ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Δευτέρα 5 Φεβρουαρίου 2024

Έρευνα: Ορισμένα εμβόλια για τον COVID-19 μπορεί να οδηγήσουν σε οπτική νευρομυελίτιδα

 Μετά την ευρεία χορήγηση εμβολίων, έχουν αναφερθεί διάφορες παρενέργειες. Πρόσφατη έρευνα επιβεβαιώνει για άλλη μια φορά ότι ορισμένα εμβόλια για τον COVID-19 μπορεί να προκαλέσουν οπτική νευρομυελίτιδα, μια κατάσταση που μπορεί να οδηγήσει σε τύφλωση, παράλυση, ακόμη και θάνατο.

Η οπτική νευρομυελίτιδα, γνωστή και ως διαταραχή του φάσματος της οπτικής νευρομυελίτιδας (NMOSD) , είναι μια σπάνια και σοβαρή αυτοάνοση νόσος του κεντρικού νευρικού συστήματος. Το ανοσοποιητικό σύστημα των ασθενών με αυτή την πάθηση επιτίθεται στο οπτικό νεύρο και στο νωτιαίο μυελό, οδηγώντας σε απώλεια όρασης και παράλυση.

Αυτή η κατάσταση χαρακτηρίζεται από το απρόβλεπτο και την τάση για υποτροπή – κάθε επεισόδιο οδηγεί σε ολοένα και πιο σοβαρή αναπηρία. Ενώ οι περισσότεροι ασθενείς ανακτούν μερική λειτουργικότητα μετά από ένα τέτοιο επεισόδιο, μερικοί μπορεί να εμφανίσουν μόνιμη απώλεια όρασης ή διάφορα νευρολογικά συμπτώματα, που δυνητικά οδηγούν σε θάνατο.

Τα κοινά συμπτώματα περιλαμβάνουν πόνο στα μάτια, απώλεια όρασης, αδυναμία ή μούδιασμα των άκρων, παράλυση άκρων, δυσκολία στον έλεγχο της ουροδόχου κύστης ή των εντέρων, καθώς και ανεξέλεγκτο λόξυγγα και έμετο. Δυστυχώς, επί του παρόντος δεν υπάρχει θεραπεία για την οπτική νευρομυελίτιδα.

Έναρξη οπτικής νευρομυελίτιδας μετά από εμβολιασμό κατά του COVID-19

Βεβήλωσαν τον ΙΝ του Αγίου Αχιλλείου στη Λάρισα οι «υπέρμαχοι των ανθρωπίνων δικαιωμάτων»!

 Είναι πραγματικά εφιαλτικό το θέαμα που αντίκρισαν οι πιστοί πριν από την έναρξη της Αγίας λειτουργίας στον ιερό ναό του Αγίου Αχιλλείου στην Λάρισα…

Οι υποτιθέμενοι – κατά τον Μητσοτάκη – υπέρμαχοι των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, βεβήλωσαν την εκκλησία με αδιανόητες ύβρεις κατά του Ελληνισμού και της Ορθοδοξίας!

Γράφει σχετικά ο Κωσταντίνος Αργυρόπουλος στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook:

Πραγματικά πρέπει όλοι σήμερα οι Λαρισαίοι να δείξουμε ότι ο θεσμός της οικογένειας είναι κάτι Ιερό και αδιαπραγμάτευτο.
Στις 19.00 στον Ιερό Ναό του Αγίου Αχιλλίου να φωνάξουμε ένα βροντερή ΟΧΙ στο νομοσχέδιο για τον “γαμο” των ομοφυλόφιλων ζευγαριών.
ΝΤΡΟΠΉ οι σημερινές εικόνες στον Ιερό Ναό του Αγίου Αχιλλείου!!!!!

Απάνθρωποι βεβηλώνουν τους Ναούς μας με συνθήματα :
“ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΣ”
‘Η ΕΛΛΆΔΑ ΝΑ ΠΕΘΆΝΕΙ ΝΑ ΖΉΣΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ”
“ΣΚΑΤΑ ΣΤΟΝ ΙΕΡΩΝΥΜΟ”.

Εικόνες από την βεβήλωση του ιερού ναού στην Λάρισα

Το 86% των Ελλήνων δε μπορούν να πληρώσουν τους λογαριασμούς τους Ευρωβαρόμετρο

 

Οι αριθμοί ευημερούν στην Ελλάδα, όπως φαίνεται από την πρωτιά που κέρδισε η χώρα μας στον Economist οι πολίτες όμως όχι απ’ ό,τι αποδεικνύει η έρευνα του Ευρωβαρόμετρου.

Μπορεί η ελληνική οικονομία να έχει βελτιωθεί; (ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΕΡΦΟΡΟΛΟΓΙΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΕΘΟΔΕΥΜΕΝΗ ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΙΔΗ ΠΡΩΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΤΗΝ ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΦΑΝΙΣΜΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ) σε γενικές γραμμές, η οικονομική όμως δυνατότητα των Ελλήνων πολιτών έχει επιβαρυνθεί σημαντικά.

Άλλωστε σε πολλές δημοσκοπήσεις, οι πολίτες αναδεικνύουν την ακρίβεια ως το βασικότερο από τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η ελληνική κοινωνία. Η έρευνα του ευρωβαρόμετρου έρχεται να επιβεβαιώσει πως ναι μεν τα νούμερα της ελληνικής οικονομίας έχουν πάρει την ανιούσα, αλλά από την άλλη οκτώ από τους δέκα πολίτες δεν μπορούν να πληρώσουν τους λογαριασμούς τους.

Τι δείχνει το διάγραμμα για το βιοτικό επίπεδο

ΟΑΕΔ: Ταμειακό έλλειμα 1 δισ. ευρώ στην υπηρεσία ΔΥΠΑ

 


ΕΝΑ γιγαντιαίο πολιτικό και οικονομικό σκάνδαλο συνιστά η κατάσταση στη Δ.Υ.Π.Α. / ΟΑΕΔ

Πριν τις εκλογές έβγαλε fake στοιχεία για την ανεργία.

Tο έλλειμα στον Οργανισμό να έχει φτάσει στο αστρονομικό ποσό των 700.000.000 ευρώ.

Ο ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ του Οργανισμού, Σπύρος Πρωτοψάλτης, αρνείται να δώσει εξηγήσεις για το οικονομικό ναυάγιο, ενώ μένουν αναπάντητες και τέσσερις ερωτήσεις βουλευτών της αντιπολίτευσης για τα πεπραγμένα του.

Ο Σπύρος Πρωτοψάλτης, που είχε τοποθετηθεί στη διοίκηση του Οργανισμού όταν στο Υπουργείο Εργασίας ήταν υπουργός ο Γιάννης Βρούτσης, έχει στενές σχέσεις με τον εκδότη του Εθνικού Κήρυκα, Αντώνη Διαματάρη, ο οποίος ως γνωστόν είχε αποπεμφθεί από υφυπουργός Εξωτερικών γιατί δεν διέθετε πτυχίο.

Γ εθνική 2ος όμιλος





 

Μυστακίδης Σχολή Πληροφορικής & Ρομποτικής