ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Δευτέρα 3 Σεπτεμβρίου 2012

Ο ορισμός του "προδότη" από τον Θουκυδίδη...


Φαίνεται πως η κυβέρνηση, αφού δεν αλλάζει πορεία, αδυνατεί να κατανοήσει ότι, τα μεγάλα προβλήματα της χώρας μας είναι η απαισιοδοξία, η ύφεση και η ανεργία – σαν ...
αποτέλεσμα των οποίων τόσο το δημόσιο χρέος, όσο και τα ελλείμματα, θα παραμείνουν ανεξέλεγκτα...

“Προδότης δεν είναι μόνον αυτός που φανερώνει τα μυστικά της πατρίδος στους εχθρούς, αλλά και εκείνος που ενώ κατέχει δημόσιο αξίωμα, εν γνώσει του δεν προβαίνει στις απαραίτητες ενέργειες για να βελτιώσει το βιοτικό επίπεδο των ανθρώπων, πάνω στους οποίους άρχει” (Θουκυδίδης, περί προδοτών).

Που είναι ο Φώτης της Αριστεράς;


Γράφει ο Αντώνης Δελλατόλας
Σαμαράς, Βενιζέλος, Κουβέλης «σφράγισαν» τα μέτρα που έχει αποφασίσει εδώ και καιρό η τρόικα, στην τελευταία σύσκεψη που είχαν πριν από λίγες ημέρες.

Μην ακούτε περί διαφωνιών, κόκκινων γραμμών και άλλες τέτοιες επικοινωνιακές αρλούμπες, γιατί αυτά λέγονται μπας και τσιμπήσει κανένας χριστιανός και πιστέψει ότι υπάρχουν ενστάσεις για το πακέτο των 11,5 δισ. – και βάλε – που πέφτει στις πλάτες της κοινωνίας.

Η ανείπωτη ιστορία των "Pussy Riot" και το σχέδιο "Μαλακής Ισχύος" για την αποσταθεροποίηση της Ρωσίας.



The Forbidden Truth (Tomato Bubble) ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ
Λέσχες που προωθούν την Παγκοσμιοποίηση, όπως η Τριμερής Επιτροπή, εργάζονται προς τον απώτερο στόχο της ενσωμάτωσης όλων των χωρών σε ένα ενιαίο νομισματικό και πολιτικό σύστημα έχοντας ως πρότυπο την Ευρωπαϊκή Ένωση. (Στη φωτογραφία : τα ιδρυτικά μέλη της Τριμερούς Επιτροπής: Μπρεζίνσκι, Κίσινγκερ, & Rockefeller)

Σε θέσεις μάχης δικαστικοί, ένστολοι και γιατροί



Μήνυμα στη κυβέρνηση ότι θα προχωρήσουν σε δυναμικές κινητοποιήσεις στέλνουν οι δικαστικοί, οι ένστολοι, οι γιατροί του ΕΣΥ και οι πανεπιστημιακοί, εάν τελικά ληφθούν αποφάσεις για νέες περικοπές στα ειδικά μισθολόγια. Σήμερα ο υπουργός Οικονομικών, Γιάννης Στουρνάρας θα έχει συνάντηση στις 14:00 με τους ενστόλους και στις 15:00 με τους πανεπιστημιακούς. 

GREEN BOOK



Φτάνει πια..... χαρίζεται τα εκατομμυριάκια με μια υπογραφή στις μεγάλες επιχειρήσεις και ζητάτε να τα πάρετε απο τον απλο λαο που σε λιγο θα πεινά .......να είστε σίγουρη πως πλησιάζει ο καιρός να τα πληρώσετε και θα τα πληρώσετε να είστε σίγουρη αλήτες πολιτικοί


ΕΛΑΤΕ
http://content-mcdn.ethnos.gr/filesystem/images/20111002/low/newego_LARGE_t_1101_53837564.JPG
Όποιος Έλληνας πολιτικός υπογράψει τέτοιο χαρτί, όποιος Έλληνας μεταφέρει τέτοιο χαρτί, όποιος Έλληνας προσπαθήσει να εφαρμόσει αυτά που θα γράφει ένα τέτοιο χαρτί αξίζει να γίνει αποδέκτης της οργής μας.
Τα ψέμματα ΤΕΛΟΣ!
Ας αναλάβει ο καθένας τις ευθύνες του!

Τα «είναι η δουλειά μου» δεν στέκουν γιατί όταν θα πέσει η πρώτη τουφεκιά, αυτός που θα την ρίξει θα σας πει...


...«είναι η περιουσία μου!».... hggiken

Πενθήμερο τέλος – Εξαήμερη εργασία και ωράριο λάστιχο


Δεν έχουν βρει ακόμη... πάτο στο βαρέλι της μείωσης των αποδοχών των εργαζόμενων στην Ελλάδα οι τροϊκανοί. Αυτό τουλάχιστον φαίνεται από το e-mail-φωτιά που απέστειλαν την περασμένη Παρασκευή στους υπουργούς Οικονομικών και Εργασίας με τις “προτάσεις”-απαιτήσεις της για τα εργασιακά με σκοπό να επέλθει η... διαβόητη πια ανταγωνιστικότητα στην Ελλάδα.

Ουσιαστικά εκτός από περικοπές παντού ζητά την επί της ουσίας κατάργηση του πενθήμερου με θεσμοθέτηση πιο ευέλικτων όρων εργασίας.

Διαδηλώσεις άλλου τύπου και καταστολή... με νερό

Φωτογραφία για Διαδηλώσεις άλλου τύπου και καταστολή... με νερό Με την άδεια της ΕΛ.ΑΣ. και την ευθύνη των διοργανωτών για τυχόν έκτροπα τις συνέπειες των οποίων θα πληρώνουν από την τσέπη τους, θα πραγματοποιούνται σε λίγο καιρό οι διαδηλώσεις στο κέντρο της Αθήνας. Πρόκειται για την πρόταση νόμου που έχει καταθέσει εδώ και ένα πεντάμηνο* ο δήμαρχος Αθηναίων Γ. Καμίνης και υιοθετεί ο νέος υπουργός Δημόσιας Τάξης Ν. Δένδιας.Με την ίδια πρόταση νόμου ελαχιστοποιείται η χρήση χημικών και η αντιμετώπιση των διαδηλωτών θα γίνεται κυρίως με νερό. Ως προς αυτό είναι χαρακτηριστικά τα όσα δηλώνει ο κ. Δένδιας σε συνέντευξή του στην «Καθημερινή»:

Πήγε σε οίκο ανοχής και... βρήκε μέσα την γυναίκα του!

Φωτογραφία για Πήγε σε οίκο ανοχής και... βρήκε μέσα την γυναίκα του!
Την αρχική έκπληξη που αισθάνθηκε ο πολωνός άνδρας ακολούθησε ισχυρό σοκ Τόσον καιρό η σύζυγός του, του έλεγε πως εργάζονταν σε πολυκατάστημα γειτονικής πόλης, αλλά εκείνη… ασκούσε το αρχαιότερο επάγγελμα του κόσμου.

Όπως δήλωσε ο ίδιος στην πολωνική εφημερίδα «Super Express», το διαζύγιο μετά από 14 χρόνια γάμου ήταν πλέον μονόδρομος

Επίσχεση εργασίας από τους γιατρούς του ΕΟΠΥΥ


Βαθιά το χέρι στην τσέπη καλούνται να βάλουν εκ νέου από σήμερα, Δευτέρα, όλοι οι ασφαλισμένοι του ΕΟΠΥΥ.

Οι γιατροί που είναι συμβεβλημένοι με τον… προβληματικό οργανισμό, που ανά τακτά χρονικά διαστήματα προχωρά σε μια άτυπη στάση πληρωμών αναγκάζοντας τους φαρμακοποιούς να κόβουν την πίστωση και την πίεση των ασφαλισμένων να ανεβαίνει κατακόρυφα, προχωρούν σε πενθήμερη επίσχεση εργασία.

Τι σημαίνει πρακτικά αυτό;