ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Πέμπτη 29 Ιουνίου 2023

Τitan: Ανασύρθηκαν τα συντρίμμια μαζί με ανθρώπινα λείψανα – Έχουν γίνει μία άμορφη μάζα μετά την σύνθλιψη (φωτό, βίντεο)

 Συντρίμμια και ανθρώπινα λείψανα από το βαθυσκάφος «Titan» φέρεται να ανασύρθηκαν και να μεταφέρθηκαν στη στεριά, όπως ανακοίνωσε η Αμερικανική Ακτοφυλακή το βράδυ της Τετάρτης.

Τριάντα χιλιοστά του δευτερολέπτου ήταν η διάρκεια της σύνθλιψης του τουριστικού υποβρυχίου «Titan» και οι επιβάτες πέθαναν χωρίς να προλάβουν να καταλάβουν τίποτε.

Το υποβρύχιο έπαψε να υπάρχει μόλις 500 μέτρα πάνω από τον Τιτανικό.

Σχεδόν μια εβδομάδα μετά το τέλος μιας διεθνούς επιχείρησης έρευνας και διάσωσης για το υποβρύχιο που εξαφανίστηκε με τους πέντε επιβαίνοντες σε κατάδυση προς το ναυάγιο του «Τιτανικού».

Σε μια προβλήτα της Καναδικής Ακτοφυλακής στο «St. John’s», στο Νιουφάουντλαντ, την Τετάρτη, τα πληρώματα ξεφόρτωσαν μια άμορφη μάζα με καλώδια που φαινόταν να είναι το κύτος των 7 μέτρων του Titan.

Στην εντατική η Μαντόνα – Αναβλήθηκε η παγκόσμια περιοδεία της

 Η Madonna ανέβαλε την παγκόσμια περιοδεία της καθώς χρειάστηκε να νοσηλευτεί στην εντατική μετά από σοβαρή βακτηριακή λοίμωξη. Όπως αναφέρουν πηγές από το περιβάλλον της, είχε βρεθεί χωρίς τις αισθήσεις της στο σπίτι της το βράδυ του Σαββάτου και μάλιστα διασωληνώθηκε για δυο μέρες.

Σύμφωνα με τον μάνατζέρ της, η παγκόσμια ποπ σταρ προσβλήθηκε από μια σοβαρή βακτηριακή λοίμωξη, η οποία την οδήγησε σε «μια πολυήμερη παραμονή στη ΜΕΘ».

Η υγεία της Madonna βελτιώνεται, αλλά εξακολουθεί να βρίσκεται υπό ιατρική φροντίδα, σημείωσε. Δεν αποκάλυψε πότε η Madonna θα μπορούσε να είναι αρκετά καλά για να ξεκινήσει τη διεθνή περιοδεία, υποσχόμενος απλώς στους θαυμαστές ότι «θα κοινοποιήσουμε περισσότερες λεπτομέρειες μόλις τις έχουμε, συμπεριλαμβανομένης μιας νέας ημερομηνίας έναρξης για την περιοδεία και για επαναπρογραμματισμένες παραστάσεις».

Εγκληματικό: Εμπιστευτικά έγγραφα της ΕΕ αποκαλύπτουν χιλιάδες θανάτους από τα εμβόλια των Pfizer-BioNTech


 «Εμπιστευτικά» έγγραφα που έδωσε στη δημοσιότητα η BioNTech στον Ευρωπαϊκό Οργανισμό Φαρμάκων φέρονται να αποκαλύπτουν δεκάδες χιλιάδες σοβαρές ανεπιθύμητες ενέργειες και χιλιάδες θανάτους μεταξύ των ανθρώπων που έλαβαν το εμβόλιο Pfizer-BioNTech mRNA COVID-19 κατά την διάρκεια μιας χρονικής περιόδου που οι κατασκευαστές εμβολίων επέμεναν ότι δεν είδαν κάποια «σήματα ασφαλείας».

Έγγραφα που έδωσε στην δημοσιότητα η BioNTech στον Ευρωπαϊκό Οργανισμό Φαρμάκων (EMA) αποκαλύπτουν δεκάδες χιλιάδες σοβαρές ανεπιθύμητες ενέργειες και χιλιάδες θανάτους μεταξύ των ανθρώπων που έλαβαν το εμβόλιο Pfizer-BioNTech mRNA COVID-19.

