ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Τρίτη 22 Απριλίου 2014

Η νέα μόδα των κοριτσιών «Η γέφυρα του μπικίνι» (photos)




«Η γέφυρα του μπικίνι». Αυτή είναι η νέα μόδα στις φωτογραφίες που κάνει θραύση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.Αν το 2013 η μόδα που ξετρέλανε τα κορίτσια όλου του κόσμου και
από κοντά τους άντρες ήταν το κενό ανάμεσα στα μπούτια, το καλοκαίρι του 2014 αναμένεται να γίνει μόδα το «κενό» σε ένα άλλο σημείο του σώματος. Αυτό που δημιουργείται ανάμεσα στα δύο κόκκαλα της λεκάνης, χαμηλά στην κοιλιά όταν οι γυναίκες είναι ξαπλωμένες.

Ηδη η μόδα της «γέφυρας του μπικίνι» έχει ένα δικό της ιστότοπο όπου αναρτώνται μόνο φωτογραφίες που απεικονίζουν ακριβώς αυτό το κενό, ένα λογαριασμό στ Twitter, στ Facebook, αλλά και πολλούς ακόμη σε άλλα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Τι σχέση έχει το IQ με το σεξ;




Πολλοί ειδικοί υποστηρίζουν ότι και στη σεξουαλικότητα των ανθρώπων μπορεί να...

υπάρχει νοημοσύνη, όπως υπάρχει ο δείκτης ευφυΐας και συναισθηματικής νοημοσύνης.

Όπως υποστηρίζουν μάλιστα, η σεξουαλική νοημοσύνη είναι επίκτητη, επομένως καλλιεργείται και βελτιώνεται έχοντας θετικό αντίκτυπο στν ερωτική ζωή όλων, ακόμα κ όσων θεωρούν ότι δν είναι ιδιαίτερα «σεξουαλικοί».

Για να έχει κάποιος μια καλή σεξουαλική ζωή δεν σημαίνει πως θα πρέπει να επιδίδεται σε πολύωρες ερωτικές περιπτύξεις προκείμενου να βελτιωθεί. Το μυστικό της καλής σεξουαλικής ζωής κάποιου εστιάζεται στην καλή γνώση και αποδοχή του εαυτού κ τν επιθυμιών του, σ συνδυασμό με τις ιδιότητες του χαρακτήρα του που αποκτάτε από τν παιδική ηλικία συμβάλοντας αργότερα στ διαμόρφωση της σεξουαλικής συμπεριφοράς.

Οι επιστήμονες πιστεύουν πως στν καλή σεξουαλική ζωή, παίζει πολύ σημαντικό ρόλο και ο εγκέφαλος. Έρευνες έχουν δείξει πως τα άτομα που έχουν φαντασιώσεις παρουσιάζουν αυξημένη σεξουαλική επιθυμία και καλή ερωτική δραστηριότητα. Αντιθέτως, τ άτομα που δν χρησιμοποιούν τη φαντασία τους στο σεξ παρουσιάζουν μειωμένη σεξουαλική επιθυμία. Βέβαια οι επιθυμίες κ οι φαντασιώσεις αυτές εννοείται πως έχουν όρια κ ανταποκρίνονται σε φυσιολογικές και όχι παρεκκλίνουσες σεξουαλικές συμπεριφορές.

