ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Σάββατο, 30 Ιουνίου 2012

Δὲν ἔχω δάκρυα νὰ κλάψω καὶ γι' ἄλλη μία χαμένη πατρίδα…Γράφει ο Βασίλης Τριανταφυλλίδης (Χάρρυ Κλὺνν)Αὐτὴ ἡ χώρα εἶναι ἡ Γῆ τῶν Ἑλλήνων. Δὲ χωράει στὸ ψέμα ἡ ἀλήθεια… Οὔτε τὸ φῶς στὸ σκοτάδι… Δὲ φτάνει ὁ κίβδηλος λόγος νὰ δαμάσει τὰ ἀφηνιασμένα ἄλογα, νὰ γητέψει τὰ τρομοκρατημένα ὄνειρα… Μὲ τὸ πηχτὸ σκοτάδι νὰ ἁπλώνεται στὴ νεκρικὴ κοιλάδα τῶν μοιραίων καὶ τῶν δοσίλογων, ὁδοιποροῦμε τὴν ὁδὸ τοῦ μαρτυρίου. Σὲ κάθε σταυροδρόμι τὸ ἐκτελεστικὸ ἀπόσπασμα τῶν τοκογλύφων, σὲ κάθε ἀνηφοριὰ οἱ φονιάδες τῆς ἱστορίας ὑψώνονται φαντάσματα δυσθεώρητα μὲ μάτια κόκκινα, μὲ στόματα γλοιώδη καὶ......λαίμαργα. Μᾶς ἐκφοβίζουν, μᾶς τρομοκρατοῦν…

Τι ΔΕΝ εννοούν οι γυναίκες

Τι ΔΕΝ εννοούν οι γυναίκες

Μακροβούτι στο γυναικείο μυαλό!

Καλά, πολλά λένε και δεν τα πιστεύουν, εδώ όμως μιλάμε για αυτά που δεν εννοούν με την καμία...
Όλοι το ξέρουμε καλά: υπάρχουν πράγματα που υποστηρίζουν οι γυναίκες μεγαλόφωνα, από μέσα τους όμως δεν πιστεύουν λέξη απ' όσα λένε! Ή γνώση ωστόσο του να κατανοείς τι δεν εννοούν οι μανταμίτσες δεν φτάνει από μόνη της. Πρέπει να μάθεις τι πραγματικά εννοούν όταν λένε πράγματα που δεν εννοούν...
Με εννοείς φαντάζομαι; Ας καταβυθιστούμε λοιπόν στη γυναικεία ψυχολογία και ας δούμε πώς έχουν τα πράγματα. Όσο είναι ανθρωπίνως δυνατό τουλάχιστον!

Αν η γυναίκα ήταν ήπειρος


Η... γεωγραφική ηλικία των θηλυκών!

Αν η γυναίκα ήταν ήπειροςΌταν τα χαρακτηριστικά των 5 ηπείρων περνούν στα χρονάκια της γυναίκας...
Τις γυναίκες τις λατρεύουμε σε κάθε ηλικία. Πάει και τέλειωσε. Όλες έχουν τις χαρές τους και τις χάρες τους. Όπως ακριβώς και οι ήπειροι της Γης! Γι' αυτό και μπορούμε να δούμε τα ηλικιακά group της γυναίκας με... γεωγραφικά κριτήρια. Να έτσι...

Ανοικτή επιστολή του Γ. Βαρουφάκη στον Γ. Στουρνάρα


Φίλε μου Γιάννη
Από την μία μεριά θέλω να σου δώσω συγχαρητήρια. Από την άλλη, λόγω της ειλικρινούς φιλίας μας, νιώθω την ανάγκη να πω ότι άξιζες κάτι καλύτερο από το τιμόνι της οικονομίας αφού το πλοίο προσέκρουσε στα βράχια.
Ξέρω ότι, με τον έμφυτο ενθουσιασμό σου, το εννοείς όταν λες ότι υπάρχουν πολλές δυνατότητες να βγει η χώρα από την Κρίση. Είναι ο ίδιος ενθουσιασμός που σε έκανε τότε, στα μέσα της δεκαετίας του ’90, να πιστέψεις (όταν όλοι σε κορόιδευαν) πως η Ελλάδα μπορεί να μπει στην ευρωζώνη – μια πίστη που σχέδον μόνος σου μετέτρεψες (από την θέση του Προέδρου του Συμβουλίου Οικονομικών Εμπειρογνωμόνων, και βασικού διαπραγματευτή με τους ευρωπαίους) σε πραγματικότητα.

