ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Παρασκευή 19 Οκτωβρίου 2012

Ο παραδοσιακός παπαγάλος!



«Όλη η δόση θα πάει στους δανειστές»!




Γράφει ο Γιώργος Τραπεζιώτης

Σύμφωνα με την δωσιλογική παράδοση, «οι Γερμανοί είναι φίλοι μας» και θέλουν το καλό μας. Εκτός από την -έντοκη- φιλία τους όμως, οι Γερμανοί μάς δανείζουν με το αζημίωτο και τα χρήματά τους, σε μια περίοδο όπου η Ελλάδα συνεχίζει να βυθίζεται στο υφεσιακό σπιράλ της κρίσης. Και, όπως όλοι οι δανειστές του καπιταλιστικού κόσμου, αγωνιούν! Αγωνιούν να τα διασφαλίσουν, καθώς δεν δείχνουν να εμπιστεύονται καθόλου τους Ελληνες.

Ο Σαμαράς εκτελεί… συμβόλαια θανάτου




Η συγκυβέρνηση Σαμαρά – Βενιζέλου – Κουβέλη συμπεριφέρεται από κοινού με την Ε.Ε. και το ΔΝΤ σαν κοπάδι λύκων που έχει πέσει πάνω στον ελληνικό λαό για να τον κατασπαράξει

Αυτοκίνητο παρέσυρε τετράχρονο αγοράκι στο κέντρο του Πύργου!


 Αυτοκίνητο παρέσυρε τετράχρονο αγοράκι στο κέντρο του Πύργου!
ΙΧ αυτοκίνητο παρέσυρε ένα τετράχρονο αγοράκι στο κέντρο του Πύργου λίγα λεπτά μετά τις επτά το απόγευμα, τραυματίζοντάς το στο χέρι, σύμφωνα με το patrisnews.com.
Το αγοράκι, βγήκε από σταθμευμένο αυτοκίνητο και παρασύρθηκε για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους από το διερχόμενο ΙΧ, ενώ μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο του Πύργου.

Στραγγάλισαν φοιτήτρια κατά τη διάρκεια οργίου!


5F5F8281FDDA7DC612E781197C88AAFB 250x180 Στραγγάλισαν φοιτήτρια κατά τη διάρκεια οργίου!
Απίστευτες πληροφορίες βλέπουν το φως της δημοσιότητας για μία φοιτήτρια που έχει εξαφανιστεί εδώ και λίγες ημέρες.
Η Ελίζαμπεθ Μάριοτ, φοιτήτρια του πανεπιστημίου του New Hampshire εξαφανίστηκε στις 9 Οκτωβρίου και έκτοτε όλοι προσπαθούν να καταλάβουν τι έχει συμβεί.
Η αστυνομία έχει πλέον βάσιμες πληροφορίες ότι η κοπέλα πέθανε κατά τη διάρκεια οργίου, όπως μεταδίδει το CBS.

Δημοσκόπηση: Πρώτος ο ΣΥΡΙΖΑ, τρίτη η Χρυσή Αυγή


Pimageshop.com«Δημοσκοπική» πρωτιά και μάλιστα με 3,5 ποσοστιαίες μονάδες δίνει στο ΣΥΡΙΖΑ δημοσκόπηση της VPRC. Στην τρίτη θέση σύμφωνα με την  δημοσκόπηση βρίσκεται η Χρυσή Αυγή, ενώ το ΠΑΣΟΚ βρίσκεται στην Πέμπτη θέση των επιλογών όσων συμμετείχαν στην μέτρηση.

