ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Παρασκευή 14 Σεπτεμβρίου 2012

Δεν αλλοιωθήκαμε γενετικά επί τουρκοκρατίας για τους εξής λόγους:


Ας κοιτάξουμε επιτέλους την Ιστορία κατάματα. 

Κάποιοι θέλοντας να υποβαθμίσουν τους σημερινούς Έλληνες, ισχυρίζονται ότι αλλοιωθήκαμε γενετικά κατά την διάρκεια των 400 χρόνων σκλαβιάς από τους τούρκους. 
(Πνευματικά δεν το συζητούμε ... 
εξακολουθούμε να εκφυλιζόμαστε ...)

Αλλά, γενετικά ΟΧΙ. 
Επί τουρκοκρατίας δεν αλλοιωθήκαμε. Το αντίθετο μάλιστα.

Οι κατακτητές αλλοιώθηκαν και θα αναφέρω παρακάτω τα επιχειρήματα.

ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ «ΞΕΝΙΟΣ ΖΕΥΣ»! ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΩΣ ΕΡΓΑΤΕΣ ΣΤΙΣ Ε.Ο.Ζ. !!!


Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΦΤΙΑΞΕΙ ΝΟΜΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΟΛΩΝ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ!!!

του Μάκη Βραχιολίδη -  vrachiolidis@yahoo.gr

Το σχέδιο «Ξένιος Ζευς» που μόλις πρόσφατα επινόησε η κυβέρνηση Σαμαρά για να αντιμετωπίσει –δήθεν- το πρόβλημα των λαθρομεταναστών, αποτελεί μέρος οργανωμένου σχεδίου που αποσκοπεί όχι μόνο στην παραμονή αλλά στην νομιμοποίηση και τη χρησιμοποίησή τους ως φθηνό εργατικό προσωπικό από τους ξένους επενδυτές.

Βαρουφάκης: ''Τα μέτρα δεν βγαίνουν''

Βαρουφάκης: ''Τα μέτρα δεν βγαίνουν''

Παράλληλα, ο ίδιος τόνισε πως 

σύμφωνα με την γνώμη του η Ελλάδα

 δεν θα βγει από το ευρώ καθώς

 αυτό θα σήμανε και το τέλος της

 ευρωζώνης

Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Πιερίας




 

Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων, Πολιτισμού και Αθλητισμού
 
Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Πιερίας
 

ΜΕΛΑΝΟΛΕΥΚΗ ANOIXTH ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ



    Ενόψει της νέας αγωνιστικής σεζόν τo Club προκηρύσει γενική συνέλευση των μελών του το Σάββατο 15 Σεπτεμβρίου και ώρα 19:00 στα γραφεία μας με θέματα που αφορούν την οργάνωση και  λειτουργία του Συνδέσμου αλλά και την εν γένει στρατηγική μας . Η συνέλευση είναι ανοιχτή για όλους τους φίλους του ΠΙΕΡΙΚΟΥ που είτε έχουν διάθεση να βοηθήσουν σε μια κοινή προσπάθεια είτε θέλουν να εκθέσουν από κοντά τις ιδέες και απόψεις τους για την ομάδα και την κερκίδα. Παράλληλα ενημερώνουμε ότι θα υπάρχουν προσφορές για νέες εγγραφές σχετικά με υλικά-εισιτήρια-συνδρομές-εκδρομές κ.α που θα ανακοινωθούν κατά την διάρκεια της συνέλευσης.

ΜΙΑ ΖΩΗ ΠΙΕΡΙΚΟΣ

PIERIKOS CLUB MELANOLEYKOI

Διπλό τέλος κυκλοφορίας για 80.000 ιδιοκτήτες οχημάτων


Στην "τσιμπίδα" της Γενικής Γραμματείας Πληροφοριακών Συστημάτων του υπουργείου Οικονομικών έχουν πιαστεί 80.000 ιδιοκτήτες οχημάτων που δεν κατέβαλαν τα τέλη κυκλοφορίας για το 2012.
Διπλό τέλος κυκλοφορίας για 80.000 ιδιοκτήτες οχημάτων Αυτό προκύπτει από τα στοιχεία του υπουργείου Οικονομικών, το οποίο θα συμπεριλάβει το τέλος (προσαυξημένο με το πρόστιμο) στο εκκαθαριστικό σημείωμα του φόρου εισοδήματος των συγκεκριμένων

Η Ζέτα ζει στον δικό της κόσμο! Δείτε πόσα χρήματα ζήτησε για δυο επεισόδια...


