ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Παρασκευή, 28 Νοεμβρίου 2014

«Όποιος έχει στοιχεία…»

Γράφει ο mitsos175.
«Όποιος έχει στοιχεία να τα πάει στον εισαγγελέα»! Αυτή τη βαρύγδουπη αρλούμπα μας ξεστόμιζαν κάθε φορά. Αυτή τη σαχλαμάρα έκαναν «τσίχλα» οι γαλάζιοι και πράσινοι λήσταρχοι, που τρωγόπιναν εις υγεία του κορόιδου, του έλληνα ψηφοφόρου.
Γιατί η δικαιοσύνη είναι στα μέτρα τους. Που και που αναγκάζονται να δώσουν μερικά πιόνια, να πετάξουν μερικά «καμένα χαρτιά» για να αποφύγουν την τιμωρία των «ανωτέρων αξιωματούχων». Ο Τσοχατζόπουλος πχ μπήκε στη φυλακή, όταν στριμώχθηκαν από την κατακραυγή του κόσμου για τη λεηλασία του δημοσίου χρήματος, που έκαναν τόσα χρόνια, χωρίς…
……..κανείς τους να τιμωρηθεί. Λεηλασία, την οποία χρυσοπληρώνουμε εμείς, που δεν διαχειριστήκαμε και δεν πήραμε ποτέ τίποτα.
Ο Άκης ήταν «συνταξιούχος λωποδύτης» δεν ήταν σε θέση να βλάψει την κυβέρνηση ρίχνοντας την, κι έτσι τον δώσανε. Ένοχος σαν την αμαρτία έφαγε και «την πέρασε μπέικα» για αρκετά χρόνια. Αν ήταν ακόμη υπουργός όμως, δεν θα τον πείραζαν. Θα μας έλεγαν τη γνωστή ατάκα «Όποιος έχει στοιχεία…», θα μιλούσαν για «σκανδαλολογία», θα «αποφάσιζε η βουλή» δηλαδή οι υπόλοιποι της συμμορίας κι έτσι θα έβγαινε λάδι, ψηφίζοντας προέδρους της δημοπρασίας μαζί με κατοχικούς δικτατορικούς νόμους σαν καλός υπηρέτης του κεφαλαίου.
Τα ίδια και χειρότερα με τον Τσουκάτο ή τον αρχηγό του ΛΑ(Γ)ΟΣ. «Την παραπομπή του Θόδωρου Τσουκάτου σε δίκη με το αδίκημα της άμεσης συνέργειας σε παθητική δωροδοκία σε βαθμό κακουργήματος ζητά ο εισαγγελέας Γαληνός Μπρης σχετικά με την εμπλοκή του στην υπόθεση των «μαύρων ταμείων» της Siemens και ειδικότερα την «σύμβαση 8002» της γερμανικής εταιρείας με τον ΟΤΕ για την ψηφιοποίηση των κέντρων του Οργανισμού Τηλεπικοινωνιών.
Για την ίδια υπόθεση κατηγορούμενοι μαζί με τον Θόδωρο Τσουκάτο είναι ακόμη 63 άτομα. Η ζημιά για το δημόσιο υπολογίζεται σε περίπου 70 εκατ. ευρώ ωστόσο τα 40 εμφανίζονται «ορφανά» και χωρίς αποδέκτες».
Πολύ «γρήγορα» κινήθηκε η δικαιοσύνη. Αστραπή σκέτη! Αν ήταν κάποιος φουκαράς που χρωστάει κάποιο δάνειο, θα ήταν ήδη μέσα. Το ίδιο ακριβώς, αν έκλεβε κάποιος καμιά κονσέρβα. Θα είχε εκτίσει την ποινή εδώ και χρόνια.
Όταν κάποιοι άνθρωποι φώναζαν όχι μόνο για τον Τσουκάτο ή τον Καρατζαφύρερ, αλλά και για πολλούς άλλους – που σήμερα μας ζητάνε με θράσος να πληρώσουμε τα σπασμένα τους – τι μας έλεγαν; Αυτό το ηλίθιο «κλισέ», που μόνο ενοχή δείχνει. Μας ζητούσαν «στοιχεία». Γιατί ήξεραν να αλληλοκαλύπτονται. Όπως καλύπτουν σήμερα τα υποβρύχια, τις βρώμικες συμβάσεις έργων, τα άθλια ρουσφέτια σε κανάλια, εφοπλιστές και πολυεθνικές, το ξεπούλημα και άλλα πολλά σκάνδαλα.
Όταν συκοφαντούν όμως οι ίδιοι απλούς ανθρώπους από τα ΜΜΕ, το κάνουν χωρίς στοιχεία… Να υποθέσω ότι δεν ήξεραν, όσοι τους υπερασπίζονταν και είναι στην κυβέρνηση; Αλλά τους τα είχαν πει. Την άλλη φορά λοιπόν, που θα ακούσουμε για κάποιον τις γελοίες δικαιολογίες τους, θα πέσουν καρπαζιές. Γιατί όταν χάνονται λεφτά, κάποιος τα βουτά, δεν εξαφανίζονται μόνα τους. Κι όπως να το δεις, υπεύθυνος κάθε φορά είναι ο διαχειριστής, δηλαδή η κυβέρνηση και τα κόμματα που την αποτελούν. Είτε επειδή έκλεψαν οι ίδιοι, είτε επειδή δεν έκαναν τίποτα για να αποτρέψουν την κλοπή. Ούτε ενήργησαν για επιστροφή των κλεμμένων και τιμωρία των ενόχων, παρά μόνο όταν οι απατεώνες έχουν γίνει απλοί πολίτες και οι επόμενοι θέλουν να κατευνάσουν (όπως νομίζουν) τα πνεύματα…
Γι αυτό πρέπει να πέσουν ΤΩΡΑ. Όχι μόνο γι αυτό αλλά και γι αυτό. Γιατί μόνο τότε θα σπάσει το απόστημα. Όσο μένουν καλύπτουν τα ίχνη τους και τρώνε ακόμα περισσότερα. Και πάντα θα μας ζητάνε στοιχεία! Να ζητήσω κι εγώ να μου πουν αφού δεν υπάρχουν τάχα αποδείξεις, που πήγαν τα κλεμμένα;

ΣΟΚ. 561 δις ευρώ ή 313,6% του ΑΕΠ το δημόσιο χρέος;