Πώς διαμορφώνεται η ερωτική ταυτότητα κάποιου;
Πέρα από τα κοινωνικά στερεότυπα και τις πολιτισμικές επιρροές το σεξουαλικό προφίλ κάθε ανθρώπου επηρεάζεται άμεσα και απ τη σεξουαλική διαπαιδαγώγηση και τις προσωπικές του εμπειρίες. Οι σεξουαλικές προτιμήσεις, τα κριτήρια επιλογής του ερωτικού συντρόφου, ο τρόπος και η ποιότητα του σεξ που αναζητά κάποιος στη ζωή του, εξαρτάται από το πώς έχει μάθει να αντιμετωπίζει το σεξ, τη σωματική επαφή και την εικόνα του γυμνού. Ένα παιδί το όποιο έχει μεγαλώσει σ' ένα περιβάλλον που τ σεξ αποτελεί ταμπού, τότε θα έχει αρκετές αναστολές καθώς το σεξ δν θα είναι μια ευχάριστη εμπειρία για αυτό. Ρόλο παίζουν επίσης η αγάπη, η τρυφερότητα και η εμπιστοσύνη που έχει δεχτεί κανείς στ παιδική, εφηβική κ ενήλικη ζωή.

Πώς βελτιώνεται η σεξουαλική ζωή και νοημοσύνη;
Σύμφωνα με τους ειδικούς, ένα υψηλό ερωτικό IQ σε συνδυασμό με την απαιτούμενη συναισθηματική νοημοσύνη, μπορεί να εξασφαλίσει και μια ικανοποιητική σεξουαλική ζωή.
• Μην αφήνετε τα ερωτικά σας ταμπού να σας καταπιέζουν στο σεξ
• Μην φοβάστε να μοιραστείτε τους φόβους, τις αναστολές αλλά και τις φαντασιώσεις σας με το σύντροφό σας. Η επικοινωνία μπορεί να σας βοηθήσει να αντλήσετε την ερωτική ικανοποίηση που επιθυμείτε.

• Μην αφήνετε τη σχέση σας να εφησυχάζει και μαζί με αυτή ούτε τη σεξουαλική σας επιθυμία.
• Μην προσπαθείτε να υπερβείτε τα όρια σας, αλλά σεβαστείτε τα όρια του συντρόφου σας.

