ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Δευτέρα 23 Δεκεμβρίου 2013

"ΤΡΟΜΟΣ" ΑΝΕΥ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΥ ΣΤΗΝ ΝΔ!!! ΥΠΟ ΤΟΥ "Ο ΦΟΦΟΣ ΦΥΛΑΕΙ ΤΑ ΕΡΜΑ" Ο ΓΝΩΣΤΟΣ ΤΟΥ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ "ΑΝΑΚΑΛΥΨΕ" ΤΗΝ ΠΡΟΣΧΩΡΗΣΗ ΠΟΛΥΔΩΡΑ ΣΤΟΥΣ ΑΝ.ΕΛ


... Ανεξάρτητα της αλήθειας ή μη όσον αφορά την "ανακάλυψη" της συνεννόησης ΠΟΛΥΔΩΡΑ και ΚΑΜΜΕΝΟΥ για την προσχώρηση του πρώτου στους ΑΝ.ΕΛ. εκείνο που είναι εξόφθαλμο και αβίαστα αναδύεται εκ της αναρτήσεως του φιλομνημονιακού blog ΑΝΤΙΝΕWS είναι ο "φόβος" της επίσημης ένταξης του εκφραστή της λαϊκής δεξιάς Πολύδωρα στο κόμμα του Πάνου Καμμένου των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.
Κατόπιν της διαγραφής Πολύδωρα από τις τάξεις της ΝΔ μετά την καταψήφιση του Νομοσχεδίου έκτρωμα από τον τέως Υπουργό για την δήμευση της ακίνητης περιουσίας των Ελλήνων,  η λάσπη και η λοιδορία στο πρόσωπο του εκφραστή της λαϊκής δεξιάς αλλά και του ιστορικού στελέχους του κόμματος ξεκίνησε από την πρώτη μέρα με πλήθος στελεχών να κανιβαλίζουν την στάση Πολύδωρα. Σίγουρα δεν αρκεί μόνον αυτό !! Εκτός των κραυγών πρέπει να "κλείσουν" όλα τα μέτωπα και φυσικά το πιο επικίνδυνο για το απόκομμα της ΝΔούλας. Η ΔΙΑΡΡΟΉ ΨΗΦΩΝ ΠΡΟΣ ΕΝΑ ΣΥΓΓΕΝΕΣ ΚΟΜΜΑ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΚΑΜΜΕΝΟΥ.
Δυστυχώς για την ΝΔ ότι και να χρησιμοποιήσουν ΤΟ τραύμα της είναι χαίνον  και η αιμορραγία της ακατάσχετη κατόπιν της ψήφισης του νομοσχεδίου εκτρώματος!!!  ανεξάρτητα από την καταγγελία και καταψήφιση αυτού από τον Βύρων Πολύδωρα.
Εκείνο που δεν λαμβάνεται υπόψιν είναι ότι ο Βύρων Πολύδωρας μπορεί μεν να είναι εκείνος  που ψήφιζε και στήριζε την Μνημονιακή κυβέρνηση αλλά δεν είναι ο καθένας Βουλευτής το κάθε στέλεχος ..... είναι η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΔΕΞΙΑΣ και της ΝΔ και ως ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΠΟΡΕΙ ΑΝΕΤΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟ "ΑΦΕΣ ΑΥΤΟΙΣ" ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΑΣΗ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΚΑΜΜΕΝΟΥ ΚΑΙ Ο ΤΕΩΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΝΑ ΣΥΜΠΡΑΞΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝ.ΕΛ
Είναι γνωστό δε ότι η βάση του κόμματος των ΑΝ.ΕΛ. είναι εκείνη που αποφασίζει. Πλήθος τα παραδείγματα όπως ο κ Νικολοπουλος ο οποίος αν και παραιτήθηκε από υπουργός καταγγέλοντας τον ίδιο τον πρωθυπουργό για οσφυοκάμπτη , παραόλα αυτά δεν έγινε δεκτός από την βάση των ΑΝ.ΕΛ. επειδή πριν την παραίτηση του είχε στηρίξει Μνημόνια. Επίσης η ομάδα Ροντούλη η οποία "πλεύρισε" τον Καμμένο αλλά τελικά ούτε αυτή έγινε δεκτή επειδή η βάση αντέδρασε.
ΟΜΩΣ ΕΔΩ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ "ΙΣΤΟΡΙΑ" ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΝ "ΠΥΡΙΝΟ ΛΟΓΟ " ΠΟΛΥΔΩΡΑ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΠΡΟΗΓΗΘΗΚΕ ΤΗΣ ΚΑΤΑΨΗΦΙΣΗΣ ...... ΟΠΟΤΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΙΧΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΕΥΡΑ ΤΗΣ ΒΑΣΗΣ ΤΩΝ ΑΝ.ΕΛ. ΜΙΑ ΚΑΙ Ο ΒΥΡΩΝ ΠΟΛΥΔΩΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΒΑΡΥ ΠΥΡΟΒΟΛΙΚΟ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΛΑΪΚΗΣ ΔΕΞΙΑΣ!!!

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΟΥ ANTINEWS

«Όσοι ψήφισαν το μνημόνιο είναι δωσίλογοι» – Πάνος Καμμένος
«Όσοι ψήφισαν τα μνημόνια κάνουν τους αντιστασιακούς» – Πάνος Καμμένος
«Όσο ψηφίζουν μνημόνιο και όσο δέχονται στα υπουργικά τους γραφεία τους επιτρόπους, κατά παράβαση του συντάγματος, δεν υπάρχει περίπτωση καμίας συνεργασίας ποτέ» – Πάνος Καμμένος
«Έχει ήδη ξεκαθαριστεί προς κάθε κατεύθυνση από το Ιδρυτικό Συνέδριο των ΑΝΕΛ ότι το κίνημά μας δεν πρόκειται να συνεργαστεί σε καμία περίπτωση με μνημονιακά πολιτικά κόμματα όπως είναι η Ν.Δ., το ΠΑΣΟΚ και η ΔΗΜΑΡ, αλλά και με βουλευτές που ψήφισαν τα Μνημόνια» – Νότης Μαριάς κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος των ΑΝΕΛ.
Όλα αυτά τα θυμίζουμε για να μη νομίζουν στους Ανεξάρτητους Έλληνες ότι τρώμε το χόρτο τη λησμονιάς και θα ξεχάσουμε όλα όσα έχουν πει κατά καιρούς.
Διότι, το antinews μαθαίνει ότι υπάρχει ήδη συμφωνία του κ. Καμμένου με τον «αντιστασιακό» Βύρωνα Πολύδωρα, ώστε να μπει στις επόμενες εκλογές επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας των ΑΝ.ΕΛ.
Μα ο Βύρωνας δεν ψηφίζει τόσο καιρό τα Μνημόνια και τους εφαρμοστικούς νόμους; Ο «Σαμουράι» της ΝΔ δεν ήταν αυτός που στήριξε μέχρι προχθές τη «μνημονιακή» κυβέρνηση; Πώς τώρα ο κ. Καμμένος θα τον εντάξει στο ψηφοδέλτιο; Και μήπως η… σθεναρή στάση του κ. Πολύδωρα προχθές ήταν συμφωνημένη και εκ του ασφαλούς; Μήπως δηλαδή είχε κλειστεί ήδη το deal με τον Πάνο Καμμένο ώστε να μη χάσει η Ελλάδα τον κολοσσό της πολιτικής, τον στρατηγό άνεμο»;
Τώρα κ. Πολύδωρας δεν είναι προδότης της πατρίδας;


Read more: http://tolimeri.blogspot.com/#ixzz2oJohQeeB

Το ΠΑΣΟΚ απέλυσε 60 αργόμισθους


Το ΠΑΣΟΚ απέλυσε 60 αργόμισθους 
Τα "άδεια ταμεία" και η τραγική κατάσταση στην οποία έχουν περιέλθει τα οικονομικά του κόμματος, αναγκάζουν την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ να απολύσει μισθοδοτούμενους υπαλλήλους του - τους οποίους μάλιστα χαρακτηρίζει"αργόμισθους". Παράλληλα προχωρά σε δραστικές περικοπές δαπανών  για ενολικια γραφε΄΄ιων κλπ. Ολα αυτά όμως δεν βγάζουν το κόμμα από το οικονομικό αδιέξοδο: Η κρατική επιχορήγηση πηγαίνει στις τράπεζες προς αποπληρωμή παλαιών δανείων, ενώ τα έσοδα δεν καλύπτουν ούτε το 20% των εξόδων.
Μετακομίζοντας από την Ιπποκράτους στα παλιά γραφεία της Χαριλάου Τρικούπη περιόρισε τη μηνιαία δαπάνη  για ενοίκιο από  100.000 ευρώ σε 7.000 ευρώ ( 84.000 ετησίως). Παράλληλα, αναγκάζεται να απολύσει και 60 εργαζομένους, οι οποίοι όπως αναφέρει ο γενικός διευθυντής του κόμματος, Νίκος Σαλαγιάννης ήταν αργόμισθοι.
Το κόμμα βρίσκεται σε δεινή οικονομική κατάσταση, καθώς τα μόνα λεφτά που εισρέουν στα ταμεία τυου κόμματος είναι οι βουλευτικές εισφορές που αγγίζουν τις 200.000 ευρώ το χρόνο.
Κρατική επιχορήγηση δεν εισρέει στα ταμεία του καθώς έχει αναγκαστεί να την εκχωρήσει στις τράπεζες> Η εκχώρηση αφορά μάλιστα ποσά πολύ μεγαλύτερα από αυτά που δικαιούται το ΠΑΣΟΚ βάσει της εκλογικής του δύναμης: για το 2013 11 εκατ. ευρώ και για το 2014 άλλα 12 εκατ. ευρώ. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα από τα χρήματα που λαμβάνει το κόμμα, τελικώς στο ταμείο να μην μένει ούτε ευρώ.
Το ΠΑΣΟΚ τελεί σε κατάσταση χρεοκοπίας εδώ και τρια χρόνια καθώς η ραγδαία μείωση της κοινοβουλευτικής του δύναμης έχει οδηγήσει σε δραματική πτώση των εσόδων του από τον κρατικό προϋπολογισμό. Τα οικονομικά του κινήματος αποτελούν σημείο τριβής και για τις σχέσεις του Ευάγγελου Βενιζέλου με τον Γιώργο Παπανδρέου, με τον πρώτο να κατηγορεί τον τωρινό πρόεδρο για σπατάλη και κακοδιαχείριση.
Δεν είναι λίγες οι φορές που έχουν έρθει στη δημοσιότητα περιστατικά όπως αυτό της εκποίησης του γυμναστηρίου του Γ. Παπανδρέου και των απλήρωτων υπαλλήλων του κινήματος. Το ΠΑΣΟΚ επέλυσε 60 υπαλλήλους, έχει στεγνώσει.



sofokleousin


Read more: http://tolimeri.blogspot.com/#ixzz2oJoUiRRo

Τι προσπάθησε να κρύψει ο κ. Γεωργιάδης πριν γίνει υπουργός Υγείας .


Μέτρα απόκρυψης των πολιτικών και ιδεολογικών του πιστεύω είχε πάρει ο κ. Άδωνις Γεωργιάδης, για να μην διακινδυνευτεί η επικείμενη υπουργοποίησή του στην κυβέρνηση Σαμαρά από περίεργες ακροδεξιές απόψεις, που εξέφραζε επί δύο χρόνια στον ιστότοπό του με ομοϊδεάτες του από το ΛΑΟΣ και τη Χρυσή Αυγή.


Καθώς η πολιτική του καριέρα κορυφωνόταν, με την υπουργοποίησή του στην κυβέρνηση Παπαδήμου και τη μεταπήδησή του από το ΛΑΟΣ στη Νέα Δημοκρατία, ο κ. Γεωργιάδης επιδιδόταν σε διαδικτυακές συνομιλίες με οπαδούς του κόμματος του Γιώργου Καρατζαφέρη και της Χρυσής Αυγής, σε ειδική ενότητα στην ιστοσελίδα του, που είχε ονομάσει «Εκκλησία του Δήμου».

Οι αποκαλυπτικοί διάλογοι, όμως, εξαφανίστηκαν τον περασμένο Μάρτιο και η «Εκκλησία του Δήμου» κατέβηκε από το Διαδίκτυο. Λίγους μήνες αργότερα, θα αναλάμβανε το υπουργείο Υγείας, με σκοπό να εφαρμόσει άτεγκτα τις σκληρές απαιτήσεις της τρόικα. Ενώ η αποδόμηση της δημόσιας υγείας βρίσκεται σε εξέλιξη, οι ενοχλητικές αναρτήσεις της περιόδου 2010-2012 αποκαλύπτουν γιατί ο «μνημονιακότερος» όλων των υπουργών επελέγη να αναλάβει το συγκεκριμένο ρόλο στην κυβέρνηση. Οι δημοσιογράφοι του Ιού, Τάσος Κωστόπουλος, Άντα Ψαρρά και Δημήτρης Ψαρράς, ανέκτησαν τους διαλόγους του κ. Γεωργιάδη και παρουσίασαν αυτά που ο νυν υπουργός Υγείας ήθελε να μείνουν κρυφά.

1. Μνημόνιο über alles

Στην αρχή οι εξηγήσεις του κ. Γεωργιάδη για τη στάση του ΛΑΟΣ απέναντι στο Μνημόνιο ήταν δειλές: «Πρώτον εμείς δεν υπογράψαμε το Μνημόνιο. Εμείς υπερψηφίσαμε επί της Αρχής το να πάρουμε τα λεφτά» (14.6.2010). Σε ένα χρόνο η διστακτικότητα αυτή είχε εξαφανιστεί: «Δεν έχει υπάρξει καμιά απολύτως εκχώρηση εθνικής κυριαρχίας με το Μνημόνιο. Όποτε θέλουμε το καταγγέλλουμε, κηρύσσουμε παύση πληρωμών και πάμε παρακάτω, υφιστάμενοι φυσικά τις συνέπειες».

Όσο για την καταψήφιση από το ΛΑΟΣ του Μεσοπρόθεσμου, ο Άδωνις Γεωργιάδης ισχυρίζεται ότι το έκαναν για να... προστατέψουν το Μνημόνιο: «Το Μεσοπρόθεσμο το καταψηφίζουμε διότι το ΠΑΣΟΚ εδώ και ένα χρόνο δεν εφήρμοσε τίποτε από το Μνημόνιο, άρα είναι εντελώς ανίκανο να εφαρμόσει οποιαδήποτε μέτρα» (6.6.2011).

Επικρίνοντας την ομιλία του Α. Σαμαρά στη ΔΕΘ, θα ισχυριστεί ότι «το Μνημόνιο και οι πολιτικές του δεν εφαρμόστηκαν. Εάν είχαν εφαρμοστεί, τώρα η Ελλάς θα ήταν ήδη εκτός κινδύνου. Οι Ευρωπαίοι οσονούπω εάν συνεχίσουμε έτσι θα μας πετάξουν έξω διότι μας βαρέθηκαν και διότι πιστεύουν, και σωστά, ότι απλά πετάνε τα λεφτά τους εδώ» (19.9.2011).

Μετά την προσχώρησή του στη Ν.Δ. προσαρμόζεται στον μονομέτωπο αντιαριστερό αγώνα: «Το αντιμνημόνιο είναι η λυσσαλέα προσπάθεια της Αριστεράς να εμποδίσει την αλλαγή του κράτους! Εγώ το κράτος αυτό θέλω να αλλάξει οπωσδήποτε! Το Μνημόνιο είναι ο φυσικός μου σύμμαχος σε αυτή την προσπάθεια» (5.3.2012).

Στη λογική του κ. Γεωργιάδη οι δανειστές θα μας φτιάξουν κράτος: «Όσον αφορά στους δανειστές μας, το μόνον που θέλουν είναι να εξασφαλίσουν τα λεφτά τους, μόνον που για να γίνει αυτό, πρέπει εμείς να φτιάξουμε ένα κράτος που να μπορεί να τους πληρώνει. Γι' αυτό θα μας φτιάξουν το κράτος, όχι από καλοσύνη, αλλά από συμφέρον!»

Τελικά για τίποτα δεν ευθύνεται το Μνημόνιο: «Αυτοκτονίες είχαμε πάντα. Για την οικονομική μας δυσπραγία δεν ευθύνεται το Μνημόνιο και η Τρόικα, ευθύνεται η χρεοκοπία μας. Το Μνημόνιο είναι ένα αλεξίπτωτο που απλώς έκανε την πτώση μας βραδύτερη και ομαλότερη. Τίποτα περισσότερο τίποτα λιγότερο. Δεν θα μας σώσει το Μνημόνιο, μόνοι μας θα σωθούμε. Όταν το αποφασίσουμε, το Μνημόνιο θα μας βοηθήσει να επανέλθουμε γρηγορότερα αυτό είναι όλο!»
ad-dnt1
2. Ζήτω το ΔΝΤ

Για να εξηγήσει τη στάση του ΛΑΟΣ κατά την ψηφοφορία περί ΔΝΤ, ο Άδωνις Γεωργιάδης ξεσπαθώνει στις 8.5.2010: «Τι είμαστε εμείς, πολιτικάντηδες τύπου Σαμαρά; Να ξέρουμε τι πρέπει να γίνει και να προσποιούμαστε κάτι άλλο για να ικανοποιήσουμε τον όχλο;» Στις 2.6.2011 εκθειάζει ανοιχτά το ΔΝΤ: «Για να συνεννοούμαστε, μια χαρά είναι το ΔΝΤ. Παρά τις γενικές ανοησίες που ακούγονται εδώ, ο μόνος που δεν φταίει είναι το ΔΝΤ. Χθες γύρισε ο Θάνος [Πλεύρης] από την Ουγγαρία και μου μετέφερε την ομιλία του Ούγγρου Πρωθυπουργού Ορμπάν, ο οποίος και έβγαλε τη χώρα του από το ΔΝΤ. Επί 20 λεπτά εγκωμίαζε το ΔΝΤ και τη βοήθεια που προσέφερε στη χώρα του».
Και δέκα μέρες αργότερα επαναλαμβάνει: «Το ΔΝΤ πήγε στην Τουρκία, την Ουγγαρία, τη Βραζιλία, τη Λετονία και τα κατάφεραν μία χαρά. Οι εναντίον ΔΝΤ συνεχείς κατηγορίες είναι οι συνήθεις ελληνικές γκρίνιες».
Και για όσους δεν καταλαβαίνανε τότε για ποιο λόγο το ΛΑΟΣ ζητούσε εκλογές: «Τις εκλογές τις θέλουμε, όχι για να βγούμε από το Μνημόνιο, αλλά για να φύγει το ΠΑΣΟΚ διότι είναι προφανές ότι δεν μπορεί» (12.6.2011). Την επομένη επανέρχεται: «Όχι, το ΔΝΤ δεν είναι κανένας Βελζεβούλ. Και η Ευρώπη συμμετέχει σε αυτό. Είναι το καλύτερο εργαλείο σήμερα στον κόσμο, που φτιάχνει χαλασμένες οικονομίες και τα κεφάλαια και η τεχνογνωσία του είναι απαραίτητες και στην Ε.Ε. Τι σύμπλεγμα είναι αυτό με το ΔΝΤ τελικά; 
Σας πληροφορώ ότι από τους τρεις της Τρόικας, πάντα ο του ΔΝΤ είναι ο πιο χαλαρός και υπέρ μας. Οι άλλοι δύο της Ε.Ε. και της ΕΚΤ μας ξεσκίζουν, διότι μας θεωρούν αφερέγγυους που δεν τηρήσαμε τις συμφωνίες μας! Κοντολογίς κανένα πρόβλημα δεν υφίσταται στην κυριαρχία μας από τις αποκρατικοποιήσεις, θα έπρεπε να τις έχουμε κάνει πολύ νωρίτερα. Θα είχαμε πιάσει και πολύ καλύτερες τιμές, αλλά κάλλιο αργά παρά ποτέ» (13.6.2011).
3. Πουλήστε τα όλα
Σε ερώτηση για το ξεπούλημα του εθνικού πλούτου ο Άδωνις Γεωργιάδης δεν διστάζει ούτε στιγμή: «Έχω γράψει σε ειδικό άρθρο ότι η πώληση κρατικής περιουσίας, ούτε έγκλημα είναι ούτε αμαρτία. Το κράτος εισπράττει φόρους από κάθε οικονομική δραστηριότητα στη χώρα, άρα καλύτερα να έχουν ιδιώτες περιουσία και να την αξιοποιούν και να αποδίδουν φόρους στο Κράτος, παρά να την έχει το κράτος και να κάθεται» (27.3.2011).
Την ίδια μέρα θα επανέλθει: «Επειδή είστε άσχετος με τα οικονομικά, αλλά το παραδέχεστε και αυτό είναι προς τιμήν σας, θα σας το εξηγήσω πολύ απλά. Η Παιδεία χρειάζεται χρήματα. Χρήματα θα εισπράττει το κράτος από τους φόρους που θα παίρνει από τις χιλιάδες νέες ιδιωτικές επενδύσεις που θα γίνουν, πάνω σε έρημα κρατικά οικόπεδα, αναξιοποίητα κρατικά ακίνητα, έρημες κρατικές παραλίες, ακατοίκητες κρατικές βραχονησίδες κ.λπ. Όταν όλα αυτά αντί να είναι έρημα, ακατοίκητα και αναξιοποίητα θα έχουν πουληθεί σε ιδιώτες, εκτός από τα χρήματα που θα έχουν εισπραχθεί άπαξ και θα έχουν μειώσει το χρέος και άρα θα ελευθερώνουν κρατικούς πόρους και για την Παιδεία και για την Υγεία και άλλες κρατικές λειτουργίες, το κράτος αντί να έχει βάρος μία αναξιοποίητη περιουσία, θα εισπράττει εκατομμύρια επιπλέον ευρώ για να τα ξοδεύει και στην Παιδεία».

Μ' αυτή τη λογική, «η πώληση ή όχι της ΔΕΗ για μένα είναι εντελώς δευτερεύον θέμα» (5.5.2011). Κάποιοι, ακόμα και μέσα από το ΛΑΟΣ αντιδρούν, αλλά ο γραμματέας επιμένει: «Πρώτον το κόμμα μας είναι γενικά υπέρ των αποκρατικοποιήσεων, επικρατεί όμως η άποψη ότι στρατηγικοί τομείς, όπως η ενέργεια καλό είναι να μείνουν στο κράτος, αρκεί να είναι παραγωγικοί. Ευτυχώς το κόμμα μας δεν είναι σταλινικού τύπου και μπορούμε να έχουμε και διαφορετικές γνώμες. Εγώ προσωπικά είμαι υπέρ της ιδιωτικοποιήσεως των πάντων, διότι πολύ απλά δημόσια και παραγωγική επιχείρηση δεν δύναται να υφίσταται! Είναι πράγματα μεταξύ τους αντίθετα» (14.6.2011).
adonis-dnt
4. Κάτω το Δημόσιο
Το σχήμα που έχει υπόψη του για τους δημόσιους υπαλλήλους ο κ. Γεωργιάδης διατυπώνεται στις 23.4.2010: «Ένα κράτος το οποίο μετά βίας θα χρειαζόταν 300.000 δημοσίους υπαλλήλους για να λειτουργήσει απέκτησε 1.300.000 δημοσίους υπαλλήλους. Αυτοί για να κάνουν την παραμικρή εργασία, κατά κανόνα, όχι όλοι βέβαια, ζητούσαν φακελάκι. 
Το κόστος όλου αυτού του γραφειοκρατικού μηχανισμού πάνω στην αγορά το υφίσταντο οι επιχειρήσεις οι οποίες αύξαιναν την τιμή των προϊόντων τους, με αποτέλεσμα να καταστρέφεται η ανταγωνιστικότητα της χώρας».
Αργότερα εισηγείται το κόψιμο των μισθών των δημοσίων υπαλλήλων στο μισό: «Είμαστε αναφανδόν υπέρ των ιδιωτικών υπαλλήλων, γι' αυτό και υποστηρίζουμε τη μεγάλη μείωση του μισθολογικού κόστους του Δημοσίου. Τα χρήματα που θα εξοικονομούσαμε π.χ. με 250.000 απολύσεις, θα τα εξοικονομήσουμε στο πολλαπλάσιο εάν μειώσουμε π.χ. τις αποδοχές τους στο μισό. Έτσι ξεπερνάμε και τα συνταγματικά κωλύματα. Και αν δεν βγαίνουν ας ψάξουν για άλλη δουλειά» (4.6.2011).
Μετά την είσοδό του στη Ν.Δ. ο κ. Γεωργιάδης γίνεται ακόμα πιο σαφής: «Το Δημόσιο είναι για τους άχρηστους, όχι για τους Έλληνες» (3.4.2013).
5. Η αντίδραση του λαού
Με μελαγχολικές σκέψεις αντιμετωπίζει τις λαϊκές αντιδράσεις: «Ακούω συνεχώς για τον λαό μας που κατεβαίνει στους δρόμους. Ναι μαζική η συμμετοχή στο χθεσινό συλλαλητήριο. Πού ήταν όλος αυτός ο κόσμος, για το Μεταναστευτικό; Για το Σκοπιανό; Για το Σχέδιο Ανάν; Μόνον για τα λεφτά κατεβαίνει τελικώς ο Έλληνας στον δρόμο και αυτό είναι τιμητικό;» (21.5.2010).
Μετά την ένταξή του στη Ν.Δ. θα πάψει να βλέπει αντίσταση του λαού: «Ποιες αντιδράσεις βρε πουλί μου;» θα γράψει στις 6.3.2012. «Τα πιο πολλά μόνοι μας έπρεπε να τα έχουμε κάνει! Αμάν!»
Για τις κινητοποιήσεις στα Πανεπιστήμια ο Α.Γ. έχει τη λύση: «Όταν αρχίσει όμως ο πόλεμος και θα καταλάβουν τα μισά Πανεπιστήμια, εμείς θα είμαστε εκεί για να ζητούμε να μπει η Αστυνομία μέσα και να τους βγάλει σηκωτούς» (28.8.2011). Μοντέλο του έχει τον δήμαρχο Τζουλιάνι της Νέας Υόρκης: «Η Μητροπολιτική Αστυνομία ήταν ανελέητη! Και έδειρε και σκότωσε και έκανε τα πάντα για να διώξουν όλους τους εγκληματίες από την Νέα Υόρκη» (18.2.2010).
Το σωφρονιστικό του πρότυπο είναι η δικτατορία, όταν κατά τη γνώμη του οι φυλακές ήταν άδειες: «Οι δε φυλακές επί Επταετίας είχαν λευκή σημαία, δηλαδή άνευ κρατουμένων. Ελευθερία τότε δεν είχαμε, είχαμε όμως ησυχία και ασφάλεια».
6. Ακροδεξιότερα, Κουροπάτκιν
Ο Άδωνις Γεωργιάδης προβάλλει με περηφάνια την ακροδεξιά του ταυτότητα: «Εγώ είμαι ο πρώτος βουλευτής στο ελληνικό Κοινοβούλιο μετά από 40 χρόνια που μίλησα για τον Γράμμο και το Βίτσι. Ο Καρατζαφέρης είναι ο πρώτος πολιτικός αρχηγός που μίλησε στην Βουλή για τον Ιωάννη Μεταξά! Θα μας κάνεις μάθημα εσύ; Είσαι σοβαρός; Μήπως νομίζεις ότι μιλάς σε νεοδημοκράτη;» (27.3.2010).
«Δεν έχω πρόβλημα με τις αντιδημοκρατικές ιδέες του Κώστα Πλεύρη, καθόλου, έχω και άλλους φίλους χωρίς αγάπη στην Δημοκρατία με τους οποίους διαφωνώ και απολαμβάνω την ανταλλαγή επιχειρημάτων» (24.3.2010).
Στις 26.3.2011 κάποιος με ψευδώνυμο «Φαλαγγίτης» εξυμνεί το ΛΑΟΣ και το παραλληλίζει με «το στρατιωτικό σχηματισμό της φάλαγγας». Ο κ. Γεωργιάδης ενθουσιάζεται: «Αγαπητέ η ανάλυσή σου τιμά το όνομά σου». Ο τότε γραμματέας του ΛΑΟΣ δεν παρέλειπε την ταύτισή του με τη ρατσιστική ιδεολογία. «Το σύνθημα "Έλληνας γεννιέσαι και δεν γίνεσαι" εγώ προσωπικά το συνυπογράφω απολύτως», έγραφε στις 10.2.2010. «Δεν έχω κρύψει ποτέ και πουθενά, ότι πιστεύω στο Αίμα, στο Έθνος, στην Φυλή».
Και βέβαια: «Σας μιλώ ειλικρινά, πάρτε τα πρακτικά από την συζήτηση για να διαπιστώσετε ότι η σημερινή Ν.Δ. κείται αριστερότερα του ΠΑΣΟΚ!» (24.4.2010). Λίγο καιρό αργότερα θα υποστηρίξει ότι «υπάρχει κάποιου είδους διασύνδεση» μεταξύ Ν.Δ. και Χ.Α. «Αυτό είναι πλέον ολοφάνερο!» (24.1.2011).
Για να εξηγήσει τη μεταπήδησή του στη Ν.Δ. ο κ. Γεωργιάδης επικαλείται τον αντιαριστερό αγώνα: «Η χθεσινή εικόνα της Βουλής τα λέει όλα, ο Σαμαράς ξέσκιζε την Αριστερά μόνος του! Εγώ σε αυτόν τον αγώνα θέλω να είμαι παρών. Τώρα η μάχη είναι μεταξύ του Αστικού κόσμου και των κομμουνιστών, για να μείνει η Ελλάς στην Ε.Ε. ή να πέσει και η Ν.Δ. είναι ο φυσικός ηγέτης αυτού του χώρου!» (29.2.2012). «Το Μνημόνιο είναι η πρώτη σοβαρή προσπάθεια να παύση το Κράτος μας να είναι σοβιετικού τύπου, από τη μεταπολίτευση και εντεύθεν! Αντιμνημόνιο και αποκομμουνιστικοποίηση από κοινού δεν γίνεται» (5.3.2012).

Ακόμα και μετά την εκλογή του με το νέο του κόμμα ο κ. Γεωργιάδης δεν διστάζει να εκθειάσει τις τηλεοπτικές συνεντεύξεις Μιχαλολιάκου και Γερμενή: «Αν δεν έλεγαν αυτά τα περί του Ολοκαυτώματος κ.λπ. και δεν είχαν ναζιστικό παρελθόν, μία χαρά τα είπαν. Δεν είδα και καμία σπουδαία διαφορά από το ΛΑΟΣ. Πάντως αν περίμεναν κάποιοι να δέρνουν και τέτοια εκεί μέσα, θα απογοητευθούν» (16.5.2012). Δέκα μέρες αργότερα συνέβη το επεισόδιο με την επίθεση Κασιδιάρη στη Λ. Κανέλλη και τη Ρ. Δούρου.
adonis-thanos
Η κουτουλιά του Κασιδιάρη
Στην «Εκκλησία του Δήμου» του κ. Γεωργιάδη παρελαύνουν πολλοί δηλωμένοι ή κρυφοί χρυσαυγίτες, με τους οποίους ο τότε γραμματέας του ΛΑΟΣ ανταλλάσσει επιχειρήματα. Υπάρχει και ειδικό thread που επιγράφεται «Χρυσή Αυγή» και στο οποίο πρωτοστατεί κάποιος που φέρει το (καθόλου κρυφό βέβαια) ψευδώνυμο Alba d' Oro. Στις 13.3.2010, ο Γεωργιάδης απαντά σε κάποιον που τον καλεί να σχολιάσει τη Χρυσή Αυγή. Το κείμενο της απάντησής του είναι εξαιρετικά ενδιαφέρον, διότι αποκαλύπτει τόσο τον χαρακτήρα της δράσης της Χρυσής Αυγής όσο και τη συγγένεια που αισθανόταν ο ίδιος με την οργάνωση, παρά την αντίθεσή του στις μεθόδους δράσης της:
«Θα διηγηθώ ένα περιστατικό που συνέβη πέρυσι το καλοκαίρι και το οποίο επίτηδες το άφησα χωρίς δημοσιότητα. Οι κάτοικοι της Πλ. Αττικής βλέποντας ότι κυρίως ο Θάνος [Πλεύρης] κι εγώ είχαμε κατορθώσει μέσω της κοινοβουλευτικής μας δράσεως, αλλά και των τηλεοπτικών παρουσιών μας, ότι είχαμε δώσει μεγάλη δημοσιότητα στις κινητοποιήσεις του Αγ. Παντελεήμονος, οργάνωσαν μία συγκέντρωση και στην Πλατεία Αττικής. 

Με κάλεσαν λοιπόν οι κάτοικοι εκεί στη συγκέντρωσή τους, με σκοπό να μου παραδώσουν ένα ψήφισμα, για να το καταθέσω στη Βουλή και να το κοινοποιήσω στα ΜΜΕ. Αν και το πρόγραμμά μου ήταν πάρα πολύ βαρύ, πήγα λοιπόν συνοδευόμενος από τον αστυνομικό φρουρό μου. Φθάνοντας στην πλατεία κι ενώ οι κάτοικοι ήταν συγκεντρωμένοι στο κέντρο αυτής, παρατήρησα ότι γύρω γύρω ήταν διάφοροι νεαροί της Χ.Α. Προχώρησα, αν και γνωρίζω ότι δεν είμαι καθόλου συμπαθής σε αυτόν τον πολιτικό χώρο, διότι φαντάστηκα ότι εκεί ήμασταν όλοι για έναν κοινό σκοπό. 
 Περνώντας λοιπόν από μπροστά τους, άρχισαν να με βρίζουν "Μπουμπούκε τι δουλειά έχεις εδώ...κλπ". Δεν έδωσα σημασία, έως ότου με περικύκλωσαν, ουρλιάζοντας εναντίον μου χυδαιολογίες για μένα και για τη γυναίκα μου. Όταν λοιπόν τους είπα, "αφήστε με ρε παιδιά να πάω στη συγκέντρωση να κάνω τη δουλειά μου", ένας σωματώδης νεαρός, με όψη μπράβου, μου έριξε εντελώς ξαφνικά και απρόκλητα μία κουτουλιά στο κεφάλι, προκαλώντας μου ζάλη
Ο φρουρός μου έκανε να βγάλει το όπλο του για να τον συλλάβει, αλλά κατόπιν δικής μου εντολής και διότι θεώρησα τρομερό να πάρει δημοσιότητα ένα τέτοιο γεγονός που θα έδινε επιχειρήματα στους ιδεολογικούς μας αντιπάλους, αποχώρησα, χωρίς να καταφέρω να πλησιάσω στους κατοίκους. Φεύγοντας, ο Αστυνομικός Διευθυντής που ήταν εκεί, και ο οποίος είχε παρακολουθήσει το περιστατικό με ρώτησε, εάν θα ήθελα να συλλάβουν τον νεαρό. Το αρνήθηκα και έφυγα.  
Πράγματι, μετά από λίγη ώρα, ο Αρχηγός της Χ.Α. κ. Νίκος Μιχαλολιάκος, επικοινώνησε μαζί μου, ζητώντας μου συγγνώμη, και διαβεβαιώνοντάς με, ότι ό,τι έγινε ήταν εκτός γραμμής Χ.Α. και επρόκειτο για κίνηση ενός θερμοκέφαλου και το θέμα έκλεισε εκεί».
Κάποιος άλλος χρυσαυγίτης θυμίζει ότι ο Καρατζαφέρης είχε περιλάβει τέσσερα μέλη της οργάνωσης στο ψηφοδέλτιο του ΛΑΟΣ στις Νομαρχιακές του 2002 και η συζήτηση καταλήγει στο ποιος εκπροσωπεί καλύτερα τον Μεταξά, το ΛΑΟΣ ή η Χ.Α. Στις 18.3.2010 ο Γεωργιάδης γράφει: «Δράσις τύπου Χ.Α. ούτε κατεγράφη, ούτε υπήρξε από τον Ιωάννη Μεταξά. Αν λοιπόν τον θαυμάζεις δεν μπορείς να πηγαίνεις και να ρίχνεις ξύλο στις πλατείες. Ο Μεταξάς νίκησε το σύστημα εκ των έσω! Άρα σίγουρα πιο πολύ για δράση τύπου ΛΑΟΣ μου μοιάζει, παρά για Χ.Α.».
Σε άλλο σημείο ο κ. Γεωργιάδης θα υποδείξει και εκείνον που του επιτέθηκε: «Ως προς τα γεγονότα του Αγίου Παντελεήμονος, αν δεις καλά το βίντεο μέσα στο χαμό κατεβαίνει ένας νεαρός με μαύρα γυαλιά τον οποίο κυνηγούν οι αστυνομικοί, αυτός ήταν ένας από εκείνους που μας επιτέθηκαν» (25.1.2011). «Τον Κασιδιάρη θα εννοείς», απαντά κάποιος που είδε το βίντεο [σ.σ. και πράγματι ο Κασιδιάρης είναι αυτός που υποδεικνύει ο Α.Γ.] και προσθέτει: «στέλεχος Χ.Α., παρατρεχάμενος του Νικολάκη και αρχιτσόγλανος χουλιγκάνος».
 

 
 


Read more: http://tolimeri.blogspot.com/#ixzz2oJoHMFyv

«Θραύση» κάνουν οι κούκλες του σεξ – Χιλιάδες οι παραγγελίες

«Θραύση» κάνουν οι κούκλες του σεξ – Χιλιάδες οι παραγγελίες

Με μία... περίεργη παρουσία θα περάσουν τις γιορτές πολλοί άνθρωποι. Ενόψει Χριστουγέννων αρκετοί από αυτούς , που νιώθουν μόνοι, καταφεύγουν να παραγγέλνουν μια κούκλα του σεξ.

Οι πελάτες είναι από όλα τα μήκη και τα πλάτη του πλανήτη και το εργοστάσιο δεν προλαβαίνει να ολοκληρώσει τις παραγγελίες των απαιτητικών πελατών του
Συγκεκριμένα το εργοστάσιο το οποίο βρίσκεται στην στην κινεζική πόλη της Ningbo ξεκίνησε την λειτουργία του πριν από τρία χρόνια.
Έκτοτε κάνει τρελές πωλήσεις στις κούκλες του σεξ οι οποίες μάλιστα τέτοια εποχή εκτοξεύονται στα ύψη.
Όπως αναφέρεται σε στην κινέζικη εφημερίδα Southern Weekly που δημοσίευσε το σχετικό ρεπορτάζ το εργοστάσιο παράγει 13 διαφορετικά μοντέλα ικανά να ικανοποιήσουν ακόμη και τους πιο απαιτητικούς πελάτες.
Η γκάμα των προϊόντων περιλαμβάνει όλους τους τύπους των γυναικών μελαχρινές, ξανθιές με μακριά ή κοντά μαλλιά, πράσινα η γαλάζια μάτια φτωχό ή πλούσιο μπούστο ενώ κοινό χαρακτηριστικό όλων είναι το καλλίγραμμο σώμα.
Σύμφωνα με τους εκπροσώπους του εργοστασίου κάθε χρόνο πωλούνται περισσότερες από 50,000 κούκλες για σεξ στις αγορές της Ιαπωνίας και της Κορέας οι οποίες δεν είναι ...μιας χρήσης!
Το κόστος τους κυμαίνεται σε 16 δολάρια.


Παρά τις διαψεύσεις: Σχέδιο αποχώρησης του Βενιζέλου

Πολύ σκληρή γλώσσα χρησιμοποίησε ο Ευάγγελος Βενιζέλος κατά του ΣΥΡΙΖΑ στη σημερινή συνεδρίαση της Κ.Ε. του κόμματος, η οποία γίνεται αυτές τις ώρες όχι σε κάποια από τις γιγαντιαίες αίθουσες κεντρικού ξενοδοχείου, αλλά σε μία πολύ λιγότερων τετραγωνικών αίθουσα σε σχέση με το παρελθόν. Ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ είπε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ επιδιώκει την "τσογλανοποίηση"(!!!) της ελληνικής κοινωνίας, με τα λιγοστά στελέχη του κόμματος που παρακολουθούσαν από τις κάτω θέσεις να ξεσπούν σε χειροκροτήματα.
Όμως η σφοδρή επίθεση του ΠΑΣΟΚ κατά του ΣΥΡΙΖΑ πρόκειται μάλλον για έναν αντιπερισπασμό από τον Ευάγγελο Βενιζέλο, παρά για μία επί της ουσίας πολιτική διαμάχη.
Όλες οι πληροφορίες λένε ότι ο Βενιζέλος είναι εξαιρετικά προβληματισμός για το πώς το ΠΑΣΟΚ θα μπορέσει τελικά να περάσει τον "σκόπελο" των Ευρωεκλογών. Ο κίνδυνος να μην εκλέξει το ΠΑΣΟΚ ούτε καν έναν ευρωβουλευτή είναι μεγάλος, κάτι που θα έχει ως αποτέλεσμα να ξεγραφτεί οριστικά το ΠΑΣΟΚ από τον χάρτη των σοσιαλδημοκρατικών κομμάτων ανά την Ευρώπη.
Το εγχείρημα να μην κατεβεί το ΠΑΣΟΚ με δική του ονομασία στις ευρωεκλογές είναι κάτι περισσότερο από πιθανό να συμβεί, καθώς ο Βενιζέλος δεν θέλει να ταυτιστεί με μία τέτοια οικτρή πολιτική ήττα. Αντ' αυτού προσπαθεί να κερδίσει χρόνο, ώστε να περάσει ανώδυνα την δοκιμασία των ευρωεκλογών, και στο μεταξύ να έχει ολοκληρωθεί και η ελληνική προεδρία στην Ευρωπαϊκή Ένωσης.
pasok
Στα τέλη Μαΐου λοιπόν θα έρθει η στιγμή κατά την οποία η χώρα μας θα βρεθεί αντιμέτωπη με το "κουστούμι" του νέου Μνημονίου υπό μορφή κουρέματος τραπεζικών καταθέσεων, θα είναι η κατάλληλη συγκυρία- όπως ήδη προεξοφλούν στο παρασκήνιο αρκετά στελέχη του ΠΑΣΟΚ- να πετάξει την "ωρολογιακή βόμβα" του κόμματος σε μία διάδοχη κατάσταση, η οποία θα μπορούσε να εκπροσωπείται από ένα νεότερο στέλεχος.
Ακούγεται ήδη το όνομα του Νίκου Ανδρουλάκη, του γραμματέα του Κόμματος, ως διάδοχος του Ευάγγελου Βενιζέλου.
Οποιοσδήποτε όμως κι αν αναλάβει την θέση του Προέδρου, είναι εξαιρετικά απίθανο να καταφέρει να αναστρέψει την τροχιά αποσύνθεσης στην οποία βρίσκεται ήδη το ΠΑΣΟΚ.
Πρόθεση του Βενιζέλου φέρεται να είναι να διατηρήσει τους κυβερνητικούς θώκους του Αντιπροέδρου και του Υπουργού Εξωτερικών, εγκαθιδρύοντας ένα μοντέλο διαρχίας στο ΠΑΣΟΚ με κάποιο άλλο στέλεχος ως επικεφαλής.
Όπως και να 'χει πάντως η ουσία είναι ότι το άλλοτε κραταιό ΠΑΣΟΚ πνέει πλέον τα λοίσθια, κάτι που φέρεται να δηλώνει σε κατ΄ ιδίαν συζητήσεις και ο Κώστας Σημίτης. Ίσως βέβαια όχι τυχαία, καθώς ο πρώην Πρωθυπουργός θέλει να προωθήσει το εγχείρημα των 58....


Read more: http://www.newsbomb.gr/politikh/story/385040/para-tis-diapseyseis-shedio-apohorisis-toy-venizeloy#ixzz2oDi7vhqU

Ενας στους δύο κερατώνει με συνάδελφο -Ποια εποχή πυκνώνουν τα παράνομα ερωτικά ραντεβού και πoυ προτιμούν να απιστούν


apistia-660_6
Καθώς τα κρυφά ερωτικά ραντεβού παρουσιάζουν αύξηση κατά 30% τις ημέρες των Χριστουγέννων ο γνωστός ιστότοπος AshleyMadison.com θέλησε να μάθει σε τι ακριβώς οφείλεται η «πύκνωση» αυτή των παράνομων συνευρέσεων. Και το βρήκε… Στα εταιρικά πάρτι! Με αφορμή αυτή το εύρημα έκανε μια έρευνα και έδωσε πολλές juicy λεπτομέρειες για τις παράνομες ερωτικές σχέσεις μεταξύ συναδέλφων.
H AshleyMadison.com ζήτησε από 1.283 άνδρες και 1.196 γυναίκες μέλη από τη Γερμανία να μάθει πόσο πιστοί έμειναν κατά τη διάρκεια του εταιρικού πάρτι Χριστουγέννων

Η έρευνα έδωσε τα εξής αποτελέσαματα:
  • Το 48,3 % των ερωτηθέντων απάντησαν ότι έχουν απατήσει το/τη σύζυγο με συνάδελφο
  • το 27,9 % των ανδρών και 25,3 % των γυναικών που συμμετείχαν στην έρευνα απάτησαν το/τη σύζυγο με συνάδελφο από άλλο τμήμα .
  • το 22,5% των ανδρών είχε μια σύντομη σχέση με τη γραμματέα ή βοηθό
  • το 35,5 % των γυναικών είχαν μια σύντομη σχέση με τον προϊστάμενό τους
  • μόνο το 6,1 % των γυναικών και 2,6 % των ανδρών κατέληξαν να έχουν σεξουαλικές σχέσεις με το διευθυντή ή το διευθύνων σύμβουλο της εταιρείας
  •  το 28,4 % των ανδρών και 23,9 % των γυναικών που έλαβαν μέρος στην έρευνα έχουν απατήσει τον σύζυγό τους κατά τη διάρκεια του εταιρικού πάρτι Χριστουγέννων με έναν συνάδελφό τους,
  • το 28,4 % πήγε κατευθείαν στο σπίτι μετά την περιπέτειά τους
  •  το 23,9 % προτιμά ξενοδοχείο ,
  •  το 19,1 % το αχαλίνωτο πάθος τους τους οδήγησε στη τουαλέτα του γραφείου ,
  • το 14,2 % τουλάχιστον κατάφεραν να φτάσουν στο πάρκινγκ για να κάνουν σεξ στο αυτοκίνητο , ενώ
  • το 10,6 % αψήφησαν το κρύο και τις χαμηλές θερμοκρασίες και έκανα σεξ σε υπαίθριο χώρο
  • το 3,8 % εκμεταλλεύτηκαν την απουσία του/της συζύγου από το σπίτι και έκανε σεξ στο συζυγικό κρεβάτι
  • το 82,4 % των ερωτηθέντων δήλωσε ότι είχαν μια γρήγορη σχέση
  • το 17,6 % των γυναικών και των ανδρών σύναψαν μια μακρόχρονη σχέση ενώ
  • το 52,7 % των ανδρών και 18,5 % των γυναικών σχέση τους ήρθε στο φως !

Για περισσότερους από 4 αιώνες οι κάτοικοι των νησιών Φαρόε περίπου 300 χιλιόμετρα από τις ακτές της Σκωτίας σκοτώνουν φάλαινες με απάνθρωπο τρόπο για το λίπος και το κρέας τους.

ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ

falaines_538_355falaines_538_355

Η φρικιαστική αυτή παράδοση τράβηξε το ενδιαφέρον ενος αμερικανού φωτογράφου ο οποίος ταξίδεψε ως εκεί και κατέγραψε με τον φακό του το αιματοβαμμένο αυτό έθιμο.

Ο Benjamin Rasmussen, από το Ντένβερ είδε εκατοντάδες φάλαινες να σφάζονται από τους κατοίκους κοντά στην ακτή και τα νερά της θάλασσας να γίνονται κατακόκκινα από το αίμα!

Επι δεκαετίες υπερασπιστές των δικαιωμάτων των ζώων κάνουν εκστρατείες για να σταματήσει αυτό το αιματοβαμμένο έθιμο αποκαλώντας το απάνθρωπο, βάρβαρο και μη αναγκαίο.

Το εντυπωσιακό είναι ότι το έθιμο συνεχίζεται παρά το ότι από το 2008 οι ειδικοί λένε ότι το κρέας της φάλαινας είναι ακατάλληλο για κατανάλωση. Πρόσφατα βγήκε και οδηγία με την οποία απαγορεύεται η κατανάλωση του κρέατος αυτού πάνω από μια φορά το μήνα ενώ απαγορεύεται εντελώς στις εγκύους.
Όταν πια έχουν φτάσει οι ανυποψίαστες φάλαινες στα ρηχά τις χτυπούν στο νωτιαίο μυελό και τις σκοτώνουν.
Το μόνο ενθαρρυντικό σε όλη αυτή την αιματοβαμμένη ιστορία είναι ότι σύντομα αυτό το έθιμο θα εκλείψει πολυ απλά γιατί στους νέους κατοίκους των Φαρόε δεν αρέσει το κρέας φάλαινας….


Το δράμα της παγκόσμιας Ελληνίδας πρωταθλήτριας – Το πιο δύσκολο κουπί



Είναι η κορυφαία Ελληνίδα αθλήτρια, όπως ανακοινώθηκε και επίσημα, παρουσία υπουργών, προέδρων και αθλητών στην ετήσια εκδήλωση βραβεύσεων του ΠΣΑΤ.
Η πανύψηλη πρωταγωνίστρια της κωπηλασίας Κατερίνα Νικολαΐδου κέρδισε τον κορυφαίο τίτλο με 1.000 ψήφους διαφορά, από τη δεύτερη υποψήφια Βάσω Βουγιούκα, έχοντας σαρώσει τα πάντα το 2013.
Πρωταθλήτρια κόσμου στην κατηγορία της (κάτω των 23 ετών), ασημένια πρωταθλήτρια κόσμου στην κατηγορία γυναικών, πρωταθλήτρια Ευρώπης και μεσογειονίκης.
Πίσω όμως από τα φώτα και τα μετάλλια κρύβεται η καθημερινή ζωή, η αέναη μάχη για την επιβίωση!
Το κορίτσι από την Κατερίνη, που έχασε 17 κιλά μέσα σε έναν χρόνο προκειμένου να αλλάξει κατηγορία και να πάει στα ελαφρά βάρη, δίνει καθημερινά αγώνα επιβίωσης.
Όπως αναφέρει δημοσίευμα κυριακάτικης εφημερίδας, το σκάφος με το οποίο αγωνίστηκε στις περισσότερες διοργανώσεις, ήταν δανεικό, αφού το σωματείο και η ομοσπονδία δεν είχαν τα χρήματα να της το αγοράσουν. Στα τέλη της χρονιάς βρέθηκαν τελικά τα 10.000 ευρώ και η Κατερίνα πλέον κατάφερε να έχει το δικό της σκάφος.
Την ίδια ώρα η πολύτεκνη οικογένειά της, αντιμετωπίζει πολύ σοβαρά οικονομικά προβλήματα στην πόλη της Πιερίας όπου μένει. Και οι δύο γονείς της είναι εδώ και καιρό άνεργοι και, έχοντας εκτός από την Κατερίνα, ακόμη τρία παιδιά, αδυνατούν να πληρώσουν ακόμα και τους πάγιους λογαριασμούς.


Read more: http://www.newsbomb.gr/sports/story/384991/to-drama-tis-pagkosmias-ellinidas-protathlitrias-–-to-pio-dyskolo-koypi#ixzz2oGkqWuzv

Αυτοκτόνησε ειδικός φρουρός που ενεπλάκη σε θανατηφόρο τροχαίο

Διπλή τραγωδία εκτυλίχτηκε το απόγευμα της Κυριακής στο Χαλάνδρι. Ένας ειδικός φρουρός, μόλις 28 ετών, παρέσυρε με τη μηχανή του και σκότωσε μία ηλικιωμένη γυναίκα, και λίγα λεπτά αργότερα αυτοκτόνησε μπροστά στα μάτια των περαστικών, τραβώντας τη σκανδάλη από το όπλο του.
Το περιστατικό συνέβη στην οδό Κωνσταντίνου Παλαιολόγου, στις 18:30.
Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά έως τώρα, ο 28χρονος ειδικός φρουρός, ο οποίος ήταν εκτός υπηρεσίας, επέστρεφε από το σπίτι των γονιών του με μοτοσικλέτα, όταν κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, παρέσυρε και χτύπησε την ηλικιωμένη, η οποία διέσχιζε εκείνη την ώρα το δρόμο.
frouros
Όταν ο ειδικός φρουρός αντιλήφθηκε ότι η άτυχη γυναίκα είχε εκπνεύσει, έβγαλε το όπλο του και αυτοπυροβολήθηκε, βάζοντας τραγικό τέλος στη ζωή του.
Ο αυτόχειρας υπηρετούσε στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Αθηνών, ενώ παλαιότερα είχε υπηρετήσει και στην ομάδα ΔΙΑΣ. Στο άκουσμα της είδησης, συγγενείς και συνάδελφοι του νεαρού πάγωσαν, ενώ όσοι τον γνώριζαν μιλούν για ένα πολύ καλό και ευαίσθητο άνθρωπο.
Ο αδελφός του 28χρονου υπηρετεί επίσης στην αστυνομία και συγκεκριμένα είναι αξιωματικός. 


Read more: http://www.newsbomb.gr/koinwnia/story/385107/aytoktonise-eidikos-froyros-poy-eneplaki-se-thanatiforo-trohaio#ixzz2oGkZmNK3

Χωρίς κανέναν ενδοιασμό και ενοχή γιορτάζουν υπέρ των πλειστηριασμών της πρώτης κατοικίας (!)


Τώρα αρχίζουν όλα!
Χαρρυ Κλυνν
152 θλιβερά βουλευτάκια, τα οποία σε λίγο καιρό θα εξαφανιστούν από το πολιτικό σκηνικό, χωρίς καμία ενοχή, χωρίς κανέναν ενδοιασμό, χωρίς κανένα αίσθημα ευθύνης έναντι του ελληνικού λαού και των μελλοντικών γενεών, ψήφισαν υπέρ του ενιαίου φόρου ακινήτων και των πλειστηριασμών της πρώτης κατοικίας...

Ο ελληνικός λαός γνωρίζει πλέον ποια είναι τα υποκείμενα τα οποία αποφάσισαν να του πάρουν τα σπίτια. Ο ελληνικός λαός γνωρίζει πλέον πολύ καλά ποιοι είναι εκείνοι, οι οποίοι καταστρέφουν...
αυτή τη χώρα.
Στις εκλογές, οι οποίες δεν θα αργήσουν να γίνουν, ο ελληνικός λαός θα εξαερώσει με την ψήφο του την καταστροφική κυβέρνηση του Αντώνη Σαμαρά. Την πιο επικίνδυνη, ξενόδουλη και εχθρική προς τον λαό κυβέρνηση που έχει γνωρίσει ο τόπος.
Πολύ σύντομα, στις εκλογές, ο ελληνικός λαός θα στείλει τον Αντώνη Σαμαρά, τον Ευάγγελο Βενιζέλο, τα ανθρωπάκια που συγκροτούν τις κοινοβουλευτικές ομάδες της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ, τη συγκυβέρνηση της υποταγής και της καταστροφής, τα δουλικά της τρόικας και του Βερολίνου, αλλά και το μιντιακό σκυλολόι που τους στηρίζει εκεί που πρέπει: Στον υπόνομο της ιστορίας, στην κοινωνική απομόνωση, στην πολιτική


Read more: http://tolimeri.blogspot.com/#ixzz2oGkDxhJL

«Μες στον καρκίνο δούλευα, βρε αλήτες!» (βίντεο)






Του Γιώργου Νικολαϊδη (gnborn2shoot)

Το’ λεγε και το ξανάλεγε φωναχτά (και με άλλες κατάρες) η αγανακτισμένη γιαγιά. Δεν είδε, φέτος, Δώρο Χριστουγέννων! Και δεν αρκέστηκε μόνον σε λόγια. «Χειροδίκησε» σε αναρτημένες…φωτογραφίες πολιτικών.
Βρέθηκε στη Χριστουγεννιάτικη γιορτή Αλληλεγγύης ελπίζοντας να βρει  προϊόντα παραγωγών σε χαμηλές τιμές.
Αντ' αυτού, βρήκε περιπολικά της Αστυνομίας. Οι αστυνομικοί σημείωναν τα στοιχεία πωλητών προβαίνοντας σε ελέγχους των αδειών τους και επιτηρούσαν για παραβάτες.
Ποιοι άλλοι «έγραφαν»; Επισκέπτες της αγοράς.  «Ευχές" και «στολίδια» για τους πολιτικούς και τα αναρτούσαν  στο δένδρο της «Πρωτοβουλίας».
Γιατί δεν πέτυχε απόλυτα η παραπάνω 19η διοργάνωση της «Ανεξάρτητης Πρωτοβουλίας Πολιτών Δ. Θερμαϊκού», αντίθετα με τις επιτυχημένες του πρόσφατου παρελθόντος;
Επαγγελματίες του ΟΛΑΘ (Οργανισμός Λαϊκών Αγορών Θεσσαλονίκης) και του Σωματείου Μικροπωλητών και παραγωγών Λαϊκών Αγορών "Μακεδονία" είδαν να θίγονται τα συμφέροντά τους και αντέδρασαν. Απαίτησαν ελέγχους και νόμιμες κυρώσεις σε τυχόν παραβάτες στην 19η διάθεση προϊόντων "Χωρίς Μεσάζοντες" της Ανεξάρτητης Πρωτοβουλίας Θερμαϊκού.
Αντίστοιχα, οι εκπρόσωποι της «Πρωτοβουλίας» που έλαβαν γνώση των καταγγελιών αντέδρασαν και αυτοί, επιμένοντας στη Χριστουγεννιάτικη γιορτή (πάρκο Ν. Επιβατών) και στη διάθεση προϊόντων (από παραγωγούς) σε χαμηλές τιμές και σε διάταξη πλανόδιας αγοράς.
Η Χριστουγεννιάτικη γιορτή Αλληλεγγύης με προϊόντα από παραγωγούς περιλάμβανε:
ΣΥΛΛΟΓΙΚΗ ΚΟΥΖΙΝΑ
ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΦΑΡΜΑΚΩΝ
ΧΑΡΙΣΤΙΚΟ ΠΑΖΑΡΙ
ΣΥΛΛΟΓΗ ΥΠΟΓΡΑΦΩΝ (περ. 6.500 μέχρι στιγμής) για την συνέχιση των αγορών «Χωρίς Μεσάζοντες».
Προβλέπεται πως η κόντρα «Πρωτοβουλίας» και «Λαϊκατζήδων» θα ενταθεί. Σε βάρος λαϊκών στρωμάτων με χαμηλά εισοδήματα.
Τέτοια φαινόμενα «διαμάχης» διαρρηγνύουν την κοινωνική συνοχή, στις χρονιάρες αλλά και ιδιαίτερα δύσκολες ώρες που περνάει ο Ελληνικός λαός».
Δείτε το σχετικό μας βίντεο