ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Τετάρτη, 10 Σεπτεμβρίου 2014

* Τέστ ΠΑΠ τέλος, ζήτω το τέστ ΓΑΠ *

Γιατί ο Βο(θ)ρίδης ξέρει.

Βλέπετε πορνό; Κάνετε δυστυχισμένη τη σύντροφό σας…


wifehusbandporn
Άνδρες σταματήστε το πορνό, αν θέλετε να είναι χαρούμενη η σύντροφός σας! Γιατί; Δυστυχία και απογοήτευση: έτσι αισθάνεται μια γυναίκα όταν ο σύντροφός της βλέπει πορνό. Και αυτό γιατί πιστεύει ότι με αυτή τη «συνήθεια» ο άνδρας δείχνει ότι δεν την θέλει….

Σύμφωνα λοιπόν με πρόσφατη έρευνα του Πανεπιστημίου της Φλόριντα, οι νεαρές γυναίκες των οποίων οι σύντροφοι βλέπουν συχνά πορνό, είναι λιγότερο ευτυχισμένες στη σχέση τους από εκείνες των οποίων οι σύντροφοι παρακολουθούν σπανίως.

Και σε μελέτη του Πανεπιστημίου του Τένεσι, τα αποτελέσματα έδειξαν ότι οι γυναίκες των οποίων οι σύντροφοι ή σύζυγοι έβλεπαν συστηματικά πορνό, είχαν λιγότερες πιθανότητες να είναι ευτυχισμένες στη σχέση τους.

Μάλιστα όσες θεωρούσαν ότι ο σύντροφός τους το παρακάνει με το πορνό, είχαν επίσης περισσότερες πιθανότητες να έχουν χαμηλή αυτοεκτίμηση και να είναι λιγότερο ικανοποιημένες από την σεξουαλική τους ζωή.

Παλαιότερες έρευνες έχουν δείξει ότι το πορνό προκαλεί στις γυναίκες πλήθος συναισθημάτων, από «δεικτικά έως ήπια θετικά», όπως αναφέρεται στην επιθεώρηση «Sex Roles».

Τόσο οι ειδικοί όσο και τα ευρήματα πολλών μελετών, καταλήγουν σε ένα κοινό συμπέρασμα: το πορνό επηρεάζει ιδιαίτερα την ψυχολογία των γυναικών, με κυρίαρχη την ανησυχία τους για το πώς και αν μπορούν να συγκριθούν με τις πρωταγωνίστριες των ταινιών και φωτογραφιών ερωτικού περιεχομένου.

Σεξ: μίλα μου, ναι!


erotic talk
Τελικά, τα λόγια στο σεξ δεν είναι περιττά! Τα ζευγάρια που μιλάνε κατά τη διάρκεια του σεξ απολαμβάνουν πολύ περισσότερο την ερωτική πράξη!

Η αμερικανική μελέτη απέδειξε ότι οι άνθρωποι που νιώθουν άνετα μιλώντας για το σεξ είναι επίσης πιθανότερο να το κάνουν και κατά τη διάρκεια της ερωτικής πράξης. Ωστόσο, η διαφορά αυτή δεν εξηγεί πλήρως γιατί όσοι μιλούν κατά τη διάρκεια του σεξ είναι πιο ευχαριστημένοι με την ερωτική τους ζωή.

Στη διάρκεια της μελέτης η επιστημονική ομάδα μελέτησε συγκρότησαν δείγμα 207 ατόμων στους οποίους ζητήθηκε να συμπληρώσουν ερωτηματολόγιο για την αντίληψη τους περί σεξουαλικής επικοινωνίας, ικανοποίησης και την ποσότητα της μη λεκτικής και λεκτικής επικοινωνίας που αισθάνονταν ότι έχουν κατά την ερωτική πράξη.

Για παράδειγμα οι συμμετέχοντες ερωτήθηκαν πόσο συμφωνούσαν με τη δήλωση «Αγχώνομαι όταν σκέφτομαι ότι πρέπει να πω στον/στην συντροφό μου τι δε μου αρέσει κατά τη διάρκεια του σεξ».

Τα αποτελέσματα των απαντήσεων των εθελοντών έδειξαν ότι η αντίληψη για την συζήτηση περί σεξ μείωνε την απόλαυση, με το άγχος να σχετίζεται τόσο με την λιγότερη επικοινωνία στο κρεβάτι όσο και με μικρότερη συνολικά ικανοποίηση. Η λιγότερη ερωτική επικοινωνία και η υψηλότερη σεξουαλική αυτοπεποίθηση σχετίστηκαν με περισσότερη επικοινωνία κατά την διάρκεια της ερωτικής πράξης.

«Η επικοινωνία είναι το κλειδί της απόλαυσης της ερωτικής ζωής», τονίζει η Δρ Μπάντιν, επικεφαλής της έρευνας.

ΦΩΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΉ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΗΣ Κ20 ΤΗΣ ΠΑΕ ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣΗ ανάκαμψη κι άλλα παραμύθια

HΕυρώπη αγωνίζεται να αποφύγει την ύφεση και τον αποπληθωρισμό και στην Ελλάδα δίνονται διαβεβαιώσεις για ουσιαστική ανάκαμψη της ελληνικής οικονομίας ήδη από το 2ο 3μηνο 2014', ισχυρή βελτίωση της ανταγωνιστικότητας και υποσχέσεις για φοροελαφρύνσεις που σηματοδοτούν αναπτυξιακή επανεκκίνηση.

