ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Τετάρτη 24 Οκτωβρίου 2012

Η τούμπα της Madonna σε συναυλία της


Τέτοια ατυχήματα συμβαίνουν συχνά πάνω στη σκηνή… Η Madonna ούτε γλίστρησε ούτε σκόνταψε, κι όμως βρέθηκε φαρδιά πλατιά στο πάτωμα.

Η διάσημη pop star είχε κατέβει κοντά στους θαυμαστές της και τους έδινε το μικρόφωνο να τραγουδήσουν μαζί της το «Like A Prayer», όταν ξαφνικά κάποιος της τράβηξε το χέρι και…

«Περίμενα 11 χρόνια να το φορέσω»


Η Alessandra Ambrosio δουλεύει στη Victoria's Secret εδώ και 11 χρόνια, περιμένοντας υπομονετικά τη σειρά της για να φορέσει το περίφημο σουτιέν «Fantasy Bra», που στον κόσμο των μοντέλων θεωρείται κάτι σαν αποκλειστικό προνόμιο.

Ποδόσφαιρο: Εκπλήξεις στο Κύπελλο Ελλάδος



Αρκετές εκπλήξεις επιφύλασσαν οι αγώνες για την πρώτη φάση του Κυπέλλου Ελλάδος στο ποδόσφαιρο, καθώς αρκετές ομάδες της Football League γνώρισαν τον αποκλεισμό από συλλόγους της Football League 2.

Πιο συγκεκριμένα την… πάτησαν οι Παναιτωλικός, Εργοτέλης, Δόξα Δράμας, Ηρακλής, Ηρακλής Ψαχνών, Φωκικός και Αναγέννηση Επανομής, αποχαιρετώντας έτσι πρόωρα τη διοργάνωση.

"Κάρφωσε" Βενιζέλο και Παπακωνσταντίνου


Παναγιώτης Βλαχουτσάκος
 
Στους πρώην υπουργούς Οικονομικών, Ευάγγελο Βενιζέλο και Γιώργο Παπακωνσταντίνου, «πετάει το μπαλάκι» για την αξιοποίηση των στοιχείων της «λίστας Λαγκάρντ», ο πρώην ειδικός γραμματέας του ΣΔΟΕ, Ιωάννης Διώτης.

Τελικά θα σου μείνει μόνο το λαχανί σακάκι ηλίθιε!



ΤΕΛΙΚΑ ΘΑ ΣΟΥ ΜΕΙΝΕΙ ΜΟΝΟ ΤΟ ΛΑΧΑΝΙ ΣΑΚΑΚΙ ΗΛΙΘΙΕ
Σε καθεστώς Διεθνούς Οικονομικού Ελέγχου να τεθεί η Ελλάδα, ζητά η τρόικα...
Η τρόικα ζητά πρόσθετες διασφαλίσεις για την καταβολή της δόσης των 31,5 δισ. ευρώ, σύμφωνα με πληροφορίες που κάνουν ήδη το γύρο των... πολιτικών και δημοσιογραφικών γραφείων.
Οικονομικοί κύκλοι μιλούν για νέα... ιδέα των δανειστών η οποία περιλαμβάνει τη δημιουργία ενός ειδικού λογαριασμού, πέραν αυτού στην Τράπεζας της Ελλάδος, μέσω του οποίου θα γίνεται η διαχείριση των πόρων του ελληνικού κράτουςκαι μάλιστα τον λογαριασμός αυτό θα διαχειρίζεται η Ευρωπαική Κεντρική Τράπεζα. Ούτε λίγο ούτε πολύ η νέα... ιδέα είναι να τεθεί η Ελλάδα σε καθεστώς Διεθνούς Οικονομικού Ελέγχου.

Η φαρσοκωμωδία "Ο καλός, ο κακός και ο άσχημος" συνεχίζεται με πανάκριβο εισιτήριο



Συνεχίζονται οι παραστάσεις του άθλιου θιάσου της συγκυβέρνησης παρά την παταγώδη αποτυχία τους. Αγνωστο για πόσο ακόμα θα παίζεται το έργο "Ο καλός, ο κακός και ο άσχημος" στην Ελληνική πολιτική σκηνή. 
Οι τρεις "ήρωες" θεωρούν εαυτούς πρωταγωνιστές κι αφού τα πανάκριβα εισιτήρια έχουν ήδη προπωληθεί και εισεπράχθησαν τα αργύρια συνεχίζουν ακάθεκτοι αγνοώντας ηθελημένα πως παίζουν κείμενα που έγραψαν και σκηνοθέτησαν άλλοι πριν απ' αυτούς γι' αυτούς.

28 Oκτώβρη με δωσίλογους Μερκελιστές στις εξέδρες;

Οι Απάνθρωποι παλιάνθρωποι


Από την αρχή της κρίσης, κι όχι την «τελευταία στιγμή» όπως ισχυρίζονται ορισμένοι φιρφιρίκοι, απ’ την Ωραία Πύλη κι όχι απ’ το παράθυρο, στο κέντρο των στοχεύσεων της οικονομικής φρίκης ήταν η διαμόρφωση «νέων»εργασιακών σχέσεωνμάλιστα για τα επόμενα πολλά χρόνια. Διότι τα δημοσιονομικά μεγέθη μπορούν σήμερα να είναι έτσι κι αύριο αλλιώς, αλλά η παραμόρφωση των εργασιακών σχέσεων σε ζουρλομανδύα σκλαβιάςέρχεται για να μείνει.
  
Αυτήν τη στιγμή η χώρα επιστρέφει σε καθεστώς εργασίας της πρώτης βιομηχανικής εποχής. Ενός αιώνα κατακτήσεις της εργατικής τάξης (και προς χάριν των άλλων τάξεων) καθαιρούνταιαφαιρούνται κι οδεύουν προς τα κρεματόρια, με έναν λόγο η εργασίαξαναγίνεται σκλαβιά, μεροδούλι - μεροφάι.

