ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Τετάρτη 17 Ιανουαρίου 2024

Απλά, κατανοητά κ αυτονόητα

 


Όταν ο Νότης Σφακιανάκης προφήτευε πριν από 26 χρόνια ό,τι ζούμε σήμερα με τους ομοφυλόφιλους και τον τρανσεξουαλισμό!!

 


Σε ευχαριστουμε Στρατηγε.......το γελιο που ριξαμε ηταν ανεπαναληπτο.......δεν θα σε ξεχασουμε ποτε !!!!

 


Ο φίλος εδώ ξαναχτυπά κ περνά πριονοκορδέλα το Μητσοτάκη.

 


Η κρυφή αγάπη του νεοφιλελευθερισμού για το βρώμικο χρήμα

 Oι κοινοβουλευτικές δημοκρατίες διαβρώνονται θεσμικά από επιχειρηματικά συγκροτήματα και ποικιλώνυμες σπείρες πολιτικού υποκόσμου. Αυτές τις υποθάλπουν, συντηρούν και επιβάλλουν όλα τα καθεστωτικά κόμματα εξουσίας και οι παραφυάδες τους.

Η όψιμη μαζικοδημοκρατική κοινωνία χαρακτηρίζεται από την καινοτομία που αφορά στην οικονομικώς λειτουργική ενσωμάτωση στον πυρήνα του μαζικοδημοκρατικού υστεροκαπιταλιστικού συστήματος, της “συστημικής διαφθοράς” και του οργανωμένου εγκλήματος. Ιδιαίτερα μετά τη δεκαετία του ’80 και την επικράτηση του ριγκανισμού και του θατσερισμού, με τη μονοδιάστατη “ενιαία σκέψη” και το νεοφιλελευθερισμό.

Μοχλοί προς αυτή την κατεύθυνση είναι τα χρηματιστήρια και το χρηματοπιστωτικό σύστημα. Πρόκειται για αυτό που ονομάζεται “συμπερίληψη της διαφθοράς”. Το παραβατικό κανονικοποιείται και από ανωμαλία μετατρέπεται σε προϋπόθεση της ομαλής λειτουργίας του νεοκαπιταλιστικού μηχανισμού. Η διαφθορά τείνει να αυτοαναπαράγεται μαζί με ένα σύστημα κανόνων και αξιών. Αυτή είναι η σκοτεινή όψη του συστήματος, που παρότι διαφέρει από το νόμιμο ομόλογό του, απέχει πολύ από το να συνιστά ανομία.

Κινέζοι επιστήμονες «δημιουργούν» ένα μεταλλαγμένο στέλεχος κορωνοϊού που επιτίθεται στον εγκέφαλο

 

Ποσοστό θανάτου 100% σε ποντίκια - καθώς παραδέχονται ότι υπάρχει «κίνδυνος να διαχυθεί στους ανθρώπους»

Κινέζοι επιστήμονες έχουν πειραματιστεί με ένα μεταλλαγμένο  στέλεχος κορωνοϊού  που είναι 100% θανατηφόρο σε ποντίκια – παρά τις ανησυχίες ότι μια τέτοια έρευνα θα μπορούσε να πυροδοτήσει άλλη μια πανδημία.

Επιστήμονες στο Πεκίνο – οι οποίοι συνδέονται με τον κινεζικό στρατό – κλωνοποίησαν έναν ιό τύπου Covid που βρέθηκε σε παγκολίνους , γνωστό ως GX_P2V, και τον χρησιμοποίησαν για να μολύνουν ποντίκια.

Τα ποντίκια είχαν «ανθρωποποιηθεί», που σημαίνει ότι σχεδιάστηκαν για να εκφράζουν μια πρωτεΐνη που βρίσκεται σε ανθρώπους, με στόχο να αξιολογηθεί πώς μπορεί να αντιδράσει ο ιός στους ανθρώπους.

