ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Τετάρτη 3 Ιουνίου 2015

Δελεαστικές προσφορές από τον AB...


Δελεαστικές προσφορές από τον ΑΒ.
Πενηνταένα πόντους θα σας τον κάνουμε!

Οι νεκροί του Λάτση, έγιναν τέσσερεις! Tα κανάλια των νταβατζήδων δημοσίων έργων κι οι δημοσιοκάφροι υπάλληλοι τους, δεν θα σε ενημερώσουν... έχουν σοβαρότερα "θέματα"!

Άφθονο υλικό παρέχει η "πρώτη φορά αριστερά" στην "Ελληνοφρένεια"...


Κι όταν αρχίσουν με τα βίντεο του Τσίπρα που θα έσκιζε τα μνημόνια... πάνε για ρεκόρ τηλεθέασης!

ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ. Εκλογές; Ποιες ημερομηνίες είναι πιθανές και γιατί...

Τρεις Κυριακές (5, 12 και 19 Ιουλίου) έχουν μπει σε κύκλο στα ημερολόγια των στελεχών της κυβέρνησης αλλά και των κομμάτων της αντιπολίτευσης. Αυτές οι ημερομηνίες συζητούνται στα παρασκήνια, σύμφωνα με πληροφορίες της «κυριακάτικης δημοκρατίας», ως οι πιο πιθανές για να στηθούν κάλπες στην περίπτωση που ενεργοποιηθεί το σενάριο των εκλογών.
Με τις διαπραγματεύσεις να βρίσκονται τα τελευταία εικοσιτετράωρα στο πιο κρίσιμο και ενδεχομένως στο... τελικό στάδιό τους, είναι φανερό ότι μπαίνουν σε νέα φάση και οι πολιτικές διεργασίες. Ανάλογα και με το περιεχόμενο της υπό διαμόρφωσης συμφωνίας, αναμένεται να γίνουν και οι επόμενες κινήσεις στην κοινοβουλευτική σκακιέρα που όπως λέγεται ίσως κρύβουν και σοβαρές εκπλήξεις.

Δώσε μου ένα φιλάκι...

Σ' αυτή τη χώρα ζούμε...


Ο Νίκος Φίλης εύχεται και ελπίζει πως το μνημόνιο θα ψηφιστεί από την κοινοβουλευτική ομάδα... Γιατί ρε μαλάκες ψηφίζετε δημοσιογράφους, ΓΙΑΤΙ; Δεν σας φτάνουν όλοι αυτοί οι απατεώνες-παράσιτα του δημοσίου που βολέψατε εκεί μέσα, θέλετε να πληρώνετε και τους επαγγελματίες ψεύτες προπαγανδιστές τους για να πλουτίζουν βρίζοντάς σας;;;

Προς τον οριστικό εγκλωβισμό;
Ο Νίκος Φίλης εύχεται και ελπίζει πως το μνημόνιο θα ψηφιστεί από την κοινοβουλευτική ομάδα, διότι "συμφωνεί με τον πυρήνα του προγράμματος της Θεσσαλονίκης"
ΠΣΟΦΟ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ.
Γιατί ρε μαλάκες ψηφίζετε δημοσιογράφους, ΓΙΑΤΙ;;;
Δεν σας φτάνουν όλοι αυτοί οι απατεώνες-παράσιτα του δημοσίου που βολέψατε εκεί μέσα, θέλετε να πληρώνετε και τους επαγγελματίες ψεύτες προπαγανδιστές τους για να πλουτίζουν βρίζοντάς σας;;;

Πυροσβεστικό Σώμα: Πρώτη φορά αριστερά… ή συνεχίζει η δεξιά(;) «παρέα» να κυβερνά!!!

