ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Κυριακή 5 Αυγούστου 2012

Πόσα χρήματα παίρνει κάθε αθλητής που κερδίζει χρυσό μετάλλιο;


Τι αποφέρει ένα χρυσό μετάλλιο σε κάθε αθλητή; Αυτό εξαρτάται από τη χώρα την οποία εκπροσωπεί...

Η πρώτη χώρα στη λίστα με τους πιο καλοπληρωμένους πρωταθλητές είναι το Ουζμπεκιστάν. Για ένα χρυσό μετάλλιο η μικρή αυτή χώρα προσφέρει 811.000 ευρώ στον αθλητή-σταρ. Επονται η Αρμενία και το Αζερμπαϊτζάν με ποσά 700.000 ευρώ και 640.000 ευρώ αντίστοιχα.

Θρήνος στο Λόφο Πιερiας για τον 15χρονο που βρέθηκε κρεμασμένος


Συγκλονισμένη είναι η τοπική κοινωνία του Λόφου Πιερίας και ένα ολόκληρο χωριό θρηνεί για τον χαμό του 15χρονου αγοριού που βρέθηκε κρεμασμένο σε αποθήκη δίπλα από το σπίτι του χθες το βράδυ περίπου στις 8:30.
Κανείς δεν μπορεί να εξηγήσει...
το δραματικό αυτό γεγονός μιας και πρόκειται για μια πολύ καλή οικογένεια, υπόδειγμα στο χωριό. Η οικογένεια είχε μόλις επιστρέψει από διακοπές στην Σκιάθο και τίποτα δεν προμήνυε τα όσα δυσάρεστα επρόκειτο να συμβούν. 

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ:Έβαλαν την τούρκικη σημαία δίπλα στην Ελληνική στο δημαρχείο

Ποιος σας έδωσε το δικαίωμα να ντύσετε τη δημαρχία Σκοπέλου με την τουρκική σημαία;...
ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ:Έβαλαν την τούρκικη σημαία δίπλα στην Ελληνική στο δημαρχείο

Ο κόσμος αγανάκτησε καθώς και οι επισκέπτες του νησιού. Αλήθεια, στην Τουρκία θα το έκαναν αυτό;
Περιμένουμε την απάντηση του Δήμαρχου καθώς και τον λόγο για τον οποίο αναρτήθηκε η τουρκική σημαία

Η ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ ΤΟΥ ΣΩΤΗΡΟΣ


Στις 6 Αυγούστου η Αγία μας Εκκλησία εορτάζει την ανάμνηση της Θείας Μεταμορφώσεως του Σωτήρος μας Ιησού Χριστού. Η Μεταμόρφωση έλαβε χώρα σε όρος υψηλόν κατά τους τρεις συνοπτικούς Ευαγγελιστές ( Ματθαίο, Μάρκο και Λουκά ) και σύμφωνα με την Ιερά Παράδοση στο όρος Θαβώρ, που στα εβραϊκά σημαίνει έλευση φωτός. 

Παραιτήθηκαν της αποζημίωσης τους για να μπουν στα ταμεία σχεδόν 5 εκατ. ευρώ


Αρκετές δεκάδες πρώην υψηλόβαθμοι αξιωματούχοι στην Ισπανία παραιτήθηκαν της αποζημίωσης που συνέχιζαν να λαμβάνουν ενώ είχαν σταματήσει να κατέχουν θέση ευθύνη...
Ως αποτέλεσμα, τα κρατικά ταμεία θα εξοικονομήσουν πάνω από 4,7 εκατομμύρια ευρώ, ανακοίνωσε σήμερα η κυβέρνηση.

ΣΥΝΤΑΓΗ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ (Κοτοπουλο γεμιστο με μηλο και σαλτσα κρασιου


Υλικά:

http://xs-recipes.com

2 μικρά μήλα, καθαρισμένα και ψιλοκομμένα
2 κουταλιές της σούπας τριμμένο τυρί τσένταρ
1 κουταλιά της σούπας τριμμένη φρυγανιά
2 φιλέτα κοτόπουλου χωρίς κόκαλα και δέρμα
1 κουταλιά της σούπας βούτυρο
60ml λευκό ξηρό κρασί
60ml νερό
επιπλέον 1/3 φλιτζανιού νερό
1 1/2 κουταλάκια του γλυκού κορν φλάουρ
1 κουταλιά του γλυκού ψιλοκομμένο φρέσκο μαϊντανό για το γαρνίρισμα

Εκτέλεση:

Σε ένα μπολ προσθέτουμε το μήλο, το τυρί και τη φρυγανιά. Τα ανακατεύουμε και τα αφήνουμε στην άκρη.
Τοποθετούμε το κάθε στήθος κοτόπουλου μέσα σε μια διαφανή μεμβράνη και κτυπάμε για να ανοίξουν σε πάχος περίπου 1εκ. Χωρίζουμε το μίγμα του μήλου σε 2 μέρη. Τοποθετούμε πάνω σε κάθε στήθος ένα από τα μίγματα του μήλου. Τυλίγουμε προσεκτικά σε ρολό και στερεώνουμε τις άκρες με οδοντογλυφίδες.
Σε ένα μεγάλο τηγάνι λιώνουμε το βούτυρο σε μέτρια φωτιά, και προσθέτουμε τα ρολά του κοτόπουλου. Σωτάρουμε τα ρολά γυρίζοντάς τα από όλες τις πλευρές, ώσπου να ροδίσουν καλά. Μόλις πάρουν ένα ωραίο χρώμα, προσθέτουμε στο τηγάνι το κρασί και το νερό. Καλύπτουμε το τηγάνι με το καπάκι και χαμηλώνουμε τη φωτιά. Αφήνουμε τα ρολά μας να σιγοβράσουν για 15-20 λεπτά.
Μεταφέρουμε το κοτόπουλο σε μια πιατέλα. Σε ένα φλυτζάνι με 1/3 νερό, προσθέτουμε το κορν φλάουρ, και ανακατεύουμε καλά μέχρι το κορν φλάουρ να διαλυθεί. Το ρίχνουμε στο τηγάνι, και το ανακινούμε μέχρι η σάλτσα του φαγητού μας να πήξει. Για να σερβίρουμε, περιχύνουμε τα ρολά μας με τη σάλτσα και πασπαλίζουμε με φρέσκο ψιλοκομμένο μαϊντανό. Καλή Όρεξη!

Oμολόγησε ο δράστης της Πάρου

Oμολόγησε ο δράστης της ΠάρουΣτη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής κρατείται ο 21χρονος Πακιστανός, ο οποίος - σύμφωνα με πληροφορίες - ομολόγησε την κακοποίηση της 15χρονης κοπέλας σε παραλία της Πάρου, μετά και την ταυτοποίηση του δεύτερου δείγματος DNA. 

Εντός της ημέρας αναμένοται ανακοινώσεις του υπουργού Δημοσίας Τάξεως Νίκου Δένδια.

Διαλέχτε και πάρτε !


24 κατηγορίες σεξ ! Διαλέχτε και πάρτε !
Υπάρχουν πολλοί τύποι σεξ και όλοι μας, πάνω κάτω, τα έχουμε κάνει ή τουλάχιστον θα τα κάνουμε κάποια στιγμή. Χωρίζουμε το σεξ σε κατηγορίες και επιχειρούμε να ονομάσουμε τα 24 είδη του.

10 Ανόητες συμβουλές που θα ακούσεις πριν κυνηγήσεις τα ονειρά σου.


παιδάκι με κιτρινο φόντο


Δυστυχώς, πριν ακόμα ξεκινήσεις το ταξίδι σου για την εκπλήρωση των ονείρων σου, οι άνθρωποι που σε περιτριγυρίζουν, ακόμα και αυτοί που νοιάζονται για σένα, θα σου δώσουν απαίσιες συμβουλές. Και αυτό, όχι γιατί έχουν κακές προθέσεις. Απλά δεν μπορούν να κατανοήσουν την μεγαλύτερη εικόνα που βλέπεις εσύ στο μυαλό σου, τα όνειρα σου, το πάθος σου και τους στόχους που έχεις θέσει για την ζωή σου. Δεν μπορούν να καταλάβουν ότι το κέρδος που θα έχεις από την επίτευξη των ονείρων σου, αξίζει το ρίσκο…

Ε.Ο.Σ.ΛΙΤΟΧΩΡΟΥ (ΕΚΘΕΣΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ)


Σας προσκαλούμε στην έκθεση φωτογραφίας, που διοργανώνει ο Ε.Ο.Σ. Λιτοχώρου το Σάββατο 11 και τη Κυριακή 12 Αυγούστου, έξω απ' το Ναυτικό Μουσείο Λιτοχώρου μετά τις 9.00μ.μ. 
Θέμα της έκθεσης είναι οι δραστηριότητες του συλλόγου στο πέρασμα των χρόνων. Περισσότερες πληροφορίες στο blog του συλλόγου eoslitohorou.blogspot.com

"Δεν είναι ποτέ αρκετός ο χρόνος
για να ρουφήξεις τη μαγεία των βουνών.

Όσο όμως τα γνωρίζεις,
σε παρασύρουν σ’ ένα κόσμο τόσο διαφορετικό.
Αυτά τα βουνά θα προσπαθήσουμε να σας δείξουμε
σ’ ένα ταξίδι στο χρόνο…

Ακολουθείστε κι
εσείς τις διαδρομές μας και ονειρευτείτε κι
εσείς ένα παραμύθι χωρίς αρχή και τέλος."


Το χωνί