Η κυβέρνηση εκδίδει την εργασία στους εργοδότες.

Η κυβέρνηση βγάζει την εργασία στο πεζοδρόμιο να την πουλάει και να την αγοράζει ο κάθε εργοδότης.
  
Αλλά, ας πάρουμε το πράγμα απ’ την αρχή:..

Ληγμένα…μυαλά



Αγωνιζόμαστε, υποτίθεται, να «κρατηθούμε» στο ευρώ γιατί αν επιστρέψουμε στη δραχμή θα ξαναγυρίσουμε στην Ελλάδα του…’50. Διερωτώμαι όμως ποια Ελλάδα ευαγγελίζονται κάποιοι από αυτούς που μας κυβερνούν και εξακολουθούν να αιφνιδιάζουν δυσάρεστα την απελπισμένη ελληνική κοινωνία με ανόητες ή και προκλητικές εμπνεύσεις.

Πρώτο και καλύτερο το υπουργείο ανάπτυξης που σε μία σπάνια επίδειξη…κοινωνικής ευαισθησίας αποφάσισε να επιτρέψει στα σούπερ μάρκετ, να βγάζουν τα ληγμένα στα ράφια για να τα προμηθεύονται, σε…τιμή ευκαιρίας, οι κάθε λογής πεινασμένοι και αναξιοπαθούντες!

Ειλικρινά δεν πίστευα στα μάτια μου όταν είδα να διατυπώνεται αυτή η μοναδική στα χρονικά… «κοινωνική πρόνοια». Στο ίδιο σούπερ μάρκετ, θα έρχονται πρόσωπο με πρόσωπο, πολίτες δύο κατηγοριών: Αυτοί που χάρις στην οικονομική τους άνεση και μόνο, διατηρούν το δικαίωμα να εξασφαλίζουν τις στοιχειώδεις προϋποθέσεις υγιεινής διατροφής και η…πλέμπα που θα καταναλώνει τα ληγμένα , αφού έτσι κι αλλιώς δεν έχει υψηλό προσδόκιμο ζωής.

Δείτε τους, φτύστε τους...



Ενας εσμός βαρύγδουπων εκπροσώπων ενός πολιτικού συστήματος που τα έκαναν όλα ίσωμα και τώρα το παίζουν από πάνω και «σωτήρες»!
Ενας συρφετός από τσανακογλείφτες - «διανοούμενους», ένα εξωνημένο καθηγητικό κατεστημένο που επί τρία χρόνια λιβανίζει τη «σοφία» και την «αναγκαιότητα» των Μνημονίων.
Ενας θίασος που περιφέρει την αυθάδεια του εκδοτικού και δημοσιογραφικού κατεστημένου, πλαισιωμένος από τους χορτάτους απαστράπτοντες «αστέρες» της σαπίλας, τους επιφορτισμένους να προπαγανδίζουν στους νηστικούς τον «πατριωτισμό» της... νηστείας.
Δείτε τους!

Απίστευτο και όμως Ελληνικό! Δείτε τι μήνυμα έστειλε ποδοσφαιριστής στην πρώην του, γραμμένο πάνω στην φανέλα του!


Έναν πρωτότυπο τρόπο βρήκε ένας ερωτευμένος ποδοσφαιριστής προκειμένου να στείλει μήνυμα στην πρώην αγαπημένη του!

Μόλις ο Παναγιώτης Ματθαίου, παίκτης του Φοίβου Δωδεκανήσου κέρδισε και εκτέλεσε πέναλτι δίνοντας προβάδισμα στην ομάδα του, επέλεξε να πανηγυρίσει με έναν ξεχωριστό τρόπο!





Κως: Δεν ανήκουν στον μικρό Μπεν τα παιχνίδια που βρέθηκαν - Επέστρεψε στον "εφιάλτη" η μητέρα


Μετά από χρόνια, η μητέρα του βρέθηκε στο σημείο των ερευνών, εκεί δηλαδή που εξαφανίστηκε το παιδί της, για να ευχαριστήσει τους ανθρώπους που συμμετέχουν στις νέες έρευνες. Οι στιγμές, ήταν πολύ δύσκολες...
Το μόνο παρήγορο για εκείνη, είναι ότι τα οστά που έχουν βρεθεί κατά τη διάρκεια των ερευνών δεν είναι ανθρώπινα αλλά ζώων
ενώ τα κομμάτια από παιδικά παιχνίδια, που επίσης βρέθηκαν εκεί, δεν είναι τελικά του μικρού Μπεν σύμφωνα με τον υπεύθυνο των ερευνών...

Μέχρι στιγμής δηλαδή, οι αρχές δεν έχουν βρει κάποιο αντικείμενο ή κάποιο στοιχείο, που να ενισχύει το σενάριο να θάφτηκε από μπάζα το μικρό αγόρι, κατά τη διάρκεια εργασιών σε οικοδομή, που γίνονταν εκείνο το διάστημα στο σημείο που εξαφανίστηκε.

Ανατριχιαστικό: Τον βρήκαν νεκρό με τις πυτζάμες 15 χρόνια μετά!


Στο κρεβάτι του σπιτιού βρέθηκε την περασμένη Παρασκευή ο σκελετός ενός άντρα, ντυμένος με πυτζάμες. Σύμφωνα με τις έρευνες της αστυνομίας, πρόκειται για... τον ιδιοκτήτη του σπιτιού, που παρέμεινε σ' αυτή την θέση χωρίς να τον ανακαλύψει κανείς για 15 χρόνια μετά το θάνατο του στο εγκαταλελειμμένο σπίτι.

Ο άντρας φέρεται να ζούσε μόνος του χωρίς συγγενείς. Οι αρχές μάλιστα βρήκαν πλήθος κλειστών φακέλων και γραμμάτων, που χρονολογούνται πίσω έως το 1996. Σύμφωνα με δημοσιεύματα στη Γαλλία, ο άντρας ήταν ισπανικής καταγωγής και γεννημένος το 1921.

Αυτό είναι το νέο Μνημόνιο-«λαιμητόμος» για την ελληνική οικονομία και κοινωνία!


mnimonio 300x187 Αυτό είναι το νέο Μνημόνιο «λαιμητόμος» για την ελληνική οικονομία και κοινωνία!
Δυσβάσταχτο θα είναι το πακέτο των μέτρων που θα έρθει προς ψήφιση στη Βουλή, καθώς θα περιλαμβάνει δημοσιονομικά μέτρα ύψους 13,9 δισ. ευρώ, αλλά και επώδυνες αλλαγές στο ασφαλιστικό και το εργασιακό καθεστώς, που έχουν χαρακτηριστεί «προαπαιτούμενες», ώστε να εκταμιευθεί η δόση του δανείου.

ΣΟΚ ΣΤΑ ΓΙΑΝΝΕΝΑ: Φοιτήτριες κάνουν στοματικό σεξ στις τουαλέτες για ένα ποτό


 ΣΟΚ ΣΤΑ ΓΙΑΝΝΕΝΑ: Φοιτήτριες κάνουν στοματικό σεξ στις τουαλέτες για ένα ποτό
Σοκ προκαλεί η καταγγελία ενός ιδιοκτήτη καφετέριας που ισχυρίζεται ότι φοιτήτριες στα Γιάννενα προσφέρουν στοματικό σεξ, με αντάλλαγμα δωρεάν αλκοόλ.
Μάλιστα, το περιστατικό επιβεβαιώνεται και από άλλους επιχειρηματίες της περιοχής.
Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το katoci.com, φοιτήτριες στα Γιάννενα κάνουν στοματικό σεξ στις τουαλέτες καφετεριών, με αντάλλαγμα δωρεάν ποτό. Επισημαίνεται ότι το πράττουν με ιδιαίτερη

Εσύ προσπάθησες;

 Εσύ προσπάθησες;


Μια συγκλονιστική φωτογραφία !

Κωνσταντοπούλου: «Αφήστε αυτό το στυλ και πείτε που έχετε βάλει το CD» -Παπακωνσταντινου: «Ελεος πια κυρία μου»


 Κωνσταντοπούλου: «Αφήστε αυτό το στυλ και πείτε που έχετε βάλει το CD»  Παπακωνσταντινου: «Ελεος πια κυρία μου»
Για ακόμα μια φορά η Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ζωή Κωνσταντοπούλου θέλησε να μετατρέψει την επιτροπή θεσμών σε αίθουσα δικαστηρίου αφού επί μια ώρα έθετε με καταιγιστικό τρόπο πάνω από 100 ερωτήματα στον πρώην υπουργό Οικονομικών Γιώργο Παπακωνσταντινου γεγονός που φόρτισε την ατμόσφαιρα και σε ορισμένα σημεία έφτασε τον πρώην υπουργό στα όρια του…
Ο τρόπος με τον οποίο η κυρία Κωνσταντοπουλου ρωτούσε τον κ. Παπακωνσταντινου σε όλη τη διάρκεια της εξέτασης άφηνε υπονοούμενα ότι ο πρώην υπουργός λειτούργησε με δόλο για να καλύψει κάποιους. Έτσι λοιπόν κάποια στιγμή εκείνος ξέσπασε «Με εγκαλείτε ότι επιχείρησα να καλύψω κόσμο. Κανείς δεν μου έχει κάνει μέχρι σήμερα αυτή την καταγγελία. Σήμερα βρίσκομαι σε χειρότερη οικονομική κατάσταση από ότι όταν μπήκα στην πολιτική . Δεν έχω off shore δεν έχω βγάλει χρήματα στο εξωτερικό, δεν έχω λογαριασμούς σε τράπεζες μόνο δάνεια έχω και δεν σας επιτρέπω».

Πάμε για πτώχευση εντός ευρώ το Δεκέμβρη;


 Πάμε για πτώχευση εντός ευρώ το Δεκέμβρη;
Η κατάργηση των εφόρων σε όλη τη χώρα βγάζει είδηση ή διάδοση. Πέντε τουλάχιστον απερχόμενοι διευθυντές μεγάλων εφοριών είπαν ότι: Η ανεξήγητη αιφνίδια κατάργηση όλων των διευθυντών, υποδιευθυντών και τμηματαρχών σε όλες τις εφορίες της χώρας, προαναγγέλλει «πτώχευση της Ελλάδας εντός Ευρώ», η οποία «θα γίνει πράξη στις 6 Δεκεμβρίου του 2012».
Και προσθέτουν ότι για να δικαιολογηθεί η πτώχευση πρέπει το επίμαχο διάστημα να μην υπάρχουν έσοδα. Οι έφοροι αυτοί τονίζουν ότι με την αντικατάσταση των διευθυντών, των υποδιευθυντών και των τμηματαρχών σε όλες τις εφορίες πάνω στους παραγωγικούς μήνες είσπραξης εσόδων επιτυγχάνουν να μείνουν άδεια τα ταμεία του δημοσίου.
Το σχέδιο της πτώχευσης, λένε οι ίδιοι οι απερχόμενοι έφοροι ήταν γνωστό σε πολυεθνικές και μεγάλες ελληνικές επιχειρήσεις που φρόντισαν και φροντίζουν να φύγουν από την Ελλάδα.
Υποστηρίζουν ότι από το Δεκέμβριο του 2012 ως το Μάρτη του 2013 θα διαλυθεί ο κρατικός ιστός, θα γίνει κόλαση στη χώρα και θα υποστηρίξουν ότι είναι μοναδική ευκαιρία να επανιδρύσουν το κράτος.

