ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Δευτέρα 1 Οκτωβρίου 2012

Στην Alpha Bank η Εμπορική Τράπεζα

Στην Alpha Bank η Εμπορική Τράπεζα
Οι ανακοινώσεις της Credit Agricole αναμένονται το πρωί της Δευτέρας

Β ΕΠΣ ΠΙΕΡΙΑΣ: Αποτελέσματα 4ης- Βαθμολογία- Επόμενη 5η αγωνιστική



ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ 4ης Αγωνιστικής
 
ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΣΒΟΡΩΝΟΥ-ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΑΣΤΗΡ Κ.ΑΓΙΑΝΝΗ   4-2

ΔΙΑΣ ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ-ΕΡΜΗΣ ΕΞΟΧΗΣ   2-3

ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ 2006-ΠΙΝΔΟΣ Α. ΑΓΙΑΝΝΗ  1-2

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΣΦΕΝΔΑΜΗΣ-ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ Ν.ΕΦΕΣΣΟΥ   2-1

ΕΛΠΙΣ ΑΝΔΡΟΜΑΧΗΣ-ΟΛΥΜΠΟΣ ΒΡΟΝΤΟΥΣ  1-0


ΕΘΝΙΚΟΣ Ν. ΚΕΡΑΜΙΔΙΟΥ-Π.Α.Ο. Κ.ΜΗΛΙΑΣ  1-2

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ-ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΟΛΙΝΔΡΟΥ  3-1

ΔΙΓΕΝΗΣ ΑΛΩΝΙΩΝ- ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΡΥΑΚΙΩΝ  3-1

ΕΘΝΙΚΟΣ Ν. ΚΕΡΑΜΙΔΙΟΥ-ΠΑΟ Κ. ΜΗΛΙΑΣ 1-2


Άλλη μια αγωνιστική ο Εθνικός Ν. Κεραμιδιού έμεινε χωρίς βαθμό, αυτή τη φορά  με αντίπαλο τον ΠΑΟ Κ. Μηλιάς οπού προερχόταν από δυο κακές  εμφανίσεις.
Έδειξε όμως πως ήθελε πιο πολύ την νίκη από οτι ο Εθνικός.

Το σκορ άνοιξε ο Τζηκας Α.  απο στημένη φάση στο 35΄ λεπτό κι αφού έστειλε την μπάλα στα δίχτυα με κεφαλιά.

Οι γηπεδούχοι δεν άργησαν να απαντήσουν και 37΄ λεπτό με στημένοι φάση έξω απο την περιοχή ο Παναγιωτίδης Σ. βρέθηκε μόνος  του και με εύκολη κεφαλιά έκανε το 1-1.

Πρώτη στα 150μ. η Αφροδίτη Κυρμανίδου. Πρωτιά στα 80μ η Καραγιαννίδου και 2η η Ανδρέου


Τα 17α Κωσταντινίδεια έγιναν την Κυριακή στη Νάουσα. Ανάμεσα στους αθλητές και τις αθλήτριες που πήραν μέρος από την Πιερία και η νεαρή Αφροδίτη Κυρμανίδου, του Γυμναστικού Συλλόγου  Κατερίνης η οποία έτρεξε 150μ. στην κατηγορία ΠΚ Β  (Κορασίδων), με χρόνο 21.68, ενώ το ρεκόρ της είναι 21.48.
Μετά το καλοκαίρι δεν περιμένουμε να γίνει και η καλύτερη επίδοση.

Αγώνας δρόμου 8 χλμ. (Τρέχω για την Κατερίνη )

ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΜΕ ΤΑ ΧΑΡΑΤΣΙΑ



Την αφορμή έδωσε η ερώτηση της βουλευτού του ΣΥΡΙΖΑ Σοφίας Σακοράφα. Στην επιφάνεια έρχεται λοιπόν, η σκανδαλώδης ρύθμιση του υπουργείου Οικονομικών (σ.σ.: της προηγούμενης κυβέρνησης) για ελάφρυνση έως και 60% από το "χαράτσι" μέσω των λογαριασμών της ΔΕΗ.

Για επαγγελματική στέγη άνω των 1.000 τ.μ. το "χαράτσι" έχει μειωθεί από 30% έως 60% και σύμφωνα με τον πρόεδρο της ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ Ν. Φωτόπουλο, εντός των ημερών θα δοθεί συνέντευξη Τύπου "με αποδείξεις και ονόματα" για μεγάλα εμπορικά κέντρα, ιδιωτικά νοσοκομεία και γενικώς κτίρια, οι ιδιοκτήτες των οποίων έχουν σημαντικές ελαφρύνσεις.

«Κολλημένοι» με τους πρώην μας λόγω Facebook


image620 «Κολλημένοι» με τους πρώην μας λόγω Facebook
Πολύ πιο επώδυνο κάνει το χωρισμό ανάμεσα σε ένα ζευγάρι το Facebook. Κι αυτό γιατί σύμφωνα με μελέτη, οι φρεσκοχωρισμένοι οι οποίοι δεν διαγράφουν τους πρώην από «φίλους» τους, παλεύουν για να αναρρώσουν συναισθηματικά μετά το χωρισμό τους.
Η μελέτη, που πραγματοποιήθηκε στο πανεπιστήμιο Brunel, στο Λονδίνο, υποδηλώνει ότι υπάρχει άφθονος, πρόσθετος πόνος για τον έναν στους τρεις από εμάς που συχνά-πυκνά παρακολουθούμε τις «κινήσεις» του/της πρώην μας στο site κοινωνικής δικτύωσης.

Όταν η τέχνη χτυπάει τατουάζ

Ο Den Yakovlev ανήκει στους καλύτερους και πιο γνωστούς tattoo artists στον κόσμο, όχι άδικα, αφού έχει καταφέρει να μετατρέψει το ανθρώπινο δέρμα σε πίνακες έργων τέχνης.
 Όταν η τέχνη χτυπάει τατουάζ

Περιμένοντας το «τυχαίο γεγονός»…


 Περιμένοντας το «τυχαίο γεγονός»…
Η κατάσταση στην Ελλάδα «μυρίζει» πλέον μπαρούτι… Η τακτική μίας κυβέρνησης, πλήρως υποταγμένης σε εντολές της τρόικα, οδηγεί με μαθηματική ακρίβεια σε δύο νομοτελειακά γεγονότα: στην απόλυτη εξαθλίωση των πολιτών και στην εκκωφαντική έκρηξη της κοινωνίας που δεν θα μπορεί κανείς να αντιμετωπίσει και τα αποτελέσματα της οποίας δεν είναι δυνατόν να υπολογιστούν.

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΟΜΟΡΦΗ ΠΟΛΗ



Ο απλός κόσμος δεν ξεχνά…


 Ο απλός κόσμος δεν ξεχνά…
Τιμήθηκαν στην Παραμυθιά με δάκρυα συγκίνησης οι 49 εκτελεσθέντες πρόκριτοι της κωμόπολης στην Κατοχή από τους Γερμανούς και τους Τσάμηδες συνεργάτες τους, χωρίς κανείς από το κράτος να σκεφτεί να παραστεί ως ένδειξη σεβασμού της πολιτείας σ” αυτούς, που έχυσαν το αίμα τους για την Ελλάδα. Συγκινητική ήταν στο χαιρετισμό της η δήμαρχος Σουλίου Σταυρούλα Μπραΐμη, η οποία υπογράμμισε ότι η Παραμυθιά δεν ξεχνά…
Έκανε λόγο για την ηρωική θυσία των πολιτών, που

Σκόπια: Ο Τοντόρ Πετρόφ κηρύσσει πόλεμο στην Ελλάδα!


 Σκόπια: Ο Τοντόρ Πετρόφ κηρύσσει πόλεμο στην Ελλάδα!
Ο Τόντωρ Πέτρωφ, CEO του s.c. «Παγκόσμιου Μακεδονικού Συνεδρίου» (“Svetski Makedosnki Kongres”) απειλεί την Ελλάδα με πόλεμο και καταστροφή με αφορμή την ανύπαρκτη περίπτωση του Αλεξάνταρ Σαμάρτζιεφ. Ο Πέτρωφ κάλεσε ξεκάθαρα όλους τους «Μακεδόνες» σε πόλεμο εναντίον της Ελλάδος μέχρι εξόντωσης της τελευταίας. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ







''Εδά θα ρακοπίνουμε, ώσπου να 

ξημερώσει κι ο ήλιος εις το κούτελο 

ώσπου να μασε δώσει..."


Γλυκάνισος Τηλ.2351024014 & κιν.what's up:6980510566











Γλυκάνισος.




''Εδά θα ρακοπίνουμε, ώσπου να 

ξημερώσει κι ο ήλιος εις το κούτελο 

ώσπου να μασε δώσει..."


Γλυκάνισος Τηλ.2351024014 & κιν.what's up:6980510566

ΠΑΟΚ από άλλον πλανήτη, «πάτησε» 4-1 τον Άρη

ΠΑΟΚ από άλλον πλανήτη, «πάτησε» 4-1 τον Άρη | onsports.gr


Ο ΠΑΟΚ «πετούσε» στο πρώτο ημίχρονο, προσέφερε θέαμα και έκανε... περίπατο απέναντι στον Άρη (4-1) σε ένα ματς με 13 κίτρινες και τρεις αποβολές!

Βαρουφάκης: Ούτε ο Στουρνάρας πιστεύει στα νέα μέτρα (video)


Νέες βόμβες από τον καθηγητή οικονομικής θεωρίας στο Πανεπιστήμιο Austin του Texas, Γιάννη Βαρουφάκη. Μιλώντας στην ΕΤ-3, ο κ. Βαρουφάκης είπε ανοιχτά το πρόγραμμα της Ελλάδας, ακόμα και μετά από αυτές τις περικοπές “δεν βγαίνει” και ότι “το ξέρει και ο Στουρνάρας”. Τόνισε δε ότι ακόμα και αν επιτευχθεί η επιμήκυνση, “θα είναι απλά μια επιμήκυνση της αγωνίας και του πόνου, χωρίς κάποιο ουσιαστικό αποτέλεσμα”, επισημαίνοντας ότι, όπως μετά την επιμήκυνση για την οποία “πανηγύριζαν” ΓΑΠ- Παπακωνσταντίνου, χρειάστηκε επιμήκυνση, οκτώ μήνες μετά, έτσι θα γίνει και τώρα. Μεταξύ άλλων, τόνισε ότι το μνημόνιο δεν δούλεψε πουθενά, ούτε στην Πορτογαλία και πως η Ελλάδα οδεύει στο να καταντήσει ένα Κόσοβο...Δείτε το βίντεο που ακολουθεί

Μια βραδιά στο Ηρώδειο για τα παιδιά (φωτογραφίες και βίντεο)



Η «καψούρα» και η «ομερτά των κορόιδων»


«Οι μάγκες δεν υπάρχουν πια τους πάτησε το τρένο….»[1] Μανώλης Ρασούλης 
 Γράφει ο:Λαέρτης ο Πύλιος 
 Εισαγωγή: Μας προετοιμάζουν με το δόγμα: «Δεν υπάρχει εναλλακτική λύση» εκτός από αυτή, της υποταγής του μνημονίου που παράγει και καταγράφει καθημερινά, την βαθειά ύφεση, τη παρακμή, τη φτώχεια, τον φόβο, και την αβεβαιότητα. Εξάλλου η ανασφάλεια με τα συντηρητικά παρακολουθήματα, θεριεύει και πλήττει όλο και μεγαλύτερα κομμάτια του πληθυσμού, αλλά και πυροδοτεί φαινόμενα όπως το κοινοβουλευτικό κομματικό αυταρχισμό και τη φασιστική βία. Το αποτέλεσμα του παραπάνω δόγματος, είναι ότι οι κομματοκρατικές ηγεσίες αποδέχονται και εφαρμόζουν πολιτικές που ενισχύουν τόσο την ανεργία, την υποβάθμιση των όρων ζωής, την ανέχεια για το κοινό, όσο και τη περιθωριοποίηση της νέας γενιάς που δεν λιμοκτονεί μόνο και μόνο, επειδή οι γονείς είναι ακόμη ζωντανοί.