ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου 2015

Κοιτά ποιοι σε εκπροσωπουσαν μεχρι πρότινος Έλληνα και θα καταλάβεις… Το διαβάσαμε από το: Κοιτά ποιοι σε εκπροσωπουσαν μεχρι πρότινος Έλληνα και θα καταλάβεις…



Δεν χρειάζεται κανένα άλλο σχόλιο.

ΠΗΓΗ 

Κωνσταντοπούλου: Με εντολή Σαμαρά δεν ελέγχθηκε η λίστα Λαγκάρντ Το διαβάσαμε από το: The Secret Real Truth http://thesecretrealtruth.blogspot.com/#ixzz3QcGhaZkr


http://lykavitos.gr/wp-content/uploads/2014/09/lista-lagarde.jpgΣτα 22 δισ. ευρώ ανέρχονται τα ποσά των εμβασμάτων στο εξωτερικό που δεν μπορούν δικαιολογηθούν κατά την τριετία 2008-2011. Οι έλεγχοι έγιναν σε 54.000 εμβάσματα με την ευθύνη της Γενικής Γραμματείας Δημοσίων Εσόδων και το σύνολό τους εκτιμάται στα 54 δισ. ευρώ. Για τα στοιχεία αυτά ενημέρωσε ο ειδικός γραμματέας του ΣΔΟΕ, Στέλιος Στασινόπουλους, την Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής. Μετά τη συνεδρίαση της Επιτροπής, η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, ανέφερε σε ανακοίνωσή της ότι ο πρωθυπουργός έδωσε εντολή στον Στ. Στασινόπουλο να μην ελέγξει τους καταθέτες της λίστας Λαγκάρντ. Σημειώνεται ότι μόλις 266 ονόματα από τα 1.700 που περιλαμβάνει η λίστα ελέγχονται από το ΣΔΟΕ.
Για την πορεία του ελέγχου των 54.000 εμβασμάτων της τριετίας 2008-2011, ο ειδικός γραμματέας του ΣΔΟΕ Στέλιος Στασινόπουλος ρωτήθηκε από μέλη της Επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής, αλλά όπως ενημερώθηκαν οι βουλευτές την ευθύνη του ελέγχου δεν την έχει πλέον το ΣΔΟΕ.
Ως εκ τούτου η Επιτροπή θα εξετάσει το επόμενο διάστημα να καλέσει σε ακρόαση τον επικεφαλής της ΓΓΔΕ Χάρη Θεοχάρη.
Ωστόσο ο Σ. Στασινόπουλος ανέφερε πως 54 χιλιάδες Έλληνες κατά την τριετία 2008-2011 είχαν εμβάσματα στο εξωτερικό συνολικού ύψους σχεδόν 54 δισ. ευρώ, εκ των οποίων σύμφωνα με πρώτους υπολογισμούς τα 22 δισ. φαίνεται να μην «δικαιολογούνται» από τα εισοδήματα των φυσικών προσώπων που έστειλαν χρήματα εκτός συνόρων κατά την επίμαχη περίοδο.
Στα επικριτικά σχόλια μελών της Επιτροπής για βραδύτητα με την οποία προχωρούν οι έλεγχοι των καταθετών της λίστας Λαγκάρντ, ο Σ. Στασινόπουλος απάντησε πως το ΣΔΟΕ κάνει καλά τη δουλειά του και σημείωσε ενδεικτικά ότι υπάρχουν 300 εκατομμύρια ευρώ προσδοκώμενα από φυσικά πρόσωπα, και πολλαπλάσια αυτών από επιχειρήσεις, ως αποτέλεσμα των ελέγχων που έχουν διενεργηθεί.
Κωνσταντοπούλου: Εντολή Σαμαρά να μην ελέχθούν οι καταθέτες της λίστας
«Προφανώς ο κ. Σαμαράς πιστεύει ότι "λεφτά υπάρχουν" και γι' αυτό η εντολή του προς τον επικεφαλής του ΣΔΟΕ κ. Στασινόπουλο, προσωπική επιλογή του Πρωθυπουργού για τη θέση αυτή, είναι να μην ελέγξει τους καταθέτες της λίστας Λαγκάρντ», σημείωσε σε ανακοίνωσή της η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ζωή Κωνσταντοπούλου μετά την συνεδρίαση της Επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας στη Βουλή.
Όπως τόνισε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ: «Μόνο έτσι εξηγείται το γεγονός ότι την ίδια στιγμή που ο κ. Σαμαράς κομπορρημονεί στην Ευρώπη περί πρωτογενούς πλεονάσματος, ο επικεφαλής του ΣΔΟΕ, που από τις 4/10/2012 δεσμεύεται από κατεπείγουσα παραγγελία των Οικονομικών Εισαγγελέων για έλεγχο του συνόλου της λίστας Λαγκάρντ, ομολογεί ότι, από τις 2.062 καρτέλες της λίστας, που περιέχουν πολλαπλάσιους δικαιούχους και συνδεδεμένα πρόσωπα και εταιρίες, το ΣΔΟΕ έχει ολοκληρώσει τον έλεγχο μόλις 6 προσώπων, συμπεριλαμβανομένων των 4 συγγενών Παπακωνσταντίνου. Και αυτό, ενώ εδώ και 15,5 μήνες έχει παραλάβει τη λίστα από τον ίδιο τον Πρωθυπουργό, στον οποίο την απέστειλε ως "προσωπικό-εμπιστευτικό" στοιχείο ο κ. Βενιζέλος, αφού την κράτησε στην τσέπη του επί ακόμη 15 μήνες, ενώ προηγουμένως την παρέλαβε από τον κ. Διώτη, ο οποίος την είχε παραλάβει από τον κ. Παπακωνσταντίνου, οι οποίοι επίσης έθαψαν τη λίστα επί μήνες».
Αναφερόμενη στην του ομιλία του πρωθυπουργού ως προεδρεύοντος της ΕΕ, η Ζ. Κωνσταντοπούλου πρόσθεσε ότι «απέκρυψε ότι η Ελλάδα είναι η μόνη χώρα που εξακολουθεί να μην έχει εισπράξει ούτε ένα ευρώ από τη λίστα Λαγκάρντ, αλλά αντίθετα χαρίζει φόρους, Τράπεζες, Δημόσιες Επιχειρήσεις, δημόσιες συχνότητες και κυβερνητικές θέσεις σε πρόσωπα που θα έπρεπε να ελέγχονται φορολογικά για τις καταθέσεις ή το ρόλο τους σε σχέση με τη λίστα Λαγκάρντ».
Τέλος, σημείωσε πως «στο "success story" των φορολογικών επιδρομών στους αδυνάτους και του κλεισίματος του ματιού στου "ημετέρους" εργολάβους, καναλάρχες, τραπεζίτες και κομματικούς επιτετραμμένους, ο κ. Σαμαράς μπορεί να προσθέσει ότι πέτυχε να εγγραφεί σε περίοπτη θέση στη λίστα των πολιτικών που εξασφαλίζουν ασυλία, ατιμωρησία και προστασία από κάθε είδους λογοδοσία σε εκείνους που έβλαψαν το δημόσιο συμφέρον και καραδολίευσαν την φορολογική αξίωση της πολιτείας. Επαξίως, λοιπόν, συγκατοικεί με τον κ. Βενιζέλο σε αυτή τη συγκυβέρνηση του αίσχους. Ωστόσο, η επιζήμια για το δημόσιο συμφέρον διακυβέρνησή του αποτελεί τρανή απόδειξη ότι υπάρχουν αυτουργοί της δημιουργίας και της διόγκωσης του δημοσίου χρέους, το οποίο δεν μπορεί να μετακυλίεται στις πλάτες της κοινωνίας και των νεότερων γενεών. Αυτοί που αντιμετωπίζουν το Δημόσιο ως τσιφλίκι τους, να αναλάβουν να πληρώσουν και τα σπασμένα της ζημιογόνου συμπεριφοράς τους από θέσεις εξουσίας και ευθύνης». 


