ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Τετάρτη 16 Δεκεμβρίου 2015

Tweet βόμβα της Ζωής στον Τσίπρα:Εγώ λέω τα ίδια όπως και τότε. Εσείς; @atsipras



Διάγγελμα του @atsipras, στις 28/3/14 εν όψει του πολυνομοσχεδίου Στουρνάρα για το οποίο καταθέσαμε πρόταση μομφής εναντίον του Στουρνάρα.
"Μαύρη Βίβλος της Ντροπής" που εξέδωσε η Επιτροπή Ελέγχου του Κοινοβουλευτικού Έργου (ΕΕΚΕ), της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, για θέματα Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων της οποίας ήμουν υπεύθυνηhttp://issuu.com/blackbook14/docs/mauri_vivlos_dropis_low2






ΣΟΚ: ΥΠΟΣΙΤΙΖΟΝΤΑΙ 200.000 ΜΑΘΗΤΕΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ !!!



ΣΕ ΣΥΝΟΛΟ 600.000 ΜΑΘΗΤΩΝ
Δηλαδή πεινάει καθημερινά το 1/3 του συνολικού μαθητικού πληθυσμού !!!
Άλλη μια "επιτυχία" της πολιτικής των μνημονίων !!!

Η δήλωση του γενικού γραμματέα Πρόνοιας ότι 200.000 μαθητές υποσιτίζονται σε σύνολο 600.000 μαθητών σε όλη τη χώρα, υπενθύμισε και μόνο αυτό που συμβαίνει σήμερα στα περισσότερα σχολεία. 

Ο γενικός γραμματέας Πρόνοιας Δημήτρης Καρελλάς, μιλώντας στο MEGA τόνισε πως η κυβέρνηση μπόρεσε απλά να συγκρατήσει -σε σχέση με πέρυσι- τον αριθμό αυτό και προανήγγειλε τη συνέχιση του προγράμματος ανθρωπιστικής κρίσης το 2016. 

Ο κ. Καρελλάς αναφέρθηκε στην πιλοτική χορήγηση δεκατιανού σε περίπου 64 σχολεία και 11.000 παιδιά σε «θύλακες φτώχειας», κυρίως στην Αττική. Σκοπός είναι να μπορέσει το υπουργείο να παράσχει ένα ζεστό γεύμα σε όλα ανεξαιρέτως τα παιδιά, με στόχο αυτό να γίνει εφικτό μέσα στο 2016.

Ηδη έχουν συγκεντρωθεί για το πρόγραμμα κάποια χρήματα από δωρεές.

πηγη: iefimerida.gr

Ζωή κατά Λαζόπουλου: Η τέχνη δεν πληρώνει κότερα (ΦΩΤΟ)



Σκληρή επίθεση στον Λάκη Λαζόπουλο εξαπέλυσε μέσω του Twitter η πρώην πρόεδρος της Βουλής Ζωή Κωνσταντοπούλου, κάνοντας αναφορά και στην υπόθεση με το κότερο που είχε λάβει χώρα πριν απο μερικά χρόνια. 
"Άλλο καλλιτέχνης, άλλο αυλικός.Άλλο κωμικός, άλλο σαλτιμπάγκος κ άλλο γελωτοποιός της εξουσίας. Όμως η τέχνη δεν πληρώνει κότερα #altsantiri", έγραψε η κυρία Κωνσταντοπούλου.
Δείτε την ανάρτησή της: 

Ζωή Κωνσταντοπούλου - Zoe Konstantopoulou
Δημόσιο πρόσωποΑρέσει σε 14.056
10 ώρες
Άλλο καλλιτέχνης, άλλο αυλικός.Άλλο κωμικός, άλλο σαλτιμπάγκος κ άλλο γελωτοποιός της εξουσίας. Όμως η τέχνη δεν πληρώνει κότερα.

Λαζόπουλε, εσείς (οι νεομνημονιακοί του ΣΥΡΙΖΑ) τελειώνετε!!


Αλ Τσαντίρι έχει αυτή την ώρα στο κανάλι του Κοντομηνά, και ο φίλος του Τσίπρα Λαζόπουλος δεν μπορεί να κρύψει πόσο εγκάθετος τσιπρικός έχει γίνει....

Και παρά τις προσπάθειες του να εκφράσει και λίγο το αντιμνημονιακό μέτωπο με αναφορές στα μέτρα, μόνο σε συστάσεις περιορίστηκε στον Αλέξη Τσίπρα, ενώ προπαγάνδισε την γραμμή Μαξίμου ότι θα τον ρίξει ο Σόιμπλε και δεν έλειψε να επιτεθεί στους τίμιους που αποχώρησαν από τον ΣΥΡΙΖΑ μετά την κωλοτούμπα του Τσίπρα...

Τόλμησε ο άθλιος να πει ότι η Ζωή Κωνσταντοπούλου ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ το 2015, εκφράζοντας τους ευγενείς πόθους του Τσίπρα και του νεομνημονιακού ΣΥΡΙΖΑ!

Λαζόπουλε, εσείς (οι νεομνημονιακοί του ΣΥΡΙΖΑ) τελειώνετε!!

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ – ΤΟΝ ΔΙΟΡΙΣΕ ΚΑΙ ΤΟ ΕΡΙΞΑΝ ΣΤΙΣ ΖΕΪΜΠΕΚΙΕΣ! Βάραγε παλαμάκια στη Γεροβασίλη και τον έκανε αντιπρόεδρο στο Νοσοκομείο!



Μια αποκάλυψη που ήδη προκαλεί αντιδράσεις και συζητήσεις έκανε σήμερα η εφημερίδα «Ανεξαρτησία».

Σύμφωνα με το δημοσίευμα ένας από τους άνδρες που φαίνεται να χτυπάει παλαμάκια στην Όλγα Γεροβασίλη και να χορεύει μαζί της ζεϊμπέκικο, διορίστηκε ως Αντιπρόεδρος στο Δ.Σ. του Νοσοκομείου Άρτας.
Συγκεκριμένα στο ΦΕΚ τεύχος Υ.Ο.Δ.Δ. 908 – 11.12.2015, ο κ. Βασίλειος Μπαλάσκας, οδοντίατρος, ορίζεται στο Διοικητικό Συμβούλιο του Γενικού Νοσοκομείου Άρτας ως τακτικός μέλος και Αντιπρόεδρος, σε αντικατάσταση του Λάμπρου Αθανασίου. Είναι ο κύριος δεξιά στη φωτογραφία!

