ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Τρίτη, 22 Σεπτεμβρίου 2015

ΔΕ ΜΠΟΡΕΙ ΕΝΑ ΠΑΙΔΙ ΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΙΔΙΑΙΤΕΡΟΤΗΤΑ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΕΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ!!!!!

Τα αποτελέσματα δικά σας...


Στις εκλογές της Κυριακής :

1.925.904 πολίτες ψήφισαν ΣΥΡΙΖΑ 
1.526.205 πολίτες ψήφισαν ΝΔ 
4.274.675 πολίτες δεν πήγαν να ψηφίσουν.

Πανελλήνιος θρήνος... Πενθεί η Ελλάδα...

Η ανιψιά του Μητσοτάκη, το χυδαίο γερμανοτσογλάνι του Σημίτη, κατόπιν του ΓΑΠ και του ΙΣΤΑΜΕ του νεοφιλελεύθερου ΠΑΣΟΚ, μετέπειτα του γερμανοτσολιά Τζήμερου και τώρα του εκπροσώπου των νταβατζήδων δημοσίων έργων Θεοδωράκη... δεν εξελέγη!
Φτωχότερη η βουλή από την μη εκλογή της ξεκούμπωτης ρόμπας!
Περισσότερα ΕΔΩ!

Δεν μπήκε στη βουλή ο Μανώλης Γλέζος... αλλά ο λαός έβαλε τον Λεβέντη!


Ο Ελληνικός λαός ξέρει να τιμά όσους αγωνίστηκαν και συνεχίζουν ν αγωνίζονται γι αυτόν...
Τουναντίον... ο Μανώλης Γλέζος, που δεν είναι αγωνιστής, δεν μπήκε στη βουλή, τον αντικαθιστά ο Λεβέντης...

Οι εκλογές τελείωσαν αλλά το Δημοτικό Σχολείο παραμένει κλειστό...

ΨΗΦΟΦΟΡΕ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΣ ΤΗΝ ¨ΚΑΤΟΧΗ»…Ο κόσμος το’ χει τούμπανο κι οι Έλληνες κρυφό καμάρι..

Η σοβαρότητα της είδησης για τον διορισμένο Ολλανδό πρωθυπουργό της Ελλάδας με τους 20 διορισμένους υπουργούς που θα αναλάβουν την διοίκηση της Γενικής Γραμματείας Εσόδων, του Δημοσιονομικού Συμβουλίου και των Υπουργείων είναι σημαντικότατη μόνο και μόνο που έρχεται από τη Μεγάλη Βρετανία.
Η συγκεκριμένη χώρα έχει αποδείξει από το 2010 μέσω πολιτικών φωνών και μέσω αρθρογραφικών κειμένων ότι γνωρίζει νωρίτερα αυτό που πρόκειται να γίνει στην πρώην αποικία της και νυν αποικία της Ε.Ε.
Οι  αποικιοκράτες ξέρουν από αποικίες
 
