ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Πέμπτη 15 Οκτωβρίου 2015

Η Γρίπη των Χημικών Αεροψεκασμών: Σας Έπιασε ή Οχι Ακόμα;

Είσαι άρρωστος. Η μύτη σου τρέχει. Το σώμα σου πονάει, Ιδρώνεις, βήχεις, φτρνίζεσαι και δεν έχεις την ενέργεια να σηκωθείς απ’το κρεβάτι σου.


Δεν έχεις γρίπη. Είναι συνωμοσία, απ’ ότι λέει ο Δρ. Λέν Χόρογουιτς. Η γνώμη του δεν είναι βασισμένη σε Θεωρίες Συνωμοσίας, αλλά σε Δεδομένα της Συνωμοσίας.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ – ΤΥΠΩΣΤΕ ΤΟ – ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ
Καλλιόπη Σουφλή

Είσαι άρρωστος. Η μύτη σου τρέχει. Το σώμα σου πονάει, Ιδρώνεις, βήχεις, φτερνίζεσαι και δεν έχεις την ενέργεια να σηκωθείς απ’το κρεβάτι σου.
Δεν έχεις γρίπη.
Είναι συνωμοσία, απ’ ότι λέει ο Δρ. Λέν Χόρογουιτς.
Η γνώμη του δεν είναι βασισμένη σε Θεωρίες Συνωμοσίας, αλλά σε Δεδομένα της Συνωμοσίας. Μέσα στα τελευταία 10 χρόνια, ο Χόρογουτις έχει γίνει η πιο αμφιλεγόμενη ιατρική αρχή. Εκπαιδεύτηκε ως πανεπιστημιακός ερευνητής, και τώρα στα 48 του χρόνια, ο Χόρογουιτς χρεώνει πως στοιχεία της Αμερικανικής Κυβέρνησης συνωμοτούν με μεγάλες φαρμακευτικές εταιρίες για να αρρωστήσουν μεγάλα ποσοστά του πληθυσμού.
Τα ΜΜΕ αναφέρουν πως οι εντατικές πτέρυγες στα νοσοκομεία είναι γεμάτα από ασθενείς με μια περίεργη μόλυνση του άνω αναπνευστικού που δεν δείχνει να είναι ίωση.
Το αναφέρουν ως ‘η γρίπη μυστήριο’ και πως το εμβόλιο της γρίπης είναι αναποτελεσματικό…
«Αυτά είναι ανοησίες», λέει ο Δρ. Χόρογουτς.
«Η πραγματικότητα είναι πως βλέπουμε αυτή την επιδημία απ΄τα τέλη του 1998 και τις αρχές του 1999.
Οι άνθρωποι βήχουν και ξαναβήχουν απ’αυτή την περίεργη αρρώστια η οποία δε δείχνει να προέρχεται από καμία λογική ιογενή ή βακτηριακή επίθεση και μεταβατική περίοδο.
Εάν ήταν πραγματικά ιογενής ή βακτηριακή μόλυνση θα είχε δημιουργηθεί πυρετός, αλλά δεν είχε. Παραμένει για βδομάδες, αν όχι μήνες. Βουλωμένη μύτη, μύτη που τρέχει, βήχας, κόπωση, γενική κατάπτωση. Οι άνθρωποι γενικά νοιώθουν σαν να είναι ‘απενεργοποιημένοι’.
Το Ερευνητικό Ινστιτούτο Παθολογίας της Πολεμικής Αεροπορίας έχει κατοχυρώσει ένα δίπλωμα ευρεσιτεχνίας για το παθογόνο μυκόπλασμα που προξενεί την επιδημία. Μπορείτε να δείτε την αναφορά για την κατοχύρωση στο βιβλίο, Οι Θεραπευτικοί Κώδικες για την Βιβλική Αποκάλυψη. (The Healing Codes for the Biblical Apocalypse.)

BINTEO: Κίνδυνος στον Ουρανό. – Το Φαινόμενο των Χημικών Αερογραμμών





Το Μυκόπλασμα δεν είναι μύκητας στην ουσία, αλλά βακτήριο. Δεν έχει κυτταρικό τοίχωμα. Πηγαίνει βαθιά μές΄ στον πυρήνα του κυττάρου και έτσι το καθιστά πολύ δύσκολο να ενεργοποιηθεί μια ανοσολογική απάντηση απ΄τον οργανισμό. Είναι ένα βιολογικό όπλο φτιαγμένο από ανθρώπους. Η κατοχύρωση εξηγεί πως δημιουργεί χρόνιες μολύνσεις του άνω αναπνευστικού που είναι σχεδόν πανομοιότυπες με αυτό που συμβαίνει τώρα.
ΟΙ ΧΗΜΙΚΟΙ ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ ΤΗΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΑΝΟΣΟΠΟΙΗΤΙΚΟΥ ΣΑΣ
«Πιστεύω ότι οι χημικοί αεροψεκασμοί φταίνε για την χημική τοξίνωση του πληθυσμού, η οποία μπορεί να συντελέσει σε γενική καταστολή του ανοσοποιητικού, χαμηλού βαθμού μέχρι υψηλού βαθμού, ανάλογα με την έκθεση. Η δυσλειτουργία του ανοσοποιητικού επιτρέπει στους ανθρώπους να γίνονται ευαίσθητοι σε τυχαίες μολύνσεις, όπως αυτό το μυκόπλασμα και άλλες καιροσκοπικές μολύνσεις», λέει ο Δρ. Χόρογουιτς. «Πρωτοάρχισα να διερευνώ τους χημικούς αεροψεκασμούς όταν ψέκασαν πάνω απ’το σπίτι μου στο Βόρειο Αϊνταχο. Τράβηξα φωτογραφίες και μετά ήρθα σ’επαφή με το Γραφείο για την Προστασία του Περιβάλλοντος του Κράτους οι οποίοι δεν είχαν την παραμικρή ιδέα και με παρέπεμψαν στην Πολεμική Αεροπορία. Με έφεραν σ’επαφή με το Κέντρο Ελέγχου Τοξικολογικών Ασθενειών, και μετά από καμιά βδομάδα έλαβα ένα γράμμα από έναν απ’ τους αρχι-τοξινολόγους που έγραφε πως όντως υπήρχε μία ποσότητα αιθυλενοδιβρωμίδιο στα καύσιμα.
Το Αιυλενοδιβρωμίδιο βγαίνει απ’τα καύσιμα των αεροπλάνων, προκαλώντας αναστολή του ανοσοποιητικού και αδυνατεί το ανοσοποιητικό των ανθρώπων. Και στη συνέχεια έρχεται κι ένα μικρόβιο μυκόπλασμα ή μύκητας και δημιουργεί μία ασθένεια του άνω αναπνευστικού. Ξαφνικά, έχεις δευτερογενή βακτηριακή λοίμωξη. Σε πλακώνουν στα ΑΝΤΙΒΙΟΤΙΚΑ, και τα αντιβιοτικά μετατρέπουν τη χημεία του οργανισμού σε όξινη, και αρχίζεις να βγάζεις αλλεργίες, δερματικά και άλλα γιατί το συκώτι σου έχει γεμίσει τοξίνες που βγαίνουν από το δέρμα και γίνονται υποαλλεργικές αντιδράσεις με άλλα χημικά. Έχω συναδέλφους στις Μπαχάμες, στις Βερμούδες, στο Τορόντο, στην Βρετανική Κολούμπια που όλοι αναφέρουν μία περίεργη σπορά της ατμόσφαιρας. Αυτό που συμβαίνει είναι ποταπό.
Απ’το πουθενά, ξαφνικά έχεις ανθρώπους που είναι εντελώς αποσυντονισμένοι και μολυσμένοι με δύο, τρεις η και τέσσερις μικροβιακούς συμπαράγοντες και τοξινωμένοι από διάφορα χημικά…κι έτσι πλέον έχεις κάποιον με χρόνια πάθηση.
Ο ΜΑΥΡΟΣ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ
Η δίκη του Κογκρέσου του Φράνκ Τσέρτς το 1975, φανέρωσε τις αναθέτουσες επιχειρήσεις της ΣΙΑ (CIA – Central Intelligence Agency) για τα βιολογικά όπλα- Litton Bionetics και Army Corp of Engineers (Σώμα Μηχανικών του Στρατού), που σχεδίαζαν και χρησιμοποιούσαν διάφορα βιολογικά όπλα σε πληθυσμούς. Και όλο αυτό γινόταν με μαύρες πράξεις, μυστικές επιχειρήσεις, με χρηματοδοτήσεις όπου βουλευτές δεν ήταν ενήμεροι που πήγαιναν τα χρήματα. «Είναι ο Μαύρος Προϋπολογισμός», λέει ο Χόρογουιτς.
«Και στη σημερινή πολεμική σκηνή, όπου εμπειρογνώμονες του βιοχημικού πολέμου βρίσκονται και συζητούν τρόπους διεξαγωγής πολέμων, να εξολοθρεύσουν τον εχθρό, δε θες να σκοτώσεις κόσμο. Θες να προστατεύσεις το κόσμο που είναι χρόνια άρρωστος και εντελώς εξαρτώμενος απ’το κράτος και που εξαντλεί τους πόρους της χώρας. Και μετά μπορείς να προχωρήσεις φέρνοντας το στρατολογικό-ιατρικό-βιομηχανικό σύμπλεγμα και το διεθνή ιατρο-φαρμακευτικό σου καρτέλ. Και στη συνέχεια, πουλάς σ’αυτές τις νικημένες χώρες όλα τα φάρμακα και χημικά που χρειάζονται για να διατηρήσουν όποια εμφάνιση υγιούς λειτουργίας.
Είναι εντελώς νικημένοι. Δεν μπορούν να συντονίσουν τον στρατό. Δημιουργείς μια εξάρτηση κι έτσι αποδυναμώνεις τον κόσμο, κι ο αποδυναμωμένος λαός είναι εύκολος να τον ελέγξεις. Έχεις λοιπόν τον έλεγχο του πληθυσμού, και κερδίζεις απίστευτα χρηματικά ποσά στην πορεία, αντί του να καταστρέψεις τις ίδιες σου υποδομές με κάποιο πυρηνικό όπλο. Ανήκει σε σένα και τα φιλαράκια σου αυτή η υποδομή. Θες να ξεφορτωθείς τους ανθρώπους. Δε θες να ξεφορτωθείς την υποδομή σου.»
ΠΟΙΟΣ ΕΥΘΥΝΕΤΑΙ;
«Αυτό που σας λέω τώρα δεν είναι προβληματισμός. Εάν διαβάζατε τους κορυφαίους αναλυτές στρατιωτικών πολέμων, και την ‘Αναφορά από το Σιδερένιο Βουνό’ (Iron Mountain), η οικογένεια Ρόκεφέλερ είναι απ’τους κύριους παίκτες σ’αυτή την συνωμοσία. Είναι κύριοι παίκτες στην παγκόσμια γενοκτονία, και την μείωση του πληθυσμού. Αυτό δεν είναι πια μυστήριο ή άγνωστο.»
«Όταν εξετάζεις σε ποιόν ανήκουν τα καύσιμα για τους χημικούς αεροψεκασμούς, ποιοι είναι οι διευθυντές των εταιριών καυσίμων, ξαφνικά εμφανίζονται οι Ρόκεφελερ και οι βασιλικές οικογένειες- Stanadard Oil και BP (British Petroleum). Και ποιες είναι οι άλλες διατάξεις τους; Έξαφνα βλέπεις τα έγγραφα τους που δείχνουν τι και ποιους έχουν χρηματοδοτήσει, ιστορικά, καλλιγένεια, φυλετική υγιεινή, γενοκτονία, πληθυσμιακή μείωση, οικογενειακός προγραμματισμός, μητρική και παιδική υγεία- που φτιάχνουν και παραδίνουν εμβόλια και τις προμήθειες μολυσμένου αίματος. Αυτοί είναι οι τραπεζοεγκληματίες, οι ίδιο που τρέχουν το αιματηρό τραπεζικό σύστημα και τις εταιρίες χρηματικών τραπεζών», λέει ο Χόρογουιτς.
«Αναφέρομαι σ΄ένα καταπληκτικό βιβλίο του Δρ. Τζών Κοϋελμαν, που εργάστηκε ως Βρετανικός Μυστικός Πράκτορας στις υψηλότερες βαθμίδες. ΄Αρθρωσε πολύ ξεκάθαρα ποιοι τρέχουν αυτές τις εταιρίες. Εν τέλη, καταλήγει στο υψηλότερο επίπεδο των βασιλικών οικογενειών. Η οικογένεια Μπούς (Bush), η οικογένεια Ρόθτσαϊλντ, τα λεφτά των Ρόκεφελερ και όλο το κατεστημένο των Ρόκεφελερ έχει βασιστεί στα χρήματα των Ρόθτσαϊλντ και των βασιλικών οικογενειών.
Εάν δε μπορείς να το εξηγήσεις λογικά ή κάπως αλλιώς, νομίζω πως πρέπει ν’αρχίσεις να σκέπτεσαι τις θεωρίες συνωμοσίας και ν’αφήσεις τ’ αρνητικά ταμπελάκια που έχεις βάλει πάνω και γύρω απο τις θεωρίες συνωμοσίας που έχουν δαιμονοποιηθεί μαζί με όλα τα φάρμακα.»