Πως θα φορολογηθούν και τι φόρο θα πληρώσουν οι μισθωτοί και οι συνταξιούχοι


Πως θα φορολογηθούν και τι φόρο θα πληρώσουν οι μισθωτοί και οι συνταξιούχοι
Περισσότερους φόρους για μισθωτούς και συνταξιούχους φέρνει φέτος η εκκαθάριση των φορολογικών δηλώσεων. Με μια φορολογική κλίμακα τριών μόνο συντελεστών, αλλά και έκπτωση φόρου σταθερή για εισοδήματα μέχρι 21.000 ευρώ και μειούμενη μέχρι τελικού μηδενισμού για ποσά εισοδημάτων από 21.001 έως 42.000 ευρώ θα υπολογιστεί φέτος ο φόρος εισοδήματος για μισθωτούς και συνταξιούχους.
Το συνολικό ετήσιο εισόδημα από μισθωτές υπηρεσίες θα φορολογηθεί με κλίμακα τριών συντελεστών : 22% για τα πρώτα 25.000 ευρώ, 32% για τα επόμενα 17.000 ευρώ και 42% για το επιπλέον ποσό άνω των 42.000 ευρώ.
Το ποσό φόρου που προκύπτει από την κλίμακα μειώνεται κατά 2.100 εφόσον το εισόδημα είναι μέχρι 21.000 ευρώ. Εάν ο φόρος που προκύπτει από την κλίμακα είναι μικρότερος των 2.100 ευρώ τότε το ποσό μείωσης περιορίζεται στο ίδιο ύψος με το ποσό του φόρου.
Για ετήσιο εισόδημα πάνω από 21.000 ευρώ, η έκπτωση φόρου των 2.100 ευρώ μειώνεται κατά το 10% του ποσού κατά το οποίο το εισόδημα υπερβαίνει τις 21.000 ευρώ.
Από το φόρο που προκύπτει με βάση τη φορολογική κλίμακα και μετά την αφαίρεση της έκπτωσης που προβλέπει ο νόμος, αφαιρούνται τα ακόλουθα ποσά:
  • Το 10% των εξόδων ιατρικής, νοσοκομειακής και φαρμακευτικής περίθαλψης, εφόσον τα ποσά αυτά υπερέβησαν κατά τη διάρκεια του προηγούμενου έτους το 5% του συνολικού εισοδήματος που φορολογείται με την κλίμακα μισθωτού.
  • Το 10% των ποσών που καταβλήθηκαν ως διατροφή από τον ένα σύζυγο στον άλλο. Το ποσό μείωσης φόρου δεν μπορεί να υπερβαίνει τα 1.500 ευρώ.
  • Το 10% των δωρεών προς το Δημόσιο και τους φορείς γενικής κυβέρνησης, προς κοινωφελή ιδρύματα, αλλά και το 10% των χορηγιών.
  • Το 10% της αξίας των ιατρικών μηχανημάτων και των ασθενοφόρων που μεταβιβάζονται λόγω δωρεάς σε νοσηλευτικά ιδρύματα.
  • Ποσό 200 ευρώ για τον φορολογούμενο και για καθένα από τ απρόσωπα που συνοικούν και τον βαρύνουν, εφόσον είναι ανάπηροι με ποσοστό αναπηρίας 67% ή εφόσον είναι ανάπηροι αξιωματικοί ή οπλίτες, θύματα πολέμου, θύματα εθνικής αντίστασης.
Για να διαπιστώσει ένας μισθωτός ή συνταξιούχος εάν τελικά δικαιούται επιστροφή ή εάν θα πρέπει να πληρώσει επιπλέον φόρο θα πρέπει να αφαιρέσει από το ποσό του φόρου που αναλογεί το συνολικό ποσό των φόρων που παρακρατήθηκαν κατά τη διάρκεια του 2013 από μισθούς ή συντάξεις του.
Η προθεσμία καταβολής της πρώτης δόσης λήγει την 31η -7-2014, η προθεσμία πληρωμής της δεύτερης δόσης εκπνέει στις 30-9-2014 και η προθεσμία εξόφλησης της τρίτης δόσης λήγει στις 30-11-2014.
Οσοι μισθωτοί εργάστηκαν σε έναν μόνο εργοδότη κατά τη διάρκεια του 2013 και δεν είχα άλλα εισοδήματα δεν θα πληρώσουν επιπλέον φόρο, καθώς ο φόρος έχει παρακρατηθεί από τις αποδοχές τους και είναι περίπου ίσος με το φόρο που αναλογεί, δεδομένου ότι ο υπολογισμός και στις δύο περιπτώσεις γίνεται με την ίδια φορολογική κλίμακα.
Αντιθέτως, οι συνταξιούχοι θα κληθούν να πληρώσουν φέτος επιπλέον φόρους εισοδήματος με την εκκαθάριση των φορολογικών τους δηλώσεων, καθώς το 2013 το συνολικό ποσό των φόρων που παρακρατήθηκαν από το σύνολο των συντάξεών τους (κύριων και επικουρικών) ήταν πολύ λιγότερο από το συνολικό ποσό του φόρου που αναλογεί.
Επιπλέον φόρο θα πληρώσουν και όλοι οι μισθωτοί που το 2013 εργάστηκαν σε περισσότερους από έναν εργοδότες, καθώς και όσοι απέκτησαν εισοδήματα και από άλλες πηγές, πλην μισθών.
Ειδικότερα, σε κάθε μισθωτό που εργάστηκε σε περισσότερους από έναν εργοδότες, η παρακράτηση του φόρου έγινε αυτοτελώς από κάθε εργοδότη, δηλαδή ξεχωριστά από τον καθένα με βάση την κλίμακα φόρου των μισθωτών.
Ομως, κατά την εκκαθάριση της φορολογικής δήλωσης, ο φόρος θα υπολογιστεί εκ νέου, αυτή τη φορά επί του αθροίσματος όλων των εισοδημάτων από μισθούς με βάση την κλίμακα φόρου των μισθωτών.
Συνεπώς, τα επιμέρους εισοδήματα από μισθούς που εισπράχθηκαν από κάθε εργοδότη, κατά τον τελικό υπολογισμό του φόρου, θα ανέβουν σε υψηλότερα φορολογικά κλιμάκια, όπου ισχύουν μεγαλύτεροι συντελεστές φόρου.
Ως εκ τούτου, το συνολικό ποσό του φόρου το οποίο αναλογεί στο άθροισμα όλων των μισθών που καταβλήθηκαν από όλους τους εργοδότες θα είναι σημαντικά υψηλότερο από το συνολικό ποσό των παρακρατηθέντων φόρων, όποτε, με την εκκαθάριση της φορολογικής δήλωσης, θα προκύψει υποχρέωσης πληρωμής επιπλέον φόρου.
Εξάλλου, κάθε μισθωτός με εισοδήματα και από άλλες πηγές (π.χ. από ακίνητα, επιχειρήσεις κ.λπ.) θα φορολογηθεί αυτοτελώς για τα λοιπά εισοδήματά του και θα κληθεί να πληρώσει γι' αυτά φόρο με την εκκαθάριση της δήλωσης, επειδή από τα συγκεκριμένα εισοδήματα είτε είχε παρακρατηθεί πολύ μικρός φόρος είτε δεν έχει παρακρατηθεί καθόλου φόρος.

