ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Πέμπτη 23 Νοεμβρίου 2023

Ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος κατά του «δράκου» των Εξαρχείων

 

Ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος και πλημμελήματος ασκήθηκε σε βάρος του 23χρονου Σύρου, επονομαζόμενου και «δράκου» των Εξαρχείων.

Συγκεκριμένα σε βάρος του ασκήθηκε ποινική δίωξη για βιασμό τετελεσμένο και σε απόπειρα, σε βάρος ανηλίκου και μη, κατά συρροή, για γενετήσιες πράξεις με ανήλικο και για τα πλημμελήματα της απλής σωματικής βλάβης και της απειλής. Ο κατηγορούμενος ζήτησε και έλαβε προθεσμία προκειμένου να απολογηθεί την Παρασκευή (24/11) στις 11:00 το πρωί.

Υπενθυμίζεται πως ο άνδρας από τη Συρία συνελήφθη την Τρίτη (21/11) μετά από πολλές καταγγελίες γυναικών ότι δέχθηκαν επίθεση με σκοπό το βιασμό αλλά και πολλά βίντεο, στα οποία φαίνονταν τα χαρακτηριστικά του δράστη.

Αδιανόητη Καταγγελία! Βουλευτής έκανε παρατήρηση σε γυναίκα γιατί δημοσιοποίησε τη περιπέτεια υγείας του μωρού της. Video

 Δημοσίευσε την περιπέτεια που έζησε όταν το μωρό της, μετά από ένα ατύχημα, χρειάστηκε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο Κατερίνης και τις ευχαριστίες της προς την Αστυνομική Διεύθυνση Κατερίνης, που φρόντισε να φτάσει το μωρό στο νοσοκομείο «Γεννηματάς» της Θεσσαλονίκης και δέχθηκε τηλεφώνημα από βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, ο οποίος την επέπληξε, διότι, όπως της είπε, άφησε να εννοηθεί ότι το νοσοκομείο Κατερίνης υπολειτουργεί.

Η απίστευτη καταγγελία ακούστηκε στο αέρα του Focus FM 103,6 και στη εκπομπή « Focus 8-11» με τον Στέφανο Δαμιανίδη.

«Και γιατί κάνατε έτσι και γιατί αυτό; Εγώ πήρα τηλέφωνο και πήρα το διοικητή και πήρα τη διευθύντρια του ΕΚΑΒ της Κατερίνης και δεν είναι έτσι όπως τα λέτε τα πράγματα» φώναζε από την άλλη άκρη της γραμμής ο κύριος Μπαραλιάκος, βουλευτής Πιερίας , όπως είπε η κυρία Νικολέτα Μπαμπανίκα.

« Δεν ξέρω εγώ τι τράβηξε το παιδί μου;» απάντησε εκείνη. «Εάν δεν είναι έτσι τα πράγματα, πάρε στο νοσοκομείο Γεννηματάς τηλέφωνο, να σου πουν ότι χρειάστηκε το μωρό ράμματα, γιατί πήγε εκεί με αίματα στη μύτη».

«Και γιατί κάνατε έτσι και γιατί αυτό; Εγώ πήρα τηλέφωνο και πήρα το διοικητή και πήρα τη διευθύντρια του ΕΚΑΒ της Κατερίνης και δεν είναι έτσι όπως τα λέτε τα πράγματα» φώναζε από την άλλη άκρη της γραμμής ο κύριος Μπαραλιάκος, βουλευτής Πιερίας , όπως είπε η κυρία Νικολέτα Μπαμπανίκα.

« Δεν ξέρω εγώ τι τράβηξε το παιδί μου;» απάντησε εκείνη. «Εάν δεν είναι έτσι τα πράγματα, πάρε στο νοσοκομείο Γεννηματάς τηλέφωνο, να σου πουν ότι χρειάστηκε το μωρό ράμματα, γιατί πήγε εκεί με αίματα στη μύτη».


Πώς επηρεάζουν οι επαναλαμβανόμενες λοιμώξεις του ουροποιητικού συστήματος τη σεξουαλική λειτουργία;

 Οι λοιμώξεις του ουροποιητικού συστήματος (UTI) είναι κοινές βακτηριακές λοιμώξεις που επηρεάζουν το ουροποιητικό σύστημα. Ενώ μπορούν να εμφανιστούν τόσο στους άνδρες όσο και στις γυναίκες, είναι πιο συνηθισμένες στις γυναίκες. Τα πιο κοινά συμπτώματα των ουρολοιμώξεων περιλαμβάνουν την επώδυνη ούρηση, τη συχνή ανάγκη για ούρηση και τον πόνο στην κάτω κοιλιακή χώρα.

Ωστόσο, οι επιπτώσεις τους στη σεξουαλική λειτουργία είναι μια σημαντική πτυχή των ουρολοιμώξεων που συχνά παραβλέπεται. Οι επαναλαμβανόμενες ουρολοιμώξεις, ειδικότερα, μπορεί να έχουν σημαντική επίδραση στη σεξουαλική υγεία και ευεξία ενός ατόμου.

