ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Κυριακή 29 Νοεμβρίου 2015

Σεισμός :Οι Στρατιώτες μας αναχωρούν απο το Λιμάνι του Καστελόριζου …Ψάλνοντας τον Εθνικό μας Ύμνο! (video)

BLUE-STAR
Χαρά στην Μάνα που γέννησε τέτοια παιδιά ,χαρά στις κοπέλες που τους Περιμένουν στα λιμάνια της επιστροφής και στους Σταθμούς των Τρένων…Χαρά στη Χώρα που έχει τέτοιους λεβέντες να την Υπηρετούν !
Είχαν μόλις απολυθεί δεν υπακούν πια σε κανένα Στρατιωτικό νόμο και καμιά διαταγή αλλά …Την ώρα της αναχώρησης από το βράχο του Καστελόριζου που έβαλαν πλάτη και τον φύλαξαν όσο διάστημα υπηρετούσαν εκεί ,έγιναν ένα με τους κατοίκους !
Οι κάτοικοι του νησιού χτυπούν τις κόρνες των αυτοκινήτων και των ψαροκάικων αποχαιρετώντας τους …Ο Καπετάνιος του οχηματαγωγού που τους παίρνει από το νησί απαντάει χτυπώντας την Σειρήνα του «ΔΙΑΓΟΡΑΣ» κατασυγκινημένος και τα Παλληκάρια μας πολίτες πια γραπωμένοι στα πλαϊνά του Πλοίου στο Κατάστρωμα ,Ψάλλουν τον Εθνικό μας Ύμνο !
Στιγμές Μεγαλείου για τούτη τη νέα γενιά και Μπράβο τους …Αλλά και το ανάθεμα σε όλους αυτούς που θέλουν να τους βάλλουν στην άκρη κλέβοντας τα όνειρά τους …Παραμελώντας την Πατρίδα για χάρη της «Πολυπολιτισμικότητα» και τρίχες κατσαρές!
Υ.Γ Μην διαβάσουμε πάλι καμιά (παπαριά απο χαρτογιακάδες του κερατά και κοντυλοφόρους της καπνιάς )…
Η Πατρίδα θα ζήσει όσο υπάρχουν τέτοιοι και τόσο Μεγάλοι άνδρες !Υποκλινόμαστε…Καμαρώστε τους!
veteranos.gr

Τί κερδίζουν στον Παράδεισο οι γυναίκες-καμικάζι; οι άντρες-καμικάζι θα βρουν 72 παρθένες.


Τί κερδίζουν στον Παράδεισο οι γυναίκες-καμικάζι; οι άντρες-καμικάζι θα βρουν 72 παρθένες.