Αναλυτικά η δημοσκόπηση της VPRC για την εφημερίδα  «Ελλάδα αύριο»:
ΣΥΡΙΖΑ 30,5%
ΝΔ         27%
ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 14%
ΑΝΕΞ. ΕΛΛΗΝΕΣ 7%
ΚΚΕ        6,5%
ΠΑΣΟΚ   5,5%
ΔΗΜΑΡ   5,5%
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΞΑΝΑ 1%
ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ ΠΡΑΣΙΝΟΙ 1%
ΛΑΟΣ       0,5%
ΑΛΛΟ ΚΟΜΜΑ 1,5%

Πορτοκαλόπιτα



Συνταγή για 8-10 άτομα

Από το: xs-recipes.com

Υλικά: 
1/3 φλιτζανιού ζάχαρη
1/3 φλιτζανιού ελαιόλαδο (επιπρόσθετο για το ταψί)
2 κουταλιές της σούπας μπέικιν πάουντερ
1 κουταλάκι του γλυκού εκχύλισμα βανίλιας ή 1 φακελάκι σκόνη
1 και 1/4 φλιτζάνια γιαούρτι στραγγιστο
4 αυγά
Ξύσμα από 1 πορτοκάλι, χοντροτριμμένο
10 φύλλα κρούστας 

Συναγερμός για κύκλωμα αγοραπωλησίας βρεφών στην Κρήτη


Του Σωτήρη Μεταξά 
Παζάρι βρεφών, με πρωταγωνιστές σπείρα αλλοδαπών που έχει απλώσει τα πλοκάμια της στην Κρήτη έχει σημάνει συναγερμό στην τοπική ΕΛΑΣ, την ώρα που οι πτυχές της υπόθεσης που ήρθε χθες στο προσκήνιο συγκλονίζουν...Αξιωματικοί της αστυνομίας ερευνούν το ενδεχόμενο η υπόθεση αγοραπωλησίας βρέφους 36 ημερών στο Ηράκλειο, να μην αποτελεί μεμονωμένο περιστατικό, αλλά κομμάτι ενός εφιαλτικού παζλ. 

Η Συνταγή της Ημέρας!


Φιλέτο ψαριού με σάλτσα από σταφύλι

Συνταγή για 4 άτομα

Από το: xs-recipes.com

Υλικά:
850-100γρ. φιλέτα ψαριού φρέσκα ή κατεψυγμένα χωρίς πέτσα
Αλάτι
Μαύρο πιπέρι
2 κουταλιές της σούπας σπορέλαιο
1 φλιτζάνι πράσινα σταφύλια χωρίς κουκούτσια
1/2 φλιτζάνι ανάμικτα

Πρωτοσέλιδο 19.10.2012

Πρωτοσέλιδο 19.10.2012

ΠΙΕΡΙΚΟΣ ....Για την "ρεβάνς" στα Ψαχνά...



Ανεβάζουν "στροφές"  Βασιλειάδης και Ελευθεριάδης
Επιστρέφει στην αγωνιστική δράση ο  τερματοφύλακας Άκης Βασιλειάδης του Πιερικού, που τέθηκε στη διάθεση του προπονητή του Νίκου Γκουλή. Ο Βασιλειάδης ξεπέρασε  τον τραυματισμό του,  με τον Κατερινιώτη πορτιέρο να δίνει περισσότερες λύσεις στον Νίκο Γκουλή.

Το παιχνίδι στα Ψαχνά έχει το δικό του χαρακτήρα, αφού τις τελευταίες δύο χρονιές κάτω από τα δοκάρια καθόταν ο Θανάσης Τόλιος, ο έταιρος Κατερινιώτης τερματοφύλακας του Πιερικού, που θα επιστρέψει την Κυριακή, που θα  αγωνιστεί κατά της περσινής του ομάδος.

Όσον αφορά το νεαρό περιφερειακό επιθετικό Ελευθεριάδη, έχει ανεβάσει ρυθμό και όλα δείχνουν ότι θα επιστρέψει μετά από δύο αγωνιστικές στην ενεργό δράση, αφού είναι πλέον πολύ καλά στην υγεία του, ξεπερνώντας και το παραμικρό πρόβλημα με τον τραυματισμό του. Την Τρίτη οι παίκτες πήραν ρεπό λόγω της τοπικής εορτής, ενώ  από την Τετάρτη επέστρεψαν  κανονικά στο ρυθμό της προετοιμασίας για το Κυριακάτικο παιχνίδι, με τον Ηρακλή στα Ψαχνά Ευβοίας.

Ο Πιερικός είναι αήττητος τις 5 πρώτες αγωνιστικές του φετινού πρωταθλήματος έχοντας κάνει το ρεπό του, μετρά μία νίκη και τρεις ισοπαλίες, έχοντας στατιστικά στα γκολ 2-1.

