ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Πέμπτη 21 Δεκεμβρίου 2023

Το κουζινάκι Της πόλης, Μεγάλου Αλεξάνδρου 68 ☎️2351020026 ( Σας εύχεται καλές γιορτές )


 

Yπουργείο Παιδείας Μεταφερθήκαμε και σας ...περιμένουμε

 


Τα ΜΑΤ αλήθεια, γιατί δεν κατέβασαν τις ασπίδες ως ένδειξη διαμαρτυρίας σε μια τέτοια περίπτωση χρονιάρες μέρες; Aυτη ειναι η δουλεια τους να προστατεύουν τα Fans..που παιρνουν τα σπιτια των Ελλήνων ..

Θυμάστε που το έργο στο Ελληνικό θα δημιουργούσε "χιλιάδες καλοπληρωμένες θέσεις εργασίας" ?

 

Ξεχάστε το. Θα δημιουργήσει χιλιάδες θέσεις εργασίας για Πακιστανούς σκλάβους
. Ο υπουργός σας συμφώνησε με το Πακιστάν να φέρει 500.000.
Φάτε σκατά

Οι σημαίες του Μάξιμου είναι σύμβολα ιερά,

 


Από τον Υπουργό Επικρατείας του Πακιστάν μαθαίνουμε ότι η κυβέρνηση θα φέρει 500.000 αλλοδαπούς για να καλυφθούν ανάγκες στον κατασκευαστικό τομέα.

 


Κακεντρεχή σχόλια: Η ψυχολογία και η ανάπτυξη του ναρκισσισμού

 Φαίνεται ότι η καθημερινότητά μας είναι γεμάτη από διαμεσολαβημένες, αλλά και διαμεσο-λαβωμένες επικοινωνίες κάτι που ενισχύεται επιπροσθέτως μέσα από τις αλληλεπιδράσεις μας σε όλα τα πιθανά κοινωνικά μέσα δικτύωσης που χρησιμοποιούμε. Εκεί παρατηρείται επίσης ένα φαινόμενο που έχει πάρει μεγάλες διαστάσεις πλέον και είναι τα κακεντρεχή σχόλια και οι κάθε είδους προσβολές. Φυσικά το φαινόμενο αυτό των προσβολών είναι τόσο παλιό όσο και η κοινωνικοποίηση των ανθρώπων, ωστόσο στην εποχή μας έχει πάρει μεγάλες διαστάσεις.

Σε αυτό συμφωνούν τόσο οι ψυχολόγοι, όσο και οι ειδικοί του κοινωνικού και του τεχνολογικού ιστού, ενόσω τελευταία όλο και περισσότερες πλατφόρμες στο διαδίκτυο αλλάζουν την πολιτική τους και αναπροσαρμόζονται ώστε να περιορίσουν τις ύβρεις και τα απρεπή σχόλια των χρηστών τους. Ζούμε σε μια εποχή που οι προσβολές διανέμονται τόσο ελεύθερα που απειλούν την οικονομική βιωσιμότητα των πλατφορμών κοινωνικής δικτύωσης όπως είναι το Twitter.

Όταν η ζεστασιά των Χριστουγέννων δίνει την θέση της στο «τίποτα»

 Κάθε χρόνο όλο και περισσότερο βυθιζόμαστε στην εμπορευματοποίηση των Χριστουγέννων και αποκτάμε αυτή την “επιφανειακή ευτυχία” με τα προσφερόμενα αντικείμενα της αγοράς, (όσο αντέχει βέβαια το πορτοφόλι μας, εξ΄ αιτίας του πληθωρισμού), και αποενοχοποιούμαστε από την έκφραση των θρησκευτικών ευχών. Όλο και λιγότερο λέμε στις ευχές μας «καλά Χριστούγεννα» και όλο και περισσότερο ευχόμαστε «καλές γιορτές».

Ο όρος “καλές γιορτές” υποδηλώνει έναν βαθμό ουδετερότητας που περιλαμβάνει τα Χριστούγεννα και άλλες θρησκευτικές γιορτές που γιορτάζονται τον Δεκέμβριο. Επίσης κάτι άλλο που καταργεί την ευχή για “καλά Χριστούγεννα”, είναι ότι ζούμε σε πολυπολιτισμικές κοινωνίες, δηλαδή σε ομάδες όπου οι άνθρωποι πολιτιστικά και θρησκευτικά είναι ετερογενείς και οι ευχές για “καλές διακοπές” αποτελούν μια αφηρημένη γενικότητα που καλύπτει τα πάντα. Και κατά συνέπεια οι γενικές ευχές εκφράζουν μια ασφάλεια και δεν προσβάλλουν αλλόθρησκους, σύμφωνα με τον καταχρηστικό δικαιωματισμό και την κατάργηση των ταυτοτήτων που προστάζει η woke κουλτούρα.

Χιλιάδες γιατροί αναλαμβάνουν νομική δράση κατά της εντολής που τους υποχρεώνει να κάνουν φυλομετάβαση σε παιδιά

 Μια ομάδα 3.000 γιατρών και επαγγελματιών υγείας μηνύει το Υπουργείο Υγείας και Ανθρωπίνων Υπηρεσιών των ΗΠΑ (HHS) για μια εντολή που διευρύνει τον όρο «φύλο» στα ομοσπονδιακά νομοθετήματα πολιτικών δικαιωμάτων με σκοπό να συμπεριλάβει την «ταυτότητα φύλου» και τον «σεξουαλικό προσανατολισμό».

Η ομάδα υποστηρίζει ότι ο κανόνας, μεταξύ άλλων, αναγκάζει τους γιατρούς που επισκέπτονται ασθενείς με Medicaid ή λαμβάνουν ομοσπονδιακή χρηματοδότηση να παρέχουν φροντίδα που επιβεβαιώνει το φύλο σε παιδιά που θέλουν να μεταβούν στο άλλο φύλο. Αυτό περιλαμβάνει τη συνταγογράφηση ορμονικών θεραπειών και αναστολέων της εφηβείας και τη διενέργεια χειρουργικών επεμβάσεων όπως η αφαίρεση του μαστού των κοριτσιών ή των γενετικών οργάνων στα αγόρια.