Πρόκειται για όντως παράδοξη αντίφαση που αγγίζει τα όρια της σχιζοφρένειας. Λένε κάποιοι πως αν δεν είχαμε τις μεγάλες εισαγωγές πλοίων και...
την πτώση των επενδύσεων στις κατασκευές θα είχε φανεί αύξηση του ΑΕΠ από το β' τρίμηνο, καθώς λοιπές επενδύσεις κι εξαγωγές είχαν ισχυρή άνοδο, ενώ σταθεροποιήθηκε η ιδιωτική κατανάλωση κι αυξήθηκαν οριακά οι καταθέσεις.

Ελα, όμως, που κι έτσι να ήταν ένας κούκος (τρίμηνο) δεν φέρνει την άνοιξη... Και στο γ' τρίμηνο αρχίζουν να βαραίνουν ΕΝΦΙΑ και οικονομικές κυρώσεις, οι οποίες πιθανόν να ενταθούν περαιτέρω. Την ίδια ώρα οι προτάσεις της κυβέρνησης για φοροελαφρύνσεις και ρυθμίσεις στα «κόκκινα δάνεια» προσκρούουν σε σοβαρές αντιρρήσεις της τρόικας. Ανεξάρτητα, ωστόσο, από τη δυσμενή διεθνή συγκυρία και τη δυσκολία επιστράτευσης κάποιων αναπτυξιακών κινήτρων, είναι σημαντικό να ξεκαθαρίσουμε τα εξής:

α) η όποια απίθανη ανάκαμψη στο β' μισό του έτους δεν επαρκεί για να βγάλει φέτος την οικονομία από την ύφεση,

β) είναι άλλο πράγμα η ανάκαμψη κάποιων οικονομικών μεγεθών κι άλλο η ανάπτυξη που θα γίνει αισθητή στην τσέπη των Ελλήνων πολιτών,

γ) ο ισχυρισμός ότι υπάρχουν στέρεες βάσεις για την ουσιαστική ανάκαμψη της οικονομίας είναι ψευδής και παραπλανητικός γιατί παραβλέπει τη σκληρή πραγματικότητα της χώρας.

Συγκεκριμένα, η Ελλάδα παραμένει στις 4 πιο επικίνδυνες για χρεοκοπία χώρες στον κόσμο μαζί με Ουκρανία, Κύπρο και Τζαμάικα, όλες με διαβάθμιση πιστοληπτικής αξιοπιστίας Caa3 από Moody's (βλ. USAToday 1/8/2014) έναντι Caa2 της Αργεντινής.

Επίσης, η Ελλάδα είναι η 3η πιο μίζερη χώρα στον κόσμο βάσει του δείκτη μιζέριας που συνυπολογίζει πληθωρισμό και ποσοστό ανεργίας (βλ. Business Insider, 2/9/2014).

Ακόμη, παρά τις τεράστιες θυσίες του ελληνικού λαού η ανταγωνιστικότητα της χώρας (βλ. έκθεση WEF) βελτιώθηκε 10 βαθμίδες για να βρεθεί στην 81η θέση επί 144 χωρών, πίσω από την Ισπανία (35η ), την Πορτογαλία (36η ), την Τουρκία (45η), τη Βουλγαρία (54η ) κι άλλες χώρες όπως Αζερμπαϊτζάν, Γεωργία, Αρμενία, Ιορδανία και Μποτσουάνα που προηγούνται της Ελλάδας. Το χειρότερο, όμως, είναι πως ενώ η κυβέρνηση περηφανεύεται για το πρωτοφανές μέγεθος της δημοσιονομικής προσαρμογής, ο δημόσιος τομέας εμφανίζεται ως αυτός με τη μικρότερη πρόοδο από πλευράς ανταγωνιστικότητας.

Στο μεταξύ, η φοροδιαφυγή βασιλεύει με το ΣΔΟΕ μέσα σε δύο χρόνια να έχει ελέγξει μόλις 25 από τις συνολικά 2.062 υποθέσεις της λίστας Λαγκάρντ, ο ΟΟΣΑ προβλέπει πως η ανεργία στην Ελλάδα θα διατηρηθεί και το 2015 στο 27%, το ΙΝΕ-ΓΣΕΕ εκτιμά πως η ανεργία θα παραμείνει μέχρι και 23% το 2020 ενώ θα υπάρξει σταδιακή κατάρρευση των αποθεματικών του ασφαλιστικού συστήματος (βλ. ετήσια έκθεσή του για την ελληνική οικονομία), ενώ έρευνα της Rass που έγινε για λογαριασμό του Ινστιτούτου της ΓΣΕΒΕΕ δείχνει πως το επόμενο εξάμηνο θα βάλουν «λουκέτο» 15.000 μικρομεσαίες επιχειρήσεις και θα προστεθούν στο μακρύ κατάλογο της ανεργίας 42.000 άτομα.

Τι δείχνουν τα παραπάνω; Πως κανένα από τα βασικά προβλήματα της ελληνικής οικονομίας δεν έχει επιλυθεί και πως η πολιτική της λιτότητας συνεχίζει απτόητη το καταστροφικό της έργο. Συμπέρασμα: στέρεες βάσεις ανάκαμψης χωρίς αναπτυξιακή πολιτική είναι αδύνατο να υπάρξουν.

Του ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΩΝΙΑΤΗ από enet

ΕΝΦΙΑ με περισσότερες δόσεις !!!

Βορίδης: Απαγορεύεται το σεξ κάτω των 21!

Στην Ελλάδα ανακαλύφθηκε το τεστ ΠΑΠ, στην Ελλάδα καταργείται. Θα ονομάζεται πια τεστ ΣΑΜ από το Σαμαράς ή τεστ ΒΟΡ (Βορίδης), μετά τους εξωφρενικούς περιορισμούς για εξετάσεις στον ΕΟΠΥΥ.
   
«Ονομάστηκε τεστ ΠΑΠ προς τιμήν του ιατρού Γ. Παπανικολάου που το ανακάλυψε. Είναι μια εξέταση που έχει σκοπό την εξέταση του καρκίνου του τραχήλου της μήτρας. Κάθε γυναίκα πρέπει να εξετάζεται μία φορά τον χρόνο. Η ηλικία έναρξης ορίζεται...
το αργότερο ένα έτος μετά την πρώτη σεξουαλική επαφή».
   
Τέρμα αυτά που ξέρατε. Από χθες δεν δικαιολογείται εξέταση σε γυναίκες κάτω των 21 ετών. Αυτό σημαίνει ότι δεν πρέπει να γίνεται σεξ πριν από αυτή την ηλικία! Βρε τι είναι αυτοί, θα κόψουν ή έκοψαν και το σεξ!
   
Αν κάποια κάνει σεξ -λέμε- στα 16-17, θα πρέπει να περιμένει 3-4 χρόνια για να κάνει τεστ ΠΑΠ. Αν κάνει σε μικρότερη ηλικία, κάηκε. Δεν μπορείς να υπολογίσεις καν τα χρόνια. Θα ’χουν βρει τον Μεγαλέξανδρο μέχρι να δικαιούται εξέταση.
   
Σωστά όμως απαγορεύεται η ίδια εξέταση για τις άνω των 65. Εδώ έχουμε να πληρώσουμε την τρόικα κι εσείς το γλεντάτε σε τέτοια ηλικία; Η απόφαση πάρθηκε γιατί έγιναν καταγγελίες στο υπ. Υγείας ότι οι γριές κάνουν αχαλίνωτο έρωτα και μετά τρέχουν στον ΕΟΠΥΥ.
   
Εκοψαν τις συντάξεις, τώρα τους κόβουν και το σεξ. Ε, αυτό δεν θα το αντέξουν.
   
Σωστοί και οι αυστηρότατοι περιορισμοί για τις εξετάσεις του προστάτη. Αυτό έγινε γιατί όλοι λένε «θα πάρουν τα @@@@@@@ μας» γι’ αυτά που χρωστάνε στο Δημόσιο. Ετσι είστε λοιπόν; ήταν η ανταπάντηση. Θα σας τα κόψουμε.
   
Προσοχή επίσης να μη γίνεται πολύ σεξ γενικώς και σε κάθε ηλικία. Υπάρχει πλαφόν ανά νοσοκομείο και ανά μήνα για τις εξετάσεις. Με φειδώ. Καραδοκεί ο Βορίδης.
   
Με το τσεκούρι του, θα τους σκοτώσει όλους η Βούλτεψη. Για άλλο λόγo. Οργισμένη απάντηση στο δημοσίευμα που αναφέρει ότι διόρισε σύζυγο, κόρη και κουμπάρα στο Δημόσιο. Διόρισε και μπατζανάκη και πέντε θειάδες, είπε.
   
Απογειωνόμαστε. Δύο νέα παράπλευρα διόδια από σήμερα. Αθήνα- Θεσσαλονίκη δεν είναι πια δρόμος με διόδια, αλλά διόδια με δρόμο.
   
Πάμε τώρα στο καθημερινό παραμύθι που μας αποκοιμίζει γλυκά. Το βέβαιο είναι ότι στο Μουσείο της Αμφίπολης θα εργαστούν 1.000 Μεσσήνιοι.
   
Οι Καρυάτιδες βρέθηκαν με προτεταμένα τα χέρια και απαγόρευαν την είσοδο στον τάφο. Ηταν οι πρώτες σεκιούριτι. Το ότι χαιρετούσαν ναζιστικά είναι -τι άλλο- ιντερνετική κρυάδα.
   
Ανοιξαν κιόλας στην Αμφίπολη ένα Γκούντις, 2 Γρηγόρης, 4 Εβερεστ, 12 Μικέλ και ένα Prada.
   
Ηρθε επίσης ο πρώτος Κινέζος τουρίστας. Ηρθαν και Αγγλοι, που έκαναν όμως την περιοχή Μάλια. Του Μεγαλέξανδρου γινόταν.
   
Τυχεροί όσοι πληρώνουν μεγάλο ΕΝΦΙΑ στην περιοχή Αμφίπολης. Οι τιμές αγοράς κοντά στον τάφο εκτοξεύθηκαν 100.000%.
   
Πρόκειται για το μεγαλύτερο εύρημα. Λέγεται ότι στον τάφο βρέθηκε αρχαίο πετρέλαιο. Τρία δισεκατομμύρια βαρέλια. Γι’ αυτό ανακοίνωσε ο Σαμαράς τη μείωση της μιας δεκάρας στο λίτρο.
   
Βρέθηκαν σίγουρα μέχρι τώρα δύο Σφίγγες και δύο Καρυάτιδες. Ανδρας κανένας. Να το κάνει θέμα ο ΣΥΡΙΖΑ στο αντιρατσιστικό.
   
Σίγουρα οι Καρυάτιδες είναι άνω των 65 και δεν δικαιούνται τεστ ΠΑΠ.
   
Γιατί να κόβονται μόνο οι εξετάσεις για μαστογραφίες και καρκίνο; Να κόβονται και χρόνια να ξεμπερδεύουμε. Με το τσεκούρι του Βορίδη.
  
Του Λάκη Μπέλλου από efsyn

Ο γερμανοτσολιάς διορισμένος βολευτής (Επικρατείας) της ΔΗΜΑΡ... έγινε "ανεξάρτητος"! Τι άλλο θα δούμε;


Μέχρι και ο Ερντογάν είναι μικρότερο λαμόγιο!

Ωρα όμως είναι να πάρει κι αυτός ένα σαφές μήνυμα!

The Bloopers Team (web radio)

Από την ΔΕΘ, το μήνυμα του Σαμαρά ήταν σαφές. Ωρα όμως είναι να πάρει κι αυτός ένα σαφές μήνυμα:
 

Τα Πέντε περίεργα σεξολογικά που δεν φαντάζεσθεΔεν σταματούν να μας προκαλούν έκπληξη τα αποτελέσματα ερευνών που πραγματοποιούνται γύρω από το σεξ.Ο ένας μετά τον άλλο καταρρίπτονται διάφοροι αστικοί μύθοι που έχουν 
διαιωνισθεί απ γενιά σε γενιά αφού έρχονται στο προσκήνιο νέες πληροφορίες που ανατρέπουν τα όσα μέχρι σήμερα γνωρίζαμε. 

Νεότερες έρευνες που πραγματοποιήθηκαν απ το Πανεπιστήμιο της Ουάσινγκτον απέδειξαν μεταξύ άλλων ότι οι οι γυναίκες μπορούν να μείνουν έγκυοι ακόμα κ οκτώ ημέρες μετά το σεξ.

  
πιο δημιουργικές

Μελέτες που έγιναν από το ίδιο Πανεπιστήμιο απέδειξαν ότι  όατν οι γυναίκες έχουν  καλή σεξουαλική ζωή διαθέτουν  περισσότερη αυτοπεποίθηση είναι πιο παραγωγικές και πιο δημιουργικές. Μάλιστα, αυτό λειτουργεί και αντίστροφα: Όταν οι γυναίκες είναι δημιουργικές, πετυχαίνουν και καλύτερες αποδόσεις στις ερωτικές τους περιπτύξεις.
 

 δυο ερωτογενείς ζώνες

Τρεις είναι οι ερωτογενείς ζώνες στις γυναίκες... το σημείο G  και οι θηλές.
Οι επιστήμονες λένε ότι οι νευρικές απολήξεις στα γεννητικά όργανα της κάθε γυναίκας είναι διανεμημένες διαφορετικά. Αυτό σημαίνει ότι κάθε γυναίκα μπορεί να χρειάζεται τον δικό της «τρόπο» προκειμένου να απολάυσει το σεξ.
  


 ψηλά τακούνια 

Ορισμένα πολύ ψηλά τακούνια, δημιουργούν συστολή στους μύες που υποστηρίζουν παθητικά και ενεργητικά ζωτικά όργανα, όπως η κύστη, η ουρήθρα, τα γεννητικά όργανα και το έντερο.Οι συνέπειες της κατάστασης αυτής είναι να μην επιτρέπει στην γυναίκα να απολαύσει τις ερωτικές της συνευρέσεις.

όλες οι γυναίκες μπορούν
 

 Οι ειδικοί λένε πως οι γυναίκες είναι έμφυτα προγραμματισμένες να έχουν οργασμούς. Απλά δεν ξέρουν όλες πώς να «χρησιμοποιούν» αυτό τον μηχανισμό στο μέγιστο.

Όσα δε φτάνει η αλεπούΓράψαμε την προηγούμενη εβδομάδα για τη νέα νοοτροπία της νέας Διοίκησης του Δήμου Δίου Ολύμπου.
Το λεωφορειάκι που κάθε Δευτέρα εξυπηρετούσε κύρια τους ηλικιωμένους κατοίκους του Λιτόχωρου για την λαϊκή αγορά, αν θυμόμαστε καλά, κυκλοφόρησε γύρω στο 2000 και καθιερώθηκε το 2007 να κάνει κάθε Δευτέρα το δρομολόγιο της Λαϊκής. Δηλαδή οι προηγούμενοι Δήμαρχοι Παπαθανασίου και Τσιφοδήμος παρανομούσαν 14 χρόνια, μπράβο κύριε Δημόπουλε.
Αλήθεια, με την άλλη παρανομία που ανακαλύψατε στη Δημοτική Επιχείρηση, εκείνη με τα σίδερα ντε, δε σας ξανακούσαμε να μιλάτε, ούτε για το Γενικό Γραμματέα του Δήμου ακούσαμε, ούτε για την πόρτα του Δημάρχου που έκλεισε.
ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ ΨΑΛΤΗΣ