Τα έγγραφα , με ημερομηνία 18 Αυγούστου 2022 και με την ένδειξη “εμπιστευτικό”, δείχνουν ότι αθροιστικά, κατά την διάρκεια των κλινικών δοκιμών και της περιόδου μετά την κυκλοφορία των εμβολίων έως τις 18 Ιουνίου 2022, καταγράφηκαν συνολικά 4.964.106 ανεπιθύμητες ενέργειες. Τα έγγραφα περιελάμβαναν ένα παράρτημα με περαιτέρω λεπτομέρειες σχετικά με τις εντοπισμένες ανεπιθύμητες ενέργειες.

Γλυτώσαμε από νέα σιδηροδρομική τραγωδία-Δύο τρένα στην ίδια γραμμή-Φωτογραφίες ντοκουμέντο

 Το τελευταίο λεπτό στην κυριολεξία αποφεύχθηκε νέα σιδηροδρομική τραγωδία, αυτή τη φορά μέσα στην πόλη της Λάρισας, όταν δύο τρένα βρέθηκαν στην ίδια γραμμή με αντίθετη φορά και σταμάτησαν κυρίως λόγω της έγκαιρης αντίδρασης των μηχανοδηγών, αλλά και των χαμηλών ταχυτήτων που υποχρεωτικά κρατούν μέσα στην πόλη.

Το περιστατικό συνέβη σήμερα περίπου στις 8 το απόγευμα στο σταθμό του Μεζούρλου στη Λάρισα, όταν δύο επιβατικές αμαξοστοιχίες, η μία μόλις είχε ξεκινήσει προς Αθήνα και η άλλη έφτανε στο σταθμό, ευτυχώς με χαμηλή ταχύτητα – όπως προβλέπεται για την κίνηση μέσα στον ιστό της πόλης – βρέθηκαν στην ίδια γραμμή και κινδύνευσαν να συγκρουστούν!

Η σύγκρουση και κατά συνέπεια η νέα σιδηροδρομική τραγωδία αποφεύχθηκε την τελευταία κυριολεκτικά στιγμή χάρη στο γεγονός ότι οι δύο μηχανοδηγοί αντελήφθησαν αμέσως τι συνέβαινε και ακινητοποίησαν τους συρμούς! Κατάφεραν να σταματήσουν σε μια απόσταση μικρότερη των εκατό μέτρων πριν τη σύγκρουση, η οποία θα είχε συμβεί αν ένας από τους δύο δεν είχε αντιληφθεί τι συμβαίνει ή η «συνάντηση» τους γινόταν λίγα χιλιόμετρα έξω από την πόλη όπου οι ταχύτητες είναι τέτοιες πουν αφήνουν κανένα περιθώριο αντίδρασης.

Πριν περάσουν τέσσερις μήνες από το τραγικό σιδηροδρομικό δυστύχημα των Τεμπών, το οποίο στοίχησε τη ζωή σε 57 ανθρώπους, φαίνεται πως στον πολύπαθο ΟΣΕ δεν έχει αλλάξει εντελώς τίποτα, παρά τις βαρύγδουπες κυβερνητικές εξαγγελίες των περασμένων μηνών και τις «διαβεβαιώσεις» των «υπευθύνων».

Η Larissanet δημοσιεύει τις φωτογραφίες που δείχνουν τα δύο τρένα σταματημένα σε απόσταση μόλις μερικών δεκάδων μέτρων το ένα από το άλλο, αλλά στην ΙΔΙΑ γραμμή.

ΣΟΚ! 164.000 Ρώσοι τουρίστες φτάνουν καθημερινά στην Τουρκία για διακοπές!Τους 3 καλοκαιρινούς μήνες χαρίζουμε στους γείτονες 14,8 εκατομμύρια Ρώσους με τα ρούβλια τους!

 


Η εικόνα της ημέρας ( Λειτουργικό και ευέλικτο σχήμα Ο λόγος του συμβόλαιο )


 

Βαζω φολα σημαίνει


 

Ρεεεεεε αυτός έγινε υπουργός. ΥΠΟΥΡΓΟΣ!!!

 


ΕΝΩΤΙΚΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΩΝ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Το Ψήφισμα του προεδρείου της Π.Ο.Ε.Υ.Π.Σ. που εγκρίθηκε πλειοψηφικά και

αντιπαραθετικά με τις προτάσεις της Ε.Α.Κ.Π., κάλλιστα θα μπορούσε να

χαρακτηριστεί ως «ο όρκος του καλού κυβερνητικού συνδικαλιστή».