Αν είναι αλήθεια αυτά που καταγγέλλει ο καθηγητής οικονομικών στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών κ. Γ. Βάμβουκας για το πραγματικό δημόσιο χρέος της χώρας, τότε η Ελλάδα, έχει σοβαρό πρόβλημα υπόστασης ως ελεύθερου κράτους. Προς το παρόν, κανένα επίσημο κυβερνητικό όργανο δεν τον διαψεύδει, τα δε λαλίστατα ΜΜΕ σιωπούν εκκωφαντικά.
Συγκεκριμένα,……….
………ενώ η ελληνική κυβέρνηση μας λέει ότι το δημόσιο χρέος είναι 325 δισεκατομμύρια ευρώ ή 175% του ΑΕΠ, ο κ. Βάμβουκας μας λέει ότι το πραγματικό δημόσιο χρέος είναι 561 δισεκατομμύρια ευρώ!!! ή 313,6% του ΑΕΠ. Όπως γίνεται αντιληπτό, τέτοιο χρέος δεν αντιμετωπίζεται με τίποτα. Όχι δηλαδή πως και τα 325 δις είναι βιώσιμο χρέος, αλλά τα 561 είναι εκτός κάθε σκέψης.
Ειδικότερα, σύμφωνα με την ανάλυση που παρουσιάζει ο κ. Βάμβουκας, με βάση τα επίσημα στοιχεία του προϋπολογισμού και των εθνικών λογαριασμών, το κολοσσιαίο δημόσιο χρέος των 561 δισεκατομμυρίων ευρώ προκύπτει ως εξής:
1) 325 δις χρέος κεντρικής κυβέρνησης.
2)  84 δις συμφωνίες ανταλλαγής βραχυχρόνιων τίτλων (swaps).
3) 75 δις συμφωνίες ανταλλαγής μακροχρόνιων τίτλων (swaps).
4) 55 δις χρέος φορέων της γενικής κυβέρνησης, οι οποίοι έχουν λάβει δάνεια με εγγύηση του ελληνικού δημοσίου.
5) 10 δις χρέος φορέων της γενικής κυβέρνησης, οι οποίοι έχουν λάβει δάνεια χωρίς εγγύηση του ελληνικού δημοσίου.
6) 7 δις χρέος φορέων εκτός γενικής κυβέρνησης.
7) 5 δις ληξιπρόθεσμες υποχρεώσεις του δημοσίου τις οποίες δεν έχει πληρώσει.
Αν σε όλα αυτά προσθέσουμε και το ιδιωτικό χρέος των Ελλήνων, τότε απλά πρέπει να κατεβάσουμε ρολά και να ξεκινήσουμε από την αρχή. Πρέπει επιτέλους τα επίσημα χείλη να επαναλάβουν τη φράση του Χ. Τρικούπη. Μόνο έτσι θα ξεμπλοκάρουν τα πράγματα. Αυτή η κατάσταση δεν είναι διαχειρίσιμη και κυρίως δεν μπορούμε να εξακολουθούμε να αφήνουμε τη διαχείριση στο ίδιο πολιτικό σύστημα που μας χρεοκόπησε.
Ενώ το κράτος είναι κατάχρεο και το 90% των Ελλήνων εξαθλιώνεται, εντούτοις ένα 10%, δηλαδή η ελίτ του τόπου και οι περί την ελίτ καρεκλοκένταυροι αυξάνουν τα πλούτη τους με αστρονομικές ταχυτητες.
Πέτρος Χασάπης

ΠΑΡΟΧΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 300 ΕΥΡΩ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΘΕΩΡΟΥΝΤΑΙ ΕΙΣΟΔΗΜΑ ΚΑΙ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΝΤΑΙ !

Φορολογική «τρέλα» με τις εταιρικές παροχές

Η ΦΟΡΟΜΠΗΧΤΙΚΗ μέγγενη ΔΕΝ σταματά πουθενά !! γι’αυτό και συνεχώς τονίζουμε ότι αυτό που μπορείς να κάνεις “σήμερα” δεν μπορείς να εγγυηθείς ότι θα μπορείς να το κάνεις και “αύριο” που θα υπάρχει μεγαλύτερη οικονομική πίεση !
Με έξτρα φόρο εισοδήματος θα επιβαρυνθούν το 2015 χιλιάδες εργαζόμενοι που λαμβάνουν από τις επιχειρήσεις που εργάζονται παροχές σε είδος όπως εταιρικά τηλέφωνα, εταιρικά αυτοκίνητα, εταιρικές πιστωτικές κάρτες, δάνεια, προκαταβολή μισθού άνω των τριών μηνών, δωροεπιταγές, κουπόνια για σούπερ μάρκετ, επίδομα για τον παιδικό σταθμό, κατασκηνώσεις.
Οι παροχές σε είδος άνω των 300 ευρώ τον χρόνο ……….
………..θεωρούνται πλέον εισόδημα και ο φόρος θα υπολογιστεί με συντελεστή 22%, 32% ή 42% ανάλογα με το συνολικό εισόδημα του εργαζόμενου, ενώ από την 1η Ιανουαρίου του 2015 θα γίνεται και παρακράτηση φόρου επί των παροχών αυτών, που σημαίνει μείωση των καθαρών μηνιαίων αποδοχών.
Η εγκύκλιος 
Με την εγκύκλιο που εξέδωσε η γενική γραμματέας Δημοσίων Εσόδων Κατερίνα Σαββαΐδου ερμηνεύεται το άρθρο 13 του νέου Κώδικα Φορολογίας Εισοδήματος 4172/2013 και διευκρινίζεται ποιες παροχές αυξάνουν το φορολογητέο εισόδημα και φορολογούνται με την κλίμακα των μισθωτών. Με το μέτρο αυτό, χιλιάδες εργαζόμενοι που λαμβάνουν από τον εργοδότη τους παροχές σε είδος και μέχρι σήμερα θεωρούσαν ότι είναι μια σημαντική βοήθεια για την οικογένειά τους θα κληθούν το 2015 να πληρώσουν φόρο εισοδήματος με συντελεστή 22%-42% ανάλογα με τα εισοδήματά τους.
Εταιρικά κινητάΗ απόλυτη φορο-τρέλα αποτυπώνεται στα εταιρικά κινητά τηλέφωνα, όπου οι εργοδότες θα πρέπει ξεχωρίσουν ποια τηλεφωνήματα πραγματοποίησαν οι εργαζόμενοί τους για επαγγελματικούς λόγους και ποια για προσωπικούς, ώστε ο φόρος να επιβληθεί μόνο στη δαπάνη για τα προσωπικά τηλεφωνήματα. Αν δεν μπορούν να βγάλουν άκρη με τους τηλεφωνικούς αριθμούς έχουν τη δυνατότητα με μια βεβαίωση να βεβαιώνουν σε ετήσια βάση το ποσό που αφορά σε επαγγελματική χρήση ή άλλη χρήση της εταιρικής σύνδεσης κινητής τηλεφωνίας. Σε περίπτωση που δεν είναι δυνατός ο διαχωρισμός ή ο εργοδότης δεν προβεί στον διαχωρισμό αυτό για οποιοδήποτε λόγο και δεν χορηγήσει σχετική βεβαίωση, τότε το υπερβάλλον ποσό του κόστους του προγράμματος χρήσης θεωρείται ως παροχή σε είδος. Μάλιστα, στην παροχή αυτή που προσαυξάνει το φορολογητέο εισόδημα των εργαζομένων εντάσσονται και οι φόροι και τα τέλη που αντιστοιχούν σε αυτήν (ΦΠΑ, λοιπά τέλη).
Για παράδειγμα, επιχείρηση χορήγησε μέσα στο 2014 σε εργαζόμενό της κινητό τηλέφωνο πληρώνοντάς του όλους τους λογαριασμούς, οι οποίοι αθροιστικά για το έτος αυτό ανήλθαν σε 2.000 ευρώ. Το πρόγραμμα χρήσης είναι 100 ευρώ ανά μήνα, ήτοι 1.200 ευρώ ετησίως.
Περίπτωση α': Από την ανάλυση ανά αριθμό προέκυψε ότι από τη διαφορά των 800 ευρώ (δηλαδή το υπερβάλλον ποσό του προγράμματος χρήσης), 300 ευρώ αφορούν την επιχειρηματική δραστηριότητα του εργοδότη και τα 500 ευρώ αφορούν προσωπικούς σκοπούς του εργαζόμενου. Ως παροχή σε είδος προς τον εργαζόμενο θεωρείται το ποσό των 500 ευρώ.
Περίπτωση β': Εφόσον από τον αναλυτικό λογαριασμό δεν προκύπτει ή δεν έγινε ο διαχωρισμός επιχειρηματικής ή προσωπικής χρήσης (συμπεριλαμβανομένης της παροχής βεβαίωσης της επιχείρησης κατά τα ανωτέρω), τότε το σύνολο της διαφοράς (ήτοι τα 800 ευρώ) θεωρείται ως παροχή σε είδος για τον εργαζόμενο.
Στον κατάλογο των παροχών που οδηγούν σε έξτρα φόρο, με την κλίμακα των μισθωτών, περιλαμβάνονται δωροεπιταγές και κουπόνια, διατακτικές που χορηγούνται δωρεάν για την αγορά αγαθών ή τη λήψη υπηρεσιών από συμβεβλημένα καταστήματα, εταιρικές πιστωτικές κάρτες, απευθείας πληρωμές σε τρίτους από τους εργοδότες για βρεφονηπιακούς σταθμούς, κατασκηνώσεις, φροντιστήρια, σχολεία, γυμναστήρια και κλινικές, δαπάνες ή εκπτώσεις κόστους για ηλεκτρικό ρεύμα, νερό, τηλέφωνο και βέβαια κινητά τηλέφωνα, εταιρικά Ι.Χ., παραχώρηση κατοικίας ή stock options.
Για τα Ι.Χ., τα σπίτια και τις μετοχές, δεν υπάρχει το όριο των 300 ευρώ, ενώ εξαιρούνται δαπάνες πρόσβασης στο διαδίκτυο, tablets, φορητοί υπολογιστές ακόμα και πέραν του ημερήσιου εργάσιμου χρόνου.
 