Ο κ. Μπαλάσκας θεωρείται από τους στενούς συνεργάτες της κας Γεροβασίλη αλλά δεν είναι μόνο αυτός. Μια θέση μέλους στο Δ.Σ. στο Νοσοκομείο πήρε και ο διευθυντής του πολιτικού της γραφείου, ο κ. Κώστας Ροβίνας όπως διαβάζουμε στο ίδιο ΦΕΚ. Και οι δύο ήταν στο ψηφοδέλτιο Άρτας της κας Γεροβασίλη όταν ήταν υποψήφια Περιφερειάρχης Ηπείρου.
Δείτε το σχετικό δημοσίευμα


Προς τους αστυνόμους, που προσπάθησαν να δικαιολογήσουν την σύλληψη του καστανά στη Θεσ/νίκη...


Αυτοί που χρωστούν εκατομμύρια και φοροδιαφεύγουν, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ;

Τι έλεγε ο Αλέξης Τσίπρας για τα αεροδρόμια και τη Fraport πριν γίνει πρωθυπουργός... "ξεπούλημα δημόσιας περιουσίας σε φίλους του συστήματος", έλεγε στο περιοδικό Στερ... Kι η πλάκα είναι πως δεν ντρέπεται με ΤΙΠΟΤΑ!


Από το "PRESS-GR"
"Προσγείωση στο αεροδρόμιο Κέρκυρας. Το ΤΑΙΠΕΔ ετοιμάζει το ξεπούλημα του σε ιδιώτες. 25 Μάη τους χαλάμε τα σχέδια".
Έγραφε στις 5 Μαΐου 2014 ο Αλέξης Τσίπρας στο Twitter για το "ξεπούλημα" των περιφερειακών αεροδρομίων με αφορμή την επίσκεψη του στο νησί της Κέρκυρας.
Στις 30 Νοεμβρίου 2014 σε ομιλία του στα Γιάννενα είχε πει: "Αναρωτιόμαστε: τι όφελος μπορεί να έχει για την ανάπτυξη του τόπου η ιδιωτικοποίηση του αεροδρόμιου στο Άκτιο; Ή το να μην υλοποιούνται μέχρι σήμερα τα... αναγκαία έργα αναβάθμισης στο αεροδρόμιο των Ιωαννίνων; Η απάντηση είναι: κανένα όφελος. Πουλάνε ό,τι βρουν μπροστά τους και εγκαταλείπουν ότι δεν μπορούν να πουλήσουν".
Στις 13 Δεκεμβρίου 2014 σε ομιλία του στο Ηράκλειο Κρήτης είχε πει:"Χαρακτηριστική είναι η περίπτωση του Αεροδρόμιου στα Χανιά. Είναι προφανές πόσο σημαντικό είναι για την επικοινωνία της Κρήτης με την Ελλάδα και τον κόσμο. Αλλά το ΤΑΙΠΕΔ το ξεπουλάει, για να μετατραπεί σε κερδοφόρο μαγαζί. Και έτσι, ένα κομμάτι από το ευρύτερο κοινωνικό συμφέρον, μετατρέπεται σε ιδιωτικό κέρδος".
Στις 20 Φεβρουαρίου 2015, ο Αλέξης Τσίπρας χαρακτήρισε το τίμημα που πρόσφερε η Fraport "δίκαιο". "Αλλά τα αεροδρόμια είναι μέρος της τουριστικής μας βιομηχανίας. Έτσι η Ελλάδα βγάζει τα προς το ζην της. Είναι κάτι που πρέπει επίσης να εξετάσουμε.
Αυτό που βιώσαμε τα προηγούμενα χρόνια δεν ήταν ιδιωτικοποίηση αλλά αχαλίνωτο ξεπούλημα δημόσιας περιουσίας σε φίλους του συστήματος", έλεγε στο περιοδικό Στερ

Ενθύμια κλοπής ψήφου...


Τι όμορφα το ΄λεγε από τις εξέδρες το ατιμούλικο, ο δικός μας Άλεξ... και χωρίς τα σαρδάμ του αδελφου ΓΑΠ...

Μήπως είστε και… «ολίγον έγκυος»;