Η ομάδα της Πιερίας θέλει να περάσει αλώβητη από τα Ψαχνά και να πάρει τη ρεβάνς της περσινής βαριάς ήττας με 4-0 στο φινάλε του πρωταθλήματος, που την έθεσε νοκ-άουτ από τα πλέι οφ της διεκδίκησης της ανόδου στη Σούπερ Λίγκα.

Τα πρώτα συμβόλαια μίσθωσης κοινόχρηστης γης σε δικαιούχους



Πρόκειται για τη διάθεση αγροτεμαχίων, που είχαν αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του ΟΠΕΚΕΠΕ και εκμισθώνονται σύμφωνα με την 2556/20-09-2011 Απόφαση του Υπ. Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων
Παραδόθηκαν από την Αντιπεριφερειάρχη Πιερίας, κ. Σοφία Μαυρίδου, τα πρώτα μισθωτήρια συμβόλαια σε δικαιούχους του προγράμματος διανομής αγροτεμαχίων προς ενοικίαση με συμβολικό μίσθωμα του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων.
Στο γραφείο της Αντιπεριφερειάρχη Πιερίας, στην έδρα της Π.Ε. Πιερίας, την Τετάρτη 17 Οκτωβρίου 2012, παρουσία του Περιφερειακού Συμβούλου της Π.Ε. Πιερίας, κ. Δημήτρη Τσιμήτρη, της Προϊσταμένης της Διεύθυνσης Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής της Π.Ε. Πιερίας, κ. Ευδοκίας Κίτσιου και του Επιστημονικού Συνεργάτη της Π.Ε. Πιερίας, Δημήτρη Ρουκά, έγινε η παράδοση των συμβολαίων μίσθωσης δημόσιας γεωργικής και κτηνοτροφικής γης στους αγρότες που επιλέχτηκαν.
Πρόκειται για τη διάθεση αγροτεμαχίων, που είχαν αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του ΟΠΕΚΕΠΕ και εκμισθώνονται σύμφωνα με την 2556/20-09-2011 Απόφαση του Υπ. Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, τα οποία μισθώθηκαν μετά τον έλεγχο των δηλωθέντων στοιχείων των ενδιαφερόμενων αιτούντων υποψηφίων και την τελική αξιολόγηση που διενεργήθηκε από την αρμόδια επιτροπή της Διεύθυνσης Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής της Π.Ε. Πιερίας, σε νέους αγρότες και στον Αγροτικό Συνεταιρισμό ΣΠΕΚΟ Βροντούς.

Σύσκεψη στο δήμο Κατερίνης για τις σχολικές υποδομές Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης

Τρία νέα δημοτικά σχολεία ιδρύονται στην Κατερίνη
Την ίδρυση τριών νέων 12θέσεων Δημοτικών Σχολείων και τριών νηπιαγωγείων που θα στεγαστούν στα τρία βιοκλιματικά σχολικά κτίρια που κατασκευάζει ο Δήμος Κατερίνης, αλλά και την ίδρυση αντίστοιχων οργανικών θέσεων εισηγείται η Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση Πιερίας στη Δημοτική Επιτροπή Παιδείας και στη συνέχεια στο Δημοτικό Συμβούλιο Κατερίνης.
Την πρόταση αυτή κατέθεσε ο Διευθυντής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Πιερίας Αστέριος Κρίτογλου, κατά τη διάρκεια σύσκεψης που πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου στην οποία συμμετείχαν εκπρόσωποι του Δήμου Κατερίνης, της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας, της Σχολικής Επιτροπής, του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Πιερίας, της Ένωσης Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων Δήμου Κατερίνης, διευθυντές σχολείων και εκπρόσωποι βουλευτών.

ΗΠΑ: Η Άννα Λάβερτι το 1.634ο θύμα της 11ης Σεπτεμβρίου

Μετά από 11 χρόνια την Πέμπτη ταυτοποιήθηκε από το γραφείο του ιατροδικαστή της Νέας Υόρκης το 1.634ο θύμα της τρομοκρατικής επίθεσης της 11ης Σεπτεμβρίου του 2001. Σύμφωνα με ανακοίνωση του ιατροδικαστή πρόκειται για την 52χρονη Άννα Λάβερτι. 

