ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Τετάρτη 13 Ιανουαρίου 2016

Άντρες vs γυναίκες: Oι βασικές διαφορές των δύο φύλων Υπερβολές ή μικρές αλήθειες;

Πολλές φορές αναρωτιόμαστε αν οι άντρες και οι γυναίκες προερχόμαστε από τον ίδιο πλανήτη. Και αυτό γιατί υπάρχουν πολλά πράγματα που κάνουμε με διαφορετικό τρόπο χωρίς καν να το καταλαβαίνουμε.

Παρακάτω υπάρχουν μερικά αστεία αλλά ειλικρινή σκίτσα που περιγράφουν τις διαφορές ανάμεσα στους άντρες και τις γυναίκες. Ναι έχουμε τις ιδιομορφίες μας αλλά το βασικό είναι ότι, παρά τις διαφορές μας, δεν μπορούμε να ζήσουμε ο ένας χωρίς τον άλλον.
MvsW-04

Γρηγοράκος: Κάποιοι από εμάς θα πάμε με τον Μητσοτάκη! Άδικο έχει; Να 'μαστε ειλικρινείς... όλο το πολιτικό φάσμα μνημονιακό, σημασία έχει η προσωπική-οικογενειακή βόλεψη... Άλλοι για Τσίπρα, άλλοι για Κούλη κι ο ΓΑΠ που τους πήγε στον στον συμμαθητή κι αδελφό Αντωνάκη, άσχημα τους βγήκε;


O τεράστιος πολιτικός γίγαντας Γρηγοράκος... ετοιμάζει με τον γαμπρό του Μπακατσέλου και νέο σχήμα

Από το "PRESS-GR
Ανοιχτό το ενδεχόμενο στελέχη ή ακόμα και εν ενέργεια βουλευτές της Δημοκρατικης Συμπαράταξης να πορευτούν με τη ΝΔ του κ. Μητσοτάκη άφησε, μιλώντας στον ΣΚΑΪ, ο βουλευτής του ΠΑΟΚ Λεωνίδας Γρηγοράκος. Μιλώντας στον απόηχο της δήλωσης της Φώφης Γεννηματά ότι υπάρχουν σημαντικές διαφορές μεταξύ του...
ΠΑΣΟΚ και του κ. Μητσοτάκη, ο κ. Γρηγοράκος χαρακτήρισε τον νέο αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης ως πολύ καλό πολιτικό, ενώ εκτίμησε ότι η ΝΔ θα αναδειχθεί πρώτο κόμμα δημοσκοπικά. Για τον εαυτό του, είπε ότι αν η Δημοκρατική Συμπαράταξη δεν αλλάξει και δεν δώσει το στίγμα της, μελετά το ενδεχόμενο να μην κατέβει ως υποψήφιος στις επόμενες εκλογές.

Ούτε γουλιά!

EKTAKTO! ΔΙΑΡΡΟΕΣ ΠΑΝΙΚΟΥ: Σκέψεις για εκλογές - εξπρές στις 28 Φεβρουαρίου! To ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ... θα γίνει το Κούγκι τους;

Από το "PRESS-GR
Harry Lazaropoulos
Ακούω μια διαρροή που προέρχεται από την Ηρώδου Αττικού και όχι αποκλειστικά από εκείνους που λένε διάφορα κάτω από τη νερατζιά στον αριθμό 19.
Κάποιοι σύμβουλοι εισηγούνται εκλογές - εξπρές στις 28 Φεβρουαρίου για να αιφνιδιαστεί η νέα ηγεσία της ΝΔ, να απαλλαγεί το πρώτο κόμμα του κυβερνητικού συνεταιρισμού από τον γκαφατζή εταίρο, αλλά και να τελειώσουν τα σενάρια για...
οικουμενική κυβέρνηση αφού ο Λεβέντης φαίνεται πιο "σκληρό καρύδι" απ' όσο αναμενόταν.
Το μεταδίδω με επιφύλαξη αλλά έχει ενδιαφέρον εφ' όσον απασχολεί το ρεπορτάζ.

Aπιστευτο πρωτοσελιδο στην Βουλγαρια: «Ευχαριστουμε την Ελλαδα για τις 250.000 θεσεις εργασιας…» * «Thanks Greece»!

