ανδρική ομάδα του Ηλυσιακού, η οποία συμμετέχει στο πρωτάθλημα της Α1.
Ο νεαρός καλαθοσφαιριστής που συμμετείχε στις εθνικές ομάδες παίδων και εφήβων, γεννήθηκε το 1995 στην Κατερίνη και έχει ύψος 1,92 μ., ξεκίνησε το μπάσκετ από τις ακαδημίες του συλλόγου.
Το 2010 σε ηλικία 15 ετών προωθήθηκε στην ανδρική ομάδα και στις αγωνιστικές περιόδους 2010-2011 και 2011-2012 αγωνίστηκε με τον Πιερικό Αρχέλαο στο πρωτάθλημα της Α2 και το 2012-2013 σ΄ αυτό της Β΄ εθνικής.

Ε.Ο.Σ. Λιτοχώρου - Σχολή Αναρρίχησης Βράχου Αρχαρίων 2013


Ο Ε.Ο.Σ. Λιτοχώρου πραγματοποιεί Σχολή Αναρρίχησης βράχου βάση του κανονισμού της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ορειβασίας & Αναρρίχησης (Ε.Ο.Ο.Α.). Η σχολή αναγνωρίζεται από την Ε.Ο.Ο.Α. και οι απόφοιτοι της μπορούν να συνεχίσουν στην επόμενη σχολή Μέσου Επιπέδου της Ε.Ο.Ο.Α. καθώς και στις ανώτερες σχολές της ορειβατικής εκπαίδευσης.
 Στη Σχολή μπορεί να συμμετέχει οποιοσδήποτε  θέλει να ασχοληθεί με το άθλημα της Αναρρίχησης με μόνη προϋπόθεση την καλή φυσική κατάσταση που πιστοποιείται με ιατρικη βεβαίωση καλής υγείας και να είναι μέλος συλλόγου που ανήκει στη δύναμη της Ε.Ο.Ο.Α. και έχει συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας τους.
 Βασικός στόχος είναι η εκπαίδευση των συμμετεχόντων στις βασικές αναρριχητικές τεχνικές και τεχνικές ασφάλισης, ώστε να μπορούν να αναρριχηθούν αυτόνομα, με τη μέγιστη δυνατή ασφάλεια, σε Οργανωμένα Αναρριχητικά Πεδία Βράχου μίας σχοινιάς.
Τα μαθήματα πραγματοποιούνται   το φθινόπωρο, σε 5 Σαββατοκύριακα. Παρέχεται όλος ο εξοπλισμός (σχοινιά, κράνη, μπωντριέ, κλπ.) και η ασφάλεια ζωής των εκπαιδευομένων για όλη τη διάρκεια της Σχολής.
Εκπαιδευτής της Σχολής ορίζεται ο Μαρινίδης Χαράλαμπος εκπαιδευτής Ορειβασίας & Αναρρίχησης της Ε.Ο.Ο.Α.

Αναλυτικές πληροφορίες για το περιεχόμενο, της μεθόδους εκπαίδευσης, το πρόγραμμα και τα δικαιολογητικά θα βρείτε στο blog του συλλόγου eoslitohorou.blogspot.com

--
ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΟΡΕΙΒΑΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΛΙΤΟΧΩΡΟΥ
Μέλος στις * Ελληνική Ομοσπονδία Ορειβασίας και Αναρρίχησης * Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας * Γενική Γραμματεία Αθλητισμού
Είσοδος Χαράδρας Ενιππέα, Λιτόχωρο Πιερίας, Τ.Θ. 45, Τ.Κ. 60200
τηλ. & φαξ: 23520 82444,  email: eos.litohorou@gmail.com, blog eoslitohorou.blogspot.com
Skype: eos.litohorou
---
ALPINE CLUB OF LITOHORO
Member of: Hellenic Federation of Mountaineering & Climbing * General Secretariat for Civil Protection * General Secretariat for Sports
Entrance of Enipeas Gorge, Litohoro, P.O. 45, P.C. 60200
​, 
Pieria
​, Greece​
tel. & fax +30 23520 82444, email: eos.litohorou@gmail.com
Skype: eos.litohorou

"Παρεμβάσεις και ασφαλτοστρώσεις στην περιοχή του Βατάν",ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΙ ο ΔΗΜΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ, μόνο που δέν μας λένε τί γίνεται ακριβώς στο παλιό γκαράζ του ΔΗΜΟΥ στο ΒΑΤΑΝ......που αντί για πάρκο είναι εστία μόλυνσης και στέκι ναρκομανών.....