Ήταν το κεντρικό σύνθημα του Αλέξη Τσίπρα, εναντίον των ιδιωτικοποιήσεων
 
    Τα αποσπάσματα που ακολουθούν είναι από το κείμενο της ερώτησης που είχαν καταθέσει στη Βουλή τον Οκτώβρη του 2014 δεκάδες βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ. Έλεγαν:
    «Η ιδιωτικοποίηση των αερολιμένων που προωθεί η συγκυβέρνηση δεν συνιστά τίποτα άλλο παρά παραχώρηση σε ιδιώτες της περιουσίας που έχει δημιουργηθεί με τα χρήματα του λαού χωρίς κανένα όφελος για το ελληνικό δημόσιο (…) οι τοπικές οικονομίες αφήνονται έρμαιο στις κερδοσκοπικές διαθέσεις του ιδιώτη, ενώ στα νησιά και τις απομακρυσμένες περιοχές θα ενταθεί το καθεστώς αποκλεισμού, στο οποίο έχουν καταδικαστεί τα τελευταία χρόνια (…). Ο έλεγχος των αεροδρομίων από ιδιώτες ενέχει σοβαρούς κινδύνους και για την εθνική άμυνα δεδομένου ότι τα περισσότερα νησιωτικά αεροδρόμια έχουν και στρατιωτική χρήση (…).  
    Ένα μήνα αργότερα - τον Νοέμβρη του 2014 - ο τότε βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και σημερινός υπουργός κ.Σταθάκης, σε ανακοίνωσή του για την εκποίηση των περιφερειακών αεροδρομίων, έλεγε τα...
εξής (Real.gr 25/11/2014):
«Εξαιρετικά αρνητική εξέλιξη για τις προοπτικές ανάπτυξης της ελληνικής οικονομίας (…) κινείται στα όρια της νομιμότητας, πραγματοποιείται την ίδια στιγμή που η συντριπτική πλειοψηφία των επαγγελματικών ενώσεων και των τοπικών κοινωνιών που πλήττονται αντιτίθενται στην εκποίηση τους (…) η πώληση της δημόσιας αυτής υποδομής προσβάλει ευθέως το δημόσιο συμφέρον και ως ΣΥΡΙΖΑ δηλώνουμε κατηγορηματικά της αντίθεση μας σε αυτή»
    Ο κύριος Τσίπρας – πριν γίνει πρωθυπουργός – έλεγε τα εξής:
  • «Αναρωτιόμαστε: τι όφελος μπορεί να έχει για την ανάπτυξη του τόπου η ιδιωτικοποίηση του αεροδρόμιου στο Άκτιο; Ή το να μην υλοποιούνται μέχρι σήμερα τα αναγκαία έργα αναβάθμισης στο αεροδρόμιο των Ιωαννίνων; Η απάντηση είναι: κανένα όφελος. Πουλάνε ό,τι βρουν μπροστά τους και εγκαταλείπουν ότι δεν μπορούν να πουλήσουν» (ομιλία στα Γιάννενα,30 Νοεμβρίου 2014).
  • «Χαρακτηριστική είναι η περίπτωση του Αεροδρόμιου στα Χανιά. Είναι προφανές πόσο σημαντικό είναι για την επικοινωνία της Κρήτης με την Ελλάδα και τον κόσμο. Αλλά το ΤΑΙΠΕΔ το ξεπουλάει, για να μετατραπεί σε κερδοφόρο μαγαζί. Και έτσι, ένα κομμάτι από το ευρύτερο κοινωνικό συμφέρον, μετατρέπεται σε ιδιωτικό κέρδος» (ομιλία στο Ηράκλειο Κρήτης, 13 Δεκεμβρίου 2014).
  • «Δεν θα επιτρέψουμε η δημόσια περιουσία και οι υποδομές να περάσουν στα νύχια του ΤΑΙΠΕΔ και των ποικιλώνυμων συμφερόντων. Τα αεροδρόμια, τα λιμάνια, ο βόρειος οδικός άξονας δεν είναι κερδοφόρα φιλέτα προς χάρισμα» (ομιλία στο Ηράκλειο, 23 Ιανουαρίου 2015).
  • «Υπάρχουν, τέλος, οι μεγάλοι αγώνες για την υπεράσπιση του περιβάλλοντος, οι μεγάλοι αγώνες για να μην εκποιηθεί ο δημόσιος πλούτος, τα λιμάνια και τα αεροδρόμια» (ομιλία στην Καρδίτσα, 9 Απριλίου 2014).
  • «Στην ίδια λογική, θα υπερασπιστούμε τον δημόσιο χαρακτήρα των περιφερειακών αεροδρομίων γιατί το ξεπούλημα κάθε υποδομής δεν είναι ούτε πρόοδος ούτε ανάπτυξη» (ομιλία στη Ρόδο, 15 Ιανουαρίου 2015).  
    Αυτοί που έλεγαν τα παραπάνω, χτες – μέσω του ΤΑΙΠΕΔ – έβαλαν και επισήμως την υπογραφή τους για το ξεπούλημα των 14 αεροδρομίων (Θεσσαλονίκης, Κέρκυρας, Χανίων, Κεφαλονιάς, Ζακύνθου, Ακτίου, Καβάλας, Ρόδου, Κω, Σάμου, Μυτιλήνης, Μυκόνου, Σαντορίνης και Σκιάθου) και το πέρασμά τους στα χέρια της γερμανικής (που αλλού;) «Fraport».
    Ό,τι ως αντιπολίτευση ο Τσίπρας το είχε καταγγείλει ως «έγκλημα», «ξεπούλημα» και «μερκελισμό», τώρα, χωρίς μια στάλα ντροπή, το μετατρέπει σε εφαρμοσμένη πολιτική.
    Τα συμπεράσματα δικά σας…
***
    Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι αυτός που σύμφωνα με το περίφημο «πρόγραμμα της Θεσσαλονίκης» θα εφάρμοζε πολιτική «αντιμετώπισης της ανθρωπιστικής κρίσης». Μετά από αυτό το παραμύθι ακολούθησε το άλλο: «Παράλληλο πρόγραμμα»…
    Τώρα συμβαίνουν τα εξής: Σύμφωνα με την απόφαση που εκδόθηκε την περασμένη βδομάδα, οι δικαιούχοι του επιδόματος θέρμανσηςμειώνονται φέτος στους μισούς!
    Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ το μέγιστο ποσό για επίδομα που ήταν 336 ευρώ το ζευγάρι, το πήγε στα 200 ευρώ και οι δικαιούχοι θα πρέπει για να το λάβουν να έχουν ετήσιο εισόδημα 20 χιλιάδες από 40 χιλιάδες πέρσι και εφόσον η αντικειμενική αξία του ακινήτου τους είναι μέχρι 200 χιλιάδες από 300 χιλιάδες που ήταν πέρσι.
    Δηλαδή: Στη χώρα που με τα προηγούμενα κριτήρια καταβολής του επιδόματος θέρμανσης είχαμε μαγκάλια και σύννεφα αιθαλομίχλης, η… «πρώτη φορά Αριστερά» τι κάνει; Φτιάχνει τέτοια κριτήρια με τα οποία στέλνει στα μαγκάλια, στην αιθαλομίχλη και στην παγωνιά μερικές ακόμα εκατοντάδες χιλιάδες ανθρώπους από εκείνους που δεν είχαν προλάβει να τους ξεπαγιάσουν οι Σαμαράς – Βενιζέλος…   
***
    Ο κ.Τσίπρας επανέλαβε το Σάββατο στην Κεντρική Επιτροπή του κόμματός του την αταλάντευτη προσήλωση του στην «μάχη κατά της διαπλοκής». Όταν τα έλεγε αυτά:
    α) Είχε ήδη προηγηθεί, λίγα 24ωρα νωρίτερα, με εισαγγελείς και χωροφύλακες, η (δεύτερη μετά τον Σεπτέμβρη) επιχείρηση κατάσχεσης του εξοπλισμού και των μηχανημάτων που χρησιμοποιεί η «ΕΡΤopen» για τη μετάδοση του ραδιοφωνικού της προγράμματος από τη συχνότητα της ΕΡΑ.   
    Τι άλλη απόδειξη χρειάζεται ότι έχει ξεκινήσει ο πόλεμος ενάντια στην «μιντιακή διαπλοκή»…
    β) Είχε ήδη συλληφθεί η 79χρονη από τα Τρίκαλα και της είχε ήδη επιβληθεί μετά την διαδικασία του αυτοφώρου η ποινή των 5.000 ευρώ γιατί πουλούσε ματσάκια μαϊντανό στην λαϊκή αγορά.
    Τι άλλη απόδειξη χρειάζεται ότι έχει ήδη ξεκινήσει ο πόλεμος κατά της φοροδιαφυγής…
    γ) Μια ντουζίνα από αστυνομικούς, μαζί με περιπολικά και… γερανούς,  είχαν ήδη εντοπίσει και εξουδετερώσει τον καστανά από τη Θεσσαλονίκη. Αυτόν τον… «Ντίλιγκερ» της οικονομικής απάτης και σκοτεινό σαμποτέρ της οικονομίας του τόπου.
    Τι άλλη απόδειξη χρειάζεται ότι έχει ήδη ξεκινήσει ο πόλεμος κατά της οικονομικής ολιγαρχίας…
***
    Ο κ.Τσίπρας – πριν γίνει πρωθυπουργός – υποσχόταν ότι με εκείνον πρωθυπουργό κανείς δεν θα απειλούσε την πρώτη κατοικία των φτωχών ανθρώπων.
    Έλεγε ότι «ποτέ των ποτών» δεν θα έβαζαν στο χέρι τα «κόκκινα δάνεια» και μέσω αυτών τα σπίτια των Ελλήνων τα «κοράκια».
    Έλεγε ο κ.Τσίπρας:


    Τώρα ο κ.Τσίπρας – με τις ίδιες «φαστ τρακ» μεθόδους των προηγούμενων – φέρνει νόμο με τον οποίο παραδίδει τα σπίτια των ανθρώπων του λαού στα «κοράκια»!
    Όλα τα σπίτια! Όλων των ανθρώπων! Και όσων χρωστάνε και δεν μπορούν να πληρώσουν, αλλά ακόμα κι εκείνων που χρωστάνε αλλά καταφέρνουν ακόμα να πληρώνουν! 
***
    Βέβαια όλα αυτά θα πρέπει να τα συγχωρήσουμε στον κ.Τσίπρα. Μας εξέθεσε τον λόγο ο ίδιος την περασμένη Παρασκευή:
    «Θα ήταν δικαιολογημένο – μας είπε - σε έναν άνθρωπο ο οποίος δεν ανήκει σε πολιτικό τζάκι να έχει και μια μικρή οίηση που καταφέρνει να γίνει πρωθυπουργός στα σαράντα».
    Μάλιστα. Έχει και «λίγη οίηση», λοιπόν. Αλλά δεν πειράζει. Την θεωρεί… «δικαιολογημένη». Πρώτον διότι είναι «αριστερός» (αλλά, μάλλον, αυτό το έχουμε εξαντλήσει). Δεύτερον, διότι η οίησή του είναι «μικρή», είναι «λίγη».
    Θαυμάσια παρατήρηση. Στα όρια της εξομολόγησης. Αλλά τι πάει να πει «μικρή οίηση»; Όπως σημείωσαν και οι φίλοι από το «Βαθύ Κόκκινο» ανατρέχοντας στο ετυμολογικό λεξικό, το συνώνυμο της οίησης, το συνώνυμο δηλαδή του να «έχει κάποιος μεγάλη ιδέα για τον εαυτό του» είναι:
    «Αλαζονεία,  έπαρση, καυχησιολογία, κομπασμός, μεγαληγορία, μεγαλορρημοσύνη, μεγαλοστομία, ξιπασιά, παινεσιά, περιαυτολογία, πλατυρρημοσύνη, ταρταρινισμός, υπεροψία, φαμφαρονισμός».
    Αλήθεια, αυτά βγαίνουν και σε «μικρή» ποσότητα; Από ποια αντιπροσωπεία; Από την ίδια, μήπως, που παράγει και το είδος του «ολίγον Αριστερός» άμα τε και εκείνο του «ολίγον έγκυος»;

Ήσουνα ξυπόλυτη και γύρναγες στους δρόμους, τώρα που σε πήρα εγώ γυρεύεις ιπποκόμους...


Θα μου πείτε τι σχέση και δουλειά έχει με την αριστερά το σούργελο... και θα 'χετε δίκιο...
Ας της πουν πως η ταξική πάλη δεν σταματάει ΠΟΤΕ! Κι ο ταξικός πόλεμος έχει συνέπειες, που πρέπει να πληρώσουν τα αμόρφωτα τσιράκια του νεοφιλελευθερισμού...

Ευτυχώς που υπάρχει κι η "δικαιοσύνη"... αδέκαστη, σαν φίδι δαγκώνει τους ξυπόλητους! Έξι μήνες φυλακή με αναστολή στον δακρυσμένο καστανά...

Αν τολμήσει να πάει για μεροκάματο, τι θα συμβεί "δικαστές" των μνημονίων... για τα αναδρομικά σας και τα επιδόματά σας;

Δείτε τι έλεγε ο κομπλεξικός μαυρογιαλούρος... Κι όχι μόνον δεν ντρέπεται -που "αδένες" (στην καθομιλούμενη, αρχίδια) να κάνει χαρακίρι-, αλλά σήμερα πουλάει τρέλα!


Kι αυτό το κομπλεξικό υποκείμενο, μας τροφοδοτούσε με παραμύθια, για να μας κλέψει την ψήφο, να γίνει υπουργάκος και να στέκεται στις μύτες των ποδιών για να μην φαίνεται κοντός... και να μας πουλήσει στο 4ο Ράιχ...
Ακούστε, αν έχετε υπομονή:

Ξεφτιλίζει τον Τσίπρα όσο δεν παίρνει, τον κάνει ρόμπα η Ζωή Κωνσταντοπούλου: Απογείωση πρωθυπουργικής οίησης και ξεπούλημα των αεροδρομίων...


Από το "PRESS-GR"
Το δικό της σχόλιο έκανε στο Twitter η τέως πρόεδρος της Βουλής για την ιδιωτικοποίηση των 14 περιφερειακών αεροδρομίων.
«Προσγείωση στη νεομνημονιακή πραγματικότητα, απογείωση πρωθυπουργικής οίησης, ξεπούλημα αεροδρομίων από @atsipras» έγραψε η Ζωή Κωνσταντοπούλου. 
Μάλιστα αναδημοσίευσε ένα... tweet του πρωθυπουργού από τον Μάιο του 2014 στο οποίο είχε γράψει: «Προσγείωση στο αεροδρόμιο Κέρκυρας. Το ΤΑΙΠΕΔ ετοιμάζει το ξεπούλημα του σε ιδιώτες. 25 Μάη τους χαλάμε τα σχέδια».