taktikes-kriseis-anotaton-axiomatikon-tou-ps-etous-2011Τελικά φαίνεται ότι τα λόγια, τα σχόλια και οι όποιες επικρίσεις μπορεί να δημιουργούν (αν αυτό γίνεται;) έναν δήθεν προβληματισμό για ελάχιστο χρονικό διάστημα. Όταν όμως έρθει η ώρα να επαναλειτουργήσει το σύστημα που ως γνωστό αποτελείται από μία καλά οργανωμένη και διαχρονική ομάδα («παρέα» που φαίνεται ότι λειτουργεί με δομή παρακρατικής οργάνωσης), με αλλαγή στους ρόλους των παικτών και νέα εκτελεστικά όργανα, τότε όλα θα δουλέψουν άψογα και σύμφωνα με, τι άλλο, το προσωπικό συμφέρον των μελών της «παρέας» και το πως αυτοί έχουν σχεδιάσει το μέλλον του Πυροσβεστικού Σώματος, για την πάρτη τους βέβαια.
Ο λόγος για τις πρόσφατες κρίσεις στο Πυροσβεστικό Σώμα που έγιναν προς συμπλήρωση δύο κενών θέσεων ……….
……..
Πυράρχων που δημιουργήθηκαν από την παραίτηση ενός που είχε προαχθεί το 2014 και μετατιθόταν φέτος ως Διοικητής της Π.Υ. Σάμου και η άλλη από τη μετάταξη ενός Αξιωματικού από την κατηγορία των Αξιωματικών Γενικών Καθηκόντων σε Ειδικών Καθηκόντων Χειριστή Ε/Π.
Εδώ όμως προκύπτουν δύο σοβαρά και φυσικά αναπάντητα ερωτήματα για τον κ. Αρχηγό Π.Σ. που κατά την πολιτική ηγεσία (κ. Καθηγητή και Τάσο 1 όπως έχουν γίνει γνωστοί) είναι ο υπεύθυνος (δήθεν!) για τις κρίσεις:
  1. Ο κ. Αρχηγός του Π.Σ. δεν ήταν αυτός που το 2014 προήγαγε στο βαθμό του Πυράρχου το Διοικητή της Π.Υ. Ιστιαίας και τον κράτησε ενώ δεν προβλεπόταν στην ίδια θέση και τόπο, πως ήρθε φέτος και τον βρήκε για να τον μεταθέσει και άλλους φίλους του ή κολλητούς της παρέας δεν τους βρίσκει με τίποτα;
  2. Ο κ. Αρχηγός του Π.Σ., δεν ήταν αυτός που πέρσι προήγαγε έναν Αξιωματικό στο βαθμό του Πυράρχου (από μόνος του άραγε;) ενώ όφειλε σύμφωνα με το Ν.4249/2014 να τον είχε μετατάξει σε Ειδικών Καθηκόντων Χειριστή, αλλά τον βρήκε ξαφνικά φέτος αφού ένα χρόνο κοιμόταν.
Προκύπτει το ρητορικό ερώτημα: Ποιος ήταν πέρσι Αρχηγός και ποιος είναι φέτοςΠοιόν δουλεύουν; το ίδιο και το αυτό άτομο είναι που αποδεικνύει συνεχώς ότι είναι μία καταπληκτική μαριονέτα με εξαιρετική ευλυγισία και καλούς σεναριογράφους.
Και δεν φτάνουν όλα αυτά, δημιουργεί τεχνητώς την παραίτηση εκείνου που θα πήγαινε στη Σάμο, ενώ το ήξερε από τον ίδιο τον παραιτηθέντα προτού τον μεταθέσει και κολλάει και τη δεύτερη θέση για να πάει σε τι άλλο; σε συμπληρωματικές κρίσεις. Με προφανή σκοπό, να προάγει κολλητούς της «παρέας» και να εξευτελίσει πάλι εκείνους που είχε ήδη υποτιμήσει και θέσει στο περιθώριο με ότι τρόπο και μέσο διέθετε, άλλωστε η αναξιοκρατία και η έλλειψη ήθους δεν έχει φραγμούς και όρια.
Ξαφνικά και ενώ είχε κλείσει τον “επιχειρησιακό του σχεδιασμό”, προάγοντας και κρατώντας σε θέση που δεν υπήρχε Αντιπύραρχο, σε Π.Υ. της Θεσσαλίας που δικαιολογούσε Αντιπύραρχο ως Διοικητή, έχοντας τοποθετήσει Αντιπυράρχους ως Διοικητές σε θέσεις που προβλεπόταν Πύραρχος (Ζάκυνθος, Χίος, Αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος, κ.α.) μόνο και μόνο για να μη στείλει εκεί Πυράρχους που είναι κολλητοί ή απασχολούμενοι δικοί του ή της «παρέας» που συνδιοικεί το Σώμα, έρχεται και βρίσκει ότι υπάρχουν κενές θέσεις Πυράρχων σε κάποιες πόλεις-έδρες Νομών (βλ. Πύργος). Και όλα αυτά από κοινού (Τάσος 1, Τάσος 2, Αρχηγός και «παρέα») βρίσκει τους κατάλληλους στο τέλος της επετηρίδας. Ωραίο το παιχνιδάκι αυτό και η ιστοριούλα γενικώς αλλά εκτός από τους εαυτούς τους δεν μπορούν να πείσουν κανέναν άλλο. Τώρα είναι σε όλους γνωστό τι σημαίνει αξία, ήθος και ικανότητα στο Πυροσβεστικό Σώμα. Φυσικά έχουν στο μυαλό τους, ότι θα διορθώσουν, τάχα, τις«αδικίες» που δεν ξέρουν όμως ποιος είναι εκείνος και με ποιον άγνωστο τρόπο δημιουργούνται. Αυτά είναι για να εξαπατούν κανέναν αφελή.
Οι πρόσφατες μεταθέσεις από την άλλη είχαν ένα στόχο, να εδραιώσουν (και το έκαναν) τη σχεδίαση της ομάδας-«παρέας»ενόψει των επικείμενων εκλογών τους. Έδιωξαν Αξιωματικούς ικανούς και έμπειρους, σε θέσεις που προβλεπόταν ανώτερος βαθμός (π.χ. Π.Υ. Σάμου) για ένα και μόνο λόγο. Για να μη μετατεθούν οι φίλοι της «παρέας» που κρύβονται επί σειρά ετών και δεν έχουν καμία θέση ευθύνης αλλά και για να δημιουργήσουν κλίμα τρομοκρατίας (τραμπουκισμό) στους λοιπούς που είναι αντίθετοι στα σχέδια της «παρέας». Τώρα τι γίνεται πίσω στις θέσεις που θα μείνουν κενές, της «παρέας» δεν της καίγεται καρφί. Ο Τάσος 1 που έχει αναλάβει την τύχη αυτού του έρημου Σώματος, τι λέει και τι πράττει για όλα αυτά, αν είναι γνώστης; όπως θα έπρεπε εννοείται.

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΟΚ !!! ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΗΣ ΕΕ & ΤΗΣ ΕΥΡΩΖΩΝΗΣ !!!

venizelos-samaras-papariga-kammenos-karatzaferis-tsipras-kouvelis-660_0
Γράφει ο Κυριάκος Τόμπρας
Το πρόβλημα είναι οι σωτήρες της Ελλάδος !!!
Που ενώ είναι χρεοκοπημένοι, προσπαθούν μαζί με την Τρόικα Εσωτερικού να πείσουν τους Έλληνες ότι πρέπει να συνεχίσουμε να καταναλώνουμε το λάθος φάρμακο των Μνημονίων, της ύφεσης και της λιτότητας !!!
Διαβάστε τα επίσημα στοιχεία της Κομισιόν.
Μιλάνε από μόνα τους !!!  :…………
………
kinima-ypervasi