Μεγάλο θόρυβο προκάλεσε την περασμένη εβδομάδα το πρωτοσέλιδο, ειρωνικό ευχαριστήριο δημοσίευμα της μεγαλύτερης σε κυκλοφορία βουλγαρικής εφημερίδας «Sega» με τίτλο «Thanks Greece».
Ένα δημοσίευμα που ευχαριστούσε, όπως έγραφε, 60.000 ελληνικών επιχειρήσεων που έφυγαν λόγω των capital controls ως συνέπεια της διαπραγμάτευσης με τους...
δανειστές.
Οπως σημείωνε η βουλγαρική εφημερίδα και μεταφέρει το newmoney.gr, καθημερινά κατά μέσο όρο η Βόρεια Ελλάδα «έστελνε» 335 επιχειρήσεις στη Σόφια εξαιτίας του φόβου κατάρρευσης του ντόπιου τραπεζικού συστήματος δημιουργώντας διά της επαγωγικής μεθόδου χιλιάδες νέες θέσεις εργασίας. «Ευχαριστούμε για τη δημιουργία 250.000 νέων θέσεων εργασίας στη χώρα μας» αναφέρει χαρακτηριστικά το δημοσίευμα.
Η αλήθεια βέβαια είναι διαφορετική – αν και δεν απέχει πολύ απ” όσα οι Βούλγαροι για προφανείς προπαγανδιστικούς λόγους φουσκώνουν. Οπως αναφέρει στο «Newmoney.gr» ο πρόεδρος της Ελληνικής Συνομοσπονδία Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας (ΕΣΕΕ), Βασίλης Κορκίδης, ο οποίος πρώτος είχε αναδείξει το θέμα προ μηνών, η αλήθεια είναι ότι έφυγαν συνολικά 60.000 ΑΦΜ προς τη Βουλγαρία και όχι αποκλειστικά επιχειρήσεις.
«Αυτό δεν μειώνει καθόλου το πρόβλημα και θα πρέπει να προβληματίσει την κυβέρνηση που ακόμα πανηγυρίζει το ότι δεν υπήρξε μεγάλος αντίκτυπος από τους κεφαλαιακούς ελέγχους», αναφέρει ο κ. Κορκίδης και συμπληρώνει ότι το πρόβλημα εντοπίζεται κυρίως σε αγροτικές επιχειρήσεις της Βόρειας Ελλάδας που μετέφεραν τη φορολογική τους έδρα στη Βουλγαρία, μεταποιητικές επιχειρήσεις αλλά και απλά φυσικά πρόσωπα που φοβήθηκαν τις εξελίξεις στο ελληνικό τραπεζικό σύστημα.

Στην Ελλάδα του ευρώ, της ΕΕ, των δεξιών και «αριστερών» σωτήρων... 13.500 μωρά και βρέφη που δεν έχουν γάλα. Γάλα… Ούτε ένα ποτήρι γάλα…

    Λίγους μήνες πριν τα στοιχεία μιλούσαν για 13.500 βρέφη ή πολύ μικρά παιδιά με έτος γέννησης από το 2013 έως και το 2015, δηλαδή για ανήμπορα μωρά ηλικίας από λίγων ημερών, εβδομάδων, μηνών, έως και δύο ετών, που εν έτει 2015 οι γονείς τους δεν μπορούν να τους προσφέρουν ούτε ένα...

    Ναι, στην Ελλάδα του ευρώ, της ΕΕ, των δεξιών και «αριστερών» σωτήρων, δίπλα στις στατιστικές των εκατομμυρίων άνεργων, των εκατοντάδων χιλιάδων υποσιτισμένων, των δεκάδων χιλιάδων άστεγων (σσ: στατιστικές που κάποιοι τις παπαγαλίζουν σαν σκέτους, άψυχους και άσαρκους αριθμούς) υπάρχουν και 13.500 μωρά και βρέφη που δεν έχουν γάλα. Γάλα…
    Χτες ήρθαν σε γνώση μας τα στοιχεία του ΟΟΣΑ. Τι λένε:
    Ένα στα πέντε παιδιά που ζουν στην Ελλάδα ζουν σε συνθήκες φτώχειας.
    Η Ελλάδα είναι η δεύτερη χώρα στην Ευρώπη (μετά την Ισπανία) στα ποσοστά της παιδικής φτώχειας. Στην Ελλάδα το 20,4% των παιδιών ηλικίας έως 17 ετών ζουν σε νοικοκυριά που το διαθέσιμο εισόδημά τους είναι μικρότερο του μισού εισοδήματος του υπόλοιπου πληθυσμού. 
    Αυτό είναι το «κατόρθωμα» της πολιτικής της «ανάπτυξης» που ακολουθείται δεκαετίες στον τόπο, αυτό είναι το αποτέλεσμα της συνεργασίας μεταξύ των εγχώριων εργολάβων και των πολιτικών τους φίλων με τις Ζήμενς, τις Ντόιτσε Μπανκ, τις Ντόιτσε Τέλεκομ κοκ.
    Αυτό είναι το «έπαθλο» του λαού για τις θυσίες στον οποίο τον υπέβαλλαν τα δεξιά και συνεχίζουν να τον υποβάλλουν τα «αριστερά» Μνημόνια.
    Αυτή είναι η Ελλάδα του «κεντροδεξιού» νέου αρχηγού της ΝΔ, του κ.Κυριάκου Μητσοτάκη, που προ έτους «έσωζε» τη χώρα με νεοφιλελεύθερες συνταγές απολύσεων καθαριστριών...
    Αυτή είναι η Ελλάδα του «αριστερού» πρωθυπουργού, τουκ.Τσίπρα, που εδώ και ένα χρόνο «σώζει» τη χώρα με τις ίδιες νεοφιλελεύθερες συνταγές των ίδιων εκείνων Μνημονίων που θα έσκιζε, και που τώρα το ξεπούλημα των αεροδρομίων στις Λουφτχάνσα φέρει τη δική του υπογραφή…
    Αλλά μια τέτοια Ελλάδα, που τα παιδιά της ζουν στη φτώχεια, που χιλιάδες παιδιά της στερούνται ακόμη κι ένα ποτήρι γάλα, δεν είναι η Ελλάδα που αξίζει στον λαό της. Δεν είναι η Ελλάδα που αξίζει στα παιδιά της.
    Την ώρα, λοιπόν, που η καινούργια φάση της διπολικής αντιπαράθεσης που αντικατέστησε τον πάλαι ποτέ δικομματισμό φαίνεται να περνάει μέσα και  από τις κοκορομαχίες ανάμεσα στο νεαρόν της ηλικίας του πρωθυπουργού με το νεαρόν της ηλικίας του αρχηγού της ΝΔ, προτείνουμε να θυμηθούμε εκείνο  το «παλιό» και πάντα νέο ποίημα του Μπρεχτ. Τίτλος: «Η παρέλαση του παλιού καινούργιου».Ναένα απόσπασμα:
«Στεκόμουν πάνω σε έναν λόφο
Κι είδα το Παλιό να πλησιάζει
Μα ερχόταν σα Νέο.
Σερνόταν πάνω σε καινούργια δεκανίκια
Που κανένας δεν είχε ξαναδεί
Κι απέπνεε νέες μυρωδιές σαπίλας
Που κανείς δεν είχε ξαναμυρίσει (…)». 
    Αυτές τις «νέες μυρωδιές σαπίλας» κανένα πατσουλί δήθεν «νιότης» δεν θα μπορέσει να τις εξαφανίσει και να τις κουκουλώσει όσο θα υπάρχουν στην Ελλάδα βρέφη, μωρά και παιδιά που δεν έχουν ούτε ένα ποτήρι γάλα. Γάλα…
Του Νίκου Μπογιόπουλου