ΙΧ: Προς κατάργηση ο Φόρος Πολυτελείας


Η τρόικα εκτιμά πως αν μειωθούν τα τεκμήρια θα χάσει πολλά χρήματα το κράτος, όπως επίσης και από τον Φόρο Πολυτελούς Διαβίωσης
Η τρόικα εκτιμά πως αν μειωθούν τα τεκμήρια θα χάσει πολλά χρήματα το κράτος, όπως επίσης και από τον Φόρο Πολυτελούς Διαβίωσης
Του Γιώργου Κ. Ανδρή
andris@pegasus.gr
Μετά την τακτοποίηση των ιδιοκτητών εισαγόμενων μεταχειρισμένων ΙΧ, αλλά και την προσωρινή εφαρμογή του μέτρου της καταβολής μειωμένων Τελών Κυκλοφορίας στους κατόχους οχημάτων που τα έχουν θέσει σε φορολογική ακινησία, σειρά έχει τώρα η κατάργηση του Φόρου Πολυτελείας, ενώ το θέμα μείωσης των τεκμηρίων και κατ' επέκταση του Φόρου Πολυτελούς Διαβίωσης μάλλον θα μείνει εκτός ατζέντας...
Σύμφωνα με πληροφορίες της «Η» η κατάργηση του Φόρου Πολυτελείας αναμένεται να είναι η επόμενη τροπολογία που θα κατατεθεί στη Βουλή σε νομοσχέδιο, ενώ για τα υπόλοιπα φαίνεται πως δεν συμφωνεί η τρόικα, καθώς εκτιμά πως θα χαθούν πολύτιμα έσοδα από το Δημόσιο. Ωστόσο στελέχη του κλάδου «πιέζουν» προς πάσα κατεύθυνση ώστε να μειωθούν τα υπέρογκα Τεκμήρια Διαβίωσης και κατ' επέκταση ο Φόρος Πολυτελούς Διαβίωσης, αλλά φαίνεται πως μέχρι στιγμής το θέμα παραμένει στον «αέρα».
Φόρος Πολυτελείας
ΙΧ: Προς κατάργηση ο Φόρος Πολυτελείας
Ο Φόρος Πολυτελείας επιβάλλεται κατά τον εκτελωνισμό καινούριων ή εισαγόμενων μεταχειρισμένων ΙΧ με αξία υψηλότερη των 20.000 ευρώ. Ο συγκεκριμένος φόρος αποτέλεσε και την αφορμή ώστε κάποιες εισαγωγικές να αλλάξουν εν μία νυκτί τις εργοστασιακές αξίες των μοντέλων τους, με αποτέλεσμα να μην καταβάλουν τον συγκεκριμένο φόρο αυξάνοντας ανάλογα την κερδοφορία τους. Αντίθετα, κάποιες άλλες εισαγωγικές που τα εργοστάσια δεν τους επέτρεπαν να εμφανίζουν μειωμένα τιμολόγια στο τελωνείο για να ανταγωνιστούν τις εταιρείες που πραγματοποιούσαν υποτιμολογήσεις αναγκάζονταν σε ελαχιστοποίηση του κέρδους τους, ενώ σε κάποιες περιπτώσεις που το κέρδος μηδενίζονταν, απλά δεν σημείωσαν πωλήσεις.
Με το συγκεκριμένο θέμα ασχολείται εδώ και μήνες το ΣΔΟΕ και σύμφωνα με πληροφορίες μετά το Πάσχα αναμένεται να ανακοινωθούν τα πρόστιμα στις εισαγωγικές που έκαναν υποτιμολογήσεις και έχουν ελεγχθεί για τα τελευταία τρία χρόνια. Ωστόσο επειδή η φοροδιαφυγή των συγκεκριμένων εισαγωγικών εταιρειών είναι πολύ μεγάλη, οι έρευνες αναμένεται να επεκταθούν σε βάθος δεκαετίας... Οι υπόλοιπες εισαγωγικές που δεν μπορούσαν ή δεν ήθελαν να κάνουν υποτιμολογήσεις περιμένουν με ανυπομονησία να ακούσουν τουλάχιστον τα πρόστιμα που θα επιβληθούν και να μπει ένα τέλος σε αυτές τις μεθόδους που οδηγούν σε αθέμιτο ανταγωνισμό και όχι σε κανόνες μια υγιούς αγοράς.