ΤΟ ΤΕΤΑΡΤΟ ΡΑΪΧ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ
Η κυρίαρχες εγκληματίες οικογένειες κερδίζουν αστρονομικά ποσά από τα δεινά των ανθρώπων. Οι Ρόκεφελερ έχουν μονοπώλιο στα φάρμακα της Αμερικής από το 1920. Μαζί με την Ι.Γ.Φάρμπεν, (I.G.Farben) την πρώτη γερμανική βιομηχανική οργάνωση, κρατάνε το μονοπώλιο στα φάρμακα και τα χημικά παγκοσμίως.
Οι Ρόκεφελερ και η Ι.Γ.Φάρμπεν συνεργάστηκαν πριν τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο και κατά τη διάρκεια του. Για πρακτικούς λόγους, οι Ρόκεφελερ και η Ι.Γ.Φάρμπεν ήταν το Τρίτο Ραϊχ.
Ποιοί άλλοι εμπλέκονται; Η Φαρμακευτική Εταιρία Μέρκ (Merck Pharmaceutical). Ο πρόεδρος της, Γ.Γ. Γμερκ (George W.Merck), ήταν ο διευθηντής των βιολογικών όπλων της Αμερικής κατά τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο. Επιλέχθηκε προσωπικά απο τον Πρόεδρο Ρούζεβελτ και τον Γραμματέα Πολέμου Στίμσον.
Οι Ναζί σχεδίασαν τη Νέα Τάξη Πραγμάτων. Είχαν επινοήσει και όνομα γι’αυτό – «neue Ordnung», που σημαίνει, Νέα Τάξη, Νέα Τάξη Πραγμάτων (New Order, New World Order). Σήμερα, αυτή η Παγκόσμια Νέα Τάξη Πραγμάτων είναι η άνοδος του Τέταρτου Ραϊχ. Ο Στόχος του 4ου Ραϊχ, είναι ο πληθυσμιακός έλεγχος και η γενοκτονία.
99,99% των Μασόνων είναι ανίδεοι στο τι γίνεται στα υψηλότερα επίπεδα. Η πληροφορία που σου δίνετε μεγαλώνει σε κάθε υψηλό επίπεδο της Μασονίας. Όταν περνάς το 33ο επίπεδο, παίρνεις την υψηλότερη κατήχηση σε αυτό που ονομάζεται Αρχαία Αρκάνα, η αρχαία γνώση που περιγράφετε στο βιβλίο Θεραπευτικοί Κώδικες της Βιβλικής Αποκάλυψης. Εκεί φωλιάζουν αυτοί που τρέχουν τον πλανήτη και πράττουν διαβολικά.
Πως φτάνει κάποιος στις υψηλότερες βαθμίδες της Μασονίας; Δια μέσου γραμμών αίματος. Πρέπει να είσαι πρωτεύων βασιλικής οικογένειας, ιδανικά απόγονος ή πρέπει να είσαι κάποιος που είναι πολύ μα πολύ κοντά σε βασιλικά πρόσωπα, τις πρεσβύτερες γραμμές αίματος.

ΠΟΙΟΥΣ ΣΤΟΧΕΥΟΥΝ;
Ποιους στοχεύουν για την γενοκτονία; Εάν γίνεται απόπειρα για την μείωση του πληθυσμού στον πλανήτη, γιατί συμβαίνει;
«Κοίτα τις χώρες όπως αυτές στην Αφρική, Τριτοκοσμικά Έθνη έχουν γίνει οι κύριοι στόχοι για το HIV/AIDS. Και αναλογίσου πως το 73% των ανθρώπων που πάσχουν από HIV/AIDS σήμερα στην Αμερική, είναι Μαύροι ή Ισπανικής καταγωγής. Στατιστικά, το 55% των ομοφυλόφιλων ανδρών στην Αμερική έχουν ήδη πεθάνει. Μήπως τώρα βλέπεις την στοχευσμένη μείωση του πληθυσμού σε μειονοτικές ομάδες; Ε βέβαια. Αυτό συμβαίνει ακριβώς τώρα.
Δε θέλουν να ξεκάνουν ολόκληρους πληθυσμούς εντελώς, απλώς ορισμένους. Και δεν είναι, απ΄την πλευρά τους, καταπληκτικό; Έχουν ένα συγκαλυμμένο σχέδιο μείωσης του πληθυσμού και κανείς δεν το ‘χει πάρει χαμπάρι. Είναι αυτό που ιδανικά θέλουν.
Δεν έχει να κάνει με λεφτά. Πιστεύω πως υπάρχει μια Σατανική, διαβολική ιδεολογία, γιατί ο Νίξον ο ίδιος είπε, αναφερόμενος στους Ρόκεφελερ, ‘ δεν έχει να κάνει με λεφτά γι’αυτούς, έχει να κάνει με την εξουσία’.