Η Apple ανακοίνωσε iPad mini και βελτιωμένο iPad Παρουσίασε επίσης ένα εξαιρετικά λεπτό desktop all-in-one, τον iMac με πάχος μισού μόλις εκατοστού

Η Apple ανακοίνωσε iPad mini και βελτιωμένο iPad

'Επιβεβαιώθηκαν οι φήμες για την ανακοίνωση του iPad mini στην προγραμματισμένη εκδήλωση της Apple, εκτός όμως από το iPad των 7,9 ιντσών η Apple προκάλεσε έκπληξη ανακοινώνοντας λίγο νωρίτερα μια βελτιωμένη έκδοση του iPad που κυκλοφόρησε μόλις τον Μάρτιο. 

Εκτός από tablet, η Apple είχε να επιδείξει ένα εξαιρετικά λεπτό desktop all-in-one, τον iMac με πάχος μισού μόλις εκατοστού, αλλά και Mac mini και MacBook Pro 13,3'' με οθόνη Retina. Και δεν είναι μόνο αυτά..

Βραζιλία: 41χρονος «ανεστήθη» λίγο μετά την αναγνώριση της σορού του «Τσιμπήστε με αν δεν με πιστεύετε» είπε αφήνοντας άφωνη την οικογένειά του

Βραζιλία: 41χρονος «ανεστήθη» λίγο μετά την αναγνώριση της σορού του
Ενας άνδρας 41 χρόνων από τη βορειοανατολική Βραζιλία εμφανίστηκε μπροστά στους συγγενείς του λίγο αφότου εκείνοι είχαν... αναγνωρίσει τη σορό του στο νεκροτομείο.

Μέλη της οικογένειας του Τζιλμπέρτο Αραούζο είχαν μεταβεί νωρίτερα στο νεκροτομείο προκειμένου να αναγνωρίσουν το πτώμα δολοφονημένου άνδρα, όπου και επιβεβαίωσαν ότι επρόκειτο για τον 41χρονο. 

Πρωτοσέλιδο 24.10.2012

Πρωτοσέλιδο 24.10.2012

"Εγκλωβισμένοι επί μήνες στις λίστες των ΚΕΠΑ"



Απ' άκρη σ' άκρη σε όλη τη χώρα τα άτομα με αναπηρία και χρόνιες παθήσεις προχώρησαν σε συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας χθες για τις λίστες του ΚΕΠΑ.
Η Εθνική Συνομοσπονδία Ατόμων με Αναπηρία απεύθυνε κάλεσμα σε όλα τα άτομα με αναπηρία, χρόνιες παθήσεις, στις οικογένειές για την πραγματοποίηση κινητοποιήσεων σε όλα τα ΚΕΠΑ της χώρας, καθώς όπως τονίζεται η Εθνική Συνομοσπονδία έως και σήμερα έχει καταβάλλει υπεράνθρωπες και συνεχείς προσπάθειες, προκειμένου η οργάνωση και λειτουργία των ΚΕΠΑ να στηριχτεί στις αρχές της αξιοπρέπειας και του σεβασμού.
Στην παρούσα στιγμή πάνω από 70 χιλιάδες άτομα με αναπηρία βρίσκονται στις λίστες αναμονής των ΚΕΠΑ. Σε ένα μεγάλο ποσοστό έχει ανασταλεί, επί μακρό χρονικό διάστημα, η σύνταξη ή το επίδομα αναπηρίας και το βιβλιάριο υγείας, έως ότου επανεξετασθούν από τις Υγειονομικές Επιτροπές και εκδοθεί η σχετική Γνωμάτευση.
Όπως χαρακτηριστικά τονίζεται, για την τραγική όμως αυτή κατάσταση, που οδηγεί σε μία πρωτοφανή ανθρωπιστική κρίση ευθύνεται αποκλειστικά το υπουργείο Εργασίας το οποίο πρέπει επιτέλους να αναλάβει τις ευθύνες που τις αναλογούν.

Σε πλήρη λειτουργία το Τμήμα Φυσικοθεραπείας του Νοσοκομείου Κατερίνης



Πλήρως εξοπλισμένο και επαρκώς στελεχωμένο, σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο, στεγάζεται και λειτουργεί το Τμήμα Φυσικοθεραπείας του Γενικού Νοσοκομείου Κατερίνης, παρέχοντας στους ασθενείς το σύνολο των φυσικοθεραπευτικών υπηρεσιών.
Αν και το νοσοκομείο Κατερίνης στεγάζεται στο νέο κτίριο εδώ και δύο χρόνια, το τμήμα φυσικοθεραπείας δεν λειτουργούσε επαρκώς, καθώς οι χώροι του στο υπόγειο του νοσοκομείου χρησιμοποιούνται από τη ΔΕΠΑΝΟΜ και την κατασκευάστρια εταιρία.
Πριν από μερικές εβδομάδες η πτέρυγα άδειασε κι έτσι το φυσικοθεραπευτήριο πλέον λειτουργεί πλήρως.
Άρτια οργανωμένο Τμήμα Φυσικοθεραπείας
Το πρωί της Τρίτης ο Διοικητής του Νοσοκομείου Κατερίνης Στέργιος Φαρμάκης και η προϊσταμένη του τμήματος Κωνσταντίνα Καραμήντζα παρουσίασαν στους δημοσιογράφους τους χώρους του τμήματος φυσικοθεραπείας.
Μετά την απομάκρυνση της υπηρεσίας, ξεκινήσαμε άμεσα τις εργασίες για την πλήρη λειτουργία του φυσικοθεραπευτηρίου κι έτσι σήμερα είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε στους κατοίκους της Πιερίας πως στο νοσοκομείο λειτουργία ένα άρτια οργανωμένο τμήμα φυσικοθεραπείας", ανέφερε ο Διοικητής του νοσοκομείου Στέργιος Φαρμάκης.
Από τον "Καλό Σαμαρείτη" στις σύγχρονες εγκαταστάσεις
Το τμήμα Φυσικοθεραπείας του Γενικού Νοσοκομείου Κατερίνης δημιουργήθηκε το 1984. Από τότε ως και τη μεταφορά του στο νέο νοσοκομείο, εγκαταστάθηκε στο παράρτημα του νοσοκομείου, στην ενοικιαζόμενη κλινική "Καλός Σαμαρείτης" και συγκεκριμένα στο υπόγειο του κτιρίου.
Σήμερα, το φυσικοθεραπευτήριο φιλοξενείται σε ιδιαίτερα ευρύχωρους και σύγχρονους χώρους και διαθέτει όλα τα σύγχρονα μέσα και μηχανήματα φυσικοθεραπείας.