Πηγή : imerisia.gr

Η απεργία της ήττας

ΑπεργίαΠανελλαδική απεργία σήμερα σε δημόσιο και ιδιωτικό τομέα από την ΓΣΕΕ και την ΑΔΕΔΥ. Η απεργία γίνεται σε αντίδραση στον προϋπολογισμό του 2015. Έγιναν πάρα πολλές πανελλαδικές απεργίες μετά την χρεοκοπία της χώρας. Τι αποτέλεσμα είχαν; Κανένα. Τα τελευταία χρόνια πήγα σε πάρα πολλές απεργιακές παρελάσεις στο κέντρο της Αθήνας. Ως άνεργος, συμπαραστάθηκα σε όλους τους εργαζόμενους. Τώρα τους συμπαραστέκομαι από το σπίτι μου.
Και η κουτσή Μαρία ξέρει πια πως η μόνη απεργία που έχει νόημα είναι η γενική απεργία διαρκείας.
Επειδή μόνο η γενική απεργία διαρκείας έχει νόημα,………..
……….
η ΓΣΕΕ και η ΑΔΕΔΥ δεν την θέλουν καθόλου.
Ούτε οι εργαζόμενοι την θέλουν. «Έλα μωρέ, καλά είμαστε κι έτσι, πάμε στην πορεία να ξεμουδιάσουμε λίγο, να τραγουδήσουμε το “Πάγωσε η τσιμινιέρα”, να δούμε και καμιά παλιά γκόμενα, να πάμε μετά για καφέ και σουβλάκια, και αύριο στην δουλειά».
Δεν ξέρω ποιον πείθουν αυτές οι απεργίες εκτός από τους εργατοπατέρες και τα κομματόσκυλα.
Η μαύρη αλήθεια είναι πως, σχεδόν πέντε χρόνια μετά την χρεοκοπία της χώρας -και μετά την διεξαγωγή δυο εκλογικών αναμετρήσεων-, στην κυβέρνηση είναι ακόμα η Νέα Δημοκρατία και το ΠΑΣΟΚ που ήταν στην εξουσία και επί 36 χρόνια πριν την χρεοκοπία της χώρας.
Όλοι αυτοί που είναι στην πορεία και φωνάζουν τάχα μου για την «ολομέτωπη επίθεση της κυβέρνησης εναντίον των εργαζομένων, των συνταξιούχων, των μικρομεσαίων και των νέων»,ας θυμηθούν πόσες φορές ψήφισαν το ΠΑΣΟΚ και την Νέα Δημοκρατία.
Και φυσικά, πολλοί από αυτούς τους ψηφίζουν ακόμα. Αν και τώρα καλοβλέπουν και τον ΣΥΡΙΖΑ, για να καβατζωθούν εκεί, σε περίπτωση που οι Βρυξέλλες και οι ολιγάρχες επιτρέψουν στον ΣΥΡΙΖΑ να γίνει κυβέρνηση.
Αν θέλατε αλλαγές, θα κάνατε γενική απεργία διαρκείας.
Αλλά δεν θέλετε να αλλάξει τίποτα. Θέλετε την δουλίτσα σας και να γκρινιάζετε ότι σας αδικούν. Είστε οι αιώνια αδικημένοι. Σας αρέσει να αισθάνεστε θύματα.
Οπότε, την απεργία σας να την βάλετε εκεί που ξέρετε.

ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ»… ΔΗΛΑΔΗ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΗΤΑΝ «ΦΥΣΙΚΗ»? Ή αλλιώς… ΕΙΣΑΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙ ….ΑΦΟΥ ΔΕΧΕΣΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΦΕΡΟΝΤΑΙ ΣΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙ

1980446_10204317398988073_5928889099383889935_o

Αυτή είναι η ανάπτυξη… των μνημονιακών γερμανοτσολιάδων βολευτών, της κυβέρνησης ΝΔ-ΠΑΣΟΚ!

