ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Τετάρτη 7 Ιανουαρίου 2015

"Σαμαράς, ο αχρηστότερος υπουργός Εξωτερικών από καταβολής ελληνικού κράτους"... Έχει άδικο ο κερατάς υπουργός;

Nα που ο Άδωνις Γεωργιάδης έχει απόλυτο δίκιο!

O εθνικός μαλάκας δεν παίζει... την παίζει!

Αυτή η τρομοκρατική οργάνωση... πότε θα μπει στη στενή;

Συνελήφθη η Σοφία Βούλτεψη από τη Νέα Δημοκρατία! Μαλάκα, να έχεις πεθερά τη Βούλτεψη, αυτοκτονiα...

Η Σοφία Βούλτεψη με το ύφος και τα ρούχα που θα φοράει τη νύχτα των εκλογών
Συνελήφθη η Σοφία Βούλτεψη από τη Νέα Δημοκρατία μετά την εμφάνισή της στον «Ενικό» γιατί κρίθηκε ότι έδωσε μόνη της τουλάχιστον τρεις μονάδες στον ΣΥΡΙΖΑ.
Συνήθως λέμε δεν περιγράφεται. Περιγράφεται η χθεσινοβραδινή Βούλτεψη. Ήταν κάτι μεταξύ της τρελής που φοράει την κατσαρόλα στο Παρτάλι, της Μαντάμ Σουσού, της Μαντάμ ντε Μποβαρί και της Μαντάμ Τισό. 
Μιλούσε ακατάπαυστα, διέκοπτε τους πάντες και είχε βάλει στόχο τον...
εαυτό της, τον οποίο διέκοψε 13 φορές.
Πήγε καλά μόνο στα οικονομικά. Είπε 123 φορές στον Λαφαζάνη «πού θα βρείτε τα λεφτά, πού θα βρείτε τα λεφτά, πού θα βρείτε τα λεφτά;»
Ενώ όλοι περίμεναν ότι τα μαλλιά της θα έκλεβαν την παράσταση λόγω Ξηρού, την έκλεψαν τα νύχια με στρασάκια που φαίνεται ότι κόστισαν πανάκριβα και μας έβγαλε τα μάτια δείχνοντάς τα στην κάμερα τρεις φορές το λεπτό.
Όταν όμως ο Φίλης είπε για τον Μελισσανίδη και το πλοίο του που χτύπησαν, απάντησε σωστά: «Πού θα βρείτε τα λεφτά» Και ο Χατζηνικολάου έκανε διάλειμμα αμέσως για να ρωτήσει ο Λοβέρδος τι είναι αυτά που ακούγονται για τον Μελισσανίδη; Πρώτη φορά πιάστηκε αδιάβαστος ο Νίκος.
Η Βούλτεψη φορούσε κατάμαυρα. Κάνει πρόβα το μπλακ τόταλ που θα φοράει το βράδυ των εκλογών.
Στο twitter είχαν ξεσαλώσει:
► «Μαλάκα, να έχεις πεθερά τη Βούλτεψη, αυτοκτονiα»
► «Τώρα θα βγει η Βούλτεψη και θα πει πως το βαπόρι του Μελισσανίδη στη Λιβύη το βομβάρδισε ο δήμαρχος Νέας Φιλαδέλφειας με ντρόουν»
► «Δεν ξέρω γιατί, αλλά οι οικονομικές αναλύσεις της κυρίας Βούλτεψη με τα στρασάκια στα νύχια μού εμπνέουν σοβαρότητα»
Στη φωτό η Βούλτεψη με το ύφος και τα ρούχα που θα φοράει τη νύχτα των εκλογών.
Το βράδυ πάντως προσάγεται από τη Νέα Δημοκρατία στη ΓΑΔΑ με την κατηγορία να μην ξαναβγεί στην τηλεόραση.
"efsyn

"επί μισθώ έπαιζε το πουλί του στα θεοφάνεια ο Κομιστής Ναζιστικών Οπλων"

Εκόνομιστ:
"επί μισθώ έπαιζε το πουλί του στα θεοφάνεια ο Κομιστής Ναζιστικών Οπλων"
Η εφημερίδα, και η... μετάφραση(!) του Κομιστή Οπλονόμου

Ποιός Πασοκος βρέθηκε με 4 εκατομμυρια ΜΕΤΑ την καταρρευση του χρηματιστηρίου;

Λίγα στοιχεία ….ΠΑΣΟΚος κύριος, με πόθεν έσχες. (2004) € 3.915.064,98 σε χρηματοοικονομικούς τίτλους-χαρτιά ….που είναι τα λεφτά ρέεεε!