ΤΡΟΧΑΙΟ ΣΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΠΟΡΟΥΣ



Τραυματίσθηκε ένα άτομο μετά από σύγκρουση φορτηγού με τζιπ στην εθνική οδό στο ύψος των Νέων Πόρων πριν από λίγη ώρα. Στο σημείο έσπευσε η πυροσβεστική υπηρεσία Λιτοχώρου και απεγκλώβισε τον τραυματισμένο μέσα από το τζιπ. Ο τραυματίας μεταφέρεται αυτή την ώρα με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο Κατερίνης.

ΑΣΗΜΙΝΑ ΠΟΥΛΙΟΥ, ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΠΟΛΥΤΕΚΝΩΝ ΠΙΕΡΙΑΣ : "ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΟΛΥ ΣΚΕΨΗ ΚΑΙ ΠΟΝΟ ΨΥΧΗΣ ΑΠΟΧΩΡΩ ΑΠΟ ΤΗ ΝΔ"


 
    Μετά από πολύ σκέψη και με πραγματικό πόνο ψυχής αποχωρώ από το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας  (μέσα στο οποίο έχω ζήσει όλα τα χρόνια) γιατί δυστυχώς οι πολιτικές που εφαρμόζει σήμερα οι κυβέρνηση του κ. Σαμαρά δεν έχουν απολύτως καμία σχέση ούτε με την ιδεολογία και τις αρχές τη μεγάλης φιλελεύθερης παράταξης που ίδρυσε ο αείμνηστος Κων/νος Καραμανλής και έκανε την Ελλάδα, ισότιμο μέλος της Ευρωπαϊκής Ένωσης, αλλά ούτε και με όσα μόλις προ ολίγον μηνών ο κ Σαμαράς υποσχόταν στις προεκλογικές του ομιλίες. 

Εσβησε η φωτιά σε λεωφορείο της ΕΘΕΛ στην Εθνική Αθηνών-Λαμίας

Δεν υπήρχαν επιβάτες - Ο οδηγός πρόλαβε και ακινητοποίησε το όχημα
Εσβησε η φωτιά σε λεωφορείο της ΕΘΕΛ στην Εθνική Αθηνών-Λαμίας


Φωτιά από άγνωστη αιτία εκδηλώθηκε το πρωί της Τετάρτης σε λεωφορείο της ΕΘΕΛ, το οποίο δεν είχε επιβάτες, μετά την έξοδο Λαχανά στον Κηφισό. 

Πώς παλεύει ο άντρας τη γήρανση - Έξι τρόποι να νικήσετε τον χρόνο!


Αν βλέπεις τον χρόνο να φέρεται βάναυσα στην επιδερμίδα σου, είναι καιρός να πάρεις μέτρα. Για να μη γεράσεις λοιπόν πριν από την ώρα σου, να πώς παίζεις το παιχνίδι της νεότητας...

Νο 1 - Αντηλιακό

Ρώτα όποιον δερματολόγο θες: το πιο σημαντικό μέτρο που μπορείς να πάρεις για να αποτρέψεις τις ρυτίδες να κάνουν την εμφάνισή τους στο πρόσωπό σου είναι να φοράς αντηλιακό. Αν μάλιστα είσαι εκτεθειμένος στον ήλιο για πολύ ώρα, η χρήση του οφείλει να είναι καθημερινή. Και βέβαια το αντηλιακό δεν είναι μόνο για το καλοκαίρι! Και κάτι ακόμα: μιλάμε πάντα για δείκτη προστασίας 30 και πάνω...

Eπιχείρησαν να βιάσουν δημοσιογράφο ενώ ήταν στον αέρα! Σοκαριστικό βίντεο


Άγρια επίθεση από πλήθος πλήθος Αιγυπτίων στην πλατεία Ταχρίρ δέχθηκε η Γαλλίδα δημοσιογράφο Sonia Dridi , την ώρα που ήταν έτοιμη να βγει στον αέρα του France 24. Το περιστατικό συνέβη στις...
20 Οκτωβρίου. Οι άνδρες, αφού την περικύκλωσαν, άρχισαν να την ακουμπούν σε όλο της το σώμα, ενώ κάποιοι προσπάθησαν να της σκίσουν τα ρούχα, αδιαφορώντας για την κάμερα που κατέγραφε το περιστατικό.
"Με έπιαναν παντού. Συνειδητοποίησα λίγο αργότερα ότι κάποιος μου άνοιξε τα κουμπιά από το πουκάμισό μου. Απέφυγα τα χειρότερα επειδή φορούσα ζώνη", δήλωσε ταραγμένη η Ντίντι η οποία, χάρη στη βοήθεια του εικονολήπτη, της Ashraf Khalil κατόρθωσε να ξεφύγει από τον όχλο.