ΜΥΘΙΣΤΟΡΗΜΑ: Όταν έκλαψε ο Σπίρτζης...

Τους ξεφτιλίζει όλους χωρίς έλεος η Ζ. Κωνσταντοπούλου... Ήρθε η ώρα του "αυλικού, σαλτιμπάγκου με τα κότερα..." Θα έχουμε συνέχεια με το τι "καταναλώνανε" μέσα στα κότερα;


Άγριο βρωμόξυλο σε μνημονιακό βουλευτή που άλλαξε όλα τα κόμματα... Καταδικάζουμε τη βία κι εμείς, αλλά οι βουλευτές που ψηφίζουν μνημόνια, να πάψουν να ξύνωνται στη γκλίτσα του εξαθλιωμένου λαού! Σπίτι τους, με ασφαλήτες, άντε κάνα Λαζόπουλο και μπουζούκια (όπως η λινάτσα από την Άρτα), αφού έχουν μέσα καμιά 100στή ασφαλήτες...

"PRESS-GR"
Κουκουλοφόροι επιτέθηκαν στον βουλευτή της Ν.Δ. Βασίλη Οικονόμου, πριν από λίγο-βράδυ Τρίτης- στα Εξάρχεια.
Ο κ. Οικοκόμου έτρωγε στο μπιστρό-μπαρ «Ζάχαρη και Αλάτι» επί της οδού Βαλτετσίου. Κάποια στιγμή μπήκαν στο μαγαζί περί τα δέκα άτομα. Τον πλησίασαν και τον ρώτησαν: «Είσαι ο Βασίλης Οικονόμου; Που ήσουν βουλευτής στο ΠΑΣΟΚ, στη ΔΗΜΑΡ και στη ΝΔ τώρα;» και ξεκίνησαν να τον ξυλοκοπούν.  O βουλευτής νοσηλεύεται sτο νοσοκομείο «Ερυθρός Σταυρός».

Ο ΠΩΡΩΜΕΝΟΣ ΨΕΥΤΗΣ ΕΙΠΕ:»Αν έφευγα εκείνη τη νύχτα θα ήμουν ήρωας για μια βραδιά»

TSIPRAS-735x459.jpgΠεπεισμένος ότι θα είχε γίνει ήρωας για μια βραδιά, αν είχε αρνηθεί τη συμφωνία στις ολονύχτιες διαπραγματεύσεις της ιστορικής Συνόδου Κορυφής της 12ης Ιουλίου, εμφανίζεται Αλέξης Τσίπρας στη συνέντευξη που παραχώρησε στον δημοσιογράφο Paul Mason, στα πλαίσια του νέου ντοκιμαντέρ που φέρει τον τίτλο #ThisIsACoup.
«Αν έφευγα εκείνη τη νύχτα, θα ήμουν ήρωας για μια βραδιά ή δύο, ίσως τρεις, αλλά θα ……………….
ήταν καταστροφικό για τις επόμενες ημέρες και νύχτες αυτό. Όχι μόνο για μένα αλλά για την πλειοψηφία των Ελλήνων. Η καρδιά μου είπε όχι αλλά το μυαλό μου έλεγε πως έπρεπε να βρούμε μια λύση. Αν έφευγα θα κατέρρεαν οι τράπεζες και η οικονομία», λέει χαρακτηριστικά ο έλληνας πρωθυπουργός στον δημοσιογράφο της Guardian και του Channel 4.
«Νομίζω πως χάσαμε χρόνο. Στο τέλος μας τελείωσαν τα χρήματα και οι δυνάμεις. Αν το ήξερα αυτό, θα είχα πάρει πιο γενναίες αποφάσεις από την αρχή», επισημαίνει ο κ. Τσίπρας.
Υπενθυμίζεται ότι η φράση «This is a coup» είχε γίνει παγκόσμιο trend στο Twitter για να περιγράψει τη σκληρή στάση των Βρυξελλών απέναντι στην Ελλάδα.

Με την «Αριστερά» …παγώνουμε!

του Γιώργου Δελαστικ
Ευτυχώς που ο ΣΥΡΙΖΑ έχει κάνει κυβέρνηση και έτσι θα γίνουν όλοι οι Έλληνες σαν τους …αρχαίους Σπαρτιάτες! Ούτε που θα μας νοιάζει που θα ψοφάμε από το κρύο, καθώς ο Τσίπρας αποφάσισε να πετσοκόψει ακόμη και το επίδομα θέρμανσης, ο αθεόφοβος! Στο μισό (!) το μείωσε το επίδομα θέρμανσης. Στην Αθήνα π.χ. πέρυσι μπορούσε ένα ζευγάρι να πάρει το μέγιστο επίδομα θέρμανσης 336 ευρώ, φέτος όμως θα πάρει μόνο 200 ευρώ. Θα το πληρώσει μάλιστα το χειμώνα και θα το πάρει αρχές …Ιουλίου!!!………….