….κάτι «στάζει» εδώ και βέβαια όχι «η ουρά του γαϊδάρου» ….γιατί τα …………….

………….

χρήματα είναι πολλά!
Οι Πρόεδροι και οι Γραμματείς στην «πράσινη Στάνη» ….δεν ξέρουν τίποτε ή «ποιούνται την νήσσαν»;
Οι «Στάνες των άλλων αποχρώσεων» ….γιατί «το έκαναν γαργάρα», τι φοβούνται;

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

Συρία: Τουλάχιστον 160 παιδιά σκοτώθηκαν σε σχολεία το 2014

Τουλάχιστον 160 παιδιά έχασαν τη ζωή τους σε επιθέσεις που στοχοθέτησαν σχολεία το 2014 στη Συρία την ώρα που σχεδόν 1,6 εκατομμύρια παιδιά αναγκάστηκαν να εγκαταλείψουν τα μαθήματά τους εξαιτίας των συγκρούσεων, κατήγγειλε σήμερα το Ταμείο του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών για τα παιδιά (Unicef) στη Γενεύη.
«Μεταξύ Ιανουαρίου και Δεκεμβρίου, διαπράχθηκαν τουλάχιστον………
………….
68 επιθέσεις εναντίον σχολείων που είχαν ως αποτέλεσμα να σκοτωθούν τουλάχιστον 160 παιδιά και να τραυματιστούν 343» επισήμανε κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης τύπου ο εκπρόσωπος τύπου της Unicef Κριστόφ Μπουλιεράκ.
O ίδιος διευκρίνισε ότι ο απολογισμός αυτός «είναι σίγουρα υποτιμημένος» εξαιτίας της ελλιπούς ενημέρωσης.
Σύμφωνα με το Ταμείο 1,3 έως και 1,6 εκατομμύρια παιδιά από τη Συρία δε μπορούν να πάνε στο σχολείο εξαιτίας της ανασφάλειας που επικρατεί στην χώρα.
«Τα σχολεία πρέπει να παραμείνουν περιοχές όπου επικρατεί η ειρήνη και η εμπιστοσύνη για τα παιδιά χωρίς να υπάρχει ο φόβος να τραυματιστούν ή να πεθάνουν» υπογραμμίζει η Unicef.
Η οργάνωση επιπλέον εξέφρασε την ανησυχία της για την κατάσταση που επικρατεί σε ορισμένες περιοχές που τελούν υπό το μερικό ή πλήρη έλεγχο της οργάνωσης Ισλαμικό Κράτος, κυρίως στις επαρχίες Ράκα, Ντέιρ Εζόρ και στην ύπαιθρο του Χαλεπίου.
«Περίπου 670.000 παιδιά επηρεάζονται» σε αυτές τις περιοχές όπου τα σχολεία παραμένουν σε αρκετές περιπτώσεις κλειστά, εξήγησε ο Μπουλιεράκ.
Στις συγκρούσεις έχουν σκοτωθεί περισσότεροι από 200.000 άνθρωποι σε διάστημα σχεδόν 4 ετών, περιλαμβανομένων περισσότερων από 76.000 το 2014, την πλέον αιματηρή χρονιά της διενέξης, σύμφωνα με τα στοιχεία που έδωσε στη δημοσιότητα η μη κυβερνητική οργάνωση Συριακό Παρατηρητήριο των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων.
Η Unicef από την πλευρά της εκτιμά ότι περισσότερα από 8 εκατομμύρια παιδιά έχουν πληγεί από τις συγκρούσεις, περιλαμβανομένων 1, 7 εκατομμυρίων που έχουν εγκαταλείψει τις εστίες τους και έχουν καταφύγει σε άλλες χώρες.
Πηγή: http://www.real.gr

