ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Σάββατο, 21 Νοεμβρίου 2015

ΕΚΑΝΑΝ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΤΟΥΣ ΠΕΤΡΑ Οι διάλογοι του διαζυγίου Τσίπρα-Σακελλαρίδη

To γλεντάει αυτές τις μέρες ο Βηματοδότης. Μετά την αποκάλυψη της Παράγκας της Συγγρού, η πάντα καλά πληροφορημένη στήλη του ΒΗΜΑτος έρχεται σήμερα να αποκαλύψει το παρασκήνιο και τους διαλόγους του χωρισμού Τσίπρα-Σακελλαρίδη.
«Αυτό που κάνεις, Γαβρίλη, είναι ανέντιμο» είπε ο Αλ. Τσίπρας στον μέχρι πρότινος εξ απορρήτων συνεργάτη του Γαβριήλ Σακελλαρίδη (φωτογραφία) και του ζήτησε (ομολογουμένως όχι με τόσο κομψό τρόπο) να αποχωρήσει και από το κόμμα και να παραδώσει την έδρα του στον (εκλογολόγο του και υπουργό Διοικητικής Μεταρρύθμισης) Χρ. Βερναρδάκη.
 
Αλλά τι είδους ανέντιμη πράξη έκανε ο κ. Σακελλαρίδης και ανάγκασε τον Πρωθυπουργό και πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ να τον πετάξει έξω από την ΚΟ;
 
Μαθαίνω, ότι οι σχέσεις Τσίπρα - Γαβρίλη είχαν αρχικώς διαταραχθεί με την ψήφιση του Μνημονίου εκ μέρους της κυβέρνησης και ότι ο κ. Σακελλαρίδης (ο οποίος ανήκε στην ομάδα των «53» υπό τον Ευ. Τσακαλώτο) αρνήθηκε να εισέλθει στην κυβέρνηση μετά τις εκλογές του Ιουνίου, λέγοντας πως δεν μπορεί να στηρίξει ένα μνημονιακό κυβερνητικό πρόγραμμα.
 
Και προτού σας αποκαλύψω τον διάλογο που είχαν και που οδήγησε στην αποπομπή του κ. Σακελλαρίδη, σας λέω πως σύμφωνα με πληροφορίες («ανασφαλείς» - όπως χαρακτηρίστηκαν) ο πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος είχε κάποια ανάμειξη στην υπόθεση Πανούση. Ποια ανάμειξη είχε, εάν είχε; Ουδείς ως τώρα γνωρίζει μετά βεβαιότητος.
 
Τον κ. Τσίπρα πολύ τον απασχολούσε η αποστασιοποίηση του κ. Γαβρίλη από την Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ. Τελευταίως δεν μετείχε σε καμία κομματική διαδικασία και σπανίως εμφανιζόταν στη Βουλή. Ο ίδιος μάλιστα έλεγε συχνά ότι δεν συμφωνεί με το κυβερνητικό πρόγραμμα αλλά δεν έχει σκοπό να συγκρουστεί, «μόνο ιδεολογική σύγκρουση θα έχω μαζί τους». Μου λένε ότι ο κ. Τσίπρας επιχείρησε να τον βάλει στον... ίσιο (κομματικό) δρόμο. Πώς; Με απεσταλμένους! Εστειλε τρεις φορές προσωπικούς του απεσταλμένους να τον συναντήσουν και να του πουν ότι πρέπει να συμμορφωθεί.
Και φτάνουμε στο πρωί της Πέμπτης με το τηλεφώνημα. Ο κ. Τσίπρας τού είπε πως έχει πληροφορίες ότι δεν πρόκειται να ψηφίσει το νομοσχέδιο με τα προαπαιτούμενα. Στην πραγματικότητα ο κ. Σακελλαρίδης είχε σκοπό όχι να μην ψηφίσει αλλά να απέχει από την ψηφοφορία δίνοντας έτσι ένα μήνυμα. Το γεγονός ότι δεν απάντησε στους τρεις απεσταλμένους του Πρωθυπουργού έκανε τον κ. Τσίπρα να του επιτεθεί φραστικά. Αφού του είπε ότι «είναι ανέντιμο αυτό που κάνεις», ότι«δεν μπορείς να ψηφίζεις α λα καρτ», ότι «ψήφισες τον νόμο για τα προαπαιτούμενα», σημείωσε: «Πρέπει να τελειώνουμε, αυτή η κατάσταση δεν μπορεί να συνεχιστεί...».
Ο κ. Σακελλαρίδης απάντησε ότι άλλοι φάνηκαν ανέντιμοι, αφήνοντας να πλανώνται στον αέρα διάφορες... υποθέσεις. Τα υπόλοιπα τα γνωρίζετε. Εκείνο ίσως που προκαλεί πρωτοτυπία της αριστερής διακυβερνήσεως είναι ότι η διαγραφή του κ. Σακελλαρίδη ήταν η πρώτη που έγινε προληπτικά. Προτού καν εκδηλώσει στην ψηφοφορία τις προθέσεις του...

11 εκατομμύρια Έλληνες έτοιμοι να κατασπαράξουν τους 153 κυβερνώντες βουλευτές


Στους 153 βουλευτές συρρικνώνεται πλέον η κυβερνητική πλειοψηφία του ΣΥΡΙΖΑ και των ΑΝΕΛ, καθώς οι κ. Νίκος Νικολόπουλος και ο Παναγούλη διαγράφηκαν από τις ΚΟ των συγκυβερνώντων κομμάτων μετά την αρνητική στάση που τήρησαν κατά τη ψηφοφορία του πολυνομοσχεδίου με τα προαπαιτούμενα.

Aπέναντί τους έχουν 11 εκατομμύρια Ελληνες (ακόμη και αυτούς που τους ψήφισαν) που είναι έτοιμοι να τους κατασπαράξουν καθώς διαπιστώνουν πως με την συγκεκριμένη κυβέρνηση θα χάσουν του σπίτι, τη ρετσίνα αλλά και τη Σούλα!
Σημειώνεται ότι η ψηφοφορία διεξήχθη στη σκιά της παραίτησης του Γαβριήλ Σακελλαρίδη από βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ

Όλα τα βλέμματα στρέφονται πλέον στο επόμενο πακέτο προαπαιτουμένων που περιέχει πολύ δύσκολα μέτρα, με αιχμή το ασφαλιστικό και η φορολόγηση των αγροτών, με τον κίνδυνο για περαιτέρω συρρίκνωση της κυβερνητικής πλειοψηφίας να είναι υπαρκτός, δύο μόλις μήνες μετά την εκλογική αναμέτρηση της 20ης Σεπτεμβρίου. 