Τι πραγματικά συμβαίνει κ. Δημόπουλε με το λεωφορείο που εξυπηρετούσε στη Λαϊκή Λιτοχώρου;Διάβασα με έκπληξη την ανακοίνωση του νέου δημάρχου Δίου-Ολύμπου κ. Δημόπουλου σχετικά με το λεωφορείο που κάθε Δευτέρα εξυπηρετούσε τους κατοίκους, ιδιαίτερα του πάνω Λιτόχωρου, για τη Λαϊκή. Να τον ενημερώσω ότι το λεωφορείο αγοράστηκε το 1999 από τον δήμο Λιτοχώρου. Έκτοτε εξυπηρετούσε ανάγκες του δήμου και το 2007 ο τ. δήμαρχος Λιτοχώρου κ. Τσιφοδήμος μεταφέροντας τη λαϊκή έβαλε το λεωφορείο κάθε Δευτέρα να συνδέει το Λιτόχωρο με τη Λαϊκή. Το ίδιο έκανα και εγώ από το 2011 έως τώρα που το σταματήσατε. Ρωτώ: Την παράνομη κυκλοφορία του λεωφορείου τώρα την ανακαλύψατε; Την πρώτη μέρα που αναλάβατε; Αυτό σημαίνει ότι το ξέρατε και το αποκρύπτατε, οπότε είστε συνένοχος ή, στην αμηχανία σας, από μια άστοχη ενέργειά σας, βγάλατε μια άστοχη ανακοίνωση.

Ο επί 5 τετραετίες Δήμαρχος
Γιώργος Παπαθανασίου

Συλλυπητήριο μήνυμα

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ
Ο.Α.Ε.Ε.  Ν. ΠΙΕΡΙΑΣ
Γ. Ολυμπίου 1,  Κατερίνη 60100
Τηλέφωνο : 2351078736          Ο Πρόεδρος και το Διοικητικό Συμβούλιο του Σωματείου Συνταξιούχων Ο.Α.Ε.Ε. Ν. Πιερίας εκφράζουν τη βαθιά τους λύπη στην οικογένεια του εκλιπόντος συναδέλφου και φίλου Χατζηνικολάου Δημητρίου για τον αδόκητο χαμό του αγαπημένου τους προσώπου.
Η αναγγελία θανάτου του μέλους της Ελεγκτικής Επιτροπής του Σωματείου μας, μας γέμισε θλίψη καθώς υπήρξε πάντα αρωγός των προσπαθειών μας και εξαίρετος συνεργάτης αλλά κυρίως εξαίρετος άνθρωπος.
Η παρουσία του θα μείνει για πάντα χαραγμένη στη μνήμη μας.

Με τιμή
Για το Διοικητικό Συμβούλιο
Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η

ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΑΡΧΕΛΑΟΣ - Σύλλογος Φίλων Καλαθοσφαίρισης 
   Κλειστό Γυμναστήριο – Σιδ. Σταθμός, τηλ – fax 23510 32153, 601 00 Κατερίνη
 


   Σας προσκαλούμε να παραβρεθείτε στην τελετή έναρξης λειτουργίας της Ακαδημίας Μπάσκετ του συλλόγου μας για την αγωνιστική χρονιά 2014-2015.

   Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 10 Σεπτεμβρίου 2013 και ώρα 6 μμ. στο Κλειστό Γυμναστήριο, στο Σιδηροδρομικό Σταθμό Κατερίνης.

Με τιμή

Σ.Φ.Κ. ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΑΡΧΕΛΑΟΣ

ΟΥΟΤΑ - Αθ. Πόδας Α.Ε.Ε. χορηγός του Φεστιβάλ Ολύμπου 2014

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

H Τ
Και στο φετινό Φεστιβάλ Ολύμπου η «ΤΟΥΟΤΑ - Αθ. Πόδας Α.Ε.Ε. - Κατερίνη» ήταν χορηγός, όπου με την κίνησε αυτή έδειξε έμπρακτα την ευαισθησία της και στην πολιτιστική ανάπτυξη της Πιερίας.
Το νέο αυτοκίνητο Yaris diesel (www.toyota.gr/cars/new_cars/yaris/) προσφέρθηκε από την πιερική επιχείρηση για να καλύψει τις ανάγκες του μεγαλύτερου πολιτιστικού θεσμού της Πιερίας, του Φεστιβάλ Ολύμπου, υλοποιώντας έτσι την παράδοσή της να είναι δίπλα σε δραστηριότητες που αναπτύσσουν της περιοχή μας και προβάλλουν το νομό μας σε διεθνές επίπεδο.
Ο Οργανισμός Φεστιβάλ Ολύμπου αποδέχθηκε με ιδιαίτερη χαρά και ικανοποίηση την προσφορά αυτή.

