ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Δευτέρα 23 Νοεμβρίου 2015

Αγώνας Παλαιμάχων για Φιλανθρωπικό σκοπό....

PIERIKOS-ARIS PALEMAXOI - Αντίγραφο

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ! Δεν το Χωράει ο Ανθρώπινος Νους… Τεράστια ΑΠΑΤΗ της Γαλλικής Κυβέρνησης η Επίθεση στο Παρίσι… Τρομακτική Αποκάλυψη......Τα παραθέτουμε χωρίς να πάρουμε θέση αφήνοντας την κρίση ελεύθερη :

ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΟ ΠΑΡΙΣΙ
ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΕΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ… ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ… ΟΛΗ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΣΤΗ ΦΟΡΑ… ΟΛΑ ΤΑ ΒΡΩΜΙΚΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΩΝ ΔΥΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΣΤΗ ΦΟΡΑ΄… Η ΓΑΛΛΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ «ΣΥΜΜΑΧΟΥΣ» ΤΗΣ, ΕΣΤΗΣΑΝ ΤΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΣΤΟ ΠΑΡΙΣΙ… ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΚΙ ΟΜΩΣ ΑΛΗΘΙΝΟ… Η ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΠΡΟΕΛΑΥΝΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΠΟΛΥΤΟ ΕΛΕΓΧΟ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ…
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΗ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Busted: Totally Proven Beyond All Doubt: The French Government Staged The Attacks


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΞΑΝΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ ΠΟΥ ΠΡΩΤΟ TO HELLASFORCE ΑΝΕΔΕΙΞΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ: ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ! Δεν το Χωράει ο Ανθρώπινος Νους… Οργανωμένο από τη Γαλλική Κυβέρνηση το Μακελειό στο Παρίσι
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΑΠΑΤΗΣ ΚΑΙ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΟΥ ΒΙΑΣΜΟΥ
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΑΠΑΤΗΣ ΚΑΙ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΟΥ ΒΙΑΣΜΟΥ ?

Με δύο αποκλειστικά βίντεο, το ένα από το γνωστό ρωσικό κανάλι Russian TV, υποστηρίζεται ότι οι τρομοκρατικές επιθέσεις στο Παρίσι έχουν μεγάλη δόση απάτης και ο βασικός στόχος είναι αυτός που έχουμε πει, δηλαδή η εγκαθίδρυση της «Αυτοκρατορίας του Φόβου» στους ευρωπαϊκούς λαούς.
Τα δυο βίντεο δείχνουν αποκλειστικές στιγμές που τραβήχτηκαν την βραδιά και την επομένη των επιθέσεων και δείχνουν, αν είναι αλήθεια, πραγματικά κάποια… «ακατανόητα” πράγματα.
Τα παραθέτουμε χωρίς να πάρουμε θέση αφήνοντας την κρίση ελεύθερη :

ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος

Τούς πήραν με τις πέτρες στο Κιλκίς... ο Μουζάλας έφευγε τρέχοντας - Όλα όσα δεν μας έδειξαν.


Φαίνεται ότι σε λίγο τα κάγκελα θα ξαναμπούν παντού καθώς οι υπουργοί της πρώτης φοράς αριστερά προσπαθούν να το "παίξουν" εξουσία και οι "ψηλές" αρχίζουν να …χοντραίνουν.

Τα δικά τους φερέφωνα έδειξαν τον Μουζάλα στην Ειδομένη του Κιλκίς με τους πρόσφυγες, τον δε υπουργό να λέει το συνηθισμένο "μπλα-μπλά", όμως δεν έδειξαν τι συνέβη στο χωριό Γαλλικό του Κιλκίς από όπου τους κυνήγησαν με τις πέτρες.
Στο Γαλλικό πήγε ο υπουργός για να δει ένα χωράφι που παραχώρησε κάποιος, για να γίνει κέντρο υποδοχής. Ο Μουζάλας πήγε με τον αέρα της εξουσίας, λέγοντας ότι αν υπάρξουν αντιδράσεις θα στείλει τα αριστερά ΜΑΤ. Αυτό που επακολούθησε δεν περιγράφεται καθώς ο υπουργούς χρειαζόταν τα ΜΑΤ για προστασία.
Έφυγε κυνηγημένος.
Είναι φανερό ότι η πολιτική ηγεσία δεν ξέρει τι της γίνεται καθώς τόσο η Τασία όσο και ο Μουζάλας συνεργάζονται προς εξεύρεση λύσης με τους …διακινητές.
Σε όλους είναι γνωστό τι συμβαίνει στο Πολύκαστρο του νομού Κιλκίς, όλοι γνωρίζουν το άτομο που διακινεί τους μετανάστες και ποιες είναι οι "ταρίφες"
Σε όλους είναι γνωστό ότι η αριστερή Τασία είχε επικοινωνία μαζί του.

Το ξέρουν ΟΛΟΙ αλλά …είναι πολλά τα λεφτά Άρη

Όχι δε τα σπάμε για τα μέτρα εξαθλίωσής μας, τα σπάμε για μια φανέλλα κόκκινη ή πράσινη γιατί είμαστε μαλάκες, έτσι απλά .....



Μαθητές εγκαταλείπουν το σχολείο για να βοηθήσουν οικονομικά τις οικογένειες τους αναζητώντας δουλειά και την ίδια στιγμή τα δύο τρίτα των νέων ανθρώπων είναι επισήμως άνεργοι.
Τα όνειρα των νέων απασχολούμενων των 400€ φτάνουν μερικά 24ωρα μπροστά.
Χιλιάδες οικογένειες καλούνται να ζήσουν σε συνθήκες απόλυτης φτώχειας, εξαθλίωσης και επαιτείας, χωρίς να μπορούν να πληρώσουν ενοίκιο, ΔΕΗ, τηλέφωνο, νερό, κοινόχρηστα, θέρμανση και φάρμακα

Στην Ελλάδα αυτή τη στιγμή καίγονται νευρώνες, καίγονται συναισθήματα, όνειρα, ελπίδες

Ιδού τι ξεστομίζουν τα οικόσιτα του ΠΑΣΟΚ που περιμάζεψε ο Τσίπρας στον ΣΥΡΙΖΑ και την κυβέρνηση του.....






Οι πορείες, μαζί με τον Λαφαζάνη και την Κωνσταντοπούλου βγάζουν την πορεία εκτός Ευρωπαίκού Πλαισίου, είπε το βλίτο που κάνει πάρτι στο πασοκοποιημένο ΣΥΡΙΖΑ!

Εδώ το πλήρες βίντεο, για να μην υπάρχουν υποψίες μοντάζ!

Κυριακή, 22 Νοεμβρίου 2015 ΡΑΧΗΛ ΜΑΚΡΗ: «Η Ζωή Κωνσταντοπούλου είναι επικίνδυνη!…»


Με μια ανάρτησή της στο Facebookη Ραχήλ Μακρή χαρακτηρίζει την Ζωή Κωνσταντοπούλου …επικίνδυνη!
Η Ραχήλ Μακρή θέλοντας να πικάρει τους πολιτικούς της αντιπάλους για τις επιθέσεις που δέχτηκε το τελευταίο διάστημα η πρώην πρόεδρος της Βουλής έγραψε στο Facebook:
«Καταζητείται. Προσοχή είναι επικίνδυνη.
-          Είναι γυναίκα,
-          Υποστηρίζει τη διαγραφή χρέους,
-          -Αξιώνει τις γερμανικές οφειλές,
-          Είναι προσηλωμένη στο ΟΧΙ του 61%,
-          Εμμένει στην αρχή της Λαϊκής Κυριαρχίας,
-          Απειλεί το σάπιο πολιτικό σύστημα.|

Δείτε την ανάρτηση της Ραχήλ Μακρή:



7 τζιχαντιστές...

Σφίξανε οι κωλοτρυπίδες... "Οι πορείες και οι επαναστατικές ιδέες, μας οδηγούν εκτός Ε.Ε και δεν φέρνουν ανάπτυξη"...

Harris Kodopoulos


H Θεοδώρα, υφυπουργός Ανάπτυξης, διαπιστώνει πως...
"Οι πορείες και οι επαναστατικές ιδέες, μας οδηγούν εκτός Ε.Ε και δεν φέρνουν ανάπτυξη"....
Μπας και θέλει και αυτή....εθνική συνεννόηση...??
Σφίξαν οι....κ@@λοι..!!!

To μεγάλο μας τσίρκο...


Pablo Hasél - Comunista...


Αυτά είναι διλήμματα...

Ο Αλέξης μιλούσε υπέροχα...Έκρυψε όμως μια σημαντική λεπτομέρεια, που ουσιαστικά, όχι μόνο δίνει συνέχεια στον όλεθρο, αλλά οδηγεί στο αποκορύφωμά του...

ΤΣΙΠΡΑΣ:Πιο ξευτιλισμένος και πιο άνανδρος πεθαίνεις..

Αποτέλεσμα εικόνας για τσιπρασ προδοτηςΤους πούλησε και τους πρόδωσε όλους. Απο ένα τέτοιο υπάνθρωπο μπορείς να τα περιμένεις όλα..
Πούλησε και εξαπάτησε ενα ολόκληρο λαό που τον πίστεψε και έπινε νερό στό όνομά του
Πούλησε και εξαπάτησε όλους τούς παλιούς συντρόφους του..
Πούλησε και διέλυσε φιλίες ετών ΒΛΕΠΕ Γαβριήλ Σακελλαρίδη,
ΚΑΙ γενικά ιδεολογίες και πιστεύω τα ξεπούλησε όλα εν μία νυκτί
Ισως να είναι και ο πιο ……….
σκάρτος «άνθρωπος» στον πλανήτη αυτή την χρονική περίοδο.
Κάποιοι αφελείς εξακολουθούν να πιστεύουν ότι το «παιδί» προσπάθησε αλλά  οι κακοί ευρωπαίοι ήταν ανυποχώρητοι και εξανάγκασαν το
«παιδί» σε ατακτή υποχώρηση.
ΜΑΛΑΚΙΕΣ στο τετράγωνο,το κτήνος αυτό που υποδύεται τον άνθρωπο ήταν στημένο απο την αρχή.
Τίποτα δεν έγινε στην τύχη τους ξεγέλασε όλους, αυτές οι δήθεν ηρωικές εξάμηνες διαπραγματεύσεις ήταν μέρος του σχεδίου που μας οδήγησε στο τρίτο μνήμόνιο..
Το πράγμα ήθελε σπουδή δεν μπορούσε απο τη μια στιγμή στην άλλη να περάσει στην αντίπερα όχθη, το γεύμα ήθελε καλό ψήσιμο για να σου φανεί πιο νόστιμο και να το καταπιείς αμάσητο.
Για σκέψου λίγο με το μυαλό και όχι με το συναίσθημα,θα μπορούσε ποτέ να περάσει με τόση ευκολία αυτά τα απάνθρωπα μέτρα ο Σαμαράς; Θα καιγόταν όλη η χώρα.
Ο Τσίπρας ήρθε για εκείνα τα συμβόλαια θανάτου που δεν μπορούσαν να εκτελέσουν οι άλλοι… 
Εαν ήταν σωστός όχι στημένος και αντιμετώπιζε πραγματική αδιαλαξία απο τους τοκογλύφους «φίλους» μας στην Ευρώπη θα έπρεπε να γυρίσει στην ‘Ελλαδα να εξηγήσει  στο λαό το πρόβλημα και να παραιτηθεί.
Ο λαός δεν τον ψήφισε για να εφαρμόσει μνημόνια τον ψήφισε για να τον απαλλάξει απο αυτά,εαν ήθελε μνημόνια θα ψήφιζε το Σαμαρά που ήξερε καλά τη δουλειά.
Η προδοσία, όσο κι αν είναι στην αρχή πολύ προσεκτική, στο τέλος προδίδεται μόνη της..  



ΣΑΚΟΡΑΦΑ ΠΡΟΣ ΒΟΥΤΣΗ: Κατηγορώ τον Τσίπρα, εσείς είστε πιόνι και για αυτό τον λόγο επιλεγήκατε

Απάντησε σε Βούτση και Τσίπρα η Σοφία Σακοράφα, με τον τρόπο που τους αξίζει. Η Σοφία Σακοράφα χωρίς να «μασάει» τα λόγια της απάντησε με ευθείες πολιτικές βολές, με σκληρές διατυπώσεις, κατά του πρωθυπουργού κ. Αλέξη Τσίπρα αλλά και του πρoέδρου της Βουλής κ. Νίκου Βούτση αναφορικά με την κατάργηση της Επιτροπής Αλήθειας Δημοσίου Χρέους που είχε συγκροτηθεί στη Βουλή. 
Με καυστικό τρόπο ανταπαντά στη συστημένη επιστολή που της είχε αποστείλει στις 12 Νοεμβρίου ο Πρόεδρος της Βουλής ανακοινώνοντάς της ότι παύει πλέον η λειτουργία της Επιτροπής για το Χρέος.
«Είναι προσβλητικό να γίνεται η Βουλή το λοιμοκαθαρτήριο σκανδάλων, παρατυπιών, ……
βάρβαρων πολιτικών επιλογών, υποτακτικών συμφωνιών, λεόντειων συμβάσεων και να το προσυπογράφει ο πρόεδρός της» αναφέρει στην απαντητική της επιστολή, βάλλοντας αρχικά κατά του κ. Βούτση.
 Όμως στη συνέχεια η επιστολή αποτελεί ένα δριμύ κατηγορώ προς τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ και Πρωθυπουργό ο οποίος, σύμφωνα με την ευρωβουλευτή, φέρει πλήρες το βάρος της εντολής για την κατάργηση της Επιτροπής. 
«Την πολιτική ευθύνη για την απόφαση αυτή τη χρεώνεται ακέραιη ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας» σημείωσε. Όλη η επιστολή της κ. Σακοραφα Αθήνα, 19 Νοεμβρίου 2015 «Κύριε Πρόεδρε, Με συστημένη επιστολή που έλαβα στις 17 Νοέμβρη, υπογεγραμμένη από εσάς στις 12 Νοέμβρη, μου ανακοινώσατε την κατάργηση της Επιτροπής Αλήθειας Δημοσίου Χρέους.
Στην επιστολή δεν τολμήσατε καν να αναφέρετε το όνομα της Επιτροπής. Λογικό. Όταν κάποιος επιδιώκει με κάθε τρόπο να “ξεχάσει» ο ελληνικός λαός να αμφισβητεί τη νομιμότητα του χρέους και να πιστέψει ότι το τρίτο σκληρότατο μνημόνιο είναι η μόνη λύση, τότε η αλήθεια φοβίζει και σαν τίτλος. Κύριε Πρόεδρε, 
Είναι αδιανόητο για τον Πρόεδρο της Βουλής των Ελλήνων, πολύ δε περισσότερο για κάποιον που κάποτε υπήρξε αριστερός, να καταργεί την Επιτροπή Αλήθειας Δημοσίου Χρέους.
Είναι προσβλητικό να γίνεται η Βουλή το λοιμοκαθαρτήριο σκανδάλων, παρατυπιών, βάρβαρων πολιτικών επιλογών, υποτακτικών συμφωνιών, λεόντειων συμβάσεων και να το προσυπογράφει ο Πρόεδρός της.
Αυτά κύριε Πρόεδρε της Βουλής. Τίποτε περισσότερο. Εσείς απλά ενεργήσατε κατ΄ εντολή. Είναι ο λόγος άλλωστε για τον οποίο επιλεγήκατε ως Πρόεδρος της Βουλής, τούτη την κρισιμότατη περίοδο. Την πολιτική ευθύνη για την απόφαση αυτή τη χρεώνεται ακέραιη ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας. Ο κ. Τσίπρας ο οποίος συνοδεύοντας τον πρόεδρο της Δημοκρατίας παρέστη στην έναρξη των εργασιών της Επιτροπής.
Ο κ. Τσίπρας ο οποίος με διαβεβαίωνε προσωπικά για την αταλάντευτη απόφαση του, η Επιτροπή να λειτουργήσει απρόσκοπτα έως ότου ολοκληρώσει το έργο της.
Ο κ. Τσίπρας φέρει ακέραιη την πολιτική ευθύνη για την συγκάλυψη των εγκληματικών πολιτικών που ακολουθήθηκαν αλλά και όλων όσων μας οδήγησαν στη χρεοκοπία, με τις μίζες και τις λεόντειες συμβάσεις.
Ο κ. Τσίπρας φέρει ακέραιη την πολιτική ευθύνη για την αποποίηση ενός εργαλείου διαπραγμάτευσης του χρέους το οποίο το αποδέχεται, το εγκρίνει και το νομιμοποιεί ακόμα και το διευθυντήριο της Ευρωπαϊκής Ένωσης.
Είναι δεδομένο ότι η απόφασή σας για την κατάργηση της Επιτροπής Αλήθειας σε τίποτα δεν θα επηρεάσει και την αποφασιστικότητα και την αποτελεσματικότητα όλων όσων συνεχίζουμε να αγωνιζόμαστε πιστεύοντας ότι η αλήθεια θα είναι ο καταλύτης για τις πολιτικές εξελίξεις.

neinnewsgr

Infosolutions: Η εταιρεία (χωρίς έδρα;) που «κρέμασε» την ΝΔ

Ποια είναι η εταιρεία που «κρέμασε» στην κυριολοξία την εκλογική διαδικασία για την ανάδειξη του νέου προέδρου της Νέας Δημοκρατίας;
Ποια είναι η εταιρεία που «με βάση τις διαβεβαιώσεις της νομικής υπηρεσίας του κόμματος δεν τήρησε τις συμβατικές της υποχρεώσεις;
Το vimaonline.gr, επισκέφθηκε την δηλωμένη διεύθυνση της εταιρείας στη Γλυφάδα και στο κουδούνι του κτιρίου δεν υπήρχε καμία ένδειξη ότι η ……..
συγκεκριμένη εταιρεία έχει την έδρα της εκεί. Στα κουδούνια του κτιρίου δεν αναφέρεται πουθενά η επωνυμία της εταιρείας που ανέλαβε αυτό το μεγάλο έργο για λογαριασμό της Νέας Δημοκρατίας. Συγκεκριμένα στο κτίριο στεγάζεται ένα φοροτεχνικο γραφείο, μια επιχείρηση ασφαλειών και τέλος μια επιχείρηση που ασχολείται με κτηματομεσιτικά.
Η δε ιστοσελίδα της βρίσκεται Under Constraction (υπό κατασκευή).
Να σημειώσουμε δε, ότι ο μηχανισμός της συγκεκριμένης εταιρείας για την καταγραφή των ψηφοφόρων και την έκδοση των τελικών αποτελεσμάτων, σήμερα ουδέποτε λειτούργησε κάτι που οι καλά γνωρίζοντες το ήξεραν από το βράδυ του Σαββάτου, καθώς φαίνεται ότι η εταιρεία δεν πρόλαβε να οργανωθεί και να ετοιμαστεί για το μεγάλο αυτό γεγονός.
Η infosolutions είναι μία ομόρρυθμη εταιρεία μηχανοργάνωσης με πελατολόγιο μικρές και μικρομεσαίες επιχειρήσεις στην Περιφέρεια. Επιλέχθηκε δε, από την ίδια την Κεντρική Εφορευτική Επιτροπή του της Ν.Δ. μετά από εξέταση πολλών προσφορών, διότι φέρεται να κατέθεσε την πιο συμφέρουσα από οικονομικής απόψεως προσφορά.
Συνολικά, το κόστος της διαδικασίας υπολογιζόταν περίπου στα 700.000 για την πρώτη Κυριακή και σχεδόν άλλα 150.000 για τον επαναληπτικό γύρο αν αυτός χρειαστεί.
Η συγκεκριμένη εταιρεία δεν είναι άγνωστη στη Ν.Δ. αφού επί πρωθυπουργίας Αντώνη Σαμαρά είχε αναλάβει κι άλλα έργα, μικρού βέβαια, κόστους.
Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τα επίσημα έγγραφα της Γενικής Γραμματείας του Πρωθυπουργού, από τον Ιανουάριο του 2014 μέχρι τις αρχές του 2015 είχε αναλάβει, ύστερα από την υπογραφή σχετικού συμφωνητικού (που υπέγραψε ο τότε προϊστάμενος του γραφείου Διοίκησης και Οργάνωσης του Μεγάρου Μαξίμου, Δημήτρης Κανελλόπουλος), την τεχνική υποστήριξη του Μεγάρου Μαξίμου και την προστασία της πρωθυπουργικής έδρας από επιθέσεις hackers.
Μεταξύ άλλων, παρείχε συμβουλευτικές τεχνικές υπηρεσίες στο κεντρικό επιτελείο του κ. Σαμαρά, συντηρούσε και διαχειριζόταν τα υπολογιστικά συστήματα και τα δίκτυα και επίλυε προβλήματα καθημερινής λειτουργίας του δικτυακού εξοπλισμού.
Εκτός του Μεγάρου Μαξίμου, η εταιρεία Infosolutions είχε αναλάβει και τις δικτυακές υποδομές του γραφείου του πρωθυπουργού στη Βουλή, αλλά και της Γενικής Γραμματείας Συντονισμού, υπό τον Δημήτρη Βαρτζόπουλο, και στη συνέχεια υπό τον Δημήτρη Πτωχό, που στεγαζόταν στο κτίριο του υπουργείου Διοικητικής Μεταρρύθμισης, έχοντας δημιουργήσει μια «ομπρέλα» τεχνικής προστασίας.
Η ίδια εταιρεία την περίοδο εκείνη είχε συνεργαστεί και με την «Παράκτιο Αττικό Μέτωπο» για παροχή τεχνικής υποστήριξης.
Από την εποχή πάντως που η εταιρεία αναλάμβανε «εργάκια» της τάξης των 2.000 έως 7.500 ευρώ πέρασε με την προσφορά που έδωσε για τη διεξαγωγή των εκλογών της Ν.Δ. σε άλλη οικονομική σφαίρα αφού η προσφορά της αν και φθηνότερη φέρεται να άγγιζε τα 700.000 και πλέον ευρώ.
Οι υπηρεσίες που θα παρείχε ήταν η κατασκευή ενός πληροφοριακού συστήματος, στο οποίο θα έχει πρόσβαση κάθε εκλογέας στο κάθε εκλογικό τμήμα και μέσω αυτού θα επιστοποιείτο ότι ο κάθε εμφανιζόμενος είναι εγγεγραμμένος στους εκλογικούς καταλόγους του υπουργείου Εσωτερικών που χρησιμοποιήθηκαν στις βουλευτικές εκλογές της 20ής Σεπτεμβρίου, ενώ θα γινόταν μετάδοση-επεξεργασία των αποτελεσμάτων και η παρουσίασή τους.
Παράλληλα, η εταιρεία έπρεπε να στείλει  τέσσερις ημέρες πριν από τις κάλπες στους υπευθύνους των ΝΟΔΕ τις τερματικές συσκευές (tablets) και μια πλαστική κάρτα με μοναδικό, κρυφό κωδικό για τη διεξαγωγή των εκλογών. Στο ίδιο ποσό περιλαμβάνεται, μεταξύ άλλων, ο σχεδιασμός των συστημάτων ανάπτυξης εφαρμογών, η σύσταση και εκπαίδευση ομάδας υποστήριξης, η εγκατάσταση τηλεφωνικού κέντρου και η τηλεφωνική υποστήριξη κατά τη διάρκεια των εκλογών, η επιτόπια τεχνική υποστήριξη στα εκλογικά κέντρα στους 52 νομούς και η προμήθεια 2.500 tablets (αξίας περίπου 230.000 ευρώ).
Πάντως, στο εσωτερικό της Νέας Δημοκρατίας υπήρχε αμφισβήτηση σχετικά με τη δυνατότητα της Infosolutions να αντέξει μια τέτοια δύσκολη διαδικασία.
Μετά το φιάσκο και την αποτυχία διεξαγωγής της διαδικασίας, η ΚΕΦΕ έριξε την ευθύνη στην Infosolutions. Στην επίσημη ανακοίνωσή της αναφέρει:
“Με βάση τις διαβεβαιώσεις της νομικής υπηρεσίας του κόμματος, η εταιρία που είχε αναλάβει το τεχνικό μέρος της διεξαγωγής των εκλογών για την ανάδειξη νέου Προέδρου στη Νέα Δημοκρατία δεν τήρησε τις συμβατικές υποχρεώσεις της.
Ως εκ τούτου, καθίσταται αδύνατη τεχνικά η διεξαγωγή της διαδικασίας των εκλογών για σήμερα, η οποία και αναβάλλεται”.
Μάλιστα η ΚΕΦΕ θα κινηθεί νομικά εναντίον της εταιρείας, κάνοντας μήνυση.
Ως τελευταία εξέλιξη πρέπει να αναφερθεί ότι ο εκπρόσωπος της εταιρείας επέστρεψε την προκαταβολή που είχε λάβει και υπέγραψε και δήλωση αποδοχής ευθυνης.

“Κανένα σπίτι στα χέρια τραπεζίτη”

Κατάφεραν, λοιπόν, οι αναίσχυντοι από την αρχή της κρίσης κι ιδίως από τότε που επινοήθηκε το μεγάλο ριφιφί,  οπότε και ιδρύθηκε το Ταμείο Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας, να έχουν ταΐσει τα ευαγή μας τραπεζικά ιδρύματα με αστρονομικά ποσά που σωρευτικά ξεπερνούν τα 200 δισεκατομμύρια ευρώ.
Ανεξέλεγκτες λογιστικές χρεώσεις και πιστώσεις στα λογιστικά κιτάπια του ελληνικού κράτους, υπέρ της διάσωσης των τραπεζιτών με το άχθος των …….
χρεολυσίων και το διάφορο των τόκων φορτωμένα στις πλάτες ημών των ραγιάδων, και των παιδιών μας και των εγγόνων και των δισέγγονών μας, στο διηνεκές.
Που πήγαν όλα αυτά τα δισεκατομμύρια, αν συνυπολογίσει κανείς ότι οι ζημιές από το εγκληματικό P.S.I. που άνοιξε τους ασκούς του Αιόλου κι απελευθέρωσε τους ……….
ανέμους που πήραν, σήκωσαν κι έστειλαν στον αγύριστο το τραπεζικό μας σύστημα, ήταν σημαντικά υποδεέστερες?
Που πήγαν αυτά τα τερατώδη ποσά που εξακόντισαν στο αβίωτο πυρ το εξώτερο το ελληνικό δημόσιο χρέος, από τη στιγμή που το κόστος του κουρέματος για τις τράπεζες, δεν ήταν παρά ένα σχετικά μικρό ποσοστό, σε σχέση με αυτά τα κολοσσιαία κεφάλαια που, σαν ασήκωτα μολυβένια βαρίδια, έχουμε δέσει γύρω από τους λαιμούς των αγέννητων και των ασύλληπτων απογόνων μας?
Κανείς δεν ξέρει! Κανείς δεν ζήτησε να μάθει ούτε θέλει να γνωρίζει που πήγαν όλα αυτά τα κεφάλαια. Ευλόγως, πάντως, υποψιαζόμαστε ότι κάποιοι δημιούργησαν πλούτο στο εξωτερικό και χρέη στην Ψωροκώσταινα. Το παραδέχεται μέχρι και ο κ. Αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης που ζητεί «να σταματήσει η πρακτική κάποιοι να έχουν τα κέρδη στο εξωτερικό και τα δάνεια στο εσωτερικό»,  παρόλο που η κυβέρνησή του δεν δείχνει διατεθειμένη να πράξει τίποτα γι’ αυτό!
Ακόμα χειρότερα που τώρα, πρωτοδεύτερη φορά αριστερά, μετά από τόσο και τόσο τάισμα από το υστέρημα του συνταξιούχου και από την απόγνωση του άνεργου και του φτωχού, ξεπουλιούνται οι τράπεζες, μπιρ παρά.
Επιπρόσθετα, εξαφανίζονται μέσα στη νύχτα και δια παντός, τα δικαιώματα των Ελλήνων μετόχων που πριν ξεσπάσει η κρίση, μαζί με τα διάφορα κληροδοτήματα και την Εκκλησία της Ελλάδας,έφταναν να κατέχουν μέσω του χρηματιστηρίου, περισσότερο από το 40% του τραπεζικού κλάδου. 
Η συμμετοχή του Δημοσίου στις πτωχές μας τράπεζες, μέσω του Ταμείου Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας, πριν από τις υπό εξέλιξη αυξήσεις κεφαλαίου που επιτελούνται αυτές τις ώρες, διαμορφωνόταν στο 57% στην Εθνική Τράπεζα, στο 66% στην Alpha Bank, στο 67% στην Τράπεζα Πειραιώς ενώ στη Eurobank, όπου η ληστεία ξεκίνησε νωρίτερα, η συμμετοχή του Ταμείου ήταν της τάξης του 35%.
Πάνε όμως αυτά τα ποσοστά ιδιοκτησίας κι έγιναν στάχτη και μπούρμπερη, πρωτοδεύτερη φορά αριστερά. Διότι, αν δεν το μάθατε, έτσι που έχομε πλαντάξει στο κλάμα τόσες μέρες, από το δράμα των φίλων μας των Παριζιάνων, τα κοράκια αλωνίζουν και μάλιστα αλωνίζουν εντελώς ανεξέλεγκτα και υπό καθεστώς πλήρους αδιαφάνειας.
Μετά την επέλασή τους, τα διεθνή funds, συνεισφέροντας το αστείο –σε σχέση με τα τερατώδη ποσά που μας έχει κοστίσει η διάσωσή τους-  ποσό των 9 δισεκατομμυρίων ευρώ, θα αποκτήσουν σχεδόν το 80%  των ελληνικών τραπεζών.
Κανείς δεν το συζητάει, αλλά πέρα από τη διασπάθιση της  δημόσιας περιουσίας μας, δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι μαζί με αυτό το πλειοψηφικό ποσοστό, οι ύαινες τον αγορών αγοράζουν μαζί και τον έλεγχο στις υποθήκες των σπιτιών μας.
Μέσα σε αυτό το κλίμα του ευτελούς ξεπουλήματος, πανάκριβα αποκτημένου δημόσιου πλούτου, ο Ευκλείδης Τσακαλώτος, φέρεται να δήλωσε στη συνεδρίαση της Κ.Ο. του Συ.Ριζ.Α. ότι «αυτός που με εισόδημα 1.200 ευρώ, αγόρασε ένα οίκημα 180 τ.μ. στην Αγία Παρασκευή για λόγους νεοπλουτισμού, ίσως είναι προτιμότερο να μένει στο Περιστέρι. Δεν μπορούμε να καλύψουμε και αυτόν».
Καλά το είπε ο κ. υπουργός, έτσι, για να καταλάβουμε επιτέλους και οι πλέον αδαείς ότι δεν πρέπει να παίρνουμε τοις μετρητοίς συνθήματα του ύφους, «κανένα σπίτι στα χέρια τραπεζίτη» και άλλα τέτοια γραφικά.
Διότι πώς να το κάνουμε, η πραγματικότητα είναι σκληρή και κατά τα φαινόμενα αρνείται πεισματικά να συμμορφωθεί με τις ιδεολογίες μας ή τις ιδεοληψίες μας: στον πραγματικό κόσμο, όταν χάνεις το εισόδημά σου και δεν μπορείς να πληρώνεις το δάνειό σου, τότε είσαι υποχρεωμένος να αναπροσαρμόσεις τη ζωή σου. Είναι λυπηρό, αλλά αν δε γίνει έτσι, κάποιος άλλος θα πρέπει να πληρώσει για σένα. Αλλά ποιος είναι αυτός ο “άλλος”, εφόσον κλείνουν όλες τις τρύπες στους ισολογισμούς των τραπεζών με τα δανεικά που φορτώνουν σε όλους μας?
Την έλλειψη σχεδίου, την ανοησία και τη μαλθακότητα, απέναντι στην ατσάλινη αναλγησία των επικυρίαρχων εκβιαστών,  κάπως μπορείς να τις χωνέψεις. Την αδυναμία αντιμετώπισης της νεοφιλελεύθερης λαίλαπας που καταπίνει την Ευρώπη ολάκαιρη, κάπου μπορείς να τη δικαιολογήσεις κι αυτήν.
Αυτό που δεν μπορείς να συγχωρήσεις είναι η παντελής έλλειψη δικαιοσύνης!
Αυτό είναι το πιο λυπηρό απ’ όλα. Είναι η καθολική ατιμωρησία. Είναι που για την ευθύνη  των τραπεζιτών δεν μιλάει κανείς. Είναι που αυτοί που θα έπρεπε να κάθονται στο άβολο εδώλιο του κατηγορούμενου, συνεχίζουν να βρίσκονται στρογγυλοκαθισμένοι στις δερμάτινες πολυθρόνες των διοικητικών συμβουλίων των τραπεζών-βαμπίρ που τόσα χρόνια κρατούμε στη ζωή με το αίμα μας. “Λάδι” αυτοί που τόσα χρόνια μοίραζαν αβέρτα επισφαλή δάνεια, προκειμένου να εισπράττουν τα παχυλά τους επιμίσθια και ν’ απολαμβάνουν τ’ άλλα δώραπροφανώς δεν έχει όρεξη να κουβεντιάσει κανείς, γι’ αυτά τα δευτερεύοντα και ποταπά… 
Κι έτσι, κατά που φαίνεται, κι όπως εξελίσσονται τα πράγματα, ο κ. υπουργός το μόνο που καταφέρνει με τις προτεινόμενες μετακομίσεις των αναξιοπαθούντων από την Αγία Παρασκευή στο Περιστέρι, είναι να διαθέσει λίγα ακόμα τελευταία ψίχουλα από τον κρατικό κορβανά για να ελαφρύνει κάπως τις καρδιές των πιο αδύναμων και μαζί να ελαφρύνει και τους ισολογισμούς των πτωχών μας τραπεζών για να είναι ακόμα πιο αφράτο το γλυκό με το οποίο φιλεύουμε τα περιβόητα διεθνή funds κι αυτούς που κρύβονται από πίσω τους.
Η φωτοσύνθεση είναι από την OKTANA