Ειδικότερα, ο κ. Νικολόπουλος ψήφισε «όχι», ανακοινώνοντας μάλιστα την απόφασή του στα κανάλια πριν την κρίσιμη για την κυβέρνηση ψηφοφορία, ενώ ο Στάθης Παναγούλης απείχε από την ψηφοφορία. Ο κ. Νικολόπουλος έχει ξεκαθαρίσει ότι δεν θα παραδώσει την έδρα του στους ΑΝΕΛ, δηλώνοντας ότι είναι πρόεδρος του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος συνεργαζόμενος με το κόμμα, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες, ούτε ο Στάθης Παναγούλης πρόκειται να παραδώσει την έδρα του.

Ο Στάθης Παναγούλης σε ανακοίνωσή του δηλώνει ότι «υπακούοντας στη θύελλα αντιδράσεων των πολιτών, αρνούμαι να οδηγήσω στο δρόμο βιοπαλαιστές δανειολήπτες, αφήνοντάς τους στο έλεος των τραπεζών, που θησαύρισαν στα χρόνια της διαπλοκής». 


Το ψευτοαριστερό χειρουργείο στην παιδεία....Αφού τούς ανεχόμαστε ακόμα και δεν ..........

Οι ναι σε όλα .........................είστε  ανεπιθύμητοι 


..................Δημόσια ΙΕΚ ............... 
Αριστερή κυβέρνηση τροφοδότης των ιδιωτικών ΙΕΚ;;;;;;;;
Φτάσαμε τέλος Νοέμβρη και ακόμη δεν έχουν ξεκινήσει τα μαθήματα στα Δημόσια ΙΕΚ και μάλλον το 6 μηνο έχει χαθεί.
Απαντήστε στους νέους που δεν έχουν χρήματά για ιδιωτικά ΙΕΚ.
Εσείς κύριοι του ΝΑΙ σε όλα, τι κάνετε γι αυτό;;;;;Ησυχία,,, μιας και τα δικά σας παιδιά μπορείτε να τα στείλετε πλέον και στα ιδιωτικά!!!


Και όχι μόνο αυτό, απλήρωτοι  οι 

εκπαιδευτικοί για το δεύτερο εξάμηνο του

 περσινού χρόνου..... 


Οι Μνημονιακοί Προδότες της Ελλάδας

575444_653184661400258_1055691603_n


ΥΠΑΝΘΡΩΠΑ ΚΤΗΝΗ! 18.000 παιδιά από την Συρία, σφάχτηκαν για εμπόριο οργάνων στην Τουρκία! Στον ΟΗΕ η αποκάλυψη, σιωπή από τα ΜΜΕ». (βίντεο)

ΤΩΡΑ ΠΟΥ Η ΔΙΕΘΝΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕ ΤΑ ΔΟΛΟΦΟΝΗΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΠΡΟΣΦΥΓΟΠΟΥΛΑ…
untitled2258656956956Να εξηγήσουν γιατί συγκάλυψαν την καταγγελία – βόμβα στον ΟΗΕ για την γενοκτονία παιδιών από τους τούρκους εμπόρους οργάνων.
Δικαιώνεται ο εκπρόσωπος του ΟΗΕ που είχε χαρακτηρίσει την Τουρκία ως «κράτος βρυκόλακα».
Δείτε το βίντεο από την επίσημη συζήτηση στον ΟΗΕ για την σφαγή 18,000 παιδιών από την Συρία που βρίσκονται σε στρατόπεδα συγκέντρωσης στην Τουρκία.
Παιδιά κομματιάζονται για τα όργανα τους, από ένα κράτος – βρυκόλακα που όμως θεωρείται σύμμαχος στο ΝΑΤΟ και ετοιμάζεται για είσοδο στην ΕΕ.
Μία ασύλληπτη γενοκτονία που όμως απέκρυψαν όλα τα δυτικά ΜΜ»Ε», παρά το ότι η συζήτηση διεξάγεται στον ΟΗΕ παρουσία δημοσιογράφων. Η απάντηση του…
…εκπροσώπου; Ναι, έχουμε καταγγελίες, το ψάχνουμε, θα σχηματίσουμε ειδική επιτροπή κλπ. Την ώρα που η σφαγή παιδιών συνεχίζεται…
Ποιός θυμάται την σφαγή των Σέρβων του Κοσσυφοπεδίου σε Αλβανικό έδαφος για τον ίδιο λόγο; Από τα ίδια κτήνη; Από τους υπανθρώπους που όμως έχουν δισεκατομμύρια μαύρου χρήματος για να κλείνουν τα στόματα δημοσιογράφων, πολιτικών και λειτουργών κάθε είδους;
ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΓΙ’ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΘΗΡΙΩΔΙΑ; ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΕΝΑ ΚΡΑΤΟΣ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ «ΕΛΛΗΝΙΚΟ» ΝΑ ΚΛΕΙΝΕΙ ΤΑ ΜΑΤΙΑ; ΠΟΙΟ ΜΕΛΛΟΝ ΜΑΣ ΕΠΙΦΥΛΑΣΣΟΥΝ;

Καταλαβαίνετε τι έχει να γίνει έτσι............Οι κωλοτούμπες που έχουμε να δούμε απο’δω και πέρα θα φαίνονται από το διάστημα.


Aυτό δήλωσε ο βουλευτής Αχαΐας του ΣΥΡΙΖΑ Κώστας Σπαρτινός μιλώντας σε τοπικό ραδιοσταθμό, σύμφωνα με το achaianews.gr:

Πιο συγκεκριμένα, διαβάζουμε:
Μιλώντας σε τοπικό ραδιοσταθμό ο κ. Σπαρτινός και ερωτηθείς για το προεκλογικό σύνθημα που είχε αναφέρει και ο κ. Τσίπρας στην προεκλογική του ομιλία στην πλατεία Γεωργίου στην Πάτρα, «κανένα σπίτι στα χέρια τραπεζίτη» , είπε ότι ήταν ένα σύνθημα για αυτούς που δεν είχαν να πληρώσουν τα στεγαστικά τους δάνεια!
 Οι κωλοτούμπες που έχουμε να δούμε απο’δω και πέρα θα φαίνονται από το διάστημα.

ΟΗΕ: Ψήφισμα ενάντια στο Ναζισμό - Καταψήφισαν ΗΠΑ, Καναδάς, Ουκρανία - Απείχαν ΕΕ και Ελλάδα!


ΗΠΑ, ΚΑΝΑΔΑΣ ΚΑΙ ΟΥΚΡΑΝΙΑ ΚΑΤΑΨΗΦΙΣΑΝ ΨΗΦΙΣΜΑ ΤΟΥ Ο.Η.Ε. ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΔΙΚΗ ΤΗΣ ΗΡΩΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΟΥ ΝΑΖΙΣΜΟΥ
Μετάφραση: revol-now.blogspot.com. 

ΗΝΩΜΕΝΑ ΕΘΝΗ, 20 Νοέμβρη/TASS/. H τρίτη επιτροπή της Γενικής Συνέλευσης του ΟΗΕ υιοθέτησε την Τρίτη ψήφισμα που περιλαμβάνει μέτρα ενάντια στην ηρωοποίηση (glorification) του ναζισμού, του νεοναζισμού και άλλων πρακτικών που υποβοηθούν την κλιμάκωση σύγχρονων μορφών ρατσισμού, φυλετικών διακρίσεων, ξενοφοβίας και μισαλλοδοξίας σχετιζόμενες με αυτόν.

Συνολικά 126 κράτη-μέλη του ΟΗΕ υπερψήφισαν το ψήφισμα και τέσσερις χώρες- Καναδάς, Παλάου, Ηνωμένες Πολιτείες και Ουκρανία- ψήφισαν κατά. Άλλες 53 χώρες, συμπεριλαμβανομένων κρατών-μελών της Ευρωπαϊκής Ένωσης απείχαν από την ψηφοφορία.

115 χώρες ψήφισαν ένα παρόμοιο ψήφισμα πέρυσι όταν (και πάλι) τρεις χώρες- Καναδάς, Ουκρανία και ΗΠΑ - το είχαν καταψηφίσει.

Το ψήφισμα καταδικάζει απερίφραστα οποιαδήποτε άρνηση του Ολοκαυτώματος και εκφράζει ανησυχία για οποιαδήποτε μορφή ηρωοποίησης (απότησης φόρου τιμής) στο Ναζισμό, σε πρώην μέλη των SS, συμπεριλαμβανομένης της δημιουργίας μνημείων γι' αυτούς, όπως επίσης και "ατελείωτες προσπάθειες βανδαλισμού ή καταστροφής μνημείων όσων πολέμησαν το Ναζισμό κατά τη διάρκεια του δευτέρου Παγκοσμίου Πολέμου".  

[...]

Το ψήφισμα δίνει επίσης προσοχή στην ενεργό χρήση του ίντερνετ ως μέσου προπαγάνδας του ρατσισμού και ξενοφοβίας και υπογραμμίζει την σημασία του να παρθούν νομικά μέτρα στο πλαίσιο της Διεθνούς Σύμβασης για τα Πολιτικά και Πολιτικά Δικαιώματα.

Ο αναπληρωτής πρέσβης της Ρωσίας στον ΟΗΕ, Γιεβγένι Ζαγκάϊνοβ, ο οποίος παρουσίασε το σχέδιο ψηφίσματος δήλωσε πως η επιτροπή συνέρχονταν την παραμονή της 70ης επετείου από το ξεκίνημα της δίκης της Νυρεμβέργης η οποία "... έδωσε απάντηση μιας δια παντός στο ερώτημα ποιοί προσωποποιούσαν τις δυνάμεις του καλού και του κακού κατά τη διάρκεια του δευτέρου Παγκοσμίου Πολέμου".

Δεν μας προξενεί καμία εντύπωση το γεγονός ότι η Ουκρανία καταψήφισε το εν λόγω ψήφισμα - είναι γνωστή η φασιστική-ναζιστική ιδεολογική καταγωγή της σημερινής ακροδεξιάς ουκρανικής κυβέρνησης και το πως ανήλθε στην εξουσία. Η καταψήφιση του ψηφίσματος από ΗΠΑ και Καναδά αναδεικνύει τόσο την αλληλεγγύη τους στην ακροδεξιά κυβέρνηση του Κιέβου, όσο και την προσπάθεια τους να σταθούν απέναντι σε ψηφίσματα που φέρνει στον ΟΗΕ η Μόσχα. 

Αυτό που προκαλεί μεγαλύτερη εντύπωση είναι η αποχή της Ε.Ε. και της "αριστερής" ελληνικής κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ. Η Ε.Ε. των δήθεν "δημοκρατικών αξιών" είναι αυτή που δείχνει ανοχή σε φασιστικά μορφώματα που ξεπηδούν σε διάφορες ευρωπαϊκές χώρες, ενώ ταυτόχρονα διατρανώνει τον αντικομμουνισμό της και την εξίσωση κομμουνισμού-ναζισμού. Η στάση της συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ προκαλεί ερωτήματα. Το ελληνικό υπουργείο εξωτερικών είναι υπόλογο για την στάση αυτή και οφείλει να δώσει άμεσα εξηγήσεις για την αποχή από την ψηφοφορία στα Ηνωμένα Έθνη.

Δωρεάν το κρασί για όσους χάσουν τα σπίτια τους ανακοίνωσε ο Τσίπρας!

wine 
Ψηφίστηκε από τον κυβερνητικό συνασπισμό ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ το πολυνομοσχέδιο με τα προαπαιτούμενα που οδηγεί στον δρόμο χιλιάδες δανειολήπτες αλλά ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας πέρασε την τελευταία στιγμή τροπολογία, η οποία προβλέπει πως το κρασί θα είναι δωρεάν για όσους μείνουν άστεγοι.
Ο Αλέξης Τσίπρας δήλωσε πως ο ΣΥΡΙΖΑ είναι αριστερό κόμμα, οπότε όσοι χάνουν το σπίτι τους όχι μόνο δεν θα πληρώνουν τον επιπλέον φόρο που επιβλήθηκε στο κρασί αλλά θα...
το παίρνουν δωρεάν.
Όποιος άστεγος παρουσιάζει το κατασχετήριο της τράπεζας που θα αποδεικνύει πως έχασε το σπίτι του επί πρωθυπουργίας Αλέξη Τσίπρα, θα παίρνει δωρεάν 5 λίτρα κρασί την ημέρα.
Η κυβέρνηση θα δημιουργήσει hot spots για όσους χάσουν το σπίτι τους, όπου θα προσφέρεται κρασί, παξιμάδι και κόλλυβα.
Ο Αλέξης Τσίπρας δικαιολόγησε την απόφασή του το κρασί να είναι δωρεάν για όσους χάσουν τα σπίτια τους, λέγοντας «θα είναι που θα είναι άστεγοι, να μην είναι και ξενέρωτοι».
Επίσης, ο Αλέξης Τσίπρας είπε πως η Πρώτη-Δεύτερη φορά Αριστερά θα διοργανώσει Γιορτή του Κρασιού για άστεγους, όπου το κρασί θα είναι δωρεάν και το κέφι εξασφαλισμένο.
Για το γεγονός πως προεκλογικά ο ίδιος ούρλιαζε από πλατείες και τηλεοράσεις πως «Κανένα σπίτι στα χέρια τραπεζίτη», ο Αλέξης Τσίπρας είπε πως ήθελε να δει πόσο χάπατα είναι οι Έλληνες και πως, τελικά, είναι ακόμα περισσότερο από όσο νόμιζε.