Απάντηση του Δημήτρη. Καλαϊτζή στις «ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΓΙΑ ΦΟΥΣΚΩΤΟΥΣ...» του ΠΑΣΧΑΛΗ.ΤΣΙΤΙΡΩΚΗ - ΔΕΛΤΙΟ ΤΟΥ ΕΘ.Ν.ΚΕΡΑΜΙΔΙΟΥ - ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗ ΠΡΣΑΝΤΑΝΙΑΝ
Απάντηση του Δημήτρη Καλαϊτζή στις «ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΓΙΑ ΦΟΥΣΚΩΤΟΥΣ» του ΠΑΣΧΑΛΗ ΤΣΙΤΙΡΩΚΗ.
Πρίν  μπώ ..
στην ουσία να διευκρινίσω, ότι πώ δεν αφορά το σύνολο του ΔΣ του ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ, ούτε τον ΠΙΕΡΙΚΟ σαν ομάδα, την οποίο αγαπάμε πάρα πολλοί εδώ στην Πιερία και όχι μόνο αυτοί που πουλάνε «ΠΙΕΡΙΚΟΦΡΟΣΥΝΗ» για δικούς τους λόγους, αφορά απάντηση μόνο και αποκλειστικά στον κ Τσιτιρώκη, στον οποίο δεν θα κάνω τη χάρη να μην μιλήσω όπως «διατάζει» στο υστερόγραφό (Υ.Γ) του.
-ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΝΕΟΥ ΚΕΡΑΜΙΔΙΟΥ ΠΟΥ ΤΟΛΜΑ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΤΟΥ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΤΣΙΤΙΡΩΚΗΣ.
- Από την πρώτη ημέρα (ΠΡΙΝ 4 ΧΡΌΝΙΑ) που αναλάβαμε την ομάδα τα πρόσωπα που  απαρτίζουν τη διοίκηση, προσπαθήσαμε να εφαρμόσουμε ποδοσφαιρική πολιτική υπέρ των παιδιών και όχι υπέρ των «εαυτών μας». Αυτό έχει αποδειχτεί.. το ξέρουν τα παιδιά και είναι οι καλύτεροι κριτές.
Το ξέρει όλη η Πιερία και εκτός αυτής, αφού ο τρόπος δουλειάς μας, η συμπεριφορά μας, οι παροχές στα παιδιά γίνονται μόνο και μόνο γι αυτά. Τα αποτελέσματα μιλάνε μόνα τους και δεν χρειάζεται να τα λέμε.(και στο χωριό μου λένε «όσα δεν φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια» κ Τσιτιρώκη)
Από την αρχή την πρώτη χρονιά, δεχτήκαμε πόλεμο από κάποιους (2 με 3 ευτυχώς) ασχολούμενους με τον ΣΦΚ Πιερικό, στο επίπεδο  «ανταγωνισμού», που η συμπεριφορά τους ήταν τόσο μικροπρεπής,  που τέτοιες συμπεριφορές από τέτοια  πρόσωπα δεν τιμούν το όνομα του μεγάλου Πιερικού. Να θυμίσω την απρόκλητη τηλεοπτική επίθεση του κ Τσιτιρώκη κατά της Ακαδημίας μας λόγω της συνεργασίας μας με τον Ολυμπιακό (ευτυχώς που δεν ήταν τότε στην Ακαδημία μας ο κ Κώστας Μυστακίδης γιατί θα έπαιρνε και αυτόν η μπάλα)
Παρά ταύτα το παραβλέψαμε και  με το τέλος αυτής της πρώτης σεζόν, μας ζητήθηκαν και παραχωρήσαμε στην ομάδα του Πιερικού στην Κ20 τον Γιώργο Καλαϊτζή και  τον Νίκο Τσοποζίδη και επιστροφή του Τόσκα που αγωνίστηκαν με την Κ20 του Πιερικού μία σεζόν.
-Την επόμενη χρονιά, (δηλαδή την αγωνιστική χρονιά που πέρασε)  οι δύο Τόσκας και Καλαϊτζής, λόγω 3ης Λυκείου (ως υποψήφιοι για Πανεπιστήμιο), μη έχοντας χρόνο να ακολουθήσουν τον ρυθμό μίας Κ20, ζήτησαν να αγωνιστούν στο Ερασιτεχνικό για να μην μείνουν αδρανείς. Αυτό και έγινε.
-Επίσης την ίδια χρονιά, μετά την παραίτηση Τσιαμπέρα από την Κ20, ζητήθηκε από εμάς η συναίνεση να αναλάβει την Κ20 ο τωρινός προπονητής μας (τότε υπεύθυνος οργάνωσης της Ακαδημίας μας).Ανταποκριθήκαμε θετικά και εμείς και ο κ Μυστακίδης για το καλό του Πιερικού (που δεν τον αγαπάμε), δεχθήκαμε τις επίσημες ευχαριστίες του ΣΦΚ, παρότι στη συνέχεια υποστήκαμε και τις συνέπειες στην δυσλειτουργία της Ακαδημίας μας, λόγω της αποχώρησης του υπευθύνου μας..
-Να θυμίσω ότι πέρυσι ο Πιερικός κατόπιν επιθυμίας του παίκτη, παραχώρησε (όχι δανεικό) τον ποδοσφαιριστή Παναγιωτίδη Σάββα που αγωνίστηκε μία σεζόν στον Εθνικό Ν. Κεραμιδίου.
Με το τέλος της σεζόν κ Τσιτιρώκη, δεν δέχτηκα καμία κουβέντα από τρίτους που ήθελαν τον ποδοσφαιριστή και (εμμέσως) εξανάγκασα με τη στάση μου την επάνοδό του στην ομάδα Κ20 του Πιερικού, κάτι που δεν μπορείτε να το αμφισβητήσετε και να το αρνηθείτε.
Τη φετινή σεζόν που πέρασε και άλλα παιδιά,  λόγω Σχολείου ήθελαν να αγωνιστούν ερασιτεχνικά και ήλθαν ως δανεικοί, και η επιστροφή τους ή όχι ,θα εξαρτιόνταν από τη σύμφωνη   γνώμη και τη συζήτηση των γονέων μαζί Σας, εμείς ως ομάδα κάναμε αυτό που έπρεπε.
Φέτος, την Άνοιξη, μόλις στον Πιερικό  σταμάτησαν οι προπονήσεις (νωρίς), 4 παιδιά που ήθελαν να προπονηθούν, γνωρίζοντας την αγκαλιά που προσφέρουμε σε όλα τα παιδιά, ξεκίνησαν κάποιες προπονήσεις μαζί μας και συμμετείχαν σε ένα τουρνουά, αφού πρώτα τους ζητήσαμε να ενημερώσουν τον κ Τσιτιρώκη.  Αυτό και έγινε. Αυτά τα παιδιά λοιπόν, ήταν ο Παρσαντανιάν, Σταλίκας, Υφαντής και Καραγκιόζης. Με την έναρξη της προετοιμασίας (λόγω 3ης Λυκείου, γεννηθέντες το 1997) θέλησαν από εμάς να ζητήσουμε τον δανεισμό τους από τον Πιερικό. Έτσι απέστειλα επίσημο έγγραφο ως Εθνικός Ν. Κεραμιδίου και υπέβαλλα το αίτημα. Ο κ Τσιτιρώκης επιφυλάχτηκε. Όταν έγινε η πρώτη συγκέντρωση της Κ20, ζήτησα από τα παιδιά να πάνε και να μιλήσουν με το νέο προπονητή της Κ20.Οπερ και έπραξαν. Δύο εξ αυτών μάλιστα «πείστηκαν» να μείνουν εκεί και καλώς έπραξαν.
Οι δύο ποδοσφαιριστές, Σταλίκας και Πασαντανιάν, δεν ήθελαν να επιστρέψουν στον Πιερικό (σημειωτέον ότι αυτά τα παιδιά ήταν για πολλά χρόνια στις Ακαδημίες της Μαρτίου και 2 χρόνια στον Πιερικό), δηλώνοντας σε εμάς ότι «μένουμε μόνο με προπονήσεις και δεν επιστρέφουμε». Κατά τις ημέρες των προπονήσεων, μας δήλωναν ότι ο κ Τσιτιρώκης έλεγε παντού ότι θα τους κρεμάσει τα δελτία κλπ κλπ. Έτσι την εβδομάδα που έληγαν οι μεταγραφές με εντολή μας έφυγαν από την προπόνηση και τους είπαμε ότι θα επιστρέψουν μόνο, αν κανονίσουν με τους γονείς τους να πάρουν την ελευθέρας από τον Πιερικό και  μάλιστα μέσα μας θεωρούσαμε ότι δεν θα τους δοθεί ούτε ελευθέρας αλλά και ο θάρθουν ούτε  ως δανεικοί.
Το βράδυ της Παρασκευή 29  Αυγούστου, ώρα 12 παρά είκοσι, μου τηλεφώνησε ο Γιώργος Πασαρντανιάν μου είπε «είμαστε στου κ Τσιτιρώκη με τον θείο μου, πάρε τον κόουτς και ελάτε να πάρετε την ελευθέρας μου, μάλιστα πήρε το τηλέφωνο ο κ Τσιτιρώκης και μου είπε το ίδιο. Τηλεφώνησα στον κ Μυστακίδη, ήταν αργά, δεν ήθελε να έρθει, δεν είχε και το αυτοκίνητο, και πήγα με την βέσπα μου και τον πήρα. Σε ένα τέταρτο ήμασταν στου κ Τσιτιρώκη. Όταν φτάσαμε ο ποδοσφαιριστής με τον θείο του είχαν φύγει. Ο κ Τσιτιρώκης μας επιτέθηκε φραστικά, έφερε την σφραγίδα, ζήτησε να του δώσω έντυπο, είχα μαζί μου όντως αφού με αυτό το σκοπό πήγα, γι αυτό κλήθηκα και ούτε λίγο ούτε πολύ μας κατηγόρησε δημοσίως ότι «βάλαμε μπράβους» κλπ κλπ. Τότε σηκωθήκαμε και οι δύο με τον κ Μυστακίδη και είπαμε ότι αν έτσι το βλέπεις φεύγουμε και δεν παίρνουμε τον ποδοσφαιριστή. Μας σταμάτησε και  μας «είπε, όχι να υπογράψω να φύγει από εμένα και εσείς κάντε ότι θέλετε». Μάλιστα χωρίς κάν να του ζητηθεί, αποφάσισε να παραχωρήσει και την ελευθέρας του άλλου ποδοσφαιριστή Σταλίκα. Να υπενθυμίσω ότι ο κ Μυστακίδης φανερά ενοχλημένος και λόγω ευθιξίας, είπε ότι δεν συμμετέχει σε αυτή την κουβέντα και πήγε στο διπλανό τραπέζι όπου ήταν κοινοί γνωστοί όλων μας.
-Ούτε γνωρίζουμε το πρόσωπο του θείου του ποδοσφαιριστή, ούτε τι ειπώθηκε εκεί μέσα. Ότι μάθαμε, το μάθαμε εκ των υστέρων από τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή, και η απάντηση θα δοθεί από τον ποδοσφαιριστή και την οικογένειά τους.
Ο ποδοσφαιριστής ήταν απογοητευμένος και  αγανακτισμένος άκουγε συνεχώς ότι θα του κρεμάσουν το δελτίο στο ντουβάρι κλπ τέτοια. Αυτά όσον αφορά τα γεγονότα που συνέβησαν.
Όσον αφορά τη συκοφαντική δυσφήμιση, ότι «είμαστε ηθικοί αυτουργοί και στείλαμε μπράβους» και όλα αυτά που επικαλείται, να είναι σίγουρος ότι δεν θα μείνουν αναπάντητα και τουλάχιστον από εμένα, θα υποστεί τις νόμιμες συνέπειες. Δέν θα επιτρέψω κανένα κύριο Τσιτιρώκη να με εντάσσει σε κυκλώματα μπράβων κλπ. Είμαι επιστήμονας και όχι προστάτης και γι αυτό θα λογοδοτήσει νάναι σίγουρος. Θα κληθεί να αποδείξει αν έχω σχέση με μπράβους και όλα αυτά τα φαιδρά που λέει. Θα περιμένω για το θέμα αυτό να ζητήσει δημόσια συγνώμη, άλλως θα καταφύγω αμέσως στη δικαιοσύνη να προστατέψω την τιμή και την υπόληψη εμού και της οικογενείας μου από τέτοιες αήθεις συκοφαντίες.
Άλλο διαφωνία ποδοσφαιρικής λογικής και πρακτικής και άλλο αυτά που λέτε κ Τσιτιρώκη. Θα μπορούσα να σας προσάψω πολλά ως προς τον τρόπο που λειτουργείτε ποδοσφαιρικά, αλλά δεν είναι της αρμοδιότητάς μου και δεν μου πέφτει  λόγος, αφού από άλλους κρίνεστε και από τον κόσμο, αλλά έχω άποψη και ντοκουμέντα και αν χρειαστεί θα το κάνω. Δεν θα πουλάτε «Πιερικοφροσύνη» για τους δικούς Σας λόγους. Ήμασταν μαζί Διοίκηση στον ΣΦΚ Πιερικός και ξέρετε τι έχω προσφέρει και αν χρειαστεί θα επανέλθω με γεγονότα, ονόματα και πρακτικές.
Οι αδυναμίες προσώπων στην λειτουργία τους, δεν καλύπτονται με τέτοιες επιθέσεις και κάποιοι μην ψάχνουν άλλοθι για όσα δεν είναι ικανοί να κάνουν.
Κατερίνη 9-9-2014
Με τιμή
Καλαϊτζής Δημήτρης