Ο αντίκτυπος των επαναλαμβανόμενων ουρολοιμώξεων στη σεξουαλική λειτουργία

Σίσα: Το επικίνδυνο ναρκωτικό που μπορούν να φτιάξουν οι νέοι ακόμα και στο σπίτι τους

 Θανατηφόρα ναρκωτική ουσία σκότωσε την 16χρονη από τον Βύρωνα - Ο πρόεδρος του ΚΕΘΕΑ μιλά στη «Ζούγκλα» για τα κοκτέιλ θανάτου των εμπόρων - Πώς ήρθε στην Ελλάδα την εποχή της κρίσης και εξαπλώθηκε στις πιάτσες


Αμαλία Σοφιανοπούλου

Το σίσα, το συνθετικό ναρκωτικό που βρήκε πρόσφορο έδαφος κατά την έναρξη της οικονομικής κρίσης ώστε να διοχετευτεί στις πιάτσες του κέντρου της Αθήνας, ήρθε ξανά στο προσκήνιο έπειτα από την είδηση της 16χρονης στον Βύρωνα η οποία έπεσε σε κώμα και στη συνέχεια άφησε την τελευταία της πνοή από κοκτέιλ παραισθησιογόνων ουσιών, ανάμεσα στα οποία ήταν και το συγκεκριμένο ψυχοτρόπο, γνωστό και ως «κοκαΐνη των φτωχών».

Η Οικογένεια ΑΕ αγοράζει διυλιστήρια και τα κανάλια ασχολούνται με το σκυλί του Κασσελάκη, αν έχει διάρροια. Χειραγώγηση ηλιθίων.

 


Μητσοτάκης: Απευθυνθείτε στην Πυροσβεστική για τις πυρκαγιές που έκαιγαν για μέρες όχι σ εμάς.

 


Οι 57 νεκροί δεν βρήκαν δικαίωση από το 41% ,

 


Τι γονείς τα μεγάλωσαν αυτά τα τέρατα

 


Νταξ΄ λεμε και καμια μλκια που και που.......αλλα και 'σεις παλι ολα τοις μετρητοις τα παιρνετε.

 


Τέμπη: Οργισμένοι οι συγγενείς των θυμάτων «Αυτά που βλέπουμε εμείς, ένας εισαγγελέας δεν τα βλέπει;

 Οι εξελίξεις στις έρευνες για το σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη είναι ραγδαίες το τελευταίο διάστημα, με ειδικούς να φέρνουν στο φως στοιχεία και το μαύρο κουτί του μοιραίου Intercity. Η είδηση για εντοπισμό οστών και βιολογικού υλικού στα βαγόνια έγινε γνωστή και στους συγγενείς θυμάτων, που φοβούνται όπως λένε ότι θα βρεθούν στη δυσάρεστη θέση να προχωρήσουν σε εκταφές των δικών τους ανθρώπων.

Εννέα μήνες μετά την τραγωδία στα Τέμπη στις 28 Φεβρουαρίου 2023, ο εφιάλτης ξαναχτυπά για τους συγγενείς των θυμάτων. Ιδιωτική εταιρεία έχει αναλάβει εθελοντικά τις έρευνες στο σημείο του πολύνεκρου δυστυχήματος και σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, έχουν ανευρεθεί αρκετά μικρά υπολείμματα οστών και βιολογικού υλικού (λίπος) στα βαγόνια, τα οποία έχουν αποσταλεί στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών για έλεγχο DNA και ταυτοποίηση.

CBDC: Δεν είναι ποτέ πολύ αργά για να εξεγερθούμε εναντίον των Κρατικών Ψηφιακών Νομισμάτων

 Τα προτεινόμενα «ψηφιακά νομίσματα των κεντρικών τραπεζών» (CBDC) δεν είναι μια νέα και βολική μορφή χρήματος υψηλής τεχνολογίας. Αντίθετα, είναι μια ακόμη κατάχρηση εξουσίας από τις κυβερνητικές αρχές, συνεχίζοντας την επαίσχυντη ιστορία της διαφθοράς του χρήματος από τα κράτη.

« Είτε σας αρέσει είτε όχι, τα ψηφιακά νομίσματα των κεντρικών τραπεζών (CBDC) έρχονται ». Αυτό είναι το μήνυμα σε μια πρόσφατη στήλη τεχνολογίας της Wall Street Journal . Παρόμοιους τόνους χρησιμοποιούν και οργανισμοί όπως το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ , το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο και το Ατλαντικό Συμβούλιο.

Η ανάγνωση αυτών των πηγών θα μπορούσε να σας κάνει να συγχέετε τα λεγόμενα CBDC με τα αυτόνομα οχήματα, ή με τους αυτόματους κειμενογράφους της τεχνητής νοημοσύνης (AI) — τεχνολογία που ανταποκρίνεται τόσο καλά στις ανάγκες των καταναλωτών, που είναι μάταιο να της αντιστέκεται κανείς. Ωστόσο αυτό δεν είναι αλήθεια. Τα CBDC δεν είναι μια πρωτοποριακή νέα εξέλιξη στη χρηματοοικονομική τεχνολογία. Είναι το επόμενο βήμα στη διαφθορά του χρήματος από το κράτος και μια σοβαρή απειλή για την ελευθερία.