ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Κυριακή, 19 Μαΐου 2019

Προεκλογική ομιλία του συνδυασμού ΣΥΝΘΕΣΗ στον Παντελεήμονα Βαγγέλης Γερολιόλιος Υποψήφιος Δήμαρχος για το Δήμο Δίου-Ολύμπου
Συνέχεια χθες 17/05/2019 για την προεκλογική παρουσία του συνδυασμού ΣΥΝΘΕΣΗ και του υποψήφιου δημάρχου Δήμου Δίου-Ολύμπου Βαγγέλη Γερολιόλιου, αυτή τη φορά στον Παντελεήμονα. Μεγάλη η συμμετοχή στην ομιλία, στην οποία αναπτύχθηκε το πρόγραμμα του συνδυασμού προτείνοντας λύσεις στα τοπικά προβλήματα.
Στόχος της ΣΥΝΘΕΣΗΣ, ανέφερε ο υποψήφιος δήμαρχος Δήμου Δϊου-Ολύμπου Βαγγέλης Γερολιόλιος, είναι η βελτίωση της καθημερινότητας των κατοίκων του Παντελεήμονα μέσω δράσεων όπως ο ευπρεπισμός της εισόδου και της άμεσης αποκατάστασης του κατεστραμμένου οδοστρώματος στο σύνολο του οικισμού. Επιπλέον η βελτίωση της σήμανσης προς την παραλία, η διευθέτηση του ζητήματος της στάσης του προαστιακού, η βελτίωση του οδοφωτισμού και η υποστήριξη από τη νέα δημοτική αρχή των εκδηλώσεων του Φεστιβάλ Ολύμπου μαζί με την μελέτη για την κατασκευή αίθουσας πολλαπλών χρήσεων αποτελούν προτεραιότητες του συνδυασμού για τον Παντελεήμονα.
Τέλος έγινε παρουσίαση των υποψήφιων δημοτικών συμβούλών του συνδυασμού ΣΥΝΘΕΣΗ.

ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑ Δ. ΔΙΟΥ- ΟΛΥΜΠΟΥ


Ο Αστέριος Φαρμάκης και οι υποψήφιοι σύμβουλοι του ανεξάρτητου συνδυασμού «Συμπολιτεία» Δίου - Ολύμπου στην Κονταριώτισσα, «θα είμαστε πάντα δίπλα στους δημότες να συζητάμε και να λύνουμε μαζί τα προβλήματα αυτού του τόπου, γιατί θέλουμε ένα Δήμο Ισχυρό για όλους» τόνισε ο υπ. Δήμαρχος.
ΟΜΙΛΙΕΣ ΣΕ ΚΑΤΑΧΑ ΠΑΛΙΟ ΕΛΕΥΘΕΡΟΧΩΡΙ


 Βαγγέλης Λαγδάρης: «Με διαφάνεια και μεθοδικότητα, κερδίζουμε το αύριο»
Η υπεύθυνη στάση της Ανεξάρτητης Κίνησης Πολιτών Βόρειας Πιερίας εγγύηση προοπτικής για το Δήμο Πύδνας-Κολινδρού
Όλο και πληθαίνουν τα αισιόδοξα μηνύματα για την Ανεξάρτητη Κίνηση Πολιτών για τη Βόρεια Πιερία και τον υποψήφιο Δήμαρχο Πύδνας-Κολινδρού Βαγγέλη Λαγδάρη. Οι ομιλίες της Παρασκευής, σε Καταχά και Παλιό Ελευθεροχώρι συγκέντρωσαν μεγάλα ακροατήρια, κάνοντας την πορεία προς τις εκλογές της 26ης Μαΐου ολοένα μαζικότερη.
Ο Βαγγέλης Λαγδάρης έδωσε απαντήσεις για τα ζητήματα που απασχολούν τις τοπικές κοινωνίες και περιέγραψε τον σχεδιασμό για την

Επίσκεψη του επικεφαλής της περιφερειακής παράταξης «Αλληλεγγύη», Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολου Τζιτζικώστα στη Βόρεια ΧαλκιδικήΤα σημαντικά αστικά κέντρα της Βόρειας Χαλκιδικής και συγκεκριμένα τη Γαλάτιστα, τον Πολύγυρο, την Αρναία, τη Μεγάλη Παναγιά και την Ιερισσό επισκέφτηκε ο επικεφαλής της περιφερειακής παράταξης «Αλληλεγγύη», Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολος Τζιτζικώστας.

Ο κ. Τζιτζικώστας, συνοδευόμενος από υποψήφιους περιφερειακούς συμβούλους της παράταξης στη Χαλκιδική, συνομίλησε με τους κατοίκους τόσο των πέντε πόλεων, όσο και των γύρω οικισμών, αλλά και με παραγωγούς, εμπόρους, καταστηματάρχες, επαγγελματίες και επισκέπτες, για τα ζητήματα της καθημερινότητας, ακούγοντας τις προτάσεις τους για την ανάπτυξη της ευρύτερης περιοχής.