ΔΗΛΩΣΗ – ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗ ΓΙΩΡΓΟΥ ΠΑΡΣΑΝΤΑΝΙΑΝ.
Σε όσα αναφέρει ο κ Τσιτιρώκης  σε καταγγελία του δηλώνω τα εξής:
Μόνος μου και χωρίς να είναι ενήμερος ο Εθνικός Νέου Κεραμιδίου, σε συνεννόηση με συγγενή μου, επισκέφθηκα τον κ Τσιτιρώκη να ζητήσω το δελτίο μου.
Ούτε το συγγενικό μου πρόσωπο γνωρίζει κανείς από την ομάδα του Ν.Κεραμιδιου, ούτε ανάμειξη έχουν σε ότι ειπώθηκε εκεί.
Εγώ ήδη αρχή της εβδομάδος είχα φύγει από τον Εθνικό Ν Κεραμιδίου και θα γύριζα μόνο αν συμφωνούσε ο Πιερικός.
Δική μου απόφαση ήταν να φύγω ,είτε πήγαινα στο Νέο Κεραμίδι, είτε αλλού.
ΚΑΤΕΡΙΝΗΗ 9-9-2014
Με τιμή ο πρώην ποδοσφαιριστής του Πιερικού
Γιώργος Πασαρντανιάν


Δελτίο Τύπου Εθνικού Ν. Κεραμιδίου.
Το ΔΣ του Εθνικού Ν. Κεραμιδίου μετά τη επίθεση κατά της ομάδος μας και ειδικότερα κατά μέλους της Διοίκησης και του προπονητή κ Μυστακίδη δηλώνει τα εξής:
1.Τα θέματα και τη διαδικασία των μεταγραφών χειρίζεται αποκλειστικά το ΔΣ του Συλλόγου και ο προπονητής απλά εγκρίνει το πλάνο και τις θέσεις που αγωνίζεται ο καθένας.
2. Αποδέχεται και εγκρίνει τη στάση του προπονητή μας που μας δήλωσε ότι δεν «θέλει, δεν επιθυμεί να έχει καμία αντιδικία με άτομα που τυγχάνει τώρα να βρίσκονται στον Πιερικό, γιατί νοιώθει ότι έχει προσφέρει και εκείνος στην ομάδα του Πιερικού και δεν δίνει συνέχεια στα όσα αδίκως του αποδίδονται»
3.Για το ΔΣ η στάση του απέναντι στην ομάδα, η δουλειά του, η πορεία του και σε όσες ομάδες θήτευσε (όπως και στον Πιερικό αρκετές φορές) κρίνεται άψογη και κάθε του ενέργεια έως τώρα δεν δημιούργησε κανένα θέμα σε εμάς αλλά και παλιότερα αλλού, γι αυτό τυγχάνει της πλήρους στήριξής μας.
Εγκρίνουμε και στηρίζουμε το μέλος του ΔΣ και τον προπονητή μας, σε όσα αδίκως τους κατηγορούν και γνωρίζουμε ότι δεν είχαν καμία συμμετοχή στα όσα αναφέρονται.
Με τιμή
Το ΔΣ