Και η Deutsche Welle εκθέτει Σαμαρά: «Ουδείς θέλει ένα Grexit, η κουβέντα γίνεται για να επηρεαστούν οι ψηφοφόροι»

Καθαρότερα δεν θα μπορούσε να το γράψει στην ιστοσελίδα της η «Deutsche Welle»: «Η αντιπαράθεση για μια ενδεχόμενη έξοδο της Ελλάδας από το ευρώ γίνεται μόνο για να επηρεαστούν οι ψηφοφόροι. Ουδείς θέλει ένα Grexit. Σε περίπτωση νίκης, Τσίπρας και πιστωτές θα αναζητήσουν έναν έντιμο συμβιβασμό, εκτιμά σε ανάλυσή της.
«Έχουμε ξαναδεί αυτό το έργο. Νίκη του ΣΥΡΙΖΑ διαγραφόταν και στις………..
……….
εκλογές του 2012. Ο πρόεδρός του, Αλέξης Τσίπρας, είχε υποσχεθεί, και τότε, το τέλος της λιτότητας. Στον προεκλογικό αγώνα ηγέτες ευρωπαϊκών χωρών από διαφορετικά πολιτικά στρατόπεδα, όπως η Ανγκελα Μέρκελ, ο Φρανσουά Ολάντ ακόμα και ο Μάριο Μόντι στήριξαν, τότε, τον Αντώνη Σαμαρά προειδοποιώντας ότι ενδεχόμενη νίκη του ΣΥΡΙΖΑ θα μπορούσε να οδηγήσει την Ελλάδα εκτός ευρώ. Δεν γνωρίζουμε κατά πόσο επηρεάστηκαν οι ψηφοφόροι το 2012 υπέρ ή κατά του Αντώνη Σαμάρα, ο οποίος σχημάτισε τελικά κυβέρνηση με τους όρους των πιστωτών να παραμένουν ως είχαν.
Το διακύβευμα των επικείμενων εκλογών είναι και πάλι το ελληνικό πρόγραμμα προσαρμογής. Για μια ακόμα φορά οι δημοσκοπήσεις δείχνουν προβάδισμα του ΣΥΡΙΖΑ. Η διαφορά με το 2012 είναι ότι η ευρωζώνη δεν απειλείται πλέον με αλυσιδωτές αντιδράσεις από τη μια χώρα της κρίσης στην άλλη. Τα τελευταία χρόνια η Ευρώπη έχει θωρακιστεί με δέσμη σημαντικών μέτρων και αποφάσεων, όπως πχ. η Τραπεζική Ένωση. Μόνο για το λόγο αυτό οι ευρωπαίοι πολιτικοί είναι σήμερα σε θέση να συζητούν εκ του ασφαλούς για ένα ενδεχόμενο Grexit, ενώ το 2010 το Βερολίνο θεωρούσε τη χορήγηση πακέτων στήριξης στην Ελλάδα χωρίς εναλλακτική. Όμως οι πιστωτές θα πρέπει να υπολογίζουν με διαγραφή των δανείων σε περίπτωση εξόδου της χώρας από την ευρωζώνη, οπότε δεν μπορούν παρά να επιθυμούν την παραμονή της Ελλάδας. Πολλά συνηγορούν λοιπόν στο ότι ο Αλέξης Τσίπρας έχει δίκιο όταν υποστηρίζει ότι όσοι προειδοποιούν για Grexit θέλουν κυρίως να επηρεάσουν τους έλληνες ψηφοφόρους.
Πόσο πιθανή είναι η έξοδος της Ελλάδας από το ευρώ; Θα οδηγούσε την χώρα του εκτός ευρωζώνης ο Αλέξης Τσίπρας ως πρωθυπουργός; Το σίγουρο είναι ότι αυτό δεν αποτελεί στόχο του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Ούτως ή άλλως η έξοδος μιας χώρας από την ευρωζώνη δεν προβλέπεται στις Ευρωπαϊκές Συνθήκες, παρά μόνο η έξοδος από την ΕΕ, διαμηνύει η Ευρωπαϊκή Επιτροπή. Όμως ο Αλέξης Τσίπρας το μόνο που επιθυμεί είναι η συνέχιση της οικονομικής βοήθειας χωρίς όμως λιτότητα. Οι πιστωτές ωστόσο δεν πρόκειται να αποδεχθούν κάτι τέτοιο, διότι δεν μπορούν ούτε να το εξηγήσουν στους φορολογούμενους, αλλά ούτε και στις υπόλοιπες χώρες της κρίσης οι οποίες τήρησαν τα συμπεφωνημένα.
Στο μεταξύ ο Αλέξης Τσίπρας έβαλε νερό στο κρασί του. Από εκεί που μιλούσε για μονομερή καταγγελία των ελληνικών υποχρεώσεων, προτίθεται σήμερα να «διαπραγματευθεί» με τους πιστωτές και να προχωρήσει σε μονομερείς ενέργειες μόνο αν αναγκαστεί. Πετάει συνεπώς το μπαλάκι στους δανειστές.
Σε περίπτωση νίκης του ΣΥΡΙΖΑ το πιθανότερο είναι οι πιστωτές να «ελαφρύνουν» τα βάρη που επωμίζεται σήμερα η Ελλάδα, ίσως με τη μορφή μιας νέας επιμήκυνσης, στην οποία είχε αναφερθεί ο πρώην ευρωπαίος επίτροπος Οικονομικών και Νομισματικών Υποθέσεων Όλι Ρεν σε συνέντευξή του στο γερμανικό περιοδικό Der Spiegel.
Ένα τέτοιο βήμα θα είναι φυσικά αποτέλεσμα… «σκληρών διαπραγματεύσεων», τουλάχιστον προς τα έξω. Δεν θα ήταν άλλωστε η πρώτη φορά. Και έτσι δεν θα πληγεί το κύρος καμιάς πλευράς. Ο Αλέξης Τσίπρας θα μπορούσε να πει στους ψηφοφόρους του ότι απέσπασε κάτι και οι πιστωτές ότι τίποτα δεν άλλαξε στους όρους για τη χορήγηση στήριξης. Διότι ζητούμενο για όλες τις εμπλεκόμενες πλευρές είναι να αποφύγουν πολιτικές και οικονομικές «αναταράξεις» στην ευρωζώνη», τονίζεται στο άρθρο (διαβάστε εδώ) της «Deutsche Welle».