Φωτογραφία για Η Ζέτα ζει στον δικό της κόσμο! Δείτε πόσα χρήματα ζήτησε για δυο επεισόδια...

Αυτός φαίνεται πως είναι και ο λόγος που δεν θα εμφανιστεί τελικά στη σειρά! Όπως γράφει το περιοδικό TV ΖΑΠΙΝΓΚ, η πρωταγωνίστρια των “Βασιλιάδων” έφτασε μέχρι το... στούντιο που γυρίζεται το “Αμάρτημα της μητρός μου”, για να συζητήσει τη συμμετοχή της για γκεστ δύο επεισοδίων στη σειρά του ΑΝΤ1. Οι δύο πλευρές όμως, δεν τα βρήκαν και η εμφάνιση πήγε …περίπατο. Ο λόγος; Το ποσό που ζήτησε η Ζέτα Δούκα, το οποίο -σύμφωνα με το περιοδικό- ήταν για δύο επεισόδια …8,000 ευρώ!

Χρυσή Αυγή Πιερίας


Αγαπητοί συνέλληνες,την Παρασκευή 14 Σεπτεμβρίου η Χρυσή Αυγή διοργανώνει πανελλήνια εθελοντική αιμοδοσία.Η Τ.Ο Πιερίας καλεί όλα τα μέλη και τους φίλους του κινήματος να συμμετάσχουν σε αυτήν την προσπάθεια και να παρεβρεθούν στο Νοσοκομείο Κατερίνης στις 5 η ώρα το απόγευμα.Η παρουσία ΟΛΩΝ είναι απαραίτητη για να πετύχει αυτός ο ιερός σκοπός.

Αθλητικές εφημερίδες



Εφημερίδα Sport Day
Εφημερίδα Goal News
Εφημερίδα Derby News
Εφημερίδα Πρωταθλητής
Εφημερίδα Η Πράσινη
Εφημερίδα Φως
Εφημερίδα Η Γάτα
Εφημερίδα Σπορ του Βορρά
Εφημερίδα MetroSport
Εφημερίδα Αθλητικά Νέα
Εφημερίδα Γαύρος
Εφημερίδα Πατρίς

Βρέφος 4 ημερών βρέθηκε σε ασανσέρ του Ιπποκράτειου Νοσοκομείου


Έκπληξη περίμενε έναν επισκέπτη της νεογνολογικής κλινικής του Ιπποκρατείου Νοσοκομείου. Όταν άνοιξε η... πόρτα του ανελκυστήρα της παιδιατρικής πτέρυγας αντίκρισε ένα βρέφος τυλιγμένο στις πάνες του. Το άτυχο αγγελούδι εισήχθη στην κλινική όπου και νοσηλεύεται μέχρι σήμερα. Είναι άγνωστο αν το βρέφος γεννήθηκε στο Ιπποκράτειο ή σε άλλο μέρος και στη συνέχεια εγκαταλείφθηκε στη νεογνολογική κλινική.

Πολιτικές εφημερίδες



Εφημερίδα Η Καθημερινή
Εφημερίδα Τα Νέα
Εφημερίδα Έθνος
Εφημερίδα Αδέσμευτος Τύπος
Εφημερίδα Ριζοσπάστης
Εφημερίδα Ελεύθερος Τύπος
Εφημερίδα Αυγή
Εφημερίδα Βραδυνή
Εφημερίδα Αγγελιοφόρος
Εφημερίδα Μακεδονία
Εφημερίδα Τύπος Θεσσαλονίκης
Εφημερίδα Αυριανή Μακεδονίας Θράκης
Εφημερίδα 24 Ώρες
Εφημερίδα Ακρόπολις
Εφημερίδα Η Ελλάδα Αύριο

Κάνε υπομονή...


Γράφει ο Νίκος Βραχασωτάκης
Υπομονή,υπομονή και μόνο υπομονή προτείνουν οι καλοταισμένοι βουλευτές της συγκυβέρνησης, γιατί μόνο με την υπομονή θα έρθουν... οι καλύτερες μέρες που τάζανε προεκλογικά και θέλουν να μας κάνουν να πιστέψουμε πως αυτές οι μέρες θα έρθουν αν ακολουθήσουμε πιστά τα βάρβαρα μέτρα του μνημονίου.
-Υπομονή εργαζόμενε που είσαι απλήρωτος έξι μήνες τώρα.

Η Συνταγή της Ημέρας!


Ραγού με φασόλια και λουκάνικο

Συνταγή για 6 άτομα

Από το: xs-recipes.com

Υλικά:

2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
1 κιλό μοσχαρίσιος κιμάς
1-2 λουκάνικα χωριάτικο, περίπου μισό κιλό, ψιλοκομμένα
1 μεγάλο κρεμμύδι, ψιλοκομμένο
4 σκελίδες σκόρδο, ψιλοκομμένο
3 1/2 φλιτζάνια έτοιμο ζωμό κοτόπουλου
Λίγα φύλλα φρέσκου βασιλικού

Εκδηλώσεις της ποδηλατικής Από-Δρασης Πιερίας


Η Ποδηλατική Από-Δραση Πιερίας γιορτάζει για άλλη μια φορά την Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας και καλεί τα μέλη της, τους φίλους του ποδηλάτου και όλους τους Πιεριείς να συμμετέχουν στις εκδηλώσεις με στόχο να γνωρίσουν έναν εναλλακτικό τρόπο μετακίνησης και ζωής.
Η Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας (Ε.Ε.Κ) θεσμοθετήθηκε από την Ευρωπαϊκή Ένωση το 2002 με σκοπό να προβάλει και να ευαισθητοποιήσει την κοινωνία για το «Δικαίωμα της Βιώσιμης Κινητικότητας», δηλαδή της ευχάριστης, οικονομικής, ασφαλούς και οικολογικής μετακίνησης στις πόλεις.
Ο καλύτερος τρόπος να επιτευχθεί αυτό είναι με την χρήση του ποδηλάτου, όπως συμβαίνει σε όλο το σύγχρονο κόσμο όπου οι αρμόδιοι φορείς έχουν μεριμνήσει για την δημιουργία εκτενούς δικτύου ποδηλατοδρόμων που διασφαλίζει την ευκολία και την ασφάλεια της μετακίνησης ποδηλατών, πεζών και οδηγών Ι.Χ.
Όσο καλές και αν είναι, όμως, οι προθέσεις και οι διακηρύξεις για το «Δικαίωμα στη Βιώσιμη Κινητικότητα», μετά λύπης μας διαπιστώνουμε πως για άλλη μια χρονιά οι αρμόδιοι φορείς δεν δείχνουν την δέουσα σημασία σε ένα θέμα που αγγίζει όλο και μεγαλύτερο ποσοστό των κατοίκων της Κατερίνης και της Πιερίας.
Για άλλη μια χρονιά, η Ποδηλατική Από-Δραση και οι εθελοντές έρχονται να καλύψουν τα κενά της πολιτείας και των δημοτικών αρχών.
Σας περιμένουμε όλους στις εκδηλώσεις από τις 14 ως τις 23 Σεπτεμβρίου για να αποδείξουμε στους ιθύνοντες ότι είμαστε εδώ, είμαστε πολλοί και διεκδικούμε έναν καλύτερο και ασφαλέστερο τρόπο ζωής μέσα και γύρω από την πόλη μας.
Πρόγραμμα Εκδηλώσεων
* Έκθεση παιδικής ζωγραφικής με θέμα "Ποδήλατο"
Παρασκευή 14/9 - 11:00-14:00, 18:00-21:00
Σάββατο 15/9 - 11:00-14:00
* Ενημερωτικές εξορμήσεις της επιτροπής Ποδηλατικής Παιδείας σε σχολεία.
Δευτέρα 17/9 - Παρασκευή 21/9
* Διανομή φυλλαδίων στους οδηγούς αυτοκινήτων για την προώθηση του ποδηλάτου και τον σεβασμό του από τα άλλα μέσα μεταφοράς.
Τρίτη 18/9 - 18:00-20:00
* 1ο ποδηλατικό κυνήγι θησαυρού.
Κυριακή 23/9 - 18:00