Πώς ανταμείβει ο Αλλάχ τις γυναίκες καμικάζι; Ξέρουμε ότι οι άντρες-καμικάζι αναμένουν ότι θα βρούν στον Παράδεισο 72 παρθένες. Σε ποιά ανταμοιβή μπορούν να ελπίζουν οι γυναίκες;
Σε ότι τους περιμένουν εκεί οι άντρες τους. Το Κοράνι είναι φειδωλό σε λεπτομέρειες σε ό,τι αφορά τη μετά θάνατον ζωή, ωστόσο αναφέρει ότι οι πιστοί θα συναντήσουν εκεί τις houri, δηλαδή τις παρθένες «με το σεμνό βλέμμα που κανένας άντρας ή πνεύμα δεν θα έχει διακορεύσει πριν απ” αυτούς» (ο Παράδεισος προσφέρεται σε όλους τους πιστούς, αλλά οι μάρτυρες φτάνουν εκεί πιο γρήγορα).
Ο Al-Tirmidhi, έγκριτος σχολιαστής του Κορανίου, εξηγεί σ” ένα hadith ότι ο κάθε άντρας θα διαθέτει στον Παράδεισο έξι δωδεκάδες houri. Αντιθέτως, πολλοί λίγοι σχολιαστές έχουν αναφερθεί στην ανταμειβή των γυναικών. Ο λόγιος του 9ου αιώνα Al-Tabarani αποφάνθηκε πως οι γυναίκες θα ενωθούν εκ νέου με τους άντρες τους στη μετά θάνατον ζωή, κι όσο γι” αυτές που ήταν παντρεμένες πάνω από μια φορά θα μπορούν να διαλέξουν τον καλύτερο σύζυγο για την αιωνιότητα. (“Αλλοι σχολιαστές διευκρίνισαν πως μια γυναίκα που δεν θα είχε ποτέ παντρευτεί θα μπορούσε να παντρευτεί στον Παράδεισο οποιονδήποτε άντρα της αρεσκείας της).
Ali Qari, ένας ιμάμης του 11ου αιώνα, υπολόγιζε σε 70, στις οποίες θα έπρεπε να προστεθούν δύο κανονικές σύζυγοι. Ο ιμάμης Al-Bayhaqi ήταν πιο γενναιόδωρος, εφ” όσον παραχωρούσε σε κάθε άντρα το λιγότερο 500 συζύγους, 4.000 παρθένες και 8.000 παντρεμένες γυναίκες. Η σημασία της λέξης hour υποδέχεται κι αυτή διαφορετικές ερμηνείες, γιατί μπορεί να σημαίνει και «λευκό σταφύλι» αν τη διαβάζουμε στη συριακή διάλεκτο αντί για την αραβική γλώσσα.
Οι γυναίκες μπορεί να μην απολαμβάνουν όλα αυτά τα οφέλη, αλλά σύμφωνα με τις θρησκευτικές ερμηνείες ο Παράδεισος θα τις μεταμορφώσει και θα γίνουν όμορφες, ευτυχισμένες και απαλλαγμένες από τη ζήλεια. Το γεγονός ότι νήστευαν και προσευχόνταν στον Αλλάχ στην επίγεια ζωή τους θα τις καταστήσει ανώτερες από τις παρθένες, οι οποίες δεν υπάρχουν παρά μόνο στον Παράδεισο. Κάποιοι σύγχρονοι κληρικοί υπογραμμίζουν πως στον Παράδεισο οι άντρες δεν θα βαριούνται ποτέ τις γυναίκες τους, παρά την πληθώρα των houri. Αυτό ίσως εξηγεί γιατί η κάθε υποψήφια βομβίστρια αυτοκτονίας δηλώνει πως θέλει να γίνει η αρχηγός των 72 παρθένων, η πιο όμορφη μεταξύ των όμορφων».
Της Michelle Tsai [ταϊβανο-αμερικανίδα αρθρογράφος](ΥΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΕΤΟΣ Και 500 παρθένες να ειναι θα ειναι σε μορφή άυλο όποτε?για να χαριτολογήσουμε,και όμως αυτές τις ηλιθιότητες πιστεύουν δις κόσμος! )