Αίρεται η ασυλία Κασιδιάρη, Ηλιόπουλου και Γερμενή


Με απόλυτη πλειοψηφία η Ολομέλεια της Βουλής αποφάσισε χθες το βράδυ, με ονομαστική ψηφοφορία, την άρση της ασυλίας των βουλευτών της Χρυσής Αυγής Ηλία Κασιδιάρη, Παναγιώτη Ηλιόπουλου και Γιώργου Γερμενή. Το αποτέλεσμα της...
ψηφοφορίας ήταν 220 ψήφοι υπέρ της άρσης, σε σύνολο 220 ψηφισάντων βουλευτών.
Προηγήθηκε θετική εισήγηση της αρμόδιας κοινοβουλευτικής επιτροπής για την άρση των ασυλιών των βουλευτών Ηλιόπουλου και Γερμενή για την εμπλοκή τους στα γεγονότα της Ραφήνας και Κασιδιάρη για συνέργια σε ληστεία και επικίνδυνη σωματική βλάβη το 2007.

Παρατηρείται το φαινόμενο της πρόωρης εφηβείας στα παιδιά



Τα αγόρια μπαίνουν πια πρόωρα στην εφηβεία, έξι μήνες έως δύο χρόνια νωρίτερα από ό,τι συνέβαινε στις προηγούμενες γενιές, σύμφωνα με μια νέα αμερικανική επιστημονική έρευνα, που διαπιστώνει ότι η τάση πρόωρης έναρξης της εφηβείας δεν αφορά πλέον μόνο τα κορίτσια, κάτι που είχε διαπιστωθεί ήδη προ καιρού.

Τα τρία βήματα για ένα όμορφο πρόσωπο


Το όμορφο πρόσωπο είναι ζητούμενο για όλες τις γυναίκες ανεξαιρέτως. Πώς μπορούμε όμως να το αποκτήσουμε; Όπως σε όλα τα πράγματα, χρειάζεται συνέπεια ως προς την καθημερινή φροντίδα του προσώπου σας. Θα πρέπει, με λίγα λόγια, να ακολουθήσετε μια «ρουτίνα» περιποίησης, η οποία αποτελείται από τρία βασικά σκέλη. Αυτά είναι: 1) απολέπιση, 2) καθαρισμός και 3) ενυδάτωση. 


Για την απολέπιση, αυτό που πρέπει να προμηθευτείτε είναι ένα peeling, το οποίο μπορείτε να φτιάξετε και μόνες σας χρησιμοποιώντας ελαιόλαδο και ζάχαρη. Κάνοντας απαλές κινήσεις, τρίβετε την επιδερμίδα του προσώπου σας κυκλικά, απομακρύνοντας τα νεκρά κύτταρα. 

SEXUALITY: Η μέθοδος της διακεκομμένης συνουσίας


Το άρθρο επιμελήθηκε ο Θ. Παλλαντζάς, 
Χειρουργός, Ουρολόγος-Ανδρολόγος, 
συνεργάτης του Ανδρολογικού Ινστιτούτου Αθηνών, 
www.andrologia.gr


Η διακεκομμένη συνουσία είναι μια μέθοδος αντισύλληψης που συνίσταται στην έξοδο του πέους από τον κόλπο και την απομάκρυνση του από τα έξω γεννητικά όργανα της γυναίκας πριν την εκσπερμάτιση. Πρόκειται για μια πρακτική που εμποδίζει την είσοδο των σπερματοζωαρίων στον κόλπο και κατ’ επέκταση τη σύλληψη.

Η Συνταγή της Ημέρας!


Σαλάτα με ρόκα και τυρί κεφαλογραβιέρα

Συνταγες για 2 ατομα

Από το: xs-recipes.com

Υλικά:

3 φλιτζάνια φύλλα ρόκας
1 ντομάτα μεγάλη
100γρ. τυρί κεφαλογραβιέρα
2 κουταλιές της σούπας κουκουνάρι
1 κουταλιά της σούπας ξύδι βαλσάμικο
4 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
1/2 κουταλάκι της σούπας θαλασσινό αλάτι

Ένα "τικ" πριν διαλυθεί η Κυβέρνηση - Στον αέρα και η δόση


-Ένα θρίλερ με βέτο, κόντρες, αντιδράσεις και διαφωνίες εκτυλίσσεται από χθες στο Μαξίμου
-Οι πιο τολμηροί μιλούν για διάλυση της τρικομματικής Κυβέρνησης και εκλογές
-Μονόδρομος για τον Σαμαρά η λήψη νέων μέτρων
Ο πρωθυπουργός με μήνυμά του μετά την εμπλοκή στη σύσκεψη και την κρίση δήλωσε την αποφασιστικότητά του...
να προχωρήσει στην κατάθεση του πακέτου και την ψήφιση των μέτρων στη Βουλή παρά τη διαφωνία Κουβέλη στα εργασιακά.

Θα σας βάλουν φόρους δυσβάσταχτους, αλλά δεν θα προλάβουν να τους πάρουν…


 Θα σας βάλουν φόρους δυσβάσταχτους, αλλά δεν θα προλάβουν να τους πάρουν...
Όλα τα κρυφά μέτρα:
– Μείωση μισθών και πώληση ΔΕΚΟ
– Απελευθέρωση ωραρίου παντού
– Αυξήσεις φωτιά σε εισιτήρια και ρεύμα
Όλα τα κακώς κείμενα που δεν άλλαζαν για χρόνια πρέπει να αλλάξουν μέσα σε μερικές ημέρες, αλλά ταυτόχρονα θα γυρίσουν πίσω ολόκληρες δεκαετίες οι εργασιακές σχέσεις με κατάργηση μιας σειράς κεκτημένων των εργαζόμενων.
Όλα αυτά πρέπει να ολοκληρωθούν μέσα στο επόμενο διάστημα και πριν πουν το “ναι” οι δανειστές μας για τη δόση. Η χώρα έχει ήδη βάλει την υπογραφή της την περασμένη άνοιξη. Οι αλλαγές είναι προαπαιτούμενο για την εκταμίευση των χρημάτων.
Έτσι εκτός των άλλων μέτρων που ακούστηκαν μέχρι σήμερα έρχεται μια σειρά άλλων μέτρων που κυριολεκτικά αλλάζουν τα δεδομένα. Σύμφωνα με το “Βήμα” χθες ολοκληρώθηκε η επεξεργασία του κεφαλαίου με τις διαρθρωτικές αλλαγές στην οικονομία και στις αγορές προϊόντων, υπηρεσιών και μεταφορών οι οποίες θα φέρουν δραματικές αλλαγές στη λειτουργία της οικονομίας με επιπτώσεις για τους εργαζόμενους σχεδόν σε όλους τoυς κλάδους.

Μιχαλολιάκος: Kαλώ τους χρυσαυγίτες την 28η Οκτωβρίου να….


mixaloliakos Kalo tous xrysavgites tin 28i oktovriou na 1 315x236 300x224 Μιχαλολιάκος: Kαλώ τους χρυσαυγίτες την 28η Οκτωβρίου να....
Στο τηλεοπτικό πλατώ του kontra εμφανίστηκε χτες το βράδυ ο Νίκος Μιχαλολιάκος.
Ο αρχηγός της Χρυσής Αυγής κάλεσε τους χρυσαυγίτες την 28η Οκτωβρίου να δείξουν πειθαρχία και να μην δημιουργηθεί το παραμικρό στις παρελάσεις.
“Η εθνική εορτή είναι πάνω από όλους και απ όλα. Καλώ τους χρυσαυγίτες να τιμήσουν την γιορτή χωρίς να δοθεί η παραμικρή αφορμή” είπε ο γραμματέας του κόμματος.

Για ποιό λόγο γερμανικά πολεμικά πλοία κάνουν βόλτες στο Αιγαίο;


 Για ποιό λόγο γερμανικά πολεμικά πλοία κάνουν βόλτες στο Αιγαίο;
Μέχρι τώρα είχαμε  συνηθίσει να βλέπουμε  μόνο  τούρκικα  πλοία να κάνουν  τις βόλτες τους ακόμα  και μπροστά  απο το  σπίτι  του Καραμανλή στην Ραφήνα.
Τώρα   που άρχισαν να κάνουν  σουλάτσα  στα νερά  μας και οι  Γερμανοί τι να   σκεφτούμε εμείς  οι “πτωχοί τω πνεύματι”;
 
 Για ποιό λόγο γερμανικά πολεμικά πλοία κάνουν βόλτες στο Αιγαίο; 23/10/2012
Περίεργες βόλτες γύρω από την παλαιά καμμένη στην ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ κάνουν τρία γερμανικά στρατιωτικά πλοία. 
 
Πολύ “ακανόνιστη” η διαδρομή τους νοτιοδυτικά της ΣΑΝΤΟΡΙΝΗΣ ΚΑΙ ΒΟΡΕΙΑ ΤΗΣ ΣΟΥΔΑΣ.
 
Πρόκειται για 2 φρεγάτες και μία πυραυλάκατο με ονόματα  HESSEN, MECKLENBURG-VORPOMME, S73_HERMELIN αντίστοιχα.
 
Λέτε να άρχισαν να κάνουν περιπολίες για να προστατεύσουν την αποικία τους ή αποφάσισαν να προστατεύσουν το Αιγαίο από πιθανούς “ποντικούς”;
Πιό κάτω  μπορείτε  να δείτε ευκρινέστερα  (σε μεγαλύτερο  μέγεθος)  τις φωτογραφίες από την σημερινή τους θέση και τις διαδρομές:
 Για ποιό λόγο γερμανικά πολεμικά πλοία κάνουν βόλτες στο Αιγαίο;
 Για ποιό λόγο γερμανικά πολεμικά πλοία κάνουν βόλτες στο Αιγαίο;
 Για ποιό λόγο γερμανικά πολεμικά πλοία κάνουν βόλτες στο Αιγαίο;
 Για ποιό λόγο γερμανικά πολεμικά πλοία κάνουν βόλτες στο Αιγαίο;

Έτσι…. φτάσαμε στο ψητό!!!! Η ΤΡΟΪΚΑ ΖΗΤΑΕΙ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΤΑ ΕΣΟΔΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΟΙΤΑΣΜΑΤΑ!


 Έτσι…. φτάσαμε στο ψητό!!!! Η ΤΡΟΪΚΑ ΖΗΤΑΕΙ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΤΑ ΕΣΟΔΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΟΙΤΑΣΜΑΤΑ!
ΣΑΜΑΡΑ, ΔΩΣΤΑ
 ΚΙ 
ΑΥΤΑ, ΞΕΡΕΙΣ 
ΕΣΥ!
Επιστροφή στο καθεστώς διεθνούς οικονομικού ελέγχου που επιβλήθηκε το 1897 μετά από την ήττα στον άτυχο ελληνοτουρκικό πόλεμο και της οικονομικής κρίσης του 1893, ζήτησε η Γερμανία και η τρόικα, κάνοντας ακόμα και τον ανέκαθεν υποχωρητικό στις αξιώσεις της Ε.Βενιζέλο να ανακράξει μετά από την έξοδό του από την σύσκεψη με Α.Σαμαρά και Φ. Κουβέλη ότι «Θεωρώ αυτονόητο ότι θα γίνει σεβαστή, τουλάχιστον στα θεμελιώδη στοιχεία, η αξιοπρέπειά μας, σε σχέση με τη δημοσιονομική διαχείριση του κράτους. Αυτή πρέπει να γίνεται από τις Ελληνικές Αρχές, από το Γενικό Λογιστήριο του Κράτους και την Τράπεζα της Ελλάδος. Δεν είμαστε προτεκτοράτο. Αυτό πρέπει να το καταλάβουν πάρα πολύ καλά οι εταίροι μας και η τρόικα».

Η πυρηνική επίθεση των ΗΠΑ εναντίον του Ιράν έχει σχεδιαστεί από το 2005





Global Research

"Τα σχέδια των ΗΠΑ για μια επίθεση εναντίον του Ιράν με ένα μείγμα πυρηνικών και συμβατικών όπλων ήταν ήδη έτοιμα από τον Ιούνιο του 2005", υποστηρίζει διακεκριμένος Καναδός καθηγητής πολιτικών επιστημών, με ειδικότητα στις διεθνείς σχέσεις.

"Είναι επιβεβαιωμένο από στρατιωτικά έγγραφα, καθώς και επίσημες δηλώσεις, ότι τόσο οι ΗΠΑ όσο και το Ισραήλ εξετάζουν από το 2005 τη χρήση των πυρηνικών όπλων κατά του Ιράν", γράφει ο καθηγητής του Πανεπιστημίου της Οτάβα, Michel Chossudovsky, σε βιβλίο του που κυκλοφόρησε πρόσφατα με τον τίτλο "Βαδίζοντας προς την εκτέλεση του σχεδίου για έναν Γ' Παγκόσμιο Πόλεμο: Οι κίνδυνοι ενός πυρηνικού πολέμου".

Και η πρώτη κατοικία στο απόσπασμα



Γράφει ο Στέλιος Κράλογλου

Ακίνητα και πρώτες κατοικίες, αυτοκίνητα, μισθούς, ενοίκια και καταθέσεις βάζει στο στόχαστρο η εφορία, ξεκινώντας ήδη τις κατασχέσεις και τους πλειστηριασμούς σε όσους χρωστάνε ποσά πάνω από 3.000 ευρώ στο Δημόσιο. Από τον περασμένο Αύγουστο παρατηρείται έκρηξη στα ληξιπρόθεσμα χρέη των «μικρών», με αποτέλεσμα το Δημόσιο να αυξάνει τις πιέσεις χρησιμοποιώντας κάθε μέσο.

Το υπουργείο Οικονομικών έχει συντάξει λίστα με 78.000 οφειλέτες (την οποία αποκάλυψε η «κυριακάτικη δημοκρατία» στις 10-06-2012) οι οποίοι μπαίνουν πρώτοι στο στόχαστρο της εφορίας.

"Στυμμένη λεμονόκουπα" ο λαός




Ωμή αλλά ρεαλιστική η εκτίμηση αξιωματούχου, «γνώστη του θέματος» της Ελλάδας, που μεταφέρει το γερμανικό περιοδικό Σπίγκελ: «Το λεμόνι έχει ήδη στυφτεί για πολλοστή φορά, δεν υπάρχει πια τίποτα μέσα»! Μια στυμμένη λεμονόκουπα πλέον ο ελληνικός λαός. «Ακόμη και οι σκληροπυρηνικοί της γερμανικής κυβέρνησης παραδέχονται ανοιχτά ότι είναι μη ρεαλιστικά περαιτέρω πακέτα λιτότητας στην Ελλάδα», ομολογεί το Σπίγκελ και διευκρινίζει ότι «η γερμανική κυβέρνηση θέλει να αποτρέψει να καταστεί αναγκαίο ένα τρίτο πακέτο βοήθειας για την Ελλάδα».

OXI στην Ευρώπη των τραπεζιτών, της πείνας και της ανθρώπινης εξαθλίωσης!σης



ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΠΙΕΡΙΑ

Όλοι μαζί .
Μην πιστεύετε τούς παλιάτσους 

ΠΟΙΟΙ και ΓΙΑΤΙ λένε ψέματα για τις δόσεις των δανείων; Τι θα συμβεί στους μισθούς αν πάρουμε ή όχι την επόμενη δόση;


Έγκλημα και Τιμωρία 
Το μεγάλο έγκλημα στην Ελληνική Οικονομία μέσα από ένα απλό παράδειγμα! 
Από την κυβέρνηση Παπαδήμου και μετά, οι οικονομολόγοι στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, κυριολεκτικά τραβάν τα μαλλιά τους, απ όσα εκστομίζουν κατά καιρούς, βουλευτές, υπουργοί ακόμη και Πρωθυπουργοί εδώ στην Ελλάδα!
Μειδιάματα, γέλωτες και ειρωνείες, καταγράφονται καθημερινά στον διεθνή τύπο ενώ στις ιδιωτικές συζητήσεις, οικονομολόγοι αναρωτιούνται, τι έχουν πάθει οι Ελληνες και υπομένουν όλα αυτά τα τραγελαφικά που ακούγονται για τη χώρα τους!!!
Με κορυφαία την δήλωση του Πρωθυπουργού Παπαδήμου, ότι αν η Ελλάδα βγει από το Ευρώ, τότε η χώρα δεν θα μπορεί να αγοράσει πετρέλαιο, έκτοτε, κατεγράφησαν εκατοντάδες ανάλογες ηλίθιες δηλώσεις ενώ σε ορισμένες περιπτώσεις, οι δηλώσεις ξεπερνούσαν το φάσμα της ηλιθιότητας και εισέρχονταν στο πεδίο της «οξείας μαλάκυνσης εγκεφάλου»!

Προς ψηφοφόρους του Αντώνη αρχί Σα(χλα)μαρά!!!



Αυτόν τον γλοιώδη ψεύτη τον ψηφίσατε για να στείλει τα παιδιά σας στην ξενιτιά κι εσάς στην κόλαση... Λουστείτε τον...


Δείτε το βίντεο: