ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Παρασκευή 8 Μαρτίου 2024

Οι φοιτητες στην πρώτη γραμμή Την Παρασκευή όλοι διπλα τους,στο μεγαλο συλλαλητήριο κατα των ιδιωτικών Πανεπιστημίων

 


Ξερετε ποιους αγαπάει ο Μητσοτάκης? Τα διυλιστήρια,τις τράπεζες και τα σούπερ μάρκετ όπως θα δείτε

 


Τέμπη: Μπάζωμα με υπογραφή Αγοραστού και χωρίς δικαστική έγκριση – «Εκτελούσα εντολές»

 


Χιονοστιβάδα εξελίξεων για το έγκλημα στα Τέμπη με τις αποκαλύψεις να διαδέχονται η μία την άλλη. Με την δικαστική έρευνα να είναι ανοιχτή, σχεδόν έναν χρόνο μετά το τραγικό δυστύχημα, οι πληροφορίες που βλέπουν το φως της δημοσιότητας φωτίζουν τα σκοτεινά σημεία.

Ένα από αυτά είναι και η εντολή που δόθηκε, τρεις ημέρες μετά την εθνική τραγωδία, για μπάζωμα της περιοχής. Οι συγγενείς, που μιλούν για προσπάθειες συγκάλυψης, δίνουν μεγάλη έμφαση σε αυτό το γεγονός, καθώς εκτιμούν ότι κάποιοι ήθελαν να κρύψουν στοιχεία.

Ειδικότερα, το STAR έδειξε τα έγγραφα που καταδεικνύουν ότι σε πρώτο επίπεδο η δικαιοσύνη «δείχνει» ως υπεύθυνο τον Κώστα Αγοραστό.

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο ο πρώην Περιφερειάρχης Θεσσαλίας φέρεται να μπάζωσε τον χώρο χωρίς να ενημερώσει τους δικαστικούς λειτουργούς όπως είχε υποχρέωση.

Το κατηγορητήριο που «καίει» τον πρώην Περιφερειάρχη

Το MH370 της Malaysia Airlines εξαφανίστηκε πριν ακριβώς μια δεκαετία – Τι γνωρίζουμε μέχρι σήμερα

 

Στις 8 Μαρτίου 2014, η πτήση 370 της Malaysia Airlines κατευθυνόταν από την Kuala Lumpur, την πρωτεύουσα της Μαλαισίας, προς το Πεκίνο, όταν παρέκκλινε από την προγραμματισμένη διαδρομή της, στρίβοντας δυτικά κατά μήκος της χερσονήσου της Μαλαισίας.

Το αεροπλάνο, ένα Boeing 777 που μετέφερε 239 επιβάτες από 15 χώρες, πιστεύεται ότι ξέφυγε από την πορεία του και πέταξε νότια για αρκετές ώρες πριν χαθεί η επαφή με τα ραντάρ. Ορισμένοι αξιωματούχοι πιστεύουν ότι μπορεί να συνετρίβη κάπου στον νότιο Ινδικό Ωκεανό αφού τελείωσαν τα καύσιμα, αλλά οι εκτεταμένες προσπάθειες έρευνας εδώ και χρόνια δεν έδωσαν απαντήσεις.

Ο λόγος που το αεροπλάνο βγήκε εκτός πορείας και η ακριβής τοποθεσία του παραμένει σήμερα ένα από τα μεγαλύτερα αεροπορικά μυστήρια όλων των εποχών. Αυτή την εβδομάδα, αξιωματούχοι πρότειναν να πραγματοποιηθεί μια νέα επιχείρηση αναζήτησης.

Η πρώτη φάση της έρευνας διήρκεσε 52 ημέρες και διεξήχθη σε μεγάλο βαθμό από αέρος, καλύπτοντας 1,7 εκατομμύρια τετραγωνικά μίλια ενώ περιλάμβανε 334 πτήσεις έρευνας.

Τον Ιανουάριο του 2017, οι κυβερνήσεις της Αυστραλίας, της Μαλαισίας και της Κίνας διέκοψαν επίσημα την υποβρύχια έρευνα για το αεροπλάνο αφού χτένισαν περισσότερα από 46.000 τετραγωνικά μίλια του πυθμένα του Ινδικού Ωκεανού. Αυτή η προσπάθεια κόστισε 150 εκατομμύρια δολάρια.

Εξωτερική πολιτική παρωδία – Με διεφθαρμένους Ουκρανούς, Μπάιντεν και Ερυθρά θάλασσα, γίναμε αναίτια καθημερινός στόχος

 Η ελληνική εξωτερική πολιτική δεν εξυπηρετεί το εθνικό συμφέρον, κινείται από άλλα κίνητρα και ελατήρια και καθίσταται επικίνδυνη για το δημόσιο συμφέρον. Θα παρουσιάσουμε 3 πτυχές εξωτερικής πολιτικής που αποδεικνύουν ότι η Ελλάδα ακολουθεί ένα αντεθνικό δρόμο, ένα ολισθηρό κατήφορο, ακολουθεί μια εξωτερική πολιτική παρωδία.

Ερυθρά θάλασσα – Πλέον ο ελληνικός στόλος είναι καθημερινός στόχος του Ansar Allah ή Houthi

Πριν την άμεση και προκλητική εμπλοκή της Ελλάδος στην τραγική απόφαση των δυτικών δυνάμεων να ελέγξουν την Ερυθρά θάλασσα πόσες φορές είχατε ακούσει ότι ελληνικό πλοίο, ελληνόκτητο πλοίο δέχθηκε επίθεση; Καμία φορά αυτή είναι η πικρή αλήθεια.

Από τότε που η Ελλάδα εμπλάκηκε υπέρ του Ισραήλ στον πόλεμο της Hamas, ένα Ισραήλ που συντελεί ξεκάθαρη γενοκτονία εις βάρος των Παλαιστινίων, ο στρατός του Ισραήλ είναι δολοφονική οργάνωση όχι τακτικός στρατός τα ελληνικά πλοία δεν έχουν ασφάλεια στην Ερυθρά Θάλασσα.

Είχαμε και νεκρούς. Αυτή δεν είναι εξωτερική πολιτική. Όταν είσαι μικρός και νομίζεις ότι στέλνοντας ένα πολεμικό πλοίο θα σε φοβηθεί η Ansar Allah δείχνει ότι βάζεις σε κίνδυνο τα ελληνικά συμφέροντα. Ο ελληνικός στόλος κινδυνεύει και σε αυτό ευθύνη έχει αποκλειστικά η αποτυχημένη εξωτερική πολιτική.

Ουκρανία, με το πιο διεφθαρμένο κράτος στον κόσμο, που έχει ηττηθεί και καταρρέει…