«Επισκέφτηκα πέντε σημαντικά αστικά κέντρα της βόρειας Χαλκιδικής, τη Γαλάτιστα, τον Πολύγυρο, την Αρναία, τη Μεγάλη Παναγιά και την Ιερισσό, όπου η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας είναι παρούσα στον αγώνα για τη βελτίωση της καθημερινότητας των πολιτών. Ολοκληρώσαμε τα έργα στον άξονα της Θέρμης με τη Γαλάτιστα, ένα κομβικό έργο για τις οδικές μεταφορές, τις μετακινήσεις των πολιτών και την ενίσχυση του τουρισμού στη Χαλκιδική. Στον άξονα αυτό έχουμε ολοκληρώσει μια σειρά έργων που τον αναβάθμισαν και πιέζουμε όλους τους αρμόδιους φορείς, ώστε να μετατραπεί σε έναν αυτοκινητόδρομο ταχείας και ασφαλούς κυκλοφορίας. Η κατάσταση που επικρατούσε παλιά έχει βελτιωθεί σημαντικά, αφού ‘τρέξαμε’ και ολοκληρώσαμε όλες τις προγραμματισμένες παρεμβάσεις, ενώ για τη βελτίωση των μεταφορών και των μετακινήσεων στην περιοχή έχουμε να δείξουμε εξαιρετικά σημαντικό έργο, με τις παρακάμψεις του Πολυγύρου και της Αρναίας, που είναι εμβληματικά έργα. Δε σταματάμε εδώ. Υλοποιούμε συμπληρωματικά έργα περαιτέρω βελτίωσης της παράκαμψης της Αρναίας, ενώ αρχίσαμε εκτεταμένες συντηρήσεις για τη βελτίωση της ασφάλειας των μετακινήσεων και μεταφορών στον άξονα Πολυγύρου – Ιερισσού και Ιερισσού - Ουρανούπολης. Υλοποιούμε έργα αντιπλημμυρικής προστασίας στον Πολύγυρο και στην περιοχή Τζούρβα Ιερισσού και ήδη ολοκληρώσαμε τις αντιπλημμυρικές παρεμβάσεις μας στο Παλαιοχώρι και το Νεοχώρι. Ολοκληρώσαμε επίσης την ανάπλαση της πλατείας «Μουσείου Υφαντικής» και των κοινόχρηστων χώρων στην Αρναία και δώσαμε λύση στο αποχετευτικό και τη διαχείριση των λυμάτων σε Στάγειρα, Στρατονίκη, Στρατώνι, Πυργαδίκια και Αμμουλιανή, ενώ υλοποιούμε τα έργα στο ΧΥΤΑ του ενιαίου Δήμου Αριστοτέλη. Ανάλογες παρεμβάσεις για ποιοτικό πόσιμο νερό πραγματοποιούμε σε Παλαιοχώρι, Νεοχώρι και Πυργαδίκια, αλλά και στα Βράσταμα, τα Πλανά και το Βάβδο, αξιοποιώντας παράλληλα τις υδρευτικές γεωτρήσεις, διασφαλίζοντας ασφαλές και επαρκές πόσιμο νερό σε όλο το Δήμο Πολυγύρου. Διασφαλίσαμε ποιοτικό πόσιμο νερό με το ολοκληρωμένο έργο μας και στη Μεγάλη Παναγιά. Είμαστε εδώ και στον αθλητισμό, καθώς προγραμματίσαμε την κατασκευή κερκίδων στο γήπεδο ποδοσφαίρου της Ιερισσού, ενώ παρεμβαίνουμε στο αλιευτικό καταφύγιο του Στρατωνίου. Και έχουμε σημαντικό κοινωνικό έργο, με τη δημιουργία Κέντρων Κοινότητας στους Δήμους Πολυγύρου και Αριστοτέλη και με την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου και των άλλων δομών κοινωνικής πρόνοιας. Αρχίζουμε την κατασκευή του νέου κτιρίου για το Γενικό Λύκειο Ιερισσού και με την ολοκλήρωση του εξοπλισμού των ειδικών σχολείων και των τμημάτων ένταξης της περιοχής, ενισχύουμε την παιδεία. Σε εξέλιξη είναι η οργάνωση και υλοποίηση μόνιμης έκθεσης του Αρχαιολογικού Μουσείου Πολυγύρου, ενώ ενισχύουμε όλες τις μεγάλες πολιτιστικές εκδηλώσεις και τους πολιτιστικούς φορείς της περιοχής. Με λόγια λίγα και έργα πολλά, δυναμώνουμε τη Βόρεια Χαλκιδική, δυναμώνουμε τη Μακεδονία», τόνισε ο κ. Τζιτζικώστας.

Βίντεο – Αποκλειστικά για χρήση από ιστοσελίδες:

Απόστολος Τζιτζικώστας | Επίσκεψη στη Χαλκιδική | 18 Μαΐου 2019: https://www.youtube.com/watch?v=d7jaPrS-a5M

 
Πατήστε εδώ για τις φωτογραφίες

Ο Απόστολος Μόσχοβας : Κανένα εμπόδιο στη ζωή δεν είναι αξεπέραστο


Ο Απόστολος είναι ένας Ανθρωπος της Ομογένειας αφού «γεννήθηκα στο Brooklyn το 1971 και από το 1978 επιστρέψαμε με την οικογένειά μου στην ιδιαίτερη πατρίδα μας, το Λιτόχωρο Πιερίας», όμως πολύ γρήγορα η μοίρα του έδειξε το σκληρό της πρόσωπο: «Κατόπιν τροχαίου ατυχήματος που είχα τον Αύγουστο του 1997 με μηχανή, υπέστην κάκωση του νωτιαίου μυελού και έκτοτε κινούμαι με αναπηρικό αμαξίδιο». Ομως ο Απόστολος ήταν πολύ πιο δυνατός από την… μοίρα του: