ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Κυριακή 27 Μαΐου 2012

ΑΠΟΛΥΜΕΝΟΙ ΦΑΝΤΑΡΟΙ ΞΕΜΕΝΟΥΝ ΣΤΑ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΛΕΦΤΑ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ!

Άποροι φαντάροι που ολοκληρώνουν τη θητεία τους αναγκάζονται να... φιλοξενηθούν επί μέρες στο στρατόπεδο που υπηρέτησαν, επειδή δεν έχουν χρήματα ούτε για να επιστρέψουν στα σπίτια τους!
Όπως κατήγγειλε  άπορος και απελπισμένος πατέρας φαντάρου, διοικητής στρατοπέδου στα σύνορα στον οποίο απευθύνθηκε για να μπορέσει να επιστρέψει ο γιος του στο σπίτι, του απάντησε: «Δυστυχώς, δεν είναι στο χέρι μου. Η εντολή από το ΓΕΣ είναι ρητή. Καμία συνδρομή στα οδοιπορικά των στρατιωτών».

Ο ΝΕΟΣ ΦΡΕΝΟΒΛΑΒΗΣ ΗΓΕΤΗΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ,ΑΠΕΛΠΙΣΜΕΝΟΣ ΔΙΕΤΑΞΕ ΤΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΤΟΥ ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΙΑΤΣΑ ΠΡΟΣ ΑΓΡΑΝ ΨΗΦΩΝ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΤΑ ΚΕΦΑΛΙΑ

Η πέμπτη θέση που έλαβε το ΠΑΣΟΚ στη Β΄ Αθήνας και τα χειρότερα που δείχνουν οι "μυστικές δημοσκοπήσεις" που κρατά η Ιπποκράτους στα χέρια της  έκαναν τον γνωστό Νεοταξίτη Φασίστα Βενιζέλο να ζητήσει από τα στελέχη του να υπερβάλουν εαυτόν αλλά και να αποτινάξουν την φοβικότητα που τους διακρίνει λόγω των αποδοκιμασιών και των λοιδοριών αλλά και των προπηλακισμών που έχουν εισπράξει από τους πολίτες κατά την προηγούμενη προεκλογική τους εκστρατεία!!

Νέα δημοσκόπηση, Χωρίς Νταβατζηλίκια ...... από το Ο.Π. Αθηνών !!!1

  • Συντριβή ΝΔ και ΠΑΣΟΚ... Στο 32% ΣΥΡΙΖΑ στο 13% οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ

    Νέα δημοσκόπηση διενεργήθηκε απο την δημοσκοπική ομάδα του τμήματος στατιστικής του οικονομικού πανεπιστημίου Αθηνών για τον Νομό Αττικής το αποτελέσματα εκπλήσσει...

    Να τονίσουμε οτι ο καθηγητής του τμήματος στατιστικής του οικονομικού πανεπιστημίου Αθηνών είναι ο άνθρωπος που κατέγραψε με απόλυτη επιτυχία τα αποτελέσματα των εκλογών της 6ης Μαϊου...
    Δείτε τα ποσοστά των κομμάτων με πρόθεση ψήφου:.....

ΞΑΦΝΙΚΑ ΟΙ ΚΟΤΕΣ ΤΗΣ ΚΟ ΠΑΣΟΚ..ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΔΕΙΡΟΥΝ ΤΟΝ ΕΠΙΒΗΤΟΡΑ ΤΟΥΣ ΓΑΠ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΑΣΕΛΓΟΥΣΕ ΠΑΝΩ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΤΟΝ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΟΥΣΑΝ!! ΟΥΣΤ ΡΕΕΕΕΕ!!

ΠΡΩΗΝ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ : ΘΑ ΠΛΑΚΩΝΑ ΣΤΙΣ ΣΦΑΛΙΑΡΕΣ ΤΟΝ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ

Η πρώην βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Κάτια Περλεπέ Σηφουνάκη,(της κόπηκε τωρα το μεροκαματο και "χρωσταει" η γυναίκα..για αυτο ειδε το φως το αληθινον) κατά τη διάρκεια συνεδρίαση της νομαρχιακής επιτροπής του κόμματος στη Χαλκίδα, εξαπέλυσε επίθεση στον Γιώργο Παπανδρέου λέγοντας ότι διέλυσε το κόμμα και ότι εάν τον πετύχαινε στον δρόμο θα τον πλάκωνε στις σφαλιάρες!

Το "απόρρητο" σημείωμα του Πράκτορα Παπαδήμου που διέψευσε το περιεχόμενοι του με κάθε μεγαλοπρέπεια το Άρθρο των Financial Times!

 ΟΙ ΕΓΧΩΡΙΟΙ ΛΑΚΕΔΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΜΟΥΖΑΧΕΝΤΙΝ ΤΗΣ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ ΣΕ ΠΑΝΙΚΟ! ΕΝΩ Η ΔΙΑΨΕΥΣΗ ΚΑΝΕΙ ΤΟΝ ΓΥΡΟ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΣΤΑ ΔΙΕΘΝΗ ΜΜΕ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΩΝ ΗΓΕΜΟΝΩΝ ΤΟ ΒΓΑΖΟΥΝ ΩΣ "ΝΕΟ" ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ ΠΑΡΑ ΤΗΝ ΔΙΑΨΕΥΣΗ!!!

Μεγάλος σάλος έγινε για το non paper του Λουκά Παπαδήμου προς τον πρόεδρο της Δημοκρατίας και τι αυτό περιείχε. 
Με μελανά χρώματα περιγράφει την κατάσταση της ελληνικής οικονομίας ο Λ. Παπαδήμος στο σημείωμα που έδωσε στον Κ. Παπούλια, στις 11 Μαϊου για το οποίο ενημερώθηκαν οι πολιτικοί αρχηγοί.

Τo διακύβευμα των εκλογών της 17ης Ιουνίου

   Συνέλληνες, συμπολίτες
  Στις  6 Μάιου ανατρέψατε το σάπιο πολιτικό σύστημα, τώρα θα το κατεδαφίσετε, θα εδραιώσετε τη στάση σας απέναντι  στους μνημονιακούς συνεταίρους Σαμαρά – Βενιζέλο, οι οποίοι υπό το κράτος  πανικού προσπαθούν να φορέσουν το φορμαλιστικό  μανδύα του αντιμνημονικού  παραπλανώντας το λαό. Ο δε κ. Σαμαράς, ο γενίτσαρος του μνημονίου, προσπαθεί να μας εξαπατήσει χρησιμοποιώντας περιτύλιγμα στο δηλητηριώδες φάρμακο της δανειακής σύμβασης.

ΕΡΕΥΝΑ ΣΟΚ …!!! ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΝΤΑΡΑΞΕΙ ΤΟ ΠΑΝΝΕΛΛΗΝΙΟ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΙ ΣΤΟ ΔΙΑΒΟΛΟ ΤΟΥΣ ΑΠΟΛΙΤΙΣΤΟΥΣ ΑΓΓΛΟΓΑΛΛΟΓΕΡΜΑΝΟΥΣ, ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΜΑΣ...!!!

Νικη της Σαμοθράκης
Γράφει ο Περικλής Αθανασόπουλος
Αφροδίτη της Μήλου


ΓΙΑΤΙ Η ΕΥΡΩΠΗ ΖΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Τα δύο Ελληνικά εκθέματα που θα αναφέρουμε παρακάτω ανεβάζουν στο ζενίθ την επισκεψημότητα του Μουσείου του Λούβρου αποφέροντας ιλιγιώδη ποσά στη Γαλλία προσφέροντας  χιλιάδες θέσεις εργασίας χωρίς ποτέ όχι μόνο να φθείρεται η αξία τους αλλα να αποκτούν υπεραξία διαχρονικά…

  

Η ΑΝΤΩΝΙΑ ΚΟΜΑΝΕΝΤΣΙ ΣΕ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΕΞΑΠΑΤΗΣΗ !! ΑΛΗΤΑΡΑ ΣΑΜΑΡΑ ΕΣΥ ΕΙΔΙΚΑ ΘΑ ΚΡΕΜΑΣΤΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΛΩΣΣΑ

http://tolimeri.blogspot.com

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΟΣΟ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΕΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ... ΠΟΥ ΘΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΔΥΟ ΡΕΝΤΙΚΟΛΑ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ??