Έτσι, ξεσκίζει... λαϊκά "γαμάει" κυριολεκτικά τον Τσίπρα και την παρέα του ο Παναγούλης!


"Μπορεί ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ να με διέγραψε, δυστυχώς όμως γι΄ αυτόν και την αυλή του στο Μαξίμου, δεν μπορεί να διαγράψει τους πολύχρονους αγώνες μου σε δύσκολους καιρούς όταν άλλοι απουσίαζαν...".

Η οικογένεια Δούρου παίρνει 5 μισθούς από το δημόσιο!

Από το "PRESS-GR"
Σύμφωνα με το liberal.gr η κα Δούρου έχει διορίσει συγγενείς σε καίριες θέσεις στο ευρύτερο κράτος. Συγκεκριμένα αναφέρει το δημοσίευμα:
Eίναι γνωστό ότι ο σύντροφος της κ. Δούρου διορίστηκε από την κυβέρνηση διευθύνων σύμβουλος της ΕΥΔΑΠ. Νόμιμο; Ασφαλώς. Ηθικό όμως;
Αυτό που δεν είναι τόσο γνωστό είναι ότι ο αδερφός της κας Δούρου διορίστηκε από τον κ. Ξυδάκη ως υπάλληλος του Ελληνικού Φεστιβάλ με... σχέση εργασίας ΙΔΑΧ (δηλαδή αορίστου χρόνου). Ηθικό είναι; Aς απαντήσει ο ίδιος.

Και συνεχίζουμε. Εκτός από το φεστιβάλ, ο κ. Δούρος διορίζεται και ως μετακλητός υπάλληλος του Υπουργείου Πολιτισμού! Αλλά για να παίρνει δύο μισθούς, εκδίδεται υπουργική απόφαση που ορίζει ότι εκτός από τον μισθό που θα παίρνει στο υπουργείο Πολιτισμού θα λαμβάνει και το 50% του μισθού που έπαιρνε από το Ελληνικό Φεστιβάλ.

Δηλαδή ο κ. Δούρος διορίζεται σε δύο θέσεις στο ίδιο υπουργείο λαμβάνοντας όχι έναν αλλά ενάμιση μισθό. Και για να παίρνει ενάμιση μισθό παρουσιάζεται ως ΙΔΑΧ, για να παρακαμφθούν οι περιορισμοί του Νόμου. Παρότι ο κ. Δούρος δεν είναι ΙΔΑΧ. Όπως και άλλοι δέκα εργαζόμενοι του Ελληνικού Φεστιβάλ, που εντούτοις καλύπτουν πάγιες και διαρκείς ανάγκες, έχει σύμβαση ΟΡΙΣΜΕΝΟΥ ΧΡΟΝΟΥ, η οποία και ανανεώνεται ανά τακτά χρονικά διαστήματα.

Τον περασμένο, μάλιστα, Οκτώβριο, το ΔΣ του Ελληνικού Φεστιβάλ ανανέωσε τις συμβάσεις και των δέκα εργαζομένων ορισμένου χρόνου, ανάμεσα στους οποίους είναι και ο Δούρος.

Ο κ. Δούρος μέχρι και σήμερα παρουσιάζεται ως συνεργάτης και του κ. Μπαλτά, διαδόχου του κ. Ξυδάκη. Όμως και εδώ προκύπτουν ερωτήματα. Βάσει νόμου, ο κ. Δούρος, ως μετακλητός υπάλληλος, θα έπρεπε να λύσει την εργασιακή του σχέση με το υπουργείο (αυτοδικαίως) με την αποχώρηση του κ. Ξυδάκη.

Έμεινε και με τον Μπαλτά. Χωρίς να έχει αναρτηθεί στη Διαύγεια απόφαση πρόσληψής του. Όμως αν έχει εκδοθεί και δεν αναρτήθηκε, είναι παραβίαση της Διαύγειας. Αν δεν έχει εκδοθεί τότε πώς εργάζεται κατά παράβαση του νόμου ο κ. Δούρος και στο υπουργείο; Εκτός αν εργάζεται εις βάρος της κανονικής του εργασίας, αυτής στο Φεστιβάλ Αθηνών. Δηλαδή γι’ αυτήν για την οποία πληρώνεται από τους Έλληνες φορολογούμενους!

Προφανώς το βιοποριστικό πρόβλημα του κ. Δούρου ήταν τεράστιο. Διότι φαίνεται ότι δεν καλύφθηκε από τις έμμισθες θέσεις του στο Δημόσιο. Το έλλειμα αυτό έσπευσε να το καλύψει η ίδια η κα Δούρου, συνάπτοντας συμβάσεις με την σύντροφο παλαιότερα και νύφη της τώρα (σύζυγος του αδερφού της) στο Περιφερειακό Ταμείο Ανάπτυξης Αττικής, που ελέγχεται από την ίδια ως περιφερειάρχη.

Νόμιμο είναι. Ηθικό όμως είναι;

Γιατί ακόμα και αν η κα Κασσιανή Δήμου, σύντροφος παλαιότερα και σύζυγος σήμερα του αδερφού της, διαθέτει τα τυπικά προσόντα γι’ αυτή τη θέση, είναι βέβαιο ότι προκύπτουν ερωτήματα για την έμμισθη συνεργασία της με την αδερφή του συζύγου της… Την ώρα μάλιστα, που χιλιάδες δικηγόροι διαθέτουν αντίστοιχα ή και καλύτερα τυπικά προσόντα γι’ αυτή τη θέση.

Διαβάστε περισσότερα στο liberal.gr και δείτε και τα σχετικά έγγραφα

Μανώλης Γλέζος: Μεγάλο λάθος μου που έδωσα εμπιστοσύνη σε αυτή την κυβέρνηση!


Και αυτή η λινάτσα αποφάσισε για σένα, ότι χρειάζεσαι ΜΝΗΜΟΝΙΟ!