Επιστημονική ημερίδα καθηγητών φυσικής αγωγής Πιερίας

Με πρωτοβουλία της Α/θμιας & Β/θμιας Εκπ/σης & το Γραφείο Φυσικής Αγωγής Πιερίας

Διοργανώθηκε τη Δευτέρα στο συνεδριακό κέντρο "ΕΚΑΒΗ"

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η επιστημονική ημερίδα Καθηγητών Φυσικής Αγωγής Πιερίας Α/Θμιας & Β/θμιας Εκπ/σης στο συνεδριακό κέντρο "ΕΚΑΒΗ" στις 10/09/12.
Προηγήθηκε χαιρετισμός των Δ/ντών Α/θμιας κ. Κρίτογλου Α. & Β/θμιας κ. Καζταρίδη Ι. καθώς και του προέδρου της Ε.Λ.Μ.Ε. Πιερίας κ. Σιαμάγκα Θ. και του αιρετού κ. Αραμπατζή Γ.
Ακολούθησε αναλυτικός απολογισμός του Γραφείου Φυσικής Αγωγής για το έτος 2011-2012 που αναφερόταν στην:
* Διεξαγωγή αγώνων αθλοπαιδιών Γυμνασίων -Λυκείων & ΕΠΑΛ με εκπροσώπηση των σχολείων της Πόλης μας και εκτός Νομού(σε πανελλήνιο επίπεδο).
* Άρτια λειτουργία των Αθλητικών τάξεων (Τ.Α.Δ.) κατά το σχολικό έτος 2011/2012 & διάκριση αυτών στις αθλητικές διοργανώσεις.
* Διοργάνωση Ημερίδων σε συνεργασία με επιστημονικούς συνεργάτες σε θέματα "Αθλητικές κακώσεις - πρώτες βοήθειες - διατροφή- υγεία".

Ενημέρωση για τα νέα δεδομένα που ισχύουν για το χαράτσι του 2012



Οι πολίτες αντιδρούν δυναμικά με αφετηρία και πάλι την Κατερίνη
Την απόφαση να συνεχίσουν τον αγώνα τους με την συλλογή αιτήσεων και την αποστολή εξώδικων προς τη ΔΕΗ, έλαβαν στη Γενική Συνέλευση που πραγματοποίησαν το απόγευμα της Τετάρτης, στο Πνευματικό Κέντρο Κατερίνης, οι πολίτες που συμμετέχουν στην Πρωτοβουλία Πολιτών "Κόντρα στο Ρεύμα".

Με το σκεπτικό ότι το τέλος ακινήτων που επιβάλλεται για ακόμη μια φορά μέσω του λογαριασμού της ΔΕΗ, δεν έχει καμία σχέση με τη σύμβαση παροχής ηλεκτρικού ρεύματος που έχουν υπογράψει οι καταναλωτές και κυρίως με το γεγονός ότι ο φόρος είναι άδικος και δυσβάσταχτος οι πολίτες αντιδρούν δυναμικά με αφετηρία και πάλι την Κατερίνη.

