ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Δευτέρα 23 Οκτωβρίου 2023

Τουλάχιστον 130 πρόωρα μωρά στη Γάζα κινδυνεύουν λόγω έλλειψης προμηθειών και καυσίμων

 «Σοβαρό κίνδυνο» διατρέχουν τουλάχιστον 130 μωρά που γεννήθηκαν πρόωρα στη Λωρίδα της Γάζας, λόγω της έλλειψης καυσίμων για τις γεννήτριες σύμφωνα με τις τοπικές αρχές.

Σε ανακοίνωσή του, το υπουργείο Υγείας της Γάζας ανέφερε ότι «130 πρόωρα μωρά στη Λωρίδα της Γάζας κινδυνεύουν να πεθάνουν λόγω της επιμονής της ισραηλινής κατοχής να αποτρέψει την παράδοση των καυσίμων που είναι απαραίτητα για τη λειτουργία γεννητριών νοσοκομείων».

Την ίδια ώρα, χιλιάδες έγκυες γυναίκες στη Λωρίδα της Γάζας που αναμένεται να γεννήσουν αυτόν τον μήνα βρίσκονται σε σοβαρό κίνδυνο επειδή δεν μπορούν να φτάσουν σε ιατρική μονάδα για να γεννήσουν.

Πρώτη φορά: Επιστολή-κατηγορώ στην Φον ντερ Λάιεν από 800 στελέχη της ΕΕ για τη Γάζα

 


Οργισμένη είναι η ομάδα εξωτερικής πολιτικής της ΕΕ με την πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, καθώς την κατηγορούν ότι έχει παραμελήσει να αναφέρει την υποστήριξη του μπλοκ των 27 στο παλαιστινιακό κράτος, κατά τις δημόσιες τοποθετήσεις της για τον πόλεμο που έχει ξεσπάσει στη Μέση Ανατολή.

Η στάση αυτή που έχει υιοθετήσει η πρόεδρος της Κομισιόν, οδήγησε μάλιστα και σε κάτι το πρωτοφανές, καθώς περίπου 800 μέλη του προσωπικού της ΕΕ απέστειλαν γραπτή επιστολή μέσω της οποία διαμαρτύρονταν και κατήγγειλαν ότι η Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν δείχνει μία αδικαιολόγητη προκατάληψη υπέρ του Ισραήλ.

ΜΥΣΤΑΚΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ..

 


Προσωπικά θα ήθελα να εκφράσω τα συγχαρητήρια σε όλους όσους συνέβαλαν μέχρι σήμερα από της 28/7/2023 που ξεκίνησε η ομάδα την προετοιμασία της.
Συγχαρητήρια για την νίκη της Κυριακης στους ποδοσφαιριστές της ομάδας , που αξίζει μόνο σε αυτούς .
Στο ποδόσφαιρο όλα ξεχνιούνται ευκολά και όλα πλάθονται όπως θέλει , το μυαλό του κάθε οπαδού , φίλαθλου που αγαπά την ομάδα του .
Γνώμη και άποψη έχουν όλοι ορθή και λάθος.
Γνώση όμως ελαχιστοι.
Για αυτό αισθάνομαι την υποχρέωση στους ανθρώπους και συνεργάτες που με τίμησαν και σεβαστήκαν τις γνώσεις μου , να δώσω τα συγχαρητήρια στο Γιώργο Καμπερίδη , Ανδρονίκου Νικόλαο και Κάλφα Δημήτριο ίσως το μεγαλύτερο ποσοστό διότι ήταν προπονητής της ομάδος μέχρι και δυο μέρες πριν το παιχνίδι της Κυριακής με Βατανιακό και με ελάχιστη υπομονή δεν θα χρειαζόταν η αλλαγές που εγιναν. (εκτός αν οι νέοι τους χτυπήσαν με το ραβδάκι της μάγισσάς και αλλάξαν σε μια ημέρα οι παίκτες ).
Στην διοίκηση που έφερε το χρήμα γιατί χωρίς αυτό δεν υπάρχει ομάδα .
Για όσους γνωρίζουν από ποδόσφαιρο με το υλικό και την ποιότητα ποδοσφαιριστών ήθελε και θέλει υπομονή και πανω απο ολα ελευθερία επιλογών απο αυτους που γνωρίζουν καλα και ειναι η δουλειά τους. Στο παιχνίδι παίζουν οι 11 ποιο έτοιμοι στο 100%, κάνουν σωστα την δουλειά μου και βολεύουν στην τακτική του κάθε παιχνιδιού.
Λάθη θα γίνονται αλλά όχι εσκεμμένα και πρέπει να περιοριστούν πλέον . Μακριά από την ομάδα άνθρωποι που κατέστρεψαν άλλους ποδοσφαιρικούς συλλόγους ( δεν τους χρειάζεσαι πρόεδρε ).
Εύχομαι τα καλύτερα στην ομάδα της πόλης μας και ευχαριστώ που μου δόθηκε η δυνατότητα να βάλω και εγώ ένα λιθαράκι για αυτήν την χρονιά.
Να ανησυχείς λιγότερο για το αν αφήνεις το στίγμα σου.
Να ανησυχείς περισσότερο για το αν αφήνεις τα πράγματα καλύτερα από ότι τα βρήκες.
ΜΥΣΤΑΚΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
Coach UEFA
Performance analyst