Τι κρύβει το αδιέξοδο με την τρόικα

Θέατρο παραλόγου και όχι σοβαρή διεθνή διαπραγμάτευση θυμίζουν οι τελματωμένες, ακόμη και μετά το «Παρίσι Νο2», συνομιλίες της κυβέρνησης με την τρόικα.
Η επιμονή της τρόικας σε εξαιρετικά δυσοίωνες προβλέψεις για το δημοσιονομικό κενό του 2015 αναδεικνύεται ως τώρα σε ανυπέρβλητο εμπόδιο για μια συμφωνία και ελάχιστοι κατανοούν τη στάση των ελεγκτών. Οι γνωρίζοντες τα του παρασκηνίου, όμως, λένε ότι η εξήγηση για όσα συμβαίνουν πρέπει να αναζητηθεί στην Ουάσιγκτον.
Οι συνομιλίες στη γαλλική πρωτεύουσα κατέληξαν πολύ γρήγορα σε αδιέξοδο, όταν διαπιστώθηκε -άλλη μια φορά…- ότι…………..
…………
οι ελεγκτές δεν πρόκειται να κάνουν βήμα πίσω από τις προβλέψεις τους για δημοσιονομικό κενό 2,5 δισ. ευρώ και ότι η κυβέρνηση ούτε μπορεί, ούτε επιθυμεί να πάρει τα σκληρά μέτρα, που χρειάζονται για να καλυφθεί αυτό το κενό. Με δεδομένο αυτό το αγεφύρωτο χάσμα και την ασφυκτική, πλέον, πίεση του χρόνου, ελάχιστοι είναι αυτοί που πιστεύουν ότι η αξιολόγηση από την τρόικα μπορεί να ολοκληρωθεί πριν το τέλος του χρόνου, ώστε να κλείσει και η συμφωνία για την προληπτική χρηματοδοτική στήριξη από τον Ευρωπαϊκό Μηχανισμό Σταθερότητας.
Ο υπουργός Οικονομικών, Γκίκας Χαρδούβελης, δεν έχει κρύψει την πεποίθησή του ότι η στάση της τρόικας ως τώρα στις συνομιλίες υπαγορεύεται μάλλον από πολιτικά κίνητρα, παρά από οικονομικούς υπολογισμούς. Δεν έχει εξηγήσει τι ακριβώς εννοεί, έχει τονίσει όμως ότι η επιστροφή της τρόικας στην Αθήνα είναι πρωτίστως θέμα πολιτικής απόφασης.
Σύμφωνα με πληροφορίες, την πορεία των διαπραγματεύσεων έχει επηρεάσει καθοριστικά η στάση του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου και του εκπροσώπου του στη διαπραγμάτευση, Ρίσι Γκογιάλ, ο οποίος εφαρμόζει κατά γράμμα τις οδηγίες του Πόουλ Τόμσεν, τέως επικεφαλής της τρόικας και πλέον υπεύθυνου του Ταμείου για την Ευρώπη. Πρόκειται για διαπραγματευτική γραμμή που υπαγορεύεται από τα ανώτατα κλιμάκια του Ταμείου, γι’ αυτό και οι προσπάθειες της κυβέρνησης για επικοινωνία με τον Τόμσεν, προκειμένου να αλλάξει στάση ο Γκογιάλ, έπεσαν στο κενό.
Το πρόβλημα του Ταμείου ξεφεύγει από τα στενά όρια της παρούσας διαπραγμάτευσης, είναι ευρύτερο, πολιτικού χαρακτήρα και σχετίζεται με τη διαχείριση της ελληνικής/ευρωπαϊκής κρίσης χρέους και με τις σοβαρές διαφωνίες της Ουάσιγκτον με τη γραμμή του Βερολίνου.
Βασική προτεραιότητα του ΔΝΤ, για την περίοδο μετά την έξοδο της Ελλάδας από το μνημόνιο, είναι να διασφαλισθεί ότι το χρέος της χώρας θα είναι τυπικά και ουσιαστικά βιώσιμο. Ότι, δηλαδή, δεν θα είναι στα χαρτιά μόνο βιώσιμο, με εξωφρενικές παραδοχές για πλεονάσματα 4,5% του ΑΕΠ επί σειρά ετών και 20 δισ. ευρώ έσοδα από αποκρατικοποιήσεις. Αλλά ότι θα είναι βιώσιμο με την εφαρμογή μιας οικονομικής πολιτικής εντός των ρεαλιστικών ορίων αντοχής της Ελλάδας.
Ήδη από το 2012, το Ταμείο θεωρούσε ότι είναι αδύνατο η Ελλάδα να πετύχει τα πλεονάσματα που ζητούνται για να καταστεί βιώσιμο το χρέος (δηλαδή να μειωθεί κοντά στο 120% του ΑΕΠ στις αρχές της επόμενης δεκαετίας) και πίεζε τους Ευρωπαίους για ένα «κούρεμα» χρέους, με παράλληλη αναπροσαρμογή επί το ρεαλιστικότερο των στόχων της οικονομικής πολιτικής. Σε απάντηση αυτών των πιέσεων, το Eurogroup εξέδωσε το 2012 τη γνωστή απόφαση, όπου δεσμευόταν για πρόσθετα μέτρα ελάφρυνσης του χρέους, εάν η Ελλάδα πετύχει πλεόνασμα και εφαρμόσει το πρόγραμμα του μνημονίου χωρίς παρεκκλίσεις.
Το Ταμείο δεν σταμάτησε να πιέζει για ουσιαστικές αλλαγές στο πρόγραμμα και νέα ρύθμιση του χρέους. Είναι γνωστό από αφηγήσεις του Γ. Στουρνάρα, όμως, ότι η ελληνική κυβέρνηση δεν θέλησε να δώσει την απαραίτητη στήριξή της στο Ταμείο, για να προχωρήσει σε τέτοια κατεύθυνση η διαπραγμάτευση, επειδή η Αθήνα θέλησε να παραμείνει προσδεμένη στο άρμα του Βερολίνου, ελπίζοντας ότι αυτή η στενή σχέση θα έφερνε σημαντικές πολιτικές διευκολύνσεις. Έτσι, ακόμη και η προσπάθεια του Ταμείου να οργανώσει μέσα στο Νοέμβριο μια ειδική διάσκεψη στην Ουάσιγκτον για το ελληνικό χρέος, ώστε να «στριμώξει» τη Γερμανία, τορπιλίστηκε από την Αθήνα.
Έτσι, φθάνουμε στο κλίμα της τρέχουσας διαπραγμάτευσης με την τρόικα: το Ταμείο επιμένει για το δημοσιονομικό κενό και πιέζει για μέτρα, τα οποία γνωρίζει ότι η κυβέρνηση δεν μπορεί να πάρει, έχοντας ένα και μοναδικό στόχο. Να καταδείξει ότι η Ελλάδα δεν μπορεί να πετύχει τα πρωτογενή πλεονάσματα που απαιτούνται για να καταστεί βιώσιμο το χρέος, άρα δεν υπάρχει άλλη λύση πλην μιας γενναίας αναδιάρθρωσης του χρέους προς τις ευρωπαϊκές κυβερνήσεις και τον Ευρωπαϊκό Μηχανισμό Σταθερότητας.
Οι ευρωπαϊκές συνιστώσες της τρόικας και το Βερολίνο φυσικά δεν κάνουν το παραμικρό για να σταματήσουν το ΔΝΤ. Αντίθετα, πιέζουν την ελληνική κυβέρνηση ακόμη περισσότερο για να πάρει μέτρα, προκειμένου να αποδείξουν ότι η Αθήνα μπορεί να τα βγάλει πέρα με το υφιστάμενο πρόγραμμα και να πετύχει τα απαιτούμενα πλεονάσματα χωρίς να χρειάζεται κάποια δραστική λύση για το χρέος.
Η ελληνική κυβέρνηση έχει «καταφέρει» με τους ως τώρα χειρισμούς της, δηλαδή με την εντελώς μονομερή «προσκόλλησή» της στις γερμανικές θέσεις, να διαπραγματεύεται με την τρόικα χωρίς την παραμικρή συμμαχία! Αντίθετα, έχει οδηγήσει τα πράγματα σε τέτοια κατεύθυνση, ώστε και το ΔΝΤ, αλλά και οι Ευρωπαίοι να ασκούν τις μέγιστες δυνατές πιέσεις, για να ληφθούν μέτρα που μια ασθενής ελληνική κυβέρνηση είναι προφανές ότι δεν μπορεί να πάρει.
/sofokleous10

Οι Γερμανοί μας πήραν κοψοχολιάς και τα αεροδρόμια

Οι Γερμανοί μας πήραν και τα αεροδρόμια
Οι Γερμανοί μας πήραν και τα αεροδρόμια.Σε γερμανική κατοχή περνούν τα 14 αεροδρόμια της χώρας με ένα τίμημα της πλάκας στο πλαίσιο...
της παράδοσης του συνόλου της δημόσιας περιουσίας στους ξένους τοκογλύφους.

Δύο μικρομεσαίες δημοτικές επιχειρήσεις απ’ την Γερμανία άρπαξαν το θησαυρό των ελληνικών αεροδρομίων δημιουργώντας ένα καθαρά γερμανικό μονοπώλιο αφού και το «Ελευθέριος Βενιζέλος» ανήκει στη Χόχτιφ.

Ένα  ακόμη βήμα, στην ολοκληρωτική παράδοση της χώρας μας, στη σύγχρονη γερμανική μπότα, έγινε χθες, με την παράδοση 14 περιφερειακών αεροδρομίων, κοψοχρονιά, σε επενδυτικά σχήματα, που ελέγχονται εξ’ ολοκλήρου από γερμανικά συμφέροντα.

Η εξέλιξη αυτή, που συνέπεσε, τι ειρωνεία, ενώ βρίσκεται σε εξέλιξη η «κρίσιμη» διάσκεψη με την τρόικα, στο Παρίσι, αποδεικνύει ότι η σημερινή Γερμανία, των Μέρκελ-Σόιμπλε, επιδιώκει να ολοκληρώσει, ότι άφησαν μισοτελειωμένο, οι ναζιστές πρόγονοί τους, πριν 70 χρόνια. Όχι μόνο να εγκατασταθούν ως κατακτητές, στη χώρα μας, αλλά και να βάλουν χέρι στον πλούτο της.

Γιατί τα αεροδρόμιά μας, δεν είναι, απλά, κάποια τμήματα εδάφους, ούτε, μόνο, κάποιοι εκμεταλλεύσιμοι χώροι, για την επιχειρηματική κερδοφορία. Συνιστούν εθνικό πλούτο, που ανήκει στους κατοίκους αυτής της χώρας και των επιμέρους περιοχών. Πλέον αυτού, όμως, τα περιφερειακά, ειδικά, αεροδρόμια, αποτελούν και προχωρημένες «γραμμές άμυνας», αλλά και «αιμοδότες» των τοπικών οικονομιών, εξασφαλίζοντας την ταχύτατη σύνδεση των διαφόρων τμημάτων του εθνικού χώρου, αλλά και την κυκλοφορία ανθρώπων και προϊόντων.