Αυτό είναι το πρόσφατο σχετικό δημοσίευμα... μόνο που πρέπει να δούμε και την άλλη όψη και το χάλι στην περιοχή του ΒΑΤΑΝ.. έχουν γίνει τόσες δημοσιεύσεις και ουδείς συγκινήθηκε.. δείτε παρακάτω το πρόσφατο δημοσίευμα για τις "παρεμβάσεις του δήμου στο ΒΑΤΑΝ.. δείτε όμως και παλιότερα δημοσιεύματα για το κακό χάλι στο ΒΑΤΑΝ, κάτι που δέν άλλαξε έως σήμερα... και ο πεζόδορμος τρυπητήρι στην Α ΠΑΡΟΔΟ ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΥ καλά κρατεί, και το παλιό γκαράζ εστία μόλυνσης και αυτό αναλοίωτο... ίσως αυτά να μήν ανήκουν στο ΒΑΤΑΝ.. τί λέτε να ρωτήσουμε κανένα απο το ΒΑΤΑΝ να μας πεί;.....διαβάστε στη συνέχεια....Δημοσίευμα της 15-09-2013...

Παρεμβάσεις και ασφαλτοστρώσεις στην περιοχή του Βατάν 

Kαθοριστικά στην αναβάθμιση της πόλης και της καθημερινότητάς της συμβάλλουν τα έργα αναμόρφωσης & συντήρησης οδών που υλοποιεί η Δημοτική Αρχή στο σύνολο του Δήμου Κατερίνης.


Παρεμβάσεις – ασφαλτοστρώσεις, που βελτιώνουν το οδόστρωμα και δημιουργούν καλύτερες και ασφαλέστερες συνθήκες για τη διέλευση των οχημάτων πραγματοποιήθηκαν στη διάρκεια της εβδομάδας υπό την επίβλεψη της Τεχνικής Υπηρεσίας, σε τμήματα των οδών Λαχανά, Αγίας Παρασκευής, Μαραθώνος (Ενότητας Βατάν).


«Η ασφαλτόστρωση των συγκεκριμένων τμημάτων αποτελεί τμήμα μιας συνολικής παρέμβασης,  που συμβάλει στην αναβάθμιση του επιπέδου του εσωτερικού οδικού δικτύου. Με βάση την καταγραφή και ιεράρχηση των αναγκών από τις υπηρεσίες μας η συντήρηση των οδών εντάσσεται σε ένα συνολικότερο πρόγραμμα έργων το οποίο βρίσκεται σε εξέλιξη και αφορά την αποκατάσταση και ανακατασκευή πεζοδρομίων, την βελτίωση του φωτισμού κ.ο.κ» επισημαίνει σε δήλωσή του ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος.
---------------------------------------------------------------------------
παλιότερα δημοσιεύματα για την ίδια περιοχή......

 


Σάββατο 1 Ιανουαρίου 2011
Αντί για ευχές για καλή χρονιά και καλύτερο το 2011, αρχίσαμε με γκρίνιες και δικαιλογημένα...
Ξεκινήσαμε να γράφουμε για το παλιό γκαράζ του Δήμου Κατερίνης, στην αρχή με χαρά και ελπίδα ότι θα γίνει πάρκο (δείτε το παλιό άρθρο εδώ ) , μετά απο λίγο καιρό διαπιστώσαμε αργοπορίες (δείτε το άρθρο εδώ!!) .. ,στη συνέχεια λίγο καιρό πρίν τις Δημοτικές εκλογές διαπιστώσαμε ότι τίποτε δέν γίνεται (δείτε το άρθρο εδώ::)..
- Και όλο αυτό το χρονικό διάστημα έως και σήμερα, η γειτονιά αυτή του ΒΑΤΑΝ ζεί μέσα στα λασπόνερα, στα κουνούπια, στις δυσοσμίες..Η δέ Α Πάροδος Δημοκρίτου για όποιον πέρασε με το αυτοκίνητό του, διαπιστώνει ότι ένας χαλικόδρομος είναι καλύτερος,αφού κυριαρχούν τα λιμνάζοντα νερά και οι βρωμιές.
Σήμερα 1 Γενάρη του νέου έτους 2011, επειδή το κακό παράγινε, έστω και  άν στενοχωρώ κάποιους φίλους μου στον Δήμο, αποφάσισα να μήν σταματήσω να το φωνάζω και να μεταφέρω τις αντιδράσεις των κατοίκων.
Εδώ και πάρα πολύ καιρό, στο εγκαταλειμένο κτίρο του γκαράζ του Δήμου, (που σημειωτέον είναι ορθάνοικτο) , έχουν εγκατασταθεί μονίμως διάφοροι τύποι, που αρχικά η γειτονιά νόμιζε ότι ήταν άστεγοι, έλα όμως που δέν είναι άστεγοι, αλλά άρρωστοι χρήστες ναρκωτικών που συνωστίζονται μέσα εκεί.
Και βέβαια τα νέα τα μεταφέρουν στους μεγάλους οι πιτσιρικάδες, που παίζουν εκέι στην άμμο του αύλειου χώρου του γκαράζ..
Πολλές φορές, έχει έλθει η αστυνομία βράδυ αλλά και ημέρα.. και απο ότι πληροφορηθήκαμε έδιωξε κάποια παιδιά χρήστες που ήταν εκεί μέσα.. αλλά φτάνει αυτό; ο Δήμος ποιά μέριμνα παίρνει;