Το ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΟΥ ΜΟΝΟΠΩΛΙΟΥ
Στο τέλος του παιχνιδιού Μονόπολη, τι κάνεις; Ένας κερδίζει, του ανήκουν όλα τα ακίνητα και γη, έχουν εξαλείψει όλους τους άλλους παίχτες και το παιχνίδι τελειώνει. Εκεί μπορείς να βάλεις πίσω το παιχνίδι στο ντουλάπι. Δεν μπορείς όμως να κάνεις το ίδιο με τον πλανήτη γη.
Όποιος κερδίσει στο τέλος αυτού του παιχνιδιού του Παγκόσμιου Μονοπωλίου, μπορεί να αναδιατάξει το παιχνίδι. Και αυτό ακριβώς βλέπουμε τον τελευταίο χρόνο. Δεν είδατε το μεγάλο ψάρι να τρώει το μεγάλο ψάρι στο διεθνές εμπόριο, είδατε τις τεράστιες φάλαινες να τρώνε τις τεράστιες φάλαινες σε φαλαινο-συγχωνεύσεις. Όλες αυτές οι μικρο-εταιρίες που φτιάχνουν τις πολυ-βιταμίνες σας, είναι θυγατρικές μεγαλύτερων ομίλων. Σήμερα, η Γουόρνερ Λάμπερτ (Warner Lambert) ή η Glaxo Wellcom, όλες αυτές οι τεράστιες, τεράστιες εταιρείες, είναι που κατέχουν τα μικρά ψάρια. Τα εξαγοράζουν. Και έτσι, πάλι, το παιχνίδι αλλάζει εάν το θελήσουν, και απ’ότι δείχνει, αυτό θέλουν. Αυτό είναι το μυστικό τους σχέδιο. Είναι φως φανάρι.
Στο αεροδρόμιο του Ντένβερ, υπάρχει ένα επιστέγασμα, στο κεντρικό κτίριο, αφιερωμένο στην Επιτροπή του Αεροδρομίου της Νέας Τάξης από τους Τέκτονες. Και υπάρχει μία πελώρια χρωματιστή τοιχογραφία – αφιερωμένη στην εκλιπών ανθρώπινη φυλή. Στο πίσω πλάνο, πάνω σ’ενα τρομερό φόντο από φλόγες και καταστροφή, υπάρχουν τρία ανοιχτά φέρετρα.
ΒΙΝΤΕΟ – Dr. Len Horowitz – Anglo American Flu Genocide

ΧΤΙΣΕ ΤΟ ΑΝΟΣΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΣΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑ
ΒΗΜΑ ΠΡΩΤΟ: Αποτοξίνωση
Επειδή όλοι έχουμε ταϊστεί απο τη σοδειά της Βαβυλώνας και έχουμε φάει τοξικά απόβλητα της Μονσάντο, της Dow Chemical και της Archer Daniel, και τα γενετικά σχεδιασμένα τρόφιμα και χημικά και τα φθόρια τους, και το χλώριο τους, πρέπει να αποτοξινωθούμε. Ένα εύκολο πρόγραμμα αποτοξίνωσης είναι με φρεσκοστυμμένη λεμονάδα που προσθέτεις σιρόπι σφενδάμου και πιπέρι καγιέν.

ΒΗΜΑ ΔΕΥΤΕΡΟ: ΜΕΙΩΣΗ ΤΗΣ ΟΞΥΤΗΤΑΣ
Για να μετατρέψεις την χημεία του σώματος σου, να το κάνεις πιο αλκαλικό.
Μόνο στην όξινη κατάσταση ο οργανισμός αναπαράγει βακτήρια, ιούς, μύκητες, μούχλα και καρκίνο και τα καρκινικά κύτταρα κάνουν πάρτι.
Δεν μπορούν να επιβιώσουν σε αλκαλικό περιβάλλον.
Τι είναι αυτό που κάνει τη χημεία του σώματος σου να γίνει όξινη και τόπος αναπαραγωγής για βακτήρια και μολυσμένους παράγοντες;
Η καφεΐνη, η νικοτίνη, η ζάχαρη, επεξεργασμένοι υδατάνθρακες, το αλκοόλ, τα φάρμακα και τ΄αντιβιοτικά, το κόκκινο κρέας, το στρες – αυτοί είναι οι κύριοι παράγοντες. Εξαφάνισε τους ή μείωσε τους όσο μπορείς.
Στίβε χυμό λεμονιού μέσα στο νερό σου.
Το λεμόνι έχει πολύ ασβέστιο και μετατρέπεται σε υδροξείδιο του ασβεστίου στο πόσιμο νερό.
Αυτό είναι αλκαλοποίηση. Ανεβάζει το pH του νερού από το 7 στο 8 περίπου.
Το καυτό πιπέρι καγιέν είναι ένας από τους πιο αλκαλικούς συντελεστές που μπορείς να βάλεις στο σώμα σου. Αποτοξινώνει και αποξυνιστά μαζί.
ΒΗΜΑ ΤΡΙΤΟ: ΟΞΥΓΟΝΩΣΗ
Οι παγκόσμιοι τραπεζο-γκάνγκστερ των Ρόκεφελερ, τραπεζογκάνγκστερ του αίματος και των ιατρικών μονοπωλίων, είναι πολύ απασχολημένοι… στο να καταστέλλουν το ανοσοποιητικό σας σύστημα. Αυξήστε το οξυγόνο στο αίμα σας.
awakengr[attikanea.blogspot.gr]
triklopodia.gr

Η κυβέρνηση Τσίπρα απελευθερώνει εγκληματίες και στέλνει στη φυλακή με νέο νόμο οφείλετες του ΟΑΕΕ

ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ! Ο ιός «Κοξάκι» χτύπησε σε παιδικό σταθμό της Θεσσαλονίκης!

ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ! Ο ιός «Κοξάκι» χτύπησε σε παιδικό σταθμό της Θεσσαλονίκης!

Συναγερμός έχει σημάνει Ωραιόκαστρο, με τη διοίκηση του Δήμου
, να προχωρά στην απολύμανση των χώρων αλλά και στην άμεση ενημέρωση των γονέων από το παιδίατρο του Δ.Ο.Π.Π.Α.Ω , μετά το κρούσμα του ιού Coxsakie που έκανε την εμφάνισή του σε παιδικό σταθμό της Παιδόπολης Ωραιοκάστρου.
Όπως αναφέρει το politesoraiokastrou.gr, με ένα τοιχοκολλημένο σημείωμα στις εισόδους των παιδικών σταθμών που φέρει στο τέλος την υπογραφή του κ. Βετσόπουλου (παιδίατρος του Οργανισμού), εφιστάται η προσοχή σε όσους γονείς παρατηρούν στα παιδιά τους συμπτώματα του ιού να τα κρατούν στο σπίτι και αυτό διότι σε κλειστούς χώρους όπως οι παιδικοί σταθμοί, η μετάδοση της λοίμωξης είναι πολύ εύκολη και ταχύτατη.
Τα συμπτώματα του ιού (μικρές υποκίτρινες φυσαλίδες που σπάνε εύκολα) συνήθως εμφανίζονται στο στόμα μετά από τρεις ημέρες επώασης. Στα χέρια και στα πόδια εμφανίζονται επιλεκτικά ενώ η πλήρης ίαση διαρκεί επτά με δέκα ημέρες.

Πρόσκληση

Αποτέλεσμα εικόνας για dimos katerinis

Καλείστε να παραστείτε
στον εορτασμό για την
103η επέτειο απελευθέρωσης της πόλης της Κατερίνης
από τον τουρκικό ζυγό, που θα πραγματοποιηθεί
την Παρασκευή 16 Οκτωβρίου 2015 και ώρα 13:00
στο Δημαρχείο Κατερίνης.