ΕΙΜΑΣΤΕ ΛΙΓΟΙ, ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΕΣΜΕΥΜΕΝΟΙ, ΕΙΜΑΣΤΕ ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΛΙΑΔΕΣ.

image001 (40).jpgΓράφει ο Παναγιώτης Αποστόλου
Επικεφαλής “Ελλήνων Πολιτεία”
Έχουμε την αποκάλυψη ενός κρυμμένου δικτάτορα;
Είμαστε πολλοί (για τηλεφωνικό θάλαμο)… Είμαστε ενωμένοι (με απειλές)… Είμαστε ανεξάρτητοι (από το λαό και εξαρτώμενοι από τις καρέκλες της εξουσίας)…Αυτά έλεγαν οι Ανεξάρτητοι Έλληνες του Πάνου Καμμένου, που όσο και αν προσπαθεί να κρυφτεί, οι συγκυρίες τον εξαναγκάζουν να αποκαλύψει ότι είναι……
ένας εξαρτώμενος χρήστης Εξουσίας της συγκυβέρνησης με τον Αλέξη Τσίπρα.
Έτσι, προ της ψήφισης των προαπαιτούμενων, φαίνεται πως ο Πάνος Καμμένος αποφάσισε να βαδίσει στα βήματα του Αλέξη Τσίπρα και να ζητήσει την παραίτηση του βουλευτή των ΑΝ.ΕΛ. Νίκου Νικολόπουλου, όπως ακριβώς έκανε και ο Πρωθυπουργός στον καλό του φίλο Γαβριήλ Σακελλαρίδη. Βέβαια, ο κ. Σακελλαρίδης υπάκουσε στον αγαπημένο του, Αλέξη. Όμως δεν συνέβη το ίδιο με τον κ. Νικολόπουλο, ο οποίος όχι μόνο αρνήθηκε να ψηφίσει ό,τι απαιτεί ο Πάνος Καμμένος, αλλά έκλεισε το τηλέφωνό του,  διακόπτοντας κάθε επικοινωνία με τον πρόεδρο των ΑΝ.ΕΛ. δημιουργώντας συνθήκες διάλυσης των μεταξύ τους σχέσεων.
Ωστόσο, σύμφωνα με δικές μας πληροφορίες, ο Νίκος Νικολόπουλος αρνήθηκε να υποταχθεί στο “πνεύμα του μνημονίου” και σε πολιτικές εντολές που είναι σε πλήρη αντιδιαστολή από τις πολιτικές υποσχέσεις τόσο του Πάνου Καμμένου και των ΑΝ.ΕΛ. όσο και του ιδίου.
Έτσι, με μια μακροσκελή δήλωση ο κ. Νικολόπουλος είπε: “Θα είχε δίκιο ο Πάνος Καμμένος να ζητά να παραδώσω την έδρα αν καταψήφιζα το νομοσχέδιο εφόσον είχαμε κατέβει στις εκλογές με ένα ανάλογο πρόγραμμα του σημερινού περιεχομένου του πολυνομοσχεδίου. Αν είχαμε πει «κανένα σπίτι στα χέρια ιδιοκτήτη» θα έπρεπε να παραδώσω την έδρα μου. Θυμούνται όμως όλοι καλά ότι κατεβήκαμε στις εκλογές και υποσχεθήκαμε «κανένα σπίτι στα χέρια τραπεζίτη». Λιγότερους φόρους και παράλληλο πρόγραμμα με αυτό της συμφωνίας για να ανακουφίσουμε τους αδυνάτους. Δυστυχώς όμως δεν κάναμε τίποτα από αυτά και έτσι εγώ όπως με γνωρίζουν οι αχαιοί που δίνουν και αφαιρούν την έδρα και όλοι οι Έλληνες και οι Ελληνίδες, σήμερα το βράδυ θα κάνω αυτό που κάνω 30 χρόνια τώρα. Μένω ασυμβίβαστος και απαράλλαχτος, μένω ο ίδιος όπως όταν ήμουν υπουργός και παρέδωσα την υπουργική καρέκλα και την εξουσία για να είμαι σε ευθεία εναρμόνιση με τους εντολείς μου. Εγώ δεν ζήτησα ούτε πήρα καμία πρωτοβουλία στην συνομιλία που είχα με τον κ. Καμμένο. Η επιθυμία μου θα ήταν να συνεχίσουμε να βαράμε μαζί κουπί σε παράλληλους δρόμους και όπου συμφωνούμε να βάζουμε πλάτη σε αυτή την κυβέρνηση που κάνει προσπάθειες. Αλλά το αποτέλεσμα μετράει. Δυστυχώς ηττηθήκαμε. Στην περίπτωση των κόκκινων δανείων δεν έχει κανείς δικαίωμα να λέει ωραιολογίες στον ελληνικό λαό ή να χρησιμοποιεί ηρωική φρασεολογία”.
Από το περιβάλλον του αχαιού Βουλευτή δε, διαρρέεται πως η ειδικότερη θέση του είναι σταθερή: “Δεν πρόκειται να υποκύψω σε απειλές ενός μνημονιακού καθεστώτος, δεν πρόκειται να εξαπατήσω τους Έλληνες που με τίμησαν με την ψήφο τους, δεν πρόκειται να γίνω υποχείριο και άβουλος ψηφοφόρος νόμων που προσβάλουν την Δημοκρατία, καταπατούν το Σύνταγμα και εξανδραποδίζουν τον ελληνικό λαό, ενώ ταυτόχρονα θέτουν ισχυρές βάσεις για το απόλυτο ξεπούλημα της χώρας. Θα σταθώ όρθιος επειδή έμαθα να ζω όρθιος. Όσοι επιλέγουν να πέφτουν στα τέσσερα ή στην… κοιλίτσα τους, έχουν και την ευθύνη των πράξεών τους. Με την στάση μου τιμώ την Δημοκρατία, τιμώ την Ελληνική μου καταγωγή, τιμώ και υπηρετώ την πατρίδα μου, την Ελλάδα. Οι τιμητές αλλότριων συμφερόντων ας σκεφτούν την επόμενη ημέρα και, κυρίως, πως ενώ είναι δύσκολο να φτάσει κανείς στην κορυφή, είναι πολύ εύκολο να γκρεμιστεί στο χάος…”.