Νέο κίνημα “Δεν υποβάλω φορολογική δήλωση”


Χρυσή Αυγή: Προσφυγή στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο για τη μη εκλογή του αντιπροέδρου στη Βουλή

Χρυσή Αυγή: Προσφυγή στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο για τη μη εκλογή του αντιπροέδρου στη Βουλή
Στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο ανακοίνωσε ότι θα προσφύγει η Χρυσή Αυγή, αντιδρώντας στην απόφαση να μην ψηφιστεί ο βουλευτής της Πολύβιος Ζησιμόπουλος, ο οποίος υπεδείχθη για τη θέση του Ζ' Αντιπροέδρου της Βουλής που προορίζεται για το 5ο κόμμα της Βουλής, αλλά δεν συγκέντρωσε τον απαιτούμενο αριθμό ψήφων.
«Είμαστε η μόνη αληθινή αντιπολίτευση ενάντια στο κόμμα των πολιτικών κομμάτων», αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση

Τους …τρέλανε ο Ελ Σιντ - Σαμαράς.

Ενώ οργιάζουν οι φήμες περί της κατάστασης της υγείας του, πριν από λίγο βγήκε έξω από το σπίτι του στην Κηφισιά, χωρίς επιδέσμους στο μάτι και ….χαιρέτησε τους δημοσιογράφους που κατοικοεδρεύουν εκεί.
Τις τελευταίες ημέρες οργιάζουν οι φήμες ότι η κατάστασή του “είναι σοβαρή”, ότι θα ξαναπάει στο “Αττικό” κλπ, αλλά  ο γιατρός του κ. Θεοδοσιάδης διαβεβαιώνει ότι η μετεγχειρητική κατάσταση εξελίσσεται ομαλά και δεν χρειάζεται να ξαναπάει στο νοσοκομείο, διότι …θα του φτιάξουν πολιτικό τάφο στο σπίτι του.  Ανατριχιάσαμε από ..συγκίνηση.

Δημοκρατία δεν έχουμε; Όλα στο φως!

γράφει ο αρισταρχος
Χθες πέρασε από την  Αμερικανική γερουσία ο νόμος του Ομπάμα για την υγεία! Προβλέπει, εκτός των άλλων, από την 1/1/2013 μέχρι 31/12/2014 όλοι όσοι ενδιαφέρονται να έχουν πρωτοβάθμια υγειονομική περίθαλψη να δεχτούν στο χέρι την εμφύτευση ενός chip, κάτι να πούμε σαν ταυτότητα. Θα μπαίνει το χέρι κάτω από ένα scanner και φραπ(!) στην οθόνη όλο το ιστορικό του ασθενούς. Και φραπ(!) στην οθόνη όλα τα στοιχεία του πολίτη και πόσα λεφτά παίρνει, αν έχει στην τράπεζα και πόσα, και το κυριότερο τι καπνό φουμάρει. Είναι με τον Αντίχριστο ή είναι με τον Χριστό; (συνεταξάμην or not?)
Ταλαίπωρε άνθρωπε. Πάντα ανάμεσα στον Θεό, τον οιονδήποτε Θεό, και τον παπά συνθλίβεσαι!

Έτσι διαγράφεται το ελληνικό χρέος!

Γράφει ο Μενέλαος Τασιόπουλος
Ο 33χρονος Πέτρος Νομικός είναι γόνος της πολύ γνωστής εφοπλιστικής οικογένειας , έχει σπουδάσει στο Πρίνστον και προ ενός μηνός περίπου ίδρυσε την μη κερδοσκοπική οργάνωση «Greece Debt Free».
Η οργάνωση εμπίπτει στο αμερικανικό δίκαιο. Στόχος της να συγκεντρώσει κεφάλαια για την εξαγορά και...
διαγραφή μέρους του ελληνικού δημόσιου χρέους.
Στην ιστοσελίδα της οργάνωσης , καταβάλεται προσπάθεια να γίνει κατανοητός ο σκοπός της οργάνωσης και η μεθοδολογία της, χωρίς να χρησιμοποιούνται τεχνικοί, δύστροποι , οικονομικοί όροι. Αναφέρεται λοιπόν ότι σύμφωνα με τα σημερινά δεδομένα ο κάθε Έλληνας χρωστάει 24.800 ευρώ , για το δημόσιο χρέος της χώρας. Στην ελεύθερη αγορά , εννοείται η δευτερογενή διεθνής αγορά ομολόγων, το χρέος του κάθε Έλληνα αποτιμάται τελικά σε 3000 ευρώ.

ΠΕΘΑΝΕ Ο ΘΥΜΙΟΣ ΚΑΡΑΚΑΤΣΑΝΗΣ: “Άντε γαμηθείτε ν΄ ασπρίσετε ρε…!!!”

Γράφει ο ΠΕΡΙΚΛΗΣ ΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΣ
Αφησε την τελευταία του πνοή σήμερα Σάββατο, 30 Ιουνίου, ο Θύμιος Καρακατσάνης νεώτατος στα 72 του χρόνια. Δεν αντεξε ο ταλαιπωρημένος οργανισμός του τα τελευταία χρόνια που υπέφερε απο ζαχαρώδη διαβήτη.Ο  ηθοποιός και σκηνοθέτης αντιμετώπιζε χρόνια και σοβαρά προβλήματα υγείας, τα οποία είχαν επιβαρυνθεί τον τελευταίο καιρο απο το σάκχαρο. Η κηδεία του...


θα γίνει τη Δευτέρα (9/7) στις 11.30 το πρωι απο το νεκροταφείο Παιανίας. Ο Θύμιος Καρακατσάνης γεννήθηκε στις 8 Δεκεμβρίου 1940 στα Ταμπούρια του Πειραιά. Σπούδασε στο Θέατρο Τέχνης του Καρόλου Κουν, όπου από το 1960 εργάζεται συνεχώς στο θέατρο, αρχικά ως βασικό στέλεχος του Θεάτρου Τέχνης και εν συνεχεία στο ελεύθερο θέατρο.

Νέο κίνημα “Δεν υποβάλω φορολογική δήλωση”

Μόλις 2 εβδομάδες πριν την οριστική λήξη της προθεσμίας για ηλεκτρονική υποβολή των δηλώσεων έχουν υποβληθεί μόλις 1,9 εκατομμύρια δηλώσεις από τις συνολικά 5,7 εκατομμύρια, που σημαίνει πως 2 στους 3 Έλληνες...
δεν έχουν υποβάλει φορολογική δήλωση!!

Το οικονομικό επιτελείο της Κυβέρνησης φοβάται πως εκατοντάδες χιλιάδες Έλληνες τελικά δεν θα υποβάλουν φορολογική δήλωση αφού η συντριπτική πλειοψηφεία θα αναγκαστεί να πληρώσει ενα βαρύτατο φόρο, επιπρόσθετο των όσων έχουν ήδη πληρώσει έως σήμερα, ενώ υπάρχει και ο φόβος για όσους κάνουν την δήλωση τελευταία στιγμή οτι θα καταρρεύσει το taxisnet!

Ο Μπαλοτέλι κάνει τον γύρο του διαδικτύου με...


 ...μια φωτογραφία που έφτιαξε Έλληνας. Δείτε την πιο κάτω...

Δεν γίνεται να αρέσουμε σε όλους Υπάρχουν κ οι κακογουστοι


Ποια βο(υ)λευτής λίγο πριν την ορκωμοσία έκανε προθέρμανση στο...

 ...πήδημα, για να μπει στο Κοινοβούλιο έτοιμη να μας...πηδήξει πατόκορφα;;; Ο φακός την συνέλαβε να πηδάει τα έδρανα, αφού είχε τρελή βαρεμάρα να...
πάει μέχρι το τέλος της σειράς και να μπει στην θέση της σαν άνθρωπος...
Η Γεωργία Μαρτίνου είναι εκλεγείς βο(υ)λευτής με τη Νέα Δημοκρατία...Απολαύστε την...

Το ηλιοβασίλεμα της Μεθώνης

Όμορφη παραθαλάσσια κωμόπολη στο νοτιοδυτικό άκρο της Μεσσηνίας, η Μεθώνη γοητεύει τους επισκέπτες με το επιβλητικό κάστρο και τη ρομαντική ατμόσφαιρά της. Η τειχισμένη από την αρχαιότητα Μεθώνη ταυτίζεται από τον Παυσανία και το Στράβωνα με την ομηρική «αμπελόεσσα Πήδασο». Γνωστή κατά τους Ιστορικούς Χρόνους και με την ονομασία Μοθώνη, η Μεθώνη διαδραμάτισε σημαντικό ρόλο τη Βυζαντινή Περίοδο ως εμπορικό λιμάνι και σταθμός ανεφοδιασμού των πολεμικών πλοίων. Επί Ενετοκρατίας το κάστρο της Μεθώνης αποτελούσε συνήθη σταθμό για τους εμπόρους, τους προσκυνητές των Αγίων Τόπων και τους περιηγητές της Μεσογείου. Στα σημαντικότερα αξιοθέατα της περιοχής της Μεθώνης συγκαταλέγονται τα ακόλουθα:

ΔΥΝΗΤΙΚΑ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ τα απόβλητα της TOSOH που θα τοποθετηθούν στο νταμάρι του Λιτοχώρου, σύμφωνα με διπλωματική διατριβή στο ΑΠΘ

ΣΤΗ ΔΙΑΤΡΙΒΗ ΓΙΝΕΤΑΙ Η ΜΕΛΕΤΗ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΩΝ ΙΔΙΟΤΗΤΩΝ, ΣΤΕΡΕΩΝ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΑΠΟΒΛΗΤΩΝ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΓΙΑ ΑΣΦΑΛΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΣΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ.

 ΤΑ ΑΠΟΒΛΗΤΑ ΠΟΥ ΜΕΛΕΤΩΝΤΑΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΕΡΕΑ ΥΠΟΛΕΙΜΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΤΗΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑΣ TOSOH, ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΧΑΛΥΒΟΥΡΓΙΑΣ, ΤΗΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑΣ ΣΙ ΔΕ ΝΟΡ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΑΠΟΒΛΗΤΑΑΠΟ ΤΙΣ ΧΗΜΙΚΕΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΕΣ Β. ΕΛΛΑΔΟΣ.

Κοσμήτορας της Βουλής των Ελλήνων εκλέχθηκε ο βουλευτής Πιερίας Κώστας Κουκοδήμος

Κοσμήτορας της Βουλής των Ελλήνων εκλέχθηκε στις διαδικασίες εκλογής νέου Προεδρείου της Βουλής ο βουλευτής Πιερίας Κώστας Κουκοδήμος.
Ο κ. Κουκοδήμος που προτάθηκε από τη Ν.Δ. μαζί με τον βουλευτή Καβάλας Νίκο Παναγιωτόπουλο εκλέχθηκε με 226 ψήφους, (59 λευκά), ενώ Κοσμήτορας από το ΣΥΡΙΖΑ εκλέχθηκε ο Νάσος Αθανασίου.
Είχε προηγηθεί η πανηγυρική εκλογή του Ευάγγελου Μειμαράκη στη θέση του Προέδρου της Βουλής με 223 ψήφους, που αποτελεί ρεκόρ ψήφων για την εκλογή Προέδρου.

Αποχώρησε σύσσωμη η αντιπολίτευση από το Δ.Σ. του Δήμου Κατερίνης!

Στο ΔΣ του Δήμου Κατερίνης της 13ης Ιουνίου 2012, ο συνήθης ύποπτος Λεμονόπουλος, χαρακτήρισε, όπως λέγεται, εκτός μικροφώνου (φυσικά) με την Εθνική μας βρισιά τον δημοτικό σύμβουλο της αντιπολίτευσης Γκούνα και τα λεγόμενά του αλλά κατά άλλους και την αντιπολίτευση…..
Ο Γκούνας ζήτησε τον λόγο και παραλίγο θα έπεφτε ξύλο, ο Λεμονόπουλος εύλογα ανακάλεσε και όλα αυτά υπό την πλήρη ανοχή του προέδρου του ΔΣ Λιακόπουλου, ο οποίος εξαντλεί την τυπικότητα και αυστηρότητά του, φωνάζοντας και διακόπτοντας μόνο κατά της αντιπολίτευσης.

Νεκρός ο ορειβάτης στον Όλυμπο!

enipeas1 Νεκρός ο ορειβάτης στον Όλυμπο!

Ένας άνδρας, υπήκοος Ισραήλ, έχασε τη ζωή του πέφτοντας σε χαράδρα στον Όλυμπο, κατά τη διάρκεια περιήγησης στο φαράγγι του Ενιππέα.
Ο άτυχος άνδρας γλίστρησε και έπεσε στον γκρεμό, ενώ περπατούσε σε απόκρημνο οδοιπορικό μονοπάτι, στη θέση Παλιοπρίονο .
Φίλοι του ειδοποίησαν τις αρχές, την πυροσβεστική και την αστυνομία στο Λιτόχωρο και την Ελληνική Ομάδα Διάσωσης. Ακολούθησε επιχείρηση κατά την οποία διαπιστώθηκε ότι ο άνδρας ήταν νεκρός.

Ολα τα πρωτοσέλιδα Πολιτικών, Οικονομικών και Αθλητικών εφημερίδων (30-6-12)

ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ


ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ

Πρωτοσέλιδο 30.6.2012


ΠΙΕΡΙΚΟΣ Στην τελική ευθεία ο προγραμματισμός της ομάδας


Νέα συνάντηση πραγματοποιήθηκε χθες το απόγευμα μεταξύ του προπονητή Νίκου Γκουλή και του προέδρου του Πιερικού Κώστα Παπαδόπουλου προκειμένου να συζητηθεί ο προγραμματισμός της νέας χρονιάς της ομάδας.
Εκτός από την προετοιμασία, οι Παπαδόπουλος και Γκουλής καλούνταν να αποφασίσουν σχετικά με τις ανανεώσεις, αλλά και για ποιούς ποδοσφαιριστές θα κινηθούν οι «ασπρόμαυροι».
Απίθανο θεωρείται να μείνουν στον Πιερικό οι Νίκος Πουρτουλίδης, Λευτέρης Ιντζόγλου, Γιώργος Χατζηζήσης, ενώ προς παραμονή βρίσκονται οι Τάσος Καρακούτσης, Παύλος Δήμου, Παναγιώτης Γιαζιτζόγλου.

Eίναι πολύ φτωχά τα λόγια να τις περιγράψουν...

Μόλις ενημερώθηκα απο τον καλό συνάδελφο Δημήτρη Κυραϊλίδη και το βγάλαμε σε Πανελλήνια αποκλειστικότητα στο Δημοτικό Ραδιόφωνο, ότι ο Κυριάκος Παπαδόπουλος, δώρισε το ποσό των 50.000 ευρώ απο τη χορηγία του Ιδρύματος Λάτση προς τους Έλληνες Διεθνείς στη ΜΕΡΙΜΝΑ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ...
Όπως είπα και στον "αέρα" πρός τους ακροατές του Δημοτικού Ραδιοφώνου, τέτοιες κινήσεις, είναι πολύ φτωχά τα λόγια να τις περιγράψουν...

Από την 1η Ιουλίου Μειώσεις τιμολογίου στα κόμιστρα του ραδιοταξί ΚατερίνηςΣε μειώσεις τιμολογίου προχωρά από την 1η Ιουλίου ο Συνεταιρισμός Ραδιοταξί Κατερίνης "Eurotaxi", αφουγκραζόμενος τις δύσκολες οικονομικά συνθήκες που διαβιούν οι συμπολίτες μας.
Συγκεκριμένα, τα οχήματα που δρομολογούνται για να καλύψουν κλήση του ραδιοδικτίου από 1η Ιουλίου 2012 δεν θα προβαίνουν στην είσπραξη του επικόμιστρου αξίας 1.90 ευρώ, παρά μόνο στην αξία της διαδρομής. Για παράδειγμα, το κόστος της ελάχιστης διαδρομής από 5,30 ευρώ μειώνεται στα 3,40 ευρώ, μία μείωση ουσιαστικά της τάξης του 36%.

Η συγκεκριμένη απόφαση ελήφθη κατά τη διάρκεια της Γενικής Συνέλευσης που πραγματοποιήθηκε την περασμένη Πέμπτη, με στόχο, όπως τονίζει στην ανακοίνωσή του το Δ.Σ., να προσφέρει ότι καλύτερο μπορεί στην τοπική κοινωνία.

Ορκωμοσία 42 πτυχιούχων του ΤΕΙ Κατερίνης


Δράσεις και συμμετοχή του ΤΕΙ σε σημαντικά προγράμματα και συνέδρια
Μέσα σε κλίμα χαράς και συγκίνησης πραγματοποιήθηκε χθες το μεσημέρι η ορκωμοσία, των 42 πτυχιούχων σε σύνολο 187 του Τμήματος.
Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν μεταξύ άλλων εκπρόσωποι της αντιπεριφερειάρχη Πιερίας, του επιμελητήριου και φορέων που απηύθυναν σύντομο χαιρετισμό γονείς, συγγενείς και φίλοι των πτυχιούχων.
Στην ομιλία του ο προϊστάμενος του ΤΕΙ Κατερίνης κ. Δημήτρης Τριανταφύλλου επεσήμανε μεταξύ άλλων πως η τελετή γίνεται σε ένα δύσκολο οικονομικά περιβάλλον και εξέφρασε τη ευχή η επόμενη ορκωμοσία να γίνει σε πιο αισιόδοξο περιβάλλον.

Συνεχίζεται το πρόγραμμα καταπολέμησης των κουνουπιών στην Πιερία Οι βροχοπτώσεις του Μαΐου ο παράγοντας έξαρσης των κουνουπιώνΣτην πορεία της εφαρμογής του προγράμματος καταπολέμησης των κουνουπιών, αναφέρθηκαν χθες σε συνέντευξη τύπου οι εμπλεκόμενοι φορείς.
Για την πορεία και τις ενέργειες που έχουν γίνει μέχρι τώρα, μίλησαν η πρόεδρος της Πιερικής Αναπτυξιακής και αντιπεριφερειάρχης Πιερίας κα Σοφία Μαυρίδου, ο Γενικός Διευθυντής Δημόσιας Υγείας της περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας κ. Γιώργος Γιουφτίδης, η αντιδήμαρχος Πύδνας - Κολινδρού κα Βασιλειάδου, ο περιφερειακός σύμβουλος κ. Τσιμήτρης, η προϊσταμένη του τμήματος Δημόσιας Υγείας κα Τσαρούχα, το μέλος του Δ.Σ της Πιερικής Αναπτυξιακής κ. Πολυχρονίδης, εκπρόσωπος της εταιρίας "Οικοανάπτυξη" και της Πιερικής Αναπτυξιακής.

Επιθέσεις στις Εφορίες και τράπεζες…

από "σίβυλλα"
…που τρομοκρατούν την κυβέρνηση μαριονέτα του “τεχνοκράτη” ιταλού πρωθυπουργού Μόντι
Στην Ιταλία φουντώνει και οργανώνεται το κίνημα εισβολής στις Εφορίες, τράπεζες και εταιρίες που ανέλαβαν για λογαρισμό του υπουργείου οικονομικών να κάνουν κατασχέσεις για οφειλές στις εφορίες και πετώντας όλα τους τα ρούχα παραμένουν γυμνοί με κεντρικό σύνθημα:...
«Δεν θα μας αφήσετε με τα σώβρακα! Εμείς το χρέος δεν το πληρώνουμε» (Non ci lascerete in mutande! Noi il debito non lo paghiamo!)
Η φωτογραφία από την εισβολή στην τράπεζα BNL της Νάπολης που μπλοκαρίστηκε για περισσότερες από 3 ώρες…

Στην Ελλάδα, μόνο οι αυτοκτονίες απελπισμένων αυξάνονται... Οι ηθικοί αυτουργοί έχουν όνομα


Οι ''ηγέτες'' της ασυλίας, παραγραφής, ατιμωρησίας της ελληνικής κλεπτοκρατικής ''Δημοκρατίας''
Αν υπήρχε ανεξάρτητη και μη ελεγχόμενη Δικαιοσύνη στην Ελλάδα, θα ήταν ήδη προφυλακισμένοι.

'Ελεγαν ότι θα έβγαζαν το 2012 την Ελλάδα στις αγορές… Κι αντί της εξόδου της χώρας από την κρίση, την βύθισαν στην εξαθλίωση, στην αβεβαιότητα και στις... αυτοκτονίες!
Πόσες φορές δήλωσαν ''σώσαμε την Ελλάδα από βέβαιη χρεοκοπία'' (με τα ''μνημόνια'');
Με τα ''Μνημόνια'' επέβαλαν 70 μέτρα, 50 φόρους, 10 έκτακτες εισφορές και 10 μειώσεις συντάξεων, αλλά δεν άγγιξαν τα δικά τους συμφέροντα (τράπεζες, κόμματα, κρατικό φορέα, πλούσιους κ.ά.)