Μετά τιμής

Η εντεταλμένη Δημοτική σύμβουλος

Παρθένα Μακρίδου - Παρτσαλίδου



ΑΓΙΑΣΜΟΣ ΣΤΟ Τ.Ε.Ι. ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ ΜΑΣ



Την Τετάρτη 14 Οκτωβρίου ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος κ. Γεώργιος επισκέφθηκε το Τμήμα Διοίκησης Συστημάτων Εφοδιασμού (Logistics), του Τ.Ε.Ι. Κεντρικής Μακεδονίας, που εδρεύει στην Κατερίνη.
Τον Μητροπολίτη υποδέχθηκαν εγκάρδια ο Πρόεδρος του Τ.Ε.Ι. Κατερίνης, Καθηγητής Δημήτριος Τριανταφύλλου, διδάσκοντες και φοιτητές.
Στο Κεντρικό Αμφιθέατρο του Τ.Ε.Ι. τελέστηκε ο Αγιασμός με την ευκαιρία έναρξης των μαθημάτων για το τρέχον ακαδημαϊκό έτος.
Μετά τον Αγιασμό, ο Σεβασμιώτατος κ. Γεώργιος απηύθυνε πατρικούς και επιστηρικτικούς λόγους στους φοιτητές. Τόνισε τη χαρά του που βρίσκεται μεταξύ των νέων, που αποτελούν το μέλλον της Πατρίδας μας, ενώ ενώ διένειμε σε όλους ένα μικρό αναμνηστικό.
Ο Πρόεδρος του Τ.Ε.Ι. ευχαρίστησε τον Σεβασμιώτατο για την παρουσία, την ευλογία και τις ευχές του. Ανακοίνωσε την έναρξη προγράμματος συνεργασίας μεταξύ του Τ.Ε.Ι. και της Ιεράς Μητροπόλεως, με σκοπό τη στήριξη φοιτητών, που δεν μπορούν να ανταπεξέλθουν στα έξοδα διαμονής καί σίτισης. Η στήριξη του προγράμματος θα γίνει από τις φιλανθρωπικές και ιδρυματικές δομές της τοπικής Εκκλησίας.
Με την ευκαιρία της επισκέψεώς του στο Τ.Ε.Ι., ο Σεβασμιώτατος επισκέφθηκε και την παρακείμενη κεντρική αποθήκη του Κοινωνικού Παντοπωλείου της Ιεράς Μητροπόλεως. Με την ευκαιρία αυτή, ευχαρίστησε τη Διοίκηση, το διδακτικό προσωπικό και τους φοιτητές του Τ.Ε.Ι. για την οργανωτική στήριξη που παρέχουν στους τομείς διαχείρισης ανθρώπινου δυναμικού με την αξιολόγηση των αιτήσεων και οργάνωσης και διαχείρισης της αποθήκης των τροφίμων.
Κατά την επίσκεψη στην κεντρική αποθήκη ήταν παρόντες ο Πρωτοπρ. Ανδρέας Λαζαρίδης, Υπεύθυνος του Κοινωνικού Παντοπωλείου, και οι Ιερείς Γεώργιος Κιτσούλης και Γεώργιος Μπάτσιος, Υπεύθυνοι της Κεντρικής Αποθήκης. 

Πιερικός Αρχέλαος – ΣΑ Στρατώνι | Β΄εθνική ανδρών

Η ομάδα του Πιερικού Αρχέλαου θα αντιμετωπίσει την Κυριακή 18 Οκτωβρίου και ώρα 5:00μμ τον ομάδα του Στρατωνίου Χαλκιδικής στα πλαίσια της 3ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Β΄εθνικής κατηγορίας ανδρών.
Το Στρατώνι διαθέτει μία πολύ γεμάτη ομάδα,ένα πλήρες ρόστερ αφού κάνοντας φέτος αρκετές ποιοτικές προσθήκες διαθέτει αρκετούς παίκτες που μπορούν να βοηθήσουν την ομάδα.Την περασμένη αγωνιστική περίοδο τερμάτισε στην 6η θέση της βαθμολογίας,μία θέση κάτω από την Πιερικό Αρχέλαο.Φέτος αριθμεί 2 ήττες σε ισάριθμα παιχνίδια,γεγονός που το καθιστά ιδιαίτερα επικίνδυνο καθώς επιθυμεί διακαώς την πρώτη του νίκη.
Ο Πιερικός Αρχέλαος μετά από δύο πολύ καλές εμφανίσεις επιστρέφει στην έδρα του για να παίξει ένα παιχνίδι που κρίνεται από τους υπεύθυνους του συλλόγου απαραίτητο να είναι νικηφόρο ενόψει της δύσκολης συνέχειας.Η ομάδα βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση,ψυχολογική και αγωνιστική και θα επιδιώξει τη νίκη συνοδευόμενη από μία καλή εμφάνιση.
Ο γενικός αρχηγός της ομάδας Δημήτρης Πόδας έκανε την εξής δήλωση στο σάιτ της ομάδας:”Ένα παιχνίδι στην έδρα μας πάντα είναι πολύ σημαντικό και ιδιαίτερα το συγκεκριμένο καθώς η συνέχεια είναι ιδιαίτερα δύσκολη και δε συγχωρούνται απώλειες.Στόχος μας εκτός από τη νίκη είναι και το ωραίο θέαμα ώστε να αποζημιώσουμε τους φιλάθλους που έρχονται στο γήπεδο για να παρακολουθήσουν και να στηρίξουν την ομάδα.”
Ένας από τους βασικούς συντελεστές της φετινής ομάδας,ο προερχόμενος από την Pierikos bc academy Κώστας Παρμακτσίδης δήλωσε σχετικά:”Προπονηθήκαμε αρκετά καλά όλη την εβδομάδα,κατορθώσαμε να μείνουμε μακριά από τραυματισμούς οπότε θεωρούμε πως έχουμε τις προυποθέσεις να αποδώσουμε καλό μπάσκετ και να φτάσουμε στη νίκη.Προσπαθούμε να δίνουμε πάντα τον καλύτερό μας εαυτό ώστε η ομάδα να πετύχει τους στόχους της.”
podas

ΕΥΡΩΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ Δελτίο Τύπου


Ο λαός να οργανώσει τον αγώνα του ενάντια στη νέα αντεργατική θύελλα της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ
Χαριστική βολή για τα φτωχά λαϊκά στρώματα είναι το πολυνομοσχέδιο της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ, κατήγγειλε ο ευρωβουλευτής του ΚΚΕ Κώστας Παπαδάκης, με παρέμβασή του στην Ολομέλεια του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στις Βρυξέλλες. Ο ευρωβουλευτής του ΚΚΕ ανέφερε συγκεκριμένα τα παρακάτω:
"Το πολυνομοσχέδιο το οποίο κατέθεσε η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ –ΑΝΕΛ στη βουλή, υλοποιώντας το 3ο βάρβαρο μνημόνιο που συνυπόγραψε με την Ε.Ε. και το ΔΝΤ, υπηρετεί τις ανάγκες του κεφαλαίου και προβλέπει βάρβαρα μέτρα κατά του λαού.
Περικόπτονται οι ήδη πετσοκομμένες συντάξεις, ανεβαίνουν κι άλλο τα όρια ηλικίας, στραγγαλίζονται τα ασφαλιστικά ταμεία με τη συνέχιση της εισφοροδιαφυγής της εργοδοσίας. Κλιμακώνεται η φορολεηλασία κατά των εργατικών – λαϊκών οικογενειών, ενώ συνεχίζεται η προκλητική φοροαπαλλαγή των μεγάλων ομίλων.
Δίνεται η χαριστική βολή στους φτωχούς στο όνομα του να μοιραστούν την εξαθλίωση με τους πάμφτωχους.
Στην πράξη αποδεικνύεται ότι η εφαρμογή των "βέλτιστων πρακτικών της ΕΕ" σημαίνει  σκλαβιά για τους εργαζόμενους για να διασφαλιστεί η ανταγωνιστικότητα και η κερδοφορία των μονοπωλίων.
Ο εργαζόμενος λαός δεν θα συναινέσει στη σφαγή του που προκλητικά η κυβέρνηση ισχυρίζεται πως την ενέκρινε με την ψήφο του, ούτε θα δεχτεί την κοροϊδία των ισοδύναμης σφοδρότητας μέτρων σε βάρος του. Συγκυβέρνηση και ΕΕ θα τον βρουν απέναντί τους, στους δρόμους, στον οργανωμένο αγώνα ενάντια στη νέα αντεργατική θύελλα". 

 15-10-2015                                      Η ΕΥΡΩΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΚΚΕ

13o Ετήσιο Συνέδριο για την Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη του Ελληνο-Αμερικανικού Εμπορικού Επιμελητηρίου



 
Δελτίο Τύπου
 

 
Αθήνα, 15 Οκτωβρίου 2015Το Ελληνο-Αμερικανικό Εμπορικό Επιμελητήριο διοργανώνει το 13ο ετήσιο συνέδριο Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης με θέμα «ΑΛΛΑΓΗ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑΣ ΣΤΑ ΔΙΟΚΗΤΙΚΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ: ΕΝΔΥΝΑΜΩΣΗ ΤΗΣ ΚΟΥΛΤΟΥΡΑΣ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΙΚΗΣ ΒΙΩΣΙΜΟΤΗΤΑΣ», στις 26 Οκτωβρίου 2015 στο ξενοδοχείο Athens Ledra.