Το διαβάσαμε από το: Κωνσταντοπούλου: Με εντολή Σαμαρά δεν ελέγχθηκε η λίστα Λαγκάρντ http://thesecretrealtruth.blogspot.com/2015/02/blog-post_23.html#ixzz3QcGqQfi1

Στα άκρα η κόντρα Τσίπρα – Στουρνάρα: «Δεν παραιτούμαι» δηλώνει προκλητικά ο Διοικητής της ΤτΕ Το διαβάσαμε από το: Στα άκρα η κόντρα Τσίπρα – Στουρνάρα: «Δεν παραιτούμαι» δηλώνει προκλητικά ο Διοικητής της ΤΤΕ

http://arouraios.gr/wp-content/uploads/2015/01/stournaras_11102014133449.jpgΠρώτο το arouraios.gr σας αποκάλυψε, πριν καλά καλά ορκιστεί Πρωθυπουργός ο Αλέξης Τσίπρας, πως στις πρώτες προτεραιότητες του είναι η αλλαγή του Διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδας. H υπόθεση όμως δεν φαίνεται να είναι τόσο απλή για τον νέο Πρωθυπουργό.

Ο Γιάννης Στουρνάρας στηριζόμενος σε αστεία επιχειρήματα, περι ανεξαρτησίας του θεσμού του Διοικητή της ΤτΕ, διαμηνύει στο Μέγαρο Μαξίμου που δεν σκοπεύει σε καμία περίπτωση να υποβάλλει ο ίδιος οικειοθελώς την παραίτηση του.

Η στάση του κ. Στουρνάρα χαρακτηρίζεται εξαιρετικά προκλητική από τη νέα κυβέρνηση η οποία αναμένεται να χρησιμοποιήσει όλα τα μέσα που διαθέτει προκειμένου τελικά να τον απομακρύνει από την θέση του.

Στο ΣΥΡΙΖΑ εκτιμούν ότι πίσω από την άρνηση του πρώην Υπουργού του κ. Σαμαρά μπορεί να κρύβονται σχέδια για χρησιμοποίηση της Τράπεζας της Ελλάδος για μικροπολιτικά παιχνίδια με στόχο να πλήξουν την νέα κυβέρνηση.

arouraios.gr

Το διαβάσαμε από το: Στα άκρα η κόντρα Τσίπρα – Στουρνάρα: «Δεν παραιτούμαι» δηλώνει προκλητικά ο Διοικητής της ΤτΕ http://thesecretrealtruth.blogspot.com/2015/01/blog-post_9301.html#ixzz3QcGQeqmS

Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΥ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΟΥΝ….. ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ, ΟΣΟ ΤΟ ΔΥΝΑΤΟΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ.

SOLD OUT

Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ…………….
Η «Χούντα» το 74 παραδίδει στον «Εθνάρχη» υγιές χρέος 330 εκατ. (υγιές διότι λόγω μεγάλης βιομηχανικής και…
αγροτικής ανάπτυξης το χρέος αυτο-εξοφλείτο).

-Ο «Εθνάρχης» μετατρέπει το χρέος μετά από 7 χρόνια σε 8 ΔΙΣ (σημειώστε πετρελαϊκή κρίση του 1977).
-Ο Ανδρέας κλείνει με δυο τρόπους (υπερ-πολλαπλασιασμός μισθών και εισφορών μέσα σε μια νύχτα & των απεργιών) όλες τις τεράστιες βιομηχανίες (ΙΖΟΛΑ, ΠΙΤΣΟΣ, ΕΛΙΝΤΑ, ΠΕΙΡΑΙΚΗ ΠΑΤΡΑΙΚΗ, ΧΡΩΠΕΙ κτλ κτλ κτλ), και εφαρμόζει το οικονομικό τερτίπι που λέγεται «EASY MONEY SYSTEM» σε επίπεδο κράτους, δηλαδή παίρνει δάνεια (από τις Εβραϊκές Τράπεζες του Ροκφέλερ που πρωτύτερα είχαν σχεδιάσει οργανώσει και χρηματοδοτήσει την δημιουργία του ΠΑΣΟΚ) και μοιράζει τα χρήματα στους πολίτες, δηλαδή γεμίζει την αγορά με χρήμα (όχι όμως υγιή αλλά δανεικά με ασύλληπτους τόκους).
Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα για πρώτη φορά η Ελλάδα να καταναλώνει περισσότερα από αυτά που παράγει, βυθίζοντας την πολύ περισσότερο στο DEBT BASE BANKING SYSTEM.
Σκοπός του «Τσοβόλα δώστα όλα» δεν είναι η φιλανθρωπία όπως πιστεύει ο πολύ μ@λ@κ@ς λαός, αλλά στο ότι:
1ον πρέπει να αρχίσει ο λαός τα μεγάλα έξοδα και να συνηθίσει στα μεγάλα έξοδα

