ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Σάββατο, 15 Σεπτεμβρίου 2012

Βρυξέλλες προς Αθήνα: Γιατί δεν φορολογείτε τους εφοπλιστές;


Βρυξέλλες προς Αθήνα: Γιατί δεν φορολογείτε τους εφοπλιστές;

Τη στιγμή που η κυβέρνηση και η τρόικα έχουν εξαπολύσει πογκρόμ κατά συνταξιούχων, εργαζομένων και δήθεν «συντεχνιών» του δημόσιου τομέα, η Κομισιόν ξεμπροστιάζει την κυβέρνηση και τους προπαγανδιστές της αποκαλύπτοντας ότι η μεγαλύτερη συντεχνία στη χώρα μας, η συντεχνία που χαίρει απολύτου ασυλίας, είναι οι εφοπλιστές.
Σε έγγραφο με ημερομηνία 17 Αυγούστου διατυπώνει35 ερωτήματα προς την κυβέρνηση για συγκεκριμένεςφοροαπαλλαγές και προνόμια των εφοπλιστών και ζητεί να καταργηθούν.
Αν αυτό δεν συμβεί άμεσα, προειδοποιείται η κυβέρνηση με παραπομπή της Ελλάδας στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο.

Τσίπρας: «Ταφόπλακα» για την οικονομία το νέο πακέτο μέτρων


Τσίπρας: «Ταφόπλακα» για την οικονομία το νέο πακέτο μέτρων
Αγωνιστικό κάλεσμα για να μην ψηφιστεί το νέο πακέτο μέτρων, το οποίο και χαρακτήρισε «ταφόπλακα» για την προοπτική της οικονομίας, απηύθυνε ο Αλ. Τσίπρας, στη συνάντηση που είχε με εκπροσώπους παραγωγικών φορέων, στο πλαίσιο της επίσκεψης του στην 77η ΔΕΘ
Ο πρόεδρος της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ πρότεινε τη διεκδίκηση της διαγραφής μέρους του χρέους της Ελλάδας ή μιας συνολικής ευρωπαϊκής λύσης η οποία ενδεχομένως να προβλέπει και μορατόριουμ, αναστολή πληρωμών προς τους εταίρους που μας δανείζουν. «Δεν είναι εξωπραγματική η πρόταση αναστολής των πληρωμών στους δανειστές, μέχρις ότου επιστρέψουμε σε θετικούς ρυθμούς ανάπτυξης, γιατί αλλιώς οδηγούμαστε με μαθηματική ακρίβεια σε εκτροχιασμό», σημείωσε.

Aυτό δεν είναι πόλεμος. Αυτό είναι ντροπή


Εν μέσω πολιτικής κρίσης, η είδηση της δημιουργίας επιτροπής που θα μοιράσει δικαιώματα έρευνας για υδρογονάνθρακες πέρασε κάτω από τα ραντάρ.

Πριν από περίπου δύο χρόνια, η κυβέρνηση, μέσω του Αντιπροέδρου από το βήμα της Βουλής των Ελλήνων, ενημέρωνε τον Ελληνικό λαό ότι δεν υπάρχουν επιβεβαιωμένα ευμεγέθη αξιοποιήσιμα αποθέματα. Κάποιους μήνες μετά εισήγαγε αβεβαιότητα.
Ο αρμόδιος υφυπουργός ΠΕΚΑ ανέφερε ότι στο απώτερο μέλλον ίσως υπάρξει η πιθανότητα να μπορέσουμε να καλύψουμε το 1/3 των αναγκών μας από το σύνολο των αποθεμάτων που ελπίζουμε να αξιοποιήσουμε.
Πριν από ένα χρόνο, είπε ότι εκτιμούμε την ύπαρξη 3 Πρίνων μόνο από δύο οικόπεδα στο Ιόνιο.
Τυχαίο; Δε νομίζω.