Στόχος του συνεδρίου είναι επιχειρήσεις και φορείς που εκπροσωπούν τόσο την επιχειρηματική κοινότητα όσο και την ευρύτερη κοινωνία, να ενημερωθούν αφενός για τις πρόσφατες εξελίξεις στον τομέα της ΕΚΕ και της βιώσιμης ανάπτυξης και αφετέρου να αναγνωρίσουν τα οφέλη από την υιοθέτηση ενός νέου επιχειρηματικού μοντέλου το οποίο θα βασίζεται στις αρχές της υπεύθυνης, βιώσιμης και υγιούς επιχειρηματικότητας. Μέσα από την ανταλλαγή γνώσης, εμπειρίας και καλών πρακτικών το συνέδριο έχει αναδειχθεί σε κορυφαίο φόρουμ για την Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη.

Το 13ο ετήσιο συνέδριο ΕΚΕ αγγίζει την «καρδιά» της Εταιρικής Υπευθυνότητας: την εταιρική κουλτούρα. Η νοοτροπία, οι αξίες καθώς και τα εργαλεία που κάθε επιχείρηση διαθέτει καθορίζουν την πορεία της και τη διάθεσή της να αλλάξει προκειμένου να αναπτυχθεί. Ειδικότερα οι θεματικές του συνεδρίου περιλαμβάνουν:
  • Οι Βέλτιστες Πρακτικές ξεκινούν από τα Διοικητικά Συμβούλια των εταιριών: Πως χτίζεται η κουλτούρα εταιρικής βιωσιμότητας
  • Προς μία νέα έννοια της Αξίας
  • Integrated Reporting: Τι σημαίνει για την εταιρία μου
Συνεχίζοντας την επιτυχημένη πρωτοβουλία προώθησης άριστων πρακτικών μέσω του CSR Marketplace, έχουν προσκληθεί και θα φιλοξενηθούν και φέτος στο Συνέδριο εταιρίες και ΜΚΟ που θα παρουσιάσουν τις επιλεγμένες δράσεις τους, ενισχύοντας έτσι την αλληλεπίδραση και τη δικτύωση μεταξύ των συμμετεχόντων. Την εμπειρία τους από την εφαρμογή συγκεκριμένων πρακτικών και προγραμμάτων που υλοποιούν και συμμετέχουν, θα μεταφέρουν οι εκπρόσωποι επιχειρήσεων από τις εταιρίες AbbVie, Alpha Bank, Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών, Diageo, Ελληνικά Πετρέλαια, EY, Interamerican, Pfizer, Vodafone και από τις ΜΚΟ οι ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ Περιβάλλοντος & Πολιτισμού, Salvation Army, και Σχεδία.

Το συνέδριο σας τοποθετεί στο κέντρο της συζήτησης και σας παρέχει τις πληροφορίες ώστε η βιωσιμότητα να αποτελέσει αξία και μοχλό ανάπτυξης, τόσο για τους απλούς ανθρώπους, όσο και για τις επιχειρήσεις και τη χώρα μας.

Το συνέδριο πραγματοποιείται με τη στήριξη του Ελληνικού Δικτύου για την Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη.

Το ενδιαφέρον των επιχειρήσεων για τα προγράμματα της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης εκδηλώνεται με την υποστήριξη και τη συμβολή τους στην αποτελεσματική διεξαγωγή του σημαντικού αυτού συνεδρίου που ήδη έχει γίνει θεσμός στη χώρα μας.

Για να μάθετε το αναλυτικό πρόγραμμα του συνεδρίου μπορείτε να πατήσετε εδώ

Χορηγοί: ALPHA BANK, VODAFONE, Υποστηρικτής: ΕΥ  Αρωγοί: ΑBBVIE, Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών, COCA-COLA ΤΡΙΑ ΕΨΙΛΟΝ, DIAGEO, ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ, INTERAMERICAN, METLIFE, ΠΑΠΑΣΤΡΑΤΟΣ, PFIZER, SANOFI

Χορηγοί επικοινωνίας: Η Ναυτεμπορική, CSR Review, CSR Week, Global Sustain, SBC, Business Partners
Χορηγοί διαδικτυακής επικοινωνίας: Naftemporiki.gr, Businessnews.gr, CSRnews.gr, Epixeiro.gr
 
 
- Τέλος -
 
Υπεύθυνη Γραφείου Τύπου Ελληνο-Αμερικανικού Εμπορικού Επιμελητηρίου
Ηλιάς Γεραφέντη 
210 6450051 - 697 0808764
eliasg@one9six.com

ΕΟΡΤΑΣΜΟΣ ΗΜΕΡΑΣ ΤΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΑΓΩΝΑ




Σύμφωνα με το αρ. 133/11-09-2015 έγγραφο του Υπουργείου Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης, οι εκδηλώσεις για τον εορτασμό της Ημέρας του Μακεδονικού Αγώνα θα πραγματοποιηθούν την Κυριακή 18 Οκτωβρίου 2015.

Ύστερα από τα ανωτέρω, ορίζουμε την ημέρα αυτή να πραγματοποιηθούν στην έδρα της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας:

Α. Γενικός Σημαιοστολισμός των Δημοσίων και Δημοτικών κτηρίων των Ν.Π.Δ.Δ., Οργανισμών  και Τραπεζών από ώρα 08:00’ μέχρι τη δύση του ηλίου.
Β. Φωταγώγηση των Δημόσιων  και Δημοτικών κτιρίων κατά τις βραδινές ώρες.
Γ. Επιμνημόσυνη Δέηση και κατάθεση στεφάνων
Δ. Ομιλίες και εκδηλώσεις στα σχολεία σχετικές με τους ηρωικούς αγώνες του Ελληνισμού της Μακεδονίας για την Ελευθερία και τη διατήρηση της εθνικής του ταυτότητας, την Πέμπτη 15 Οκτωβρίου 2015.


Το αναλυτικό πρόγραμμα της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας ορίζεται ως εξής:

ΠΕΜΠΤΗ 15 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2015

Ομιλίες και εκδηλώσεις στα σχολεία σχετικές με τους ηρωικούς αγώνες του Ελληνισμού της Μακεδονίας για την Ελευθερία και τη διατήρηση της εθνικής του ταυτότητας, τις ώρες που θα καθοριστούν από τις Δ/νσεις Α’/θμιας και Β’/θμιας, την Πέμπτη 15 Οκτωβρίου 2015.


ΚΥΡΙΑΚΗ 18 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2015

09:50 - Στον Καθεδρικό Ιερό Ναό Θείας Αναλήψεως, μετά από το πέρας της Θείας Λειτουργίας, θα τελεστεί επιμνημόσυνη δέηση από τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος κ.κ. Γεώργιο και θα εκφωνηθεί ομιλία σχετική με την ημέρα.
10:20 – Στο χώρο του Μνημείου της Πλατείας Ελευθερίας θα γίνει κατάθεση στεφάνων από τον Εκπρόσωπο της Κυβέρνησης, τον Εκπρόσωπο Βουλής των Ελλήνων, την Αντιπεριφερειάρχη Πιερίας, τον Ανώτερο Στρατιωτικό Διοικητή Π.Ε Πιερίας, το Δήμαρχο Κατερίνης, τον  Αστυνομικό Δ/ντή Π.Ε Πιερίας, το Διοικητή της Πυροσβεστικής, και το Λιμενάρχη Σκάλας Κατερίνης.
Επίσης στεφάνια θα καταθέσουν εκπρόσωποι Νομικών Προσώπων που επιθυμούν να τιμήσουν την εκδήλωση για τον Μακεδονικό Αγώνα.

Γενικά: Σε ότι αφορά την ιεροτελεστία παρακαλείται να επιληφθεί η Ιερά Μητρόπολη.
            Τα θέματα σχετικά με την παράταξη, απονομή τιμών, τάξη, κίνηση οχημάτων παρακαλούνται να τα ρυθμίσουν οι αρμόδιες στρατιωτικές και αστυνομικές αρχές.
Ο Δήμος Κατερίνης παρακαλείται να μεριμνήσει για το σημαιοστολισμό και ευπρεπισμό του χώρου κατάθεσης στεφάνων και να διαθέσει τη φιλαρμονική.   
            Από τη Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας τελετάρχης ορίζεται ο κ. Νικόλαος Λαμπονίκος.
Οι εκπρόσωποι Νομικών Προσώπων που επιθυμούν να καταθέσουν στεφάνι θα πρέπει να το δηλώσουν στη Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας, Γραφείο Αντιπεριφερειάρχη, τηλ. 2351351261 μέχρι την Πέμπτη 15-10-2015 και ώρα 12:00' και να φροντίσουν για τα προς κατάθεση στεφάνια.