2ον πρέπει να «δέσει» την Ελλάδα με τα δάνεια στις ομόφυλες του Εβραϊκές Τράπεζες
3ον και όλα αυτά γιατί; για να ενεργοποιηθεί εν καιρώ το «EASY MONEY SYSTEM» σε επίπεδο φυσικών προσώπων και πολύ αργότερα το «TIGHT MONEY SYSTEM» σε επίπεδο πρώτα φυσικών προσώπων και αργότερα σε επίπεδο Κράτους.
- Ο Μητσοτάκης βασιζόμενος στην κατάντια των ΔΕΚΟ που είχε φέρει ο Παπανδρέας θέλησε να αρπάξει την ευκαιρία και να τις «χαρίσει» σε ιδιώτες με το αζημίωτο φυσικά.
- ο Σημίτης (Ααρόν Αβουρί) φέρνει την ομόφυλη του Εβραϊκή Goldman Sachs για να φτιάξει ένα SWAP (Δημιουργική Λογιστική) για να καλύψει το χρέος στα χαρτιά και να μπούμε στο Ευρώ. Η Goldman Sachs για αυτό το SWAP πήρε πάνω από 1 ΔΙΣ ευρώ από την Ελλάδα.
Ο Σημίτης λοιπόν κάνει την συμφωνία με την Goldman Sachs μέσω του Πέτρου Χριστοδούλου. (Ο Πέτρος Χριστοδούλου εκτός από την Goldman Sachs ήταν σύμβουλος και στην JP Morgan, γίνεται διευθυντής στην Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος.)
Αυτό το SWAP ήταν και η βάση της δικαιολογίας της σημερινής κατάρρευσης διότι η Goldman Sachs γνώριζε τα βαθύτερα κατατόπια της Ελληνικής οικονομίας.
Το ερώτημα είναι όμως, γιατί οι Ευρωπαίοι εταίροι μας ενώ ξέρανε το κόλπο κάνανε τα στραβά μάτια;
Όπως μας ενημερώνει ένας Γερμανός οικονομολόγος, κάνανε τα στραβά μάτια διότι η Ελλάδα δεν είναι βιομηχανική χώρα άρα δεν είναι ανταγωνιστής της Γερμανίας ή της Γαλλίας, ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ είναι μια καλή αγορά και ευκαιρία να κερδοσκοπήσουν επάνω μας, διότι θα μας δανείζανε με τόκο και τα δανεικά πριν φτάσουνε εδώ θα τα ξαναπαίρνανε πίσω λόγω VW, BMW, Mercedes, Opel, Audi, Bosch, Siemens, Miele, AEG, Lidl, Renault, Peugeot, Citroen, Carrefur, αγορά οπλικών συστημάτων κλπ..

Κοντεύοντας στο 2000 και όταν πια το «EASY MONEY SYSTEM» σε επίπεδο κράτους είχε φτάσει στο ζενιθ ( Η Ελλάς χρωστάει πάρα πάρα πολλά στις Εβραϊκές Τράπεζες) έπρεπε να εφευρεθεί ένας τρόπος να πάψει πια το «EASY MONEY SYSTEM» σε επίπεδο κράτους εφόσον πια τα πράγματα όδευαν καλά «δεμένα» και να περάσουμε στο άλλο επίπεδο δηλαδή το «EASY MONEY SYSTEM» σε επίπεδο φυσικών προσώπων.
Έτσι εφευρέθηκε το κόλπο το οποίο δεν ήταν άλλο από την μεγάλη απάτη του Χρηματιστηρίου που όλοι ήδη έχουμε ξεχάσει.
Σκηνοθέτησαν λοιπόν εικονικά κέρδη και μέσω πάντα των υποχείριων ΜΜΕ κατόρθωσαν να κάνουν ακόμα και τους βοσκούς επάνω στα ψηλότερα βουνά να κατεβαίνουν στην τηλεόραση του καφενείου για να δουν τις μετοχές τους…
Όταν το 99% του Ελληνικού προβατικού λαού είχε παίξει στο χρηματιστήριο και ή όλη κατάσταση είχε φτάσει στο ζενιθ, ήρθε η ώρα του Σόρρος. Σκάει μύτη ο Σόρρος και ξεκινάει το κατρακύλισμα. Με αποτέλεσμα να πάρουν όλα τα λεφτά του προβατικού λαού που νωρίτερα τους τα είχαν δώσει με «EASY MONEY SYSTEM» σε επίπεδο κράτους μέσω του Ανδρέα. Ο σκοπός όμως δεν είχε ολοκληρωθεί, ίσα ίσα μόλις ξεκινούσε.
Ανακεφαλαίωση: Ο Ανδρέας Μινέικο Παπανδρέου είχε ενεργοποιήσει το «EASY MONEY SYSTEM» σε επίπεδο κράτους (δηλαδή έπαιρνε δάνεια και τα μοίραζε στην αγορά (με το αζημίωτο βέβαια) καταχρεώνοντας-δεσμεύοντας το Ελληνικό κράτος στις Εβραϊκές Τράπεζες).
Το 2000, Σημίτης και Σόρρος, τραβάνε όλο το χρήμα που είχε διοχετεύσει ο Παπανδρέας μέσω του χρηματιστηρίου, με αποτέλεσμα να μένει η Ελλάδα-αγορά χωρίς ρευστό αλλά με τεράστιους τόκους δάνειων του Ανδρέα να μας βαραίνουν.
Ήταν καιρός για το «EASY MONEY SYSTEM» σε επίπεδο φυσικών προσώπων. Δεδομένου λοιπόν ότι ρευστό στην αγορά από τα κρατικά δάνεια πια δεν υπάρχει, (αφού τα πήραν πίσω αφήνοντας βέβαια τα χρέη από τους τόκους) οι ανάγκες των μιικρομάγαζων για ρευστό και των ανθρώπων να αγοράσουν μια κατοικία ήταν πάντα δεδομένη, εμφανίζονται ως από μηχανής θεός (Ιεχωβάς) οι Τράπεζες, οι οποίες ανοίγουν τις κάνουλες ενεργοποιώντας έτσι το «EASY MONEY SYSTEM» σε επίπεδο φυσικών προσώπων. Δηλαδή οι Τράπεζες αρχίζουν και ρίχνουν ρευστό στην αγορά, αυτήν την φορά μέσω των φυσικών προσώπων. Ήταν λύση αυτή για να ορθοποδήσουμε; φυσικά και όχι.
Σκοπός ήταν να φτάσει η κατάσταση σε κάποιο σημείο, να κλείσει ένας Χ χρονικός κύκλος για να προχωρήσουν στο επόμενο στάδιο το οποίο λέγεται «TIGHT MONEY SYSTEM» σε επίπεδο φυσικών προσώπων Έχουμε 3 δεδομένα:
1. μας βαραίνουν κρατικά χρέη από τα δάνεια του Ανδρέα, ΑΡΑ μπαίνουν τρελοί φόροι σε όλες τις συναλλαγές, υποτίθεται για να ξεχρεώσουμε, αυτό σημαίνει ακρίβεια
2. υγιές ρευστό στην αγορά δεν υπάρχει παρά μόνο τα χρήματα των Τραπεζών τα οποία είναι με τοκογλυφικούς όρους, στην ήδη κατεστραμμένη αγορά
3. οι τιμές των κατοικιών από το 1993 έχουν 10πλασιαστεί λόγω φορολογίας και μόνο, οπότε τα βάρη στους πολίτες-πρόβατα αβάσταχτα. ήταν καιρός για το τελικό «TIGHT MONEY SYSTEM» σε επίπεδο κράτους πρώτο βήμα: Πριν ένα χρόνο 2009, οι τράπεζες ξαφνικά κλείσανε τις κάνουλες των δανείων… ντόμινο η οικονομική δυσχέρεια.
ΤΕΛΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ: Ο Καραμανλής το μόνο σωστό πράγμα που έκανε στην ζωή του ήταν να κλείσει την συμφωνία με την Ρωσία για τον Αγωγό Μπουργκας – Αλεξανδρούπολης. Αυτό στους Εβραίους της Αμερικής έκανε ασύλληπτο κακό (άρα καλό για εμάς) διότι:
1. θα κερδίζαμε χρήματα υγιή ξανά, μετά από 30 χρόνια.
2. Ποιος θα τολμούσε να πειράξει τα συμφέροντα του Πούτιν;
3. αν το παραμύθι «μπαμπούλας Τουρκία» κατέρρεε, τα κέρδη και η επιρροή των Εβραίων εξ Αμερικής θα εξανεμιζόταν, διότι αφενός δεν θα μας δάνειζαν πλέον αυτοί, θα σταματούσαμε να αγοράζουμε οπλικά συστήματα από αυτούς ( στην Ε.Ε. αγοράζουμε οπλικά συστήματα από Αμερική τόσα όσα οι υπόλοιπες χώρες της Ε.Ε. μαζί), και ότι σε καιρό πολέμου οι Αμερικάνοι δεν θα μπορούσαν να μας επηρεάσουν εφόσον τα οπλικά συστήματα δεν ήταν δικά τους. Αυτοί και πολλοί άλλοι λόγοι ήταν που έπρεπε να πέσει ο αποτυχημένος Καραμανλής, και στην θέση του να έρθει ο Εβραίος Τζέφρυ Γεώργιος Μινέικο Τζαντ Παπανδρέας.
Στον προεκλογικό αγώνα ο Καραμανλής ουσιαστικά με τις δηλώσεις του δείχνει στον λαό να ψηφίσει Τζέφρυ, ο Τζέφρυ υπόσχεται χρήμα στον λαό (Τσοβόλα ξαναδώστα όλα) και ο λαός παραβλέπει τις προεκλογικές θέσεις του Πασοκ στα εθνικά θέματα (πράγμα που φανερώνει τα πάντα) γιατί το σκατένιο του μυαλό μένει στις απατηλές υποσχέσεις για χρήματα.