Τεκμήρια - Φόρος Πολυτελούς Διαβίωσης
Η μείωση των Τεκμηρίων Διαβίωσης κατά 30% και κατ' επέκταση και του Φόρου Πολυτελούς Διαβίωσης φαίνεται πως θα παραμείνει μόνο στα σχέδια του οικονομικού επιτελείου, καθώς τα στελέχη της τρόικας έχουν διαφορετική άποψη. Σύμφωνα με πληροφορίες της «Η» η τρόικα εκτιμά πως αν μειωθούν τα τεκμήρια θα χάσει πολλά χρήματα το κράτος, όπως επίσης και από το Φόρο Πολυτελούς Διαβίωσης.
Τα στελέχη του υπουργείου Οικονομικών προσπαθούν να αναστρέψουν το κλίμα, αλλά φαίνεται πως θα είναι πολύ δύσκολο... Βέβαια υπάρχει και πρόταση διατήρησης των τεκμηρίων στα επίπεδα που κυμαίνονται φέτος με την κατάργηση του Φόρου Πολυτελούς Διαβίωσης. Αλλά και αυτή την πρόταση φαίνεται πως αντικρούει στο περίφημο Περιουσιολόγιο που αναμένεται να ισχύσει από το 2015 και προβλέπει την κατάργηση των τεκμηρίων και κατ' επέκταση του Φόρου Πολυτελούς Διαβίωσης...
«Μάχες» για τα Τέλη Κυκλοφορίας
Σκληρές είναι οι «μάχες» που δίδονται μεταξύ φορέων του κλάδου, στελεχών του υπουργείου Οικονομικών αλλά και της τρόικας, καθώς όπως φαίνεται στο στόχαστρό τους έχουν μπει τα Μηδενικά Τέλη Κυκλοφορίας που αφορούν αυτοκίνητα με εκπομπές CO2 κάτω των 100 γραμμαρίων. Ειδικότερα στελέχη της τρόικα έχουν θέσει προς το οικονομικό επιτελείο πρόταση που περιλαμβάνει την ουσιαστική κατάργηση των Μηδενικών Τελών Κυκλοφορίας, καθώς θα αφορά μόνο αυτοκίνητα με εκπομπές κάτω των 90 ή 80 γραμμαρίων CO2. Στελέχη της αγοράς επισημαίνουν στην «Η» πως αν δεν εισακουστούν τελικά οι προτάσεις τους που περιλαμβάνουν μείωση ή διατήρηση των υπαρχόντων τελών, τότε θα δημιουργηθεί μεγάλη αναστάτωση στην αγορά με ανυπολόγιστες ζημιές για ολόκληρο τον κλάδο.
Οσον αφορά στην προκαταβολή των Τελών Κυκλοφορίας για τα επόμενα δύο ή τρία χρόνια με την παροχή έκπτωσης μάλλον δεν θα προχωρήσει ούτε αυτό το μέτρο, καθώς υπάρχουν εμφανή θέματα προς επίλυση, όπως εκείνο της πώλησης, της κλοπής, της ολικής καταστροφής κ.ά. Οσον αφορά στην καταβολή μειωμένων Τελών Κυκλοφορίας για τα οχήματα που βρίσκονται σε φορολογική ακινησία (κατατεθειμένες πινακίδες) στελέχη της αγοράς εκτιμούν πως το συγκεκριμένο μέτρο δεν πρόκειται να αποδώσει, καθώς στην τροπολογία προβλέπεται η εφάπαξ καταβολή των Τελών Κυκλοφορίας αναλογικά μέχρι τα τέλη του τρέχοντος έτους και όχι ανά μήνα, όπως έχει παρερμηνευθεί.