Βέβαια, ο Πάνος Καμμένος – ο οποίος ζει τον προσωπικό του μύθο από την καρέκλα του υπουργού Εθνικής Άμυνας – προχώρησε στην “απειλή” κατά του κ. Νικολόπουλου επειδή γνώριζε πως, ο τελευταίος εδώ και αρκετό καιρό κάνει πολύ σοβαρές σκέψεις για το πολιτικό του μέλλον και για τον “γάμο” του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος με τους ΑΝ.ΕΛ. Θέλοντας λοιπόν, να προλάβει χειρότερες καταστάσεις, ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων προχώρησε σε κατάλυση κάθε δημοκρατικής έννοιας και εσωκομματικής ελευθερίας. Όμως, αυτή του η “πολιτική ενέργεια” δεν διαγράφει τις θέσεις του ιδίου, όταν προεκλογικά διεμήνυε ότι δεν πρόκειται να υπογράψει κανένα Μνημόνιο…
Άλλωστε, ο Πάνος Καμμένος είναι ανακόλουθος ως προς τον ίδιο του τον εαυτό και   διασύρεται πλέον πολιτικά, διαγράφοντας οριστικά και την ελάχιστη πιθανότητα να επιβιώσει πολιτικά, ακόμη και με μεταπήδησή του σε κάποιο άλλο κόμμα – ΣΥΡΙΖΑ ή Ν.Δ. – όπως οι “κακές γλώσσες” διαδίδουν για τις σκέψεις που κάνει ο πρόεδρος των ΑΝ.ΕΛ.
Φυσικά, ο ίδιος, γνωρίζοντας πως το πολιτικό του τέλος έρχεται με την λήξη της παρούσας Βουλής, έχοντας “κρεμάσει” πολλά στελέχη του κόμματός του, φέρεται να δίνει τον “υπέρ πάντων αγώνα” ώστε να παρατείνει την διάρκεια της παρούσας κυβέρνησης. Με κάθε μέσο, με κάθε τρόπο, ο Πάνος Καμμένος προσπαθεί να μειώσει τις ήδη τεράστιες απώλειες του πολιτικού του ήθους. Τα δείγματα αυταρχισμού του άλλωστε, έχουν φτάσει σε επικίνδυνο βαθμό τόσο για το εσωτερικό του κόμματός του, όσο και για την εικόνα που εξάγει για το προσωπικό του “αφήγημα” ως προς την αντίληψη και την εφαρμογή της Δημοκρατίας.
Μέσα σε αυτήν ακριβώς την “λογική” βρίσκεται και το κόμμα των ΑΝ.ΕΛ., αφού η καταγεγραμμένη απουσία των στελεχών του από τα ΜΜΕ αποσκοπεί στην αποσύνδεση των ΑΝ.ΕΛ. από τα μνημονιακά πεπραγμένα της κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ. Η εξαφάνιση αυτή των ΑΝ.ΕΛ., οι οποίοι έχουν γίνει “αόρατοι” (αλλά σταθεροί ψηφοφόροι των μνημονιακών – κατοχικών μέτρων) στα πολιτικά δρώμενα της χώρας, είναι και ένα σαφές μήνυμα του επερχόμενου πολιτικού θανάτου τους.
Και μπορεί σήμερα να κρύβονται από τις ευθύνες τους ή από τους πολίτες… Μπορεί να κυκλοφορούν “φυλασσόμενοι” επειδή φοβούνται τον λαό που εξαπάτησαν στο όνομα της Πατρίδας… Σε καμία περίπτωση, όμως, δεν θα μπορέσουν να “κρυφτούν” όταν θα μείνουν εκτός Εξουσίας…. Γιατί, θα είναι απόλυτα γυμνοί!!
Αυτήν την “θολή” πολιτική γραμμή, που απομακρύνεται με ταχύτατους ρυθμούς από τις εξαγγελίες των ΑΝ.ΕΛ. φαίνεται πως δεν επιθυμεί πλέον να ακολουθήσει ο κ. Νικολόπουλος, ο οποίος επίσης φαίνεται πως αποφάσισε να διατηρήσει την πολιτική του σταθερή γραμμή, την εντιμότητα λόγων και έργων και, κυρίως, τον σεβασμό στις (δια της ψήφου) εντολές των Ελλήνων πολιτών!! Είδομεν!!
Έτσι, με τις εξελίξεις να καλπάζουν, όλα δείχνουν  πως πολύ σύντομα οι ΑΝ.ΕΛ. θα μπορούν να φωνάζουν: “Είμαστε λίγοι… Είμαστε δεσμευμένοι… Είμαστε γερμανοτσολιάδες…”. Ενδέχεται, φυσικά, να προσθέσουν και το… “είμαστε αθώοι”, όταν θα βρεθούν ενώπιον της Δικαιοσύνης για να απολογηθούν για τις πράξεις τους…. Μέχρι τότε όμως, ας απολαύσουμε τις εξελίξεις και ιδιαίτερα εκείνες που αφορούν όσους έχουν αποφασίσει να πέσουν στην… κοιλίτσα τους.