Aποκάλυψη μετά το Τροχαίο! Γιατί ο κύριος Μαρκογιαννάκης κυκλοφορεί ακόμα με Βουλευτικό Αυτοκίνητο αφού δεν είναι πλέον ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ; (φωτορεπορτάζ)

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε λίγο μετά τις 12 το μεσημέρι στα Χανιά στο οποίο μάλιστα ενεπλάκη και το αυτοκίνητο του πρώην βουλευτή, Χρήστου Μαρκογιαννάκη.
Όπως αναφέρει το flashnews.gr, ένα αυτοκίνητο που οδηγούσε ένας ηλικιωμένος συγκρούστηκε με το βουλευτικό αυτοκίνητο στη διασταύρωση των οδών Εφέδρων Πολεμιστών και Μανουσογιαννάκηδων.
Το ερώτημα είναι πως ο κύριος Μαρκογιαννάκης κυκλοφορεί ακόμα με βουλευτικό αυτοκίνητο από τη στιγμή που δεν είναι πλέον βουλευτής;
Γιατί στις τελευταίες εκλογές δεν εκλέχθηκε στα Χανιά.
Και τώρα ποιος θα τη πληρώσει τη ζημιά;
Το γνωρίζει ο κ. Τσίπρας αυτό;
Από την σφοδρότητα της σύγκρουσης τραυματίστηκε στο χέρι ο οδηγός του αυτοκινήτου, ο οποίος διεκομίσθη στο Νοσοκομείο Χανίων. Μαζί του διεκομίσθησαν – για προληπτικούς λόγους – και το ζευγάρι των ηλικιωμένων που επέβαιναν στο άλλο αυτοκίνητο.
Προανάκριση για το ατύχημα διενεργεί το τμήμα Τροχαίας Χανίων.
ΠΗΓΗ: makeleio.gr  http://www.makeleio.gr/?p=266640

Είναι κοντά τo τέλος της επέλασης των βαρβάρων!