ΣΟΚ: Θα πωλούν απευθείας τα «κόκκινα» δάνεια σε distress funds






ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΘΑ ΕΧΕΙ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΕΙ Η ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ 2016 ΘΑ ΕΦΑΡΜΟΖΕΤΑΙ ΤΟ ΝΕΟ ΠΛΑΙΣΙΟ
Θα πωλούνται ελεύθερα τα ελληνικά κόκκινα δάνεια σε distress funds; Κι αν όχι πόσο προστατευτικοί θα είναι οι κανόνες;
Της Μαρίνα Πρωτονοταρίου
Αυτό είναι ίσως το κυριότερο ερώτημα που ακόμη δεν έχει απαντηθεί σε σχέση με τη διαχείριση των κόκκινων δανείων, για τα οποία η συμφωνία κυβέρνησης- δανειστών, έχει ολοκληρωθεί σε μεγάλο βαθμό.
Η κυβέρνηση υποστηρίζει σε όλους τους τόνους πως δεν είναι διατεθειμένη να ενδώσει στην πίεση των δανειστών για νομοθέτηση πλήρους απελευθέρωσης της πώλησης κόκκινων στεγαστικών ή επιχειρηματικών δανείων σε distress funds.
Επιδίωξη όμως των εκπροσώπων των δανειστών, είναι να δημιουργηθεί μια πλήρως απελευθερωμένη αγορά για τις αγοραπωλησίες μη εξυπηρετούμενων δανείων, στην οποία θα επιτρέπεται η απευθείας πώλησης κόκκινων δανείων σε distress funds.
Μένει να δούμε τί είδους πωλήσεις και τί είδους απελευθέρωση θα θεσμοθετήσουμε και τί δυνατότητες θα δοθούν τελικά στα distress fund.
Το σύνολο των μη εξυπηρετούμενων δανείων ξεπερνάει τα 100 δισ. ευρώ (επί συνόλου 206 δισ. ευρώ δανείων) ή ποσοστό 55% του ΑΕΠ.
Η ελληνική κυβέρνηση έχει συμφωνήσει επί της αρχής με τους εκπροσώπους των θεσμών, να ανοίξει συνολικά ο καυτός φάκελος της διαχείρισης των κόκκινων και επισφαλών δανείων ύψους 107 δισ. ευρώ, τον οποίο καμία ελληνική κυβέρνηση δεν ακούμπησε στο παρελθόν και αυτό θα έχει συμβεί στις επόμενες δεκαπέντε μέρες αφού η διαχείριση των κόκκινων δανείων αποτελούν ένα από τα προαπαιτούμενα του δεύτερου πακέτου.
Μέχρι τέλος του χρόνου θα έχει ολοκληρωθεί η νομοθετική διαδικασία και από το 2016 θα εφαρμόζεται το νέο πλαίσιο.
Νομοθετικές παρεμβάσεις άμεσα
Ο Δεκέμβριος είναι ο μήνας κλειδί για τα κόκκινα -δάνεια αφού όλες οι νομοθετικές παρεμβάσεις που απαιτούνται για να αντιμετωπιστεί το πρόβλημα θα ψηφιστούν αυτό το μήνα.
Η συμφωνία κυβέρνησης – δανειστών προβλέπει ότι όλες οι νομοθετικές κινήσεις για να διαμορφωθεί το πλαίσιο για τα κόκκινα δάνεια θα έχουν ολοκληρωθεί μέχρι το τέλος του χρόνου ώστε να μπορεί να εφαρμοστεί το νέο πλαίσιο από το 2016.
Το νομοσχέδιο που θα πρέπει να ψηφιστεί τον Δεκέμβριο, θα ανοίξει την πόρτα στη δραστηριοποίηση τρίτων στη διαχείριση των μη εξυπηρετούμενων δανείων. Ωστόσο είναι ακόμη ανοιχτό στη συζήτηση μεταξύ κυβέρνησης και δανειστών το πόσο ελεύθερη θα είναι αυτή η αγορά. Επιδίωξη όμως των εκπροσώπων των δανειστών, είναι να δημιουργηθεί μια πλήρως απελευθερωμένη αγορά για τις αγοραπωλησίες μη εξυπηρετούμενων δανείων, ενώ επιδίωξη της κυβέρνησης είναι το αντίθετο.
Το ποιος θα υπερισχύσει θα φανεί στη νομοθετική ρύθμιση που θα έρθει στις επόμενες βδομάδες και θα θέτει τους όρους και τις προϋποθέσεις βάσει των οποίων οι ξένες εξειδικευμένες εταιρίες διαχείρισης και επενδυτικών funds, θα μπορούν να αναλαμβάνουν τη διαχείριση των δανείων και θα προσδιορίζει το πλαίσιο συνεργασίας με τις ελληνικές τράπεζες, ενώ θα ορίζει ότι θα εποπτεύονται από την ΤτΕ.
Τα δάνεια των μικρομεσαίων επιχειρήσεων αποτελεί ένα ιδιαίτερα ευαίσθητο θέμα αφού η αναδιάρθρωσή τους πρέπει να γίνει με τέτοιο τρόπο ώστε να μην κλείσουν οι επιχειρήσεις και αυξηθεί η ανεργία αλλά έτσι ώστε να ενισχυθούν οι επενδύσεις και η ανάπτυξη.
Στο επόμενο διάστημα, υποχρέωση της κυβέρνησης είναι επίσης να παρουσιάσει προτάσεις για τις αλλαγές που εισηγείται στον νόμο Δένδια (Ν. 4307/2014), ο οποίος αποτελεί το θεσμικό πλαίσιο για την αντιμετώπιση των κόκκινων δανείων μικρομεσαίων επιχειρήσεων.
Ο συγκεκριμένος νόμος, που δεν έχει εφαρμοστεί, προβλέπει ρυθμίσεις ή και διαγραφές δανείων (έως 500.000 ευρώ) σε επαγγελματίες με τζίρο έως 2,5 εκατ. ευρώ και δίνει δυνατότητα ταχείας εκκαθάρισης μη βιώσιμων μεγάλων επιχειρήσεων με πρωτοβουλία των πιστωτών.
Ταυτόχρονα τα μεγάλα επιχειρηματικά δάνεια αποτελούν το μεγαλύτερο πονοκέφαλο και για το θέμα θα πρέπει να συσταθεί ομάδα εργασίας η οποία θα μελετήσει και θα εισηγηθεί προτάσεις για το συνολικό θεσμικό πλαίσιο αντιμετώπισης των μεγάλων επιχειρηματικών δανείων. Η εφαρμογή αυτού του πλαισίου που θα εξειδικεύει τους όρους πώλησης των δανείων, το πλαίσιο αναδιάρθρωσης επιχειρήσεων κλπ, θα υλοποιηθεί εντός του 2016.
Τράπεζες: Αγώνας δρόμου για την ανάκτηση κεφαλαίων
Εως το τέλος Φεβρουαρίου από την Τράπεζα της Ελλάδος μαζί με το Ταμείο Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας θα καθοριστεί τοχρονοδιάγραμμα και το ακριβές ποσοστό που κάθε τράπεζα θα πρέπει να μειώνει το χαρτοφυλάκιο των «κόκκινων» δανείων. Κάθε μήνα ανά τράπεζα θα μπαίνει συγκεκριμένος ποσοτικός στόχος για την ανάκτηση στεγαστικών, καταναλωτικών και επιχειρησιακών δανείων.
Παράλληλα η Τράπεζα της Ελλάδος θα αξιολογεί την ικανότητα των πιστωτικών ιδρυμάτων να αντιμετωπίσουν την κάθε κατηγορία μη εξυπηρετούμενων δανείων και να «πιάσουν τους στόχους».