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας των Συνταξιούχων ΙΚΑ Πιερίας και των Καρκινοπαθών



Συγκέντρωση διαμαρτυρίας για την κατάσταση που επικρατεί στην υγεία και για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι άνθρωποι της τρίτης ηλικίας στο να αγοράσουν τα φάρμακά τους, πραγματοποίησαν το πρωί της Πέμπτης συνταξιούχοι μπροστά από τον ΕΟΠΥΥ Κατερίνης, μετά από κάλεσμα του Σωματείου Συνταξιούχων ΙΚΑ Πιερίας.
Η συγκέντρωση και ο συμβολικός αποκλεισμός της εισόδου του κτιρίου του ΕΟΠΥΥ έγινε στις 9 το πρωί και μαζί με τους συνταξιούχους βρέθηκαν και μέλη του Συλλόγου Καρκινοπαθών Πιερίας που ζήτησαν να δοθεί λύση για να μην αναγκάζονται να πληρώνουν για την περίθαλψή τους.
Οι συνταξιούχοι ανήρτησαν πανό στην είσοδο του κτιρίου και φώναξαν συνθήματα, ενημερώνοντας τον κόσμο να αγωνιστεί για το δικαίωμα στη δωρεάν υγεία και ασφάλεια.
Ο πρόεδρος του Σωματείου Συνταξιούχων ΙΚΑ Πιερίας Θεόδωρος Τσώτσος σημείωσε σε δηλώσεις του ότι η κατάσταση που επικρατεί στο σύστημα υγείας είναι απαράδεκτη, τονίζοντας ότι πλέον έχει αφεθεί το εμπόριο να κυριαρχεί στην υγεία. "Όταν μαλώνουν τα βουβάλια την πληρώνουν τα βατράχια.

Ενάντια στις αλλαγές στα εργασιακά, στις 26 Σεπτεμβρίου. Γενική απεργία εξήγγειλαν ΓΣΕΕ - ΑΔΕΔΥ


Ρολά κατεβάζουν την ερχόμενη Τετάρτη δημόσιος και ιδιωτικός τομέας.
Την κήρυξη 24ωρης Γενικής Απεργίας την Τετάρτη 26 Σεπτεμβρίου 2012 και συγκέντρωση στις 11 το πρωί, στο Πεδίο του Άρεως, εξήγγειλαν η ΓΣΕΕ και η ΑΔΕΔΥ.

"Απορρίπτουμε κατηγορηματικά την κυβερνητική παρέμβαση για νομοθετική ρύθμιση των κατώτατων μισθών και ημερομισθίων στον ιδιωτικό τομέα, την κατάργηση των ελεύθερων συλλογικών διαπραγματεύσεων, τις προθέσεις κατ' εντολήν των δανειστών για μείωση των αποζημιώσεων, αύξηση των ορίων ηλικίας συνταξιοδότησης" αναφέρει σε ανακοίνωσή της η ΓΣΕΕ και προσθέτει ότι "όσο οι δανειστές εμμένουν στην εφαρμογή αδιέξοδων πολιτικών τόσο θα εντείνεται ο αγώνας των συνδικάτων" τονίζει σε ανακοίνωσή της η ΓΣΕΕ.

Οι όρκες ζουν για να φροντίζουν τους «μαμόθρεφτους» γιους τους

Οι όρκες ζουν για να φροντίζουν τους «μαμόθρεφτους» γιους τους
Αν πεθάνει η μαμά τους, τα αρσενικά - όχι όμως και τα θηλυκά - αντιμετωπίζουν πολύ αυξημένο κίνδυνο θανάτου
Οι μητέρες όρκες είναι «αυτοκόλλητες» με τους γιους τους καθώς εκείνοι χωρίς αυτές δεν μπορούν να ζήσουν (κυριολεκτικώς) Πηγή: Center for Whale Research

Ουάσινγκτον 

Η τροπολογία φεύγει-Το σκάνδαλο μένει


Αποσύρθηκε άρον-άρον από τη Βουλή η τροπολογία που θωρακίζει την εφαρμογή της συμφωνίας του ελληνικού Δημοσίου με την Siemens απέναντι σε νομικές αμφισβητήσεις, την ώρα που η αντιπολίτευση επιμένει ότι το σκάνδαλο με την γερμανική εταιρεία δεν έχει διαλευκανθεί και πρέπει να έρθει ο φάκελος με την υπόθεση στο κοινοβούλιο. 