Είναι κοντά τo τέλος της επέλασης των βαρβάρων! Διάβαζα κάπου, ότι σύμφωνα με τη γερμανική οικονομική εφημερίδα Handelsblatt, η νέα ελληνική κυβέρνηση αναλαμβάνοντας τα καθήκοντά της, αιφνιδίασε τους εταίρους της, με την απόφασή της να ματαιώσει «σημαντικά τμήματα» του συμφωνηθέντος προγράμματος λιτότητας και «εξασθένησε» με τη στάση της το «έως τώρα κοινό μέτωπο της Ευρωπαϊκής Ένωσης κατά της ρωσικής επιθετικότητας στην Ουκρανία». Αλλά γιατί άραγε τους αιφνιδίασε τους εταίρους μας η νέα ελληνική κυβέρνηση? Μήπως δεν είχε δεσμευθεί προεκλογικά, ότι το αστείο με τους υπάλληλους της Τρόικας θα τελείωνε, αμέσως μετά τον σχηματισμό της? Μήπως ως αντιπολίτευση, δεν είχε καταγγείλει το ουκρανικό φιάσκο, που εκτός του γεγονότος ότι υποστηρίζει ένα νεοφασιστικό καθεστώς, επιπρόσθετα θέτει σε κίνδυνο και τις πανάρχαιες ελληνικές κοινότητες της Αζοφικής? Όχι, δεν θα έπρεπε να αιφνιδιαστούν οι εταίροι μας!  Μόνο εμείς, εκπλησσόμαστε ευχάριστα με τα εξαίσια πρώτα δείγματα γραφής της νέας ελληνικής κυβέρνησης. Εμείς, που ατέλειωτα χρόνια τώρα, από τότε που θυμόμαστε τους εαυτούς μας, έχομε συνηθίσει να έχομε κυβερνήσεις που άλλα υπόσχονται προεκλογικά και άλλα πράττουν μετεκλογικά. Έσπευσα να εξηγήσω στους λιπόψυχους και τους μεμψίμοιρους, που αμέσως μετά τη συνάντηση Βαρουφάκη-Ντάισελμπλουμ, άρχισαν να λένε ότι το οικονομικό επιτελείο της κυβέρνησης και ο Πρωθυπουργός παίζουν στη ρουλέτα την παραμονή της Ελλάδας στην ευρωζώνη, ότι αυτό δεν είναι αλήθεια και ας μην επαναλαμβάνομε τα ίδια πράγματα.   Δεν μπορεί κανείς να ισχυρίζεται ότι η κυβέρνηση παίζει στη ρουλέτα, την παραμονή της χώρας στην ευρωζώνη γιατί  μόνο αν τα γερμανικά πάντσερ αποφάσιζαν να επελάσουν κατευθείαν προς τον βαθύ βάλτο, θα βρισκόμασταν μπροστά στον κίνδυνο αυτό. Το έχουν ξανακάνει, βέβαια στο παρελθόν, να προκαλέσουν καταστροφές οι Γερμανοί πριν αυτοκαταστραφούν, αλλά πάντως οι πιθανότητες να ξανακάνουν τα ίδια ξανά, είναι στις μέρες μας ελάχιστες.  Αντίθετα, οι πιθανότητες να ευοδωθεί ο στόχος της ελληνικής πλευράς, δηλαδή να αποκατασταθεί η νομιμότητα στην Ευρώπη και να διαφυλαχτεί το ευρωπαϊκό κεκτημένο, είναι πολύ-πολύ  καλύτερες από 1 προς 37, κατά που συμβαίνει στη ρουλέτα! Αλλά, να το τονίσουμε, ότι οι πιθανότητες είναι συντριπτικά καλύτερες, καθώς οι ευρωγραφειοκράτες αντιλαμβάνονται πολύ καλά, ότι το οικοδόμημα των Βρυξελλών, κινδυνεύει σε μια τέτοια περίπτωση, με κατάρρευση!  Αλλά τώρα, που αρχίζει ο ψυχολογικός πόλεμος, πρέπει κι εμείς να βοηθήσουμε την ελληνική κυβέρνηση σε τούτο το ιδιότυπο "μπρα ντε φερ".  Βγήκε ήδη ένας από τους συμβουλάτορες της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας (ΕΚΤ), που δεν ξέρω από πού κρατά η σκούφια του, και είπε ότι «Το ευρωπαϊκό πρόγραμμα για την Ελλάδα, λήγει στις 28 Φεβρουαρίου, και χωρίς παράταση η Αθήνα δεν θα δύναται να αντιμετωπίσει τις χρηματοδοτικές της ανάγκες, κόβοντας παράλληλα τις ελληνικές τράπεζες από τη ρευστότητα της ΕΚΤ», όπως μας ενημερώνει το πρακτορείο Reuters.  Προσωπικά δεν αμφιβάλλω καθόλου, ότι οι γραφειοκράτες της Κομισιόν, θα βρουν έως τις 27 Φεβρουαρίου τη φόρμουλα, προκειμένου η Ελλάδα, να συνεχίσει να βρίσκεται, νομοτεχνικά τουλάχιστον, εντός του -όποιου- προγράμματος. Καθόλου δε θέλουν κι αυτοί, να χάσουν τις βολικές τους καρέκλες. Αρκεί έως τότε, όλοι εμείς οι Έλληνες, να δείξουμε την απαραίτητη ψυχραιμία και να στηρίξουμε έμπρακτα την ελληνική κυβέρνηση, που έξι μέρες τώρα δεν έχει πάψει να μας εκπλήσσει ευχάριστα.   Αρκεί να σταθούμε δίπλα στην ελληνική κυβέρνηση, χωρίς bank-runs και άλλες ποταμίσιες μικροψυχίες...  Επιτέλους, το χρειαζόμαστε αυτό το χαμόγελο, στην πολιτική ζωή του τόπου μας, που τόσο σπάνιο είχε γίνει και τόσο μας είχε λείψει. Μόνο που για να το διατηρήσουμε αυτό το χαμόγελο, οφείλομε κι εμείς από τη μεριά μας να αποδείξομε έμπρακτα την υποστήριξή μας... Αρκετά με τη γκρίνια.  Αρκετά με την μεμψιμοιρία… Πόσα χρόνια περιμέναμε να βρεθεί μια κυβέρνηση που να μπορεί να πει "όχι" στον παραλογισμό του προγράμματος "διάσωσης" και να πράξει ως όφειλε κατά της επέλασης των βαρβάρων του νεοφιλελευθερισμού που σφυροκοπούν την κοινωνία μας?  Έκτη μέρα με αυτήν την κυβέρνηση κι εγώ συνεχίζω να χαμογελώ, ως να ήμουν ηλίθιος. Θα μου μείνει κουσούρι στο τέλος.  Alexandros Raskolnick Το κολάζ είναι από την ΟΚΤΑΝΑ

Copy and WIN : http://bit.ly/copynwin

Πιερία: Θρήνος για τον τραγικό θάνατο του 17χρονου ποδοσφαιριστή



Θλίψη στην τοπική κοινωνία της Πιερίας έχει προκαλέσει η είδηση του θανάτου 17χρονος ποδοσφαιριστής από τη Ρυτίνη Βασίλης Δάλλας που έπαιζε στους Μακεδόνες Πιερίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο 17χρονος από τη Λαγόραχη, ο οποίος επέβαινε σε δίτροχη μηχανή, σκοτώθηκε χθες το βράδυ έξω από το Ελατοχώρι. Ο άτυχος νεαρός εκινείτο με τη μηχανή του με κατεύθυνση προς το Ελατοχώρι, όταν για άγνωστο λόγο έχασε τον έλεγχο της μηχανής με αποτέλεσμα να ανατραπεί και να βρει τραγικό θάνατο. Το θανατηφόρο τροχαίο συμβάν ερευνά το τμήμα τροχαίας.  

Ηλεκτροσόκ! Αμφίπολη: ο τάφος ανήκει στον Μέγα Αλάξανδρο και το γνώριζαν από την αρχή! Διαβάστε τον λόγο που το έκρυβαν!!!

Ηλεκτροσόκ! Αμφίπολη: ο τάφος ανήκει στον Μέγα Αλάξανδρο και το γνώριζαν από την αρχή! Διαβάστε τον λόγο που το έκρυβαν!!!

Γράφει ο Ιωάννης Λαμπρόπουλος

Το να μιλήσεις για αυτό το μοναδικό ταφικό-μνημείο είναι εύκολο. Να πεις όμως ουσιώδεις και λογικές αλήθειες, αυτό είναι δύσκολο. Όχι όμως λόγω του “γρίφου”, που κάποιοι ισχυρίζονται πως καλύπτει την έρευνα, αλλά λόγω των γεωστρατηγικών συμφερόντων που υπάρχουν από πίσω και λόγω φυσικά του ανθελληνικού “λόμπυ” που κυβερνάει και ελέγχει τα πράγματα στην Ελλάδα.

Είναι η ώρα λοιπόν, να μάθουν ΚΑΙ οι Έλληνες την αλήθεια για το παγκόσμια μοναδικό και μεγαλοπρεπές

Ταφικό ΜΝΗΜΕΙΟ της ΑΜΦΙΠΟΛΗΣ. Και λέω να μάθουν και οι Έλληνες, γιατί ΟΛΟΙ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ εκτός από τους Έλληνες.

Το γνωρίζουν οι αρχαιολόγοι της Ελλάδος, αλλά και αρχαιολόγοι του εξωτερικού. Το γνωρίζουν όλοι σχεδόν οι Κυβερνήτες και οι Πρωθυπουργοί της Ελλάδος, από τον Μεταξά μέχρι σήμερα. Αλλά κανείς δεν έδωσε ποτέ την εντολή της ανασκαφής, γιατί αυτό δεν συμβαδίζει με τα συμφέροντα των ανθελλήνων και των Μασόνων που μας ελέγχουν. Σε κανέναν δεν άρεσε δηλαδή η Ιδέα, της τεράστιας προβολής που θα έπαιρνε η Ελλάδα ανά τον κόσμο, μετά την ανασκαφή του ταφικού μνημείου, της μεγαλύτερης και ιστορικότερης παγκόσμιας μορφής, του ΜΕΓΑΛΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ.