ΕΟΖ, ο ορισμός της καταπάτησης όλων των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, στο όνομα του... κέρδουςΕΟΖ (τι είναι αυτό το πράμα;) και μετανάστες, ΕΟΖ στην Θράκη και ελληνοτουρκικά συμφέροντα, και λεφτά, πολλά λεφτά… και ανθρώπινη δυστυχία 

ΧΩΝΙ της ΚΥΡΙΑΚΗΣ 16 Σεπτεμβρίου - ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Η ΣΧΟΛΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΙ ΟΤΙ : ΣΤΙΣ 5 έως 8 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2012 ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ Ο ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΤΗΣ SC Freiburg ΚΑΙ Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΤΗΣ SPORT EXPERTE ΓΙΑ ΤΑ ΕΠΙΣΗΜΑ ΔΟΚΙΜΑΣΤΙΚΑ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΩΝ ΓΙΑ ΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑλογότυπο


          
Η ΣΧΟΛΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ενημερώσει ότι   ότι στις 5 έως και 8 Οκτωβρίου 2012, θα βρίσκονται στην Ελλάδα ο τεχνικός Διευθυντής της Γερμανικής ομάδας Φράιμπουργκ κ KLEMENS και ο Διευθυντής της sport experte κ Oliver.
Σκοπός του ταξιδιού τους, είναι η παραμονή του στην Κατερίνη, στο Αθλητικό Κέντρο του Ν.Κεραμιδίου  και η διοργάνωση δοκιμαστικών για συγκεκριμένα παιδιά για τα οποία ενδιαφέρονται να δούν με σκοπό την προώθησή τους στην Γερμανική ποδοσφαιρική πραγματικότητα.
Ετσι παιδιά απο όλη σχεδόν την Ελλάδα θα βρεθούν στο μικροσκόπιο των Γερμανών μάνατζερ, τους οποίους ενδιαφέρουν παιδιά γεννημένα το 96,97,98,99
Ειδικότερα: Στις 6 Οκτωβρίου ημέρα Σάββατο θα διεξαχθεί φιλικός αγώνας, με τη συμμετοχή ποδοσφαιριστών απο την Πιερία, αλλά και απο όλη την Ελλάδα.
- Ηδη αρκετά παιδιά έχουν έλθει σε επαφή μαζί μας και δήλωσαν συμμετοχή για την προεπιλογή τις επόμενες μέρες και ένταξή τους στα υπο δοκιμή παιδιά στο παραπάνω φιλικό.
Διοργανωτής της εν λόγω εκδήλωσης η ΣΧΟΛΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ, με υπεύθυνο τον τεχνικό Σύμβουλο, προπονητή Κώστα Μυστακίδη, ο οποίος είναι αποκλεστικός σκάουτερ για την διεθνούς φήμης Γερμανική εταιρία managers SPORT EXPERTE.
- Για να συμμετέχουν τα παιδιά στα δοκιμαστικά, είναι απραίτητη η αποστολή ενός ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟΥ, όπου θα αναφέρεται το ονοματεπώνυμο,η ηλικία η ομάδα, η θέση και ένα τηλέφωνο επικοινωνίας.
- Η αποστολή ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΩΝ με email: dimitrios.kalaitzis@gmail.com ή στο email της ΣΧΟΛΗΣ  sxolipodosfairoykaterini@hotmail.com, ή με ΦΑΧ στο 2351037189 - ΦΟΡΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΟ http://sxolipodosfairoykaterinis.blogspot.gr/2010/12/1998.html
- ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΩΝ επικονωνείστε ΜΕ ΤΟΝ ΥΠΕΥΘΥΝΟ ΤΗΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗΣ Κ ΚΩΣΤΑ ΜΥΣΤΑΚΙΔΗ ΣΤΟ ΤΗΛ.6974328920 ή με τον προπονητή Ιωάννη  Μυστακίδη στο τηλ 6945211444, ή   με τον Καλαϊτζή στο τηλ 6982766856.