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΟΣΟ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΕΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ... ΠΟΥ ΘΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΔΥΟ ΡΕΝΤΙΚΟΛΑ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ??

Read more: http://tolimeri.blogspot.com

ΙΔΟΥ Η ΕΛΒΕΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ Α. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ, ΑΔΕΛΦΟΥ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ. ΣΥΝΤΡΙΨΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ ΤΗΣ ΣΙΩΠΗΣ!

  • ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ, ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΟΥ ΔΙΑΤΗΡΕΙ Ο ΑΔΕΛΦΟΣ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ, ΑΝΔΡΕΑΣ Α. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ, ΣΤΗΝ ΕΛΒΕΤΙΑ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • ΣΤΗΝ ΔΗΛΩΜΕΝΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΥΤΕ ΚΟΥΔΟΥΝΙ ΜΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ! ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΥΤΕ ΣΤΟΝ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΟ ΚΑΤΑΛΟΓΟ!
  • ΕΤΑΙΡΟΙ ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ Η ΣΥΖΥΓΟΣ ΤΟΥ, ΜΑΡΙΑΝΘΗ ΑΛΕΞΙΟΥ!
  • ΣΤΕΓΑΖΕΤΑΙ ΣΕ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΟΥ ΦΗΜΙΖΕΤΑΙ ΓΙΑ “ΕΙΔΙΚΕΣ” ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ
  • ΩΣ ΑΠΟΔΕΚΤΗΣ ΑΛΛΗΛΟΓΡΑΦΙΑΣ ΦΕΡΕΤΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥ.
  • ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΗ ΤΟΥ DOMAIN ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ, ΔΗΛΩΝΕ ΩΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ!!
  • Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ;
  • ΜΕΓΙΣΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΘΕΜΑ ΠΛΕΟΝ ΟΙ ΧΟΡΗΓΙΕΣ ΚΡΑΤΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΩΝ ΣΤΗΝ ΦΕΡΟΜΕΝΗ ΩΣ “ΜΚΟ” ΕΤΑΙΡΕΙΑ.

Η Προφητεία για την επιστροφή της Κωνσταντινούπολης στους Έλληνες!!!

Επιγραφή στον τάφο του Μεγ. Κωνσταντίνου για την Πόλη! 
Επιγραφή στον τάφο του Μεγ. Κωνσταντίνου στην Κωνσταντινούπολη «προφητεύει» ότι οι Ελληνες θα επιστρέψουν εκεί. Ο τάφος αυτός είναι στον Ναό των Αγίων Αποστόλων της Βασιλεύουσας. Για πάνω από 1.000 χρόνια το κείμενό της παρέμενε ένα μεγάλο μυστήριο. Εκείνος που μπόρεσε να την αποκρυπτογραφήσει ήταν, 13 μόλις χρόνια πριν από την αποφράδα μέρα της Άλωσης της Πόλης, ο μετέπειτα Πατριάρχης και σοφός της Ορθοδοξίας, ο Γεννάδιος Σχολάριος. 

Αλ. Τσίπρας: «Συγγνώμη που δεν καθόμαστε προσοχή όπως οι άλλοι»

Αλ. Τσίπρας: «Συγγνώμη που δεν καθόμαστε προσοχή όπως οι άλλοι». Σε ανοιχτήη λαϊκή συνέλευση στα Πετράλωνα μίλησε ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑΣε λαϊκή συνέλευση στα Πετράλωνα μίλησε το απόγευμα της Πέμπτης ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας, ο οποίος είπε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ «θα υπερασπίζεται αποτελεσματικά τα συμφέροντα του ελληνικού λαού και υπό το πρίσμα αυτό θα διαπραγματεύεται στην Ευρωπαϊκή Ένωση».
Ο κ. Τσίπρας απάντησε σε δεκάδες ερωτήσεις παρευρισκόμενων στη λαϊκή συνέλευση και αναφέρθηκε και στο κλίμα που έχει διαμορφωθεί στην Ευρώπη, λέγοντας «ότι ο ΣΥΡΙΖΑ έχει συμβάλει καθοριστικά στην αλλαγή των συζητήσεων, καθώς τώρα όλοι μιλούν για αλλαγές».