Η γυμνή αλήθεια πολιτικών…

Επισημαίνει ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος *
Ποια είναι η γυμνή αλήθεια; Η φωτογραφία μιας γυμνής γυναίκας-πολιτικού, ή ενός άνδρα-πολιτικού αντίστοιχα, ή η αποκάλυψη των σχέσεων διαπλοκής μιας αριστερής κυβέρνησης και ενός πολιτικού συστήματος από αυτήν ή αυτόν;
Ας μην σε ταλαιπωρήσω! «Αλήθεια» είναι το δεύτερο, ενώ η «γυμνή» (ή ο γυμνός) το πρώτο. Όταν, λοιπόν, μια γυναίκα πολιτικός ή ένας άνδρας πολιτικός γδυθεί για να φωτογραφηθεί, για φιλανθρωπικό ασφαλώς σκοπό – πάντα το γδύσιμό μας αυτό καθ΄εαυτό μπροστά στο φακό είναι σύγχρονη μορφή φιλανθρωπίας – ενώ σκέφτεται να ανεβάσει στο διαδίκτυο την αλήθεια που αφορά ……
σε σχέσεις διαπλοκής, οι οποίες κρύβονται πίσω από αγνούς ιδεολόγους ή πατριώτες-εθνικιστές της πολιτικής σκηνής, είναι βέβαιο πως βασανίζεται από το σύνδρομο της «γυμνής αλήθειας»!
Πρόκειται για σαφές σύνδρομο του Εγώ που προφασίζεται και προβάλλεται σαν σύνδρομο του Εμείς, για να αποκτήσει πολιτικότητα και άρα νομιμοποιημένη αποδοχή της προσωπικότητας με την μορφή της γοητευτικής πολιτικής αυθεντίας και εντιμότητας μέσα στη κοινωνία. Το δραματικά κατακερματισμένο και αθεράπευτα προσβεβλημένο Εγώ είναι η αιτία, η οποία  αποκαλύπτει την φοβική προσκόλληση της/του φιλάνθρωπου και φιλαλήθη πολιτικού όχι ακριβώς στη κοινωνία, αλλά στην αγέλη, στη μάζα! Μιλώ για μια κλινική περίπτωση που αφορά στον ψυχωτικό μικροαστό, ο οποίος θα μπορούσε να είναι εκτός από την πολιτικό ή τον πολιτικό οποιοσδήποτε άνθρωπος επιδιώκει την δημοσιότητα – με αυτή τη έννοια διάβαζε αυτές τις γραμμές και όχι με εκείνη του κουτσομπολιού!
Εάν το μήνυμα της εικόνας μιας γυμνής πολιτικού δεν ήταν συνυφασμένο με την αλήθεια, έξω από το σώμα που φωτογραφίζεται, καλλιτεχνικώς ασφαλώς, τότε πολιτική θα έκανε φυσιολογικώς και ομαλώς ο φωτογράφος. Στην περίπτωσή μας, ωστόσο, κάνει η πολιτικός που κρύβει μια αλήθεια, την οποία, ωστόσο, εμφανίζεται να επιθυμεί διακαώς να αποκαλύψει για να απελευθερωθεί ως γνωστικό/πολιτικό μοντέλο, αλλά και ως ηθική υπόσταση και όχι ως το μοντέλο του καλλιτέχνη, βεβαίως!
Είμαστε συνένοχοι, αναγνώστη μου, άνδρες και γυναίκες σε αυτή την «ανωμαλία», πολιτικού ασφαλώς χαρακτήρα! Και αυτό γιατί εδώ υπάρχει μια ακόμη απόπειρα διασκέδασης του κατεξοχήν εξουσιαστικού παιχνιδιού της σεξουαλικότητας, του αρχέγονου της πολιτικότητας, στο οποίο λαμβάνουμε μέρος και εμείς με την προέκταση των αισθήσεών μας – βλέποντας και σχολιάζοντας την φωτογραφία της γυμνής πολιτικού. Το σύμπλεγμα των εσωτερικευμένων λόγων που αποτελούν την μικρή αλήθεια της πολιτικού για το πολιτικό καθεστώς στην Ελλάδα (: διαπλοκή), παράγει ασφαλώς καταπίεση, η οποία διασκεδάζεται με την προβολή του γυμνού (της) σώματος.  Έτσι η αλήθεια που εμφανίζεται να είναι ανθρωποκεντρική, καταλήγει να γίνεται σεξιστική και έτσι η πολιτικότητα του μηνύματος από την φωτογραφία καταλήγει να υπηρετεί το σύμπλεγμα και όχι την γνωστική θεραπεία αυτού.
Κάπως έτσι η γυμνή φωτογράφιση μιας πολιτικού ή ενός πολιτικού έρχεται να συντηρήσει τον μύθο της πολιτικής και όχι να τον αποδομήσει. Είναι πλέον η φωτογραφία της γυμνής πολιτικού ή του γυμνού πολιτικού το σύμβολο της διαπλοκής, την ώρα που εμφανίζεται ως σημαίνον της αποκάλυψης των σχέσεων διαπλοκής.

Ας συνεννοηθούμε: Η γυμνή αλήθεια σε ό, τι αφορά σε μίαν/έναν πολιτικό είναι η αλήθεια του φωτογράφου στον οποίο ποζάρει ο/η πολιτικός. Αντίθετα η γυμνή αλήθεια μιας/ενός πολιτικού δεν έχει να κάνει με την προβολή/γνωστοποίηση των σωματικών της/του χαρακτηριστικών, αλλά με την γνωστοποίηση αυτών που θα την/τον… ξεγύμνωναν ως πολιτικό, ξεγυμνώνοντας ταυτόχρονα και άλλους που συγκροτούν το σημερινό σύστημα ηγεμονίας στην Ελλάδα. Όλα τα άλλα είναι υπόθεση ψυχολόγου (: σύμπλεγμα) ή κοινωνιολόγου (: φιλανθρωπία)! Αν, ωστόσο, το «ξεγύμνωμα» δια των αποκαλύψεων «εμετικών» σχέσεων διαπλοκής, προηγείτο του ξεγυμνώματος ενώπιον του καλλιτέχνη-φωτογράφου, θα είχα μια ενδιαφέρουσα ίσως πολιτική/εναλλακτική άποψη να προσφέρω και εγώ!…
Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος είναι διδάκτωρ Πολιτικής Επιστήμης, ειδικός σε θέματα πολιτικής και διακυβέρνησης στην Ευρασία.
** Η φωτο από ΟΚΤΑΝΑ

Χούντα απροκάλυπτη και λαομίσητη!


Νόμος του κράτους η κλοπή με δόλια μέσα της περιουσίας των πολιτών από τις τράπεζες και από το ίδιο το Δημόσιο. (Είναι δόλιο μέσον όταν αφού πρώτα μειώσεις μισθούς και συντάξεις των πολιτών, και αφού πρώτα καταστήσεις ανίκανους να πληρώνουν τα χρέη τους όπως είχαν προγραμματίσει, να τους κατάσχεις τις περιουσίες. Είναι δόλιο μέσον όταν αφού πρώτα χαρίσεις δισεκατομμύρια στις τράπεζες, χρήματα υποτίθεται για την αναπλήρωση των ζημιών από επισφαλή δάνεια και επενδύσεις, και χρήματα τα οποία έχεις δανειστεί και φορτώσει στις πλάτες των πολιτών ως χρέος, να επιτρέπεις σ’ αυτές τις τράπεζες να απαιτούν απ’ τους πολίτες την αποπληρωμή στο ακέραιο των δανείων τους, και την κατάσχεση και πλειστηριασμό των σπιτιών τους)
Αλλά ποιού κράτους;
Του κράτους όπου δεν μπορεί να νομοθετήσει χωρίς την σύμφωνη γνώμη των τοκογλύφων-δανειστών;
Νοείται αυτό σαν κράτος; Έχει την ισχύ ενός κράτους;
Και οι νόμοι του έχουν την ισχύ ενός κανονικού, ανεξάρτητου κράτους;
Ή είναι κατοχικοί και άρα διαβλητοί νόμοι, οι οποίοι δεν έχουν καμία αξία, τόσο ως προς την ουσία, αλλά και ως προς το τυπικό διεθνές δίκαιο;
Είναι αυτοί οι άνθρωποι (σαν την εικονιζόμενη εισαγόμενη γελοιότητα), ικανοί με το κύρος τους, το ηθικό τους ανάστημα, την προϊστορία τους, να νομοθετούν την κατάργηση των δικαιωμάτων ενός λαού, την λεηλασία μιάς χώρας, και όλα αυτά λόγω αμφιβόλων και υπό αίρεση χρεών;
Ο »νόμος» και το κράτος θα αποκατασταθούν όταν ο λαός με εξέγερση πάρει τις τύχες του στα δικά του χέρια.
Ως τότε ζούμε σε μιά συνεχόμενη δικτατορία με μόνη την εναλλαγή των προσώπων στην εξουσία.
Κύριε πρωθυπουργέ, η κυβέρνηση σας ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΧΟΥΝΤΑ.
Χούντα απροκάλυπτη και λαομίσητη.
Και ως τέτοια χουντική κυβέρνηση, θα έχει και το ανάλογο τέλος!..