Γράφοντας σε μια επιστημονική εργασία που δεν έχει ακόμη δημοσιευθεί, προειδοποίησαν ότι το εύρημα «υπογραμμίζει τον κίνδυνο διάχυσης του GX_P2V στους ανθρώπους».

Επιστήμονες στο Πεκίνο – οι οποίοι συνδέονται με τον κινεζικό στρατό – κλωνοποίησαν έναν ιό τύπου Covid που βρέθηκε σε παγκολίνους, γνωστό ως GX_P2V, και τον χρησιμοποίησαν για να μολύνουν ποντίκια.  Κάθε τρωκτικό που είχε μολυνθεί από το παθογόνο πέθαινε μέσα σε οκτώ ημέρες, κάτι που οι ερευνητές περιέγραψαν ως «παραδόξως» γρήγορο

Μαθήματα αντίστασης από τους Γερμανούς αγρότες

 «Χωρίς σταθερότητα στην ύπαιθρο και χωρίς γεωργία η χώρα μας δεν έχει μέλλον. Γι’ αυτό είμαστε έτοιμοι να βγούμε στους δρόμους». Αυτό ήταν το σύνθημα που έδωσε πριν από λίγες εβδομάδες ο Γιοακίμ Ρούκβιντ, ο πρόεδρος της Ένωσης Αγροτών στη Γερμανία. Ήταν αμέσως μετά το «τελεσίγραφο» της γερμανικής κυβέρνησης ότι αποφάσισε την κατάργηση των επιδοτήσεων καυσίμων στα αγροτικά οχήματα, κάτι που θα επιβαρύνει με 4.000-5.000 ευρώ ετησίως τους αγρότες.

Η κυβέρνηση Σολτς λογάριαζε ότι οι αγρότες θα καταπιούν τη δυσαρέσκειά τους μαζί με την καινούργια οικονομική επιβάρυνση και θα γυρίσουν στα σπίτια τους. Όμως, οι διαδηλώσεις ήδη εξαπλώθηκαν σε όλη τη χώρα, και στο Βερολίνο η διαμαρτυρία των αγροτών προσελκύει έναν όλο και αυξανόμενο αριθμό εργαζομένων από άλλους τομείς, συμπεριλαμβανομένων χιλιάδων επαγγελματιών, από μηχανικούς θέρμανσης μέχρι υδραυλικούς.

Όλοι τους είναι θυμωμένοι για το υψηλό κόστος ενέργειας, την αυξανόμενη γραφειοκρατία, το υψηλό πρόσθετο κόστος εργασίας και την έλλειψη διαβούλευσης με την κυβέρνηση, η οποία αποφασίζει και διατάζει.

ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ ΤΟ ΚΕΠ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ

 


 Ψηφίστηκε  στο δημοτικό συμβούλιο Κατερίνης να επιστραφεί το ΚΕΠ και πάλι στο δημαρχείο από όπου τo "εξοβέλισε" με προκλητικό τρόπο η προηγούμενη διοίκηση του Κουκοδήμου και το "εξαπόστειλε" σε απόκεντρο σημείο της πόλης, στο...

τέρμα της οδού 'Εθνικής Αντίστασης, για να ταλαιπωρούνται χωρίς λόγο οι δημότες, όπου δεν υπήρχε καν πάρκινγκ, για να εγκαταστήσει εκεί  ο απερχόμενος και συντριβείς στις δημοτικές εκλογές το γραφείο πολυτελείας του λες και ήταν ο ... πλανητάρχης του Λευκού Οίκου...

Και συν τοις άλλοις σαν του έδωσε ο λαός "τα παπούτσια στο χέρι" με την ψήφο του, μάζεψε με φορτηγά ακόμα και τις καρέκλες από τα πρώην  γραφεία του.

Απόψε η νυν δημοτική διοίκηση δικαιώνει τις προσδοκίες του λαού ως προς την υπόσχεσή της ότι θα επαναφέρει το ΚΕΠ εκεί από όπου το έδιωξε ο Κουκοδήμος.