I KNOW what you signed last summer!

Ζευγάρια...


Η ΛΥΣΗ! Πώς θα περάσει το ασφαλιστικό ο Τσίπρας...

O σιωνισμός μέσα από μία φωτογραφία... (zionism explained in one picture)

...γλωσσοφιλιόταν... με 80χρονο ραμολί εφοπλιστή

H Aρκούδα ξεκίνησε το στραγγάλισμα του φασίστα Ερντογάν! Σκληρότατα αντίποινα Πούτιν, απολύονται 90.000 τούρκοι υπάλληλοι ρωσικών επιχειρήσεων!

Ο πρόεδρος της Ρωσίας, Βλάντιμιρ Πούτιν υπέγραψε το πρώτο διάταγμα οικονομικών κυρώσεων κατά της Τουρκίας...
Μεταξύ των πρώτων μέτρων:
- απαγόρευση εισαγωγής προϊόντων από την Τουρκία
- απαγόρευση λειτουργίας τουρκικών οργανισμών που δρουν στη Ρωσία
- απαγόρευση ρωσικού τουρισμού στην Τουρκία
- απαγόρευση στις ρωσικές επιχειρήσεις να απασχολούν υπαλλήλους Τούρκους πολίτες (90.000 Τούρκοι υπάλληλοι ρωσικών επιχειρήσεων θα πρέπει να απολυθούν την 1η Ιανουαρίου του 2016)

Τσίπρας: Ικέτης κοινοβουλευτικών ψήφων σε ένα βάλτο με σκατά, με δέλεαρ την «καρέκλα»!