Μαύρο στις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου για να γλιτώσουμε από τους κλέφτες

ΓΙΩΡΓΟΣ ΒΑΜΒΟΥΚΑΣ
Οι κύριοι Σαμαράς, ΓΑΠ και Βενιζέλος, με τους θεσιθήρες του δικομματικού καθεστώτος και τους παπαχελάδες, τους πρετεντέριδες και τον θέμο του “όλα μίζα”, μας κάνουν προεκλογική πλύση εγκεφάλου, ότι, η δικομματική κυβέρνηση ΝΔ-ΠΑΣΟΚ, “έβγαλε την Ελλάδα από το δημοσιονομικό αδιέξοδο”, “το φως στο τούνελ φάνηκε”, τα “χειρότερα πέρασαν και τα καλύτερα είναι μπροστά μας”, “πετύχαμε πρωτογενές πλεόνασμα”, “ξένες επενδύσεις έρχονται” και άλλες παρόμοιες αερολογίες, ώστε να υφαρπάξουν την ψήφο των πολιτών στις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου του 2015.
Το θράσος των ………….
…………σφουγγοκωλάριων του δικομματικού συστήματος εξουσίας έχει υπερβεί κάθε ηθικό όριο. Η δικομματική νομενκλατούρα έβαλε για λαγό του Σαμαρά την ιλαροτραγική φιγούρα του ΓΑΠ, μήπως και με το νεοϊδρυθέντα κόμμα “Κίνημα Δημοκρατών Σοσιαλιστών”, κλέψει κάποιους ψήφους από τον ΣΥΡΙΖΑ. Οι εξυπνάκηδες της πρωθυπουργικής καμαρίλας, έχουν υπολογίσει πόσους αντιβενιζελικούς ψηφοφόρους θα χάσει η ΝΔ, που στις εκλογές της 17ης Ιουνίου του 2012 είχαν προτιμήσει τον κ. Σαμαρά; Μήπως το κόμμα ΓΑΠ, εισπράξει περισσότερους “αντιβενιζελικούς πασόκους ψηφοφόρους” από τη ΝΔ σε σχέση με τον ΣΥΡΙΖΑ, με συνέπεια ο Αντώνης και η παρεούλα του, να πάνε για μαλλί και τελικά να βγουν κουρεμένοι;
Ας αναλογιστούν οι Έλληνες ψηφοφόροι, ότι, καρεκλοκατακτητές της εξουσίας σαν τους κυρίους Παπαδήμο, Παπαντωνίου, Στουρνάρα, Χαρδούβελη, Καραμούζη και σια, διατυμπανίζουν πως ανήκουν στις προοδευτικές κεντροαριστερές δυνάμεις και αγωνίζονται για τα δικαιώματα του ελληνικού λαού. Κεντροαριστερές δυνάμεις, με παραμάσχαλα την καρέκλα της εξουσίας, με δις ευρώ καταθέσεις σε τράπεζες του εξωτερικού, με βίλες σε κυριλέ προάστια, με πολυτελείς εξοχικές κατοικίες, με σαλέ στην Ελβετία, με κότερα, κ.