ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Τετάρτη 3 Ιανουαρίου 2024

ΙPhone 13 pro max 256 Πωλειται 1000 ευρώ.

 Χωρίς την παραμικρή γρατζουνιά σαν καινούργιο μεσα στο κουτί του...όχι παζάρια παρακαλώ. Άσπρο Χρυσαφί ενος χρόνου...τηλ. 6941601650






Μπορείτε να μας φέρετε μερικά παιδιά;

 


Όχι , Τα Τέμπη δεν κρίθηκαν από δύο Εκλογές ...

 

Αυτό το βίντεο θα σας συνοδεύει όλο το 2024 αλλά και για τα χρόνια που θα ακολουθήσουν.

 

Μου θυμήθηκε ξαφνικά ο Άρης ότι πληρώνουμε τη γιορτή κ θέλει απαγορεύσεις, τα 200.000€ του Ρουβά για 17min δεν τον ενόχλησαν.

 


Όργια στο Υπερταμείο – Το πάρτι εξόδων Δημητριάδη και η σύγκρουση δύο κόσμων στη Νέα Δημοκρατία

Παραμονή Πρωτοχρονιάς και ενώ ακόμα δεν έχει δημοσιεύσει οικονομικές καταστάσεις για το 2022, το (το ΓΕΜΗ κάνει τα στραβά μάτια και δεν προχωράει σε αναστολή καταχώρισης επιβραβεύοντας τη μη τήρηση του νόμου) δημοσίευσε την έκθεση τρίτου τριμήνου 2023 επί των πεπραγμένων και οικονομικών καταστάσεων.

Στην έκθεση το Υπερταμείο επαίρεται ότι είχε τις υψηλότερες επιδόσεις από ποτέ σε επίπεδο μερισμάτων εισπράττοντας 118,6 εκ ευρώ.

Ωστόσο, είναι σαφές ότι το αποτέλεσμα είναι συγκυριακό λόγω των μερισμάτων που Αερολιμένα Αθηνών από κεφάλαια που είχαν σωρευτεί χρόνια και εν όψει της εισαγωγής της εταιρίας στο Χρηματιστήριο.

Το μέρισμα που αναγνωρίστηκε από το Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών είναι 112,5 εκ ευρώ από 50,25 εκ ευρώ στο περυσινό ενιάμηνο.

Πάρτι δαπανών

Η δημοκρατία δεν είναι δεδομένη

 Στην αυγή της νέας χρονιάς κάνουμε μερικές σκέψεις για την ποιότητα που έχει η δημοκρατία στον κόσμο και στην πατρίδα μας. Όχι μόνο γιατί εμείς οι Έλληνες θα γιορτάσουμε φέτος -πρωτοφανές στην πολυτάραχη Ιστορία μας- 50 χρόνια αδιατάρακτης κοινοβουλευτικής δημοκρατίας, με ότι και αν έχει επιφέρει αυτή, αλλά και διότι το μέλλον που έρχεται για τη δυτική δημοκρατία φαίνεται άκρως ενδιαφέρον και εξόχως προκλητικό.

Η βασική σκέψη, είναι ότι οι άνθρωποι στο μέλλον θα καλούνται να επικυρώνουν με την ψήφο τους μακρόθεν ή εκ του σύνεγγυς, με φυσική παρουσία ή με ηλεκτρονική ψήφο, τις αποφάσεις μιας κυρίαρχης ελίτ, η οποία σε πρώτη φάση σε αυτό το ιστορικό στάδιο ομογενοποιεί αξιακά, τεχνολογικά, πολιτικά τις δυτικές κοινωνίες και τα έθνη για την τελική αναμέτρηση με την Άπω Ανατολή. Όπου Ανατολή = Κίνα.