Γι` αυτό, άλλωστε και πάντα, τα αεροδρόμιά μας βρίσκονταν υπό εθνικό έλεγχο και ποτέ μέχρι τώρα, ούτε με κυβερνήσεις σκληρού νεοφιλελεύθερου προσανατολισμού, ούτε καν στην τριετία της κυβέρνησης Μητσοτάκη, δεν είχαν καν περάσει ως σκέψη, η ιδιωτικοποίησή τους.
Γι` αυτό και η χθεσινή απόφαση, όπου 14 περιφερειακά αεροδρόμια, πουλήθηκαν, μόλις για 23.000.000 ευρώ το χρόνο, σε μια εμφανώς στημένη διαδικασία, με πρωταγωνιστή το αμαρτωλό ΤΑΙΠΕΔ, αποτελεί το «σκάνδαλο των σκανδάλων», για το οποίο οι υπεύθυνοι θα πρέπει να κάτσουν στο σκαμνί, όπως και για όλα τα εγκλήματα των πέντε μνημονιακών χρόνων.

Ειδικότερα με εφάπαξ τίμημα 1,234 δις ευρώ και 22,9 εκατ. ευρώ ετήσιο εγγυημένο καταβλητέο μίσθωμα, αναπροσαρμοζόμενο ετησίως με τον πληθωρισμό, η κοινοπραξία FRAPORT AG- SLENTEL Ltd, του ομίλου Κοπελούζου, ανακηρύχθηκε από το ΤΑΙΠΕΔ ως προτιμητέος επενδυτής για τα 14 περιφερειακά αεροδρόμια της χώρας.

Ειδικότερα, αποσφραγίστηκαν οι οικονομικές προσφορές που υποβλήθηκαν στις 10 Οκτωβρίου από τα επενδυτικά σχήματα CASA (Corporation America S.A.), METKA Α.Ε., FRAPORT AG-SLENTEL Ltd και VINCI Airports S.A.S. και ΑΚΤOR Παραχωρήσεις Α.Ε. για την παραχώρηση του δικαιώματος χρήσης, λειτουργίας, διαχείρισης και εκμετάλλευσης των περιφερειακών αεροδρομίων (ομάδες Α και Β).

Στη συνέχεια διαπιστώθηκε ότι η FRAPORT AG-SLENTEL Ltd υπέβαλε την υψηλότερη προσφορά και ανακηρύχτηκε προτιμητέος επενδυτής, σύμφωνα με τους όρους της πρόσκλησης υποβολής προσφορών. Το ποσό που προσέφερε η κοινοπραξία ήταν σημαντικά υψηλότερο τόσο από την ανεξάρτητη αποτίμηση, όσο και από την αμέσως επόμενη προσφορά.

Σύμφωνα με όσα ανακοίνωσε το ΤΑΙΠΕΔ, ο προτιμητέος επενδυτής προσέφερε για την Ομάδα Α 609 εκατ. ευρώ εφάπαξ τίμημα και 11,3 εκατ. ευρώ ετήσιο εγγυημένο καταβλητέο μίσθωμα, αναπροσαρμοζόμενο ετησίως με τον πληθωρισμό, και 625 εκατ. ευρώ και 11,6 εκατ. ευρώ αντίστοιχα για την Ομάδα Β. Οι επενδύσεις που αναμένεται να υλοποιηθούν ανέρχονται σε περίπου 330 εκατ. ευρώ σε χρονικό ορίζοντα τεσσάρων ετών, ενώ για όλη τη διάρκεια της παραχώρησης σε περίπου 1,4 δις ευρώ. Τα ποσά αυτά είναι επιπλέον του εφάπαξ τιμήματος και του ετήσιου εγγυημένου καταβλητέου μισθώματος.

Σημειώνεται ότι τα 14 αεροδρόμια έχουν διαιρεθεί σε δύο ομάδες, με την πρώτη να περιλαμβάνει αυτά σε Θεσσαλονίκη, Κέρκυρα, Χανιά, Κεφαλονιά, Ζάκυνθο, Άκτιο και Καβάλα και τη δεύτερη ομάδα τα αεροδρόμια Ρόδου, Κω, Σάμου, Μυτιλήνης, Μυκόνου, Σαντορίνης και Σκιάθου.

http://www.kontranews.gr/

Το Σάββατο 29 Νοεμβρίου 2014, στις 7.30 το βράδυ στην εκπομπή «ΚΟΝΤΑ ΣΤΟΥΣ ΑΓΡΟΤΕΣ» της ΔΙΟΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ με τον Γιάννη Τσιμπονίδη Θέμα: «Γιατί «φάγανε πόρτα» οι εκπρόσωποι των ΕΝΑ»


Η  εκπομπή «Κοντά στους Αγρότες», με τον Γιάννη Τσιμπονίδη, που μεταδίδεται το Σάββατο 29 Νοεμβρίου   2014, στις 7.30 το βράδυ, στην ΔΙΟΝ Τηλεόραση Κεντρικής Μακεδονίας(diontv.gr),  θέμα της έχει: «Γιατί «φάγανε πόρτα» οι εκπρόσωποι των ΕΝΑ»Ονόματα   προσκεκλημένων:

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΤΣΙΑΝΟΣ
Πρόεδρος Ε.Ν.Α. ΗμαθίαςΔΗΜΗΤΡΗΣ ΔΑΛΑΜΗΤΡΑΣ
Πρόεδρος Ε.Ν.Α. ΠιερίαςΘΟΔΩΡΟΣ ΦΥΤΑΝΙΔΗΣ
Πρόεδρος Ε.Ν.Α. Κιλκίς


ΑΓΙΑΣΜΟΣ ΣΤΟΝ ΝΑΥΤΙΚΟ ΟΜΙΛΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣΤην Πέμπτη 27 Νοεμβρίου το απόγευμα ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος κ. Γεώργιος τέλεσε αγιασμό στις εγκαταστάσεις του Ναυτικού Ομίλου στην Παραλία Κατερίνης.
Ο Σεβασμιώτατος συγχάρηκε τους αθλητές, τα μέλη και τους φίλους του Ομίλου για τις πρόσφατες διεθνείς επιτυχίες τους. Ευχαρίστησε τον Πρόεδρο και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου για την πρόσκληση. Τέλος, επισήμανε, παράλληλα με την άθληση του σώματος, ο άνθρωπος ολοκληρώνεται και με την άθληση του πνεύματος, με την πίστη στον Θεό και την αγάπη προς τον συνάνθρωπο.
Ο Πρόεδρος του Ναυτικού Ομίλου Κατερίνης Γιώργος Μελετλίδης, ευχαρίστησε τον Σεβασμιώτατο για την επίσκεψη και τις ευχές του, καθώς και για τις τιμητικές διακρίσεις που απένειμε πρόσφατα, κατά την παρελθούσα εορτή της Πολιούχου Αγίας Αικατερίνης, στους πρωταθλητές κωπηλασίας Κατερίνα Νικολαΐδου, Θωμά Καραμήτρο και Νικόλαο Κακούρη, καθώς και στον προπονητή τους Γιώργο Μπικογιάννη.ΑΡΗΣ - ΕΘΝΙΚ Ν ΚΕΡΑΜΔΙΟΥ.ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ. ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ.ΥΠΟΔΟΜΕΣ

https://encrypted-tbn3.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcRLlL9HkIyzs94TyPKcr6RKrQdhNLwImZ4vCPdCbrUKmB8OL_BTvA
Με τον Αρη Κοκκινοπλιτών αγωνίζεται την Κυριακή η ομάδα του Εθνικου Νέου Κεραμιδίου.Ο αγώνας θα διεξαχθεί στις 15.00 η ώρα στο Β ΔΑΚ
Κατερίνης. Πλήρη αγωνιστική κίνηση το Σαββατοκύριακο και στα πρωταθλήματα των υποδομών. διαβάστε το πρόγραμμα...
....

ΠΡΑΞΗ 29η  

                  Στην Κατερίνη και στα γραφεία της Ε.Π.Σ. Πιερίας σήμερα 27-11-2014 ημέρα Πέμπτη και ώρα 15:00 συνήλθε σε συνεδρίαση η Επιτροπή Διαιτησίας της Ε.Π.Σ. Πιερίας που αποτελείται από τους  ΟΡΦΑΝΙΔΗ Κωνσταντίνο Πρόεδρο, Μαβίνη Αργύριο Αναπληρωτή Πρόεδρο, Αθανασόπουλο Χρήστο Μέλος με θέμα τον ορισμό διαιτητών και βοηθών διαιτητού για τους αγώνες Πρωταθλήματος  της Ε.Π.Σ. Πιερίας που θα πραγματοποιηθούν  την 29-11-2014 & 30-11-2014.  Μετά από διαλογική συζήτηση αποφασίσθηκε ομόφωνα ο ορισμός των διαιτητών και βοηθών διαιτητού όπως αναγράφεται παρακάτω.

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ:   14η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ                                                Α΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ                                                                ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ:  ΣΑΒΒΑΤΟ  29-11-2014 
ΓΗΠΕΔΟΥΧΟΣ
ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΜΕΝΟΣ
ΓΗΠΕΔΟ
ΩΡΑ
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ
ΒΟΗΘΟΣ Α΄
ΒΟΗΘΟΣ Β΄
ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ
ΠΥΔΝΑ ΚΙΤΡΟΥΣ
ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΛΑΤΑΜΩΝΑ
ΚΙΤΡΟΥΣ
15:00
ΜΕΓΑΣ
ΖΕΡΒΑΣ
ΜΠΛΕΤΣΙΟΥ
ΓΛΥΚΟΠΟΥΛΟΣ
Α.Ε. ΔΡΥΑΝΙΣΤΑ
ΟΛΥΜΠΟΣ ΛΕΠΤΟΚΑΡΥΑΣ
ΡΗΤΙΝΗΣ
«»
ΛΑΦΑΤΖΗΣ
ΣΑΛΤΣΙΔΗΣ
ΚΑΛΟΡΟΓΙΑΝΝΗΣ
ΛΑΙΟΣ
Γ.ΟΛΥΜΠΙΟΣ ΛΟΦΟΥ
ΘΕΡΜΑΙΚΟΣ ΚΟΡΙΝΟΥ
ΜΟΣΧΟΧΩΡΙΟΥ
«»
ΝΤΑΣΙΟΠΟΥΛΟΣ
ΑΤΜΑΤΖΙΔΗΣ
ΠΛΟΣΚΑΣ
ΟΡΦΑΝΙΔΗΣ
ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΟΛΙΝΔΡΟΥ
ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΣΕΒΑΣΤΗΣ
ΚΟΛΙΝΔΡΟΥ
«»
ΝΙΚΟΛΙΤΣ
ΣΤΑΦΙΔΑΣ
ΚΟΡΙΝΙΩΤΗ
ΚΙΣΚΙΝΙΔΗΣ
ΔΙΟΣΚΟΥΡΟΙ
ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΙΤΟΧΩΡΟΥ
Ι. ΚΑΛΛΙΑΝΙΔΗΣ
«»
ΚΑΡΑΜΠΟΥΛΑΣ
ΚΑΚΑΝΗΣ
ΔΑΝΙΗΛΙΔΟΥ
ΝΤΟΥΡΑΚΟΓΛΟΥ
Α.Μ.Σ.  25η ΜΑΡΤΙΟΥ
ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΣΦΕΝΔΑΜΗΣ
Γ. ΑΣΛΑΝΙΔΗΣ
«»
ΚΥΦΟΣ
ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ
ΓΑΛΑΝΗΣ
ΣΜΥΡΛΗΣ
Α.Ε. ΠΕΡΙΣΤΑΣΗΣ
ΕΘΝΙΚΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ
ΠΕΡΙΣΤΑΣΗΣ
«»
ΑΣΛΑΝΙΔΗΣ
ΠΕΤΡΟΥ
ΒΡΟΥΖΟΣ
ΠΑΥΛΙΔΗΣ Θ
Α.Ε. ΚΑΡΙΤΣΑΣ
Γ.Α.Σ. ΣΒΟΡΩΝΟΥ
ΚΑΡΙΤΣΑΣ
«»
ΓΚΑΡΑΓΚΑΝΗΣ
ΤΣΙΚΛΗΤΑΡΗ Δ
ΦΙΡΙΝΙΔΗΣ
ΞΑΝΘΟΠΟΥΛΟΣ


ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ:   8η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ                                                  Γ1΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ                                                               ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ:  ΣΑΒΒΑΤΟ  29-11-2014 
ΓΗΠΕΔΟΥΧΟΣ
ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΜΕΝΟΣ
ΓΗΠΕΔΟ
ΩΡΑ
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ
ΒΟΗΘΟΣ Α΄
ΒΟΗΘΟΣ Β΄
ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ
ΕΘΝΙΚΟΣ Ν.ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑΣ
ΗΡΑΚΛΗΣ ΧΡΑΝΗΣ
ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ
15:00
ΚΡΕΤΣΙΜΟΣ
ΜΗΤΣΙΜΠΟΝΑΣ
ΧΑΛΚΙΔΗΣ
ΕΥΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ
ΠΡΟΟΔΟΣ Π.ΚΕΡΑΜΙΔΙΟΥ
ΑΕΤΟΣ ΚΑΤΑΛΩΝΙΩΝ
Π.ΚΕΡΑΜΙΔΙΟΥ
«»
ΜΗΝΟΥΔΗΣ
ΓΑΤΣΙΟΣ
ΜΕΡΤΖΕΜΕΚΗΣ
ΦΤΕΡΓΙΩΤΗΣ
ΕΡΜΗΣ ΕΞΟΧΗΣ
ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΡΥΑΚΙΩΝ
ΕΞΟΧΗΣ
«»
ΠΟΛΥΧΡΟΝΗΣ
ΣΑΒΒΙΔΗΣ
ΛΑΠΑΣ
ΣΚΕΝΔΡΑΣ
ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΑΡΩΝΑ
ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΜΑΚΡΥΓΙΑΛΟΥ
ΚΟΝΤΑΡΙΩΤΙΣΣΑ
«»
ΚΟΥΤΣΟΥΡΑΣ
ΜΙΛΛΟ
ΦΤΑΡΑΣ Ι
ΠΟΙΜΕΝΙΔΗΣ
ΚΑΛΛΙΘΕΑΚΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ
ΡΕΠΩ
ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ:   12η  ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ                                               Β΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ                                                                ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ:  ΚΥΡΙΑΚΗ  30-11-2014
ΓΗΠΕΔΟΥΧΟΣ
ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΜΕΝΟΣ
ΓΗΠΕΔΟ
ΩΡΑ
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ
ΒΟΗΘΟΣ Α΄
ΒΟΗΘΟΣ Β΄
ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ
ΔΙΑΣ ΔΙΟΥ
ΕΛΠΙΣ ΑΝΔΡΟΜΑΧΗΣ
ΔΙΟΥ
15:00
ΛΑΦΑΤΖΗΣ
ΖΕΡΒΑΣ
ΜΠΛΕΤΣΙΟΥ
ΚΑΤΙΜΕΡΤΖΗΣ
ΟΡΦΕΑΣ ΦΩΤΕΙΝΩΝ
Π. ΜΕΛΑΣ ΚΟΝΤΑΡΙΩΤΙΣΣΑΣ
ΦΩΤΕΙΝΩΝ
«»
ΑΣΛΑΝΙΔΗΣ
ΓΙΑΜΟΥΖΗΣ
ΚΑΚΑΝΗΣ
ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ
ΔΙΓΕΝΗΣ ΑΛΩΝΙΩΝ
ΜΥΛΑΥΛΑΚΟΥ
«»
ΚΑΡΑΜΠΟΥΛΑΣ
ΘΕΟΔΩΡΟΥ
ΑΔΑΜΟΠΟΥΛΟΣ
ΑΒΡΑΜΙΔΗΣ
ΑΡΗΣ ΚΟΚΚΙΝΟΠΛΙΤΩΝ
ΕΘΝΙΚΟΣ Ν. ΚΕΡΑΜΙΔΙΟΥ
Β  Δ.Α.Κ.
«»
ΣΥΜΕΩΝΙΔΗΣ
ΑΤΜΑΤΖΙΔΗΣ
ΣΤΑΦΙΔΑΣ
ΚΑΛΠΑΚΙΔΗΣ
ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ ΚΑΤΑΧΑ
ΔΟΞΑ 10 ΜΟΣΧΟΧΩΡΙΟΥ
ΣΦΕΝΔΑΜΗΣ
«»
ΓΚΑΡΑΓΚΑΝΗΣ
ΓΑΤΣΙΟΣ
ΤΣΙΚΛΗΤΑΡΗ Δ
ΖΑΝΕΤΑΣ
ΤΑΥΡΟΣ ΕΛΑΦΟΥ
ΟΛΥΜΠΟΣ ΒΡΟΝΤΟΥΣ
ΕΛΑΦΟΥ
«»
ΜΕΓΑΣ
ΠΕΤΡΟΥ
ΜΗΝΟΥΔΗΣ
ΝΤΟΥΡΑΚΟΓΛΟΥ
ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΣΒΟΡΩΝΟΥ
ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΑΣΤΗΡ Κ.ΑΓΙΑΝΝΗ
ΣΒΟΡΩΝΟΥ
«»
ΚΥΦΟΣ
ΝΤΑΣΙΟΠΟΥΛΟΣ
ΚΑΛΟΡΟΓΙΑΝΝΗΣ
ΜΠΙΝΤΑΣ
Π.Α.Ε. ΠΟΝΤΙΩΝ 2012
ΠΙΝΔΟΣ Α. ΑΓΙΑΝΝΗ
ΔΗΜ. Ν. ΖΩΗΣ
«»
ΝΙΚΟΛΙΤΣ
ΚΟΚΚΙΝΑΚΗΣ
ΣΑΛΤΣΙΔΗΣ
ΜΠΑΤΣΙΟΣ