ά., αποτελούν προσβολή του δημόσιου αισθήματος. Οι κύριοι αυτοί μαζί με τον θέμο με το δήθεν προοδευτιλίκι, ζουν πλουσιοπάροχα, οι καταθέσεις τους σε ξένες τράπεζες εκτιμώνται σε εκατοντάδες δις ευρώ και σε μας τους ιθαγενείς άφησαν πεσκέσι τα μνημόνια και το δυσβάστακτο δημόσιο χρέος. Το δικομματικό καθεστώς με τον γλοιώδη θέμο, διατείνονται ότι τα μνημόνια αποτελούν την μοναδική λύση. Η αλήθεια είναι ότι η μεταπολιτευτική κλεπτοκρατία ΝΔ-ΠΑΣΟΚ, με την χρεοκοπία της χώρας στις αρχές του 2010, μας έριξε στον τάφο των μνημονίων. Μετά τις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου, πολλά θα έχουμε να πούμε από την εκπομπή του θέμου “όλα μίζα” ή “όλα 5,5”. Αυτός ο κύριος θα είναι ο πρώτος, που θα φέρει πίσω τα εκατομμύρια ευρώ για να γεμίσει ο εθνικός κουμπαράς, δηλαδή τα εκατομμύρια ευρώ που παράνομα έβγαζε στο εξωτερικό και παρότι τον πιάσανε με τις μαύρες σακούλες παραμάσχαλα, εξακολουθεί και κυκλοφορεί ελεύθερος χλευάζοντας έντιμους πολίτες στο “όλα μίζα”.
Οι δήμιοι του ελληνικού λαού πρέπει να λογοδοτήσουν. Οι νεκροθάφτες της πατρίδας, έχουν την αναίδεια να ισχυρίζονται ότι τα μνημόνια είναι το φάρμακο που ανέστησε την ελληνική οικονομία. Τρίζουν τα κόκκαλα των ένδοξων απογόνων μας. Οι κατεργάρηδες του δικομματικού καθεστώτος, με γεμάτες τσέπες από μίζες και λαδώματα, ψευδολογούν ασύστολα αποσκοπώντας να κλέψουν την ψήφο των ελλήνων πολιτών. Ως γνωστό, το χρέος της κεντρικής κυβέρνησης κουρεύτηκε δύο φορές, τον Φεβρουάριο και τον Δεκέμβριο του 2012, συντελώντας στη μείωσή του κατά 138 δις ευρώ. Τον Φεβρουάριο του 2012, το χρέος της κεντρικής κυβέρνησης ήταν 270 δις ευρώ ή 129,8% του ΑΕΠ (Ακαθάριστο Εγχώριο Προϊόν). Γιατί το χρέος της κεντρικής κυβέρνησης εκτοξεύτηκε τον Δεκέμβριο του 2014 σε 325,2 δις ευρώ ή 181,8% του ΑΕΠ; Το δημόσιο χρέος αυξάνει με αχαλίνωτους ρυθμούς και ο κ. Σαμαράς οραματίζεται φωταγώγηση στο τούνελ. Το πραγματικό χρέος της κεντρικής κυβέρνησης εκτιμάται το 2014 σε 480 δις ευρώ ή 268,3% του ΑΕΠ. Από την άλλη μεριά, το 2014 το πραγματικό χρέος του ευρύτερου δημόσιου τομέα, υπολογίζεται σε 560 δις ευρώ ή 313% του ΑΕΠ της ελληνικής οικονομίας. Αν δεν φύγει από την κυβερνητική εξουσία η δικομματική συμμορία, το κρατικό χρέος θα συνεχίσει να αυξάνει με ρυθμούς χιονοστιβάδας και η πατρίδα τουλάχιστον για τέσσερις γενεές, θα βρίσκεται υπό τον ζυγό των ξένων πιστωτών. Μαύρο στις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου, για να γλιτώσουμε από τη δικομματική συμμορία που χρεοκόπησε την πατρίδα.

ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΡΕΚΟΡ για το κόμμα ΓΑΠ: 7000 μπινελίκια σε 7 ώρες! Δεν έχει προηγούμενο το πανηγύρι στο Facebook…

1402

Ότι και να γράψουμε ειναι λίγο… Αυτό που γινεται στην σελιδα του κόμματος Παπανδρέου, δεν έχει ιστορικό προηγούμενο. 7,000 υβριστικά σχόλια σε 7 ώρες και ακόμα δεν εχει γινει η επίσημη ανακοίνωση του κόμματος! Απολαύστε:
1400
Και επισκεφθείτε οπωσδήποτε την σελίδα, όπως διαβάζουμε στο Olympia.gr,δεν θα πιστεύετε στα μάτια σας!
14000

Ο “ΒΡΩΜΙΚΟΣ” ΚΑΙ ΣΚΟΤΕΙΝΟΣ ΡΟΛΟΣ ΤΩΝ ΕΡΓΟΛΑΒΩΝ ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΩΝ ΣΤΙΣ ΚΑΛΠΕΣ ΤΟΥ ΓΕΝΑΡΗ-ΕΤΣΙ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΤΟ ΛΑΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΟΙΝΗ ΓΝΩΜΗ-ΤΟΥΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΜΕ

vouli-gallop

Ο Διφορούμενος ρόλος των δημοσκοπήσεων λίγο πριν τις εκλογές
Διαβάζουμε ότι στο Μαξίμου θεωρούν ότι μειώνεται η ψαλίδα ανάμεσα στον ΣΥΡΙΖΑ και τη Ν. Δημοκρατία.
Από τις ευρωεκλογές του Μαΐου 2014 μέχρι σήμερα έχει αναδειχθεί μια νέα βιομηχανία. Ίσως αυτή που θεωρούν ότι θα συμβάλλει στην ανάπτυξη της οικονομίας.
Είναι η βιομηχανία των δημοσκοπήσεων που αυτή τη στιγμή ξεπερνούν τις 60!!!
Τα κυριότερα συμπεράσματα των δημοσκοπήσεων αυτών δείχνουν ότι :
- Η πλειοψηφία των δημοσκοπήσεων δείχνει σαφές προβάδισμα του ΣΥΡΙΖΑ ενώ, ακολουθεί η Ν. Δημοκρατία.
- Εδώ και αρκετές ημέρες εμφανίζεται μια τάση σμίκρυνσης διαφοράς ανάμεσα σε ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ.
- Η αδιευκρίνιστη ψήφος ή αλλιώς οι αναποφάσιστοι, φαίνεται να δημιουργούν ΤΟ ΤΡΙΤΟ ΚΟΜΜΑ!!!
Ίσως και το δεύτερο όταν το ποσοστό τους φτάσει στο 33%!!!
- Αρκετοί συστημικοί σχολιαστές θεωρούν ότι αυτή η δεξαμενή των αναποφάσιστων ψηφοφόρων θα μειώσει σημαντικά τη διαφορά μεταξύ ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ.
 Οι συστημικοί σχολιαστές πιστεύουν ότι η διαφορά ανάμεσα σε ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ είναι τρεις ή τέσσερις μονάδες και η διαφορά θα μειώνεται ακόμα περισσότερο!
Αυτή τη συνεχιζόμενη μείωση της διαφοράς μεταξύ των δύο κομμάτων τη βασίζουν σε διαρροές από το Μαξίμου, ότι οι κρυφές ή οι μυστικές δημοσκοπήσεις που έχουν στα χέρια τους δείχνουν τη μείωση της διαφοράς.
Μήπως λοιπόν οι κρυφές δημοσκοπήσεις που τις διεξάγουν οι ίδιες εταιρείες (που παίρνουν αρκετά έργα από το δημόσιο – κρατικοκίνητρες εταιρείες), δίνουν άλλα ποσοστά στη κοινή γνώμη και άλλα στα κόμματα;
Οι Άγγλοι έχουν ένα γνωμικό: «Όταν ακούτε κάτι, σημασία δεν έχει το ποιος το λέει αυτό ή για το σκοπό που το λέει, σημασία έχει αυτό που λέγεται».
Δηλαδή οι εταιρείες αυτές έχουν ως στόχο να δημιουργούν ψευδαισθήσεις τόσο στα κόμματα όσο και στους ψηφοφόρους τους οποίους πρέπει ανάλογα να υποκινήσουν.
Το ΜΑΚΕΛΕΙΟ τέτοια και ανάλογα παιχνιδάκια δεν τα ανέχεται. Ότι στοιχεία θα υποπίπτουν στην αντίληψη μας θα τα δημοσιοποιούμε την ίδια ώρα.
Ο αγώνας θα είναι σκληρός αλλά θα είναι αγώνας για την αλήθεια. Και μην ξεχνάτε: Όταν διαβάζετε τις δημοσκοπήσεις θα τις διαβάζετε πάντα από την ανάποδη: Δηλαδή από την αδιευκρίνιστη ψήφο για να καταλαβαίνετε το ύψος του “μαγειρέματος”.
Ο κόσμος τους έχει πια καταλάβει…

Δείτε τι μοίραζαν (στα γίδια) μπας και μαζέψουν κόσμο στην ομιλία ΣΑΜΑΡΑ! (ΦΩΤΟ)