Αποσύρθηκε η τροπολογία για την Siemens


Ρεπορτάζ: Κωνσταντάτου Μαριάνθη

Ισχυρούς τριγμούς στο κυβερνητικό στρατόπεδο δημιουργεί η τροποποίηση της συμφωνίας συμβιβασμού του ελληνικού Δημοσίου με τη Siemens που επιχείρησε να περάσει η κυβέρνηση από τη Βουλή, αλλά βρέθηκε απέναντι στις σθεναρές αντιδράσεις βουλευτών του ΠΑΣΟΚ και της ΔΗΜ.ΑΡ.

Διεγράφη ο Ν.Κιουτσούκης


Με απόφαση της Επιτροπής Δεοντολογίας ο πρόεδρος της ΔΑΚΕ Ιδιωτικού Τομέα διεγράφη για «αντικομματική και αντιδεοντολογική συμπεριφορά». 

«Η μεγαλύτερη ρεμούλα που έγινε ποτέ στην Ελλάδα»



Ο βουλευτής της ΝΔ, Χρήστος Μαρκογιαννάκης χαρακτήρισε ως: «τη μεγαλύτερη ρεμούλα που έγινε ποτέ στην Ελλάδα» το κόστος της διοργάνωσης. 

Έρχεται ο εφιάλτης της αχρήματης κοινωνίας


"Και να μη δύναται κανείς να αγοράσει ή να πουλήσει παρά μόνο όποιος έχει το χάραγμα, δηλαδή το όνομα του θηρίου ή τον αριθμό του ονόματός του." Kεφ. ΙΓ εδαφιο 17 
Για όσους δεν κατάλαβαν μιλούμε για μια αχρήματη κοινωνία όπου ο καθένας θα έχει τον αριθμό του, μέσω του οποίου θα αναγνωρίζεται στο σύστημα, και μέσω αυτού θα πληρώνει-πληρώνεται. 
 Άπουσία μετρητών σημαίνει απουσία ελευθερίας, καταλάβετέ το. Αν τα χρήματά σας γίνουν ηλεκτρονικά θας παίρνουν ότι θέλουν από το ηλεκτρονικό σας "πορτοφόλι" (πληρωμή φόρων που κάθε φορά αυθαίρετα τους αυξάνουμε) και εσείς θα ζείτε με ότι απέμεινε (δηλ. τίποτα, αν έχετε παιδιά η δυστυχία του να μην μπορείτε να τους πάρετε γάλα, θα είναι αβάσταχτη. Πόσοι αναβάλουν πληρωμές για να ταίζουν την οικογένειά τους.

Με δόσεις αποκαλύπτονται τα προεκλογικά ψέμματα του Αντώνη Σαμαρά


Όλα με δόσεις..... Στην είσοδο των γραφείων της ΝΔ στην Συγγρού διακρίνεται σε αντανάκλαση η φίρμα ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ (όλα με δόσεις)
Με δόσεις αποκαλύπτονται και τα προεκλογικά ψέμματα του Προέδρου της Αντώνη Σαμαρά για τέλος στις περικοπές μισθών και συντάξεων και άλλες μπούρδες από τα Ζάππεια...1-2-3-4-5-6-7 και το λουρί της μάνας! 

Πυροβόλησαν στο κεφάλι 18χρονο κατά την διάρκεια ληστείας

Στην Επισκοπή Δήμου Χερσονήσου Ηρακλείου, (2) άγνωστοι δράστες που είχαν καλυμμένα τα χαρακτηριστικά  τους,παραβίασαν την  κεντρική είσοδο οικίας, ιδιοκτησίας 63χρονου , αποπειράθηκαν να εισέλθουν σε αυτή.

 Εγιναν αντιληπτοί  από τη σύζυγο του ιδιοκτήτη και τον 18χρονο γιο τους, με αποτέλεσμα οι δράστες με χρήση σωματικής βίας να ακινητοποιήσουν τη γυναίκα, ενώ πυροβόλησαν (2) φορές με αγνώστου τύπου όπλο το 18χρονο, τραυματίζοντάς τον στο κεφάλι και στην κοιλιακή χώρα.