Εκτός του ότι ο αύλειος χώρος του γκαράζ είναι πηγή και εστία μόλυνσης με απόνερα και λάσπες το ίδιο και η Α Πάροδος Δημοκρίτου, έχουμε τώρα και το κτίριο που έχει γίνει εστία και χώρος εναπόθεσης όλων των υλικών που χρησιμοποιούν τα παιδιά θύματα της μάστιγας των ναρκωτικών.
Και τί θα γίνει κύριοι; Θα παίζουν τα παιδιά της γιετονιάς και θα βλέπουν στην ψύχρα πως μπαίνουν μέσα στο κτίριο για χρήση ναρκομανείς;

και μετά οι πιτσιρικάδες απο περιέργεια θα περιεργάζονται τον χώρο και θα βλέπουν τα σύνεργα;
Καιρός είναι να κάνετε κάτι.. η γειτονιά έκανε το χρεός της,.. ειδοποίησε την αστυνομία πολλές φορές.,, τώρα καιρός είναι να κάνει το χρέος του και ο Δήμος Κατερίνης, να φτιάξει επιτέλους το πάρκο, να γκρεμίσει αυτό το κτίριο έκτρωμα και ώς τότε; να το κλειδώσει και να μήν επιτρέψει να γίνεται στέκι ναρκομανών.
"Κάτοικοι της γειτονιάς"
ακολουθούν υπογραφές
Για του λόγου του αληθές, 1η Ιανουαρίου του 2011 σήμερα,με ηλιο και καλό καιρό και δείτε τις φωτογραφίες και το ερασιτεχνικό βιντεάκι που ακολουθεί:


ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ..
- οι λάσπες και τα νερά μόνιμο φαινόμενο εδώ!!
- Α ΠΑΡΟΔΟΣ ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΥ ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΛΑΜΑΤΑ
ΚΤΙΡΙΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ- ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ.. ΑΥΤΟΣΧΕΙΔΙΑ ΚΡΕΒΑΤΙΑ ...ΣΥΝΕΡΓΑ ΝΑΡΚΟΜΑΝΩΝ.. ΚΛΕΙΔΙΑ.. ΛΟΥΚΕΤΑ.. ΒΡΩΜΙΑ ΚΑΙ ΔΥΣΟΣΜΙΑ

 
  πηγη: http://kraxtis-gr.blogspot.com

ΓΕΦΥΡΙ ΤΗΣ ΑΡΤΑΣ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕ Η ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ ΤΟΥ ΠΑΛΙΟΥ ΓΚΑΡΑΖ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ- ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ !!!!

ΤΡΙΤΗ 15 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2009

























Απο κάτοικο της περιοχής αναγνώστη πήραμε την παρακάτω επιστολή και Φωτογραφιες:

ΑΓΑΠΤΗΤΟ BLOG "ΚΡΑΧΤΗΣ'..
Εγώ και όλη γενικά η περιοχή του ΒΑΤΑΝ πέριξ το υπαλιού γκαράζ του Δήμου, βιώσαμε την υποβάθμιση, όλα τα χρόνια, απο όλες τις προηγούμενες διοικήσεις του Δήμου και την νύν Διοίκηση.
Για πολλα χρόνια πρίν το 2004, είχαμε το γκαράζ του Δήμου με τα απορριματοφόρα να κάνουν τη ζωή μας δύσκολη.Μετά το 2004 έφυγε το γκαράζ και τα αποριματοφόρα.Ομως παρέμειναν εκεί, τόννοι μπάζων και σκουπιδιών, στα οποία μέσα φύτρωσαν και τεράστια δέντρα.Η δυσωσμία και η μυρωδιά απερίγραπτη. Είχαμε πληροφορηθεί ότι θα κατασκευαστεί εκεί σχολείο δεύτερης ευκαιρίας.Με την προηογούμενη Διοίκηση του Δήμου επι Αμοιρίδη, ξεκίνησε να μπαίνει στο δρόμο του ένα τέτοιο έργο..Η νύν Δημοτική αρχή το σταμάτησε, αφού τοποθέτησε και τούβλα επι του παλιού κτηρίου.Απο ότι πληροφορήθηκα δέν θα γίνει σχολείο δεύτερης ευκαιρίας.
Εδώ και ένα χρόνο περίπου, μεταφέρθηκαν τα μπάζα με σκοπό να γίνιε πάρκο..Αντί πάρκου όμως εδώ και ένα χρόνο, έχουμε λίμνες και βρώμικα λασπόνερα.Δέν γνωρίζω όμως θάθελα μία απάντηση, για το τί πρόκειται και πότε θα γίνει κάτι, να σταματήσουν οι λάσπες να κυριαρχούν στο υποτιθέμενο υπο κατασκευή πάρκο. Ως πότε εμείς στο ΒΑΤΑΝ θα είμαστε πολίτες δέυτερης κατηγορίας!!
Ενας, Επι δεκαετίες κάτοικος του ΒΑΤΑΝ...
(ΣΗΜ. Σας στέλνω και λίγες φωτογραφίες και παρακαλώ να τις δημοσιεύσετε)
ΚΡΑΧΤΗΣ (kraxtis-gr.blogspot.com)