ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Τετάρτη 23 Αυγούστου 2023

Ποια είναι η επιθυμητή διάρκεια της σεξουαλικής πράξης

 Η έρευνα σχετικά με  το πόσο διαρκεί συνήθως το σεξ είναι σαφώς περιορισμένη. Οι υπάρχουσες μελέτες μάλιστα  έχουν σημαντικούς περιορισμούς καθώς  οι περισσότερες, για παράδειγμα, θεώρησαν ότι  σεξ συνιστά μόνο η  πέο-κολπική επαφή, ενώ παράλληλα  περιλάμβαναν μόνο ετεροφυλόφιλα ζευγάρια.

Επηρεάζει η απώλεια βάρους το μέγεθος του στήθους;

 Η αλήθεια είναι ότι το μέγεθος και το σχήμα του στήθους μας επηρεάζεται από τις διακυμάνσεις του βάρους. Το πόσο επηρεάζεται όμως εξαρτάται από τη σύσταση του στήθους κάθε γυναίκας. Άλλες έχουν πιο πυκνούς μαστούς και άλλες περισσότερο λίπος στο στήθος τους.

Πως επηρεάζει το βάρος το μέγεθος του στήθους

Επί Μητσοτάκη, θα εκκενώνετε τα σπίτια και τις περιουσίες σας είτε μέσω φωτιάς, είτε μέσω εφορίας, είτε μέσω τραπεζών-Πάτσηδων, είτε λόγω ακρίβειας, είτε μέσω ΔΕΗ κτλ.

 


Έκλεισε η συνεργασία για την επόμενη Eurovision....

 


Επιτελους ήρθαν και πάλι οι Ρουμάνοι για να μας σώσουν από την ανίκανη κυβέρνηση

 


Ανεξέλεγκτο το μέτωπο στην Πάρνηθα – Εφιαλτικές εικόνες στον Άγιο Ιωάννη τον Ρώσσο – Κατεβαίνει σιγά σιγά στον οικισμό η φωτιά – Ακούγονται ισχυρές εκρήξεις στο σημείο

Ανεξέλεγκτο το μέτωπο στην Πάρνηθα – Εφιαλτικές εικόνες στον Άγιο Ιωάννη τον Ρώσσο – Κατεβαίνει σιγά σιγά στον οικισμό η φωτιά – Ακούγονται ισχυρές εκρήξεις στο σημείο
 Αντιδήμαρχος Φυλής: «Συνεχείς αναζωπυρώσεις, ακούγονται εκρήξεις, όλα δείχνουν εμπρησμό» - Οι κάτοικοι αποφάσισαν να πάρουν τον νόμο στα χέρια τους και πραγματοποιούν ένοπλες περιπολίες, συλλαμβάνοντας εμπρηστές στον Έβρο

Ο Μπάιντεν αγοράζει ήδη εξοπλισμό «Covid» και προσλαμβάνει υπεύθυνους επιβολής «πρωτοκόλλου ασφαλείας» για την πανδημία

Ο Μπάιντεν αγοράζει ήδη εξοπλισμό «Covid» και προσλαμβάνει υπεύθυνους επιβολής «πρωτοκόλλου ασφαλείας» για την πανδημία
 Διεθνής ανησυχία για νέο στέλεχος με 30 μεταλλάξεις – «Εξελικτικό άλμα» της νόσου λένε οι ειδικοί - Καταλάβαμε...

Η διοίκηση Μπάιντεν έχει ήδη αρχίσει να αγοράζει εξοπλισμό αντιμετώπισης του Covid-19, όπως κιτ – τεστ δοκιμών, καθώς προσλαμβάνει και συμβούλους για «πρωτόκολλα ασφαλείας», σύμφωνα με αποκλειστική αναφορά από το War Room.

Το εύρημα αυτό είναι μια πρώτη ένδειξη που επιβεβαιώνει τις σκέψεις πολλών ότι οι ομοσπονδιακές αρχές προετοιμάζονται για νέους περιορισμούς για τον COVID αυτό το φθινόπωρο, με αποκορύφωμα τις αρχές του 2024.


Η δημοσιογράφος Natalie Winters αναλύει τα ευρήματά της παρακάτω:

Η ΕΥΠ στις έρευνες για τις φωτιές: Γιατί «βλέπουν» οργανωμένο σχέδιο εμπρησμών

Η ΕΥΠ στις έρευνες για τις φωτιές: Γιατί «βλέπουν» οργανωμένο σχέδιο εμπρησμών 

Άρχισε να προβάλλεται όμως η «ανάγκη να δοθεί η πυροπροστασία όπως και η αναδάσωση σε ιδιώτες». Κάποιοι μιλούν ήδη για την επόμενη μεγάλη μπίζνα - Kαι κάτι ακόμα... Φιλοκυβερνητικά ή κυβερνητικά τα τηλεοπτικά κανάλια;.

Στις έρευνες για τις φωτιές που ξέσπασαν τις τελευταίες μέρες στη χώρα συμμετέχουν τα κλιμάκια της Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών (ΕΥΠ), προκειμένου να εξεταστεί και το σενάριο της ασύμμετρης απειλής μέσω οργανωμένου σχεδίου εμπρησμών.

Το Τουρνουά Ομάδων Μπριτζ 3ης Βαθμίδας στο Λιτόχωρο (1-3 Σεπτεμβρίου)

 


37η Εμποροπανήγυρη Δήμου Κατερίνης: Μουσικές βραδιές & Θέατρο Σκιών στο πρόγραμμα εκδηλώσεων

 


Θεέ μου ‘σχωρα με

 


Δήμος Κατερίνης: Φιλική για τους πεζούς η οδός Βεροίας

Νέα πεζοδρόμια, κατασκευασμένα από σύγχρονα υλικά, φιλικά προς το περιβάλλον και τον

πολίτη, διαμορφώνουν στην πόλη και στις κοινότητες συνεργεία του Δήμου Κατερίνης.