Το Μητσοτακαίικο τελειώνει τον Σαμαρά στις 18 Ιουνίου!

Ήθελε τις εκλογές για να γίνει πρωθυπουργός!!!
Παίζουν στοιχήματα στο Λονδίνο για το τέλος Σαμαρά από το  Μητσοτακαίικο  στις 18 Ιουνίου!
Πόσο θα κρατήσει ο Ντοροσαμαρά ''γάμος'';;;
Άπαξ προδότης, πάντα προδότης!!!
Ό,τι του πούνε  η Μέρκελ και οι Αμερικανοί!!!    
Ποιος απειλούσε ν' αυτοκτονήσει αν δεν γίνει υπουργός;;;
Οι σύγχρονοι αποστάτες-προδότες κατά Καρατζαφέρη!!!
Ποιους ''ξεβρακώνει'';;;                 Δείτε το συναρπαστικό βίντεο:

Ελληνική ΑΟΖ Ελληνική Αποκλειστική Οικονομική Ζώνη (ΑΟΖ): Η μόνη οικονομική λύση που προσφέρει πραγματικές δυνατότητες ανάπτυξης, οι οποίες μετατρέπουν το ελληνικό χρέος σε ποσοστό και μόνο.(του Νίκου Λυγερού)


Νίκος Λυγερός - Οι εχθροί της ΑΟΖΗ ορθολογική ανάλυση του θέματος της ΑΟΖ αναδεικνύει αντικειμενικά ότι αποτελεί ένα στρατηγικό πλεονέκτημα. Θέλουμε δεν θέλουμε, αυτό είναι πλέον γεγονός. Μπορούμε βέβαια να το κρύψουμε από τον εαυτό μας, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχει. Μπορούμε βέβαια να μην του δώσουμε την επαρκή σημασία, αλλά αυτό δεν θα ισχύει για τους αντιπάλους μας. Κατά κάποιο τρόπο πρέπει ν' αποδειχθούμε ότι η έννοια της ΑΟΖ έχει σημασία, ανεξάρτητα από το πολιτικό πλαίσιο, διότι δεν

Περιοχή ΑΟΖ - Αποκλειστικής Οικονομικής Ζώνης

Χάρτης με την ΑΟΖ - Αποκλειστική Οικονομική Ζώνη
Οταν ο Κωνσταντίνος Καραμανλής και ο Ανδρέας Παπανδρέου μιλούσαν για την ελληνοτουρκική διένεξη στο Αιγαίο Πέλαγος, ορθώς υποστήριζαν ότι η διαφορά μας με τους Τούρκους είναι νομικής φύσης και αφορά μόνο την οριοθέτηση της υφαλοκρηπίδας. Όπως με την ψήφιση της νέας Σύμβασης για το Δίκαιο της Θάλασσας από τα Ηνωμένα Εθνη το 1982, η έννοια της υφαλοκρηπίδας έχει υπερκεραστεί από την ΑΟΖ εδώ και δεκαετίες!

Πνίγηκε η Λάρισα!

του Δημήτρη Βάλλα
Τα πάνω-κάτω έφερε χθες στη Λάρισα και όχι μόνο μια ξαφνική καταιγίδα που πήρε τη μορφή ισχυρής νεροποντής με αποτέλεσμα η πόλη να παραδοθεί κυριολεκτικά στο νερό καθώς σπίτια, υπόγεια και...
δρόμοι πλημμύρισαν ενώ λίγο έλειψε να θρηνήσουμε και θύματα καθώς στην υπόγεια διάβαση των Φαρσάλων το νερό έφθασε στο 1,5 μέτρο και εγκλωβίστηκαν εκεί Ι.Χ. τα οποία οι οδηγοί τους εγκατέλειψαν... κολυμπώντας!Όλα ξεκίνησαν κοντά στις 5 το απόγευμα με μία

Μέτοχος και στον «Ιανό» ο Άκης Τσοχατζόπουλος!