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ:   8η  ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ                                                 Γ2΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ                                                               ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ:  ΚΥΡΙΑΚΗ  30-11-2014
ΓΗΠΕΔΟΥΧΟΣ
ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΜΕΝΟΣ
ΓΗΠΕΔΟ
ΩΡΑ
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ
ΒΟΗΘΟΣ Α΄
ΒΟΗΘΟΣ Β΄
ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ
ΟΛΥΜΠΟΣ ΑΓ. ΣΠΥΡΙΔΩΝΑ
ΑΠΟΛΛΩΝ ΡΑΧΗΣ
ΑΓ. ΣΠΥΡΙΔΩΝΑ
15:00
ΝΤΟΥΡΑΚΟΓΛΟΥ
ΚΟΡΙΝΙΩΤΗ
ΓΑΛΑΝΗΣ
ΑΝΔΡΕΟΥ
Α.Ο. ΠΑΡΑΛΙΑΣ
ΝΕΟΣ ΠΑΜΒΡΙΑΚΟΣ
ΠΑΡΑΛΙΑΣ
«»
ΑΠΟ ΑΛΛΗ Ε.Π.Σ.


ΓΛΥΚΟΠΟΥΛΟΣ
ΑΕΤΟΣ ΚΑΡΥΩΝ
ΔΟΞΑ ΛΙΤΟΧΩΡΟΥ
Κ. ΜΗΛΙΑΣ
«»
ΒΡΟΥΖΟΣ
ΦΙΡΙΝΙΔΗΣ
ΑΒΡΑΜΙΔΗΣ
ΠΑΥΛΙΔΗΣ Θ
Α.Ε. ΠΟΣΕΙΔΩΝ
ΡΕΠΩ


 
ΑΝΑΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΙ
ΣΑΒΒΑΤΟ
ΑΒΡΑΜΙΔΗΣ-ΑΔΑΜΟΠΟΥΛΟΣ-ΛΙΟΛΙΟΣ-ΜΠΑΤΖΩΝΗΣ-ΓΕΡΜΑΝΟΣ-ΔΙΑΚΟΥΜΑΚΟΣ-ΚΟΥΤΣΙΚΑΝΙΔΗΣ
ΚΑΤΕΡΙΝΗ 27-11-2014
ΚΥΡΙΑΚΗ
ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ-ΠΛΟΣΚΑΣ-ΔΑΝΙΗΛΙΔΟΥ-ΚΡΕΤΣΙΜΟΣ-ΛΑΠΑΣ-ΜΕΡΤΖΕΜΕΚΗΣ-ΜΗΤΣΙΜΠΟΝΑΣ-ΜΙΛΛΟ-ΣΑΒΒΙΔΗΣ-ΦΤΑΡΑΣ Ι-ΚΑΛΙΟΣ-ΜΠΑΤΖΩΝΗΣ-ΛΙΟΛΙΟΣ-ΔΙΑΚΟΥΜΑΚΟΣ-ΓΕΡΜΑΝΟΣ-ΚΟΥΤΣΙΚΑΝΙΔΗΣ-ΧΑΛΚΙΔΗΣ
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ, ΤΑ ΜΕΛΗ

ΑΠΟΦΑΣΗ 47


....ΕΝΩΣΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ Ν. ΠΙΕΡΙΑΣ

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΥΠΟΔΟΜΗΣ
5η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: PROJUNIOR                                                         ΣΑΒΒΑΤΟ 29-11-2014

ΓΗΠΕΔΟΥΧΟΣ
ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΜΕΝΟΣ
ΓΗΠΕΔΟ
ΗΜ/ΝΑΙ
ΩΡΑ
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ


ΕΝΤΟΣ ΕΔΡΑΣ-1
F.C. OLYMPIAN
ΕΝΩΣΙΑΚΟ
29-11-2014
11:00
ΑΒΡΑΜΙΔΗΣ


ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ-1
Α.Ε. ΚΑΡΙΤΣΑΣ
ΓΙΩΤΣΑ
29-11-2014
10:00
ΔΙΑΚΟΥΜΑΚΟΣ


ΑΚΑΔΗΜΙΑ 2006
ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΓΙΩΤΣΑ-1
PLAY-ZONE
29-11-2014
11:00
ΚΟΥΤΣΙΚΑΝΙΔΗΣ


ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ-2
Σ.Φ.Κ. ΠΙΕΡΙΚΟΣ
ΓΙΩΤΣΑ
29-11-2014
11:00
ΔΙΑΚΟΥΜΑΚΟΣΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: JUNIOR                                                                  ΣΑΒΒΑΤΟ 29-11-2014

ΓΗΠΕΔΟΥΧΟΣ
ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΜΕΝΟΣ
ΓΗΠΕΔΟ
ΗΜ/ΝΑΙ
ΩΡΑ
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ


Α.Ε. ΚΑΡΙΤΣΑΣ
ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΛΑΤΑΜΩΝΑ
ΕΝΩΣΙΑΚΟ
29-11-2014
09:45
ΑΒΡΑΜΙΔΗΣ


ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΓΙΩΤΣΑ-2
ΑΡΗΣ ΚΟΚΚΙΝΟΠΛΙΤΩΝ
ΕΝΩΣΙΑΚΟ
29-11-2014
09:45
ΛΙΟΛΙΟΣ


Α.Ε. ΠΕΡΙΣΤΑΣΗΣ
ΒΑΤΑΝΙΑΚΟΣ
ΕΝΤΟΣ ΕΔΡΑΣ
29-11-2014
10:00
ΜΠΑΤΖΩΝΗΣ


ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΙΤΟΧΩΡΟΥ
Σ.Φ.Κ. ΠΙΕΡΙΚΟΣ-1
ΕΝΤΟΣ ΕΔΡΑΣ
29-11-2014
11:30
ΜΠΑΤΖΩΝΗΣ


ΑΚΑΔΗΜΙΑ 2006-2
Γ.Α.Σ. ΣΒΟΡΩΝΟΥ
PLAY-ZONE
29-11-2014
11:00
ΚΟΥΤΣΙΚΑΝΙΔΗΣ


ΑΚΑΔΗΜΙΑ 2006-1
ΕΝΤΟΣ ΕΔΡΑΣ
PLAY-ZONE
29-11-2014
12:30
ΚΟΥΤΣΙΚΑΝΙΔΗΣ


F.C. OLYMPIAN
Σ.Φ.Κ. ΠΙΕΡΙΚΟΣ-2
ΕΝΤΟΣ ΕΔΡΑΣ
29-11-2014
13:00
ΜΠΑΤΖΩΝΗΣ


Π.Α.Ε. ΠΟΝΤΙΩΝ 2012
ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΓΙΩΤΣΑ-1
ΓΙΩΤΣΑ
29-11-2014
12:00
ΔΙΑΚΟΥΜΑΚΟΣΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: ΠΡΟΠΑΙΔΙΚΟ                                          ΣΑΒΒΑΤΟ 29-11-2014

ΓΗΠΕΔΟΥΧΟΣ
ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΜΕΝΟΣ
ΓΗΠΕΔΟ
ΗΜ/ΝΑΙ
ΩΡΑ
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ


ΑΚΑΔΗΜΙΑ 2006-2
ΑΡΗΣ ΚΟΚΚΙΝΟΠΛΙΤΩΝ
ΕΝΩΣΙΑΚΟ
29-11-2014
12:30
ΑΒΡΑΜΙΔΗΣ
ΛΙΟΛΙΟΣ

ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΓΙΩΤΣΑ-1
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ
ΕΝΩΣΙΑΚΟ
29-11-2014
14:00
ΛΙΟΛΙΟΣ
ΑΒΡΑΜΙΔΗΣ

ΔΙΑΣ ΔΙΟΥ
Π.Α.Ε. ΠΟΝΤΙΩΝ 2012
ΕΝΩΣΙΑΚΟ
29-11-2014
15:30
ΛΙΟΛΙΟΣ
ΑΒΡΑΜΙΔΗΣ


ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: ΠΑΙΔΙΚΟ                                                      ΣΑΒΒΑΤΟ 29-11-2014

ΓΗΠΕΔΟΥΧΟΣ
ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΜΕΝΟΣ
ΓΗΠΕΔΟ
ΗΜ/ΝΑΙ
ΩΡΑ
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ


ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ
ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΛΑΤΑΜΩΝΑ
ΚΑΤΑΧΑ
29-11-2014
10:30
ΜΗΝΟΥΔΗΣ
ΜΕΡΤΖΕΜΕΚΗΣ
ΧΑΛΚΙΔΗΣ
5η  ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: PROJUNIOR                                                         ΚΥΡΙΑΚΗ 30-11-2014

ΓΗΠΕΔΟΥΧΟΣ
ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΜΕΝΟΣ
ΓΗΠΕΔΟ
ΗΜ/ΝΑΙ
ΩΡΑ
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ


ΕΝΤΟΣ ΕΔΡΑΣ-2
ΚΑΛΛΙΘΕΑΚΟΣ
ΕΝΩΣΙΑΚΟ
30-11-2014
10:00
ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ


Π.Α.Ε. ΠΟΝΤΙΩΝ 2012
ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΓΙΩΤΣΑ-2
ΕΝΩΣΙΑΚΟ
30-11-2014
11:00
ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ


ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ
ΑΡΗΣ ΚΟΚΚΙΝΟΠΛΙΤΩΝ
ΕΝΩΣΙΑΚΟ
30-11-2014
12:00
ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ


 

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: JUNIOR                                                                  ΚΥΡΙΑΚΗ 30-11-2014

ΓΗΠΕΔΟΥΧΟΣ
ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΜΕΝΟΣ
ΓΗΠΕΔΟ
ΗΜ/ΝΑΙ
ΩΡΑ
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ


ΘΕΡΜΑΙΚΟΣ ΚΟΡΙΝΟΥ
ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΜΑΚΡΥΓΙΑΛΟΥ
ΕΝΩΣΙΑΚΟ
30-11-2014
09:45
ΓΕΡΜΑΝΟΣ


ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΝΕΟΚΑΙΣΑΡΕΙΑΣ
ΚΑΛΛΙΘΕΑΚΟΣ
ΕΝΩΣΙΑΚΟ
30-11-2014
09:45
ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: ΠΡΟΠΑΙΔΙΚΟ                                         ΚΥΡΙΑΚΗ 30-11-2014

ΓΗΠΕΔΟΥΧΟΣ
ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΜΕΝΟΣ
ΓΗΠΕΔΟ
ΗΜ/ΝΑΙ
ΩΡΑ
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ


ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ
Σ.Φ.Κ. ΠΙΕΡΙΚΟΣ
ΕΝΩΣΙΑΚΟ
30-11-2014
11:00
ΓΕΡΜΑΝΟΣ
ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ

ΘΕΡΜΑΙΚΟΣ ΚΟΡΙΝΟΥ
F.C. OLYMPIAN
ΕΝΩΣΙΑΚΟ
30-11-2014
12:30
ΓΕΡΜΑΝΟΣ
ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ

Γ.Α.Σ. ΣΒΟΡΩΝΟΥ
Α.Ε. ΠΕΡΙΣΤΑΣΗΣ
ΕΝΩΣΙΑΚΟ
30-11-2014
14:00
ΚΡΕΤΣΙΜΟΣ
ΜΗΤΣΙΜΠΟΝΑΣ

ΑΚΑΔΗΜΙΑ 2006-1
ΕΝΤΟΣ ΕΔΡΑΣ
ΕΝΩΣΙΑΚΟ
30-11-2014
15:30
ΚΡΕΤΣΙΜΟΣ
ΜΗΤΣΙΜΠΟΝΑΣ

 

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: ΠΑΙΔΙΚΟ                                                                      ΚΥΡΙΑΚΗ 30-11-2014

ΓΗΠΕΔΟΥΧΟΣ
ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΜΕΝΟΣ
ΓΗΠΕΔΟ
ΗΜ/ΝΑΙ
ΩΡΑ
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ


Γ.Α.Σ. ΣΒΟΡΩΝΟΥ
ΑΚΑΔΗΜΙΑ 2006
ΣΒΟΡΩΝΟΥ
30-11-2014
10:30
ΓΑΛΑΝΗΣ
ΑΤΜΑΤΖΙΔΗΣ
ΣΑΛΤΣΙΔΗΣ
Σ.Φ.Κ. ΠΙΕΡΙΚΟΣ
Α.Ε. ΚΑΡΙΤΣΑΣ
ΒΟΗΘ. ΠΙΕΡΙΚΟΥ
30-11-2014
11:00
ΣΑΒΒΙΔΗΣ
ΦΤΑΡΑΣ Ι
ΛΑΠΑΣ
ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΙΤΟΧΩΡΟΥ
Π.Α.Ε. ΠΟΝΤΙΩΝ 2012
ΛΙΤΟΧΩΡΟΥ
30-11-2014
11:00
ΚΟΡΙΝΙΩΤΗ
ΜΙΛΛΟ
ΚΑΛΙΟΣ


....
http://ethnikosneoukeramidiou.blogspot.gr/