Οπως μάλιστα επισημαίνουν στελέχη της αγοράς στην «Η» το συγκεκριμένο μέτρο έχει καθαρά φοροεισπρακτικό χαρακτήρα και αποτελεί ένα «πείραμα» του οικονομικού επιτελείου με στόχο την άντληση 15 εκατ. ευρώ που εκτιμούν ότι θα καταβάλουν περίπου 250.000 ιδιοκτήτες ακίνητων ΙΧ για να τα θέσουν και πάλι στην κυκλοφορία. Επίσης επισημαίνουν με έμφαση πως η εξαίρεση των καινούριων ΙΧ από το συγκεκριμένο μέτρο καταβολής μειωμένων Τελών Κυκλοφορίας αναλογικά μέχρι τα τέλη του έτους θα διατηρήσει την περιοδικότητα που παρατηρείται στις πωλήσεις κατά τους τελευταίους μήνες, καθώς κανείς ιδιοκτήτης δεν θέλει να καταβάλει ολόκληρο το ποσό των ετήσιων Τελών Κυκλοφορίας του απερχόμενου έτους για να το κινήσει έστω και λίγες εβδομάδες πριν από την Πρωτοχρονιά...
Αλαλούμ
Στις εφορίες περιμένουν την εγκύκλιο...
Η ψήφιση της τροπολογίας για την καταβολή των μειωμένων Τελών Κυκλοφορίας στα ΙΧ που οι ιδιοκτήτες τους πραγματοποιούν άρση ακινησίας έχει δημιουργήσει το αδιαχώρητο στις εφορίες κυρίως των τουριστικών περιοχών από ιδιοκτήτες εταιρειών ενοικιάσεων αυτοκινήτων. Ειδικότερα οι ιδιοκτήτες εταιρειών ενοικίασης ΙΧ είναι γνωστό πως είχαν καταθέσει τις πινακίδες κυκλοφορίας των οχημάτων τους τον χειμώνα του 2013 για να γλιτώσουν από τα πρόστιμα που αφορούν τα ανασφάλιστα οχήματα. Εκτοτε τα εταιρικά αυτοκίνητα παρέμειναν ακινητοποιημένα μέχρι την έναρξη της φετινής καλοκαιρινής σεζόν. Ωστόσο όλες οι εταιρείες ενοικιάσεων ΙΧ σπεύδουν στις εφορίες ώστε να ωφεληθούν της ρύθμισης βάσει της οποίας καταβάλλουν μειωμένα Τέλη Κυκλοφορίας, αλλά οι εφορίες δεν γνωρίζουν τίποτα ακόμη. Μάλιστα οι εφοριακοί ενημερώνουν όλους τους ιδιοκτήτες εταιρειών ενοικίασης ΙΧ πως αν δεν παραλάβουν εγκύκλιο από το υπουργείο Οικονομικών δεν μπορούν να δώσουν πινακίδες με την καταβολή μειωμένων Τελών, αλλά πρέπει να καταβληθούν κανονικά τα Τέλη και εφόσον σταλεί η εγκύκλιος στις εφορίες, οι επιχειρηματίες να κάνουν αίτηση επιστροφής των επιπλέον χρημάτων... Επίσης θα πρέπει να τονίσουμε πως το μέτρο καταβολής μειωμένων Τελών ισχύει μόνο για το 2014 και όχι για τα επόμενα χρόνια!