Μην βλέπετε που δείχνουν οι αρχαιολόγοι “ψύχραιμοι”. Τα ευρήματα μέχρι τώρα είναι απίστευτα , μοναδικά και πρωτόγνωρα για την παγκόσμια αρχαιολογία. Για να σας το πω σε μια πιο απλή γλώσσα, κοιτάζονται μεταξύ τους, για να βεβαιωθούν πως είναι αλήθεια αυτά που βλέπουν και δεν ζουν σε όνειρο. Δεν βλέπουν μόνο έναν ΤΑΦΟ. Βλέπουν μαζί και ένα ΜΝΗΜΕΙΟ. Βλέπουν μαζί και ένα ΗΡΩΟ. Βλέπουν μαζί και ένα ΜΑΝΤΕΙΟ. Βλέπουν ένα παγκόσμια ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΘΑΥΜΑ, όπως παγκόσμια ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ είναι και ο ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ.

Γνωρίζουν πως θα βρούν τον ΜΕΓΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ από την ώρα που αποφάσισαν να ξεκινήσουν την εκσκαφή. Όπως είπαμε είναι γνωστό εδώ και δεκαετίες, αλλά κανείς δεν το ξεκίναγε, διότι επικρατούσαν τα ανθελληνικά συμφέροντα.

ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΔΗΛΑΔΗ ΞΑΦΝΙΚΑ;; ΕΓΙΝΑΝ ΦΙΛΛΕΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ;;

Όχι, όχι μην νομίζετε πως το κάνουν για το συμφέρον της Ελλάδος. Τα ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ που βρίσκονται από πίσω και αποφάσισαν την εκσκαφή, ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ, και εντελώς ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΑ και ΑΝΤΕΘΝΙΚΑ. Αλλά πρίν ΑΠΟΚΑΛΥΨΩ τις πληροφορίες μου, να δούμε τα πράγματα ένα ένα και να τα βάλουμε στη θέση τους.

Καλά δεν αναρωτήθηκε κανένας, γιατί να θέλουν ΤΩΡΑ οι καταστροφείς της Ελλάδος, να κάνουν την εκσκαφή του Τάφου του ΜΕΓΑΛΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ;;; Γιατί τώρα αφού το γνωρίζουν εδώ και δεκαετίες;; Μήπως νομίζετε πως τώρα τους έπιασε το ενδιαφέρον για τον ΜΕΓΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ;;

Και να κάνω και άλλη μία ερώτηση; Αν οριστικοποιηθεί πως είναι ο τάφος του ΜΕΓΑΛΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ, αυτό τι σημαίνει για τα Σκόπια ΞΕΡΕΤΕ;;;; Σημαίνει ΔΙΑΛΥΣΗ του ψευτοκράτους εντός 15 ημερών αφού θα τελειώσει γι’ αυτούς οριστικά το όνομα ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ που πάνω σε αυτό θεμελίωσαν το ψευδοκράτος και τις όποιες διεκδικήσεις τους.

Και να κάνω άλλη μία ερώτηση; Οι κυβερνώντες μας, ΣΑΜΑΡΑΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ και τα λοιπά ΛΑΜΟΓΙΑ που αποφάσισαν τώρα την εκσκαφή, γιατι νομίζετε το έκαναν;; Για να ΔΙΑΛΥΣΟΥΝ τα Σκόπια;; Και θα έκαναν μόνοι τους κάτι τέτοιο, στο ΠΡΩΤΕΚΤΟΡΆΤΟ των ΗΠΑ;; Τους έχετε δηλαδή για τόσο “καρυδάτους Έλληνες”;;

Και θα κάνω και άλλη μία συγκεντρωτική ερώτηση: Πόσο νομίζετε μας αγαπούν οι λεγόμενοι “σύμμαχοί”μας;; Πόσο μας αγαπούν οι ΗΠΑ;; Πόσο η Γερμανία;; Πόσο τα υπόλοιπα Ευρωπαϊκά κράτη;; Πόσο οι γείτονες;; Πόσο η Τουρκία;; Πόσο η Αλβανία;; Πόσο τα Σκόπια;; Πόσο μας αγαπούν οι ομάδες των Αλβανών του UCK που είναι οπλισμένες στην Ελλάδα;; ΕΛΛΗΝΩΝ ΝΕΑ: Απόρρητη έρευνα για τον UCC. Κρύπτες όπλων και ομάδες των 5, προδίδουν την ύπαρξη τουΠόσο οι λαθροματανάστες και οι Τζιχαντιστές που είναι μέσα στο σπίτι μας;; Πόσο μας αγαπάει η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ μας;;

Περίεργος θόρυβος έχει ξεσπάσει το τελευταίο διάστημα σχετικώς με τις κινήσεις υποτιθέμενων αυτονομιστών τσάμηδων στην Ήπειρο και του αποκαλούμενου «Απελ…

ΑΛΗΘΕΙΑ, μήπως έχετε αναρωτηθεί, πως ζούμε και υπάρχουμε ακόμα, με τόση “αγάπη” γύρω μας;; ΑΝ ΔΕΝ ΞΕΡΕΤΕ, ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΠΡΟΣ ΤΑ ΠΑΝΩ ΚΑΙ ΔΟΞΑΣΤΕ ΤΟΝ ΘΕΟ.

Εσείς θα απαντήσετε ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ στις ερωτήσεις που έκανα. Τώρα θα ΑΠΟΚΑΛΥΨΩ τις πληροφορίες μου και θα τις συνδέσω με την εκσκαφή της Αμφίπολης, για να καταλάβουμε όλοι γιατί έγινε τώρα.

Από την αρχή του χρόνου, οι δύο γείτονες που έχουμε από ΠΑΝΩ μας, (Σκόπια-Αλβανία) δέχονται πολλές πιέσεις από τους “φίλους” και τους “συμμάχους” μας στο ΝΑΤΟ, να μας επιτεθούν. Ναι όπως το ακούτε. Να μας επιτεθούν στρατιωτικά. Από το 2012 το συζητάνε, αλλά τον τελευταίο χρόνο τους πιέζουν πολύ, ιδιαίτερα τα Σκόπια.

Τους διαβεβαιώνουν πως η Ελλάδα δεν έχει καμία τύχη και να μην φοβούνται, γιατί ταυτόχρονα θα χτυπήσει και η Αλβανία και η Τουρκία και ο UCK που έχει οπλισμένες ομάδες μέσα στην Ελλάδα και οι Τζιχαντιστές με τους μετανάστες μέσα στις πόλεις. ΔΕΝ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. Έτσι τους λένε. Αρκεί να κάνετε εσείς από ΠΑΝΩ την αρχή. Γιατί το λέει και η προφητεία του αγίου Κοσμά: “Αν πιαστεί ο πόλεμος από πάνω, τότε θα ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΟΥΝ”.