Πέρυσι έπαιρναν οι δικαιούχοι 35 λεπτά ανά λίτρο πετρελαίου που αγόραζαν, μέχρι κάποια ποσότητα που οριζόταν ανά περιοχή, φέτος θα παίρνουν μόνο 25 λεπτά ανά λίτρο. Πέρυσι έπρεπε το ετήσιο εισόδημα των δικαιούχων επιδόματος θέρμανσης να είναι για το ζευγάρι από 40.000 ευρώ και κάτω, φέτος πρέπει να είναι από… 20.000 ευρώ και κάτω! Πέρυσι, στο ζευγάρι έπρεπε να αντιστοιχεί ακίνητο αντικειμενικής αξίας 300.000 ευρώ και κάτω για να μπορεί να πάρει το επίδομα θέρμανσης, φέτος όμως το όριο έπεσε στις 200.000 ευρώ – αφήστε που για τους άγαμους έπεσε από τις 200.000 στις 100.000!
Υπενθυμίζουμε εδώ ότι οι αντικειμενικές αξίες δεν άλλαξαν, βεβαίως. Μιας και συνεχίζεται η πτώση του βιοτικού επιπέδου και η εξαθλίωση των Ελλήνων, σκέφθηκε ο Τσίπρας ως γνήσιος αριστερός, να μην αφήσει να διαφθαρεί ο λαός του με τη ζεστασιά και τη θαλπωρή που γεννάει αυτή, γιατί πώς θα αντέξει στα χειρότερα! Ας είναι καλά το παλικάρι! Μια οικογένεια με τρία παιδιά για να πάρει επίδομα θέρμανσης πέρυσι, έπρεπε να έχει εισόδημα κάτω από 49.000 ευρώ, φέτος όμως πρέπει να έχει εισόδημα κάτω από 26.000. Πώς θα γίνουν όμως καλοί Σπαρτιάτες τα κουτσούβελα, αν δεν παγώσουν; Ασύλληπτη η σύλληψη Τσίπρα – μέσω της θέρμανσης διέφθειρε η Δεξιά τη νεολαία!
Μέσω του ξεπαγιάσματος των παιδιών θα διαπαιδαγωγήσει τη νεολαία ο Τσίπρας. Σκεφθείτε ότι πέρυσι, λόγω της οικονομικής εξαθλίωσης του ελληνικού λαού, τελικά είχαν δικαίωμα επιδόματος θέρμανσης 5.500.000 Έλληνες, αφού τα εισοδήματά τους είχαν καταρρεύσει, αλλά αίτηση υπέβαλαν μόνο 1.100.000. Φέτος ο Τσίπρας περιόρισε με τα προαναφερθέντα μέτρα τον αριθμό αυτών που δικαιούνται το επίδομα σε λιγότερους από τους μισούς, σε μόλις 2.300.000 άτομα, οπότε οι του ΣΥΡΙΖΑ εκτιμούν ότι αίτηση θα κάνουν γύρω στις 700.000, άρα θα γλιτώσουν τρελά λεφτά! Σιγά μην αφήνει η «Αριστερά» να διαφθείρεται ο κοσμάκης αγοράζοντας πετρέλαιο! Φροντίζει, λοιπόν, να μην έχει λεφτά να αγοράζει πετρέλαιο, ακριβώς όπως έκαναν πέρυσι ο Σαμαράς και ο Βενιζέλος, οι οποίοι ήταν και πιο ανοιχτοχέρηδες, πολύ πιο ανοιχτοχέρηδες από τον Τσίπρα, οφείλουμε να ομολογήσουμε! Όσο για τους γέρους και τους άρρωστους, μια χαρά θα βολευτούν με ένα μαγκάλι κάρβουνα! Μην γινόμαστε και πλεονέκτες!
Οι Έλληνες πρέπει να γίνουν αισιόδοξοι σαν τον Στέργιο Πιτσιόρλα, τον πρόεδρο του ΤΑΙΠΕΔ. Και τι δεν έχει να ξεπουλήσει αυτός ο χρυσός άνθρωπος! Δεκαπέντε (!) αεροδρόμια (14 περιφερειακά που τα δίνει όσο όσο αύριο και μεθαύριο συν της Αθήνας που θα το ξεπουλήσει αργότερα), δύο λιμάνια, τα οικόπεδα του παλιού αεροδρομίου στο Ελληνικό, συν το 17% του φυσικού αερίου του ΔΕΣΦΑ, συν επιπλέον πρέπει να πουλήσει και τα τρένα της ΤΡΑΙΝΟΣΕ! Χρυσοχέρης είναι ο άνθρωπος, μιλάμε. Προσδοκά ότι θα απαλλαγεί έτσι από άχρηστα περιουσιακά στοιχεία και θα μαζέψει, λέει, και τρία δισεκατομμύρια ευρώ για τα κρατικά ταμεία.
Μη στραβομουτσουνιάζετε, καθόλου λίγα δεν είναι τα 3 δισ. για 14 ψωροαεροδρόμια και τα λιμάνια του Πειραιά και της Θεσσαλονίκης συν τα τρένα της ΤΡΑΙΝΟΣΕ συν το φυσικό αέριο της ΔΕΣΦΑ. Ξέρετε πόσο έχουν πέσει οι τιμές των οικοπέδων; Πάνε οι εποχές που από μόνο του το λιμάνι του Πειραιά έκανε δισεκατομμύρια ευρώ, χώρια τα αεροδρόμια τα 14 και τα τρένα. Η «Αριστερά» του ΣΥΡΙΖΑ και της κυβέρνησης δεν διστάζει να πει κατάμουτρα στον ελληνικό λαό ότι επειδή βρισκόμαστε σε κρίση, έχουν βουλιάξει στα Τάρταρα οι τιμές που προσφέρουν οι ξένοι επενδυτές που μπορεί να προσελκύσει η κυβέρνηση Τσίπρα. Εν πάση περιπτώσει, τόσα μπορεί να μαζέψει ο Πιτσιόρλας, τόσα θα μαζέψει! Δεν ξέρετε εσείς πόσες τρύπες μπορεί να κλείσουν τα 3 δισεκατομμύρια που μπορεί να μαζέψει αυτός ο άγιος άνθρωπος, ανεξάρτητα αν σχεδόν όλοι οι Έλληνες σκέπτονται ότι ο Πιτσιόρλας κάνει «στάχτη και μπούλμπερη» τη δημόσια περιουσία έναντι πινακίου φακής.
Εδώ η κυβέρνηση Τσίπρα κόβει από την κρατική χρηματοδότηση του ΙΚΑ πάνω από ένα δισεκατομμύριο ευρώ – από 3,8 δισ. ευρώ που ήταν φέτος, θα πάρει μόνο 2,75 δισεκατομμύρια για το 2016. Μόνο ο ΟΓΑ, ο οποίος έχει λιγότερους από τους μισούς ασφαλισμένους και συνταξιούχους του ΙΚΑ, θα πάρει περισσότερα λεφτά – 3,3 δισ. ευρώ για την ακρίβεια από το κράτος, τα τετραπλάσια δηλαδή από τον ΟΑΕΕ που θα πάρει 834,2 εκατομμύρια από την κυβέρνηση Τσίπρα.

Μαριάς: Οι μάσκες έπεσαν. Βέμπερ & Φέρχοφστατ ζήτησαν περιορισμό της Εθνικής κυριαρχίας της Ελλάδας

ARD (Γερμανικό κρατικό κανάλι): «Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΥΡΙΖΑ ΑΝΕΛ ΕΙΝΑΙ ΚΟΜΠΙΝΑΔΟΡΟΙ»


 SPIRTZIS.jpg

Γερμανικό κανάλι ARD MONITORΤο μεγάλο ξεπούλημα, το γερμανικό κρατικό κανάλι για την ιδιωτικοποίηση των αεροδρομίων…
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ:….