Συναδέλφισσες Συνάδελφοι,

Συνεχίζεται με επιτυχία το Φεστιβάλ Επταπυργίου 2023



 

Sold out οι βραδιές ποίησης και μουσικής για τον Ελύτη

 

 

Με sold out παραστάσεις συνεχίζεται το Φεστιβάλ Επταπυργίου 2023. Απόψε (28/6) και αύριο (29/6) στο Φρούριο του Επταπυργίου το κοινό θα απολαύσει την εκδήλωση με τίτλο: " Οδυσσέας Ελύτης – Με φως ελληνικό" – Βραδιές ποίησης και μουσικής. Πρόκειται για δυο βραδιές ποίησης και μουσικής, που υπογράφει η διδάκτωρ συγκριτικής λογοτεχνίας Άννα Μυκωνίου, αφιερωμένες στον Νομπελίστα ποιητή Οδυσσέα Ελύτη.

Κατά την διάρκεια της παράστασης θα ακουστούν 20 ποιήματα μελοποιημένα από τους Μίκη Θεοδωράκη, Ηλία Ανδριόπουλο, Μάνο Χατζηδάκι, Γιάννη Μαρκόπουλο, Λίνο Κόκκοτο, Νένα Βενετσάνου, Νότη Μαυρουδή και θα παρουσιαστούν με 12μελη ορχήστρα.

Έρχεται με πλούσιες εκδηλώσεις το 3ο Φεστιβάλ Τρύγου στη Νάουσα (30 Αυγούστου έως τις 3 Σεπτεμβρίου)

  «Μωσαϊκό» δράσεων για τον τρύγο και το κρασί διοργανώνει ο Δήμος Νάουσας και ο Σύνδεσμος Αμπελουργών – Οινοποιών Νάουσας

Νικόλας Καρανικόλας: Προχωράμε με κοινό βηματισμό με τους οινοποιούς μας, με στόχο την  περαιτέρω ανάδειξη της μεγάλης οινικής παράδοσης της Νάουσας και την ενίσχυση του οινοτουρισμού




Οργανισμός Πολιτισμού (ΟΠΠΑΠ): "ΚΟΚΚΙΝΗ ΚΛΩΣΤΗ ΔΕΜΕΝΗ" Σήμερα η καλοκαιρινή γιορτή των ΚΑΠΗ του Δήμου Κατερίνης - Ανοικτό θέατρο πάρκου & ώρα 20:30

 


ΤΙ ΨΗΦΙΣΑΤΕ ΡΕ .

 


Νίκος Παπαθανάσης Χρωστούσε από δάνειο σχεδόν 2 εκατομύρια στη Τράπεζα Το καθάρισε με 50.000€ Τον επιβραβεύσατε 26.000 ψήφους

 


Μετράτε κεφάλια που ταΐζει ο Ελληνικός λαός που ζει με 675 το μηνά.

 


Παρακολουθείστε πόσα ψέματα είπατε κύριε @kmitsotakis σε ένα λεπτό! Ενα μικρό υπουργικό σχήμα: 64 υπουργούς και υφυπουργούς.

 


Training 4U Mysta Soccer . Since 2010 . Δεκατρία χρόνια στο χώρο της ατομικής βελτιώσεις.. Χορηγούμενη





Δεκατρία χρόνια στο χώρο της ατομικής βελτιώσεις.. Since 2010  

Πρώτη φορά στην Πιέρια το 2010.

Εμπειρία , αποτέλεσμα, γνώση, μεράκι, αγάπη , εξειδίκευση στο εξωτερικό Γερμανία , Ελβετία , ΤΕΦΑΑ Θεσσαλονίκης , Performance Analyst, Coach UEFA A ' , άρτια εξοπλισμένο υλικό προπόνησης , GPS Statsports sensor σε ένα υπέροχο χώρο, στις γήπεδικες εγκαταστάσεις που μας προσφέρουν οι άνθρωποι της Ελπίς Ανδρομάχης..

Τίποτα στην τύχη.
Η απόλυτη επιτυχία στην βελτίωση και αποκατάσταση αθλητών.
.
-Παρέχουμε ολοκληρωμένες υπηρεσίες εκπροσώπησης, σε κορυφαίους επαγγελματίες αθλητές ποδοσφαίρου αλλά και νεαρά ταλέντα παγκόσμιος μέσω της διεθνούς εταιρείας Soccer and more Ltd.
-Προπόνηση σε επαγγελματίες αθλητές και ερασιτέχνες
Κιν. +306941601650
Ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη.
Training 4U Mysta Soccer
Μυστακιδης Ιωαννης