Η Λάβερτι, που ζούσε στο Νιού Τζέρσει, ήταν γραμματέας στην εταιρεία διαχείρισης κεφαλαίων Fiduciary που διατηρούσε γραφεία σε έναν από τους δίδυμους πύργους.

Θεσσαλονίκη: Ένταση σε σταθμό μεταφόρτωσης απορριμμάτων

Επεισόδια σημειώθηκαν περίπου στις εννέα το πρωί της Παρασκευής στο σταθμό μεταφόρτωσης απορριμμάτων στην Ευκαρπία Θεσσαλονίκης. 

Κάτοικοι του δήμου Παύλου Μελά, που αντιδρούν στην κατασκευή του σταθμού, επιχείρησαν να μπουν στο χώρο.

Τα ΜΑΤ τους εμπόδισαν και ακολούθησε ένταση. 

Ο σταθμός είναι ενταγμένος στο ΕΣΠΑ.

Σεισμός 4,6 Ρίχτερ κοντά στη Σητεία

Σεισμός 4,6 Ρίχτερ σημειώθηκε στις 06:36 το πρωί 13 χλμ βόρεια της Σητείας στην Κρήτη, σύμφωνα με τοΕυρωμεσογειακό Ινστιτούτο.

Συρία: 23 παιδιά νεκρά από τους βομβαρδισμούς στην Μααρέτ αλ- Νοομάν



Είκοσι τρία παιδιά, ηλικίας από ενός μηνός έως εννέα ετών, και έξι γυναίκες, είναι ανάμεσα στους 49 νεκρούς από τους αεροπορικούς βομβαρδισμούς της Πέμπτης, στην πόλη Μααρέτ αλ- Νοομάν, στη βόρεια Συρία.

Σύμφωνα με τους διασώστες, οι βόμβες κατέστρεψαν δύο κατοικίες και ένα τζαμί, όπου πολλά γυναικόπαιδα είχαν βρει καατφύγιο.

Διασώστης δήλωσε στο Γαλλικό Πρακτορείο ότι είχαν ήδη ανασύρει 44 πτώματα από τα ερείπια, ενώ ο ανταποκριτής του πρακτορείου δήλωσε ότι έχει δημιουργηθεί ένα αυτοσχέδιο νοσοκομείο και πολλά από τα πτώματα είναι ακρωτηριασμένα...

Κάποτε οι ηγέτες μιλούσαν για ιδανικά, τώρα ικέτες μιλάνε για δανεικά!



Και ἀναρωτιέσαι, 
γιατί, στή χώρα πού γεννήθηκαν τά ὑψηλά ἰδανικά, 
σήμερα ὅλοι τείνουνε χεῖρες γιά δανεικά; Ἐπειδή ἁπλά   
ἀπό τή Δελφική Ἰδέα τοῦ Σικελιανοῦ καί τῆς Πάλμερ,   
εἶχαν ὁδηγηθεῖ στήν ἰδέα τοῦ Cayenne καί τοῦ Hammer. 
Αρτέμης – Λυκόσχημος Αμνός

Τροϊκανά μαγειρέματα στην εθνική (και την άλλη) επέτειο




Της Ειρήνης Καρανασοπούλου 


Αύριο, δεύτερη ημέρα της συνόδου κορυφής -που ήδη χαρακτηρίζεται ως το "μετέωρο βήμα του πελαργού" και στην καλύτερη περίπτωση θα καταλήξει μονάχα στην επιβεβαίωση μιας ενιαίας εποπτικής αρχής για τις τράπεζες μέχρι το τέλος του έτους - συμπληρώνονται τρία χρόνια από την έναρξη της κρίσης στην ευρωζώνη: 

Η γυναίκα με τα μακρύτερα νύχια


 Η γυναίκα με τα μακρύτερα νύχια
H Chris Walton ή «Τhe Dutchess» όπως είναι το καλλιτεχνικό της, διαθέτει τα μακρύτερα νύχια στον κόσμο. Τα νύχια της τραγουδίστριας φτάνουν τα 3,098 μέτρα στο αριστερό χέρι και τα 2,921 στο δεξί χέρι.
Το μήκος των νυχιών δεν την εμποδίζει σε τίποτα στην καθημερινότητά της όπως θα διαπιστώσετε στις φωτογραφίες και στο βίντεο που ακολουθούν.
Το ρεκόρ καταγράφηκε στη Νεβάδα, στο Λας Βέγκας στις 21 Φεβρουαρίου του 2011.

Eτοιμάζονται για το… τέλος του κόσμου


 Eτοιμάζονται για το... τέλος του κόσμου
Μία επιχείρηση με είδη… επιβίωσης που εδρεύει στη Florida κατασκευάζει καταφύγια αξίας 60.000 δολαρίων, τα οποία, σύμφωνα με την επιχείρηση, θα αξιοποιηθούν όταν έρθει μια μεγάλη φυσική καταστροφή.
Φανερά επηρεασμένοι από ταινίες του Χόλιγουντ, όπως το «2012», οι κατασκευαστές των συγκεκριμένων καταφυγίων παρέχουν ένα πολυτελές κατάλυμα για όσους έχουν να δώσουν 60.000 δολάρια για να το αποκτήσουν.

Φόρος 28% σε επιχειρήσεις και ελεύθερους επαγγελματίες

 Φόρος 28% σε επιχειρήσεις και ελεύθερους επαγγελματίες
Αυτοτελή φόρο 28% επί των κερδών θα πληρώνουν από την 1/1/2013 όλες οι επιχειρήσεις σύμφωνα με το σχέδιο στο οποίο φαίνεται να καταλήγει η κυβέρνησης.
Πρόκειται για την τρίτη κατά σειρά εναλλακτική, μετά την αρχική πρόταση για συντελεστή 35%, την οποία διαδέχθηκε νέα πρόταση για καθιέρωση μίνι κλίμακας φορολόγησης των ελευθέρων επαγγελματιών με συντελεστές από 20% έως και 35%.
Στο σχέδιο προβλέπονται τα ακόλουθα:

Σκληρό μήνυμα του Πούτιν στον Ερντογάν


 Σκληρό μήνυμα του Πούτιν στον Ερντογάν
MANΩΛΗΣ ΚΩΣΤΙΔΗΣ
Η «Ρώσικη αρκούδα» άρχισε να δείχνει πως δεν αστειεύεται και δίνει απάντηση στα «νταηλίκια της Άγκυρας» με τις προσγειώσεις αεροσκαφών που προέρχονταν από τη Μόσχα και την Αρμενία.
«Κανένας δεν θα μας πει και να ορίσει , σε ποιους και με ποιόν τρόπο θα πουλάμε όπλα. Ο μόνος που μπορεί να το κάνει αυτό είναι το Συμβούλιο Ασφαλειας του ΟΗΕ. Οι αποφάσεις που λαμβάνουν κάποιες χώρες από μόνες τους δεν μας δεσμεύουν» δήλωσε ο πρόεδρος της Ρωσίας Βλαντίμιρ Πούτιν, απαντώντας με σκληρό τρόπο στον Ερντογάν, ο οποίος πριν από λίγες ημέρες δήλωσε πως δεν θα επιτρέψει μέσω του εναέριου χώρου της Τουρκίας την μεταφορά όπλων στη Συρία. 

Ο Άρειος Πάγος διαβίβασε στη Βουλή μήνυση για εσχάτη προδοσία!


 Ο Άρειος Πάγος διαβίβασε στη Βουλή μήνυση για εσχάτη προδοσία!
Η μήνυση της Ντόρας Κρητικοπούλου κατά  Γ.Παπανδρεου και Γ.Παπακωνσταντίνου για τα εγκλήματα της εσχάτης προδοσιας και εξαπάτησης εκλογέων,και την οποία συνυπέγραψαν 283 Ελληνες και Ελληνίδες,  διαβιβάστηκε με επιτυχία από τον Αρειο Πάγο στον Πρόεδρο της Βουλής των Ελλήνων.
Παράλληλα ζητείται και η άρση της βουλευτικής ασυλίας του ΓΑΠ προκειμένου να δικασθεί από τα Ποινικά Δικαστήρια για το έγκλημα της εξαπάτησης εκλογέων.