Άσχετο;
Το ζεϊμπέκικο της "αριστερής" υπουργού Όλγας Γεροβασίλη... που μάλλον έχει γάλα, αλλά και μπορεί ν' απολαμβάνει παρέα με την φ΄λη της Όλγα Τρέμη τα εδέσματα της Μεγάλης Βρετανίας!

Οι νταβατζήδες δημοσίων έργων τον έβαλαν στη βουλή!

ΜΑΝΩΛΗΣ ΛΙΟΝΑΚΗΣ
Δείτε ποιον στείλαμε στην Βουλή και πείτε μου αν είχε δίκιο ή άδικο ο Κονδύλης όταν έλεγε:
"Αν ήξερα πόσο εύκολο είναι να κυβερνάς την Ελλάδα, θα το έκανα από τότε που ήμουν λοχίας".
Γεώργιος Κονδύλης, 1878-1936, Έλληνας στρατιωτικός & δικτάτορας...

Αυτό το μεταλλαγμένο σούργελο, ο κολαούζος του ΓΑΠ, του Ρέππα, της Διαμαντοπούλου... μπορεί να μας εκφράζει;



O κομπλεξικός και με το ύψος του, κατόρθωσε ως κολαούζος των "εκσυγχρονιστών" της νεοφιλελεύθερης πασοκικής εξουσίας να γίνει και καθηγητής και "ριζοσπάστης αριστερός" υπουργός... Κι από πάνω, μας καλεί να διαδηλώσουμε εναντίον του δικού του ασφαλιστικού, ώστε να τον "βοηθήσουμε" στις "διαπραγματεύσεις" με τα αφεντικά του!
Ρε σούργελο, αν θέλαμε διαμεσολαβητή, διαπραγματευτή... θα προσλαμβάναμε σοβαρό δικηγορικό γραφείο και δεν θα ψηφίζαμε πολιτικό κόμμα κι εσένα που θα έσκιζες τα μνημόνια!
Θοῦ, Κύριε, φυλακὴν τῷ στόµατί µου καὶ θύραν περιοχῆς περὶ τὰ χείλη µου...

Μεγάλη πολιτική - πολιτιστική εκδήλωση, που εντάσσεται στους εορτασμούς του Κόμματος για τα 100 χρόνια από την ίδρυσή του, διοργανώνει η ΚΟ Αττικής του ΚΚΕ, την Κυριακή 17 Γενάρη, στις 6.30 το απόγευμα στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας...

Μεγάλη πολιτική - πολιτιστική εκδήλωση, που εντάσσεται στους εορτασμούς του Κόμματος για τα 100 χρόνια από την ίδρυσή του, διοργανώνει η ΚΟ Αττικής του ΚΚΕ, την Κυριακή 17 Γενάρη, στις 6.30 το απόγευμα στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας. 
Στην εκδήλωση θα μιλήσει ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας. 
Για τη διευκόλυνση της μετάβασης στην πολιτική - πολιτιστική εκδήλωση, θα αναχωρήσουν πούλμαν από πολλές συνοικίες προς το ΣΕΦ, το απόγευμα της...
Κυριακής.
Η εκδήλωση περιλαμβάνει επίσης μουσικοθεατρική παράσταση με τίτλο: «Οι ρίζες μας φτάνουν τόσο μακριά όσο και οι ελπίδες μας», το περιεχόμενο της οποίας αναδεικνύει τη ζωή, τη σκέψη και τη δράση των χιλιάδων αγωνιστών που δε λύγισαν στις φυλακές και τις εξορίες.

Οι συντελεστές

Σκηνοθεσία: Θαλασσιά Αντωνοπούλου
Διεύθυνση ορχήστρας: Μανώλης Ανδρουλιδάκης
Ενορχηστρώσεις: Μανώλης Ανδρουλιδάκης, Κώστας Σταυρόπουλος, Στέφανος Χατζηαναγνώστου
Επιμέλεια κίνησης - χορογραφία: Βαγγελιώ Κυριαζίδου
Σκηνικά: Στράτος Σαραντίδης, Βαγγελιώ Νικολάου
Κατασκευή μάσκας: Μαρίνα Ρούσσου
Κοστούμια: Μυρτώ Πετάση
Φωτισμοί: Άκης Αποστολίδης
Βοηθοί σκηνοθέτη: Ήρα Ρόκκου, Σοφία Πολυχρονίδου
Σχεδιασμός ήχου: Δημήτρης Ανδρονιάδης, Γιάννης Μπαλούς
Πρωτότυπη μουσική σύνθεση: Δημήτρης Ανδρονιάδης, Φίλιππος Παχνιστής
Βίντεο: Σήφης Στάμου, Κώστας Σταματόπουλος
Μοντάζ: Σήφης Στάμου, Κοσμάς Φιλιούσης
Τραγουδούν οι: Αντωνοπούλου Ρίτα, Γεωργακάκης Γιώργος, Καπετάνου Ελίνα, Κατσαμένη Δανάη, Κορακάκης Βαγγέλης, Κορακάκης Βασίλης, Πασχαλίδης Μίλτος, Σαρρής Γιώργος, Σταυρόπουλος Κώστας, Ψυχογιού Λίνα
Συμμετέχουν οι ηθοποιοί: Ελίνα Καπετάνου, Δανάη Κατσαμένη, Σπύρος Κοντορίζος, Κατερίνα Κουτροκόη, Ιωάννα Κυρίτση, Αριάδνη Μιχαηλάρη, Παύλος Ορκόπουλος, Δημήτρης Τζουμάκης, Νίκος Τουρνάκης, Ελένη Φιλιούση, Λίνα Ψυχογιού
Παίζουν οι μουσικοί: Τάσος Βιντσεντζάτος (τρομπέτα), Γιάννης Ευαγγέλου (κιθάρα), Γιώργος Καλτσούνης (τρομπέτα),Αλέξανδρος Καμπουράκης (ακορντεόν), Φώτης Κόλλιας(κρουστά), Βασίλης Κορακάκης (μπουζούκι), Θοδωρής Κουέλης(μπάσο), Δημήτρης Κουφαλάκος (φαγκότο, φυσαρμόνικα),Παναγιώτης Μεταλληνός (ντραμς), Φίλιππας Παχνιστής (πιάνο),Κώστας Σταυρόπουλος (κιθάρα, τσέλο), 'Αγγελος Τζαμαρίας(τρομπόνι), Πάνος Τσίτσικας (μπουζούκι)
Επί σκηνής θα βρίσκονται ακόμα 50 συντελεστές.
"902"

Μοναδική μας λύση, σήμερα είναι η Βουλγαρία!

Κι επιπροσθέτως... δεν μας τα παίρνουν, δεν μας τ' αρπάζουν στην αποικία Ελλάδα και τα παραδίδουν ΟΛΑ στο 4ο Ράιχ!

Ξέρεις ότι τα παιδιά πεθαίνουν στην Υεμένη, λόγω του αποκλεισμού της από τον παιδόφιλο δικτάτορα; Οι αργυρώνητες δημοσιογραφικές πόρνες γνωρίζουν πολύ καλά και σιωπούν... εσύ; Do you know these children are dying in Yemen because of Saudi blockade?




Αυτά τα παιδιά δεν θα γίνουν ποτέ πρωτοσέλιδο, από τις δημοσιογραφικές πόρνες!
Ο ΟΗΕ των ιμπεριαλιστών κλείνει μάτια κι αυτιά...
Χιλιάδες παιδιά νεκρά...
Πλήρης έλλειψη φαρμάκων... πεθαίνουν παντού, ακόμη και στους διαδρόμους των νοσοκομείων...
Περισσότερα για την επίθεση εναντίον της Υεμένης, που αποσιωπούν οι δημοσιογραφικές πόρνες: ΕΔΩ

Σχεδιασμένο να αποτύχει και το Μνημόνιο Τσιπρα. Οι δανειστές ζήτησαν νέα μέτρα 6 δις. ευρώ!

ntaizelpSoipleΟι δανειστές ανακάλυψαν  ξαφνικά δημοσιονομικό κενό για την περίοδο 2016 – 2018 και εκβιάζουν την χώρα και πάλι 6 μήνες μετά το καλοκαιρινό ευρωπαϊκό αίσχος.
Στην πραγματικότητα όπως τα 2 προηγούμενα Μνημονα, έτσι και το μνημονιο του Τσιπρα είναι σχεδιασμένο να αποτύχει και να οδηγήσει την Ελλάδα εκτός ευρώ  αφού προηγηθεί μια διαδικασία εθνικού αφανισμού και  ξεπουλήματος. Επί μια 5ετία η  χώρα πληρώνει τους πολιτικούς της νάνους που αδυνατουν  να πουν την παραπάνω αλήθεια στο Λαό και παραδίδονται στην διαδικασία ξεπουλήματος,  με την ελπίδα να κερδίσουν λίγο ακόμη χρόνο στο ευρώ.  Όμως ………
καθημερινά χειροτερεύουν οι όροι  της εξόδου και σκοτεινιάζει το μέλλον.
ΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΟ ΝΑ ΑΠΟΤΥΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΤΣΙΠΡΑ.
Οι δανειστές υπαναχωρούν από τα συμφωνηθέντα  του Αυγούστου για το χρέος, και ζητούν νέα μέτρα 6 δις. ευρώ για να  αρχίσουν να μιλάνε για το χρέος.
Μετά τις συντάξεις και τους επιπλέον φόρους στους αγρότες, η τρόικα ζητάει νέα μέτρα ύψους 6 δισ. ευρώ από την κυβέρνηση για να κλειδώσει ξανά, η «κλεισμένη» υποτίθεται  από τον Αύγουστο, συμφωνία για έναρξη  συνομιλιών για το χρέος. Όλα δείχνουν πως τα μέτρα για το χρέος θα συνοδευτούν από νέο Μνημόνιο.
Ο ι διαπραγματεύσεις της κυβέρνησης με την τρόικα μετατρέπονται ξανά σε θρίλερ Σύμφωνα με την ΗΜΕΡΗΣΙΑ, αιτία είναι η πρώτη αξιολόγηση της οικονομίας από τους θεσμούς, και όλα δείχνουν πως θα διαρκέσει μήνες, όπως ”υποσχέθηκε” ο Γ. Ντάισελμπλουμ.
Για να κλείσει η πρώτη αξιολόγηση θα πρέπει η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ να περάσει το ασφαλιστικό, να προχωρήσει το ξεπούλημα και τα νέα φορολογικά βάρη στους αγρότες και μετά να αποδεχθεί νέα μέτρα εως 6 δισ. ευρώ για να κλείσει το δημοσιονομικό κενό της περιόδου 2016 – 2018 το οποιο ανακαλύφθηκε ξαφνικά.
Διαρροές από ευρωπαίους αξιωματούχους δείχνουν πως δεν θα μπει στο τραπέζι το θέμα του χρέους εαν δεν έχουν ικανοποιηθεί  οι νέες απαιτήσεις τους. Μάλιστα αρχίζει ήδη να αναπτύσσεται μία συζήτηση πως όποια μέτρα αποφασιστούν για την ανακούφιση του ελληνικού χρέους θα συνοδεύονται από ένα νέο πακέτο αντιπαροχών από την ελληνική κυβέρνηση, που θα είναι ουσιαστικά ένα νέο Μνημόνιο.
BY 

ΝΔ: Η ιστορία επαναλαμβάνεται σαν φάρσα

Μπορεί αυτή τη στιγμή τα μάτια όλων να είναι στραμμένα στην κυβερνητική πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ, όμως κάνοντας κάποιος ένα rewind στην ιστορία των αρχηγών της ΝΔ και με τον τρόπο που αυτή η εξελίσσεται παρατηρεί την ύπαρξη ενός pattern.
Έτσι έχουμε πρώτα έναν………
Καραμανλή, μετά έναν ακροδεξιό, έπειτα έναν Μητσοτάκη κι ύστερα ένα μπούφο.
Κ. Καραμανλής (1974-1980) – 6 χρόνια
Ε. Αβέρωφ (1981-1984) – 3 χρόνια
Κ. Μητσοτάκης (1984-1993) – 9 χρόνια
Μ. Έβερτ (1993-1997) – 4 χρόνια
Κ. Καραμανλής (1997-2009) – 12 χρόνια (x2)
Α. Σαμαράς (2009-2015) – 6 χρόνια (x2)
Κ. Μητσοτάκης (2015-2033) – 18 χρόνια (εάν ακολουθηθεί το pattern)
Μπούφος (2033-2041) – 8 χρόνια

ΤΟ «ΣΚΟΥΠΙΔΙ»..ΓΙΑ ΤΟ «ΑΚΡΟΔΕΞΙΟ ΣΚΟΥΠΙΔΙ» ΕΠΕΙΔΗ ΤΟΥ ΘΥΜΙΖΕΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΤΟΥ «ΝΕΟΤΑΞΙΚΟΥ ΣΚΟΥΠΙΔΙΟΥ»

Πάγκαλος: Ο Μητσοτάκης είναι για τη ΝΔ ό,τι ο Σημίτης για το ΠΑΣΟΚΟ Θεόδωρος Πάγκαλος, σε δηλώσεις του στον ραδιοφωνικό σταθμό Βήμα FM, εκτίμησε ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι ένας Σημίτης σε σχέση με το ΠΑΣΟΚ, όπως το ζήσαμε την εποχή που διεκδίκησε την ηγεσία του κόμματος, ενώ στο ερώτημα αν θα μείνει ο Μεϊμαράκης υπό την ηγεσία του Μητσοτάκη δήλωσε “δεν ξέρω τι εντολές θα πάρει από τον Καραμανλή”.
Για την επόμενη μέρα στη ΝΔ και το ρόλο του Κυριάκου Μητσοτάκη, ο Πάγκαλος σημείωσε ότι στα συγχαρητήρια που έστειλε στον νέο πρόεδρο της ΝΔ του λέει πως ………………..
“μένει να δούμε αν θα υλοποιηθούν οι δεσμεύσεις που είχε αναλάβει στην προεκλογική του εκστρατεία”.
Εκτιμά πως αν αυτό συμβεί, είναι προφανές ότι και η χώρα θα αλλάξει μορφή και η Νέα Δημοκρατία θα κερδίσει τις εκλογές και βεβαίως ο Μητσοτάκης θα αναδειχθεί σε μία από τις μεγάλες ιστορικές φυσιογνωμίες της ελληνικής πολιτικής ζωής.
“Γιατί αν αυτά τα πράγματα που λέει ότι θα κάνει τα κάνει, τότε όλα αυτά που συζητάμε ως εκσυγχρονιστικά προβλήματα της σύγχρονης Ελλάδας θα έχουν λυθεί”.
Υπενθύμισε ότι ο Μητσοτάκης έχει πάρει δεσμεύσεις, έχει υιοθετήσει θέσεις και πρόσθεσε ότι “είναι ένας άνθρωπος που έχει σαφώς μετανανεωτικές και μεταρρυθμιστικές θέσεις, στις οποίες επιμένει και μένει να δούμε αν θα τις υλοποιήσει”.
Εξέφρασε την άποψη ότι “αν τις υλοποιήσει, η άλλη παράταξη που έχει όλο τον λαϊκισμό μέσα της παλαιάς δεξιάς και τον καραμανλισμό, δεν ξέρω αν θα τον ακολουθήσει ή θα τον στηρίξει μέχρι το τέλος.
Αν γίνουν τα πράγματα έτσι που σας τα περιγράφω, είναι θετικό βήμα, αλλά δεν ξέρω αν θα γίνουν έτσι”.
Για τον Πάγκαλο παραμένει ερώτημα αν θα μείνει ο Μεϊμαράκης υπό την ηγεσία του Μητσοτάκη.
“Ότι το έχει πει (δηλώσεις Μεϊμαράκη για παραμονή στη ΝΔ), όλοι πριν φύγουν λένε ότι “θα μείνουμε και θα υπηρετήσουμε το νέο αρχηγό”” σχολίασε.
Μάλιστα, ανέφερε ότι ο Καραμανλής εμφανίστηκε ανοιχτά να παίζει ένα ρόλο ηγέτη της παράταξης του Μεϊμαράκη.
“Λοιπόν, αν η παράταξη αυτή πιέσει τον κ. Μεϊμαράκη να διαχωριστεί από τον κ. Μητσοτάκη…” πρόσθεσε.

ΕΤΣΙ!! ΣΤΕΛΝΕΙΣ ΣΤΟ ΑΥΤΟΦΟΡΟ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΓΙΑ ΤΑ CAPITAL CONTROL

12193597_919029431521469_3014339190855484347_n.jpgΗ ΑΝΝΑ ΔΑΒΙΤΗ ΕΣΤΕΙΛΕ ΣΤΟ ΑΥΤΟΦΩΡΟ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΓΙΑ ΤΑ CAPITAL CONTROLS !!!!!

ΔΑΒΙΤΗ ΑΝΝΑ : ΠΗΓΑ ΣΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΑΝΑΛΗΨΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΜΟΥ,ΛΕΩ ΣΤΗΝ ΤΑΜΙΑ : ΑΝΑΛΗΨΗ 900 ΕΥΡΩ
ΤΑΜΙΑΣ: ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΠΙΤΑΛ ΚΟΝΤΡΟΛ ΜΕΧΡΙ 420
ΔΑΒΙΤΗ:ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ;;;ΤΟ ΚΟΝΤΡΟΛ;;ΞΑΝΑ ΕΓΩ ΧΑΖΟΧΑΖΑ 900 ΘΕΛΩ..
ΤΑΜΙΑΣ: ΜΑ,ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ;;;;;
ΔΑΒΙΤΗ: ΟΧΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ,ΑΠΟ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ ΘΕΛΩ,ΟΧΙ ΑΠΟ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ…ΑΦΟΥ……….
ΕΠΙΜΕΝΕΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 10′..ΠΗΓΑΙΝΩ ΣΤΗΝ 
ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΛΕΩ ΕΥΓΕΝΙΚΑ…ΔΩΣΤΕ ΕΝΤΟΛΗ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΔΙΟΤΙ ΕΧΩ ΠΡΟΘΕΣΜΙΕΣ ΚΑΙ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΟΛΑ…..
ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑ: ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ Κ. ΔΑΒΙΤΗ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΟ 420
ΔΑΒΙΤΗ: ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΤΙ ΜΟΥ ΛΕΤΕ…
ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑ: ΜΟΥ ΕΞΗΓΕΙ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΠΙΤΑΛ ΚΟΝΤΡΟΛ
ΔΑΒΙΤΗ: ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΠΙΤΑΛ ΚΟΝΤΡΟΛ ΚΑΙ ΚΑΝΩ ΤΗΝ ΧΑΖΗ..ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΠΡΩΙ ΜΟΥ ΚΑΤΕΘΕΣΑΝ 900..ΑΥΤΑ ΘΕΛΩ ΠΟΥ ΕΒΑΛΑΝ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΟΥ ΣΗΜΕΡΑ…
ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑ: ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΕΤΕ ΟΛΑ Κ.ΔΑΒΙΤΗ
ΔΑΒΙΤΗ:ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΜΙΣΗ ΩΡΑ ΚΟΥΒΕΝΤΑ, ΑΡΧΙΖΩ ΚΑΙ ΘΥΜΩΝΩ…ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΗΡΑΤΕ ΕΣΕΙΣ ΩΣ ΤΡΑΠΕΖΑ ΜΟΝΟ ΤΑ 420;;;;;
ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑ: ΜΑ ΤΙ ΜΟΥ ΛΕΤΕ ΤΩΡΑ Κ. ΔΑΒΙΤΗ;;;;;;;
ΔΑΒΙΤΗ: ΔΗΛΑΔΗ ΜΟΥ ΛΕΤΕ ΕΔΩ ΚΑΙ 45 ΛΕΠΤΑ ΟΤΙ ΤΟ ΚΑΠΙΤΑΛ ΚΟΝΤΡΟΛ ΙΣΧΥΕΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ-ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΕΣΑΣ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ;;;;; ΔΗΛΑΔΗ ΑΝ ΣΑΣ ΕΒΑΖΑΝ 5.000 ΘΑ ΤΑ ΠΕΡΝΑΤΕ ΟΛΑ ΩΣ ΤΡΑΠΕΖΑ ΚΑΙ ΘΑ ΜΟΥ ΔΙΝΑΤΕ 420;;;; ΓΙΑ ΕΣΑΣ ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ ΤΟ ΚΑΠΙΤΑΛ ΚΟΝΤΡΟΛ;;;;;;ΕΣΕΙΣ ΟΛΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΟΝΟ 420;;;;ΑΑΑΑΑΑ ΔΕΝ ΠΑΜΕ ΚΑΛΑ….ΚΑΘΟΛΟΥ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΜΙΑ ΩΡΑ ΓΚΑΖΩΝΩ… ΠΑΡΑΒΙΑΖΕΤΑΙ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ…ΔΙΟΤΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΔΩΣΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΟΥ ΤΑ ΔΩΣΕΤΕ ΤΑ ΚΡΑΤΑΤΕ ΠΑΡΑ ΤΗΝ ΘΕΛΗΣΗ ΜΟΥ…ΚΑΛΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΚΑΙ Η ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ…..
ΣΕ ΛΙΓΟ ΦΤΑΝΕΙ Η ΟΜΑΔΑ ΔΙΑΣ….
ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ: ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΕΔΩ;;;;
ΔΑΒΙΤΗ: ΜΟΥ ΤΑ ΠΑΡΑΚΡΑΤΗΣΑΝ ΠΑΡΑΝΟΜΑ …
ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ: ΠΟΙΟΣ ;;;;;
ΔΑΒΙΤΗ: Η ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ…ΚΑΙ ΕΞΗΓΩ ΜΕ ΑΠΛΑ ΛΟΓΙΑ ΒΑΣΙΖΟΜΕΝΗ ΣΤΑ ΦΈΚ ΠΟΥ ΜΕ ΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΑΠΟΛΥΤΑ ..ΚΑΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΣ ΒΑΣΕΙ ΝΟΜΟΥ ΝΑ ΠΡΟΒΕΙ ΣΕ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟΦΩΡΟ… ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΜΗΝΥΣΗ ..
ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ:ΖΗΤΑΕΙ ΤΙΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑΣ…ΔΙΝΩ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΚΑΙ Η ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑ ΚΙΤΡΙΝΙΣΕ ..ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΩΤΕΡΟΥΣ ΚΑΙ ΖΗΤΑΕΙ ΒΟΗΘΕΙΑ….
ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ Η ΜΗΝΥΤΗΡΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟΦΩΡΟ.
ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΟΤΑΝ ΚΑΝΕΤΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΠΩΣ ΕΓΩ,ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΑΡΑΒΙΑΖΟΥΝ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ.
ΑΝΤΙΓΡΑΨΤΕ ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ. …ΚΑΙ ΘΑ ΕΚΠΛΑΓΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ….

Περί του Υπουργικού ήθους το ανάγνωσμα

Ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας μας έχει συνηθίσει το τελευταίο χρονικό διάστημα σε βαρύγδουπες και πομπώδεις τηλεοπτικές και μη εμφανίσεις με στόχο την εξυπηρέτηση μικροπολιτικών συμφερόντων.
Προς αποφυγή μιας στείρας αντιπαράθεσης από την μεριά μας τονίζουμε πως κατά το πρόσφατο παρελθόν έχουμε στηρίξει τον Υπουργό Άμυνας Πάνο Καμμένο αναφορικά με τις αποφάσεις του σε διάφορα ζητήματα. Ενδεικτικά αναφέρουμε την θετική μας στάση ως προς το πρόγραμμα εκσυγχρονισμού των αεροσκαφών ναυτικής συνεργασίας, τη στράτευση γυναικών και τα στρατιωτικά λύκεια.
Όμως κάποιες θέσεις του πραγματικά προκαλούν εξαιρετικά αρνητική εικόνα σε συνδιασμό με το πολιτικό παρελθόν του όταν μιλούσε για «κατοχική κυβέρνηση», «προδότες», «δοσίλογους», «κυβέρνηση Τσολάκογλου» τη στιγμή που ίδιος ψήφισε ένα μνημόνιο δέκα φορές χειρότερο από τα προηγούμενα. Ειδικότερα:
1. H εμφάνιση του Υπουργού Άμυνας……………
2. Στις 22 Αυγούστου 2015 μετά από προπυλακισμό στη Κω φέρεται να είχε αποκαλύψει στοιχεία εργαζομένου της ΕΥΠ.
3. Η απρεπής και ανάρμοστη συμπεριφορά του σε εν ενεργία και εν αποστρατεία στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων στην εκπομπή «ΕΝΙΚΟΣ». Συγκεκριμένα ως προς τον κύριο Κώστα Ιατρίδη πρόεδρο Ένωση Αποστράτων Αξιωματικών Αεροπορίας και τον υπαξιωματικό εν ενεργεία πρόεδρο Συνδέσμου Εν Ενεργεία Στελεχών Αεροπορίας Ηλία Κολλύρη. Τα τηλεοπτικά αποσπάσματα στο 1.25.00 και 1.29.00.
4. Οι εξαιρετικά τακτικές πτήσεις του Υπουργού με τα ελικόπτερα των Ενόπλων Δυνάμεων σε σημείο που προκαλούν πολλά ερωτηματικά αναφορικά με την αγαγκαιότητα εκτέλεσης αυτών.
5. Οι φωτογραφίες του Υπουργού Άμυνας μαζί με τον Α/ΓΕΕΘΑ να ψαρεύουν (;) καρχαρίες στα νερά του Σαρωνικού; Σχετικά με τον σκοτωμένο καρχαρία, διευκρινίζουμε ότι πρόκειται για τον εξαβράγχιο καρχαρία (Hexanchus griseus), έναν από τους πιο κυνηγημένους στην Ελλάδα καρχαρίες, για τον οποίο δεν υπάρχει παγκοσμίως καμία καταγραφή απρόκλητης επίθεσης σε ανθρώπους. Η αλιεία του εξαβράγχιου απαγορεύεται από την εθνική νομοθεσία από το 1981, με το προεδρικό διάταγμα 67/1981
Ο Πάνος Καμμένος δυστυχώς έχει χάσει τη μπάλα και μπερδεύει τις μικροπολιτικές σκοπιμότητες με τον θεσμικό του ρόλο ως Υπουργός Εθνικής Άμυνας. Ο Πάνος Καμμένος έγινε μνημονικός μέσα σε μια νύχτα και ψήφισε «ναι σε όλα» όταν αποκαλούσε όλους όσους τα ψήφιζαν ως δοσίλογους και γερμανοτσολιάδες οφείλει να είναι πολύ πιο προσεκτικός στις δημόσιες αναφορές του. Πόσο μάλλον όταν αυτές σχετίζονται με την Εθνική Ασφάλεια της χώρας που είναι ταγμένος να υπηρετεί. Λίγη σοβαρότητα και υπευθυνότητα δεν βλάπτει. Δεν είναι όλα τηλεοπτικό show.

Μακελειό με νεκρούς και τραυματίες στην Κωνσταντινούπολη (φώτο)

10 νεκροί και 15 τραυματίες είναι ο απολογισμός της έκρηξης που σημειώθηκε σ’ ένα από τα κεντρικότερα και τουριστικότερα σημεία της Κωνσταντινούπολης σήμερα το πρωί.
Όπως μετέδωσαν τα τουρκικά ΜΜΕ η έκρηξη σημειώθηκε σε στάση του τραμ στην πλατεία  Σουλταναχμέτ, κοντά στην Αγία Σοφία και στο Μπλε Τζαμί και ήταν τόσο ισχυρή που έγινε αισθητή και σε άλλες περιοχές της πόλης.
Η έκρηξη σημειώθηκε κοντά σε στάση του τραμ, όπου περίμεναν αρκετοί πολίτες και τουρίστες. Πληροφορίες που δεν έχουν επιβεβαιωθεί αναφέρουν ότι…………
οι νεκροί είναι ασιατικής καταγωγής, ενώ στο σημείο την ώρα της έκρηξης βρισκόταν και ένα γκρουπ γερμανών τουριστών.
Τουρκικά μέσα ενημέρωσης μεταδίδουν ότι πρόκειται για τρομοκρατικό χτύπημα με βομβιστή αυτοκτονίας. Αυτόπτης μάρτυρας δήλωσε στην εφημερίδα Hurriyet ότι είδε άτομο που φορούσε ζώνη με εκρηκτικά στον τόπο της έκρηξης. Η εφημερίδα σημειώνει ότι πρόκειται για μία επιβεβαιωμένη πληροφορία. Άλλες μαρτυρίες αναφέρουν ότι ο βομβιστής κινήθηκε προς μια ομάδα τουριστών που περίμενε να επισκεφθεί το Μπλε Τζαμί, ενώ αυτόπτης μάρτυρας που επικαλείται το πρακτορείο Reuters, είπε πως είδε ανθρώπινα μέλη διασκορπισμένα στο σημείο.
Κάποιοι από τους τραυματίες νοσηλεύονται σε κρίσιμη κατάσταση, γεγονός που κάνει τις αρχές να φοβούνται ότι ο αριθμός των νεκρών θα αυξηθεί, όπως μεταδίδει το CNN Türk.
Σύμφωνα με το ελληνικό υπουργείο Εξωτερικών, δεν υπάρχει μέχρι στιγμής καμία πληροφορία για Έλληνες μεταξύ των θυμάτων ή των τραυματιών.
Περίπου μιάμιση ώρα μετά την έκρηξη, το Ραδιοτηλεοπτικό Συμβούλιο της Τουρκίας επέβαλε απαγόρευση της μετάδοσης οτιδήποτε σχετίζεται με την έκρηξη, μετά από αίτημα του πρωθυπουργού της χώρας Εχμέτ Νταβούτογλου.
.vimaonline.