       Το πρόγραμμα αυτό έχει τη θέση επίσημης πρόσκλησης.


                                                                                    Η ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ

                                                                                          ΣΟΦΙΑ ΜΑΥΡΙΔΟΥ









Βατανιακός Σάρισα – Αλεξάνδρεια το Σάββατο στο κλειστό γυμναστήριο της Κατερίνης


ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΣΑΒΒΑ ΧΙΟΝΙΔΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΕΤΕΙΟ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΖΥΓΟ

Δήμος Κατερίνης
Γραφείο τύπου
15-10-2015





103 χρόνια ελεύθερης Κατερίνης. Η πόλη μας αποδίδει τιμή σε όλους εκείνους που αγωνίσθηκαν για Ελευθερία, Δημοκρατία, Ανθρώπινη Αξιοπρέπεια και απέδειξαν τη θέληση και τη γενναιότητα της ελληνικής ψυχής.
Η εμβληματική επέτειος της 16ης Οκτωβρίου, μας καλεί να στρέψουμε με ευλάβεια και σεβασμό την σκέψη μας μπροστά στο μεγαλείο της θυσίας των προγόνων μας και να επαναφέρουμε στη συλλογική μας μνήμη γεγονότα που όχι μόνο έγραψαν, αλλά άλλαξαν την ιστορία του τόπου μας.
Σήμερα, που η χώρα μας βιώνει μια βαθιά και μακρά οικονομική κρίση, το μήνυμα της ιστορικής αυτής επετείου είναι πιο επίκαιρο από ποτέ, ενώ αποτελεί ένα απτό και διαχρονικό παράδειγμα στάσης ζωής: ελπίδα, επιμονή και πίστη στο στόχο μέσα από καθημερινούς και συνεχείς αγώνες.

Οφείλουμε στις νέες γενιές ενωμένοι, με επίκεντρο την αλληλεγγύη και την ισχυρή θέληση, να αντιμετωπίσουμε τις προκλήσεις και τις δύσκολες συνθήκες του σήμερα, να αναδείξουμε σύγχρονα πρότυπα και να επενδύσουμε σε ένα νέο πατριωτισμό. Χρόνια πολλά σε όλους. Χρόνια πολλά στην πόλη μας.

Aυτό που προδίδει την άπιστη γυναίκα στο σεξ!

Aυτό που προδίδει την άπιστη γυναίκα στο σεξ!

Σε κάθε ζευγάρι υπάρχει το "πράσινο τερατάκι" της ζήλειας και της αμφισβήτησης για το κατά πόσον ο ένας είναι αφοσιωμένος και πιστός στον άλλο. Όσον αφορά τις γυναίκες, ωστόσο, υπάρχει μια μικρή λεπτομέρεια που μπορεί να "προδώσει" το αν έχουν απατήσει τον σύντροφό τους...

Επιστήμονες από το πανεπιστήμιο του Χάρβαρντ ανέλυσαν τα δεδομένα μιας έρευνας επάνω στις σεξουαλικές συνήθειες νεαρών ανθρώπων και -μεταξύ άλλων- διαπίστωσαν ότι όσο πιο συχνά προσποιείται μια γυναίκα τον οργασμό, όταν κάνει σεξ με τον σύντροφό της, τόσο πιθανότερο είναι να τον απατήσει κιόλας!
 
Αναλυτικότερα στην μελέτη συμμετείχαν 138 φοιτήτριες και 121 φοιτητές. Οι ερευνητές ήθελαν να ανακαλύψουν εάν τα άτομα που είναι ικανοποιημένα με τη σεξουαλική τους ζωή έχουν πιθανότητες να απατήσουν τον/την σύντροφό τους. 
 
Από τις απαντήσεις τους διαπίστωσαν αρχικά πως οι γυναίκες προσποιούνται οργασμό πολύ πιο συχνά σε σύγκριση με τους άνδρες, με τα ποσοστά να αγγίζουν το 18% και 5% αντίστοιχα. Και, ναι, όντως μπορούν να προσποιηθούν οργασμό και οι άντρες, ειδικά όταν χρησιμοποιούν προφυλακτικό...
 
Από την ίδια έρευνα προέκυψε ότι μια στις έξι γυναίκες που ερωτήθηκε παραδέχτηκε πως είχε απατήσει τον σύντροφό της.
 
Διασταυρώνοντας τις γυναίκες που προσποιούνταν τακτικά οργασμό με εκείνες που είχαν απατήσει τον σύντροφό τους τουλάχιστον μία φορά, διαπίστωσαν ότι αυτές οι δύο συμπεριφορές της γυναίκας στο σεξ, συνδυάζονται. Οι γυναίκες που προσποιούνται οργασμό είναι πιο επιρρεπείς στην απιστία. Αντιθέτως, η συχνότητα του οργασμού δε φαίνεται να επηρεάζει τις "παράνομες" σχέσεις.