Από την εποχή της υπογραφής του Μνημονίου 1 η Βρετανία ήταν αυτή που μέσω του φιλελεύθερου  ευρωβουλευτή Νάιτζελ Φάρατζ πρώτη αποκάλυψε ότι η Ελλάδα…………..
………..
θα καταστεί ένα ευρωπαϊκό προτεκτοράτο και η δημοκρατία θα καταλυθεί.
Ο Δήμαρχος του Λονδίνου, Μπόρις Τζόνσον ήταν ο δεύτερος που με άρθρο του ενημέρωσε τους Έλληνες ότι το Ινστιτούτο Ανάπτυξης το οποίο αρπάζει όλη την δημόσια περιουσία της Ελλάδας θα είναι αποκλειστικά στα χέρια της Γερμανίας, αφού ο Σόιμπλε είναι ο επικεφαλής του εν λόγω Ινστιτούτου.
Μάλιστα σε εκείνο το άρθρο είχε καλέσει τους Έλληνες να θυμηθούν τους αρχαίους Έλληνες και να σταματήσουν την καταπάτηση της εθνικής τους κυριαρχίας από ένα υπογεγραμμένο κουρελόχαρτο, δηλαδή το Μνημόνιο 3.
Ο Guardian  λοιπόν, είπε κάτι που αληθεύει και που ήταν  γνωστό σε όσους Έλληνες δεν είχαν κομματικές παρωπίδες πιστεύοντας ότι η συμμετοχή τους στις εκλογές θα έφερναν ένα διαφορετικό αποτέλεσμα και ότι διά της ψήφους τους θα έβαζαν την Ελλάδα σε πορεία εκδημοκρατισμού.
Το θέμα δεν είναι αν  ο Maarten Verwey θα είναι ο πραγματικός πρωθυπουργός της Ελλάδας διότι το όνομα είναι το λιγότερο σε αυτή την αντιδημοκρατική απόφαση των πολιτικών αρχηγών να συναινέσουν ώστε ο κ. Τσίπρας ως τότε πρωθυπουργός να δεχθεί μία ευρωπαϊκή κυβέρνηση  από την πίσω πόρτα.
Τσίπρας, Μεϊμαράκης, Γεννηματά, Θεοδωράκης, Καμένος  υπέγραψαν την παράδοση της διακυβέρνησης της χώρας κάτι που ήταν γνωστό και στην ομάδα Λαφαζάνη που ακόμα δεν έδωσε λογικό επιχείρημα για ποιο λόγο δεν… παραιτήθηκε πριν ο κ. Τσίπρας φέρει το Μνημόνιο στην Βουλή καθιστώντας αναγκαίες τις εκλογές προ Μνημονίου 3 και όχι μετά.
Ο κόσμος το’ χει τούμπανο κι οι Έλληνες κρυφό καμάρι
 
«Οι εξουσίες του (Maarten Verwey)  είναι άνευ προηγουμένου. Και αν λίγοι ψηφοφόροι στους δρόμους της Αθήνας έχουν ακούσει το όνομα του, πολλοί καταλαβαίνουν ότι το πως θα ψηφίσουν στις εκλογές μικρή σημασία έχει για το τι θα συμβεί στη συνέχεια», γράφει ο Guardian.
Όποιος δεν έχει μνήμη χρυσόψαρου η οποία ξυπνά μόνο για να υποστηρίξει το κόμμα και τον «ηγέτη» της αρεσκείας του θυμάται πολύ καλά ότι όταν ο κ. Τσίπρας βρισκόταν εντός της αίθουσας με τους Θεσμούς βάζοντας την υπογραφή του για την κυβέρνηση που μπαίνει σε ισχύ με την ψήφιση του Μνημονίου 3 από την Ελληνική Βουλή, οι αρχηγοί των κομμάτων (Μειμαράκης, Καμένος, Γεννηματά και Θεοδωράκης) βρισκόταν επίσης στις Βρυξέλλες για να «βοηθήσουν» την επίτευξη της Συμφωνίας.
Κατά τις δηλώσεις τους την ίδια και επόμενη ημέρα όλοι τους έλεγαν ένα πράγμα: «Με το πακέτο Γιούνκερ των 35 δις η Ελλάδα θα πάρει τον δρόμο της ανάπτυξης«.
Ήρθε λοιπόν, ο Guardian και δίνει την απάντηση για ποιον δούλευαν όλοι εντός και εκτός της αίθουσας της Συμφωνίας: «Κάτω από τις δρακόντειες προϋποθέσεις ομαλής ροής των ποσών προς την Ελλάδα που προβλέπει το τρίτο πακέτο διάσωσης, η Αθήνα έχει παραδώσει ουσιαστικά τον έλεγχο σχετικά με τις περικοπές στην οικονομική και κοινωνική πολιτική της χώρα». 
Δεν είναι λοιπόν μόνο το «πακέτο Γιούνκερ» το οποίο θα πηγαίνει αποκλειστικά σε «επιχειρήσεις» που το δεξί χέρι του Γιούνκερ, πρωθυπουργός της Ελλάδας Verwey  θα αποφασίζει, αλλά και ό,τι δανεικό έρθει μέσω ESM μέχρι το τέλος του Μνημονίου 3. Πέρα όμως από την διαχείριση των δανεικών η κυβέρνηση Verwey θα αποφασίζει και για τις περικοπές.
Οι εκλεκτοί του λαού έστρωσαν χαλί στον Δικτάτορα
 
Δυστυχώς η κυβέρνηση Τσίπρα με την υποστήριξη όλων των φιλοευρωπαϊκών κομμάτων έφτιαξε την αποικιακή πολιτική της Ελλάδας πριν ακόμη εγκατασταθεί στο θρόνο του ο Ολλανδός απεσταλμένος της Ε.Ε και οι υπάλληλοι υπουργοί του.
Το πρώτο που έκανε ήταν επί υπουργού Βαρουφάκη να ψηφίσει το Δημοσιονομικό Συμβούλιο το οποίο θα χαράσσει την πολιτική και τα μέτρα που θα πρέπει να λαμβάνονται στέλνοντάς τα στην Βουλή για να φορέσουν τον δημοκρατικό μανδύα έτσι ώστε να μην φαίνεται ξεκάθαρα ότι πρόκειται για ένα δικτατορικό καθεστώς που δρα με προκάλυμμα την Δημοκρατία.
Δεύτερον υπέγραψε ότι η Δικαιοσύνη στην Ελλάδα δεν θα έχει καμία θέση ισχύος εφόσον για κάθε δικαστική υπόθεση που θα είναι υπέρ των δικαιωμάτων των πολιτών και κατά του κέρδους των δανειστών θα έχει ως αναγκαίο μέτρο την ψήφιση από την Βουλή νέων μέτρων ισοδύναμων που πάλι θα είναι εναντίον των δικαιωμάτων των Ελλήνων. 
Τρίτον, με την υπηρεσιακή κυβέρνηση που ήταν θεάρεστη για όλα τα φιλοευρωπαϊκά κόμματα μπήκε σε πορεία η αποδέσμευση του Κράτους από την πολιτική διακυβέρνηση. Με αφορμή των «κρατισμό» μονιμοποίησαν τον χειρότερο «κρατισμό». Δεν θα κουνάει κανένας τους υπαλλήλους του πρωθυπουργού Varwey που θα είναι η κεφαλή όλων των υπουργείων και των Γενικών Γραμματειών. 
Τέταρτο, έβγαλαν από την εποπτεία του υπουργείου Οικονομικών την Γενική Γραμματεία Εσόδων. Από το όνομα και μόνο και ο πιο φανατικός κομματικός οπαδός καταλαβαίνει ότι η συγκεκριμένη Γραμματεία δεν θα την αφορούν τα έξοδα και οι ανάγκες που έχει ένα Κράτος, αλλά πώς θα εισπράττει φόρους με οποιοδήποτε τρόπο χωρίς να δίνει λογαριασμό στον μέχρι πρότινος πολιτικό προϊστάμενο. Μάλιστα, ακόμα και οι υπάλληλοι του ΣΔΟΕ πριν λίγες ημέρες δημοσιοποίησαν τον κίνδυνο τα «μεγάλα ψάρια» που καταχράστηκαν δημόσιο χρήμα και όσοι έχουν δις ευρώ σε καταθέσεις από «μαύρο χρήμα» σε τράπεζες του εξωτερικού θα ελέγχονται μόνο κατά την επιλογή της Γενικής Γραμματείας Εσόδων αφού και οι τελευταίες χιλιάδες υποθέσεις που είχαν ανοίξει μεταφέρθηκαν με εντολή στην εν λόγω Γραμματεία. 
Πέμπτον, η Ομάδα Verwey (που ουδεμία σχέση με την task force η οποία απλά επιτηρούσε και «συμβούλευε») έχοντας στα χέρια της την εξουσία από την Βουλή και τον πλήρη έλεγχο υπουργείων και σύνταξη κρατικών προϋπολογισμών μπορεί να επιβάλλει «κούρεμα τραπεζικών καταθέσεων», χρεοκοπία της χώρας (εφόσον σύμφωνα με τον κ. Σόιμπλε είναι νομικά εφικτή μία χρεοκοπία μέσα στην ευρωζώνη) και Grexit αν αυτό συμφέρει τους δανειστές με όποια επίπτωση μπορεί να έχει αυτό στην Ελλάδα από την στιγμή που πλέον δεν έχει ούτε ένα περιουσιακό στοιχείο δικό της. 
Η Ολοκλήρωση ξεκινά από την Ελλάδα
Τα νταούλια για αυτό που υπέγραψαν και θα το επωμιστούν οι Έλληνες και η Ελλάδα ως γεωγραφικός χώρος μάς τα βάρεσαν νωρίτερα από την υπογραφή του Μνημονίου 3 τόσο ο κ. Τσίπρας όσο και ο κ.Μειμαράκης.
Μέσω άρθρου του στη Le Monde στις 31 Μαΐου του 2015 ο κ. Τσίπρας ενημέρωνε τους Ευρωπαίους πολίτες ότι σχέδιο των Θεσμών είναι ένας Υπερυπουργός Οικονομίας της Ε.Ε που θα διαχειρίζεται την εθνική οικονομία των χωρών.
Ο κ. Τσίπρας έκανε το πρώτο βήμα για την διαχείριση των εθνικών οικονομιών των κρατών-μελών αφού ο ίδιος πρωτοστάτησε στην υπογραφή για τον πρώτο διορισμένο πρωθυπουργό του κράτους-μέλους Ελλάδα που θα δουλεύει αποκλειστικά για το κέρδος των δανειστών.
Ο κ. Μεϊμάράκης ακολούθησε δύο μήνες μετά ο οποίος σε συνέντευξή του στο γερμανικό Focus χωρίς καμία ντροπή που με την βοήθειά του ανετράπη το δημοκρατικό πολίτευμα στην Ελλάδα, φανέρωσε ότι με τους Θεσμούς συζητά για έναν Υπερυπουργό Οικονομικών της Ευρώπης συμφωνώντας απόλυτα με το «Σχέδιο των 5 προέδρων» που το συνέταξαν και το έκαναν γνωστό στον κ. Τσίπρα στην Σύνοδο Κορυφής πριν το δημοψήφισμα.
Το τοπίο καθαρίζει όλο και περισσότερο.
Από την 14η Αυγούστου του 2015 με την υπερψήφιση των βουλευτών ΝΑΙ στη νέα Συμφωνία, η Ελλάδα έχει ήδη πρωθυπουργό και υπουργούς μόνο που δεν είναι εκλεγμένοι αλλά προσκεκλημένοι από αυτούς που καλούν τον λαό στην δημοκρατική ψήφο.
Το επόμενο στάδιο είναι αυτό που προειδοποίησε ο κ. Τσίπρας και επιθυμεί με λατρεία ο κ. Μεϊμαράκης: Έναν υπερυπουργό Οικονομικών ο οποίος έχει ήδη έτοιμη την κυβέρνησή του στην Ελλάδα η οποία μειδιά με το πάθος των Ελλήνων να ψηφίζουν πρωθυπουργό ενώ ήδη έχουν έναν που έχει ως στήριγμά του τα πολιτικά κόμματα της δήθεν κυβέρνησης και δήθεν αντιπολίτευσης.

