το dokari.gr αποκάλυψε την πρόθεση εμπλοκής του Γιάννη Νιώπα στα κοινά του Πιερικού. Ο πρόεδρος της ομάδας της Κατερίνης, Κώστας Παπαδόπουλος, μιλώντας στο dokari.gr, επιβεβαιώνει την είδηση και εκφράζεται θετικά για τον ισχυρό άνδρα του Αιγινιακού: «Πράγματι, το βράδυ της Δευτέρας είχαμε τηλεφωνική επικοινωνία με τον Γιάννη Νιώπα και το πρωί της Τρίτης είχαμε δια ζώσης συνάντηση σε καλό κλίμα.
Ο Γιάννης Νιώπας εξέφρασε τη διάθεση να εμπλακεί στον Πιερικό. Εκτίμησα τη στάση του και με βάση τα όσα μου είπε, ομολογώ ότι το βλέπω θετικά. Η κουβέντα άνοιξε, αλλά υπάρχει δρόμος και πολλά ανοιχτά ζητήματα.
Η αύξηση μετοχικού κεφαλαίου είναι σε εξέλιξη και η εγγραφή είναι δημόσια. Όποιος θέλει μπορεί να μπει στον Πιερικό, άρα και εκείνος. Είναι πιθανό να την καλύψει, έχει τις δυνατότητες. Έχουμε αμοιβαία κατανόηση για αυτή τη σύμπραξη, να γίνουμε συμπαίκτες. 
Είπε ότι θα εξετάσει με τους συνεργάτες του το θέμα της αύξησης του ΜΚ του Πιερικού, μέχρι να καλυφθεί το κεφάλαιο. Μακάρι να γίνει πριν τη λήξη της προθεσμίας και να ωφεληθεί η ομάδα. Μέσα στις 10 το πολύ 15 επόμενες μέρες όλα θα έχουν ξεκαθαρίσει».