Δρόμος πολυσύχναστος η οδός Βεροίας, με λίγα μόλις εκατοστά υποτυπώδους πεζοδρομίου -

υπαρκτού και ταυτόχρονα ανύπαρκτου, άκρως ακατάλληλου έως και επικίνδυνου για τους διαβάτες

ΕΚΔΡΟΜΗ ΝΕΩΝ ΣΤΕΛΕΧΩΝ ΤΗΣ Ι. Μ. ΚΙΤΡΟΥΣ ΣΤΗ ΣΕΡΒΙΑ

 Από 17 έως 22 Αυγούστου η Ιερά Μητρόπολη Κίτρους, Κατερίνης και

Πλαταμώνος διοργάνωσε Προσκυνηματική και Εκπαιδευτική Εκδρομή για

νέους στη γειτονική χώρα της Σερβίας.

Της εκδρομής ηγήθηκε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ. Γεώργιος, ενώ

συμμετείχαν ο Αρχιμ. Διονύσιος Γκόλιας, Υπεύθυνος Γραφείου Νεότητας,

οι Διάκονοι Σάββας Μιλένκοβιτς και Χριστοφόρος Χάπρων και σαράντα

νέοι, στελέχη, όπως κατηχητές. ιερόπαιδες, ψάλτες και κατασκηνωτικά

στελέχη.

ΣΦΚ Πιερικός 1961 Μεταγραφές ...2023-2024

 Ανακοινώνουμε με χαρά την απόκτηση ενός έμπειρου και γνωστού στο πανελλήνιο ποδοσφαιριστή, που θα προσθέσει ποιότητα στο ρόστερ της ομάδας μας.

Ο Βασίλης Φασίδης θα φοράει φέτος τη φανέλα με το Π στο στήθος αποτελώντας πλέον μέλος της μεγάλης μας, μελανόλευκης οικογένειας.
Τον καλωσορίζουμε στον ιστορικό μας σύλλογο και του ευχόμαστε πολλές επιτυχίες με υγεία και το Π στο στήθος!
Ο νεαρός μέσος Αποστόλης Κοντός, αποτέλεσε "μήλον της Έριδος" στην μεταγραφική αγορά την τρέχουσα περίοδο των ποδοσφαιρικών μετακινήσεων. Τελικά τόσο ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής όσο και η διοίκηση της ομάδας του, επέλεξαν να συνεχίσει στην Κατερίνη την πορεία του, φορώντας την ιστορική φανέλα με το Π στο στήθος. Σημαντικό ρόλο στην μεταγραφή του νεαρού ποδοσφαιριστή έπαιξαν οι πολύ καλές σχέσει; των νέων ιδιοκτητών της ομάδας μας, με τους ανθρώπους της διοίκησης του Διγενή Λακκώματος, στον οποίο ανήκε το νέο μας απόκτημα.
Ευχαριστούμε πολύ την διοίκηση του Διγενή για την ολοκλήρωση της μετακίνησης του ποδοσφαιριστή, καλωσορίζουμε τον Αποστόλη στην ομάδα μας και του ευχόμαστε πολλές επιτυχίες με υγεία και το Π στο στήθος!



SUPER CUP 2023 PIERIAS


 

Ανακοινώνουμε την απόκτηση του νεαρού και πολλά υποσχόμενου τερματοφύλακα Γιάννη Τσακνάκη απο την ΠΑΕ Ποντίων Κατερίνης. ΣΦΚ Πιερικός 1961

Τα φοβερά σωματικά του προσόντα, το ταλέντο και η διάθεση για διάκριση, αποτελούν σημαντικά στοιχεία τα οποία έπαιξαν σημαντικό ρόλο στην απόκτηση του.

Ευχαριστούμε την ομάδα της Νέας Ζωής για την ολοκλήρωση της μρταγραφής και καλωσορίζουμε τον Γιάννη στην μεγάλη μας οικογένεια, με την ευχή να είναι πάντα υγιής και να προσθέσει πολλές επιτυχίες στην πορεία του, με το ιστορικό Π στο στήθος!

Γιώργος Κυριακίδης. αντιδήμαρχος Καθαριότητας Δήμου Κατερίνης: “Βλέπουμε ανάγκες, κοιτάμε τους ανθρώπους στα μάτια. Έτσι πορευόμαστε. Χωρίς τυμπανοκρουσίες. Χωρίς περιττό θόρυβο”

 “Ο στόχος της επόμενης μέρας δε δικαιολογεί, προσωπικές εμμονές, λάθος επιλογές προσώπων. Η γνώση, η εμπειρία και η έξωθεν καλή μαρτυρία είναι η δική μας σημαία. Ο κόσμος γνωρίζει κι εμείς κι εμείς τον κόσμο τον εμπιστευόμαστε”, αναφέρει χαρακτηριστικά σε συνέντευξη του στο Pieriasocial.gr και στη δημοσιογράφο Εύη Μιχωλού, ο αντιδήμαρχος Καθαριότητας Δήμου Κατερίνης κ. Γιώργος Κυριακίδης. Ο κ. Κυριακίδης τόνισε χαρακτηριστικά πως είναι περήφανοι για ότι έχουν καταφέρει σε μια θητεία, με χρηματοδοτήσεις 50 εκατομμυρίων ευρώ σε μόλις 4 χρόνια και επιπλέον 30 εκατομμύρια ευρώ για προτάσεις έργων και μελετών που έχουν κατατεθεί. “Δεν το λες και τίποτα…” υπογράμμισε ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας.

Η συνέντευξη