Σταμάτα επιτέλους να λες Δόξα Σοι, ο Θεός

Σταμάτα  επιτέλους να λες Δόξα Σοι, ο Θεός

Πριν από χρόνια, όταν ήμουν εφημέριος στον ιερό Ναό του Αγίου Βασιλείου Πειραιώς, μ’ εκάλεσαν να εξομολογήσω εκτάκτως, κατόπιν δικής του επιθυμίας, ένα νέο άνδρα, 42 ετών, του οποίου το όνομα, ήτο Ξενοφών.
Όταν πήγα, ήταν σε κακή κατάσταση. Ο καρκίνος με τις ραγδαίες μεταστάσεις τον είχε προσβάλλει και στο κεφάλι. Οι μέρες του μετρημένες. Ήταν μόνος στον θάλαμο, το διπλανό κρεβάτι ήταν άδειο, κι έτσι βρεθήκαμε μόνοι μας.
Και μου είπε τα έξης, για το πώς πίστεψε, αφού υπήρξε, όπως το τόνισε, «σκληρός άθεος» και άπιστος.
«Ήλθα εδώ πριν από 35 περίπου μέρες, σ’ αυτό το δωμάτιο των δύο κλινών. Δίπλα μου ήταν ήδη κάποιος άλλος άρρωστος, μεγάλος στην ηλικία, 80 περίπου ετών. Αυτός ο άρρωστος, πάτερ μου, παρά τους φοβερούς πόνους που είχε στα κόκκαλα -εκεί τον είχε προσβάλει ο καρκίνος- συνεχώς αναφωνούσε «Δόξα Σοι, ο Θεός! Δόξα Σοι, ο Θεός!…» Στη συνέχεια έλεγε και πολλές άλλες προσευχές, που εγώ ο ανεκκλησίαστος και άθεος τις άκουγα για πρώτη φορά. Κι όμως, πολλές φορές μετά από τις προσευχές του ηρεμούσε -κι εγώ δεν ξέρω με ποιόν τρόπο- και τον έπαιρνε γλυκύτατος ύπνος. Ύστερα από δυο-τρεις ώρες ξυπνούσε από τους αφόρητους πόνους, για να ξαναρχίσει και πάλιν «το Χριστέ μου, Σ’ ευχαριστώ! Δόξα στο όνομα Σου!…Δόξα Σοι, ο Θεός!…Δόξα Σοι, ο Θεός!…»
Εγώ μούγκριζα από τους πόνους, κι αυτός ο συνασθενής μου, με τους αφόρητους πόνους, δοξολογούσε τον Θεό. Εγώ βλαστημούσα τον Χριστό και την Παναγία, κι αυτός μακάριζε τον Θεό, Τον ευχαριστούσε για τον καρκίνο που τού έδωσε και τους πόνους που είχε. Τότε εγώ αγανακτούσα όχι μόνο από τους πόνους τους φρικτούς που είχα, άλλα και γιατί έβλεπα αυτόν, τον συνασθενή μου, να δοξολογεί συνεχώς τον Θεό. Αυτός έπαιρνε σχεδόν κάθε μέρα «την Θεία Μεταλαβιά» κι εγώ ο άθλιος ξερνούσα από αηδία.
– Σκάσε, επί τέλους! σκάσε επί τέλους να λες συνεχώς «Δόξα Σοι, ο Θεός»! Δεν βλέπεις πως Αυτός ο Θεός, που εσύ Τον δοξολογείς, Αυτός μας βασανίζει τόσο σκληρά; Θεός είναι αυτός; Δεν υπάρχει. Όχι! δεν υπάρχει…
Και αυτός με γλυκύτητα απαντούσε: «Υπάρχει, παιδί μου, υπάρχει και είναι στοργικός Πατέρας, διότι με την αρρώστια και τους πόνους μας καθαρίζει από τις πολλές μας αμαρτίες. Όπως αν ασχολιόσουν με καμιά σκληρή δουλειά, όπου τα ρούχα σου και το σώμα σου θα βρωμούσαν κυριολεκτικώς, θα χρειαζόσουν μία σκληρή βούρτσα για να καθαριστής καλά, κι εσύ και το σώμα σου και τα ρούχα σου, κατά τον ίδιο τρόπο και ο Θεός χρησιμοποιεί την αρρώστια σαν ευεργετικό καθαρισμό της ψυχής, για να την προετοιμάσει για τη Βασιλεία των ουρανών».
Οι απαντήσεις του μ’ εκνεύριζαν ακόμη περισσότερο και βλαστημούσα θεούς και δαίμονες. Δυστυχώς οι αντιδράσεις μου ήσαν αρνητικές, με το να φωνάζω: «-Δεν υπάρχει Θεός… Δεν πιστεύω σε τίποτα… Ούτε στον Θεό ούτε σ’ αυτά τα «κολοκύθια» που μού λες περί Βασιλείας του Θεού σου…» Θυμάμαι τις τελευταίες του λέξεις:
-Περίμενε και θα δεις με τα μάτια σου πώς χωρίζεται η ψυχή απ’ το σώμα ενός Χριστιανού που πιστεύει. Είμαι αμαρτωλός, αλλά το έλεός Του θα με σώσει. Περίμενε, θα δεις και θα πιστέψεις!
Και η μέρα αυτή έφθασε. Από το νοσοκομείο θέλησαν να βάλουν ένα «παραβάν», όπως ήταν καθήκον τους, αλλά εγώ διαμαρτυρήθηκα. Τούς είπα «όχι, γιατί θέλω να δω πώς αυτός ο γέρος θα πεθάνει!!!».
Τον έβλεπα λοιπόν να δοξολογεί συνεχώς τον Θεό. Πότε έλεγε κάποια «Χαίρε» για την Παναγία, που αργότερα έμαθα ότι λέγονται «Χαιρετισμοί». Κατόπιν σιγοέψαλλε το «Θεοτόκε Παρθένε», το «Από των πολλών μου αμαρτιών…», το «Άξιον εστί», κάνοντας συγχρόνως και πολλές φορές το σημείο του σταυρού.
Σήκωσε κάποια στιγμή τα χέρια του και είπε: «Καλώς τον Άγγελό μου! Σ΄ ευχαριστώ, που ήλθες με τόση λαμπρά συνοδεία να παραλάβεις την ψυχή μου. Σ’ ευχαριστώ!… Σ’ ευχαριστώ!…» Ανασηκώθηκε λίγο, ξανασήκωσε τα χέρια του ψηλά, έκαμε το σημείο του σταυρού, σταύρωσε τα χεράκια του στο στήθος του και εκοιμήθη!
Ξαφνικά το δωμάτιο πλημμύρισε από φως, λες και μπήκαν μέσα δέκα ήλιοι και περισσότεροι, τόσο πολύ φωτίστηκε το δωμάτιο! Ναι, εγώ ο άπιστος, ο άθεος, ο υλιστής, ο «ξιπασμένος», ομολογώ ότι όχι μόνον έλαμψε το δωμάτιο άλλα και μια ωραιότατη μυρωδιά απλώθηκε σ’ αυτό, ακόμη και σε ολόκληρο τον διάδρομο, και μάλιστα όσοι ήσαν ξυπνητοί και μπορούσαν, έτρεχαν εδώ κι εκεί, για να διαπιστώσουν από που ήρχετο η παράξενη αυτή μυρωδιά.
Έτσι, πάτερ μου, πίστεψα, γι’ αυτό και φώναξα για Εξομολόγο ύστερα από τρεις ημέρες. Την άλλη μέρα όμως, τα ‘βαλα με τους δικούς μου, την μάνα μου και τον πατέρα μου, ύστερα με τα δύο μεγαλύτερα αδέλφια μου, με τη γυναίκα μου, με τους συγγενείς και τους φίλους, και τους φώναζα και τους έλεγα:
– Γιατί δεν μου μιλήσατε ποτέ για τον Θεό, την Παναγία και τους Αγίους; Γιατί δεν με οδηγήσατε ποτέ στην Εκκλησία; Γιατί δεν μου είπατε ότι υπάρχει Θεός και υπάρχει και θάνατος και κάποτε αυτή η ψυχή θα χωρισθεί από το σώμα για να δώσει τον λόγο της; Γιατί με σπρώξατε με την συμπεριφορά σας στην αθεΐα και στον μαρξισμό; Εσείς με μάθατε να βλαστημώ, να κλέβω, να απατώ, να θυμώνω, να πεισμώνω, να λέω χιλιάδες ψέματα, να αδικώ, να πορνεύω…
Εσείς με μάθατε να είμαι πονηρός, καχύποπτος, ζηλιάρης, λαίμαργος, φιλάργυρος και κακός. Γιατί δεν μου διδάξατε την αρετή; Γιατί δεν μου διδάξατε την αγάπη; Γιατί δεν μου μιλήσατε ποτέ για τον Χριστό; Γιατί;… Από αυτή τη στιγμή μέχρι που να πεθάνω, θα μου μιλάτε μόνο για τον Θεό, τον Χριστό, την Παναγία, τους Αγγέλους, τους Αγίους. Για τίποτε άλλο.
Ήρχοντο οι δικοί μου, οι συγγενείς, φίλοι, γνωστοί, και τους ρωτούσα τον καθένα χωριστά ή όλους μαζί: «-Έχετε να μου πείτε κάτι σημαντικό για τον Θεό; διότι Αυτόν θα συναντήσω! Λέγετε….. Εάν δεν ξέρετε, να μάθετε. Οι μέρες περνάνε κι εγώ θα φύγω. Και σ’ ένα – δυο επισκέπτες: «- Αν δεν ξέρεις ή αν δεν πιστεύεις, να φύγεις!…»
Τώρα πιστεύω με όλη μου την καρδιά, και θέλω να εξομολογηθώ όλες τις αμαρτίες μου από μικρό παιδί…»
Ήτο σταθερός και αμείλικτος με το παλαιό εαυτό του ο Ξενοφών. Και το έλεος του Θεού ήταν μεγάλο, πολύ μεγάλο! Εξομολογήθηκε με ειλικρίνεια, κοινώνησε δυο-τρεις φορές και υστέρα από πάλη μερικών ημερών με τον καρκίνο, έφυγε εν πλήρη μετάνοια, με ζέουσα την πίστη, ειρηνικά, οσιακά, δοξολογώντας κι’ αυτός τον Θεό.
Του Πρωτ. Στέφανου Αναγνωστοπούλου 

Πώς μπορούν να διαγραφούν τα χρέη ως 20.000 ευρώ στο Δημόσιο

ΜΕΓΑΛΗ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΛΕΦΤΑ ΕΥΡΩ

Ανάσα σε δεκάδες χιλιάδες υπόχρεους αναμένεται να δώσει η δυνατότητα διαγραφής ληξιπρόθεσμων χρεών προς το Δημόσιο μέχρι ύψους 20.000 ευρώ, την οποία ανακοίνωσε την Τετάρτη ο αρμόδιος αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών, Τρύφωνας Αλεξιάδης, κάνοντας λόγο για «Σεισάχθεια».
Όπως αναφέρεται σε σχετικό ρεπορτάζ του Έθνους, γίνεται χρήση διατάξεων που υπάρχουν στον τροποποιημένο νόμο Κατσέλη και πρόκειται για μια πρακτική που ακολουθείται σε ολόκληρη την Ευρώπη για χρέη προς Δημόσιο Τράπεζες κλπ.
Σύμφωνα με το επίμαχο ρεπορτάζ τα χρέη που μπορούν να υπαχθούν στη Σεισάχθεια αφορούν σε ληξιπρόθεσμες οφειλές προς την Εφορία, ΟΤΑ και ασφαλιστικά ταμεία μέχρι 20.000 ευρώ.
Για να μπορέσει να υπαχθεί κανείς στη σχετική διάταξη, θα πρέπει ο οφειλέτης να μην έχει στην ιδιοκτησία του ακίνητη περιουσία, να μην έχει κάνει καμία πράξη διάθεσης περιουσίας τα τελευταία τρία χρόνια, να μην έχει στην κατοχή του άλλα περιουσιακά στοιχεία και καταθέσεις ως 1.000 ευρώ. Πέραν τούτου, θα πρέπει να μην έχει κανένα εισόδημα ένα χρόνο πριν την αίτηση στο Ειρηνοδικίο για τη διαγραφή του χρέους και να μην υπάρχει ενυπόθηκο δάνειο στο όνομά του. Επιπλέον, το  ύψος των χρεών προς τράπεζες και Δημόσιο να μην ξεπερνάει τις 20.000 ευρώ, για τα οποία θα πρέπει να έχει δείξει καλή πρόθεση για συνεργασία με τις τράπεζες ως προς την αποπληρωμή τους.
Ο ειρηνοδίκης, εφόσον πληρούνται οι προαναφερθείσες προϋποθέσεις και εφόσον οι δανειστές δεν τις αμφισβητούν, μπορεί να διατάξει την προσωρινή απαλλαγή του οφειλέτη από τα χρέη που συμπεριλαμβάνονται στην αίτηση. Με την απόφαση αυτή αυτόματα αναστέλλονται τα πάσης φύσεως διωκτικά μέτρα. Η διάρκεια της απαλλαγής είναι 18 μήνες και στο διάστημα αυτό αναστέλλονται τα πάσης φύσης ατομικά διωκτικά μέτρα. Ο οφειλέτης μέσα σε αυτή την περίοδο θα πρέπει εάν μεταβληθούν τα περιουσιακά ή εισοδηματικά στοιχεία, τόσο του ιδίου όσο και της οικογένειάς του να ενημερώνει ανά τρίμηνο της γραμματεία του Ειρηνοδικείου όπου τηρείται ο φάκελός του. Μετά το τέλος του 18μηνου και εφόσον η οικονομική του κατάσταση παραμένει σε δυσχερή θέση, τότε απαλλάσσεται πλήρως από το υπόλοιπο των χρεών.