Του Σπύρου Γουδέβενου
Ο Αλέξης Τσίπρας έχει βαλθεί να απογοητεύσει όσο πιο γρήγορα μπορεί και τους πιο ευκολόπιστους που ενώ είχαν ενστάσεις για την κωλοτούμπα του, τον ψήφισαν στις τελευταίες εκλογές. Ο Αλέξης Τσίπρας σήμερα φαντάζει πιο καρεκλοκένταυρος και από τους Παπανδρέου και Σαμαρά, αφού οι δεύτεροι εφαρμόζοντας μνημόνια (και άσχετα αν τους άρεσαν το σύνολο των μέτρων που έφερναν)κινήθηκαν στα πλαίσια των πολιτικο-ιδεολογικών τους προφίλ. Δηλαδή, Σαμαράς και Παπανδρέου ήταν υπηρέτες των δυνάμεων του Κεφαλαίου και εξ’ ορισμού εχθροί των δυνάμεων της εργασίας. Ο Αλέξης Τσίπρας όμως, βάση………
της επιλογής που έκανε τον Ιούλιο καλείται να εφαρμόσει τα «εντελώς αντίθετα» από αυτά που έλεγε χρόνια ο ίδιος και το κόμμα του. Με λίγα λόγια, δεν έχει κανένα πολιτικό κίνητρο παραμένοντας Πρωθυπουργός, κάποια προσδοκία ότι θα δράσει ως «Αριστερά» αποδεχόμενος το Μνημονιακό πλαίσιο, άρα τολμώ και συμπεραίνω ότι το κίνητρο του από τον Σεπτέμβρη και μετά είναι μόνο προσωπικό. Θέλει να παραμείνει απλά ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ…..
Όλοι θυμόμαστε την πρόσφατη προεκλογική καμπάνια του ΣΥΡΙΖΑ. Διώχνουμε το «παλιό» έλεγε, που παρεμπιπτόντως με αυτό το «παλιό» είχε ψηφίσει το τρίτο Μνημόνιο.
Και αφού ξεμπέρδεψε ο Τσίπρας με το παλιό (να με συγχωρούν τα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ, που δεν κάνω συχνά αναφορά στον ΣΥΡΙΖΑ αλλά στο πρόσωπο Τσίπρα, όμως είναι εμφανές ότι δεν υπάρχει κόμμα ΣΥΡΙΖΑ ουσιαστικά), καλεί το «παλιό» για να ψηφίσουν μαζί το νέο ασφαλιστικό που θα περικόψει συντάξεις και θα αυξήσει τα όρια ηλικίας.
Βιάζεται λοιπόν ο Τσίπρας να ικανοποιήσει τις απαιτήσεις ΕΕ, ΔΝΤ και ΕΚΤ τόσο, που με τον φόβο ότι θα βρεθούν 4-5 βουλευτές που θα καταψηφίσουν από την μεριά της κοινοβουλευτικής πλειοψηφίας, ψάχνει σύμμαχο από τα ΣΚΑΤΑ που χρεοκόπησαν την χώρα το 2010, κινούμενος πάντα στο μνημονιακό μονοπάτι που ήταν και είναι φύση αυτών των χρεοκοπημένων.
Δεν διστάζει με δέλεαρ τον πρωθυπουργικό θώκο, να γελοιοποιείταιι , μη διαψεύδοντας την πιθανότητα συγκυβέρνησης με τον Λεβέντη που διακινούν ΜΜΕ και ο Λεβέντης ο ίδιος και δεν ντροπιάζεται που διαρρέονται επικοινωνίες με Φώφη και Ποταμίσιο που τον προσβάλλουν ως πολιτικό ον αλλά και ως προσωπικότητα. Δηλαδή να «βγαίνει έξω» ότι σε «κατσαδιάζει  Φώφη» ή ότι παραδέχεσαι στον Θεοδωράκη ότι ως αντιπολίτευση έλεγα και «καμιά μαλακία για να περνάει η ώρα» που σε άλλες εποχές θα ήταν αίτια ακόμα και για πτώση πρωθυπουργού!
Η έλλειψη πολιτικού κινήτρου σε ένα πρωθυπουργό και πολιτικό ηγέτη ευρύτερα είναι επικίνδυνη για τον τόπο που κυβερνάει. Ένας άνθρωπος με μόνο όπλο την προσωπική φιλοδοξία, μόνο κακό μπορεί να κάνει στην χώρα, και δυστυχώς το πράττει φέρνοντας το πιο σκληρό μνημόνιο. Γιατί το τρίτο Μνημόνιο πλέον φαντάζει το χειρότερο από τα προηγούμενα δύο, με τα προαπαιτούμενα που έρχονται κάθε 20 μέρες!

