ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Σάββατο 25 Φεβρουαρίου 2023

Τι συμβαίνει στη Μαντόνα και φέρεται... ανεξήγητα -«Περνά κρίση, να τι έχει πάθει.

 Από τη μια ο χωρισμός της από το μοντέλο Άντριου Ντάρνελ, από την άλλη όλα όσα έχει ακούσει το τελευταίο διάστημα για την εμφάνισή της. Η Μαντόνα περνά μια «κρίση αυτοπεποίθησης».

Η 64χρονη τραγουδίστρια και ο 23χρονος Ντάρνελ χώρισαν σχετικά πρόσφατα, με το μοντέλο να βρίσκει μια νέα σύντροφο, πιο κοντά στην ηλικία του, όπως δήλωσε πηγή στο Page Six

Το ζευγάρι λέγεται ότι είχε γνωριστεί σε μια φωτογράφιση λίγο μετά τον χωρισμό της Μαντόνα πέρυσι από τον 28χρονο Αχλαμαλίκ Γουίλιαμς, τον χορευτή με τον οποίο ήταν μαζί τρία χρόνια.

«Ήταν κάτι πολύ περιστασιακό (με τον Ντάρνελ), οπότε δεν είναι συντετριμμένη. Απλώς ήρθε σε κακή στιγμή», λέει η πηγή και προσθέτει: «Περνάει μια μικρή κρίση αυτοπεποίθησης και αυτό δεν βοηθάει. Περνούσε καλά με τον Άντριου, αλλά τώρα τελείωσε».

Δεν είναι πλέον το κέντρο της προσοχής και αυτό την πονάει πολύ

Εγκαίνια του Πάρκου Αιγυπτιάδη στην επέκταση της Καλαμαριάς από τον Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολο Τζιτζικώστα

 

Τα εγκαίνια του Πάρκου Αιγυπτιάδη, στην επέκταση του Δήμου Καλαμαριάς, θα πραγματοποιήσει την Τρίτη 28 Φεβρουαρίου 2023, ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας, με τον Δήμαρχο Καλαμαριάς Γιάννη Δαρδαμανέλη.

Τα εγκαίνια θα πραγματοποιηθούν στις 13.00’ στο χώρο πρασίνου, που έχει διαμορφωθεί με πόρους της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, μεταξύ των οδών Αναγνωστοπούλου, Αταλάντης και Αιγυπτιάδη

Ένωση Συνταξιούχων ΤΑΕ Ν. Πιερίας .Κοπή Πίτας

 

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 19 Φεβρουαρίου η κοπή
της πίτας της ένωσης συνταξιούχων εμπόρων ΟΑΕΕ νομού Πιερίας.
Με την παρουσία τους τίμησαν την εκδήλωση η αντιπεριφερειάρχης νομού
Πιερίας κα. Μαυρίδου, η βουλευτής Πιερίας κα. Μάνη, ο πρόεδρος του
επιμελητηρίου νομού Πιερίας κ. Χατζηχριστοδούλου, εκπρόσωποι του δήμου,
ο πρόεδρος συνταξιούχων νομού Θεσσαλονίκης κ. Χατζηλεοντιάδης και
πλήθος κόσμου.

-Eγώ δεν είμαι Πλεύρης…Ο Καραμανλής, o Spectator και αυτό που συμβαίνει στον πλανήτη

 

-Εγώ δεν είμαι Πλεύρης να απαιτώ να εμβολιαστούν οι συμπολίτες μου την ώρα που βλέπω να πεθαίνουν ο ένας μετά τον άλλο από τα προκατασκευασμένα εμβόλια ενός εργαστηριακού ιού που πετάχθηκε από τις ελίτ εναντίον του δυτικού κόσμου…Εγώ δεν θα συμπράξω σε εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας όπως είναι ο έλεγχος και η μείωση του πληθυσμού…

By The Wrong Man Με αυτές τις σκέψεις ο ανιψιός του πρωθυπουργού που έβαλε τη χώρα στην Ε.Ε. αποχαιρέτησε το σημερινό κόμμα της ΝΔ αλλά δεν είναι βέβαιο ότι αποχαιρετά ταυτόχρονα και την πολιτική καθώς οι εξελίξεις του κοντινού μέλλοντος θα οδυνηρά δραματικές για τα αντίπαλα στρατόπεδα καθώς πλέον τα πρόσωπα πίσω από τη κουρτίνα δεν μπορούν πλέον να κρυφτούν.

Μια νέα ενεργή κοινότητα αναδύεται: 70 γυναίκες συμμετείχαν στο εκπαιδευτικό εργαστήριο που διοργάνωσε η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας για την ενδυνάμωση Γυναικών στην αγορά εργασίας με τίτλο “INTERNISA CAREER WORKSHOP- Making Women Powerful - Εργαλεία Διαχείρισης Καριέρας ” στο πλαίσιο του ευρωπαϊκού έργου “INTERNISA”






Μια σειρά από δράσεις που στοχεύουν στην ενδυνάμωση των γυναικών στην αγορά εργασίας έχει σχεδιάσει η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας μέσα από την αξιοποίηση ευρωπαϊκών πόρων και την υλοποίηση ευρωπαϊκών προγραμμάτων.

Το έργο “INTERNISA”που υλοποιείται υπό το συντονισμό της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας και χρηματοδοτείται από το ENI CBC “Mediterranean Sea Basin Programme” 2014-2020, φέρνει κοντά φορείς από διαφορετικές μεσογειακές χώρες, με βασικό σκοπό να γεφυρώσει το ψηφιακό χάσμα και να μειώσει την ανεργία που αυτό προκαλεί, ιδιαιτέρως στο γυναικείο πληθυσμό.

Χρηματοδότηση ύψους 2,1 εκατ. ευρώ από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης για αναβάθμιση υποδομών άρδευσης

 





Με το ποσό των 2.093.436,47€ χρηματοδοτήθηκε ο Δήμος Δίου-Ολύμπου από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων για την αναβάθμιση και βελτίωση των υποδομών άρδευσης, στο πλαίσιο της δράσης 4.3.1.


Η αναβάθμιση αφορά γεωτρήσεις και αντλιοστάσια του Δήμου εξυπηρετούν τις ανάγκες των παραγωγών στη Δημοτική Ενότητα Δίου, με στόχο την εξοικονόμηση ενέργειας και ύδατος.

Σύμφωνα με τη μελέτη που εκπόνησε η Αντιδημαρχία Ανάπτυξης και Προγραμματισμού σε συνεργασία με την Τεχνική Υπηρεσία, με την ολοκλήρωση του έργου θα επιτευχθεί:  
- Η αντικατάσταση υφιστάμενων αντλητικών συγκροτημάτων με νέα.
- Η αντικατάσταση υφιστάμενων ηλεκτρικών πινάκων με νέους, με ενσωματωμένες διατάξεις ρύθμισης στροφών και ελέγχου κινητήρων.
- Η ενσωμάτωση συστημάτων αυτοματισμών και τηλεελέγχου.
- Ο προσδιορισμός εκπομπών διοξειδίου του άνθρακα (CO2) ανά δραστηριότητα.
- Η αναλυτική καταγραφή ενεργειακής κατανάλωσης.

O Οργανισμός Τουρισμού Θεσσαλονίκης και o Δήμος Θεσσαλονίκης ενισχύουν τη γαστρονομική εξωστρέφεια της πόλης.

 

ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟΥ ΕΤΟΥΣ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 21.3.2023

Στο πλαίσιο των δράσεων του Ευρωπαϊκού Έτους Νεολαίας η Γενική Γραμματεία

Επαγγελματικής Εκπαίδευσης, Κατάρτισης, Διά Βίου Μάθησης και Νεολαίας

διοργάνωσε εκδήλωση στις 21 Φεβρουαρίου 2023 στο Μέγαρο Μουσικής

Θεσσαλονίκης. Η εκδήλωση αποτέλεσε την πρώτη εκδήλωση λήξης του Ευρωπαϊκού

Έτους Νεολαίας 2022 στην Ελλάδα, την οποία θα ακολουθήσει η εκδήλωση λήξης

στην Αθήνα, στις 6 Μαρτίου 2023.

Την έναρξη της εκδήλωσης κήρυξε ο Γενικός Γραμματέας Επαγγελματικής

Εκπαίδευσης, Κατάρτισης, Διά Βίου Μάθησης και Νεολαίας, κ. Γεώργιος Βούτσινος,

ο οποίος τόνισε ότι το Ευρωπαϊκό Έτος Νεολαίας παρείχε άφθονες ευκαιρίες για τη

Γραφείο Τύπου Ι.Μητρόπολης Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος

 Από την Ι. Μητρόπολη Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος ανακοινώνεται ότι

την Κυριακή 26 Φεβρουαρίου στις 7μ.μ. θα τελεστεί ο Εσπερινός της Συγχωρήσεως στον Ιερό Καθεδρικό Ναό Θείας Αναλήψεως Κατερίνης.
Του Εσπερινού θα χοροστατήσει ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ. Γεώργιος, ο οποίος θα ομιλήσει και θα αναγνώσει σε όλους την προβλεπόμενη συγχωρητική ευχή.

Μπορείτε να παρακολουθήσετε την ομιλία της προηγούμενης Κυριακής στο κανάλι της Ιεράς Μητροπόλεως Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος στο YOUTUBE.

Σε δεκάδες δήμους έργα 160 εκατ. ευρώ για Κέντρα Λυμάτων κ.α-Ποιοι είναι οι δήμοι

Με απόφαση του Υπουργού Περιβάλλοντος κι Ενέργειας, Κώστα Σκρέκα, εγκρίθηκαν 34 έργα συνολικού προϋπολογισμού άνω των 160.000.000 ευρώ που εντάσσονται στη Δράση: «Επεξεργασία και καθαρισμός αστικών λυμάτων, περιβαλλοντικά ευαίσθητων οικισμών και εκσυγχρονισμός εγκαταστάσεων σε επιλεγμένες πόλεις» του Ταμείου Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας.

Στην πρώτη υποκατηγορία έργων, εντάσσονται 15 έργα για την αναβάθμιση, την επέκταση και τον εκσυγχρονισμό εγκαταστάσεων επεξεργασίας λυμάτων και επαναχρησιμοποίηση επεξεργασμένου νερού, ενώ στη δεύτερη υποκατηγορία έργων, εντάσσονται 19 έργα για την υλοποίηση υποδομής διαχείρισης ιλύος (λυματολάσπη) από εγκαταστάσεις επεξεργασίας ιλύος. Μάλιστα, το επόμενο διάστημα αναμένεται η ένταξη νέων έργων στην υποκατηγορία για έργα υποδομής δικτύου αποχέτευσης και εγκαταστάσεις επεξεργασίας λυμάτων (Ε.Ε.Κ.).

Εξαιρετικά Παρθένο Ελαιόλαδο Μεσσηνίας "ΧΩΡΙΣ ΜΕΣΑΖΟΝΤΕΣ" στις 5 Μαρτίου 2023 Θα διατεθούν 20 χιλ. λίτρα και οι φόρμες παραγγελιών θα κλείσουν μόλις διατεθεί η ποσότητα αυτή!



 

Για παραγγελίες κάντε κλικ εδώ


Συμπολίτες,

 

Ανακοινώνουμε την 93η διανομή “Χωρίς Μεσάζοντες” η οποία θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 5 Μαρτίου 2023, από τις 8:30 στον Καπνικό Σταθμό Κατερίνης. Θα διατεθούν 20 χιλ. λίτρα Εξαιρετικά Παρθένου Ελαιόλαδου Μεσσηνίας οξύτητας <0,41 προς 29€ το 5λιτρο, σε τενεκεδένιες συσκευασίες. Οι φόρμες παραγγελιών θα κλείσουν μόλις διατεθεί η παραπάνω ποσότητα. Πρόκειται για την ίδια ποιότητα ελαιολάδου -από τους ίδιους παραγωγούς- το οποίο διατέθηκε στην περσινή διανομή.