Οι Σκοπιανοί όμως παρ’ όλες τις διαβεβαιώσεις των Αμερικανών ΔΕΝ ΤΟ ΤΟΛΜΟΥΝ. Τους απείλησαν λοιπόν ανοιχτά πως αν δεν επιτεθούν στην Ελλάδα, Θα διαλυθούν σαν κράτος και θα προσχωρήσουν στην Αλβανία. Ταυτόχρονα έδωσαν εντολή να ξεκινήσουν οι ανασκαφές στον Τύμβο της Αμφίπολης, που εδώ και δεκαετίες γνωρίζουν πως πρόκειται για τον τάφο του ΜΕΓΑΛΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ. Τον έχουν “σαρώσει” με ακτίνες από δορυφόρο και γνωρίζουν πως οι θάλαμοι είναι επτά. Στον δε έβδομο υπάρχει κάτι που θα αφήσει άφωνη την ανθρωπότητα. Αρκεί να υπάρχει ακόμα η Ελλάδα, γιατί ο σκοπός των “φίλων” και των “συμμάχων” που μας “αγαπούν” είναι ένας: ΤΟ ΚΑΚΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΠΙΑΣΤΕΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΟΥΜΕ.

Η βοήθεια που προσφέρει η Ελληνική Κυβέρνηση στους επιτιθέμενους είναι αυτή: “ 27 Οκτ 2013 – Καταργούν πλήρως σε λίγες ημέρες το ένδοξο Β΄ Σώμα Στρατού, που τσάκισε τους Ιταλούς το 1940 … νικηφόρα ως την ηρωική Χειμάρρα της Βορείου Ηπείρου!”

Με εντολή του “πατριώτη” ∆ηµήτρη Αβραµόπουλου, καταργείται το Β’ Σώµα Στρατού, που εδρεύει στη Βέροια και στο οποίο υπάγεται όλη η αφρόκρεµα των Ειδικών ∆υνάµεων, καταδροµείς, αλεξιπτωτιστές και πεζοναύτες. Αυτή είναι η Βοήθεια που προσφέρουν οι προδότες της κυβέρνησης στους εχθρούς της Ελλάδος. ΑΦΟΠΛΙΣΜΌς των Εθνοφυλάκων της Μακεδονίας το 2012 και ΑΠΟΣΤΡΑΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ της Βορείου Ελλάδος με κατάργηση του Β’ σώματος στρατού το 2013.

ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΣΤΕ ΤΙ ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ Η ΟΧΙ;;

Η Κυβέρνηση τους ανοίγει τον δρόμο για να επιτεθούν, και αυτοί ακόμα φοβούνται τους Έλληνες. Τώρα όμως με την ανασκαφή της Αμφίπολης κινδυνεύουν άμεσα να διαλυθούν ως κράτος, γι’ αυτό είναι επικίνδυνοι. Αν ακούτε λοιπόν ότι οι ανακοινώσεις των κατευθυνόμενων αρχαιολόγων και τα ΜΜΕ, μιλούν ότι πλησιάζουμε στον Μέγα Αλέξανδρο, ΤΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΓΙΑ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ. Αν ακούτε ότι δεν μιλούν για τον Μέγα Αλέξανδρο, αλλά για την Ολυμπιάδα, την Ρωξάνη, και οποιαδήποτε άλλη ηλιθιότητα τους κατέβει, ΤΟΤΕ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΥΠΕΚΥΨΑΝ ΣΤΟΝ ΕΚΒΙΑΣΜΟ ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΣ ΕΠΙΤΕΘΟΥΝ.

Αλλά για να ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ και με τις ηλιθιότητες περί Ολυμπιάδας, Ρωξάνης και με όλες τις υπόλοιπες τρίχες που διαδίδουν οι “παπαγάλοι”, σημειώστε τα εξής:

Η Ολυμπιάδα ότι ήταν το χρώσταγε στον Φίλιππο Β’. Ακόμα και το όνομα της το πήρε από την νίκη του Φιλίππου στους Ολυμπιακούς αγώνες το 356 π.Χ. Το κανονικό της όνομα ήταν Πολυξένη.

Ο Φίλιππος Β’ ο Μακεδών, κατά το συνήθειο της εποχής παντρεύτηκε και άλλες γυναίκες εκτός από την Ηπειρώτισα την Πολυξένη-“Ολυμπιάδα”. Παντρεύτηκε την Αυδάτα, την Φιλίνα, την Νικησίπολη, την Μήδα και είχε παιδιά από την Φιλίνα και την Αυδάτα, πριν από τον Αλέξανδρο. Και μόλις του είπε η Ολυμπιάδα ότι δεν είναι αυτός ο πατέρας του Αλέξανδρου, την ξαπόστειλε στην Ήπειρο και παντρεύτηκε μία Μακεδόνισσα την Κλεοπάτρα.

Η Ολυμπιάδα δεν ήταν αγαπητή στη Μακεδονία και είχε διωχθεί από τον Φίλιππο, με την κατηγορία της μοιχείας. Ζούσε από τότε στην πατρίδα της την Ήπειρο και μετά τον θάνατο του Αλέξανδρου, εξτράτευσε κατά των Μακεδόνων για να υπερασπιστεί τα συμφέροντα του εγγονού της που τον είχε μαζί της στην Ήπειρο μαζί με την Ρωξάνη. Όταν εκστράτευσε στην Μακεδονία, ο Κάσσανδρος με τον Μακεδονικό στρατό ήταν στην Αθήνα και έτσι χωρίς να βρεί αντίσταση, νίκησε εύκολα την Ευρυδίκη και τον Αριδαίο τους οποίους εφόνευσε άγρια. Διώχθηκε όμως από τον Κάσσανδρο, μόλις επέστρεψε από την Αθήνα και μετά από επτάμηνη πολιορκία στην οχυρωμένη παραθαλάσσια πόλη του Θερμαϊκού κόλπου Πύδνα, παραδόθηκε, αλλά ήταν τόσο εξαγριωμένοι οι Μακεδόνες μαζί της που την λιθοβόλησαν και την άφησαν ατιμωτικά άταφη να σαπίσει.
Ο τάφος της ΞΕΡΟΥΝ που βρίσκεται. Είναι στόν τύμβο «Τούμπα» στό μακρύγιαλο της Πύδνας και δεν έχει ακόμα ανασκαφεί.

