ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Τρίτη, 7 Αυγούστου 2012

ΚΑΛΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΟΥ ... ΣΕ ΟΛΕΣ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣΑΝ ΚΑΙ Η ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ "ΤΡΕΧΕΙ" ΜΕ "ΧΙΛΙΑ" ....ΕΙΠΑΜΕ ΝΑ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ ΤΟ ΑΙΤΗΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ "ΓΚΡΙΝΙΑ" ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΑΣ ....
ΔΙΑΚΟΠΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΛΙΓΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΣΤΟ ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ 
ΚΑΙ ΤΑ  ΛΕΜΕ ΜΕΤΑ ΤΗΣ 20-9-2012

ΚΑΛΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ .


ΕΘΝΙΚΟΣ ΝΕΟΥ ΚΕΡΑΜΙΔΙΟΥ - ΞΕΚΙΝΗΣΕ Η ΝΕΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΟΡΑΜΑ ΚΑΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟ ΣΕ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ ΠΡΟΤΥΠΑ..

- Ξεκίνησε χθές η πρώτη του ΕΘΝΙΚΟΥ Ν.ΚΕΡΑΜΙΔΙΟΥ. Η ομάδα του εθνικου που φέτος έχει αλλαγές στο ρόστερ των παικτών της, συνεχίζει όμως  με τις ίδιες τακτικές ώς προς τον τρόπο δουλειάς.- Συγκέντρωση μεγαλύτερου σε αριθμό ποιοτικού ρόστερ...
ποδοσφαιριστών μικρής ηλικίας.
- Φέτος η προετοιμασία και η προπόνηση γίνεται κάτω απο αυστηρά επιστημονική καθοδήγηση εργοφυσιολόγου εξ ολοκλήρου, σε συνεργασία με το Coach Ιωάννη  Μυστακίδη και του Φίλιππου Τσακιράκη, που προστέθηκε στο προπονητικό τιμ της αντρικής ομάδος .- Η ανασύνταξη αυτή στον τρόπο προπόνησης, γίνεται κάτω απο ευρωπαικά και επαγγελματικά πρότυπα, για να προσφερθούν όλα τα εφόδια στους ποδοσφιαριστές που είναι  μεγάλα ταλέντα και μικρής ηλικίας.
- Τα πολλά ταλέντα που υπάρχουν στην ομάδα, είναι δείγμα της δουλειά που γίνεται και της αυστηρής επιλογής παιδιών, με μοναδικό κριτήριο τις δυνατότητες βελτίωσης και βοήθειας στην πρασγματοποίηση επαγγελματικής καριέρας.
Πολλοί σε συζητήσεις μας λένε τί ακριβώς κάνετε και εμείς απαντάμε το εξής:
- Με τη δουλειά στις ακαδημίες μας, ανέρχονται πολλά παιδιά στην αντρική ομάδα, παιδιά με ποδοσφαιρική ποιότητα και δυνατότητα βελτίωσης και σκοπό επαγγελματικής καριέρας.
- Στην αντρική ομάδα του ΕΘΝΙΚΟΥ υπάρχουν δύο ηλικιακά γκρούπ.Το ένα αποτελεί παιδιά ηλικίας 14 έως 18, παιδιά που έχουν την ποδοσφαιρική ποιότητα και τη δυνατότητα να κάνουν καριέρα,παιδιά που συνεχώς άλλα θα φεύγουν και άλλα θα ανεβαίνουν στην πρώτη ομάδα.
-Το δεύτερο ηλικιακό γκρούπ είναι αυτό των ποδοσφαιριστών που είναι πάνω απο 18 ετών, ποδοσφαιριστές που αποτελούν τον κορμό των λεγόμενων  "μεγαλύτερων παιδιών" που αγαπούν το ποδόσφαιρο και αθλούνται και είναι το μόνιμο στήριγμα στην προσπάθεια των μικρότερων παιδιών.
- Ολοι οι άνθρωποι που ασχολούμαστε στις ακαδημίες και στο αντρικό τμήμα, μοναδικό μας μέλημα είναι η προσφορά βοήθειας στα ταλέντα, στη βελτίωσή τους.
- Πόθος και χαρά μας να τα βλέπουμε να φεύγουν με ποδοσφαιρικά εφόδια σε μεγαλύτερης κατηγορίας ομάδα.
- Φέτος πιό ώριμοι απο την πρώτη περσινή χρονιά και την προσθήκη και άλλων ειδικών στην προπονητική ομάδα, φιλοδοξούμε.
Δέν είναι τυχαίο ότι πολλά απο τα παιδιά μας αποτελούν στόχο μεγαλυτέρων ομάδων και είναι στο μικροσκόπιο γερμανικής εταιρείας μάνατζερ, που ασχολείται με αυτές τις ηλικίες και επιβλέπει την πρόοδο των παιδιών.
ΕΘΝΙΚΟΣ ΝΕΟΥ ΚΕΡΑΜΙΔΙΟΥ