Οι 4 συχνότερες ερωτήσεις για το μέγεθος του ανδρικού μορίου…

Οι 4 συχνότερες ερωτήσεις για το μέγεθος του ανδρικού μορίου…
Απορίες δεν έχουν μόνο τα μικρά παιδιά. Οι απορίες των μεγάλων μάλιστα είναι συνήθως πολύ πιο... πικάντικες!
Όπως είναι φυσικό, οι απορίες που αφορούν σε σεξουαλικά θέματα είναι και αυτές που ντρεπόμαστε να κάνουμε ανοιχτά. Οι ειδικοί όμως έχουν όλες τις απαντήσεις που θέλετε να μάθετε!
Δείτε τις απαντήσεις σε πέντε συχνά ερωτήματα που αφορούν στο μέγεθος του πέους, σύμφωνα με στοιχεία που συγκέντρωσε και παρουσιάζει ο Justin J. Lehmiller. Ο Δρ Lehmiller ειδικεύεται στην Κοινωνική Ψυχολογία και έχει τιμηθεί δις με το Πιστοποιητικό Διδακτικής Αριστείας από το Πανεπιστήμιο του Χάρβαρντ. Μεταξύ άλλων, οι έρευνές του αφορούν στο περιστασιακό σεξ και τις εξωσυζυγικές σχέσεις.
1. Ποιο είναι το μέσο μέγεθος του πέους;
Είναι πολύ δύσκολο να δοθεί μια οριστική και απόλυτα αξιόπιστη απάντηση στο ερώτημα αυτό, καθώς είναι δύσκολο να μελετηθεί το ζήτημα βάσει αντιπροσωπευτικού δείγματος και παράλληλα υπάρχει διαφωνία μεταξύ των ειδικών ως προς την ιδανική μέθοδο μέτρησης. Πέραν των περιορισμών αυτών, έχουν προκύψει διαφωτιστικά ευρήματα βάσει κλινικών μετρήσεων –δηλαδή μετρήσεων που δεν περιελάμβαναν αυτο-αναφορές από τους ίδιους τους άνδρες: Το μέσο μήκος του ανδρικού μορίου είναι 12,954-14,478 εκατοστά και η μέση περίμετρος του ανδρικού μορίου είναι 11,938-12,192 εκατοστά.
2. Το μέγεθος της πατούσας αναλογεί στο μέγεθος του πέους;
Έχουν γίνει προσπάθειες να βρεθούν αναλογίες ανάμεσα στο μέγεθος της πατούσας, της παλάμης, της μύτης, του ύψους κ.α. και στο μέγεθος του πέους. Δεν έχουν βρεθεί στατιστικά σημαντικές συσχετίσεις μεταξύ του μεγέθους της πατούσας και του μεγέθους του πέους.
da8162d9378db0a8523936c30b90064d LΔείτε κι αυτό:
Μεγάλα χέρια, μεγάλο...; - Οι επιστήμονες απαντούν
3. Οι γυναίκες προτιμούν πάντα τους άνδρες με μεγαλύτερο πέος;
Σύμφωνα με τα διαθέσιμα ερευνητικά δεδομένα, η απάντηση στο ερώτημα αυτό είναι όχι. Αν και η απάντηση μιας γυναίκες στο ερώτημα είναι καθαρά προσωπική, η συντριπτική πλειοψηφία των γυναικών που διατηρούν μονογαμική σχέση δηλώνουν ικανοποιημένες από το μέγεθος του συντρόφου τους –ανεξάρτητα από το ποιο είναι αυτό. Παράλληλα, μελέτες δείχνουν ότι το μέγεθος του πέους δεν επηρεάζει σημαντικά τις πιθανότητες επίτευξης οργασμού για τη γυναίκα.
66e4ddcf887465bd723e137f0b5d94ce LΔείτε κι αυτό:
Το μέγεθος μετράει; 33 γυναίκες απαντούν! (βίντεο)
4. Υπάρχει τρόπος να αυξηθεί το μέγεθος του πέους;
Διάφορα συμπληρώματα, ασκήσεις γυμναστικής και χειρουργικές επεμβάσεις υπόσχονται επιμήκυνση του πέους. Στις περισσότερες περιπτώσεις πρόκειται για απάτες που αποσκοπούν στην οικονομική εκμετάλλευση του ανδρικού πληθυσμού. Δεν υπάρχουν πολλές δυνατότητες να επιτευχθεί επιμήκυνση του μορίου μετά την εφηβεία. Οι διαθέσιμες επεμβάσεις ενέχουν ποικίλους κινδύνους και είναι πιθανό να οδηγήσουν σε επιπλοκές για τον ασθενή.

Ποιοι ιοί προκαλούν καρκίνο της μήτρας

Ποιοι ιοί προκαλούν καρκίνο της μήτρας
O καρκίνος του τραχήλου της μήτρας διακρίνεται σε δύο μορφές: τον καρκίνο από πλακώδη κύτταρα και τα αδενοκαρκινώματα.
Το τεστ Παπανικολάου έχει συμβάλλει σημαντικά στη μείωση των κρουσμάτων τραχήλου της μήτρας, όμως η συχνότητα των αδενοκαρκινωμάτων - τα οποία ξεφεύγουν πιο εύκολα από την έγκαιρη ανίχνευση με το τεστ Παπανικολάου και η πρόγνωσή τους είναι συνήθως χειρότερη- αυξάνεται, κυρίως σε νεώτερες γυναίκες.
Οι πρώτοι σε συχνότητα ογκογόνοι τύποι και για τις δύο μορφές καρκίνου είναι οι τύποι 16 και 18 του ΗΡV και μαζί με τον τύπο ΗΡV 45, θεωρούνται οι τρεις πιο «επιθετικοί» τύποι του ΗΡV. Έχει αποδειχθεί ότι λοίμωξη με κάποιον από τους τρεις εξελίσσεται σε καρκίνο συχνότερα απ΄ ότι η λοίμωξη με κάποιον από τους άλλους ογκογόνους τύπους.
Συγκεκριμένα, ο τύπος 16 ευθύνεται περίπου για το 55% των καρκίνων από πλακώδη κύτταρα και για το 33% των αδενοκαρκινωμάτων, ενώ ο 18 για περίπου το 13% των καρκίνων από πλακώδη κύτταρα και για το 37% των αδενοκαρκινωμάτων.
Τα παραπάνω καθιστούν απαραίτητη την προστασία έναντι του τύπου 18 του ΗΡV. Την προστασία αυτή παρέχει ο εμβολιασμός έναντι του καρκίνου του τραχήλου της μήτρας, ο οποίος πάντως δεν αντικαθιστά τον προληπτικό έλεγχο με τεστ Παπανικολάου.
Στην Ελλάδα κυκλοφορούν δύο εμβόλια. Το ένα είναι διδύναμο και προστατεύει από τα ογκογόνα στελέχη 16 και 18 του ΗΡV και το άλλο είναι τετραδύναμο και περιέχει επιπλέον τους τύπους 6 και 11 οι οποίοι είναι χαμηλού κινδύνου και δεν σχετίζονται με τον καρκίνο του τραχήλου της μήτρας, αλλά με τα γεννητικά κονδυλώματα.