Έπεσε σαν βόμβα στη Θεσσαλονίκη η αποκάλυψη, μέσω των χειρόγραφων σημειώσεων του Άκη Τσοχατζόπουλου, ότι ο πρώην υπουργός είναι μέτοχος του γνωστού βιβλιοπωλείου «Ιανός». Η είδηση αιφνιδίασε τους πάντες.

Του Νίκου Ηλιάδη

Από τους συνεργάτες του ιδιοκτήτη της επιχείρησης Νίκου Καρατζά, τον φιλικό και κοινωνικό περίγυρό του, τους εργαζόμενους στην αλυσίδα βιβλιοπωλείων, καθώς και τους φίλους και πρώην συνεργάτες του κ. Τσοχατζόπουλου.

Οφειλόμενη απάντηση στη μήνυση του εν αργία δήμαρχου Δίου - Ολύμπου



Περίμενα μία εβδομάδα για να δω 
μέχρι που μπορούν να το φτάσουν

Την Παρασκευή 18 Μαΐου δημοσίευσα ως διαχειριστής του dionolympos blogspot δελτίο τύπου της Ελληνικής Αστυνομίας με τίτλο: «Χασίς και καλάζνικοφ σε σπίτι στην Πιερία».  Στη συγκεκριμένη δημοσίευση δε χρησιμοποιήθηκε  καμμία φωτογραφία. 

Παρόλα αυτά το facebook μέσω της εφαρμογής dlvr.it αυτόματα και τυχαία επέλεξε την φωτογραφία του εν αργία δημάρχου, από τις δημοφιλείς αναρτήσεις του dionolympos blogspot και την προσάρτησε στην συγκεκριμένη δημοσίευση. (πράμα που αποδέχεται και ο μηνυτής  στη δικογραφία). 

8χρονο αγόρι παρασύρθηκε από Ι.Χ.

Ένα 8χρονο αγόρι τραυματίστηκε ελαφρά το απόγευμα του Σαββάτου στο Βαρθολομιό, όταν παρασύρθηκε στο δρόμο από διερχόμενο αυτοκίνητο. Άμεσα κινητοποιήθηκαν οι γονείς του και ο πατέρας του ήταν αυτός που το μετέφερε στο νοσοκομείο της Αμαλιάδας. Μετά τις εξετάσεις που έκαναν οι γιατροί εκεί, σύμφωνα με το ilialive.gr, αποφασίστηκε η διακομιδή του στο Καραμανδάνειο Παιδιατρικό Νοσοκομείο Πατρών όπου και νοσηλεύεται. Το ατύχημα έγινε αργά το απόγευμα και σύμφωνα με πληροφορίες το παιδί βρισκόταν έξω από ξενοδοχείο της περιοχής.

ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΝΕΡΓΟΥΣ ΜΙΚΡΟΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥΣ

ΚΥΡΙΑΚΗ 3 ΙΟΥΝΙΟΥ 2012 
ΩΡΑ 18:00
ΑΚΡΟΠΟΤΑΜΟΣ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ ΚΤΗΜΑ ΤΟΥ ΚΕΡΑΜΕΑ

  
Σε ποιον απευθύνεται το σεμινάριο...

Σε όλους όσους είναι επαγγελματίες αγρότες, κτηνοτρόφοι και αγαπούν το περιβάλλον,σε αυτούς που έχουν γλάστρες, κήπο ή είναι νοικοκυρές .
Στο σεμινάριο θα κάνουμε παρασκευη bokasi και στο τέλος έχει καφεδάκι στο κτήμα και μικρό μπουφέ!
Δηλώστε συμμετοχή για αποφυγή προβλημάτων και να σας κατευθύνουμε πως να έρθετε
Η συμμετοχή είναι δωρεάν!

Διοργάνωση:
Κερασία Παπούλια τηλ. 6972190976 

Καρασσαβίδης Σταύρος τηλ. 6970400581 s.karasavidis@yahoo.gr

Ο Γιώργος Χατζάρας στο Pieriasport

Κατερίνη. Catastroika, Ένα ντοκιμαντερ, το οποίο δεν θα προβληθεί ποτέ στην τηλεόραση!

Δημόσια υπαίθρια προβολή του ντοκιμαντέρ «Catastroika» από την Εθελοντική Ομάδα Δράσης Ν. Πιερίας
Οι άγνωστες πτυχές των ιδιωτικοποιήσεων και το ξεπούλημα της χώρα μας.
Ένα ντοκιμαντερ, το οποίο δεν θα προβληθεί ποτέ στην τηλεόραση!
Φίλες και φίλοι, αγαπητοί συμπολίτες

Συνελήφθη 45χρονος για κλοπή καλωδίων του Ο.Σ.Ε.

Συνελήφθη το μεσημέρι της Παρασκευής, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, από Αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Κατερίνης, ένας 45χρονος για κλοπή καλωδίων του ΟΣΕ και κατοχή ναρκωτικών ουσιών.
Συγκεκριμένα,  ύστερα από μεθοδική έρευνα και κατόπιν αξιοποίησης στοιχείων, ο 45χρονος ταυτοποιήθηκε ως ένας από τους δύο δράστες της κλοπής υλικών του Ο.Σ.Ε. από χώρο πλησίον και κατά μήκος της σιδηροδρομικής γραμμής

Εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ Πιερίας για το οικονομικό πρόγραμμα


Ο ΣΥΡΙΖΑ Πιερίας σας προσκαλεί στην πολιτική συγκέντρωση που διοργανώνει την Τρίτη 29 Μαΐου, στις 8.00 το απόγευμα, στο Συνεδριακό Κέντρο Κατερίνης («ΕΚΑΒΗ», πάνω αίθουσα) με θέμα «Συζητάμε το οικονομικό πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ».
Τα βασικά σημεία του προγράμματος θα παρουσιάσει ο οικονομολόγος Χρήστος Λάσκος και θα ακολουθήσει συζήτηση και κατάθεση απόψεων και προβληματισμών των παραβρισκόμενων.

Τιμητική εκδήλωση για τους χορηγούς του Φεστιβάλ Ολύμπου

Εκδήλωση απονομής τιμητικών διπλωμάτων στους χορηγούς του φεστιβάλ Ολύμπου, που στήριξαν οικονομικά το θεσμό στα 40 χρόνια λειτουργίας του θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 6 Ιουνίου 2012, στις 8 το βράδυ στο MEDITERANEAN VILLAGE HOTEL στην Παραλία Κατερίνης
Ταυτόχρονα θα γίνει και η παρουσίαση του καλλιτεχνικού προγράμματος του 41ου Φεστιβάλ Ολύμπου 2012, με τιμώμενη

Καθαρισμός παράνομων μπαζότοπων στον Δήμο Δίου-Ολύμπου

Η δημοτική επιχείρηση που διαχειρίζεται τα δύο λατομεία του Δήμου Δίου Ολύμπου, όπως έκανε όλα τα προηγούμενα χρόνια και ιδιαίτερα κατά την περσινή πολύ δύσκολη από όλες τις πλευρές χρονιά, συνεχίζει να είναι ένας από τους βασικούς στυλοβάτες του Καλλικρατικού μας δήμου.

Άμεση ανάγκη για αίμα

Αμεση ανάγκη για αίμα έχει μια Ημαθιώτισσα που νοσηλεύεται στη Μονάδα Μεταμόσχευση του Αιματολογικού Κέντρου «Στοργή» του Νοσοκομείου Παπανικολάου στη Θεσσαλονίκη και πάσχει από λευχαιμία (χρειάζεται κατεπειγόντως αίμα ομάδας 0 Αρνητικό).

Όποιος μπορεί, να δώσει αίμα σε οποιαδήποτε Μονάδα Αιμοληψίας και να δώσει τα στοιχεία της γυναίκας , ώστε να γίνει η προβλεπόμενη ανταλλαγή δια Νοσοκοκομειακής ενδοσυνεννόησης.

Η νοσηλεύομενη λέγεται ΕΛΕΝΗ ΤΣΑΚΑΛΟΥ.

Σε περίπτωση που χρειαστεί

Τηλ. Επικοινωνίας:

ΣΤΑΥΡΟΣ ΠΑΛΑΚΑΣ: 6977 410718

ΕΥΘΥΜΙΑ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ: 6986 701828 ΚΑΙ 6971 800 898
imathia-news.gr