49607

469

ΘΕΟΦΑΝΕΙΑ ΣΤΗΝ ΠΙΕΡΙΑ



Με λαμπρότητα εορτάστηκαν τα Θεοφάνεια στην Ιερά Μητρόπολη Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος, όπως και σε ολόκληρη την Εκκλησία.
Τη Δευτέρα 5 Ιανουαρίου το απόγευμα τελέστηκε Αρχιερατικός Εσπερινός στον Ιερό Ναό Αγίας Παρασκευής Κατερίνης, χοροστατούντος του οικείου Μητροπολίτου κ. Γεωργίου. Πριν την απόλυση, ο Σεβασμιώτατος προχείρισε σε Πρωτοπρεσβύτερο τον εφημέριο του Ιερού Ναού π. Αναστάσιο Παναγιωτίδη. Επίσης, χειροθέτησε αναγνώστες τον Χρήστο Τσιάμη, φοιτητή του Ιονίου Πανεπιστημίου, και τον Χρήστο Καρυπίδη, φοιτητή του Πανεπιστημίου Μακεδονίας.
Στη συνέχεια μετέβη στον Ιερό Ναό Αγίου Φανουρίου της Ενορίας Αγίας Άννας Κατερίνης, όπου τέλεσε τον Μέγα Αγιασμό, μετά τον Όρθρο της Αγρυπνίας των Θεοφανείων.
Το πρωί της κυριώνυμης ημέρας, Τρίτης 6 Ιανουαρίου, στον παραπάνω Ιερό Ναό Αγίας Παρασκευής Κατερίνης προέστη των ι. ακολουθιών ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Τριπόλεως και Λιβύης κ. Θεοφύλακτος.
Ο Σεβασμιώτατος κ. Γεώργιος ιερούργησε στον Ιερό Ναό Μεταμορφώσεως Σωτήρος Πλαταμώνα. Μετά τον Μέγα Αγιασμό, σχηματίστηκε λιτανευτική πομπή, η οποία κατέληξε στο πλησιόχωρο λιμάνι, από τη μεγάλη προβλήτα του οποίου πραγματοποιήθηκε η κατάδυση του Τιμίου Σταυρού. Πλήθος πιστών όχι μόνον από τον Πλαταμώνα και τη Λάρισα και από άλλες περιοχές της Πιερίας και της Θεσσαλίας, συμμετείχαν στον πάνδημο εορτασμό.
Το μεσημέρι της ίδιας ημέρας, η κατάδυση του Τιμίου Σταυρού πραγματοποιήθηκε και στην Παραλία Κατερίνης, προεξάρχοντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Κίτρους κ. Γεωργίου. Η τελετή άρχισε στον Ιερό Ναό Αγίας Φωτεινής, με την προσέλευση του ι. Κλήρου και των Αρχών. Ακολούθως, σχηματίστηκε μικρή λιτανεία, η οποία κατέληξε στην παρακείμενη προκυμαία, απ’ όπου πραγματοποιήθηκε η ρίψη του Τιμίου Σταυρού.
Παρόμοιες τελετές πραγματοποιήθηκαν και σε όλες τις παραθαλάσσιες Ενορίες της Ιεράς Μητροπόλεως, όπως Νέοι Πόρροι, Παντελεήμων, Σκοτίνα, Λεπτοκαρυά, Ολυμπιακή Ακτή, Κορινός, Κίτρος, Μακρύγιαλος, Νέα Αγαθούπολη και Μεθώνη.




















Μίτσελ: «Περήφανος που κατάφερα να συνεισφέρω στην ιστορία του Ολυμπιακού»

Μίτσελ: «Περήφανος που κατάφερα να συνεισφέρω στην ιστορία του Ολυμπιακού»


Σαν φίλος αποχωρεί από τον Ολυμπιακό ο Μίτσελ, ο οποίος λίγες ώρες μετά το διαζύγιό του με τους Πειραιώτες, έστειλε το δικό του μήνυμα.
Ο Ισπανός τεχνικός, μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο facebook, ανέβασε μία φωτογραφία του στην οποία φαίνεται εκείνος να σηκώνει την κούπα του πρωταθλητή Ελλάδος.

Πάνω σε αυτή μάλιστα είχε στα ισπανικά και στα ελληνικά το αποχαιρετιστήριο μήνυμά του στον κόσμο του Ολυμπιακού, μετά από περίπου δύο χρόνια παρουσίας.

«Από σήμερα δεν είμαι πια προπονητής του Ολυμπιακού. Ήταν μία μεγάλη προσωπική και πάνω από όλα επαγγελματική εμπειρία. Είχα την ευκαιρία να γνωρίσω έναν μεγάλο σύλλογο, ένα μεγάλο πρωτάθλημα, σπουδαίους ποδοσφαιριστές και πάνω από όλα φοβερούς οπαδούς.

Αισθάνομαι πολύ περήφανος που κατάφερα να συνεισφέρων στην ιστορία αυτού του συλλόγου με τα τρόπαια που σηκώσαμε αυτά τα δύο χρόνια. Σας εύχομαι καλή τύχη», έγραψε χαρακτηριστικά. 

Ξυπνααααα μ@λ@κ@ Ελληνααααααααα

ΕΚΑΒΗ ΚΙΝΗΜΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΩΝ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΩΝ 5/1/2015 Την πρώτη συνάντηση τους πραγματοποίησαν το απόγευμα της Δευτέρας τα μέλη του δικτύου αυτοοργάνωσης που.. συμμετέχουν στο κίνημα δημοκρατών σοσιαλιστών στην Κατερίνη.











ΑΝΑΒΙΩΣΗ ΕΘΙΜΟΥ ΤΗΣ ΜΠΑΜΠΩΣ ΣΤΟ ΚΙΤΡΟΣ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 8-1-2015


Eκδήλωση των Θεοφανείων 6-1-2015 Μακρυγιαλος Πιερίας