Άγριο κράξιμο του Χάρρυ Κλυνν στον Πρετεντέρη


 Άγριο κράξιμο του Χάρρυ Κλυνν στον Πρετεντέρη
Eπίθεση εναντίον του Πρετεντέρη εξαπέλυσε για άλλη μια φορά ο Χάρρυ Κλυνν μέσα από post που ανέβασε στον λογαριασμό του Facebook του.
«Σου το είπα τρελούλη ότι δημοσιογράφος δεν είσαι… Της πλάκας δημοσιογράφος είσαι… Έχεις αράξει στον παχυλό σου μισθό (που μεταξύ μας τζάμπα τον παίρνεις) και αγορεύεις τις παπαριές σου χωρίς να κάνεις τον κόπο να διαβάσεις τι έχουν υπογράψει με το μνημόνιο Β’ τα τσογλάνια που υποτίθεται ότι κυβερνούν. Αυτά που ζητάει η Τρόικα έχουν ήδη υπογραφεί από τους κυβερνοδωσίλογους και είναι νόμος του κράτους… Το κατάλαβες ασχετούλη; ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΟΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ…».

Σκύλος κατασπάραξε οκτάχρονο στη Χίο!


 Σκύλος κατασπάραξε οκτάχρονο στη Χίο!
Βαρύτατα τραυματισμένο διακομίστηκε σε νοσοκομείο στην Αθήνα ένα οκτάχρονο αγόρι, που δέχθηκε την επίθεση εξαγριωμένου σκύλου, την ώρα που έπαιζε μαζί με άλλα παιδιά στον κήπο του σπιτιού τους στη Χίο, όπου είχε πάει για επίσκεψη μαζί με τους γονείς του!
Το τραγικό περιστατικό συνέβη στην περιοχή της Καρδαμάδας, μπροστά στα μάτια των γονιών των παιδιών, που συζητούσαν λίγο πιο πέρα. Ξαφνικά, ο σκύλος της οικογένειας επιτέθηκε στο παιδί και άρχισε να το δαγκώνει με μανία στο πρόσωπο και το κεφάλι!

Έρχονται νέα τεκμήρια στα ΙΧ; Δείτε τους πίνακες


 Έρχονται νέα τεκμήρια στα ΙΧ; Δείτε τους πίνακες
“Εκλογίκευση” των τεκμηρίων αυτοκινήτου σε μια προσπάθεια να σταματήσει το κύμα απόσυρσης πινακίδων που πλήττει τα δημόσια έσοδα, εισηγείται στον υπουργό Οικονομικών η Επιτροπή για το φορολογικό. Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του fpress.gr η πρόταση, έτσι όπως είναι διατυπωμένη, οδηγεί σε μειώσεις τεκμηρίων της τάξεως του 37,5% έως 42,29%.

Έτσι παγώνουμε τις πληρωμές στην Εφορία, νόμιμα


 Έτσι παγώνουμε τις πληρωμές στην Εφορία, νόμιμα
Οι τράπεζες πήραν τα λεφτά και εμείς θα τα πληρώσουμε με φόρους;
Καταθέτουμε στο πρωτόκολλο της εφορίας μας το κατωτέρω εξώδικο και ζητάμε να σφραγίσουν με τον αριθμό πρωτοκόλλου όλες τις σελίδες του αντιγράφου που θα έχουμε μαζί μας.
Αν αρνηθούν να σφραγίσουν κάθε σελίδα του αντιγράφου και πούνε ότι θα μας δώσουν χαρτάκι με το νούμερο πρωτοκόλλου τότε θα αρνηθούμε και θα ζητήσουμε να μας δώσουν επικυρωμένο αντίγραφο του πρωτοκολληθέντος εγγράφου και είναι υποχρεωμένοι να μας το δώσουν άμεσα.
Δηλαδή αυτό που τους ζητήσαμε και μας είπαν για χαρτάκι…