Καλή Ανάσταση Έλληνες - Το ΧΩΝΙ




Διαφημίστε τον προεκλογικό σας αγώνα στο Εδώ Πιερία Blog




 ΠΑΝΩ ΑΠΟ 2000 ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΘΑ ΣΑΣ ΔΟΥΝ
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ¨edopieria@gmail.com

Την Παρασκευή 18 Απριλίου 2014 επισκέφθηκαν και ξεναγήθηκαν στο Ναυτικό Μουσείο Λιτοχώρου μέλη του ΚΑΠΗ Ηλιούπολης. Εκεί ξεναγήθηκαν στα εκθέματα που διαθέτει από τον επίτιμο Πρόεδρο του Ναυτικού Μουσείου κύριο Βλαχόπουλο Νίκο και τον Γενικό Γραμματέα του ΝΜΛ κύριο Φελώνη Χρήστο.






Δημοσκόπηση για τον Δήμο Κατερίνης ......


Δημοσκόπηση για της εκλογές στον δήμο Κατερίνη   στάλθηκε   
στην "ΠΙΕΡΙΚΗ" για  δημοσίευση .. την οποία σας παρουσιάζουμε 
με κάθε επιφύλαξη

 Η δημοσκόπηση δίνει .........


37 % στον Σάββα Χιονίδη

26 % στον Νικο  Μακρίδη

18 % στον  Χρήστο Γιαννούλη

5% στον Μπάμπη Παπαδόπουλο

και  14 %  στον  Κανέναν

Με  ποσοστό λάθους  συν ,  πλην 3 %

ΕΛΣΤΑΤ: Το πλεόνασμα Σαμαρά είναι πρωτογενές έλλειμμα 15 δις

 Πηγή: http://www.logiosermis.net/2014/04/15_19.html#ixzz2zLc5tF51


Άλλαξαν ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΦΕΤΟΣ τον τρόπο υπολογισμού του ελλείμματος. Με τη νέα μέθοδο αφαιρούν από το έλλειμμα 19 δισ των τραπεζών, που πέρυσι προσέθεταν! 

Το ΧΩΝΙ φέρνει στο φως το "τεχνικό μνημόνιο συνεννόησης" που υπέγραψε η κυβέρνηση με την τρόικα πέρυσι το καλοκαίρι, προκειμένου να μετρήσουν το έλλειμμα με νέα μέθοδο και να βγάλουν το ψεύτικο πλεόνασμα! 

Αν ο Σαμαράς και ο Στουρνάρας υπολογίσουν τις δαπάνες, όπως τις υπολόγισαν πέρυσι ΟΙ ΙΔΙΟΙ, τότε έχουμε για το 2013 πρωτογενές έλλειμμα 15 δισ ευρώ! Το αναφέρει στο επίσημο δελτίο της η ίδια η ΕΛΣΤΑΤ! 

