ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Πέμπτη 14 Μαρτίου 2024

Τατιάνα: «Δεν την εξέδιδε ο Μίχος την 12χρονη, τη διευκόλυνε» Είναι ξεκάθαρο, αυτό το κοριτσάκι τον τύλιξε τον άνθρωπο

 


Η κυβέρνηση είναι ένοχη, προσπαθεί να γλυτώσει. Συμπεριφέρεται όπως ο κάθε ένοχος. Αλλά για την δικαιοσύνη και την ενημέρωση τι να πω, μόνο ντροπή.»

 


Μαρία Καρυστιανού: «Είμαι πλήρως απογοητευμένη από τα μέσα ενημέρωσης.

Φυσικά και από την δικαιοσύνη. Από την κυβέρνηση τι να πω; Η κυβέρνηση είναι ένοχη, προσπαθεί να γλυτώσει. Συμπεριφέρεται όπως ο κάθε ένοχος. Αλλά για την δικαιοσύνη και την ενημέρωση τι να πω, μόνο ντροπή.» ⌛️Δεν υπάρχει, σύμφωνα με τα πρωτόκολλα, κανένας λόγος, κανένας λόγος, για τον οποίο πρέπει να απομακρυνθούν τα βαγόνια από το σημείο του δυστυχήματος σε έναν άσχετο χώρο. Κανένας. Η όλη διαδικασία για να σηκώσουν τα βαγόνια έγινε με τους γερανούς να πατάνε στο χώμα και ήταν άμεση- μέσα στις πρώτες 10-12 ώρες είχαν μαζευτεί τα πάντα σχεδόν. ⌛️Το ότι το ακούσαμε και αυτό στην τηλεόραση ότι την επόμενη μέρα, 10-12 ώρες μετά ζωντανοί άνθρωποι και φώναζαν ''καιγόμαστε''... Πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω σε ποιους απευθύνονται όταν βγαίνουν αυτοί οι άνθρωποι που είναι και βουλευτές, με κάποια ηλικία, με κάποια μόρφωση και δίνουν αυτά τα επιχειρήματα. Εμένα με προσβάλλει, πραγματικά δεν μπορώ να ακούσω τηλεόραση, με προσβάλλει όταν τα ακούω.

Φοβερός ο Πουλακίδας. Έχουν μείνει ελάχιστοι πλέον στο σάπιο μας σύστημα. Σπάνιος, αληθινός, ατόφιος και γνήσιος ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