Ο ΚΑΤΗΦΟΡΟΣ ΤΗΣ ΝΔ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΕΛΟΣ!! ΕΙΠΑΝ «ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ» ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΛΕΝΕ «ΟΧΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ»

Σκληρό ροκ από Μεϊμαράκη – Δεν ψηφίζει εφαρμοστικούς νόμουςΤην απόφαση να κρατήσουν σκληρή στάση απέναντι στην κυβέρνηση πήραν στη Νέα Δημοκρατία μετά από σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στα γραφεία του κόμματος.
Αυτή η πρώτη αντίδραση από τη Νέα Δημοκρατία μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων των χθεσινών εκλογών και όπως ανέφεραν «γαλάζια» στελέχη, «θα ακολουθήσουμε σκληρό ροκ».
Συγκεκριμένα δεν πρόκειται να ψηφιστούν από τους βουλευτές της ΝΔ εφαρμοστικοί νόμοι με……..
…….
δημοσιονομικό αντίκτυπο σε συγκεκριμένες κοινωνικές ομάδες όπως συνταξιούχους, μισθωτούς και δημοσίους υπαλλήλους.
Από την πλευρά του ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης είπε ότι έδωσε τη μάχη για να εξασφαλίσει η χώρα τη χρηματοδότηση αλλά δεν πρόκειται να ψηφίσει τις «ούρες» από τη συμφωνία, λέγοντας χαρακτηριστικά, «εμείς στηρίξαμε την εθνική προσπάθεια».
Η πρώτη μεγάλη μάχη σύμφωνα με τα στελέχη και τους βουλευτές της ΝΔ είναι η κατάθεση του προσχεδίου για τον προϋπολογισμό και εν συνεχεία η ψήφισή του.

ΠΡΩΤΟΓΝΩΡΑ ΣΕΝΑΡΙΑ ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΩΝ «ΧΩΡΙΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ»!!! ΤΟ «ΣΧΕΔΙΟ ΠΛΙΑΤΣΙΚΟΥ» ΞΕΚΙΝΑ ΤΟΝ ΟΚΤΩΒΡΙΟ

eforiaΠρωτόγνωρα σενάρια…
Αυτό είναι το σχέδιο!! Να χρωστάς, γιατί δεν έχεις να πληρώσεις και να παίρνει η εφορία τα χρήματα που έχεις στην τράπεζα. Και μάλιστα χωρίς να το καταλάβεις!!!
Επιστημονικό….
….σενάριο;; Όχι φυσικά, αφού σε λίγες ημέρες, αυτό το «διαστημικό» σενάριο θα είναι κομμάτι της ζωής μας!……..
Όσοι λοιπόν έχουν χρέη προς τα ασφαλιστικά ταμεία, απειλούνται άμεσα με κατασχέσεις μισθού, συντάξεων και άλλων εισοδημάτων που ενδεχομένως έχουν.
Και το «διαστημικό» σενάριο δεν σταματά εκεί, καθώς απειλούνται και με πλειστηριασμούς ακινήτων!!
Το υπουργείο Οικονομικών, μάλιστα, προτιμά τις κατασχέσεις μισθών και καταθέσεων, από εκείνες των ακινήτων, διότι γίνονται αιφνιδιαστικά, χωρίς να ενημερωθεί ο οφειλέτης και έτσι δεν προλαβαίνει να αντιδράσει.
Από τις αρχές του επόμενου μήνα, ενεργοποιείται η διαδικασία αποστολής ειδοποιητηρίων από το Κέντρο Είσπραξης Ασφαλιστικών Οφειλών προς τους οφειλέτες, για χρέη που φτάνουν έως και τα 6 δισ. ευρώ. Επίσης το ΚΕΑΟ θα έχει πρόσβαση στους τραπεζικούς λογαριασμούς περίπου 600.000 οφειλετών, καθώς περιλαμβάνεται ως προαπαιτούμενο για την επόμενη αξιολόγηση στο τρίτο Μνημόνιο, παράλληλα με τη διασύνδεση του ΚΕΑΟ με το Taxis.
Από το σύνολο των οφειλετών προς τα ασφαλιστικά ταμεία, περίπου 300.000 έχουν ήδη ενταχθεί στη ρύθμιση των 100 δόσεων, όμως το ΚΕΑΟ μπορεί να ελέγξει τις περιπτώσεις αυτές για να διαπιστώσει αν έχουν την οικονομική επάρκεια να εξοφλήσουν νωρίτερα

Σκάνδαλο VW με ψεύτικες μετρήσεις ρύπων για τα οχήματα

Το υπουργείο Μεταφορών της Γερμανίας ξεκινάσει επίσημη έρευνα εις βάρος της Volkswagen, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Bild.

Η έρευνα αφορά την παραδοχή της γερμανικής αυτοκινητοβιομηχανίας για τη σκόπιμη παραβίαση των αμερικανικών περιβαλλοντικών όρων. Σύμφωνα με τις αρχές περιβαλλοντικού ελέγχου των ΗΠΑ, περίπου 500.000 οχήματα έφεραν ειδικό λογισμικό, το οποίο αποσκοπούσε στην παράκαμψη των περιβαλλοντικών ορίων που έχουν τεθεί στη χώρα. Χάρη στο επίμαχο λογισμικό, τα αυτοκίνητα εμφανίζονταν να εκπέμπουν χαμηλότερους ρύπους, κάτι το ποίο στην πραγματικότητα δεν ίσχυε.\