Η τρόικα συμφώνησε με την κυβέρνηση στο πρωτογενές πλεόνασμα των 2,9 δισ, επειδή οι δανειστές παίρνουν το 30%! 

1 δισ μπόνους (!) στους δανειστές έδωσε ο Σαμαράς με το περίφημο πλεόνασμά του! 

Έκοψε κοινωνικές δαπάνες και επιδόματα για να δώσει περισσότερα ακόμη στους τοκογλύφους. 

Και συνεχίζουν να ξεπουλάνε την Ελλάδα ενώ το χρέος αυξάνει... 

Όλες οι θυσίες μας πήγαν στράφι.

Καλή Ανάσταση Έλληνες


toxwni


Πρωτομαγιά 2014 στον Καπνικό Σταθμό

Για να δηλώσετε συμμετοχή κάντε κλικ στην εικόνα ή εδώ.
Για να δείτε ποιοι συμμετέχουν, κάντε κλικ εδώ .
Γιατί γιορτάζουμε την εργατική Πρωτομαγιά;
Τι γνωρίζουμε πραγματικά για την ιστορική σημασία της συγκεκριμένης ημέρας;
Γιατί πλέκουμε στεφάνια από λουλούδια και γιορτάζουμε τον ερχομό του Μάη;
Τι ήταν η «ματωμένη Πρωτομαγιά του 44»;
Την Πέμπτη 1 Μαΐου 2014 θα καθίσουμε γύρω από ένα μεγάλο τραπέζι στην αυλή του Καπνικού Σταθμού και μαζί με τα παιδιά μας θα τιμήσουμε την ημέρα αυτή. Θα τα μιλήσουμε για τις ιστορικές κατακτήσεις των εργαζομένων, θα διαβάσουμε Βάρναλη και Ρίτσο, θα τραγουδήσουμε και θα θυμηθούμε, πως «αν η ελευθερία δεν βαδίσει στα χνάρια του αίματός μας, εδώ θα μας σκοτώνουν κάθε μέρα».
Αντιπροσωπία της ομάδας θα συμμετέχει στη συγκέντρωση του Εργατικού Κέντρου, ενώ μια άλλη ομάδα θα φροντίσει για τη διευθέτηση του χώρου, για τη μουσική και το καθιερωμένο ψήσιμο.
Η δήλωση συμμετοχής είναι απαραίτητη και μάλιστα πρέπει να γίνει το συντομότερο δυνατόν, έτσι ώστε να υπάρξει χρόνος για τις απαραίτητες προετοιμασίες.
ΥΓ:
  • Ο λογαριασμός, όπως πάντα θα είναι ρεφενέ!
  • Η ομάδα θα μεριμνήσει για την αγορά-προμήθεια των κρεατικών, τις ψησταριές, τα κάρβουνα και τα τραπεζοκαθίσματα. Για όλα τα υπόλοιπα θα πρέπει να μεριμνήσουν οι ίδιοι οι συμμετέχοντες (ποτά, σαλάτες, ψωμί, γλυκά, ποτήρια, μαχαιροπήρουνα).
  • Απαραίτητη προϋπόθεση για τη συμμετοχή στην εκδήλωση είναι να βρίσκεται ένα άτομο από κάθε οικογένεια από τις 9 το πρωί στον Καπνικό Σταθμό, όπως επίσης και μετά το πέρας της εκδήλωσης για τον καθαρισμό του χώρου.

--
Εθελοντική Ομάδα Δράσης Ν. Πιερίας (ΕΟΔνΠ)
Φλέμινγκ 19, Κατερίνη 601 00
Τηλ. 23510 31906 / Φαξ 23510 34 174
info@otoposmou.gr - www.otoposmou.gr