«Ξηλώνει» τον Καλλικράτη ο Κουρουμπλής – Αποκάλυψε το σχέδιό του για τον “χρυσό αιώνα της αυτοδιοίκησης”

Ριζικές αλλαγές στον Καλλικράτη εξήγγειλε ο υπουργός Εσωτερικών Παναγιώτης Κουρουμπλής, μιλώντας από τη βήμα της τρίτης Γενικής Συνέλευσης της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδας που διεξάγεται στη Λευκάδα.
Ο υπουργός Εσωτερικών αναφέρθηκε στην ομιλία του στα «θέλω» της κυβέρνησης από τον Καλλικράτη, δίνοντας δύο παραδείγματα. Το κράτος πρέπει να αποφασίσει «αν θέλει διαχειριστικό ρόλο από μεριάς των θεσμών της αυτοδιοίκησης ή αναζητά ένα άλλο μοντέλο ανάπτυξης, που περνά μέσα από την……..
αποκέντρωση», ανέφερε ο υπουργός και υπογράμμισε ότι ο ίδιος «φιλοδοξεί ότι θα πάμε σε μια περίοδο όπου θα είναι ο χρυσός αιώνας της αυτοδιοίκησης».
«Ξεκινάμε την επιτροπή για την επαναθεσμοποίηση του Καλλικράτη, και σε σύντομο χρονικό διάστημα οι εκπρόσωποι της αυτοδιοίκησης θα είναι οι ίδιοι μάρτυρες ριζικών αλλαγών» επισήμανε, ενώ για τα προβλήματα που έχουν προκύψει από τον Καλλικράτη ανέφερε ότι «ή τα αντιμετωπίζεις με ένα διαχειριστικό τρόπο, ή επιχειρείς μια μεγάλη ριζική επαναθεσμοποίηση, που πραγματικά μεταφέρεις όχι μόνο από ιδιότητες αλλά και πόρους αν πραγματικά πιστεύεις ότι η ανάπτυξη μπορεί να περάσει μέσα από την αποκέντρωση, εμείς το πιστεύουμε» κατέληξε ο υπουργός Εσωτερικών, αναφερόμενος στις ριζικές αλλαγές που είναι έτοιμη να κάνει η κυβέρνηση ώστε να αντιμετωπιστούν τα προβλήματα που έχουν προκύψει από την εφαρμογή του Καλλικράτη.
Ο υπουργός Εσωτερικών από το βήμα της Γενικής Συνέλευσης της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδας, αναφέρθηκε στη δημιουργία «μιας επιτροπής οργάνωσης συναντήσεων στο εξωτερικό», η οποία μπορεί να παίξει πολύ σημαντικό ρόλο στη διείσδυση της Ελλάδας στις αγορές στο εξωτερικό.
Ο κ.Κουρουμπλής χαρακτήρισε επίσης «διασφαλισμένη» την μισθοδοσία των υπαλλήλων των Περιφερειών όλης της Ελλάδας.


aftodioikisi

ΒOΜΒA απo Ρωσiα για Eλλάδα – Βiντεo πoυ πρoκαλεi “σεισμό”…DEJAN_LUČIĆ Ο «άνθρωπος που ξέρει»: Έλληνες ξυπνήστε!!!