Νικολόπουλος: «Δεν παραδίδω έδρα – έρχονται κι άλλες αποχωρήσεις»

23192738_ip_717033_SYNENTEY_13_10_2015_1448004472063.limghandler.jpgΔεν πρόκειται να παραδώσει τη βουλευτική του έδρα, όπως του ζητήθηκε δήλωσε το πρωί της Παρασκευής ο Νίκος Νικολόπουλος.
Σύμφωνα με τα όσα είπε στον τηλεοπτικό σταθμό ΑΝΤ1 ο ανεξάρτητος πλέον βουλευτής που δεν ψήφισε χθες το νομοσχέδιο με τα προαπαιτούμενα και διεγράφη από την κοινοβουλευτική ομάδα των Ανεξάρτητων Ελλήνων, είπε πως προεκλογικά τα κόμματα που στηρίζουν σήμερα την κυβέρνηση δεν είχαν υποσχεθεί αυτά που ψηφίστηκαν χθες στη Βουλή και πρόσθεσε αναφερόμενος στο θέμα της παράδοσης της βουλευτικής έδρας:………….

«Θα είχε δίκιο ο Πάνος αν είχαμε εκλεγεί με αυτό το πρόγραμμα τότε ναι θα έπρεπε να παραδώσω την έδρα μου. Όμως εμείς ο Πάνος με τους ΑΝΕΛ κι εγώ με το Χριστιανοδημοκρατικό Κόμμα, εκλεγήκαμε υποσχόμενοι την προστασία της α’ κατοικίας και την ενίσχυση των αδυνάτων. Αυτά δεν τα κάναμε».
Πρόσθεσε μάλιστα πως ούτε ο Πάνος Καμμένος όταν παραιτήθηκε από τη Νέα Δημοκρατία, παρέδωσε την έδρα του στη Βουλή. Ο ίδιος υπογράμμισε με νόημα πως θα παραμείνει στη Βουλή «ως τρίτος και ανεξάρτητος κυβερνητικός εταίρος, που θα στηρίζει κάθε τι καλό και αναγκαίο. Δεν μας το ζήτησε κανείς αλλά κι εμείς δεν ζητάμε τίποτα».
Ερωτηθείς εάν πρόκειται να επιστρέψει στη Νέα Δημοκρατία, ο κ. Νικολόπουλος είπε πως εάν η ΝΔ επιθυμεί να μπει σε οικουμενική κυβέρνηση για να εφαρμόσει το μνημόνιο δεν πρόκειται να συνεργαστεί. Λίγη ώρα αργότερα με ανάρτησή του στο twitter ο υποψήφιος πρόεδρος του κόμματος, Άδωνις Γεωργιάδης, ανέφερε για τα σενάρια επιστροφής: «Με εμένα πρόεδρο της ΝΔ αυτό αποκλείεται».

tanea

Πλειστηριασμοί: Ο πάτος δεν έχει πάτο!

Από την ίδια αυτή θέση, πριν από λίγες μέρες, και με αφορμή την υπόθεση τωνπλειστηριασμών,είχαμε διατυπώσει την άποψη ότι με την συμφωνία στην οποία προχώρησε η κυβέρνηση με την τρόικα, που αφήνει εκατοντάδες χιλιάδες νοικοκυριά έρμαια στα νύχια των «κορακιών», ο κ.Τσίπρας στην πορεία του προς τον μνημονιακό του κατήφορο, «το τερμάτισε».
Να, όμως, που για μια ακόμα φορά επιβεβαιώνεται ότι στην πολιτική, βασικό ….
προσδιοριστικό της υποκρισίας, του ψεύδους και της δημαγωγίας είναι ότι ο πολιτικός πάτος δεν έχει πάτο. Εκεί που μοιάζει ότι η πολιτική απάτη έχει πιάσει πάτο, εκείνη βρίσκει τον τρόπο, «σκάβει» τον πάτο και ο κατήφορός της συνεχίζεται πιο κάτω κι από τον πάτο.
Ας γίνουμε συγκεκριμένοι. Πάμε να δούμε τι έλεγε ο κ.Τσίπρας. Όχι «παλιά». Όχι πριν από ένα χρόνο. Ούτε καν πριν από τις εκλογές του Σεπτέμβρη. Πάμε να δούμε και να ακούσουμε τι έλεγε μόλις πριν από ένα μήνα. Μετά τις εκλογές του Σεπτέμβρη. Τι έλεγε μέσα στον Οκτώβρη για τα «κόκκινα δάνεια» και μάλιστα στην δευτερολογία του κατά την παρουσίαση των προγραμματικών δηλώσεων της νέας του κυβέρνησης.
Παρακαλούμε δώστε προσοχή στο σημείο όπου ο κ.Τσίπρας, με το γνωστό θεατρινίστικούφος, εκεί που παριστάνει τον προστάτη των αδύναμων δανειοληπτών έναντι των «κορακιών» της αγοράς, κάνει ειδική αναφορά σε περιοχές όπως το Περιστέρι.


Απολαύστε:

ΔΗΛΩΣΗ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗΣ από τη Σ.Ε ΑΝΕΛ ΠΙΕΡΙΑΣ : Ποτέ ξανά στήριξη σε δοσίλογους, πολιτικούς απατεώνες, ψεύτες και ανθέλληνεςΜετά τις τελευταίες εξελίξεις και έχοντας εξαντλήσει κάθε περιθώριο υπομονής, δηλώνω ότι παραιτούμε από τη Σ.Ε ΑΝΕΛ ΠΙΕΡΙΑΣ αηδιασμένος από την προδοτική στάση της συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ.
Ποτέ ξανά στήριξη σε δοσίλογους, πολιτικούς απατεώνες, ψεύτες και ανθέλληνες.
Κρατώ μόνο τους φίλους που έκανα όσο ήμουν μέλος της Σ.Ε.
Ο αγώνας για τη λευτεριά της πατρίδας συνεχίζεται.

ΚΙΑΦΑΣ ΣΠΥΡΟΣ
Πρώην μέλος Σ.Ε ΑΝΕΛ ΠΙΕΡΙΑΣ