Τσίπρας: Αντί να γίνω ήρωας για μια μέρα, προτίμησα να γίνω προδότης για πάντα


Μιλώντας στον Πολ Μέισον για το ντοκιμαντέρ #ThisIsACoup, ο Αλέξης Τσίπρας είπε πως, αν έφευγε τη νύχτα της συμφωνίας, θα γινόταν ήρωας για μια βραδιά, οπότε προτίμησε να γίνει προδότης για πάντα.
Ο Αλέξης Τσίπρας είπε ακόμα πως η καρδιά του έλεγε «όχι» αλλά του την έχουν πέσει και πιο άσχημες γκόμενες από την Μέρκελ, και αυτός -επειδή δεν ήθελε να τις πληγώσει- τους καθόταν.
Όπως είπε ο Αλέξης Τσίπρας, αν έφευγε εκείνη τη νύχτα, θα ήταν ………….
καταστροφικό όχι μόνο για αυτόν αλλά και για την πλειοψηφία των Ελλήνων, οπότε άκουσε το μυαλό του που του έλεγε πως πρέπει να σωθούν οι Τράπεζες, ενώ οι Έλληνες και το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος μπορούν να πάνε να γαμηθούνε.
Ο Αλέξης Τσίπρας τόνισε πως, αν είχε φύγει τη νύχτα της συμφωνίας, δεν θα ήταν σήμερα στη θέση να βγάζει στο σφυρί τα σπίτια των Ελλήνων, να ξεπουλάει τα αεροδρόμια και να κυνηγάει καστανάδες.
«Δεν έχει πλάκα που τα κάνω εγώ όλα αυτά, αν και έλεγα να με ψηφίσουν για να κάνω τα ακριβώς αντίθετα;» ρώτησε σκασμένος στα γέλια τον Πολ Μέισον ο Αλέξης Τσίπρας.
Όπως είπε ο Αλέξης Τσίπρας, οι Έλληνες έχουν συνηθίσει σε απατεώνες πρωθυπουργούς και δεν ήθελε να είναι αυτός που θα αποδεικνυόταν τίμιος γιατί θα εξέθετε τους προηγούμενους πρωθυπουργούς, και αυτό δεν θα ήταν σωστό.
Ο Αλέξης Τσίπρας ξεκαθάρισε πως δεν του πέρασε ποτέ από το μυαλό να παραιτηθεί -αφού κανείς δεν παραιτείται ποτέ στην Ελλάδα και δεν ήθελε να χαλάσει την παράδοση- γιατί ήθελε να δείξει στους Έλληνες πως είναι καλό να εξευτελίζεσαι και να είσαι πιόνι και δούλος.
Κάποτε, ο απατεώνας Τσίπρας θα αντιληφθεί πως μπορεί να γινόταν ήρωας για μια μέρα το βράδυ που εξευτέλισε τους πολίτες και την δημοκρατία, αλλά η χώρα θα είχε μέλλον και ελπίδα.
Αυτός προτίμησε την υποταγή και να σώσει τον κώλο του.
Και έστειλε τη χώρα στην εθνική κατάθλιψη και στο άδοξο τέλος.

Άκυρες οι «πωλήσεις» (ΑΚ 513) δανείων σε ξένα funds χωρίς την συναίνεσή σας. Κάντε Αγωγές Ακύρωσής (ΑΚ 155)

Μετά την μελέτη του υπό ψήφιση νόμου για την πώληση κι εκχώρηση των δανείων…
Επιμένω ότι η πώληση (ΑΚ 513) (*) δανείων σε ξένα ή ελληνικά funds, είναι ΑΚΥΡΗ εάν δεν έχει υπογράψει ο δανειολήπτης σχετικό όρο στην δανειακή του σύμβαση. Βλ. ΑΚ 513, 127 επ,,  455, ν.ν2251/1994 (προστασία καταναλωτή), αρ. 3 παρ. 2 του υπό ψήφιση νόμου
(*) είναι διαφορετική η «εκχώρηση» (μεταβίβαση) δανείου (ΑΚ 455). Η «εκχώρηση» μπορεί να γίνει και χωρίς την συναίνεσή σας, αλλά «εκχώρηση» σημαίνει απλά ότι το fund κάνει ότι μπορεί να εισπράξει το δάνειο, το οποίο όμως …………

μένει στην κυριότητα της τράπεζας (στην πώληση η κυριότητα του δανείου μεταβιβάζεται στο fund, γι αυτό απαιτείται η συναίνεσή σας με την υπογραφή σας).
Επίσης:
Pacta sunt Servanta: «Οι Συνθήκες-Συμφωνίες πάντα τηρούνται». Η αναγκαστική θεμελειώδης αρχή (κανόνας) του Διεθνούς κι Εθνικού Δικαίου. Δεν μπορεί η τράπεζα να αλλάζει μονομερώς κι αυθαίρετα την δανειακή σας σύμβαση και να βάζει στην θέση της το ξένο fund, χωρίς την δική σας συναίνεση.
Γι αυτό εάν πωληθεί η εκχωρηθεί το δάνειό σας χωρίς την δική σας συναίνεση κάντε αγωγή ακύρωσής της εντός 2 ετών (ΑΚ 155)
(όχι βέβαια με την συμμορία της Υπέρβασης, η οποία σχεδιάζει από την ίδρυσή της να εξελιχθεί σε fund για αγοράζει κόκκινα δάνεια…έχω δημοσιεύσει τα στοιχεία αυτά…την συμμορία αυτή την ερευνά  ήδη το ΣΔΟΕ, ο Οικονομικός εισαγγελέας και το ΔΣΑ, μετά από μήνυσή μου και καταγγελίες μου)
Κοιτάξτε πρώτα στην σύμβασή σας εάν έχετε υπογράψει ότι συμφωνείτε με την εκχώρηση (μεταβίβαση) (ΑΚ 455) ή την πώληση (ΑΚ 513) του δανείου σας σε ξένο fund.
Εδώ το σχέδιο νόμου για την πώληση (ΑΚ 513 ή εκχώρηση-μεταβίβαση για διαχείριση (ΑΚ 455) των δανείων.
http://www.hellenicparliament.gr/Nomothetiko-Ergo/Katatethenta-Nomosxedia
Δημ. Αντωνίου

Τάσσομαι εναντίον της υιοθεσίας παιδιών από ομόφυλα ζευγάρια

gay-parentsΤΑΣΣΟΜΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΥΙΟΘΕΣΙΑΣ ΠΑΙΔΙΩΝ ΑΠΟ ΟΜΟΦΥΛΑ ΖΕΥΓΑΡΙΑ επειδή τα παιδιά πρέπει να έχουν μια σωστή οικογένεια με έναν μπαμπά και μία μαμά,ανεξαρτήτως του γεγονότος ότι τεράστιος αριθμός παιδιών μεγαλώνουν μόνο με τον έναν γονιό λόγω εγκατάλειψης, διαζυγίου ή θανάτου ή εγκαταλείπονται εξ ολοκλήρου στους παππούδες.

ΤΑΣΣΟΜΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΥΙΟΘΕΣΙΑΣ ΠΑΙΔΙΩΝ ΑΠΟ ΟΜΟΦΥΛΑ ΖΕΥΓΑΡΙΑ επειδή τα ……..
παιδιά τους θα υφίστανται τρομερό bullying στο σχολείο, ανεξαρτήτως του γεγονότος ότι bullying υφίστανται σήμερα τα παιδιά με αναπηρία και τα παχύσαρκα παιδιά και τα παιδιά χωρισμένων γονιών και τα παιδιά με μαθησιακές δυσκολίες και τα συνεσταλμένα και τα αδύναμα και…και….και… Σκοπός της πολιτείας εξάλλου είναι ο κατ’ οίκον περιορισμός των θυμάτων και όχι η εξάλειψη του φαινομένου.
ΤΑΣΣΟΜΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΥΙΟΘΕΣΙΑΣ ΠΑΙΔΙΩΝ ΑΠΟ ΟΜΟΦΥΛΑ ΖΕΥΓΑΡΙΑ επειδή τα παιδιά πρέπει να μεγαλώνουν σε ένα υγιές οικογενειακό περιβάλλον όπου θα αναπτύξουν μια ολοκληρωμένη προσωπικότητα και μια ισορροπημένη ψυχοσύνθεση και μόνο οι γονείς διαφορετικού φύλου είναι σε θέση να το προσφέρουν, ανεξαρτήτως του γεγονότος ότι ετερόφυλοι είναι οι γονείς που δέρνουν, βιάζουν, υποσιτίζουν, παραμελούν και εγκαταλείπουν τα παιδιά τους.
ΤΑΣΣΟΜΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΥΙΟΘΕΣΙΑΣ ΠΑΙΔΙΩΝ ΑΠΟ ΟΜΟΦΥΛΑ ΖΕΥΓΑΡΙΑ επειδή είναι ανώμαλο, αφύσικο και αποτελεί αρρωστημένη κατάσταση να μεγαλώνουν τα παιδιά από άτομα του ίδιου φύλου ανεξαρτήτως του γεγονότος ότι χιλιάδες παιδιά μεγαλώνουν με τον μπαμπά και τον παππού ή με τη μαμά και τη θεία, χωρίς να έχουν μεταλλαχτεί σε τέρατα.
ΤΑΣΣΟΜΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΥΙΟΘΕΣΙΑΣ ΠΑΙΔΙΩΝ ΑΠΟ ΟΜΟΦΥΛΑ ΖΕΥΓΑΡΙΑ επειδή τα παιδιά τους θα «γίνουν» σίγουρα ομοφυλόφιλα. Το γεγονός ότι η ομοφυλοφιλία είναι εγγενές χαρακτηριστικό και το ότι όλοι οι gay γνωστοί μου ΓΕΝΝΗΘΗΚΑΝ από ετερόφυλους γονείς είναι άλλο θέμα.
ΤΑΣΣΟΜΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΥΙΟΘΕΣΙΑΣ ΠΑΙΔΙΩΝ ΑΠΟ ΟΜΟΦΥΛΑ ΖΕΥΓΑΡΙΑ επειδή δεν είναι δυνατόν οι γονείς του ίδιου φύλλου να παρέχουν αγάπη, υποστήριξη και προστασία, που είναι τα κυριότερα που έχει ανάγκη ένα παιδί για να μεγαλώσει σωστά.
ΤΑΣΣΟΜΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΥΙΟΘΕΣΙΑΣ ΠΑΙΔΙΩΝ ΑΠΟ ΟΜΟΦΥΛΑ ΖΕΥΓΑΡΙΑ επειδή ως Έλληνας/Ελληνίδα έχω υποχρέωση να επεμβαίνω στις ζωές των άλλων, να κρίνω και να κατακρίνω ασύστολα τα πάντα, να επιβάλλω τη γνώμη μου και να απεχθάνομαι οτιδήποτε διαφέρει από τη δική μου υποκειμενική και τέλεια πραγματικότητα.
ΤΑΣΣΟΜΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΥΙΟΘΕΣΙΑΣ ΠΑΙΔΙΩΝ ΑΠΟ ΟΜΟΦΥΛΑ ΖΕΥΓΑΡΙΑ επειδή προτιμώ τα παιδιά που παράτησαν οι ετερόφυλοι γονείς τους να μεγαλώσουν μόνα τους σε ιδρύματα και όχι σε μια οικογένεια που θα τους προσφέρει μια καλύτερη ζωή.
ΤΑΣΣΟΜΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΥΙΟΘΕΣΙΑΣ ΠΑΙΔΙΩΝ ΑΠΟ ΟΜΟΦΥΛΑ ΖΕΥΓΑΡΙΑ επειδή οι διαδικασίες υιοθεσίας είναι τόσο πρόχειρες και σύντομες που ποιος ξέρει τι άνθρωποι θα αναθρέψουν το παιδί.
ΤΑΣΣΟΜΑΙ τέλος ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΥΙΟΘΕΣΙΑΣ ΠΑΙΔΙΩΝ ΑΠΟ ΟΜΟΦΥΛΑ ΖΕΥΓΑΡΙΑ επειδή ζω σε μια χώρα που αυτοαποκαλείται ευρωπαϊκή τη στιγμή που οι έννοιες «ανθρώπινα δικαιώματα» και «ισότιμη μεταχείριση όλων των πολιτών» όχι απλά δεν είναι δεδομένα αλλά θεωρούνται κατακριτέοι, ανώμαλοι και μίασμα της κοινωνίας όσοι τολμούν να τα διεκδικούν.
Και είμαι περήφανος/η για αυτό.
Ας επιστρέψω τώρα πίσω στη σπηλιά μου…