DEJAN LUČIĆ: O «άνθρωπoς πoυ ξέρει» στέλνει μήνυμα: Έλληνες ξυπνήστε!!!
Ένα πoλύ ενδιαφέρoν βiντεo με τiτλo,”EJAN Lucic: O άνθρωπoς πoυ ξέρει στέλνει μήνυμα στoυς αδελφoύς μας Eλληνες”(DEJAN LUČIĆ – A MESSAGE OF HOPE FOR THE GREEK PEOPLE) μας υπέδειξαν φiλoι μας απo την Σερβiα. (Στo κoμμάτι αυτo υπάρχoυν υπoτιτλoι)
Μιλάει o DEJAN LUČIĆ
Eiναι o “άνθρωπoς πoυ ξέρει” συγγραφεύς και γεωπoλιτικoς αναλυτής,φιλoσoφoς και κoινωνιoλoγoς,σύμβoυλoς τoυ Βλαντιμiρ Πoύτιν,τoυ ηγέτη τoυ κινήματoς της Eυρασiας Yosef BODANSKY, διευθυντή τoυ Κoγκρέσoυ EIΔIΚH OΜAΔA ΓIA ΤHΝ ΤΡOΜOΚΡAΤIA ΚAI ΣΥΜΒAΤIΚΏΝ ΠOΛEΜIΚΩΝ EΠIΧEIΡHΣEΩΝ ΣΤHΝ OΥAΣIΓΚΤOΝ.
AΡA o άνθρωπoς πoυ ξέρει.
Λέει για πράγματα πoυ πρέπει να πρoσέξoυμε και καταλήγει με τo:……
Έλληνες ξυπνήστε!

Ψεύτης και επικίνδυνος – Με την ιδεοληψία του οδηγεί σε κατάλυση την εθνική κυριαρχία στο Αιγαίο

56786575687.png«Στην Ελλάδα εισέρχονται μόνο πρόσφυγες πολέμου από τη Συρία». Κυβέρνηση, «ανθρωπιστές», αντιρατσισταραίοι και κάθε λογής κουδουνίστρες, σκίζουν τα ιμάτια τους γι αυτό, και ευνουχίζουν την κοινωνία μας καθημερινά με ενοχές, επιβραβεύσεις και άλλα επικίνδυνα νεοταξίτικα παραμύθια…
Μόλις σήμερα μάλιστα, ο κορυφαίος πολιτικός απατεώνας όλων των εποχών, που κάθε βήμα του ισοδυναμεί και με  μία εθνική ήττα, σε ένα παραλήρημα εφάμιλλο ………….
της τραγικότητάς του, έπλεξε το εγκώμιο για την αλληλεγγύη και τον ανθρωπισμό των Ελλήνων.
Ας προσπεράσουμε προς το παρόν και χάριν της κουβέντας, το γεγονός της πολιτικής ανεντιμότητας, τόσο του ιδίου όσο και της κυβέρνησής του συνολικά, οι οποίοι με μια σειρά εθνικά επικίνδυνων χειρισμών, βιάζουν τις ανθρώπινες αντοχές ενός λαού για να προωθήσουν ιδεοληψίες και πολιτικές που θέτουν σε κίνδυνο την εθνική ασφάλεια της χώρας…
Ας προσπεράσουμε για λίγο και χάριν της κουβέντας, το γεγονός πως μια παρέα ανίκανων κατάφερε μέσα σε λίγους μήνες να μετατρέψει – εξ αιτίας της ιδεοληψίας της – το λαθρομεταναστευτικό, σε ένα ακόμη εργαλείο στα χέρια των εταίρων, με το οποίο αμφισβητείται πλέον ευθέως και ανοικτά η εθνική κυριαρχία της χώρας από όλα τα ευρωπαϊκά όργανα, και οι πιέσεις να αναλάβει η Τουρκία την επιχειρησιακή συνδιαχείριση εντός του εθνικού μας εδάφους είναι ισχυρές και συντονισμένες…
Και ας μείνουμε – μιας και ζούμε ήδη στην εποχή των προφητειών – στο μέγα θαύμα που συντελείται στη χώρα μας, αυτή τη στιγμή που μιλάμε.
Οι Σύριοι πρόσφυγες, αυτοί οι δυστυχισμένοι άνθρωποι που κάνουν την καρδιά του πρωθυπουργού μας, της Τασίας και του λοιπού κακού συναπαντήματος να ραγίζει με το προσφυγικό δράμα τους…
Αυτές οι ορδές χιλιάδων εισβολέων που έχουν κάνει κόσκινο τα σύνορα της χώρας, και…
που καθημερινά «ταυτοποιούνται» ως Σύριοι από τις Ελληνικές αρχές…
Όλοι αυτοί λοιπόν, αφού πρώτα διέσχισαν μια χώρα – μπουρδέλο χωρίς να τους ενοχλήσει κανείς, μόλις φτάνουν στην Ειδομένη και υποβάλλονται στο στοιχειώδη έλεγχο των Σκοπιανών, αίφνης αποκαλύπτεται ότι αυτοί οι «πρόσφυγες από τη Συρία», δεν είναι και τόσο πρόσφυγες από τη Συρία, αλλά κανονικότατοι εισβολείς από Μπαγκλαντές, Σομαλία, Μαρόκο, Ιράν, την Ινδία και αλλού, και ουδεμία σχέση έχουν όλοι αυτοί με οποιοδήποτε προσφυγικό δράμα.
Εκπληκτική μεταμόρφωση!!! Ανεπανάληπτο θαύμα!!! Μια ακόμη υπερκόσμια αλήθεια, που ότι την αφορά το γνωρίζει μονάχα ο Θεός, η Τασία και ο Τσίπρας…
Για όλους εμάς όμως τους κοινούς θνητούς, αυτό που έχει σημασία να καταλάβουμε είναι πως το γειτονικό κράτος που σέβεται στοιχειωδώς τον εαυτό του και τα εθνικά του σύνορα, όχι μονάχα φυλάει τον κώλο του από την ανεξέλεγκτη είσοδο εισβολέων… Όχι μόνο καταδεικνύει στην πράξη πως αλληλεγγύη απέναντι σε πρόσφυγες πρέπει να δίνεται μονάχα σε πρόσφυγες και όχι στους λοκατζήδες του ισλαμισμού από ολόκληρο τον πλανήτη… Αλλά χωρίς καν να το επιδιώκει αποδεικνύει και κάτι ακόμη που μας αφορά άμεσα. Αποδεικνύει πως…
Η Ελλάδα της κρίσης, έχει την ατυχία να διατηρεί στο τιμόνι της έναν ψεύτη πρωθυπουργό, ανάξιο να δει και να πει την αλήθεια ακόμη και για τον καρκίνο της λαθρομετανάστευσης, ούτε καν αυτή τη στιγμή που ολόκληρη η Ευρώπη στοχοποιεί την Ελλάδα γι αυτό το αίσχος.
Έναν πρωθυπουργό ψεύτη και επικίνδυνο, αφού ακόμη και αυτή τη στιγμή που το λαθρομεταναστευτικό χρησιμοποιείται ως όχημα με στόχο την κατάλυση της Εθνικής κυριαρχίας και την ανάδειξη της Τουρκίας σε ρόλο συνδιαχειριστή στο Αιγαίο, αυτός επιμένει ιδεολογικά, επικίνδυνα και άκρως υπονομευτικά για την ίδια την εθνική ασφάλεια της χώρας.
Αποδεικνύει τέλος το πόσο κατευθυνόμενα απατηλό ήταν το παραμύθι του ουμανισμού, της δήθεν αλληλεγγύης και της ψευδεπίγραφης ανθρωπιάς, που επένδυσε δόλια στον αγνό και άδολο ανθρωπισμό των Ελλήνων πολιτών, για να καταφέρει ένα πισώπλατο χτύπημα σε βάρος της ίδια τους της χώρας