Είναι λοιπόν ποτέ δυνατόν, ο τάφος του Βασιλιά Φιλίππου Β’ του Μακεδόνα, που ήταν ο ισχυρότερος και επιφανέστερος Έλληνας της εποχής του, να είναι 45 τετραγωνικά μέτρα και μιάς από τις πιο μισητές γυναίκες του, να είναι όσο το Καλλιμάρμαρο;

ΓΙ’ ΑΥΤΗΝ ΠΟΥ ΤΗΝ ΑΦΗΣΑΝ ΑΤΑΦΗ ΝΑ ΣΑΠΙΣΕΙ, ΛΕΤΕ ΝΑ ΕΦΤΙΑΧΝΑΝ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΟΙ ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ, ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΤΑΦΙΚΟ ΜΝΗΜΕΙΟ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ;;;;;;;

ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟ ΑΡΙΣΤΟΥΡΓΗΜΑ ΤΗΣ ΑΜΦΙΠΟΛΗΣ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΜΝΗΜΕΙΟ, ΟΙ ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ ΤΟ ΕΦΤΙΑΧΝΑΝ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ, ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΝΑ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΜΕΓΑΛΟ ΒΑΣΙΛΕΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ.
ΤΟΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΜΕΓΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ

Και ο λόγος που αποφάσισαν να κάνουν τώρα την εκσκαφή οι ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ είναι ο ΕΚΒΙΑΣΜΟΣ των ΣΚΟΠΙΩΝ για να μας επιτεθούν και να “πιαστεί” το κακό από ΠΑΝΩ.

Παρακαλώ να το διαδώσουμε σε όλους τους Έλληνες

Ιωάννης Λαμπρόπουλος
Συγγραφέας-ερευνητής

giannis_lampropoulos@yahoo.com
αναδημοσίευση απο το volcanotimes.com

Οι γόρδιοι δεσμοί δε λύνονται, κόβονται (σχόλιο περί χρέους)

Του Παναγιώτη Μαυροειδή   
Tα νούμερα είναι αμείλικτα.
Οι υποχρεώσεις πληρωμών του κράτους μόνο για το δίμηνο Φλεβάρη-Μάρτη είναι σχεδόν 19 δις. Τα έσοδα στην καλύτερα περίπτωση θα είναι 6,4 δις. Η διαφορά είναι χαώδης.

Τι είναι όμως αυτές οι πληρωμές;
Τα 11,63 δις αποτελούν δανειακές υποχρεώσεις εξυπηρέτησης του ληστρικού χρέους προς την ΕΕ! Μόλις  3 δις είναι για μισθούς και συντάξεις και 2,4 δις για ασφάλιση, περίθαλψη και κοινωνική προστασία.

Και εκείνο το »πρωτογενές πλεόνασμα» που είναι άραγε; Μα τούτο είναι ένας δείκτης/εφεύρεση για να μην ακούγονται τα πράγματα κακόηχα: Αν δεν είχαμε τις πληρωμές χρέους, τότε (ίσως) θα  είχαμε πλεόνασμα. Όπως λέμε, »αν  η γιαγιά μου…» Μην την κάνετε την αφαίρεση για αυτό το δίμηνο, διότι...
ούτε με αυτό το τέχνασμα  πιάνει το ψυχολογικό κόλπο. Αυτό μαγειρεύεται σε ετήσια βάση.

Τι μας λένε αυτά τα πράγματα; Ότι χωρίς άρνηση πληρωμών και διαγραφή του χρέους δε χωράει τίποτα. Εκτός και αν μας ταίζουν συνέχεια με νέα δάνεια σαν τον ναρκομανή.

Τι σηματοδοτεί λοιπόν η διαβεβαίωση του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα προς τον Bloomberg ότι »Η Ελλάδα θα ξεπληρώσει ΕΚΤ και ΔΝΤ και θα έρθει σε συμφωνία με την ΕΕ»;

Μόνο ένα πράγμα σημαίνει: Ότι ο τρίτος δρόμος του ΣΥΡΙΖΑ κατά το δόγμα »ούτε καταστροφική ρήξη, ούτε υποταγή» ή αλλιώς η περίφημη ΓΕΦΥΡΑ Βαρουφάκη »ανάμεσα στις παλιές υποχρεώσεις και το νέο πρόγραμμα», δε μπορεί να είναι τίποτα άλλο παρά ο ΛΙΤΟΣ ΒΙΟΣ στον οποίο κάλεσε ο Υουργός Οικονομικών.

Δηλαδή πως;

Θα πουλήσετε όλοι τα kayen στο Πέραμα,

θα κόψετε τα ταξείδια στις Μπαχάμες στο Περιστέρι,

την αγορά έργων τέχνης στο Κορδελιό,

τη συλλογή αλόγων ιππασίας στην Κοζάνη και ούτω καθεξής.

Τα 1,4 εκατομμύρια  άνεργοι πρέπει να μειώσουν τις εξόδους κάθε βράδυ »στα μπιουζούκια»,

οι 800.000 απλήρωστοι εργαζόμενοι να μειώσουν την καθημερινή ονυχοθεραπεία και τα SPA…

Συμβουλές-πρόκληση των χορτάτων, περιτυλιγμένες με οικολογική ευαισθησία και αντικαταναλωτική υποκρισία…

Και όμως μπορούμε!

Δεν είναι η ώρα για κλαψουρίσματα.

Ο λαός έδειξε πως δε φοβάται.

Με τον τρόπο του λέει: »Προχωράτε και εγώ είμαι έτοιμος και για ψωμί και ελιά».

»Ψωμί και ελιά»; Μα αυτός δεν είναι ο ΛΙΤΟΣ ΒΙΟΣ;

Όχι, δεν είναι αυτό που εννοεί ο Βαρουφάκης. Δηλαδή η διαιώνηση και δικαιολόγηση της άγριας λιτότητας για να μην πειραχθούν οι ιερές αγελάδες του ληστρικού χρέους, της μακροημέρευσης μιας ευρωζώνης-σφαγείο, των τραπεζών τοκογλύφων και των αιματηρών κερδών των επιχειρηματικών ομίλων.

Αυτά τα φάγαμε και τα τρώμε στην πλάτη μας τόσα χρόνια.

Είναι το αντίθετό του: »Ψωμί και ελιά», με την έννοια  της στράτευσης σε ένα αγώνα που θα έχει προοπτική ριζικής αλλαγής της κατάστασης. Για μια αξιοβίωτη ζωή, που θα μας περιέχει όλους, που δε θα κλέβουν τη δουλειά μας  και δε θα μαυρίζουν τη ζωή μας με το άγχος, το φόβο, την ανασφάλεια, τη μιζέρια.

Η Ελλάδα έχει πλούτο, εργάτες, επιστήμονες, ιστορία αγώνων, πολιτισμό. Και γειτονιά καλή έχει. Για ισότιμες ανταλλαγές και αλληλεγγύη. Όχι μόνο μπορεί να προσφέρει όμορφη και γεμάτη  ζωή για όλους, αλλά μπορεί και να συνεγείρει ένα κύμα ανατροπών που να σαρώσει την δικτατορία των πολυεθνικών και των αγορών σε όλη την Ευρώπη. Βάζοντας στο τιμόνι τους εργαζόμενους και τις ανάγκες τους. Και βάζοντας στη άκρη την ιμπεριαλιστική αφαίμαξη και την άγρια εκμετάλλευση του κόσμου της εργασίας.

Τρίτος δρόμος δεν υπάρχει. Οι γόρδιοι δεσμοί δε λύνονται, μόνο κόβονται….

Από pandiera